SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o.
3 69 6 1

Opinie o SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o.

Adam

Niezadowoleni zawsze się trafią. Ja pracuję już 2 lata i nie narzekam. Praca jednozmianowa, 2 tygodniowa przerwa wakacyjna, pensja oraz nadgodziny płatne w terminie. W tym roku była premia "półroczna" związana z wyprodukowaniem rekordowej ilości pojazdów no i czekamy na coroczną premie świąteczną. Praca nie jest monotematyczna jak na jakieś linii montażowej ale jest duża presja czasu. Jedni to lubią inni nie.

SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o.
pracodawca

W odpowiedzi na negatywne wpisy, jakie pojawiły się ostatnio na portalu GoWork na temat naszej firmy, chcielibyśmy zamieścić również nasze stanowisko. W ostatnim czasie byliśmy zmuszeni podziękować za współpracę kilku naszym pracownikom, powodem było ciężkie naruszenie obowiązków pracowniczych oraz działanie na szkodę spółki. Była to trudna, poprzedzona wieloma rozmowami decyzja, ale konieczna dla dobra firmy i całego zespołu wkładającego wiele wysiłku i serca w swoją pracę. Staramy się stworzyć miejsce, w którym każdy z nas będzie mógł pracować w dobrych warunkach i życzliwej atmosferze, rozwijać się i czerpać satysfakcję ze swoich osiągnięć. Chcieliśmy również z tego miejsca podziękować naszym pracownikom za wspólne budowanie naszej marki, tylko dzięki Wam istniejemy już na rynku 26 lat.

....
@SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o. 06.12.2018 13:02

W związku z wszechobecną propagandą należy powiedzieć, że dla większości z tych pracowników to było zaskoczenie.

Zniesmaczony
@SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o. 06.12.2018 13:02

Wszystko co napisaliście jest nie prawdą. Usuwacie nie wygodne dla was komentarze. Np ostatni, na temat przebiegu rekrutacji. Była to żetelna opinia pewnej osoby i oczywiście już jej nie ma. Dziwne ?

Daga

Polecam !

Aleksandra

Bardzo jestem zadowolona z pracy w tej firmie . Pracodawcy uczciwi i dbający o pracownika a pani prezes stwarza spokojną i rodzinną atmosferę . Firmę Polecam

Kropka

Nie respektują podstawowych praw pracownika!

Pracownik
@Kropka 30.11.2018 09:51

Ciężki zarzut, wypłaty nie dostałeś, jesteś dyskryminowany(a), czy może praca niezgodna z BHP? Jeśli tak to albo udaj się do inspekcji pracy, albo pisz konkretnie.

Zniesmaczony
@Kropka 30.11.2018 09:51

Opinie znikają bo zarząd każe usuwać pracownikowi. Dla wszystkich chętnych odradzam pracę w tej firmie. (usunięte przez administratora)

Tomek

Jakie stawki na tigu

Spawacz
@Tomek 21.11.2018 06:39

Na tigu dobre.

Agnieszka

@Waldus opinie nie znikają. Usuwane są opinie, które łamią regulamin forum lub polskie prawo. Odsyłam do niego: https://www.gowork.pl/regulamin @MBB_BBM z Twojej wypowiedzi wynika, że nie odpowiada Ci atmosfera, ale zarobki owszem. Nie dla wszystkich ważna jest atmosfera, zatem myślisz, że nowego pracownika może usatysfakcjonować pensja w SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne?

MBB_BBM
@Agnieszka 29.08.2018 13:50

Agnieszki, pensja jest cytując wieszcza "szału nie ma". Szczególnie jak mówimy o premiach, dodatkach czy świadczeniach podstawowych. Mówisz że nie dla wszystkich atmosfera jest ważna . Nie zgadzam się z tobą . Tylko ktoś na kim ciąża kredyty i tzw. mus będzie znosił atmosferę "wojny podjazdowej" węszenie spisku kontrolowanie na każdym kroku i bzdurne rozporzadzenia. Jakoś ciekawa jest rotacja pracowników .

Waldus
@MBB_BBM 02.09.2018 01:36

Dokladnie tak

Znajomy waldka
@Agnieszka 29.08.2018 13:50

To nie znikaja czy znikaja ???????? smiechu warta strona. Tyle negatywnych opini nagle zadnej.

zzz

Szukają teraz do Kadr i Płac?? Czy ktoś może powiedzieć coś więcej, bo nie wiem czy warto aplikować???

Yeti
@zzz 31.10.2018 13:37

Nie warto

Agnieszka

@MBB_BBM czy jest szansa na jakieś zmiany w firmie SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne? Próbowaliście wspólnie z przełożonymi rozmawiać na ten temat? @Marian a Ty nadal tam pracujesz? Nie widzisz żadnych plusów?

MBB_BBM
@Agnieszka 26.09.2018 13:53

Agnieszko, dlaczego posty z odpowiedziami znikają ? Dlatego, że prawda w oczy kole czy też "firma" prosi o ich usunięcie. Coś mi się zdaje, że ten portal robi się nie profesjonalny.

Ferdek

Wszyscy nazekaja , bo w innych firmach nierobili. Jak robisz swoje to zarobisz. Mi sie tam podoba .

Marian
@Ferdek 27.09.2018 07:29

Tak "nazekaja" jak sie ma takie wyksztalcenie i taki intelekt by tak pisac to wlasnie tacy jak ty nie narzekaja bo na co wiecej ich stac?

Marian

Radze omijac szerokim lukiem. Ludzie tam pracuja tylko bo musza kazdy kto znajdzie inna prace ucieka w pospiechu ☺️ wykanczalnia

MBB_BBM

Czytam te wypowiedzi i śmiać mi się chce. Ocieplanie wizerunku to jedno ale usilne przekonywanie że firma jest wspaniała to już przesada. Jeśli ktoś lubi plotki, wojny podjazdowe na "managerskich stanowiskach", wszechwiedzącą Panią Prezes to firma w sam raz dla niego. Zarobki zarobkami a atmosfera pracy to drugie. Polecam każdemu jako trening "ścieżki zawodowej".

Obserwator

Ja tu widzę magię. Z 2016 roku zniknęło kilka do kilkunastu opinii odnośnie pracodawcy. Oczywiście wszystkie te które były nieprzychylne. A od 2017 roku aktywnie działa tutaj pracownik firmy, czyżby usilne ocieplanie wizerunku?

Waldus
@Obserwator 22.03.2018 17:53

dokladnie wszystkie zle opinie w magiczny sposob znikaja :D :D Wspaniale forum

Agnieszka

@Obserwator o jakiego pracownika firmy Ci chodzi? Bo jeżeli masz na myśli mnie to nie jestem pracownikiem firmy SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne tylko moderatorem forum gowork.pl i nie mam związku z firmą. A zniknąć mogły z forum tylko wpisy łamiące regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin

Waldi

Rozumiem, że żal za utracona pracą w dobrej firmie ciągnie do firmy? Trzeba doceniać jak jest czas!!

Klej

Witam Państwa, proszę o informację jak wygląda praca w biurze technicznym w tej firmie, obawiam się niewypłacalności spółki w razie wpadki. Czy mogą Państwo naświetlić ewentualnie jak to wygląda?

Robert z Żywca
@Klej 16.04.2015 12:42

Do (usunięte przez administratora)

Grzegorz

Może nie tyle zabroniona co trudno jest ująć jedną kwotą. Każdy ma inne warunki przy ustalaniu!!

Jerzy

Wysokość zarobków to ustala się na rozmowie!!

Pracownik
@Jerzy 03.07.2018 10:54

Rozumiem że na forum taka informacja jest zabroniona?

Zainteresowany

Witam. Ile dostanie Ślusarz z doświadczeniem na początku w tej firmie? Ogólnie jak atmosfera w firmie, jakie podejście kierowników i dyrekcji do pracownika?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o.? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej zatrudnienia w firmie.

Luidzi

Słyszałem , że firma ma opinię dobrego pracodawcy, może ktoś podpowie czy potrzebujecie pracowników?

Administrator

Jak dziś wygląda sytuacja SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Bielsko-Biała i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania pracy.

Haft

Jak wygląda praca spawacza ? Idzie zarobić, mig/mag z tig

Ramzes
@Haft 22.02.2018 22:01

Praca od poniedziałku do piątku od 7-15. Jedna zmiana. Zarobki chyba jak wszędzie.

Marcus

Kiedyś pracowałem w tej firmie . Nie wspominam ich dobrze (usunięte przez administratora) Plotkarze i samolubny

Pracownik

Jak wyglada praca na produkcji? I czy potrzebują pneumatykow?

Agnieszka

@Jjjj nie zawsze to musi być oznaka chętnych. Może być tak, że firma SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne po prostu nie zdjęła ogłoszenia, mimo zatrudnionego już pracownika, albo nadal ma duże zapotrzebowanie na takim stanowisku i wcale nie szukała jednej osoby.

Jjjj

Jak sie maja tigowcy u was ogloszenie jest od pol roku brak chetnych

Agnieszka

@DZ a czy pracownicy kibicują swojej Pani prezes i wysyłają smsy, żeby wygrała? Czy z tego powodu jest w firmie SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o. jakieś poruszenie i ekscytacja wśród Was? Na pewno miło słyszeć, że nasz pracodawca jest tak doceniany, prawda?

anonim

(usunięte przez administratora)

DZ

Jest tam na pewno, wystarczy wysłać SMS o treści BD. 4 na numer 72355.

DZ

Pani Prezes Anna Szczęśniak została nominowana w plebiscycie Dziennika Zachodniego "Osobowość Roku 2017" w kategorii Biznes: http://www.dziennikzachodni.pl/plebiscyt/osobowosc-roku/a/osobowosc-roku-2017-bielsko-biala-wyniki,12821940/ Gratulacje!

Zostaw opinię o SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o. - Bielsko-Biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SZCZĘŚNIAK Pojazdy Specjalne Sp z o.o.