Opinie o JSW Sig w Jastrzębie-Zdrój

3.6/5
Na podstawie 482 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie JSW Sig. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie JSW Sig o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Edukacja - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o JSW Sig w Jastrzębie-Zdrój

Zainteresowany pracą

UWAGA!!! JSW SIG to jest niezły wałek do pieniędzy!!! Oni wykorzystują ludzi po przez każdego chęć pracy w JSW! Zaniżają stawki fachowców górników wiedząc że nie ma innej drogi by się dostać do JSW i tylko przez SIG a wręcz dyrektor do spraw pracy śmieje się i mówi że trzeba zapłacić sprycowe i dać się wykorzystać im przez rok a nawet więcej za pół darmo tam pracować pod pretekstem że kiedyś może przejdziesz z SIG-u do JSW proponują na początek w tych czasach drożyzny 3500zł zarobku - jak koszt 1.5 tony węgla.... Twierdzą że musisz im swoje zapłacić by dostać się pod kopalnie!!! Później sobie odbijesz ale nam musisz zapłacić pół darmową pracą na ich korzyść... taka rozmowa na rekrutacji... Tym powinno się zająć jakieś biuro antykorupcyjne!!! Do tego WSZYSTKIE ZWIĄZKI ZAWODOWE W JASTRZĘBSKIEJ SPÓŁCE WĘGLOWEJ WIEDZĄ O TYM PROCEDERZE, PATRZĄ NA TO JEDNOCZEŚNIE PRZYZWALAJĄC NA TO... I DO TEGO NIC Z TYM NIE ROBIĄ!!!! Wstyd by tak ludzi wykorzystywać w ich ciężkiej sytuacji!!!!

Pablo
@Zainteresowany pracą

(usunięte przez administratora) ALOKACJI NIE MA I NIE BĘDZIE,LUDZIE W SIGU PRACUJĄ JUŻ PO TRZY,DWA LATA A TERAZ OFICJALNIE ZATRZYMANY PRZENIESIENIA NA STAŁE. ZARABIAMY O 3 TYSIĄCE MNIEJ OD KOLEGÓW Z JSW ZA TĄ SAMĄ PRACĘ. NIE MAMY ŻADNYCH DODATKÓW. Jsw również podpisała z górnikami porozumienie. Wszyscy pod JSW mają 8 procent podwyżki plus DWIE nagrody liczące 4 TYSIĄCE NETTO KAŻDA. Razem dostają 8 tyś zł na rękę. Sigowcy łaskawie DWA:) Piszcie komentarze,niech zakład pracy widzi co się dzieje i usuwa dalej.

@Sig1

(usunięte przez administratora) i nic więcej!!!! Najniższa krajowa za harówkę pod ziemią to jakaś kpina! Obiecują przejścia pod kopalnię po roku a ludzie siedzą po dwa a nawet trzy lata! Wymagania od dozoru większe niż pod kopalnią nazwa SZKOLENIE i górnictwo nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, chcesz zrobić jakieś papiery/ uprawnienia? Nie licz że w Sigu coś ci zrobią, firma służy tylko do wyprowadzania pieniędzy ze spółki przez zarząd aż dziwne że jeszcze jakieś CBŚ albo CBA się tym nie zajęło. Większego złodzieja na rynku pracy w Polsce nie ma. Prawda jest taka że gdyby JSW nie robiło ludzi w wała poprzez SIG to dawno by zdechło!!!!!

Biedapracownik
@Gość

Zależy od stażu tzn ile masz lat pracy na kopalni

GornikwSiguod22miesiecy

Czy ktoś może coś już wie na temat przejść ? Bo już słyszałem dzisiaj trzy wersje .

ksawery
@Karman

Co to konkretnie za bon? Chce wiedzieć czy warto sie fatygować

Solidarność sig

‼️ Pragniemy z przyjemnością poinformować iż, w dniu dzisiejszym podpisaliśmy porozumienie płacowe z Zarządem JSW SiG. Porozumienie dotyczy: ???? Od 01.07.2024r. wynagrodzenie zasadnicze dla pracowników wykonujących pracę na stanowiskach objętych regulaminem wynagradzania wzrośnie o 8%, ponadto dla pracowników zarabiających poniżej kwoty minimalnej zostaje wprowadzone wyrównanie do kwoty minimalnej tj. 4300zł brutto zgodnie z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 14 Września 2023r. w sprawie wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę oraz wysokości minimalnej stawki godzinowej w 2024r.(Dz.U. 2023 poz.1893) ????Od 01.07.2024r. zwiększa się wartość posiłków profilaktycznych do wysokości: - 64zł/dzień przepracowany dla pracowników uprawnionych -54 zł/dzień przepracowany dla pracowników nieuprawnionych. ????Ponadto we Wrześniu 2024r. dla pracowników zatrudnionych w spółce na dzień 31.03.2024r. i pozostających w stanie zatrudnienia w dniu wypłaty, wypłacona zostanie nagroda pieniężna w wysokości: -3000zł brutto dla pracowników pracujących pod ziemią, -2800zł brutto dla pracowników pracujących na zakładzie przeróbczym, -2600zł brutto dla pozostałych pracowników.

Lol
@terefere

Jak najniższa szychtę możesz dostać 266zl, co się równa 4750 brutto, najniższa to 4300. To jesteś jedyny w tej firmie

Górnik

Panowie Jest nas ponad 2 tysiące albo i lepiej i nie umiemy postawić się ? Pokazać w Jastrzębiu ? Długo nad mają ruchać ? Barbórka przy dobrych wiatrach 5 tys a pod kopalnia ponad dwa razy tyle . Co jest z nami ? Zróbmy jakas grupę na innym portalu i pokażmy że jesteśmy tu i chcemy godnego traktowania .

Sigolek Nowy wpis
@Górnik

Jestem za, związki mają nas w (usunięte przez administratora) zarząd jeszcze bardziej. Może pora przyjechać pod zarząd....

Ja Nowy wpis
@Górnik

Jestem za i pisałem o tym już dawno. Ruszamy z tym Panowie?

SigKnurow Nowy wpis
@Górnik

Proponuje zrobić grupę zamkniętą na Facebooku. Pozapraszać do grupy kolegów z SIGu z różnych kopalń, weryfikować konta żeby nikt kto nie jest pod Sigiem nie należał do grupy i tam możemy ustalać już pewne kwestie.

Francek Nowy wpis
@Górnik

Witam i popieram inicjatywę. Tylko jak zweryfikować ludzi, by nie było wtyki? Tak czy inaczej, wchodzę w to...!! Zbyt długo to już trwa. A konkretów brak.... Jedye hasło które można usłyszeć, jak pytam kogoś o SIG. To słyszę... Proszę uzbroić się w cierpliwość. Ile można być pukanym w tyły... !!

Sig to wałek

Ludzie (usunięte przez administratora) z tego (usunięte przez administratora) Sigu robiąc na ścianie zarobiłem 7400 za goły miesiąc z 3 weekendami a teraz za miesiąc z karpiowym i wczasami pod gruszą uwaga 7450 do tego jeden weekend. I gwarancja przejścia pod kopalnie żadna, proszę was nie popełniajcie tego samego błędu co ja w Tesco na kasie zarobicie podobnie

Tymon
@Sig to wałek

Podaj Tesco w którym zarobię 7500 z kartkami czyli około 9 tysięcy, chętnie tam pójdę

@Tymon

No właśnie... Uwielbiam to narzekanie na zarobki, nie kwestionuje różnicy miedzy SIG a JSW ale jak komuś te 5/6k przelewu i 1200 kartek mało to zawsze można iść do prywaciarza za 3800. Trzeba wziąć pod uwagę że po roku stażu masz 30% do wypłaty. U którego prywaciarza po roku pracy dostaniesz ponad 1000zł więcej na każdej wypłacie? Nie ma obecnie innego miejsca pracy gdzie za tyle samo spędzonych godzin w pracy dostaniesz takie pieniądze. U prywaciarza żeby tyle zarobić to 250h+ w miesiącu i wykorzysta cię na maksa, a na dole wiemy jak jest, raz sie narobisz raz nie. W dodatku jednak jakieś te premie przez rok są. Prywaciarz poda Ci rękę i powie super, trzymaj tak dalej albo dostaniesz 100zł brutto. Także ja uważam że nie jest super i sprawiedliwie ale nie jest też najgorzej.

RylSig
@Pracownik

Jest źle. Chcemy ALOKACJI. RÓWNEGO TRAKTOWANIA!

@RylSig

A to oczywiste, mi tylko chodzi o porównywanie do pracy u prywaciarza. Ogólnie Sig to czyste (usunięte przez administratora) i chamstwo i walą nas na kase :)

Jan
@Pracownik

Musisz żyć w alternatywnej rzeczywistości, jeśli myślisz że ludzie za 3800 pracują u prywaciarza :) Mam kolegów w sigu. To oni mają 3800 plus kartki. I to za pracę pod ziemią. Wątpię żeby ludzie pracujacy u prywaciarza się za to zamienili

Sigol

Ktoś posiada info kiedy alokacje ?

OWP
@Sigol

Nigdy. Związki tylko mydlą oczy kolejnymi terminami. Nikt tego nie powie wprost bo ludzie by się pozwalniali.

Odstawa
Użytkownicy czekają na odpowiedź 1 dzień.

Jakie są szychty na odstawie 1.5 ?

Elektryk
Przebieg rekrutacji

Po 8 latach dołu z kursami i uprawnieniami stwierdzono że jestem nie wykwalifikowany

Pytania

Jaka to nazwa "szkolenie i górnictwo " najlepiej potrzeba inżyniera na taśmę

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Urlop zdrowotny!!!

Ponoć nam przysługuje urlop zdrowotny w Sigu ???? 5 dni - 5 lat pracy 8 dni - 10 lat pracy Wynika to z ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 30 grudnia 1981 r. w sprawie szczególnych przywilejów dla pracowników górnictwa - Karta górnika

Były pracownik J.S.W

Czy ktoś coś wie czy będą jakieś przyjęcia do SIGU na K.W.K KNURÓW lub BUDRYK z góry dzięki za odpowiedz? I c

Wuwu
@Były pracownik J.S.W

po co chcesz sie przyjąć jak sie zwolniłeś z jsw xd

Przyjety
@Były pracownik J.S.W

Były w listopadzie pewno po nowym roku będą

Kaczor

Cześć. 10 lat stażu na w pgg . Jest możliwość przyjęcia do sigu? I na jakich zasadach finansowych. Czy to też będzie najniższa krajowa ? Kursy rewidenta szybowego itp

@Kaczor

Pewnie że jest możliwość , ale w sigu do stażu wliczy Ci się tylko 2 lata w przypadku jedynie jeśli nie miałeś większej przerwy między zatrudnieniem większej niż miesiąc między firmami , zarobkowo dostaniesz 226zl brutto dniówki plus 30% stażowego plus bon żywnościowy 64zl

Kaczor
@Sigiel

Złożyłem cv na stronie. Nie wiem jak wyglada rekrutacja. I czy zdarzę w miesiac z załatwieniem wszelkich papierów. Dzięki za info

@Sigiel

Skąd masz informacje o tym żeby otrzymać Barbórkę nie może być przerwy dłuższej niż 30 dni ? Nie mogę nigdzie znaleźć regulaminu sig jsw.

Ciekawy

A na tej odstawie robią wgl w weekendy czy nie idzie nic dorobić?

Choinka
@Ciekawy

Na odstawie pracuje się cały czas, zapraszamy

Ryl

jeszcze pożałujesz

Ciekawy
@Ryl

Aż tak jest źle??

Praca2024

Czesc. Czy osoby ze studiami górniczymi mają szanse na zatrudnienie? Jesli tak to czy rowniez jest szansa szybciej „wydostac się” z sigu?

Karma
@Praca2024

Mają szanse na zatrudnienie, na szybsze przejście nie ma opcji każdy musi przebyć tą ścieżkę.

Arkadiusz
@Praca2024

Możesz być cukiernikiem, piekarzem lub nikim, a i tak cię wezmą

@Praca2024

Każdy musi odbyć sig mówię tu o sig owp … by odrazu pod jsw nie ma opcji ludzie czekają już po 2-3 lata na przejścia … i dalej czekają … niektórzy nie wytrzymują i się zwalniają bo nie chcą robić za najniższą krajową w takich warunkach ….

18 miesiecy w sigu, 3 lata 8 miesiecy w jednej firmie, 18 miesiecy w drugiej, 10 dni przerwy w zatrudnieniu miedzy tymi firmami, 0 dni przerwy między ostatnia firma a sigiem. Drugi rok bez barborki. (usunięte przez administratora) Jest napisane na ich stronie i podczas rozmowy kwalifikacyjnej było powiedziane, że 24 miesiące w firmach górniczych bądź 24 miesiące w sigu uprawniają cię do barborki. Tak (usunięte przez administratora) się ludzi, jutro idę składać reklamację ale i tak będą się trzymać swojego kodeksu z (usunięte przez administratora)

Lolo
@anonim

Słyszałem, że Barbórka po 2 latach w sigu i tylko doł bo powierzchnia w ogóle nie ma

anon
@Lolo

trochę się to rozmija z tym co pisze na ich stronie >Pracownicy, którzy byli zatrudnieni pod ziemią w innych firmach górniczych przez okres co najmniej 24 miesięcy nabywają prawo do Barbórki wraz z przyjęciem do pracy w JSW SiG ja mam prawie 5 lat w firmie, 15 miesięcy w sigu i też nie dostałem

@anon

Tak samo mówili, że tylko rok w sigu i potem przejście pod kopalnie. Nie pierwszy raz kłamią wiec nie ma co im wierzyć w to co mówią

@anon

Pewnie miałeś jakiś dzień przerwy w zatrudnieniu pomiędzy firmami górniczymi i to ich upoważnia do tego, aby nie przyznać Ci barborki, tak jak i mi. Totalne chamstwo i tyle w temacie . Tak jak pisałem, nigdzie o tym nie wspominali, ani podczas rozmowy, ani na ich stronie. A to nie są małe kwoty bo barborki były w tym roku całkiem dobre ...

anon
@anonim

najlepsze jest to że nie miałem żadnej przerwy skończyłem pracować ostatniego dajmy na to we wrześniu a od 1 października już robiłem w sigu

@anon

Miałem tak samo ale ja normalnie dostałem Barbórkę. Nie wiem , idź do kierownika a jak nie to związki atakuj to napewno pomogą , pozdrawiam

To musisz uderzać prosto do kadr, najlepiej z kierownikiem. Ja jutro tak robię, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie mogą tak ludzi w (usunięte przez administratora) robic ...

Pit

Jak miałeś jakąś Nke , to uznają to za przerwanie i nie ma ciągłości . Ja tak miałem w tamtym roku

Reklamacja
@anon

Będziesz pisał pismo reklamacyjne? To podobno jedyna szansa, teraz pytanie jak takie pismo wystosować i w jaki sposób zaargumentować..

Elektryk

Szczęść Boże. Pomóc elektromontera od roku w firmie(w sumie 3 lata dołu),ex i sep zrobione. Na ile można liczyć w sigu na początek? Wszystkiego dobrego z okazji barbórka!

Karma
@Elektryk

Trochę powyżej najniższej krajowej, twoje doświadczenie w firmach i tak liczy się dopiero po roku pracy w SIGu. Więc stażowe dopiero po roku.

SiGol
@Elektryk

Najnizsza krajowa niestety, po roku dołu pod sigiem 30% więcej bo stażowe wchodzi

Powierzchnia sig owp

Witam czy na powierzchni należy się też Barbórka ? Jak tak to kiedy ? Czynpo roku czy po dwóch latach ? I czy powierzchnia ma liczone stażowe 30% tak jak dołowcy ? Jak tak to od kiedy to naliczają ? Zaznaczam że jestem 2 lata w sigu owp

Powierzchniowiec
@Powierzchnia sig owp

Nic się nie należy oprócz karpiowego.Tak jakby ktoś tu leżał i nic nie robił.Niestety

Panowie mam pytanie mam przepracowane 10 lat w tym1, 5 roku sigu jak przechodziłem do sigu i miałem 10 dni przerwy między zakładami to czy mi się należy barbórka

@Ja

Tak dostaniesz , ale nie liczył bym na Barbórkę jak w JSW , bardziej okolice 4 tysięcy . Pozdrawiam

Belka
@Sigiel

Barbórka jest naliczana z średniego wynagrodzenia w okresie od listopada zeszłego roku do listopada br. Więc teoretycznie powinno się dostać podobną kwotę jak wynagrodzenie miesięczne

RylSig
@Belka

Do barbórki liczą się dni robocze bez wynagrodzenia za nadgodziny! *stawka płacy zasadniczej *premia motywacyjna *dodatek stażowy Zatem sigowiec, który (usunięte przez administratora) po święta dostanie tyle barbórki co kolega który świąt nie robi.

Meg

czy ktoś z Państwa dysponuje informacjami dotyczącymi zatrudnienia kobiet na kopalni??

sig

przykro nam, ze cie nie przyjeli

Riki
@Meg

Na jakie konkretnie stanowisko?

Andrzej

Przenosiny nie są wstrzymane, ciagle są przejścia dla osób które miały gwarancję zatrudnienia po szkole a reszta z sig na początku przyszłego roku ( mówię tu o osobach z najwyższym stażem, wykwalifikowaniem i oczywiście zaangażowaniu w pracę)

SztywnoSkarpeta
@Andrzej

Po nowym roku będzie gadka „mamy spotkanie dotyczące przejść, przyjdź za tydzień”, następnie zostaniemy poinformowani, ze to początek roku i zarząd ma dużo na głowie, wiec temat przejść bedzie poruszany w maju. Pózniej bedzie gadka, ze zbliża się okres wakacyjny i sporo osób ma wolne, wiec po wakacjach NA PEWNO będą przejścia. Ten schemat jest znany kazdemu kto chodzi i pyta. Myślę, ze wielu ludziom kończy się cierpliwość i Ci którzy cos potrafią, szybko zrezygnują z pracy w takich warunkach za te pieniądze. Pozdrawiam wszystkich sigoli

łaciok

wiecie jak wygląda zatrudnienie na pomiarowego ? (szkoła geodezyjna, doświadczenie) Jak z kasą ? Ktoś coś wie? Pod SIG a później kopalnia na ile można liczyć ? z góry dzięki za inf.

Ryl

Najniższa krajowa i kartki, a po kopalnie to może za 10 lat jak dobrze pójdzie

Andrew
@łaciok

Najpierw dostajesz się na zasadach ogólnych do SIG. Na Zofiówce teraz szukają na pomiarowego obecnie przenosiny z SIGu są wstrzymane dla wszystkich, ale kolega 10 lat przesadza, rok albo dwa raczej trzeba jednak odbębnić. Kasa pod sigiem minimalna, pod kopalnią dużo lepiej. Podaj maila to pogadamy.

powierzchniowiec
@łaciok

Cześć Pod sigiem najniższa krajowa plus kartki na powierzchni 54pln za dniówkę przepracowaną , może uda ci się jakiś weekend zrobić to wtedy parę stówek więcej , natomiast przenosiny pod kopalnie wstrzymane są na ten rok i kolejny (związki tak mówią) no chyba ,że coś się zmieni ,pozdrawiam

Andrzej
@powierzchniowiec

54 za dzień? Chyba w biurowcu :) 64zl jest na stanowisku fizycznym

Budryk

Panowie, każdy kto miał umowę z szkoła, a jest w sigu, niech solidarność robi listy z każdych kopalń i wyśle do zarządu, budryk już ma swoją listę wysłana. Pozostał Pniówek, Szczygłowice, i reszta. Jak wszyscy dają listy to absolwenci przejdą pod kopalnie.info z solidarności.

@Budryk

Jak ktoś miał gwarancję pracy 8 lat temu z kompanią węglową to się to wlicza czy gwarancja przepadła a dalej pracuje się w sigu

Sasa
@Budryk

Budryk szychy z pgg przyjmuje bez sigu, zaraz pod kopalnie a związki wam kity o listach cisną, dobre

Sjdj
@Budryk

Czego ty nie rozumiesz że tylko ten rocznik ma tak że pod JSW się od razu przyjmuje wy też mieliście ale pod SIG, to pierwszy teraz taki przypadek, pewnie dlatego że sig to już zwykła firma będzie albo do (usunięte przez administratora)

Absolwent
@Budryk

Jak ktoś jest absolwentem z rocznika 2017 to też się liczy?

Budryk

Niestety tylko absolwenci 22,23 r

Witam byłem na rozmowie zaproponowano mi Budryk odstawę 3500 na start. Nie wiem czy to jest warte takich pieniędzy. ?? Można się czegoś spodziewać więcej bo to słabo jak na zjazd na dół. ??

SiGol
@Kandydat

Stary, możesz się spodziewać większych zarobków ale po roku jak ci stażowe wskoczy takie mamy realia w tym sigu

Radek Sekiel

Pniówek 2 - co to za oddział ? Odstawczy ?

Pniowek
@Radek Sekiel

Słyszałem za są dwie odstawy: główna i oddziałowa jakie są różnice ?

Marzyciel

Przyszły pracowniku, Jeśli zastanawiasz się czy warto przyjść do Sigu powiem ci wprost że nie warto ! Jeśli jesteś zatrudniony teraz w pgg albo innej firmie doceń to co masz . W PGG za chwilę uruchomią program urlopów górniczych i będzie możliwość odejść i mieć już święty spokój . Pójdziesz dorobisz gdzieś na spokojnym miejscu a tu co cię czeka ? Brak jakiego kolwiek pakietu osłon, - mydlenie oczu że będzie alokacja gdzie już od maja były dwie i żadna nie doszła do skutku, - jesteś chory? Idziesz na L4 i po prostu dbasz o swoje zdrowie bo tutaj jedynie może uratować cię własny urlop albo zostaniesz na zawsze w Sigu , - wypłaty w sigu 5-6 tys na wydobyciu gdzie pracujesz w katastrofalnych warunkach , tracisz zdrowie i pracujesz sumienie nie jest żadnym pozytywem . - 14, węgiel i inne dodatki o których my w sigu możemy tylko pomarzyć - atmosfera która na kopalniach JSW jest podobna do wiezienia albo cały czas pracujesz albo będziemy ci pisać słabe szychty Docencie tam gdzie pracujecie i daleko od tej spółki córki bo za chwilę marzeniem każdego Sigowca będzie wrócić do Pgg gdzie czeka nas pewna praca i traktowanie nas jak człowieka a nie jak (usunięte przez administratora) byle tylko czarne się sypało ;)

Siii

Jakie premie? ???? Pójście na L4 oznacza pożegnanie się z przejściem pod kopalnię przy pierwszej możliwej okazji

Witam Górnicza brać, dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną. Jak teraz wygląda sytuacja w Sigu, czego się spodziewać na rozmowie jakich pytań? Pozdrawiam

@Kandydat

Jak ja się zatrudniałem 1,5 roku temu, było kilka szybkich pytań, jakie doświadczenie w zawodzie jaką szkoła i czy są tradycje górnicze w rodzinie. Możliwe że inne osoby bardziej maglowano ale szwagra i siostrę o to samo pytano

@Pracownik

A jak z zarobkami jest aż tak źle?? Po ile płacą flapsy?

Zostaw merytoryczną opinię o JSW Sig - Jastrzębie-Zdrój

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w JSW Sig?

Zobacz opinie na temat firmy JSW Sig tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1565.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w JSW Sig?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 985, z czego 233 to opinie pozytywne, 60 to opinie negatywne, a 692 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy JSW Sig?

Kandydaci do pracy w JSW Sig napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)