JSW Sig
4 258 6 1

Opinie o JSW Sig

Filtruj opinie po kryteriach:

Mat
 Opinia

Czy ktoś kto był na rozmowie 14 marca dostał skierowanie na badania?

Pomocna?
Ryl
 Opinia
@Mat 21.03.2019 19:55

Nie dostałeś skierowania po rozmowie? Na jaką kopalnie idziesz?

Pomocna?
TakNie
Lula
 Opinia
@Ryl 22.03.2019 08:29

Nie dostoł, bo tępy byk ponoć...

Pomocna?
TakNie
Mat
 Opinia
@Ryl 22.03.2019 08:29

Nie nie dostałem.. Zofiówka

Pomocna?
TakNie
Yeti
 Opinia

Witam jest kto chętny żeby się przenieść ze Szczygłowic na Knurów?

Pomocna?
TakNie
Dawid
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Mam 5 lat dolu , na pgg halemba pracuje, papiery mam na knefel , ciesle, rabunkarza i sekcje . Jakie szanse na zatrudnienie mam ?

Pomocna?
1
Wtf
 Opinia
@Dawid 07.03.2019 21:09

Ja czekam już 3 miesiąc zwolnilem się z pgg i jak na razie cisza a mam 6,5 roku stażu papiery takie jak górnik, rabunkarz, cieśla, operator obudowy knefle kolejki i lokomotywy i do tej pory zero odzewu teraz robię w jakiejś śmiesznej firmie i jak do tej pory zero odzewu z sigu więc powodzenia

Pomocna?
TakNie
1234
 Opinia
@Wtf 07.03.2019 21:16

zwolniłeś się z PGG licząc na wejście do SiG w momencie gdy niemal zakończono rekrutację, a do tego istnieje ciche porozumienie o nieprzyjmowaniu ludzi z PGG o ile nie robią w firmie długi czas? ty jesteś normalny? bo właśnie wykoleiłeś sobie życie xD

Pomocna?
Obiwan
 Opinia
@1234 07.03.2019 21:33

Nie rób se jaj z jakimś nieprzyjmowaniu ludzi bo jak ktos ma plecy to i tak sie dostanie...

Pomocna?
TakNie
Wtf
 Opinia
@1234 07.03.2019 21:33

Jak by w pgg był taki miód nigdy bym się z tamtąd nie zwolnił na wydobyciu nawet 4 tysięcy nie zarobisz bez weekendów trzeba je. Bać z 3/4 czerwone by mieć 4500 żenada jakąś jako rabunkarz nie róbmy se jej przyjęcia są i będą bo sig jak i całe jsw potrzebuje ludzi z doświadczeniem i czy ja robię w pgg czy w jakiejś tam firmie to bez znaczenia jeśli się chce i się stara coś osiągnąć to się dojdzie do celu a napewno przyjdzie i czas na mnie. Dla tego też zwolnilem się z pgg i poszedłem pod firmę by nie mieć ostaniego świadectwa pracy z pgg tylko od kogoś innego proste ale jak już zauważyłem na tym całym forum jest pełno cebulakow i tyle. Bez odbioru

Pomocna?
Paweł1990
 Opinia
@Wtf 08.03.2019 00:21

"sig jak i całe jsw potrzebuje ludzi z doświadczeniem" fakt, że tacy ludzie są potrzebni to jedno, chęć zatrudniania to drugie. W każdym razie tzw. "pociotki" mają pierwszeństwo np. ostatnio na Budryk przyszedł "fachowiec" rocznik 98 i to po szkole budowlanej. @Dawid - Twoje szanse są zerowe, chyba, że znasz kogoś z dorozu wyższego.

Pomocna?
TakNie
Wtf
 Opinia
@Paweł1990 08.03.2019 09:08

Pożyjemy zobaczymy w każdym bądź razie to co pgg oferuje ludzia to firmy dają to samo

Pomocna?
TakNie
1234
 Opinia
@Obiwan 07.03.2019 22:00

no właśnie jak ma PLECY, a o to czasem BARDZO ciężko...

Pomocna?
TakNie
Aren
 Opinia
@Wtf 07.03.2019 21:16

Jestem w podobnej sytuacji. Nie przedlużyłem umowy w PGG i złożyłem podanie do SiG. Niestety zero odzewki. Mam prawo jazdy C+E i śmigam po całej Europie a zarobki zaczynają się od 6 tys w góre na rękę. Nie wiem czy kiedykolwiek wrócę do tego syfu. Rób kolego prawko C+E a nie męcz się w jakieś śmiesznej firmie. Pozdro

Pomocna?
TakNie
Gremlin
 Opinia
@Aren 13.03.2019 12:01

Siemka Aren , tez jezdzilem ale to chyba bez sensu tyle dni poza chaupa jak sie ma dzieci domek itd. to lepiej juz do mundurowki uciekac jak sie ma wtyki :) taka moja opinia no chyba ze na C+E na miejscu sie cos zmieni i lepiej zaczna placic to tak :) pozdro

Pomocna?
Aren
 Opinia
@Gremlin 13.03.2019 14:05

Ja tam w domu nie usiedze. Kto co lubi. Narazie Europa i jestem w trakcie sponsorowania kierowców do USA. Cały proces trwa 1.5 roku i kosztuje 10 tys $ :) Więc jeszcze trochę i będę jeździł po drugiej stronie Oceanu.

Pomocna?
TakNie
pio
 Opinia
@Dawid 07.03.2019 21:09

bez pleców żadnych

Pomocna?
TakNie
Elvis
 Opinia
@Wtf 07.03.2019 21:16

Miałeś jakiś tel z sigu czy poszles na żywioł? Ja bylem na rozmowie w lutym teraz mam wypowiedzenie w pgg mam dac Nac jak sie bedzie konczyć

Pomocna?
TakNie
Gremlin
 Opinia
@Aren 22.03.2019 00:02

Siemka Aren , wrzuc jakiegos maila bo mam pare pytan , dzieki wielkie , zrob nowy wpis dla Gremlin i mail , dzieki

Pomocna?
TakNie
Abi842
 Opinia

Jak jest z przyjęciem do SIG jeśli ktoś ma zwolnienie za przekroczenie chorobowego a rozmowa w przyszłym tygodniu...?

Pomocna?
Fedrix
 Opinia

Panowie to prawda żeby pobrać narzedzia trzeba przodowemu flaszka dać ?. Jeszcze drugi pytanko bo bylech ostatnio na łaźni i nie miol mi kto umyć plecow, ale był lazienny i głupio mi go było o to prosić i pojecholech do doma z brudnymi plecami. Czy lazienny mo w obowiązkach myć plecy ?

Pomocna?
Ochot
 Opinia

Dobry czy jest szansa dostać się do sigu bez doświadczenia i uprawnień? Może jakaś rozmowa w 4 oczy z prezesem albo cos?

Pomocna?
Hanys
 Opinia
@Ochot 21.03.2019 09:09

A jako mosz szkoła skonczono?

Pomocna?
TakNie
123
 Opinia
@Ochot 21.03.2019 09:09

wyłącznie jeśli masz plecy

Pomocna?
TakNie
Pjoter Miszcz
 Opinia
@Ochot 21.03.2019 09:09

Jest taka możliwość, trzeba podejść bezpośrednio do łaziennego ze zmiany C. Wołają na niego Bolcowy Lucek vel. Król Łaźni, z nim jak pogadasz w 4 oczy w tym jedno Twoje kakaowe to załatwisz. Przygotuj się dobrze do rozmowy, Lucek lubi wypić a i młodym jurnym kandydatem nie pogardzi. Rozmowa z nim standardowo, kilka pytań o życie jest a później pójdzie Ci umyć plecy i wtedy przypieczętujesz aplikacje do SiGu. Weź ze sobą papiery, CV i list motywacyjny, a i wniosek że chcesz być na łaźni u Lucka.

Pomocna?
1
hhh
 Opinia
@Ochot 21.03.2019 09:09

No nie załamuj się ale to by było prawdobodobne jak wygrana w totka.

Pomocna?
TakNie
Loki
 Opinia
@Pjoter Miszcz 21.03.2019 15:38

A to dziwnie prawisz kolego ja takiej rekrutacji nie miałem jak ty poprostu złożyłem papiery zadzwonili i przyjęli do pracy po żadnych łaźniach się nie włuczyłem ale widzę że i łaźenny potrafi załatwić robe za kakało ???? a bolało? ???????????? To żeś się poświęcił????????????

Pomocna?
1
Pjoter Miszcz
 Opinia
@Loki 21.03.2019 19:54

Lucek mój kolega powiedział, że jak gardłowałes po same bile to ponoć łzy leciały Ci jak grochy. Ssanie masz jak pompa bibo. Ponoć miałeś indywidualny tok załatwiania roboty.

Pomocna?
Nick
 Opinia

Witam. Kiedy telefony na Budryk?

Pomocna?
TakNie
111
 Opinia
@Nick 21.03.2019 06:26

juz nie bedzie

Pomocna?
nick
 Opinia
@111 21.03.2019 07:17

Orientujesz się kiedy dzwonili ostatni raz?

Pomocna?
TakNie
111
 Opinia
@nick 21.03.2019 07:41

w lutym i to było ostatnie przyjęcie na budryk z tych masowych z zeszłego roku

Pomocna?
TakNie
News
 Opinia

Jeżeli chcesz zarabiać przez internet, to wejdź na mój profil instagram: @zarabiajprzyinternecie lub na moją stronę internetową: www.zarabiajprzyinternecie.pl.tl Chcesz na start za darmo 260 zł (Coininvestbank.com) informacje znajdziesz na moim instagramie.

Pomocna?
Doczekał
 Opinia

Witam. Mam pytanie do osób które już miały telefon. Czy nr tel z którego dzwonili zaczyna się na 608-xxx-xxx czy 723-xxx-xxx?

Pomocna?
TakNie
hhh
 Opinia
@Doczekał 21.03.2019 14:41

do mnie z 608 dzwonili

Pomocna?
TakNie
Doczekał
 Opinia
@hhh 21.03.2019 15:42

Dzięki wielkie za info :)

Pomocna?
TakNie
Andy
 Opinia

Witam, w czerwcu kończę technika m39 jestem osobą bez doświadczenia, nie robię sobie nadzieji że dostanę się od razu do sigu, dlatego chciałem zapytać jakie są firmy górnicze prowadzące roboty na kopalniach jsw i które są najlepsze pod względem zarobków jak i roboty ? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
hhh
 Opinia
@Andy 15.03.2019 16:09

Mogę polecić Linter na boryni i pniówku. Przed Sigiem byłem w paru firmach Linter byl jednak najbardziej zorganizowany i pewny mają odstawę główną i oddziałową najlepiej iść na od działówki.

Pomocna?
TakNie
Gornik
 Opinia
@hhh 15.03.2019 16:39

Linter na pniowku do końca roku upadnie, podobno od przyszłego miesiąca tracą pierwsze 4 przenośniki. A z tym zorganizowaniem to bym sobie tak nawet nie żartował;)

Pomocna?
Anty_firmowiec
 Opinia
@Andy 15.03.2019 16:09

Szczerze wszystkie firmy to podmioty stworzone dla ogromnych korzyści finansowych prezesa i jego zauszników. Wcześniej pracowałem pod firmą na przebudowach i przodkach i ciężko było 2 tys wyciągnąć. Prywaciarz robi z pracownikiem co chce bo "premia jest ruchoma" więc płaci ile chce. NIGDY więcej żadnej firmy, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Majk
 Opinia
@Anty_firmowiec 15.03.2019 19:00

Są firmy perełki, ale z takiej firmy ciężko się dostać do SiG bo mają umowy po cichu o nie podbieraniu pracowników. Pan Dyczko który już nie jest w zarządzie JSW dogadywał się z prezesami firm. Firmy córki JSW nie płacą źle ale jest problem żeby do SiGu się dostać. Chcesz coś więcej wiedzieć pytaj.

Pomocna?
Gandi
 Opinia
@Andy 15.03.2019 16:09

ZSRG!!!stabilna firma i na kopalniach juz od 15lat!!!pracuje w niej juz ponad 7lat i zarabiam w niej ponad 4.000 zł.

Pomocna?
TakNie
Majk
 Opinia
@Gandi 15.03.2019 20:40

Barbórka i 14 jest? Dziekuje postoje.... 4000 zł w największym (usunięte przez administratora) chodniku nadscianowym. Kolejny który uważa że Pana Boga za nogi złapał. Smaruj wrotki prywaciorzu...

Pomocna?
Pgg
 Opinia
@Andy 15.03.2019 16:09

Idz i spróbuj się dostać do ZOK-u :)

Pomocna?
TakNie
Elsztigaro
 Opinia

19.03 dzis mialem telefon rozmowa na boryni przyjecia na pniowek

Pomocna?
M
 Opinia
@Elsztigaro 19.03.2019 13:00

Kiedy masz rozmowę kwalifikacyjną?

Pomocna?
TakNie
Absolwent
 Opinia
@Elsztigaro 19.03.2019 13:00

Jesteś po szkole górniczej z zagwarantowanym przyjęciem ?

Pomocna?
TakNie
Absolwent
 Opinia
@Elsztigaro 19.03.2019 13:00

Jesteś absolwentem szkoły górniczej z zapewnieniem przyjęcia ?

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Elsztigaro 19.03.2019 13:00

Witam. Kiedy telefony na Budryk?

Pomocna?
TakNie
RylPasza
 Opinia

Chłopy tak jak godolech, dzisio dostolech smsa o przejście pod JSW , kilku znajomych z Boryni też dostało. Pozdrawiom wszystkich niedowiarków i ludzi z dysleksja i nie umiejętnością czytania ze zrozumieniem.

Pomocna?
Kami
 Opinia
@RylPasza 18.03.2019 18:00

Jak długo czekałes??

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Kami 18.03.2019 19:17

Tez dostolech wczoraj sms o przejsciu na Borynii, w sigu od grudnia bylech.

Pomocna?
Marcin
 Opinia
@RylPasza 18.03.2019 18:00

A należysz do jakiś związków że tak szybko przeszłes

Pomocna?
TakNie
Sigi
 Opinia
@Marcin 19.03.2019 20:01

Pewnie plecy szerokie jak A4 jak juz tu jeden kolega pisał bo z dużo wczesniejszych przyjec chlopaki dalej w SiGu.....

Pomocna?
TakNie
As
 Opinia
@Marcin 19.03.2019 20:01

Czerwiec i sierpień nawet nie przeszedł....

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@As 19.03.2019 22:42

Jestech zapisany do związków, robia kurs górnika może to miało wpływ na to że mie przenieśli tak szybko. Też was przeniesa spokojnie i powodzenia

Pomocna?
TakNie
Sigi
 Opinia
@Andrzej 20.03.2019 04:14

Wszyscy jak mniemam sa zapisani i sa juz gornikami, maja staz i mase papierow... wystarczy nie pisac glupot i bd dobrze.

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia
@Sigi 20.03.2019 08:56

Papiery staż wykształcenie i sam czas pobytu w sigu nie mają żadnego znaczenia przy przeniesieniach. Niektórzy którzy mają mocne plecy w zwiazkach przechodzą po miesiącu lub dwóch.

Pomocna?
Majk
 Opinia
@Marcin 20.03.2019 14:25

Osobiście mam taki przypadek w rodzinie, staż w SiGu 6 tygodni. Jak się coś zapytasz to nabiera wody w usta...

Pomocna?
TakNie
Jojejoatykto
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Pany, jakie zarobki na początku pod sigiem, bez zodnych papierów grubiorza? I drugie pytanie, ile czasu mijo od telefonu z zaproszeni3m na rozmowa, do pierwszej szychty?

Pomocna?
TakNie
333
 Opinia
@Jojejoatykto 20.03.2019 11:16

2500-2800 plus kartki 19zl za zjazd, czyli ok 400zl

Pomocna?
ślusarz 1
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

witam. mam 11 lat doświadczenia pracy na dole, w przodkach, dużo uprawnień, pracuję na innej kopalni, próbuję się przenieść pod sig. Czy ktoś mógłby powiedzieć ile można zarobić na początku ślusarz-mechanik na przygotówkach ?? Z góry dziękuję !!

Pomocna?
TakNie
hhh
 Opinia
@ślusarz 1 19.03.2019 15:05

z tych 11 lat zaliczą ci 2 lata czyli 30% stażowego na przodek nie pojdziesz od razu bo to są miejsca pozajmowane przez ślusarzy pociotki i lizusy kierownika bydziesz chodził do rur oesek ewentualnie ładowarek płaca no myśla kole 3 tysia zarobisz jak sie okręcisz dobrze i faktycznie cos umiesz staz czasami nie jest adekwtny do jakosci wykonywania pracy...

Pomocna?
TakNie
Endriu
 Opinia
@ślusarz 1 19.03.2019 15:05

Nie do konca jak znasz sie na robocie to na JSW swoj przodek po miesiacu dostaniesz bo ludzi brakuje , proste jak budowa cepa jak juz bd tak daleko z sigiem to daj znac bo moze by my sie wymienili oddzialem :)

Pomocna?
TakNie
Endriu
 Opinia
@ślusarz 1 19.03.2019 15:05

a z kasa tez lepiej 3,8 - 4,2 bedzie z 30% stazu + premie , weekendy itd.

Pomocna?
TakNie
ślusarz1
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Endriu 19.03.2019 16:35

dzięki za dodatkowe informacje !!

Pomocna?
TakNie
ślusarz1
 Opinia
@Endriu 19.03.2019 16:35

na jaki odział chcesz się wymienić ?? i na jakiej kopalni pracujesz? ja to jeszcze na pg silesia jak narazie.

Pomocna?
TakNie
Szczęściarz
 Opinia

Witam ,Panowie ,ktoś z was dzisiaj dostał telefon tak jak ja dzisiaj?Przyjecie na KWK Pniowek ,rozmowa za tydzień w poniedziałek. Pozdrawiam i życzę również telefonu.

Pomocna?
Nik
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

Powiedzieli ci ze na pewno Pniowek? Na którą godzinę masz rozmowę?

Pomocna?
Ttttt
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

Również dzisiaj dostałem telefon z sigu, KWK Pniówek. Pozdro!

Pomocna?
tyt
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

W srode na szkoleniu juz idzie 15os na pniowek

Pomocna?
TakNie
Mlody
 Opinia
@tyt 18.03.2019 11:13

Też miałem tel. Rozmowa w poniedziałek a ewentualne szkolenie Kiedy? Ktoś wie o co pytają na rozmowie?

Pomocna?
TakNie
Szczęściarz
 Opinia
@Nik 18.03.2019 10:32

Tak , na sto procent na Kwk Pniowek.

Pomocna?
darx
 Opinia
@Mlody 18.03.2019 12:28

moze za miesiac szkolenie bo w srode idzie 15os na pniowek wiec pewnie z miesiac przerwy i potem wy

Pomocna?
TakNie
Ciekawski
 Opinia
@darx 18.03.2019 13:10

A skąd wiesz ze teraz ida na szkolenie ?skoro nie było jeszcze rozmów na pniowek ?w piątek są rozmowy na ruch knurow-szczyglowice ,jakby ktoś chciał widzieć.pozdrawiam

Pomocna?
Hanys
 Opinia
@Ciekawski 18.03.2019 13:53

To na knurow czy szczyglowice?

Pomocna?
TakNie
Ryl
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

Witam, też rano dostałem telefon . Rozmowa w poniedziałek 25. Niestety nie spytałem na którą kopalnie. Mam nadzieję że na pniowek bo tam też się starałem. Jest jakieś info czy tego 25 odbędą się na pniowek?

Pomocna?
TakNie
Ciekawski
 Opinia
@Ryl 18.03.2019 15:06

Tak na sto procent na pniowek !

Pomocna?
TakNie
Ciekawski
 Opinia
@Hanys 18.03.2019 14:51

Nie wiem ,tylko mówię ze ruch knurow szczyglowice..

Pomocna?
darx
 Opinia
@Ciekawski 18.03.2019 13:53

malo wiesz mam wysoka polke wiec wiem na bank

Pomocna?
TakNie
sosen
 Opinia
@Ciekawski 18.03.2019 13:53

nie sluchaj co pisza 15 os co na pniowek idzie to mialo rozmowy tydz temu dzisiaj byly tel na bydryk knorow i szczygly pozdro

Pomocna?
TakNie
Szczęściarz
 Opinia
@sosen 18.03.2019 17:31

Nie gadaj głupot..chyba wyraźnie Mi powiedziano dzisiaj w biurze ze idę na kwk pniowek wiec proszę was nie mówicie ze na pniowek rozmowy były tydzień temu.pozdro

Pomocna?
TakNie
monika
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

A wie ktoś czy do sigu przyjmuja kobiety na powierzchnię ?

Pomocna?
TakNie
monika
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

A kobiety też na powierzchnię przyjmują ?

Pomocna?
TakNie
gigi
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

a chcialbys sie zamienic za borynie albo zofije ? bo na pniowek mam duzo blizej

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@gigi 18.03.2019 20:48

5 minut drogi. Rzeczywiście dużo.

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia
@sosen 18.03.2019 17:31

Z skąd masz takie info o przyjęciach na knurów-Szczyglowice?

Pomocna?
TakNie
Głupiec
 Opinia
@gigi 18.03.2019 20:48

Na prawdę sądzisz, ze ktoś będzie chciał się zamienić za pniowek na inna kopalnie ?

Pomocna?
TakNie
... H
 Opinia
@Szczęściarz 18.03.2019 10:22

Bo nima ludzi na md-4 na glowne odstawy bo lintery w koncu wyciepuja

Pomocna?
TakNie
Gruby
 Opinia

Witam były dzisiaj telefony z sigu?

Pomocna?
Elsztigaro
 Opinia
@Gruby 18.03.2019 20:22

Tak

Pomocna?
TakNie
Abi842
 Opinia

Jak wyglądają badania przy przyjęciu do pracy? I rozmowa. Czy jak ktoś dostanie przydział na kopalnie koło swojego miejsca zamieszkania, może iść na badania do ośrodka w swoim miejscu zamieszkania?

Pomocna?
Pjoter
 Opinia
@Abi842 17.03.2019 09:15

Tak, tak. Wszystko możesz, wystarczy zapłacić za badania. Z badaniami ciężko, oczy, płuca, słuch, krew i palec w pupę najgorszy. Od siebie polecam ośrodek na Zofiówce bo lekarka ma chude i sprawne palce, prostata będzie dobrze wymasowana.

Pomocna?
hhh
 Opinia
@Pjoter 17.03.2019 20:23

Widza że se gościu jaja robisz na moje pytanie tez odpowiedziałeś jak łebek z podstawówki. Dla mnie jesteś zasr.... pociotem bo mieć znajomości to jedno a drugie to umiejętność z ich korzystania, pewno jesteś cwaniak na oddziele i myślisz że ci nikt nic nie zrobi jednego już wyleczyłem z takich fobi w firmie zewnętrznej. Co do badań to są nie szczegółowe słuch wzrok spirometria prześwietlenie płuc oraz wywiad tu możesz bajki pociskać na własne ryzyko.

Pomocna?
Pjoter
 Opinia
@hhh 18.03.2019 08:17

Widzę że żyłka pulsuje, pupę też Ci coś ściska, załatw se taki smar miedziany na ból pupy, na MD-1 maja. Uwielbiam te wasze śmieszne pytania i skamlenie z miną kota że Shreka aż ktoś coś odpisze. Pociotkiem jesteś Ty do czego się sam przyznajesz, żal mi takich ludzi jak Ty. Fobia goworka tak Cię ogarnia że nie myślisz logicznie, pytać o przejścia na portalu tego typu haha... Uruchom te swoje plecy a nie wypisuj bzdur bo za posty nie płacą... Kulej bazie, narazie

Pomocna?
RylPasza
 Opinia
@hhh 18.03.2019 08:17

Te kolega od Pjotera to Ty mi odbij to je zacny i prawy człowiek. Po szychcie jeździ do schroniska dokarmiać pieski i glonojady ...

Pomocna?
Lucky
 Opinia

Witam Panowie. Za niedługo kończy się mi pierwsza 3 miesięczna umowa i teraz moje pytanie brzmi na ile jest druga umowa w SIG ? Trzeba się czegoś obawiać czy spokój ?

Pomocna?
TakNie
Sig
 Opinia
@Lucky 15.03.2019 22:57

Kolejna na 3 lata

Pomocna?
TakNie
Woj
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lucky 15.03.2019 22:57

33mies

Pomocna?
TakNie
RylPasza
 Opinia

Chłopy przyjęcia pod JSW beda od nastepnego tygodnia na Boryni(30os) ,Zofi(30os),Budryku (40os) i Pniowku(15os)Potwierdzone info od wujka kiery siedzi w Solidarności .

Pomocna?
qop
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

w sensie, że do sigu czy przejścia pod kopalnie?

Pomocna?
RylPasza
 Opinia
@qop 13.03.2019 13:48

Naucz się czytać ze zrozumieniem bo potym taki w przodku czy na ścianie nic nie rozumi

Pomocna?
TakNie
Ptsua
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:52

A na Knurow??

Pomocna?
TakNie
qop
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:52

napisałeś tepaku przyjęcia do jsw, a jak wiadomo przyjęć nie ma bezpośrednio tylko można przejść z sigu, więc sprecyzuj a nie zgrywasz inteligenta

Pomocna?
RylPasza
 Opinia
@qop 13.03.2019 13:59

Pajacu chyba do się domyśleć o co chodzi

Pomocna?
RylPasza
 Opinia
@qop 13.03.2019 13:59

I nie do tylko pod pało

Pomocna?
TakNie
Gandi
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

Przyjecia.tzn beda dzwonic w pszyszlym tygodniu??czy te osoba juz sa po rozmowach??

Pomocna?
TakNie
Yoyo
 Opinia
@Gandi 13.03.2019 14:20

Przejścia z sigu pod JSW... Myślenie nie boli...

Pomocna?
TakNie
Gandi
 Opinia
@Yoyo 13.03.2019 14:41

Nie napisał czy z sig do jsw czy do sig

Pomocna?
TakNie
Yoyo
 Opinia
@Gandi 13.03.2019 15:04

Umiesz czytać z zrozumieniem ?

Pomocna?
TakNie
Godis
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

A Knurów? Dolowcy czy powierzchnia też?

Pomocna?
TakNie
Nic5
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

W zeszłym tygodniu pytałem w związkach (jeśli chodzi o Pniówek) ze przyjęcia mają być w czerwcu dopiero..

Pomocna?
TakNie
Hanys
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

Czyli na Knurow niy bydzie przyjec?

Pomocna?
TakNie
Nik
 Opinia
@Nic5 13.03.2019 20:51

Dlaczego tak późno?

Pomocna?
TakNie
hhh
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

kiery szup mo iść pod kopalnie z jaki go miesiąca ??

Pomocna?
lukaszbiszczu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gandi 13.03.2019 15:04

Nie musiał bo ja np wiem o co chodzi . Dziwię się że takich tępaków przyjmuje jsw co nawet przeczytać że zrozumieniem nie potrafi.

Pomocna?
TakNie
młody
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

Na Budryku związki nic nie wiedzą o przejściach z SIGu pod kopalnię...

Pomocna?
TakNie
alokowany
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@RylPasza 13.03.2019 13:33

Ci co mieli być przeniesieni, to smsy już dostali ;) pozdro

Pomocna?
TakNie
hhh
 Opinia
@alokowany 16.03.2019 18:20

w którym miesiącu cie przyjeli do sigu ??Jesteś z Budryka??

Pomocna?
TakNie
Pjoter
 Opinia
@hhh 16.03.2019 19:11

Listopad, ale nie ma co gadać bo plecy szerokie jak A4 w Katowicach. Na każdego przyjdzie czas...

Pomocna?
TakNie
hhh
 Opinia
@Pjoter 16.03.2019 21:48

z jakiej kopalni??

Pomocna?
TakNie
Pjoter
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@hhh 17.03.2019 07:34

z Staszica

Pomocna?
TakNie
Hydrol
 Opinia
@Pjoter 17.03.2019 20:09

Pjoter miszcz :D

Pomocna?
TakNie
hhh
 Opinia
@Hydrol 17.03.2019 20:47

barżij imbecylo pytom sie bo jak z moigo miesiąca zaczną brać to mam dać znać komu trzeba. Nie yno ty mosz plecy praktycznie 50% sigoli mo kogoś kaś tam

Pomocna?
TakNie