Carpol

Natolin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 53 ocen.

Opinie o Carpol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carpol

Patrycja

@były widzę, że masz dużo zastrzeżeń do firmy. Jednak pokazujesz również niektóre z plusów. Piszesz też, że jest to jeden z lepszych pracodawców w okolicy. Chętnie dowiemy się więcej, o tym co sprawia, że Carpol tak pozytywnie wyróżnia się na tle innych. Chętnie też usłyszymy od obecnych pracowników firmy. Czy zaszły w niej w ciągu ostatnich kilku miesięcy jakieś zmiany?

były

Sukcesywnie kombinowanie jak oszczędzić na pensjach. Im więcej zespoły monterskie "robiły" aut na miesiąc, tym bardziej szefostwo bolało serce. Błędy też się zdarzają w takiej pracy na biegu, ale nawet gdy byłeś pewien, że wszystko zrobiłeś ok to i tak cię usadzili jak chcieli. I kara finansowa. I bez kasy za dane auto. Uwaga! Podp..........y jest w tej firmie jak mrówków. A nawet sabotażystów. Kolega koledze coś zepsuje po cichu, albo za....li. Spoko. Dziś ktoś jest twoim kumplem, a jutro nakabluje na ciebie, w swoim dobrze pojętym interesie. Ogólnie praca fajna, bardzo ciekawa. Praca z nowymi maszynami i dająca satysfakcję, niestety nie materialną. Jeżeli jesteś odporny na po.......ctwo, to idź tam pracować, ale pamiętaj! Cały czas na 150% swoich możliwości. Cóż, ludzie ludziom gotują taki los. Tak jest z polskimi pracownikami. Sami się wykańczają. Ale spoko, macie czas do powiedzmy 35-tki. Później jak was nie wyplują to może trochę zdrowia wam zostanie. Na potem. Kozaki do czasu. Benefity? HAHAHAHAHAHAHAha!!!!!!! Chyba w kasie firmy z oszczędności na zus-ie! Dobra, ciepła woda w kranie jest. Szafki w szatni podwójne. Ciuchy pierze firma, kiedy chcesz. Jest siłownia, nie za specjalna ale jest. Czasem jakaś imprezka na wolnym powietrzu dla rodzin, przy grillu. Szału nie ma, dooopy nie urywa, no ale zdarzy się. Teraz to trzeba się banderowskiego jazyka nauczat, bo oni też tam się wykazują. A jak. Oszczędności. Lub co innego ;-). Żeby być sprawiedliwym, to jak na tę okolicę to jest jeden z lepszych pracodawców, ale coś za coś.

boss

No ale dobrze, że w ogóle pojawia się ta opieka medyczna @pacjent, ale wiecie czy atmosfera teraz każdemu odpowiada? Wiadomo, że jak są benefity socjalne to znacznie urozmaicają każde zatrudnienie. Wiedzą że nawet one pasują każdemu. Dziękuję za odpowiedź

anonim

(usunięte przez administratora)

pacjent

Opieka medyczna wyglada tak, przyjeżdza pan doktor raz w tygodniu, zapisujesz sie , gość Cie przyjmuje, zazwyczaj leczy tik-takami i zaleca jeść kisiel, recepy ma nierefundowane w 100 % płatne a zwolnienie l4 jest mega nieoplacalne w tej firmie lepiej chorowac i pracowac bo mozna sie potem rozchorowac raz jeszcze przy wyplacie

pacjent

Opieka medyczna wyglada tak, przyjeżdza pan doktor raz w tygodniu, zapisujesz sie , gość Cie przyjmuje, zazwyczaj leczy tik-takami i zaleca jeść kisiel, recepy ma nierefundowane w 100 % płatne a zwolnienie l4 jest mega nieoplacalne w tej firmie lepiej chorowac i pracowac bo mozna sie potem rozchorowac raz jeszcze przy wyplacie

anonim

(usunięte przez administratora)

ona

Jakie benefiy, bo nie zauważyłem? Chyba miske ryżu i to tylko dla wybranych

Bravo-G
@ona 13.10.2016 09:02
Jakie benefiy, bo nie zauważyłem? Chyba miske ryżu i to tylko dla wybranych

Skoro podpisujesz się "ona" to może w treści nie pisz "zauważyłem". Natomiast jeżeli już nie zauważyłeś/łaś to chętnie przypomnę co oznacza samo słowo BENEFIT. Benefit - świadczenie – ogólne określenie dodatkowego świadczenia pracodawcy dla pracownika. W przypadku Firmy CARPOL jednym ze świadczeń jest np. prywatna opieka medyczna.

Bravo-G

W sprawie pracy w Firmie CARPOL. Aktualnie zapotrzebowanie jest na: - monter zabudów - elektryk samochodowy - formierz Jeżeli są osoby poszukujące pracy, mogą wysłać swoje CV na: praca@carpol.pl Wyjaśniam: Firma CARPOL nie jest w Michałowicach. Siedziba Firmy, biuro i zakład produkcyjny mieści się w NATOLINIE www.carpol.pl

Bravo_G

Oferta pracy dla księgowej to jest płatne ogłoszenie umieszczone (wypromowane)akurat na tej stronie i dotyczy zupełnie innej firmy - CAR-POL LEASING ! Firma o której pisane są tu opinie to CARPOL Sp. z o.o. www.carpol.pl Zanim ktoś napisze jakieś swoje mądre spostrzeżenie lub rozważanie to może warto najpierw przeczytać ze zrozumieniem.

Pracownik 2

Jest super.Wspaniała Pracodawczyni

Mara

Jesteści bardzo obeznani w tym co dzieje się w tej firmie więc sądzę że też tam pracujecie więc tę wpisy dotyczą również was. Ale nie rozumiem tego co robicie, żeby srać we własne gniazdo zawsze możecie zmienić pracę. Ta kobieta zapewne wyprawa dla was flaki a wy ją traktujecie gorzej niż Hitler traktował żydów. Jednym słowem mówiąc wywaliłbym was z roboty na zbity pysk z taką dyscyplinarką że żaden zakład pracy nawet by na was nie spojrzał

Pracownik

Powstała trzecia hala ale tam im dalej od oka prezesowej tym wiekrze kretynizmy odstawiają,opierdalacze tumany i tyle ale za taką kase za robienie nic warto wstac rano i tumanowi.polecam firme.

Bravo_g
@Pracownik 26.08.2015 19:41
Powstała trzecia hala ale tam im dalej od oka prezesowej tym wiekrze kretynizmy odstawiają,opierdalacze tumany i tyle ale za ta...

A gdzie uczyłeś się pisać ? w Tumanowie ? Kogo nazywasz tumanem skoro sam nie do dziś nie nauczyłeś się języka ?

natas

CARPOL HMM obecnie... pani prezes gratki, udało się jakoś wyprowadzić firmę po zawirowaniach florka, ale.... bufetowa i sniente ryby z magazynu dalej graja w statki .... b4 crafter...b5 zatapiam sprinter pierwszy.... a gdzie ta przegroda.. b6 nie tam było b9.... tak to wygląda :)

BRAVO-G

To nie jest TEN CARPOL - mam na myśli ogłoszenie.

marcin

Czy ktoś orientuje się co się dzieje z Florianem.

admin
@marcin 28.03.2015 18:01
Czy ktoś orientuje się co się dzieje z Florianem.

Jak się znacie to powinieneś wiedzieć co porabia. W innym przypadku, cóż Cię to interesuje.

miro

Nie podniecajmy się tak ,nie raz słyszałem ,weżmy się, sprężmy się, popracujmy dłużej,jak wyjdziemy na prostą to się wam odwdzięczę, puste słowa po których następują następne wpadki ludzi od organizacji i znowu jak wyżej.Licze ,że tym razem zostaną wyciągnięte konsekwencje a niekompetencja i lenistwo kierownika zostanie odpowiednio nagrodzone.A jeżeli ten chłopina zostanie po czymś takim przywrócony na stanowisko to znaczy ,że szef oszalał albo ma tęgiego mojra przed kierowniczkiem .

ja

Ostatnio firma jest zażądzana przez kobiety,i jest Super ,zmieniło się na dużo lepiej

admin
@ja 16.01.2015 20:52
Ostatnio firma jest zażądzana przez kobiety,i jest Super ,zmieniło się na dużo lepiej

Co się zmieniło? I gdzie widzisz te lepiej? A oprócz właścicielki firmy,ja osobiście nie widzę,żadnego innego kobiecego zarządzania.

ok
@admin 01.02.2015 20:35
Co się zmieniło? I gdzie widzisz te lepiej? A oprócz właścicielki firmy,ja osobiście nie widzę,żadnego innego kobiecego zar...

Zgadzam się z tobą odnośnie szefowej ,dawno trzeba było wziąć to oddane firmie towarzystwo za twarz i uporządkować hierarchie w zarządzaniu.Jest nadzieja że porządki nie skończą się na jednej osobie i powoli prezes dojdzie, kto jeszcze w dobrej wierze ,życząc jak najlepiej podle kombinował.Nie bronie florka ,ale nie tylko on powinien ponieść za ten stan odpowiedzialność.Jest jeszcze kilku mądrali ,którzy ładnie przez lata kroili z chleba ,który im się nie należał ,jednocześnie patrząc potulnie i udając mocno zaangażowanych i uczciwych.Można mnożyć przykłady firm ,w których działalność tych mocno zaufanych doprowadziła do poważnych kłopotów.Jest to dość kłopotliwe ,ale każdy pracownik obojętnie czy to jest fizyczny,kadrowa,księgowa czy nader uczciwy handlowiec winni być kontrolowani,przez co wiele furtek kombinacji można byłoby skutecznie zamknąć.Stara zasada doświadczonych pracodawców ,,WIEŻE I SPRAWDZE" powinna być stosowana standardowo.

Bravo_G

Ty KAROL-KU zostaniesz sprzedany - jesteś tak potrzebny w firmie - "jak rybie ręcznik"

karol

Wszyscy gadają ,że będą prawdopodobnie zwolnienia ,a ja myślałem ,że niewolników się sprzedaje a nie zwalnia.

reality show

Pracowałem, widziałem i uważam,że tragedii nie ma. Jednak co fakt to fakt organizacja fatalna. Pani Prezes czasami lata jak nawiedzona. Dobrze mieć pudełko wazeliny to wtedy łatwiej się ślizgać.

natas

Jeśli chodzi o pod .5 Tomka zostawcie w spokoju , bo on jest akurat w porządku.To się zgadzam , tylko mi się wydaje ze chodzi o hipcia lacho....ga naszego ss mana :)

luk
@natas 26.12.2014 22:40
Jeśli chodzi o pod .5 Tomka zostawcie w spokoju , bo on jest akurat w porządku.To się zgadzam , tylko mi się wydaje ze chodzi o...

Hipciowi tą robote naraili jego kuzyni tak się chłopina zaangażował ,że po jakimś czasie załatwił im statusy bezrobotnych .Tak się odwdzięczył swoim krewnym dobry człowiek.

pracownik

Jako pracownik mogę napisać że spora część opinii nie ma żadnego pokrycia w rzeczywistości : Atmosfera między pracownikami-- jak dla mnie bardzo fajna Wynagrodzenie --- zbliżone , lub wyższe niż w innych firmach w okolicy Czepiacie się ISO--- przykładami się do pracy i nie mam z nim problemów Czepiacie się Kierownika --- akurat tu się z wami zgadzam Tomka zostawcie w spokoju , bo on jest akurat w porządku. Generalnie w stosunku do innych firm gdzie pracowałem " Carpol" jest na plus

Rolex
@pracownik 24.12.2014 08:53
Jako pracownik mogę napisać że spora część opinii nie ma żadnego pokrycia w rzeczywistości : Atmosfera między pracownikami-- j...

ile pracujesz w tej firmie kolego sympatyczny?

pracownik
@Rolex 25.12.2014 02:31
ile pracujesz w tej firmie kolego sympatyczny?

Niedawno minęły dwa lata.

michal

firma dba o pracownika szczegolnie o Tomka bo jest doskonały ucho śledzia

pracownik

Niektóre opinie o carpolu są bez pokrycia w realu ,firma jest naprawdę przyszłościowa i dba o pracowników

Paweł

Jak tam jest w tym carpolu ,zamieżam się zatrudnić

ess
@Paweł 13.12.2014 10:46
Jak tam jest w tym carpolu ,zamieżam się zatrudnić

jak ci smakuje chleb z pod stołu to się nie zastanawiaj

mietek

Sami plotkujecie jeden na drugiego, obgadujecie się w robocie nawzajem jak BABY. Biegacie do kierownika z zasłyszanymi niusami co, kto, gdzie i kiedy, żeby tylko być pierwszym w łasce. Potem sami się dziwicie, że tak was traktują. Jeśli sam nie szanujesz swojej pracy i swoich kolegów to nie dziw się, że tak samo jesteś traktowany przez kierownictwo. Atmosfera w firmie wyraźnie dołuje, ale jak więcej ludzi będzie tu biadolić i krytykować kierownictwo to będzie tylko gorzej. Stare konie i głaskania po główce potrzebują od pani prezes? Patrz na siebie i swoją pracę, dopiero potem krytykuj innych!

michal

masz racje kolego on szefowa jest moze piekna i bogata ale nie wie jaki ma balagan we wlasnej firmie i ilu ludzi przynosi jej straty chocby technolodzy kierowniczka magazynu tu powinna sie zainteresowac

daro
@michal 01.12.2014 12:51
masz racje kolego on szefowa jest moze piekna i bogata ale nie wie jaki ma balagan we wlasnej firmie i ilu ludzi przynosi jej s...

Słuchaj tym pracownikom to się nie przyjrzy .ta cała klika flora rządzi od dawna ,strach nie pozwala ich ruszyć .Sam florek się często chwali podczas rekrutacji pracowników ,że jest nie do ruszenia i bez niego to firma się zawali,i niech nie próbują pod nim kopać bo zbyt dużo wie o działalności.Już parę lat obserwuje ,że zwolnic dobrego niewinnego pracownika to pestka dla szefa,ale żeby florka rozliczyć to żelaznej damie odwagi brak.Więc robi co chce przekonany o swoim wrodzonym intelekcie.

MICHAL

zatrudniaja jednego a drugiego zwalniaja musi byc rownowaga najlepiej znajomego

jacek

nie ma sensu podejmowac pracy w Carpolu szkoda czasu zdrowia na pierwszym miejscu jest donosicielstwo zeby kierownictwo mialo ucieche

on

No i ten kierownik który stale upokarza ,krzycz i to ma być motywacja dla pracownika ,wszystkich mieży jedną miar [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leniuchy i stale o kase im chodzi,tak kierownik o nas myśli ,atmosfera do pracy pogarsza się z dnia na dzień,nawet Pani prezes już nas omija,to nie ta sama firma co kiedyś

daro
@on 29.11.2014 08:55
No i ten kierownik który stale upokarza ,krzycz i to ma być motywacja dla pracownika ,wszystkich mieży jedną miar [usunięte prz...

Święte słowa kolego ,kiedyś Pani prezes była piękna i biedna,teraz jest piękna i bogata .Po przekroczeniu pewnej sumy na koncie każdy człowiek się izoluje i zostaje sam ,no może nie sam lecz w towarzystwie pieniędzy.Ja jednak wole być bogaty w bezinteresownych przyjaciół ,a towarzystwo kasy mnie wali.Pozdrawiam wszystkich pracowników którzy posiadają godność i nie tolerują kumoterstwa.

ja

Jestem monterem i mam dość walki o kasę,nie polecam tej firmy

my
@ja 22.11.2014 19:29
Jestem monterem i mam dość walki o kasę,nie polecam tej firmy

Tak to jest jak godzimy się na wysokość wynagrodzenia po wykonanej pracy.Sami jesteśmy sobie winni,w ten sposób chlebodawca ma nas w garści ,płaci jak będzie miał i jak będzie chciał a robote ma już zrobioną.W ten sposób działa większość firm twierdząc że to motywuje pracowników .Ale jaką mamy gwarancję że nasza praca zostanie oceniona obiektywnie i uczciwie?W innej rzeczywistości gospodarczej,dobry pracodawca podpisywałby realne umowy i nie byłoby wątpliwości i niezadowolenia.Optymistyczne jest jednak to ,ze tacy fer pracodawcy w Polsce istnieją a ich odsetek jest całkiem duży,więc nie narzekajmy tylko ruszmy tyłki i podnieśmy sobie standard pracy i płacy.A o cyrkpol się nie martwmy da sobie świetnie rade i bez pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

lllllllllll

Wiem i to dużo przetyrałem na spawalni i nie polecam ,stoisz po dziewięć godzin i non stop spawasz ,jesteś obserwowany przez stado lojalnych i monitorowany przez kamery ,nie wolno ci uchylić maski masz cały czas spawać i nie odwracać się od stołu.Na koniec usłuszysz ,że jesteś leniem i nierobem a jak kamera cie uchwyci że akurat się oparłeś czy zagadałeś z kolegą to możesz spodziewać się potrącenia wynagrodzenia

jasne :)

warto

anonim

(usunięte przez administratora)

daro

Dawaj chłopie do nas ,jak jesteś bystry to po kilku dniach sam stwierdzisz czy to ci odpowiada.

obłudny

Wypowiedź Pani PREZES ROBI WRAŻENIE??? Ciekawe na kim? chyba na tych przy żłobie........, bo robol zostanie na zawsze robolem, któremu stale podnoszą normy, wydłużają czas pracy i obcinają kasę, hehhehehe i to wszystko w imię Najwyższego.

admin
@Bravo_G 14.10.2014 23:49
Obłudny, teraz dla odmiany, przeczytaj proszę ze zrozumieniem. Kilka pytań: Praca nie odpowiada ? Nie pasuje ? Czujesz si...

Pytanie,czy masz rozum? Nie pasuje do ogólnego zarysu wypowiedzi. Ile procent pracowników Carpolu odpowie na nie twierdząco? Ile procent pracowników Carpolu powinno złożyć wymówienia po odpowiedzi na to pytanie? I ostatnie pytanie; czy Ty jesteś pracownikiem Carpolu?

szcześliwy
@admin 25.10.2014 00:44
Pytanie,czy masz rozum? Nie pasuje do ogólnego zarysu wypowiedzi. Ile procent pracowników Carpolu odpowie na nie twierdząco?...

Jesteś dość inteligentny admin ,z wypowiedzi kolegi bravo ,jasno wyłuskałeś ,ze obraża całą załogę.Chciał dowalić prawdzie i się skompromitował.Ten tok myślenia kolegi bravo pasował by mi do Floriana Dyzmy i jego magazynowej spółdzielni.

pracujący od niedawna

Z zewnątrz to wygląd firmy jest super ,ale zaś w środku bez organizacja kończąca finałem niespełnionego jakościowca ,żenada

pracujący

Pracuję w tej firmie parę lat,i powiem tak:Pani prezes jest wspaniałą kobietą,dla pracujących solidnie ,trzeba coś od siebie dać,a z nawiązką zostanie się wynagrodzonym,polecam tą firmę tym którzy chcą pracować,a nie zajmować się plotkami zmyślonymi z palca

wlasciciel

Od jakiegoś czasu śledzę wpisy na tej stronie i czasami było mi nie w smak, ale nie chciałam się wdawać w polemikę wychodząc z założenia, że tylko winni się tłumaczą.Do dzisiaj kiedy rano przyszedł do mnie jeden z pracowników i powiedział,że jest tutaj wpis skierowany bezpośrednio pod moim adresem. Po przeczytaniu wpisu zrobiło mi się niezbyt przyjemnie, a ostatnie słowa były już prawie jak policzek.Do tego momentu wydawało mi się, że dbam o ludzi zatrudnionych w mojej firmie. Zawsze starałam się pomagać im w rozwiązywaniu ich problemów. Dużej części pomogłam w zdobyciu własnego mieszkania,innym zagwarantowałam przedszkole dla dzieci, nigdy nie spóźniłam się z wypłatą wynagrodzenia, a i jego wysokość na tle innych okolicznych przedsiębiorstw wypada nie najgorzej.Pragnę również przypomnieć, że warunki zatrudnienia i wynagrodzenia miał Pan przedstawione przed podpisaniem umowy o pracę i takie Pan zaakceptował. "Wymuszanie,szantaż,ograbianie" to bardzo mocne słowa, wynika z nich jak bardzo Pana krzywdzę. W myśl biblijnych słów " jeżeli ktoś uderzy Cię w policzek to..." Pan jak widać nie musi się do nich stosować więc moja rada dla Pana jest taka: Porzuć płonne nadzieje na normalność, nie dorabiaj więcej tego przedsiębiorstwa. Znajdź sobie dobrą prace, gdzie będzie normalnie, gdzie płacą duże pieniądze i gdzie na starość będziesz miał olbrzymią emeryturę i nie będziesz musiał nic robić. Życzę Ci tego z całego mojego zakłamanego serca. Twój pracodawca

piotr

Kolego Adamie wszystko to prawda,firma faktycznie z małej pięcioosobowej działalności rozrosła się do dość pokaźnych rozmiarów.Jednak mało kto wie,że zasady dotyczące prowadzenia,organizacji a przede wszystkim wynagradzania są dalej rodem z garażu w Ursusie.Wymuszanie ,szantaż i comiesięczne ograbianie ludzi ze zdolności kredytowej oraz wielkości przyszłej emerytury, to tylko niektóre sposoby kierownictwa na skuteczne zapanowanie nad zasobami ludzkimi.Cytując Twoje słowa ,,Po czterech latach dorobili się i tak dalej........."powinieneś dodać ,,Na garbie młodych ludzi ,mamionych obietnicami ,że biorą udział w czymś wielkim ,i kiedyś nadejdą czasy, w których to będą uczciwie i legalnie wynagradzani.Tak więc z Bożą pomocą i chrześcijańskim pozdrowieniem właściciela cierpliwie czekajmy. Pomnażajmy majątek przedsiębiorstwa ,w naiwnej nadziei ,że te wszystkie natchnione słowa płynące z firmowej ambony przy okazji różnych uroczystości się spełnią.Pozdrawiam wszystkich pracowników wielkim Szczęść Boże i nadzieją ,że jeszcze "kiedysi" będzie normalnie.

RM

Koniec laby do roboty

Rozsądek

Uwaga pracowniku! Jeśli chcesz tak bardzo utrzymać stanowisko pracy w carpolu to przytakuj i nie posiadaj własnego zdania.W innym wypadku człowiek odpowiedzialny za organizację pracy,którego kariera zawodowa do złudzenia przypomina Karierę Nikodema Dyzmy, zrobi porządek.Mówiąc wprost,pozbędzie się natychmiast osobników inteligentnych ,którzy w jego mniemaniu stanowią ogromne zagrożenie.

maga123

Pracuje tam od kilku lat i jest super

$$$
@maga123 06.04.2014 21:17
Pracuje tam od kilku lat i jest super

Super to będzie jak się ucywilizują godziny pracy i forma zatrudnienia.

admin
@$$$ 12.04.2014 21:33
Super to będzie jak się ucywilizują godziny pracy i forma zatrudnienia.

pracuje tam od kilku lat i jest super zdanie nie majace zadnej wartosci merytorycznej na jakim stanowisku pracujesz i co Ci sie podoba w tej pracy? atmosfera w firmie ? wynagrodzenie (ogolnie)? godziny pracy? wykonywane przez Ciebie czynnosci? strzelam ladne dziewczyny tam pracujace? napisz cokolwiek co ma wartosc dla czlowieka ,ktory sie zastanawia czy poswiecic swoj czas zainteresowanie sie Carpolem jako swoim pracodawca.

???

Od kiedy to król do królowej w kapturze chadza pod osłoną nocy.

ret

Monakko, weź pod uwage, że ten filmik był robiony przez Carpol w wiadomych celach - reklamowo-informacyjnych. Może któryś z pracowników napisałby jak się pracuje, to powie więcej niż filmik.

master
@ret 23.03.2014 23:54
Monakko, weź pod uwage, że ten filmik był robiony przez Carpol w wiadomych celach - reklamowo-informacyjnych. Może któryś z pra...

Widać ,że firma stawia na wizerunek a w dzisiejszych czasach to jest istotna sprawa jeżeli chce się zaistnieć na rynku. Strona przejrzysta - osobiście ciekawa. Miałem składać cv ,ale trafiło mi się coś innego.

Monakko

Bardzo fajnie wygląda ich www - wchodzisz, a tam na starcie półtoraminutowa prezentacja o firmie w postaci filmiku http://www.carpol.pl/

anonim

(usunięte przez administratora)

NS

Ty się za śledztwo nie bierz ,bo przy twojej błyskotliwości to komisarza z Ciebie nie będzie .Słoń by Ci zginą ,a Ty byś się nie zorientował Sergieju!!!

były

i znowu mój komentarz zniknął, widać, że informatyk nie próżnuje tak jak reszta kadry zarządzającej :)

anonim

(usunięte przez administratora)

K.

Masz dowód na to ,że ktoś to czyta ,czyli jest powód do zadowolenia.

L.

Jak już to "dopóki" mistrzu ortografii.

ex

koledzy, szkoda czasu i sił, a kasa jest, ale nie dla roboli, hehehehe

michal

Ziarno prawdy w tych opiniach musi być, przecież cała okolica więcej wie o tej firmie, niż pracownicy w niej pracujący, heheheheheh, ciekawe, czy to Ci lojalni rozpuszczają plotki, żeby nie dobrać im się do stołków? zawsze jakiś pomysł.....tylko czy skuteczny? Pracę w tej firmie mam już za sobą i nikomu nie polecam,(usunięte przez administratora)

byly

Ciekawy jestem jak teraz się pracuje w firmie Carpol,czy nadal (usunięte przez administratora),ktory myśli ze wszystko może :)pracowalo mi się dobrze ale te smieszne zebrania.... i ta najnizsza krajowa.... (na papierze) smieszne przerwy 10 min na fajka,ktore zaklocal po 5 min (usunięte przez administratora)...

Henryk

Jak wygląda praca w firmie Carpol? zastanawiam się czy aplikować, może ktoś napisać?

Zostaw opinię o Carpol - Natolin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carpol