Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-20 17:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smieszne zwiazki ekk dbajac o swoje stolki sprzedały załoge fundujac im nieludzka prace bez zaplaty i przyspieszajac taka praca przejscie na tamten swiat czy to jest Europa Unia czy Korea
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-07-12 10:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha... znowu wyplaty nie bylo na czas.
zdjecie uzytkownika
franko - 2014-07-12 15:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2014-07-12 10:28:26]:
to już chyba rzeczywiście pracownikom ekk nie pozostało nic innego jak tylko każdy kolejny absurd , który można w tej firmie dostrzec - kwitować śmiechem. Tylko , że w końcu ten "dobry" humor pracownikom się skończy
zdjecie uzytkownika
do niewolnika - 2014-07-13 14:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewolniku ... sam Twój nick jest żałosny, jak Ci się nie podoba w EKK to zawijaj dupsko i nie wypisuj głupot. Wszyscy gimnastykują się, żeby była wypłata, a jak jesteś taki dobry to znajdź inna wypłatę zamiast łkać jak "baba".
zdjecie uzytkownika
świdnica - 2014-07-18 00:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba było ludziom troche więcej zapłacić a nie wynajmować zewnętrzne firmy które nic nie pomogą , wręcz spowolnią produkcję ,ale jak produkcją rządzi kompletny idiota czyli Wojciech Pacyna , tempa sztuka ,myśli że jak będzie dawał nagany i gnębił starych pracowników to coś osiągnie , nic ,lipa . Teraz masz fachowców z ukrainy i świdnicy i co ??? ciapolu ?? Mam nadzieje że prezes Z.Chlebowcki coś z tym zrobi ?? jak ten idiota będzie odpowiedzialny za produkcję to ten kontrakt nie będzie wykonany na czas !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-07-27 11:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo robi Adam G tzw Czarny Pryszcz nie znajacy sie na niczym
zdjecie uzytkownika
świdnica - 2014-08-04 20:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak do piątku do godz 15 nie będzie wypłaty na kontach pracowników to w sobotę nikt nie przychodzi do pracy panie Pacyna i tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-08 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty brak
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-17 13:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu nie ma kasy ?! masakra jak czyta to Pan Prezes z Torowej to Panie Prezesie !!! jak mam wykarmic Dzieci ? jak powiedziec znowu ze sorry nie ma kasy zonie? jak? no niby tyle pracy jest a kasy nie ma? nie rozumiem :( przykre ale niedługo to chyba sami z Ukrainy beda pracowac !!!! szkoda !!!!
zdjecie uzytkownika
zniewolony - 2014-08-24 17:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pustego to i Salomon nie naleje.Sory takie mamy czasy zarząd się wyżywi
zdjecie uzytkownika
golla - 2014-08-25 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniewolony - 2014-08-24 17:20:50]:
w związku z tymi problemami z wypłacaniem pieniędzy przez Wagon nie wiem jak oni chcą zachęcić ludzi do aplikowania na ich oferty pracy. A kogo jak kogo ale ludzi i to najlepiej z fachem w ręku obecnie w Wagonie brakuje co raz bardziej. Już w tym momencie jest kilkanaście nieobstawionych stanowisk...
zdjecie uzytkownika
ado - 2014-09-08 12:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak jest w kuźni..
zdjecie uzytkownika
belnondo - 2014-09-10 14:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ado - 2014-09-08 12:20:18]:
Gorąco
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-09-19 16:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to jest za dyrektor firmy Adam G pijak nie znajacy sie na niczym tylko przesladowaniu swoich podwładnych Poprostu swoim zachowaniem rozpieprza firme kto sie za niego wezmie i postawi go tam gdzie jego miejszce
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-02 09:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wielki WAGON to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Padnie ten zakład tak samo jak Tabor Szynowy!!! Tylko niech skończą wagony dla PKP!!! Burdel i tyle!!! Złodzieje i krętacze!!! Mówili że miało być lepiej a tu kibel był jest i będzie!!! Dojdzie do plajty zobaczycie!!! Nawet sam Pan Prezes Świerczek temu nie podoła!!!
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-10-10 16:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tam słychać na Ekk wypłata dzisiaj była?
zdjecie uzytkownika
elvis - 2014-10-10 19:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha, wypłata? zapomnij, nie bylo dzisiaj i nie nazywaj tej jałmużny wypłata.
zdjecie uzytkownika
Ggl - 2014-10-13 13:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piatek Pacynce chyba juz nasienie na dekielek bilo bo lazil po hali i sypal naganami. Moze zamiast karac, dac wyplate w terminie? Jak moga byc problemy ze sprzedaza wagonow (jesli ktos sklada zamowienie na X wagonow to znaczy ze je bierze i nie trzeba sie o to prosic). Takie bajki wciskajcie sobie.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-10-14 11:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy z Ukrainy nie pojawili się w pracy od wczoraj , nie ma płacy nie ma pracy...
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-10-16 20:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przed chwilą napisałem opinię i co??? Cenzura w demokratycznym państwie???
zdjecie uzytkownika
tyu - 2014-10-20 20:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłata miała byc do 20.10 i nie ma. oszusci i zlodzieje
zdjecie uzytkownika
ccccccccccc - 2014-10-21 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u Was, nie paca ya prace, do kiedz miala bzc wzplata
zdjecie uzytkownika
Tokarz - 2014-10-21 16:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa bedzie na 100% ok 6 listopada to pewne.. ale ja na L4 bede tak dlugo jak kasy nie bedzie..
zdjecie uzytkownika
cccccccccc - 2014-10-21 16:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile macie brutto w EKK Wagon,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-21 19:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy Dyrekcja jest też bez wypłaty???????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x