Nie polecam pracy w tej firmie. Chamstwo na porządku dziennym wśród osób na stanowiskach kierowniczych, do tego brak szacunku. Jeśli sobie cenisz atmosferę w firmie odradzam aplikacji.
Firma duża i z potencjałem. Pracuję i mam dział do którego idę bez stresu. Dużo zamówień, bo i towar dobry i na czasy. Kierownikom nie ma się co dziwić. Muszą raportować do Zarządu to i cisną swoje. Gdyby nie pilnowali to każdy łaził by jak chce. Uważam, że firma godna polecenia. Robisz swoje to masz spokój. Kombinujesz to wypad.
Czy w firmie MOTO-TRUCK sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
Żadnych szkoleń, to jest najgorsze dno Kielc ta firma błagan i zarząd bez pojecia, tylko pracwonicy pchają to do przodu
Dokładnie tak pracownicy na dziale spawalniczym pchają ten (usunięte przez administratora) do przodu kierownictwo tylko wymaga ale nic w zamian hala spawalnicza to najbardziej zaniedbany dział w całej firmie
Niestety mimo uczestnictwa w dwóch etapach rozmowy kwalifikacyjnej, nie poinformowano mnie o wyniku rekrutacji. Firmie brakuje profesjonalizmu, kompetentnej osoby przeprowadzającej rekrutacje.
Krotko pracuje, ale firma robi na mnie jedynie pozytywne wrazenie. Wyplaty podstaw PIERWSZEGO, kilka dni pozniej druga czesc dorzucana za nadgodziny + premie. Zadnego spoznienia i pieniadze godne. Ludzie naprawde na poziomie a sama firma z ogromnym potencjalem. Kwestia czy ktos liczy na latwa kase za brak pracy czy faktycznie chce pracowac zeby sensownie zarobic - bo dla tego pierwszego to nie jest dobra firma... ale powodzenia w znalezieniu takiej.
Jako niedoszly pracownik napisze tak, koordynator pani Renata nie odbiera telefonu.Odpisuje sms z innego numeru z pytaniem o co chodzi.Nie wiem dokladnie czym zajmuje sie ta pani ale powinna zmienic prace.WSTYD,WSTYD cO TO ZA firma??? ja bynajmniej juz tam nie zadzwonie.
Napisalem -nie doszly pracownik,mnie takie potraktowanie wystarczy.Nie interesuja mnie takie miejsca pracy.
Hej, wrzucili ofertę pracy na Kontrolera jakości, mój mąż chce aplikować. Ktoś powie ile oferują na tym stanowisku? Ktoś wcześniej napisał, że są podwyżki po 3 miesiącach, ile ona wynosi?
Po trzech miesiącach złotówkę podwyżki max dadzą, a to stanowisko raczej nie warte tych pieniędzy.
Kobiety też przyjmują, ale będąc na tym stanowisku poprostu trzeba wytykać ludzią co robią źle więc samo przez się rozumie
Znalazłem ofertę pracy jako operator cnc pras krawędziowych. Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat czy warto ?
IM ,,Krócej:" tym większe szanse..
Zależy od humoru Będą chcieli to dadzą Ci podwyżkę nie to nie.
Witam, jak praca przy spawaniu w M-T? Przyjmuja tylko na umowie czy podwykonawcow na dzialalnosci tez? Nadgodziny trzeba tyrac czy chcesz czy nie?
Nie polecam , brak rzetelności i jakości,są pomocni w innych sprawach , wkrótce opiszę Poza właścicielem brak wiedzy technicznej!
Praca jak praca, ludzie na produkcji w porządku, są pomocni przy wdrożeniu nowego pracownika, tak naprawdę od nich najwięcej można się nauczyć. Zarobki wiadomo jak wszędzie po trzech miesiącach obiecana podwyżka. Pracowałem przy spawaniu plastików, ogólnie ludzie w tym dziale są ok, a reszta to wiadomo. Ogólnie zatrudniając się w tej firmie trzeba do wszystkiego podchodzić z dystansem i nie przejmować się. Praca była dla mnie przejściowa, ale skłony byłbym wrócić po powrocie do kraju.
Bo firma to ludzie a w tej ludzie są najgorszego sortu. Nauczeni kłamania oszukiwania i wzajemnego się podpieprzania Przykład jak zwykle idzie z góry ale szybko schodzi na dół
Czy firma MOTO-TRUCK sp. z o.o. udziela pożyczek pracowniczych? Na jakie dodatkowe wsparcie może liczyć pracownik?
Firma jeszcze 10 lat temu było ok. Teraz firma zeszła (usunięte przez administratora). Kadra kierownicza traktuje ludzi jak smieci, nikt nic nigdy nie wie. W sezonie przyjmują ludzi a po tylko szukają powodu żeby zwolnić. Nie polecam.
Forma zmieniła się na minus, zarobki nie za specjalne, dział kompozytów porażka. Firma niezorganizowana kompletnie, nikt nic nie wie... Ehh ja podziękuję i nie radzę, szkoda czasu. Pozdrawiam i też radzę zrezygnować, szkoda waszego czasu.
Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Moto-Truck Sp. z o.o.?
Jakie są godziny pracy? Ktoś coś wie?
Najlepsza firma w jakiej pracowałem. Ludzie w większości spoko, szefostwo zależy od humoru, ale też mało kto narzeka. Robota nie jest ciężka, trzeba robić swoje i się wraca sie do domu z uśmiechem. W sezonie, jak na kielce zarobki bardzo dobre. Firma na duży plus.
W biurze mamy dobrze tylko gdy wchodzi ktoś z szefostwa to trzeba trochę poudawać ze się pracuje bo lubią obserwować
Generalnie dobry pracodawca i z pewnością można polecić pracę!
Praca bardzo super chociaż niektórzy wyżej srają niż .... Niejaki elektryk (usunięte przez administratora) myśli że bez niego ta firma nie będzie istniała nie szanuje innych kolegów ja pracowałem tam jakies 2 lata zarobki dobre chociaż powinny być lepsze jak na tą pracę
Jak się pracuje w MOTO-TRUCK sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy MOTO-TRUCK sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w MOTO-TRUCK sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 3 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy MOTO-TRUCK sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w MOTO-TRUCK sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.