jsw sig

Jastrzębie-Zdrój

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 136 ocen.

jsw sig
3136

Opinie o jsw sig

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie jsw sig

anonymous

Witam, nie wiecie moze jak z zatrudnieniem jesli juz sie pracowalo pod JSW , ale niestety z powodow osobistych musialem sie zwolnic teraz chce wrocic. Mam gornika i pracowalem we wnece na scianie.Jakie sa szanse na zatrudnienie

Ekm
@anonymous 25.05.2018 09:18

Jak brałeś pakiet to raczej bez szans, chyba że plecy. Choć i tak będzie cieżko

Adik

Witam czy słyszeliście coś odnośnie przyjęć na powierzchnię czekam i czekam na zespilona?

Sonix
@anonymous 25.05.2018 14:34

Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź i wszystkiego dobrego życze!

Andrzej

Witam wie ktoś kiedy maja byc szkolenia na kwk budryk?

anonymous
@Buszman 24.05.2018 20:51

Na kalendarzu zaznaczone w kółeczko było 13-14 czerwiec podpisane "Bud" ale to nie jest żadne pewne info więc piszę czysto informacyjnie

Sonix

Witam srrdecznie poszukuje pracy dla kobiety na kopalni, wydawnictwo mydła i tym podobne może ktoś coś pomóc

Endrju

Panowie gdzie na pniówku odbywa się szkolenie? Niestety w sigu same nie potrafią konkretnie powiedzieć

Melsonn
@Endrju 23.05.2018 20:26

Cały czas intensywnie szkolą na wydawców wody , mydła i pasty BHP, pozdrawiam i życzę powodzenia.

Lolo

Jakie firmy prócz sig oferują gwarancję przejścia pod jsw? Czy jest jakaś firma typowo szybowa?

Bizenesman
@Lolo 23.05.2018 18:54

firma produkująca szyby "Szyboplast sp. z.o.o

Zofia Borynia

Witam Panowie powiem tam dzwonia z Sig-u od 11 maja napewnonod tego gdyz otrzymalem od Nich telefon w tym dniu 15 maja bylem na rozmowie i przydzial jest na KWK PNIOWEK GRP 6 BADZ GRP 7 nie wiadomo dokladnie psycho niestety dopiero pod koniec maja i potem cos wiecej bede wiedziec

Anonim
@Zofia Borynia 22.05.2018 23:09

Część. A powiedz mi na rozmowie mówią od razu żeby w pracy składać wypowiedzenie czy jak to jest w przypadku gdy pracujesz a chcesz iść na kopalnie?

m.......

W ostatnim czasie jak brali na KWK Pniówek to na jakie oddziały ???? proszę o informację :) Czy ewentualnie dawali możliwość wyboru ?

Gornik
@m....... 22.05.2018 17:50

Też właśnie tak słyszałem . A chłopaki tutaj na forum mówi że już dzwonili do nich.

Kuba

Ktoś wie kiedy mają być jakieś najbliższe telefony na Szczygłowice??

Mati

Dalej ludzi z pgg omijają szerokim łukiem?

Mariusz
@Mati 21.05.2018 13:00

Niestety tak

Tuba

2100 do 2600

anonymous222

Witam, mam pytanie ile mozna zarobic pod SiG na poczatek bez doswiadczenia na dole. Dziekuje pozdrawiam

Poli

Panowie czy jak się przechodzi po roku z Sig na Jsw to jest się traktowany jako nowy pracownik czy na zasadzie kontynuacji???

Lola
@Dzonyy 20.05.2018 11:12

A Ci co przeszli z Sig są na warunkach takich jak mają pracownicy jsw czy gorszych???

Andrzej

Ktoś coś wie o nowych umowach sigowców przechodzących do JSW związanych z nowym układem zbiorowym? Że będą traktowani znów jako pracownicy drugiej kategorii z dodatkami zależnymi od kondycji finansowej spółki a nie jak do tej pory? Bo jeśli to prawda o czym się mówi to już średnio się będzie opłacało robić w JSW na nowych umowach bo stary pracownik dostanie 9 tys barbórki a jak węgiel będzie tani to my 0 lub jakieś ochłapy

Remik

Doświadczeni koledzy co wybrać przewóz kolejowy czy szybowy co byście wybrali na moim miejscu plusy minusy danego oddziału kopalnia Knurów Szczygłowice z góry wielkie dzięki

Podłączam się do pytania
@Remik 17.05.2018 23:10

Somi

Hajer

jest szansa dostać się do ściany na Pniówek ?

Robert
@Hajer 19.05.2018 08:20

prędzej zaczniesz wodę wydawać marzy Ci się wydobycie syneczku pochwal się stażem doświadczeniem a nie od razu na głęboka wodę najpierw trzeba łopatą dobrze śmigać potem awans na przenośnik ale nie ścianowy tylko gdzieś na końcu kopalni bez zgarniaczy i gdzie ładnie schodzi guma tak żeby Ci się odechciało wybrzydzania...

Adam

Witam czy mam jakieś szanse do sigu bez szkoły zawodowej

Zielony

Witam Panowie, W Piątek dostałem telefon z zaproszeniem na rozmowę do siedziby SIG na Węglową4 na środę. Podobno rekrutacja na KWK Pniówek. Czy ktoś może podzielić się przebiegiem takiej rozmowy? Czy tylko pytania z przebiegu pracy zawodowej? Wiem ze mam przygotować Świadectwo z ostatniej pracy i dokumenty poświadczające kwalifikacje.

Patryk
@Aaa 16.05.2018 19:54

Wiem że jestem na liście na pniowek a dalej telefonu nie mialem. Jakoś nazwiskami dzwonią czy jak?

qwerty

Gdzie na Jas Mosie jest ta przychodnia i jakie opinie o niej? Dzięki za pomocne odpowiedzi.

kucyk

Dzwonili do kogos na Szczyglowice? Chodzi mi o rozmowe itd, a nie juz na szkolenia

anonymous
@kucyk 16.05.2018 05:28

Normalnie ale kilka miesięcy minęło

qwerty

Witam, jak wyglądają psychotesty do SIGu? Orientuje się ktoś? Dzięki z góry za pomocne odpowiedzi.

Gornik
@qwerty 15.05.2018 20:16

Banalne!

L

Wentylacja czy szybowy gdzie są lepsze zarobki? :)

Mat
@L 15.05.2018 16:35

KWK Knurów w szybowym z 3 sobotami 3500? A jak ogólnie robota na takim oddziale ? ( Sygnalista czy rewident też musi chodzić np do remontów w szybie?

Zenek

Czyli Ed3 oni obsługują rozdzielnie zajezdnie maszynki

Zenek

Panowie proszę o poradę który oddział wybrać elektryczny szybowy . Wentylacja. Ed3 rozdzielnie.Przewóz kolej torowa . Jak ktoś coś jest wstanie pomóc z góry dzięki

Obiektywny
@Zenek 15.05.2018 19:27

Ja bym brał rozdzielnie albo warsztat, można ściemniać ile wlezie, rano kawka potem spanie i na wyjazd i kto powiedział, że w górnictwie jest ciężka praca??

Anonim

W jakie dni odbywaja sie szkolenia poczatek tygodnia czy koniec ?

anonim

(usunięte przez administratora)

peter

fick dich ! hier ist Polen

Mario

Ktos cos wie kiedy maja byc szkolenia na Budryk?dzwonili komus?

Kulfon

siema. dostałem się na KWK Budryk w tym tyg badania za tydzień szkolenia i do pracy. Powodzenia dla wszystkich też, pozdrawiam!!

arekk
@Kulfon 14.05.2018 15:51

masz juz potwoerdzone szkolenie w przyszłym tygodniu?ja juz po badaniach i dalej czekam od kwietnia

Bercik

Witam Wczoraj dostałem telefon na rozmowę kwalifikacyjną na Borynie Czy ktoś z Was orientuje się na jakie pytania się przygotować? :) Papiery złożyłem w listopadzie. Brak doświadczenia w górnictwie, jestem w trakcie robienia kursu M.11. Dodam również, że pod koniec Maja mają być przyjęcia dobre 100osób Kopalnia Knurów - Szczygłowice

Bercik
@anonymous 14.05.2018 20:01

Ja właśnie chcę iść na Knurów.

Joachim

witam. Na jaki oddział trzeba iść aby robota tylko po tyłach a pieniądze przynajmniej nie najgorsze? Pozdro

Zostaw opinię o jsw sig - Jastrzębie-Zdrój

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie jsw sig