brak logo

ELSUR sp. z o.o. w Legnicy

Legnica

Opinie o ELSUR sp. z o.o. w Legnicy

były pracownik 2010-04-22 16:53:54
Pracowałem kiedyś w tej firmie.Nie byłem zadowolony .Zabierane za byle co premie , płaca nie wymierna do wykonywanych zadań,wożenie się na pracownikach.Ogólnie kicha.
3
ggg 2014-04-05 20:14:13
nie polecam
były 2014-04-09 16:34:24
Wszystko zależy od kierownika nad Tobą , ja miałem takiego z ludzką twarzą , dbał o nas więc i my odwdzięczaliśmy mu się pracą i współpracą . Ale racja , słyszałem czasem historie o karach za nic , mam na myśli kary finansowe .
trojan11 2015-01-02 13:51:05
Pracowałem swego czasu w tej Firmie !Praca jak każda,Ludzie w pożądku,tylko kierownictwo zastraszane przez Prezesa Spółki.Zarobki takie sobie ,nie najgorsze!Wożenie się na pracownikach,Umowy śmieciowe, zwalnianie pracowników z byle powodu,obcinanie premii za nic!Umowy przeważnie do końca roku,a potem kopa!Rób co chcesz,w tym czasie ,nikt cię nie zatrudni-To taki prezent świąteczny od -Prezesa Firmy! A potem Macki Prezesa ,przez które o pracy na Hucie -Legnica zapomnij! Przeszedłem przez to kosztem swojego zdrowia,i w pracy i,po nieprzedłużeniu ze mną Umowy o pracę,chociaż byłem pracowity.Starych ludzi- fachowców przed Emeryturą,którzy pracowali sumiennie, potrafił posłać na bruk!! To jest w porządku!Jak można tak traktować pracownika, który przepracował w tej Firmie szmat czasu ,nabijając kabzę Prezesowi,a gdy osiągnął poważny wiek tj.50+ pozbył się go jak chwatu!!Dlatego odradzam tą Firmę - ELSUR ,bo po jakimś czasie ty też będziesz to żle wspominał,a niechciałbym ,ażeby ktoś musiał przechodzić przez to wszystko! Z powagą-trojan11.
2
rambo 2015-01-07 20:40:00
Miałem napisać swojąwłasną opinię ale pracownik o nicu trojan11 napisał ją za mnie.Jedyną pozytywną rzecz którą mogę powiedzieć o tej firmie to to że poznałem tam kapitalnych ludzi,pozdrawiam ich wszystkich.Dzięki tym ludziom nauczyłem się konkretnej roboty.Firma jak firma ale nikomu nie polecam,chyba że masz stalowe nerwy.
trojan11 2015-01-08 14:53:09
Cieszę się,że ktoś podziela moją opinię o tej Firmie!Ostatnio dowiedziałem się o zwolnieniu następnych pracowników przed Emeryturą i nie tylko,razem z majstrem ,który był za ludżmi.Zwolnił ich dokładnie na koniec roku-2014,tak jak wspominałem!Czysty Egoizm ze strony Pracodawcy!!Co mają oni teraz zrobić!! O Emeryturze niech zapomną!! W tym wieku o przyjęciu do pracy to zapomnij,jest bardzo ciężko -sam się przekonałem na własnej skórze!Jest wyzyk na rynku pracy,za przysłowiową marchewkę !!Dlatego od tego jest to Forum ,ażeby ustrzec innych chcących podjąć pracę w takich Firmach,które obiecują złote góry!!Kto jes rozsądny to niech przemyśli to co napisałem! Z wyrazami szacunku-trojan11.
Komin 2015-02-23 00:34:31
NIE POLECAM Strata czasu Firma nie godna uwagi TOTALNE NIEPOROZUMIENIE SZKODA CZASU NA SKŁADANIE TAM PANIERÓW Mimo że brygada była ok To co z tego Kasa to jakieś wacikowe Nawdychasz się tego syfu z komina a masz mniej niż sprzątaczka Ba! Przerzucili się na stażystów Ale oni też nie bardzo chcą tam pracować Bo widzą co się dzieje ŻAŁOSNE Dziwne że huta chce współpracować z tą firmą chyba są w wielkiej desperacji
trojan11 2015-06-26 17:17:15
Witam!! Zgadzam się z - Kominem co do pensji za taką pracę!!Totalny wyzysk!!!Jak chcą zatrudnić Fachowca to niech się określą za ile!!Pracownicy zwalniają się sami.-chyba są w depresji! W takich warunkach i z taką płacą nikt nie będzie tracił zdrowia dla tej Spółki! Teraz ogłaszają się na OLX-sie z ofertą pracy-a o stawce milczą!Nie dajcie się nabić w butelkę,żeby póżniej Cię potraktowali jak mnie.Poczekajmy jeszcze -sami się będą zabijać o pracownika-szkoły zawodowe polikwidowali-a skąd wziąśc fachowca!! Starzy się już wykruszają!! Zpoważaniem -trojan11.
trojan11 2015-09-02 16:11:10
Witam tola!!Podają od-do. A podczas rozmowy kwalifikacyjnej wiesz ile masz ! Co do twojej sugesti -czego oczekuję-niczego!! Pracowałen w tej Spółce jakiś czs temu. Umowy są na czas określony ,a gdy zbiża się Umowa na czas nieokreślony to dostajesz kopa i tyle.Nie wiem czy teraz nie dają Umów zlecenie,lub o dzieło. Wcale bym się nie zdziwił .Decyzja należy do Ciebie!
edzio 2015-09-10 22:15:15
Praca stabilna i nie dają wypowiedzeń bez powodu !
umowy normalne - o pracę na czas określony (nikt nie da od razu na czas nie określony)
1
rambo 2016-01-26 19:19:45
Pracowałem w tej firmie prawie pięć lat.Zwolniłem się ponad rok temu.Mam teraz porównanie.Gdy zwolniłem się z Elsuru i zacząłem pracować w nowej firmie nie mogłem się przyzwyczaić.Nikt na Ciebie nie krzyczy , nikt Cię nie straszy,nikt nie zabiera Ci premi nie wiadomo za co.Kierownik w porządku odnosi się do Ciebie z szacunkiem,nadgodziny 100% płatne.Była w Elsurze brygada spawaczy,ludzie którzy nie bali się żadnej roboty,była też zgrana a to bardzo niektórym przyszkadzało.Teraz CI ludzie pracują w innych firmach (fachowców potrzeba) i każdy z nich mówi że ma lepiej.Nie wiem jak tam jest teraz ale zanim złożysz tam podanie zastanów śię dwa razy ale to jest tylko moja opinia.
obecny 2016-04-12 12:10:12
Pracuje w firmie kilka lat.Jak robisz swoje to jest ok. Pensje zawsze na czas. Zarobki wysokie jak masz kwalifikacje.
lolek 2016-05-21 11:24:18
Wydaje Ci się.
rajmund 2016-06-29 15:14:28
w jakim charakterze jezeli chodzi o linie technologiczną?
vczx 2016-07-07 10:21:34
A są w ogóle jakieś miejsca wolne @rajmund, napisz jakie konkretnie!
Zostaw swoją opinię o ELSUR sp. z o.o. w Legnicy - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELSUR sp. z o.o. w Legnicy