logo PM Group LAAX

PM Group LAAX

Białystok

Opinie o PM Group LAAX

anonim 2010-12-03 20:09:36
Zgadzam się z poprzednią opinią o pracy w PM Group. Jestem szczerze rozczarowana stosunkiem do pracowników.
8
trener 2011-12-19 11:57:39
Polecam do współpracy Pm group. Prężna rozwoja firma.
magda . 2011-12-19 12:01:44
Polecam . Warto . Dzięki tej pracy kończę studia i utrzymuję dziecko. dziękuję.
trener 2012-05-17 23:27:42
Zgadzam się w 100%, ( usunięte przez administratora ) Po zrealizowaniu szkolenia kontakt znacznie utrudniony.
były współpracownik 2012-05-30 00:01:32
zdecydowanie odradzam współpracę, firma niesolidna, nie dotrzymuje warunków umowy
szkoleniowiec 2012-09-17 23:20:29
Jedna z gorszych firm z jakimi współpracowałem, jak w czeskim filmie nikt nic nie wie, totalny bark profesjonalizmu( usunięte przez administratora )
3
asha 2013-03-29 18:40:23
Dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz... nie sugeruj się opiniami powyżej, spróbuj, a sama zobaczysz czy Ci to odpowiada... ja osobiście bardzo sobie chwalę doświadczenie, które zdobyłam w tej firmie...
4
Karol 2013-09-13 22:00:17
Czy w PM Group Sp. j. nadal szukają specjalisty ds. przetargów i konsultanta ds.rekrutacji?? ktoś wie jakie warunki pracy oferują na tych stanowiskach??
1
zadowolona 2014-02-11 08:57:05
Dostałam propozycję pracy i jak na razie wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Bardzo dużo pracy!
Polecam .
anonim 2014-09-13 22:42:30
W wielu firmach pracowałam i wiele widziałam ale dopiero w PM Group poczułam się jak w domu. Ludzie są sympatyczni, każdy się wspiera. Jest dużo pracy, to prawda, ale jak ktoś lubi pracować to nie jest problem. Szefowie są w porządku tylko trzeba na nich patrzeć jak na przedsiębiorców, a nie jak na instytucję charytatywną. Po to otworzyli firmę żeby zarabiać.
kuba 2014-10-31 13:53:42
szmaciarze i tyle niesolidni nieodpowiedzialni niewypłacalni(usunięte przez administratora) tak żeby wszyscy mieli świadomość o kogo chodzi Podwykonawcy dajcie sobie spokój jeśli chcecie zachować cokolwiek co wam zostało POZDRAWIAM K
1
katia 2014-11-14 16:02:31
Firma nieprofesjonalna... ma poważne kłopoty z terminowymi płatnościami. Bałagan i braki w przepływie informacji. Nikt nic nie wie, pracownicy zmieniają sie jak w kalejdoskopie. Gubią dokumenty. Słaba płacą. Odradzam
1
Smerfetka 2015-01-06 17:32:47
no tak... anonimowo każdy może wszystko napisać.. śmieszne to dla mnie,
firma jak firma, praca jak praca.. płacą terminowo, atmosfera dobra, choć praca stresująca... pozdrawiam wszystkich serdecznie
1
kiki 2015-02-17 15:33:42
ohoho opinie nie są zbyt optymistyczne ;-( a ja tam planuje wyslac dokumenty aplikacyjne, dobrze ze mnie cos tknęło aby zajrzec na to forum.... W takim razie napiszcie jeszcze cos o tych zarobkach, jakie sa to miesieczne kwoty i czy jest chociaz szansa na awans na lepsze stanowisko po jakims czasie
sz. 2015-03-03 17:57:04
Jeżeli chodzi o zarobki to minimalna, najchętniej studenci i umowa zlecenie, kończy się projekt- najczęściej kończy się również praca. Pracownika nie szanują, zgrana ekipa jeżeli chodzi o ludzi - to chyba jedyny plus.
m 2015-04-17 21:17:56
Praca niewątpliwie stresująca poprzez swoją specyfikę, szkolenia = stres, szybkie tempo pracy, częste audyty dlatego niestety nie każdy da tu radę ale za to każdy złapie tu doświadczenie. Zatrudnienie jest często na czas trwania projektu a to chyba logiczne patrząc z perspektywy pracodawcy.
Płacić mogliby lepiej i rozliczać jakoś nadgodziny, brak pomieszczenia socjalnego.
bit 2015-11-17 17:19:01
Szczegolnie dla tej firmy...
byłam 2016-01-20 14:44:39
Firma w porządku , polecam jak najbardziej. Przepracowałam blisko dwa lata i wszystko ok. Fajni ludzie , a część wyżej komentarzy to studenci z telemarketingu więc wiadomo ...
1
11-13 2016-02-04 00:35:59
jednym słowem wyzyskują wszystkich, od pracowników poprzez kontrahentów po firmy uczestniczące.. Ale nie można odmówić jednego - doświadczenia jakiego nabyłam w PMie. Rzucają na tak głęboką wodę, że albo popłyniesz albo sie utopisz. I niestety wiele osób poważnie odchorowało pracę w tej firmie..
wars sawa 2016-03-02 12:08:48
wszystko ok , polecam jak najbardziej do współpracy
Ada 2016-03-02 12:13:07
Ogromne doświadczenie, jak dla mnie profesjonalizm . Ciekawe szkolenia wiele się można nauczyć.
Zdecydowanie lepsze wrażenie niż korporacje. Wiadomo Białystok to nie Warszawa czy Kraków w kontekście zarobków ale może być
u 2016-09-12 11:06:17
Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko "Pracownik działu obsługi klienta - praca biurowa", na miejscu Pani poinformowała mnie że obecnie poszukują ludzi do Call Center... Wg mnie to jest oszukiwanie ludzi... Podziękowałam i wyszłam po minucie
u 2016-09-12 12:14:19
Ja wcale nie twierdzę że korona by mi z głowy spadła jakbym pracowała w Call Center, jednak szukałam pracy typowo biurowej, dlatego wysłałam swoje CV na ogłoszenie o pracowniku biurowym. Potrafię odróżnić te dwie profesje !! Chodzę na wiele rozmów kwalifikacyjnych, i nie pierwszy raz spotkałam się z tym że ogłosznie nie odpowiada faktycznie proponowanej pracy. To jest strata naszego czasu ! Powinnam chyba jednak bardziej wierzyć opiniom o firmach zamieszczanych w internecie...
Alam 2016-09-12 13:57:25
Wiesz co, no każdy szuka pracy jakiej szuka, co robić
Gosc 2016-12-03 23:06:14
Brak szacunku do pracownika rowniez ze strony kierownictwa
Wynagrodzenie za projekt dla pracownika minimalne aby koszta za tenze byly jak najmniejsze na umowie zleceniu najlepiej studenci. Bo oszczednosci zaczynaja sie od pracownika.
Brak podwyzek i awansow, poniewaz praca jest na czas projektu.
Firma oferuje prace np ankietera. Platnosc 3 zl od zrobionej ankiety wyplacane pod stolem. Wnioski nasuwaja sie same.
Spore opoznienia w platnosciach dla firm za materialy.
Wyciskanie pracownika do ostatniej kropli jak z cytryny za minimalna wykonuje sie praktycznie wszystko, robi sie 10 rzeczy naraz, codziennie dochodza nowe obowiazki, bo szefostwo nie chce zatrudniac wiecej ludzi do danego projektu. Ogromna rotacja w firmie. Ludzi przewija sie multum. Non stop ktos odchodzi z firmy.
Duzy stres, ktos popelni blad i odpowiada caly zespol.
Nerwowa atmosfera, ktora tworzy jeden dosc nieprzyjaznie nastawiony do wszystkich pracownik.
Zazwyczaj rozwscieczeni i niezadwoloeni uczestnicy projektow, a dostaje sie temu kto odbiera od nich telefon.
Jedyne co jest fajne to mozliwosc wpisania doswiadczenia w cv dosc rozleglego tak jak opisane wyzej z powodu sporej ilosci wykonywanych zadan.
Balagan w dokumentach , balagan panuje w calej firmie.
0/10
Zostaw swoją opinię o PM Group LAAX - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PM Group LAAX