brak logo

lindner nova

Ruda Śląska

Opinie o lindner nova

anonim 2011-09-05 18:57:27
lipa
anonim 2011-10-24 09:45:01
A co z nim nie tak?
pikuś 2011-11-20 10:41:08
chciałbym wyjechac na kontrakt do norwegii czy danii z tej firmy wiem ze zarobki sa niezłe
sax 2012-02-28 12:11:41
jak chce sie robić to zarobisz !!
andrzej 2012-03-10 19:38:48
Jak można wkręcić się do pracy w tej firmie...poszukuje pracy za granicą i zależy mi na dostaniu się do Lindner. Proszę o info ewentualnie jakiś nr tel.
baggy 2012-04-05 15:23:17
(usunięte przez administratora) na jakiej budowie byłeś? Za przejazdy potrącają 60 i wiecej?
2
do Eros 2012-05-21 19:07:42
Masz bujną fantazję. Naprawdę. Sam pracuję w tej firmie i fakt, że trochę kombinują, ale nikt nie wyleciał z powodów o których piszesz, a co do reszty to niektórzy sami sobie winni.(usunięte przez administratora)
krzys2908 2012-05-24 19:16:34
A jak najszybciej można dostać się do pracy w lindnerze?
majeranek 2012-06-29 09:43:02
Eros zastanów się dobrze zanim coś napiszesz, brak argumentów to twoja domena. Praca jest dla tych ktorzy chcą pracowac a nie dla potajemnych pociskaczy bzdur na forach.
(usunięte przez administratora) Praca może i jest cięzka ale niczym się nie różni od pracy w kraju, w kórym otrzymasz 2000-3000 zł max i to juz jest świetny zarobek.
Proponuje tym, którzy się tak tutaj wysilają wziąść sie do pracy albo (usunięte przez moderatora). do innej roboty.
AVE
1
majeranek 2012-07-02 08:34:57
Czytanie ze zrozumieniem to widzę nie twoja domena.
Forum dotyczy Lindner-Nova a nie Polska.
Więc wypłakuj swoje żale gdzie indziej.
Pojęcie odniśnie pracy za granicą mam większe niż się Tobie wydaje ale nie będę dyskusji zaczynać ponieważ nie są mi znane twoje zarobki i warunki pracy w Lindner-Polska.
(usunięte przez administratora)Zmień firmę jak Ci źle.
A co się tczy moich argumentów to są to realia jak najbardziej prawdziwe i co do L4 i wynagrodzeń - Ci którzy byli na Szwajcarii to się pewnie teraz uśmiechają bo wiedzą o czym pisze.
1
robak 2012-09-13 11:55:04
CAŁA PRAWDA I wszystko sie zgadza tylko jakas porzadna kontrol może coś zmieni . Sami (usunięte przez moderatora) takie moje zdanie.
??? 2012-09-17 13:23:50
czy ktos z obecnych na tym forum jest pracownikiem Lindner Nova
szukam konkretnych opini na temat firmy a nie zali osob pokrzywdzonych przez los.
1
heniek 2012-10-25 11:56:57
i nic z tych namiarów tylko gorzkie żale
ciekawy 2012-12-12 20:46:11
pracujesz w dawnej Lindner Nova czy Lindner Polska?
borys 2013-04-29 22:13:41
zaczole tam pracowac 99r. i wszystko jest ok tylko o sfoje trzeba dbac i umiec sie odezwac nie tylko w knajpie czytam te wypowiedzi i az dziw bieze jesli jest tak zle dlaczego nikt nie zaklada sprawy sadowej przeciw firmie Wszyscy piszcza za plecami
antek6 2013-05-05 12:05:50
firma lindner to same [usunięte przez moderatora] pracuje juz dwa lata i zarabjam coraz mniej. niepolecam tej firmy
Rodaczek 2013-05-16 11:38:44
Witam kolegów z [usunięte przez moderatora] lindnera, myślę że o tej firmie mógł by powstać film a osoby oglądające zastanawiały się czy to nie fikcja. Nie przepracowałem tam dużo lat ale przez te dwa lata widziałem wiele. [usunięte przez moderatora]
Coś jest nie tak 2013-06-06 13:49:38
Szanowni Państwo,
Najlepiej byłoby dostawać niemieckie chorobowe (ok 4 500 zł) siedzieć w domciu, pilnować żonki i lać na to wszystko z góry na dół. Jeżeli komuś nie odpowiada praca nikt go na siłę nie trzyma, na prawdę. Tylko niech potem nikt nie płacze że on jest ofiarą jakiś konszachtów a przecież on nic. Jeżeli ktoś chce pracować a nie kombinować to zarobi i raczej nie powinien narzekać. Nie można mieć w życiu wszystkiego albo pilnujemy domostwa, albo pracujemy na jego utrzymanie.
exworker 2013-07-30 14:48:15
Słuchajcie, praca w budowlance jest cholernie ciężką robota, minęły czasy "czy się stoi, czy się leży" - i tak jest też w kraju - tylko tu ciężko by pracownik szeregowy zarobił te 6-7 tysięcy. U nas też w budowlance nie pracujesz 8 godzin i bywa, że nie masz stałej stawki a "za robotę" - nigdzie nie jest tak, by określić to słowem "dobrze". Uwierzcie, mam doświadczenie i w innych firmach wysyłających do pracy zagranicę i LINDNER NOVA - bo to tej firmy powinny dotyczyć tutejsze opinie i tą firmę znam, a nie LINDNER POLSKA - dwie osobne firmy - na prawdę należy do tych porządniejszych. (usunięte przez administratora) Co do zakwaterowań, przykro mi, którzy tak trafili, ale wtedy należy zgłosić problem, bo w biurze są ludzie i widocznie nie są świadomi, że płacą niemałe pieniądze za złe warunki mieszkalne, przesłać im zdjęcia na maila, wszystko da się załatwić (kiedyś to ja byłam odpowiedzialna między innymi za pozyskiwanie mieszkań, nie podpisałam umowy, póki nie zobaczyłam mieszkania a kierownik nie potwierdził, że jest tak jak widniej na zdjęciu - czy w umowie najmu), akurat w tej sprawi nie nabierajcie wody w usta skoro w innych przypadkach umiecie narzekać. Pracowałam w Lindner Nova w administracji, nie wszystko mi się podobało, ale dalej robię w podobnej organizacji i akurat mimo wszystko LINDNER NOVA dobrze wspominam, inaczej nie posłałabym tam mojego faceta, jako jednego z robotników szeregowych (wolał Lindner Nova mimo, że nie idealne od "własnej działalności" w kraju - to chyba o czymś świadczy)!
3
mła 2014-04-27 16:23:51
czemu ktos caly czas usowa opinie?
amerro 2015-01-07 19:28:05
To ile orientacyjnie dają na start w linder nova, bo nikt póki co nie napisał chyba. W Internecie wyczytałem, że jest to jakieś 1300 euro, ale nie podali nazwy stanowiska, ani nic. Może ktoś to zweryfikować? Jakie tez ukryte koszty są tutaj, coś się płaci za zakwaterowanie, dojazdy i tym podobne sprawy?
Macijosss 2015-02-05 17:47:14
Szczerze nie polecam tej firmy pracowalem w tej firmie w Paryzu do tej pory nie dostalismy pieniedzy jest juz 2 tygodnie po terminie porazka na calej lini z placeniem....
2
ccc 2015-03-06 13:01:44
a nie potrącają gościu ty chyba sam nie wiesz co piszesz albo (usunięte przez administratora) jestes gość dobrze pisze 60 i wiecej biora a nie maja takiego prawa
lindner nova 2015-06-18 09:38:13
kto wie jak skontaktowac sie z LINDNER NOWA pracowałem tam w 2012 i 2013 do dzis niedostałem swiadectwa pracy ,nigdzie nie mozna ich znalesc jezeli ktos ma namiary prosze o informacje, beny1961@vp.pl
Marian 2015-08-01 16:33:33
smiesza mnie troche te opinie z 2015 r i pisanie ze ktos 2 tygodnie czeka na wypłate. Firme zamkneli w 2013 roku
1
prawdaboli 2016-06-03 09:33:12
Robię w Lindner AG i co wam powiem 12 lat ludzie tyrają bo muszą a stawka jak była tak jest 8.22
1
oda 2016-08-15 14:00:31
ale skoro jednak praca ich trwa już dwanaście lat to warunki na pewno nioe są takie złe, inaczej by odeszli
Zostaw swoją opinię o lindner nova - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lindner nova