brak logo

Zeszuta Mercedes

Radom

Opinie o Zeszuta Mercedes

abc 2015-08-23 13:41:22
Perspektywy? Jak chcesz pracować perspektywy są dobre. Na 100% nauczysz się wiele. Częste szkolenia. Zarobki dobre i wcale nie najniższe w mieście a często wyższe. Narzekają Ci co nie chce im się pracować. Problem w tym, że większość obecnych pracowników, powtarzam większość a nie wszyscy, przychodzi do pracy, a nie pracować....I to jest problem, z którym trzeba walczyć. Tylko czy masz tyle siły na to????? Najlepsi systematycznie odchodzili do innych serwisów - wcale nie lepszych. Zakład sam w sobie wypłacalny, wszystko na papierze, nic pod stołem. Zaraz posypią się "pochlebne opinie" że piszę głupoty, ale ogólnie polecam :) Napisał to były pracownik pracujący obecnie w innej firmie, więc wiem co piszę.
Byly pracownik 2015-08-25 09:34:40
żadne perspektywy montaż części z miasta płacisz jak za orginal płacisz za usługi której nie wykonano naciaganie na wszystko poczytaj sobie wyżej posty tam wszystko pisze o tej super firmie goroco stanowczo odradzam a co do wyplacalnosci każdy jest rabany na kase
abc 2015-08-25 09:38:11
Kłamiesz kolego - widocznie nie lubisz firmy i tyle :) Pozdrawiam gorąco :)
Byly pracownik 2015-08-25 17:19:49
po pierwsze nie jestem twoim kolegom a prawdy niema co się wypierać może ktoś zaprzeczy a ty co może zakochales się w tej firmie wystarczy zapytać się innych co tam pracowali mechanikow i nie tylko zarówno i w biurze pracowałem tam zbyt długo i wiem jak traktuje się pracowników i klijetow ktorzy sa naciągani na maksa bo niema roboty i pieniędzy dla pracowników a jak komus pasuje robic za najnizsza krajowa to zapraszam 1000 przykladow można napisac jak tam oszukoja i ten smieszny szefuncio żeby się utrzymać po trupach do celu a obecni mechanicy zadowoleni panie karolku dopiero piszesz ze ida do pracy a nie pracować i trzeba walczyc z tym trzeba wcześniej czytac co się pisalo nic się tam nie zmienilo lipa totalna odradzam pracy tam i napraw samochodow
byly klijet 2015-08-25 18:11:07
jeżeli masz mercedesa i chcesz odwiedzić ta firme to odradzam bys musial stać kolo samochodu i patrzeć na rece i co jest niemożliwe 2min z mistrzuniem który był magazynierem u praska lepiej nadlozyc km i jechać do i nnego serwisu
konkurencja 2015-09-28 13:14:24
ciekawe czy klijet jest informowany o takich walkach zakladajac zamienniki a nie orginalne części a placi za orginal bo firma musi zarabiać na wszystkim wkladaja części zamienne do oryginalnych opakowan może magazyn zaprzeczy a myslalem ze przyjezdzajac do aso mb montuje się tylko orginal nie mowiac o gwarancyjnych naprawach polowa czesci do kieszeni walek na walku
Były pracownik 2015-09-29 12:05:32
Większej bredni nie słyszałem - puknij się w głowę człowieku...
byly pracownik 2015-09-30 08:47:53
to jest prawda i tylko prawda co pisze nik konkurencja ja tam pracowałem i to jest prawda zbierali pudelka po orginalach nie kazali rwac ich a byłem na magazynie i sam to widziałem ile zamienników było niema co się prawdy wypierać tylko co z gwarancja jak części sa montowane nieorginalne i to jest serwis zenada a najleprze jest to ze jak potrzebowales jakiej części i masz układ z doradca to mowisz i masz trzeba było znalez taki samochod który jest na gwarancji i już jest wypisana czesc na dany samochod pewnie maja bogata historie co niektóre auta i kasa jest pozdrawiam i ty się puknij w glowke czlowieczku
mikołaj 2015-10-18 21:29:50
WIEKSZOSC ludzi tutaj pisze głupoty ,jest wielu zadowolonych i klijentów i pracowników. kropka i nie pi.....cie głupot
renifer 2015-10-21 14:57:25
prawdy niema co się wypierać większość czyli 2% ha ha nie polecam wcale tej firemki
AMG 2015-10-22 20:19:01
Pracowałem tam długo - nigdy problemu z pieniędzmi nie było. Podstawa na czas zawsze, premia - po podpisaniu przez zarząd. Jednym słowem brednie jakieś słyszałeś :)
mg 2015-10-23 14:33:42
podstawa zawsze na czas 1400zl wymagania z kosmosu premia tylko na papierze powodzenia zeby dostać tam premie musisz wyrobić 120 godzin około 9 mechanikow samochodow brak do napraw jest to nie możliwe robisz tylko za podstawe tez tam pracowałem porazka totalna
MB FAN 2015-10-29 11:05:47
PODSTAWA JEST ADEKWATNA DO TWOICH UMIEJETNOSCI. ZADEN Z MECHANIKOW NIE MA TAKIEJ NISKIEJ PODSTAWY.
byly pracownik 2015-10-30 15:52:25
a o reszcie nie napiszesz jak tam premki tylko nie pisz gruszek na wierzbie chyba ze nigdy się nie doczekales p karolku
bardzo zadowolony klijet 2015-11-16 12:56:35
i co lipa wojowales i wywojowales uciekles jak szczur z tonącego statku namieszales chorymi swoimi pomysłami odeszli dobrzy mechanicy i klijeci przez ciebie z ciebie taki szef jak z koziej d..traba
waldek 2015-11-18 17:49:59
witam szukam pracy jako elektro mechanik jak tam jest jakie warunki pracy i placy mam duże doswiadczunie da rade cos zarobić dzięki
byly pracownik 2015-11-23 09:02:26
to szukaj dalej totalna beznadzieja dno
pracownik 2015-11-28 09:28:21
widze ze to chyba pisze nowy szef serwisu jeżeli chodzi o argumenty to sam się niedługo przekonasz jak jest pewnie sa już obstawiane zakłady ile wytrzyma nowy szef poprzedni tez miał być super a już ich trochę było powodzenia i nic nie wskazuje na poprawe
abc 2015-11-28 21:04:30
A ja za nowego szefa 3mam kciuki. Ciekaw jestem czy coś zmieni....Stary chciał coś zmienić przez ponad dwa lata i mu się nie udało....swoją drogą nowemu też daje dwa lata
Nowy szef 2015-12-02 15:27:29
Do Pracownik "widze ze to chyba pisze nowy szef serwisu jeżeli chodzi o argumenty " - Proponuję wizytę u okulisty.

Ha, ha. Czytam te opinie do popołudniowej kawy i śmiać mi się chce. Ludzie weźcie się za robotę a nie głupoty wypisujecie. Jak jeden z drugim nie mam jaj ani charakteru , żeby się podpisać z imienia i nazwiska pod postem to znaczy, że ma fantazję i kompletny brak odwagi cywilnej. Firma jak firma nic nadzwyczajnego, ale to LUDZIE tacy jak WY ją tworzyli i tworzą - więc nie narzekajcie, nie wypisujcie głupot, że tu kradli z magazynu, że okradali klienta , że szef był zły, że nowemu dajecie dwa lata - bo to kompletnie nie ma znaczenia, bo tym samym napisaliście o sobie samych, jak pracowaliście w tej firmie co robiliście jak się NIE angażowaliście i jak chcecie pracować przez następne 2 lata. Natomiast pytanie brzmi ile to WY czasu będziecie mogli pracować z naciskiem na słowo pracować w tej firmie??? Bo mając przerób na poziomie 40-60 godzin miesięcznie, będzie to zdecydowanie krócej niż 2 lata. Tym samym , życzę owocnej pracy i współpracy.
Pozdrawiam wszystkich byłych , obecnych i przyszłych pracowników.
Sławomir Pacyna - Szef Serwisu i Działu Części Zamiennych

PS. poszukuję mechaników i doradców serwisowych z doświadczeniem - wiadomość w recepcji serwisu Zeszuta Sp. z o.o.
1
abc 2015-12-06 19:52:36
Widzę, że nowy Szef ma już nawet swoich pijarowców.....A to czy zmiana szefa była dobra czy nie to czas pokaże. Benefity? Tam nic za darmo nie ma. Jak będziesz harował jak wół to trochę zarobisz, ale stracone przy tym nerwy nie są tego warte.
P.S. Szefie, już niebawem przyjdzie taki czas, że na popołudniową kawę nie będziesz miał czasu...Poza tym w pracy to się pracuje, a nie siedzi w internecie :p
Pozdrawiam!!!
t 2015-12-07 11:09:59
ambicje masz niezle zobaczymy tamten byly tez miał glowe w chmurach przechwalanki obiecanki i co znowu rotacja pracowników nic nowego w tej firmie takich szefow jak ty już trochę się tam przewinelo
pracownik 2015-12-07 11:56:17
odszedł jeden idiota przyszedł drugi a na te kawe to bym uwarzal bo niedługo czkawka będzie ci się odbijac a te godziny 40 60 to jest maks co można tam przerobić szefuncju chyba ze będziemy swoimi przyjezdzac i zlecenia otwierac ha ha niedługo to szefuw serwisu zabraknie dla tej firmy w Polsce taka rotacja jest
pracownik 2015-12-07 20:53:57
jeżeli nowy szefuncio straszy już pracowników ze jak nie wyrobią godzin to się pozegnaja z praca to niedługo to sam będzie zapie..... na cala firme zastanow się co piszesz
o 2016-01-12 17:12:21
szukam kontaktu do p Marka Piaseckiego pracuje jeszcze w mercedesie mam spr mechaniczna
o 2016-01-18 14:15:40
z tego co slyszalem to już nie zwolnil się bądź został zwolniony nie wiem
1
1122 2016-01-21 11:39:08
caly czas przychodzą i odchodzą i przychodzą i odchodzą i tak przez caly rok bardzo duza bardzo duza rotacja przerwa tam to jest zawsze ze względu braku pracy atmosfera beznadziejna klucze swoje trzeba mieć najlepiej bo ich to nawet kola od taczek nie odkręcisz powodzenia
marek 2016-01-21 22:40:52
Moi mili,jakiś IDIOTA !!! usunął wpis z kontaktem do mnie,więc podaje jeszcze raz (usunięte przez administratora) Marek.
PS. IDIOTO troszkę odwagi !!!!
1234567890 2016-02-14 13:03:44
szukam pracy jako doradca serwisowy mam doświadczenie nie wiecie czy szukają kogoś? ile można zarobić?
1
MB 2016-02-19 10:20:38
Jaka rotacja?? powrót starych pracowników do firmy to nie rotacja. Raczej na plus dla firmy
Andrzej 2016-03-01 09:46:34
Powrót starych pracowników to rotacja,(na tą chwilę z tego co wiem,to z tych co wrócili to nie ma już nikogo jak zaznaczył Janusz,wylecieli lub odeszli więc odpowiedzi nasuwają się same!), nikt normalny nie chce tam pracować jak mówią obiecanki cacanki i troszkę brak szacunku dla pracowników (wypowiedzi ludzi),również klienci narzekają że brak fachowości w wykonywaniu usług a to chyba najważniejsze. Radom wbrew pozorom to nieduże miasto,troszkę trzeba popytać na mieście jak to się mówi potocznie,głownie klientów i wszystko się wyjaśni(mam nadzieję że to nieprawda,bo to tylko opinie ludzi ale chyba troszkę prawdy w tym jest).Ponoć pracowali tam normalni ludzie,ale cóż....możemy tylko życzyć sukcesów dla firmy.
Przepraszam jeżeli uraziłem moją wypowiedzią ludzi którzy tam pracują,nic personalnego do nich nie mam,ale sam osobiście szukałem opini o firmie ponieważ miałem zamiar naprawić mojego ACTROSIKA i ATEGUSIA.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
ZeszutaFan 2016-03-14 18:57:49
A co za różnica? Skoro i tak każdy piep... że niby tam nie warto iść pracować....A to nieprawda......Tak samo jak klienci narzekają na serwis....A co w Warszawie lepiej auto naprawiają? Nie, tylko w Warszawie więcej za to liczą.....No ale nic - stare radomskie piepr......A jak coś sobą reprezentujesz kolego to złóż CV, jak będą zainteresowani to do Ciebie zadzwonią.....
hahaha 2016-03-16 21:14:06
Jest sporo ludzi ktorzy robia tam naprawde dobra robote. Zeszuta zaden wstyd jesli chodzi o mercedesa. wiem bo sprawdziłem.
xxxxx 2016-03-19 19:13:16
jak czytam te ostatnie posty to smiac mi się chce nie musicie sami siebie chwalić totalna beznadzieja w tym serwisie jeżeli chodzi o obsluga a ceny to kosmos jak na radom naciagaja i naciagaja pozdrawiam i nie polecam tego serwisu
a 2016-03-20 09:00:18
Ceny kosmos? To Fiata sobie kup - teraz wychodzi nowy model TIPO - w sam raz dla ciebie. Ceny części takie same jak u innych dealerów mercedesa (dealerzy nie mają na to wpływu, tylko moga regulowac rabatem - zapomij o rabacie wiekszym niz 5-10 procent u innych dealerow), a robocizna o 30% tańsza. I ty to nazywasz drożyzną? Chyba fakty jakies sobie pomyliles. widac ze guzik sie jednak znasz na tym serwisie.
xxxxx 2016-03-20 18:54:41
o takim fiacie to możesz marzyc tam pracując a w tym serwisie spedzilem więcej czasu niż ty pare lat i znam go od podszewki zamienniki zamiast orginalu walki na walkaw pozdrawiam ksiazke można pisać o tym serwisie 170 zl godz dla sprinterka czy vito a jaka jest za osobówki a ty czym jeździsz firmowym mercedesem jak ten twój poprzedni kierowniczek i koronka spadla mu już nie pisz takich głupot o rabatach i tak nich nie dostaje może 5%max
A 2016-03-20 20:43:13
Skoro byłeś niby pracownikiem to powinieneś wiedzieć ze za te kłamstwa które piszesz ktoś może ci zrobić niezle koło tyłka. Taka rada na przyszłość...PS wykasuj sobie film z YouTube jak wykonujesz pewne czynnosci diagnostyczne na warsztacie....
pracownik b 2016-03-27 21:22:45
co ty wiesz chyba nic o tym serwisie nie wiem jak ten nowy kierownik ktorys z kolei ale ten lipinski karolek poslal by ten serwis na dno jak by tam dalej siedział nacjagna firme niezle na jakiesc pierdoly dużo odeszlo przez niego pracowników a za nim klijetow
1234567890 2016-05-28 23:02:19
Napisze ktoś coś konkretnego, a'la zarobki, atmosfera itp. it. na temat tej firmy?
recepcja 2016-07-20 13:08:03
W związku ze zwiększającą się ilością pracy, firma poszukuje mechaników i doradców serwisowych.
Oferuje umowe o pracę, wynagrodzenie podstawowe (nie najniższa krajowa - jak niektórzy wcześniej pisali) + premie od przerobu. Dodatkowo obowiązkowe szkolenia w centrali MB. Więcej szczegółowych informacji w recepcji serwisu.
pracownik 2016-08-24 09:04:52
o premii można zapomnieć trzeba jak bylo kiedyś wyrobić 120 godzin żeby dostać najnizsza premie graniczy z cudem duza rotacja pracowników zwalniając się z tej firmy mosisz oddac kase za szkolenia znam osobiście takie przypadki chlopakow którzy tam pracowali atmosfera nie najlepsza nie polecam każdy tam porobi zobaczy jak jest i odchodzi pozdrawiam pana kierowniczka
Artur 2016-08-24 11:21:17
Skoro znasz osobiście chłopaków którzy tam pracowali to znaczy , że nie jesteś pracownikiem - a tak się tytułujesz. W moim warsztacie mam dwóch mechaników którzy wyrabiają po 150godzin obsługując tylko moja flotę ( 60 actrosów, 30 Volvo). A i tak przeglądy robię u Zeszuty. Jak by u mnie mechanik powiedział, że 120 godzin jest niemożliwe do zrobienia to bym go kopnął w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leń i tyle. Robić się nie chce. Znam tych mechaników od Zeszuty, niektórzy po 10 lat robią nie narzekają, a jak się komuś nie chce pracować to wymyśla.
Ja 2016-09-05 15:00:21
400-500zl
Ja 2016-09-25 14:09:59
Obowiązkowe szkolenia opłacane przez pracownikow z własnej kieszeni.
A 2016-09-28 18:57:35
Już to pisałem jakiś czas temu i powtórzę jeszcze raz: piszą to wszystko ludzie którym "robić" sie nie chce !!! Każdy brałby pieniądze za nic a jak nie dają to sie zwalnia i pisze głupoty. O tych szkoleniach to już czytać nie mogę - brednie. Znam tam wiele osób ktore pracują długi czas i nikt za nic nie placil. A tych co piszą o szkoleniach to też znam wszystkich - dajcie sobie spokój nieroby !!!!
Ja 2016-09-29 21:06:58
Racja kto pracuje ten nie płaci. Ale jesli tylko pomyslisz o zwolnieniu sie z tej firmy 3 letnia umowa o plarnosci za szkolenia juz na Ciebie czeka. Wiec płaci ten kto sie zwalnia. I to nie malo :)
a 2016-10-01 13:14:03
nie musisz tak klamac co do szkolen mam kolegow co maja zaplacic za szkolenia zenada sprawy sa w sadach niema co jezdzic w tej firmie na szkolenia i się szkolić a to pisze pewnie kierowniszek 10 z rzedu robilem tam i wiem co się dzieje od srodka nowy kierownik musi bronic reputacji firmy za pozno i stos papierów do podpisania ze nigdzie niebedziesz pracowal po godzinach
a 2016-10-01 13:18:35
konkurencja się nie obawia o nadmiar pracy u was niema pracy i te ogłoszenia nonstop przyjmę do pracy oczyms to swiadczy i pisz prawde jak tam jest a nie jakies bredni
mu 2016-10-01 16:03:53
owszem, ale nie ma się co martwić, też o rozwoju firmy i jej ekspansji może starczyć - poza tym mercedes to bardzo silna marka o światowym zasięgu więc tutaj o staboilność roboty się nie martw
A 2016-12-02 19:14:54
Polecam tego pracodawcę !!!!
Zostaw swoją opinię o Zeszuta Mercedes - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zeszuta Mercedes