Zeszuta Mercedes

Radom

Opinie o Zeszuta Mercedes

Mendez 2013-01-31 23:00
Nie narzekajcie .......
Były pracownik wam mówi.
patrząc z boku 2013-06-07 22:10
Popieram poprzedni wpis, jak się komuś nie podoba może odejść. Co poniektórzy w tej firmie to całą uwagę poświęcają wynajdywaniu przeszkód żeby czegokolwiek nie zrobić niż w rozwiązywaniu problemów na jakich powinni się skupić. Zawsze i ze wszystkim mają problem. To zapewne Ci frustraci co się tu wyżywają. Ostatniego dnia miesiąca jest kasa na koncie ( taka jak sobie każdy wynegocjował ) jest umowa o pracę i bardzo dobre warunki do pracy.
patrząc z boku 2013-07-06 21:40
Jedni mają więcej inni mniej, zależy co kto sobą reprezentuje i co może zaoferować. Można wynegocjować bardzo godziwe warunki. Wiem po sobie. A co do samej pracy wydaje mi się, że również jest nieźle, ale to moja subiektywna ocena.
p.z b. 2013-08-16 20:46
Jak się chce można się sporo nauczyć a jak się nie chce to można narzekać.
axel 2014-05-02 14:46
czytałem, że zarówno Mercedes jak i BMW to jedni z najlepszych pracodawców na rynku, więc pewnie dobrze się tu dostać
ja 2014-07-15 12:47
pracowałem kilka lat i na kase nie narzekałem a co do pracy to wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ...........
zzz 2015-01-16 10:37
miałem zlozyc w tej firmie swoje cv na mechanika autobusow i ciezarowek ale jak przeczytałem te posty to za glowe się zlapalem dzięki za informacje jak tam jest
PH 2015-01-22 23:20
Orientuje sie ktoś z Was może, jak jest w tej firmie na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jakiś kierownik jest przedstawicieli, czy to bezpośrednio właściciele zarządzają sprzedażą? Zastanawiałem sie czy może CV tam nie złożyć, ale Wasze opinie skutecznie zniechęcają.
abc 2015-08-23 13:41
Perspektywy? Jak chcesz pracować perspektywy są dobre. Na 100% nauczysz się wiele. Częste szkolenia. Zarobki dobre i wcale nie najniższe w mieście a często wyższe. Narzekają Ci co nie chce im się pracować. Problem w tym, że większość obecnych pracowników, powtarzam większość a nie wszyscy, przychodzi do pracy, a nie pracować....I to jest problem, z którym trzeba walczyć. Tylko czy masz tyle siły na to????? Najlepsi systematycznie odchodzili do innych serwisów - wcale nie lepszych. Zakład sam w sobie wypłacalny, wszystko na papierze, nic pod stołem. Zaraz posypią się "pochlebne opinie" że piszę głupoty, ale ogólnie polecam :) Napisał to były pracownik pracujący obecnie w innej firmie, więc wiem co piszę.
AMG 2015-10-22 20:19
Pracowałem tam długo - nigdy problemu z pieniędzmi nie było. Podstawa na czas zawsze, premia - po podpisaniu przez zarząd. Jednym słowem brednie jakieś słyszałeś :)
waldek 2015-11-18 17:49
witam szukam pracy jako elektro mechanik jak tam jest jakie warunki pracy i placy mam duże doswiadczunie da rade cos zarobić dzięki
abc 2015-11-28 21:04
A ja za nowego szefa 3mam kciuki. Ciekaw jestem czy coś zmieni....Stary chciał coś zmienić przez ponad dwa lata i mu się nie udało....swoją drogą nowemu też daje dwa lata
1234567890 2016-02-14 13:03
szukam pracy jako doradca serwisowy mam doświadczenie nie wiecie czy szukają kogoś? ile można zarobić?
1
MB 2016-02-19 10:20
Jaka rotacja?? powrót starych pracowników do firmy to nie rotacja. Raczej na plus dla firmy
hahaha 2016-03-16 21:14
Jest sporo ludzi ktorzy robia tam naprawde dobra robote. Zeszuta zaden wstyd jesli chodzi o mercedesa. wiem bo sprawdziłem.
1234567890 2016-05-28 23:02
Napisze ktoś coś konkretnego, a'la zarobki, atmosfera itp. it. na temat tej firmy?
recepcja 2016-07-20 13:08
W związku ze zwiększającą się ilością pracy, firma poszukuje mechaników i doradców serwisowych.
Oferuje umowe o pracę, wynagrodzenie podstawowe (nie najniższa krajowa - jak niektórzy wcześniej pisali) + premie od przerobu. Dodatkowo obowiązkowe szkolenia w centrali MB. Więcej szczegółowych informacji w recepcji serwisu.
mu 2016-10-01 16:03
(usunięte przez a (usunięte przez administratora) ale nie ma się co martwić, też o rozwoju firmy i jej ekspansji może starczyć - poza tym mercedes to bardzo silna marka o światowym zasięgu więc tutaj o staboilność roboty się nie martw
A 2016-12-02 19:14
Polecam tego pracodawcę !!!!
1
Mechanik 2017-01-13 07:14
Zeszuta szuka doradców i mechaników. Słyszałem ze dobrze płaca bo maja dużo roboty. Może się ktoś wypowiedzieć co tam pracuje? Mechanik jakis najlepiej
asd 2017-01-15 16:28
(usunięte przez administratora) Polecam ten serwis i pracę w nim. Są tu możliwości nauczenia się wielu rzeczy i zarobienia dobrych pieniędzy. Oczywiście, jak ktoś się opierdziela to nie zarobi, ale to chyba normalne... Pieniądze zawsze na czas.
2
lipa 2017-05-27 13:51
szukają caly czas bo co chwile ktoś odchodzi lipa jest
S 2017-05-28 22:50
Od dwóch lat nikt nie odszedł. a wróciło dwóch.
Zostaw swoją opinię o Zeszuta Mercedes - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zeszuta Mercedes