brak logo

RAFSOFT.NET

Ząbkowice Śląskie

Opinie o RAFSOFT.NET

Anna 2014-07-09 08:16:03
Jestem zadowolona ze współpracy z panem Rafałem. Wszystko przebiegło profesjonalnie, w miłej atmosferze. Na koniec otrzymałam należność za wykonaną pracę. Nie mam zastrzeżeń.
2
Adam Jastrzębski 2014-07-09 12:49:14
Ja również nie narzekam na współpracę z tą firmą. Dobrze mi się pracowało. Pracodawca nie musi być sympatyczny, ważne żeby był rzetelny, uczciwy i wypłacalny. Wszystko to otrzymałem w tej firmie. Porządna, konkretna firma.
3
Janek 2014-07-09 12:50:31
Rafalku, nie pisz sobie sam opinii bo to schizofrenia a zacznij splacac dlugi
9
Krucjan 2014-07-14 21:03:27
Ja korzystam aktualnie z wersji 2014, wcześniej korzystałem z 2012 i o ile do tej wcześniejszej wersji miałem zastrzeżenia z powodu błędów, tak teraz nie mogę powiedzieć złego słowa o programie. Program stabilny, funkcjonalny i prosty w obsłudze. Polecam.
Pawlo 2014-07-14 21:06:57
Uważam, że firma jest bardzo dobra i ciągle rozwijająca się. Program Rafsoft.net Faktura VAT 2014 Standard jest bardzo dobry i spisuje się w mojej firmie. Wprowadzane są ciągłe aktualizacje oraz program posiada pełne wsparcie techniczne. Polecam.
ulka 2014-07-17 12:14:57
Obsługa beznadziejna, kontakt telefoniczny zerowy, (usunięte przez administratora)Nie polecam żadnej współpracy z tymi ludzmi, bo nie można tego czegoś nazwac firmą
4
Kamiler12 2014-07-23 09:39:14
Ja nie mogę narzekać. Co prawda kontakt nie zawsze był dobry, ale najważniejsze, że pieniądze otrzymywałem i miałem jasno sprecyzowane co mam robić.
Adriannek 2014-07-25 11:16:42
Z Panem Rafałem uważam współpracę za dobrą. Pieniądze zawsze były na czas. Dało się też dogadać.
Tadrusz 2014-07-27 11:03:19
Firmę uważam za konkretną. Programy do faktur są bardzo dobre i łatwe w obsłudze. W mojej firmie się sprawdzają.
Parek12 2014-07-29 10:26:51
W naszej firmie korzystamy z Faktura VAT 2014 START. W tej cenie uważam program za dobry. Ma takie funkcje, które są nam potrzebne.
adam m. 2014-08-04 15:43:16
Gdzie się podziały wszystkie prawdziwe opinie? ;-)
1
Waldek 2014-08-12 11:25:38
Nie mam większych zastrzeżeń do współpracy z tą firmą. Najważniejsze, że są wypłacalni i terminowi. Z Panem (usunięte przez administratora)też jakoś się dogadywaliśmy.
michalenko 2014-08-19 12:43:56
Jesteśmy po sprawie sądowej, komornik ściąga z niego pieniądze. Nigdy przez wiele lat w biznesie nie spotkałem się z takim poziomem wypowiedzi.
7
adam m. 2014-08-20 11:44:12
To inaczej - czy są zainteresowani pozwem zbiorowym? Wydaje mi się, że skala oszustw nadaje się do zgłoszenia do prokuratury.
8
adam m. 2014-09-17 08:08:06
robertcom - kasy by ci nie zapłacił, bo konta ma zablokowane raczej przez komornika...
5
rafsoft 2014-09-17 11:36:26
Panie adam m. Czy mamy zgłosić sprawę do prokuratury za próbę zniesławienia? Skąd ma Pan takie informację o blokadach kont? Dane możemy uzyskać od administatoru gowork na podstawie decyzji w Sądzie i co wtedy Pan zrobi?
Proszę liczyć się z publikowaniem treści wypowiedzi tutaj przez Pana bo jak widzę szuka Pan problemów.
1
michal 2014-09-17 18:17:53
goraco, jestes programista? to jest firma tworząca oprogramowanie. Zatrudniają programistów na umowę o pracę i umowę o dzieło/zlecenia. Praca zdalna. Robisz swoje prawidłowo to zostaniesz prawidłowo wynagrodzony. Dużo prac zlecają na freelancer. Mają bardzo dobre opinie tam: https://www.freelancer.pl/u/rafsoftnet.html

Czasami się nie dziwie takim firmą jak zleca coś komuś a ten zamiast zrobić to profesjonalnie to jeszcze rozwala system i oczekuje wynagrodzenia. Zazwyczaj większość takich przypadków to dzieciaki

xyz 2014-09-22 20:13:26
Szkoda ze Pan Rafalek marnuje czas na pisanie sam sobie pochlebnych opinii. Powinien raczej zaczac splacac swoje dlugi lub chociaz zrobic aplikacje ktora funkcjonuje
6
Zofia 2014-09-24 16:24:20
Odradzam wszystkim współpracę z tą firmą!! Produkt beznadziejny a właściciel p.Rafał naprawdę potrzebuję pomocy nie tylko materialnej.... Pogubił się w życiu i myśli, że oszustwo jest sposobem na życie.
3
radzion 2014-10-10 11:42:07
Macie ludzi za idiotów? Nie wiem czy robi to ktoś na zlecenie czy sam Rafał, ale bez jaj. Człowieku - najłatwiej będzie ci naprawić opinie o sobie jeśli zaczniesz zwracać kasę!
2
Sofi 2014-11-19 13:28:07
Program sprawdził się dobrze ,i firma była zadowolona z zakupu tego programu ,ale do pewnego czasu .Przed upływem roku od zakupu i mamy problem aby pracować na tym programie pojawiła się inf.o tym że wygasła nam licencja.Z firmą nie ma możliwości kontaktu telefonicznego skrzynka pełna,doradca telefoniczny nie odpowiada ,zostaliśmy bez informacji jak dalej pracować ,czy mamy kupić dalszą licencję i za ile.Czy firma jeszcze istnieje i są inne numery kontaktowe.
WOJTEK 2014-12-22 15:04:08
TRAGEDIA. NIE MOGĘ SIE DODZWONIĆ NA INFOLINIĘ. NIE MOGĘ WYSTAWIĆ FAKTURY - PROSZĄ O ZAKUP NOWEGO PROGRAMU ( KUPIŁEM PROGRAM " NA ZAWSZE" NIE NA ROK) FIRMA DRAMAT. NIE MA NAWET EMAILA NA STRONIE. SZCZERZE ODRADZAM
2
bat 2015-01-05 17:32:15
Od kilku dni próbuję się skontaktować z firmą (pod nr infolinii oraz nr stacjonarnym), by zaktualizować sobie program i nic!!! Dzisiaj kilkukrotnie dzwoniłem i automatyczny głos informował mnie , że jestem już 1 w kolejce do konsultanta (zacząłem od 3 w kolejce). Po 45 min. słuchania komunikatu o kolejności i podziękowaniach za cierpliwość moja cierpliwość się wyczerpała. Posiadam ich program od 2009r. i jest dość dobry. Gdyby jednak nie przyzwyczajenie do tego programu, to kategorycznie dałbym sobie spokój i kupił taki gdzie mogę porozmawiać z fachowcem gdy mi się program zawiesi czy o innych problemach. Jeżeli ktoś chciałbym zaczynać używać program fakturowy, to ZDECYDOWANIE ODRADZAM KUPNO PROGRAMU U TEGO PRODUCENTA!!! Zaznaczam, że nie jest to jednostkowy przypadek. W minionych latach było dokładnie tak samo.
Podaję nr telefonu w razie
4
bat 2015-01-05 17:43:53
Nie podałem nr tel. gdyby łaskawie ktoś z Rafsoft chciał się ze mną skontaktować, bo usilnie chcę od Was kupić aktualizację, tylko nie (usunięte przez administratora)
4
Łukasz 2015-01-29 18:14:33
Dziadostwo a nie firma. Obsługa dno, oprogramowanie z błędami. Nie polecam.
2
iza 2015-02-21 12:38:40
Ja mam produkty od firmy rafsoft od 7 lat. Nie ma oprogramowania bez błędów, a oni przynajmniej nie zdzierają za licencję. Ja jestem zadowolona. poleciłam kilku znajomym i oni też nie narzekają. I w odróżnieniu od innych nigdy nie miałam problemu z kontaktem,
sam 2015-05-02 23:05:26
program nagle przestaje działać przed upływem roku. Poniosłem duże straty w firmie.
Wszystkie dane przepadły.Nikt nie odbiera telefonu w tej "firmie"
Szczeże odradzam. Straciłem wiele nerwów nim wyemigrowałem na inną aplikację.
2
Tomasz 2015-08-11 10:34:57
Zdecydowanie odradzam firmę Rafsoft.net i jej program do Fakturowania, z którego korzystałem od 2011 roku. Gdy po aktualizacji programu okazało się, że są problemy z działaniem na Windows 8.1 64 bit przez blisko miesiąc czekałem na wsparcie, które nie w pełni rozwiązało problem. Podczas zakupu aktualizacji zostałem wprowadzony w błąd - utajono informację o tym, że nowa wersja programu w wersji podstawowej nie posiada edytowalnej stopki faktury, a po chęci upgradu do wyżej wersji, po 3 tygodniach przedstawiono mi ofertę o 10 PLN droższą niż wynika to z cennika. Firma Rafsoft.net do swoich klientów podchodzi z pełnym lekceważeniem i wyłącznie w sposób roszczeniowy.
1
Mystic 2015-10-28 12:40:45
Pozdrawia Przemysław Rusek, Darbs któremu do dziś nie opłaciłeś zaległości mimo iż została rozłożona na raty po 20 zł, listy były wysłane.
2
michał 2016-02-03 15:50:17
firma jak najbardziej rzetelna, można sprawdzić na freelancerze komentarze same pozytywne opinie, takie strony jak te to ludzie piszzą co chcą.
freelancer rafsoftnet
Klient od 2012 2016-03-23 13:30:39
Nie wiem kto jakie opinie pisze i czy siedzi tu sam p. Rafał, czy przez niego wynajęte osoby, aby równoważyć komentarze, ale jedno jest pewne - nie można się do tej firmy dodzwonić na żaden z podanych na stronie internetowej numerów.

I w sumie jest mi głupio, ponieważ rok temu poleciłem koledze Faktura VAT 2015 Pro, który to program kolega kupił. W tym roku zamiast za upgrade zapłacił za nową licencję i próbując sprawę wyjaśnić siedzieliśmy obaj na telefonie kilka godzin, później godziny zmieniły się w dni, a teraz już w tygodnie (dwa, bo dwa, ale tygodnie). Zero kontaktu, a przecież pod "dwójką" jest kontakt techniczny... Wiem, że można napisać e-mail, ale skoro jest telefon to niech działa(!).

IHMO, bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta, a jeżeli nie szanuje się klienta to jak wygląda szacunek do pracownika? Przykre to, ale chyba już czas poszukać innego rozwiązania w kwestii faktur...
3
Oszukany 2016-05-18 16:39:06
Kupiłem program w 2015, w FAQ jest napisane , ze licencja jest bezterminowa. W 2016 na programie nie da się pracować, po wejściu do programu jest komunikat, Jest dostępna nowa wersja, czy chcesz aktualizować? Po naciśnięciu Nie , program się zamyka. Nie dajcie się nabrać , te wszystkie pozytywne opinie wydają się być pisane przez tą samą osobę. Nie da się dodzwonić do firmy , a na czacie jest tylko jedna odpowiedz konsultanta "spotkamy się w sądzie" !
2
iskra 2016-06-02 11:41:00
Jestem posiadaczem wersji 2015 i od kilku dni 2016. nie miałem problemu z kontaktem. Pani na czacie zadzwoniła do mnie i zdalnie pomogła przenieść dane. w XXI wieku istnieją różne formy kontaktu.
Maciek 2016-09-13 18:58:56
Katastrofa, nie polecam.
1
olikj 2016-09-16 23:06:45
Pewnie, że jest zapewniona normalna praca, ale jaka jest atmosfera?
rafsoft 2016-11-03 10:38:23
Nie za bardzo rozumiem dlaczego opinie o pracy w RASFOFT.NET dotyczą naszego produktu czy też obsługi klieta?

dla przypomnienia
artykuł 212 kodeksu karnego

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Zdziwiony 2016-11-26 12:04:32
Ani jednej opinii !!!!
Zostaw swoją opinię o RAFSOFT.NET - Ząbkowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RAFSOFT.NET