Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-02 09:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten wielki WAGON to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Padnie ten zakład tak samo jak Tabor Szynowy!!! Tylko niech skończą wagony dla PKP!!! Burdel i tyle!!! Złodzieje i krętacze!!! Mówili że miało być lepiej a tu kibel był jest i będzie!!! Dojdzie do plajty zobaczycie!!! Nawet sam Pan Prezes Świerczek temu nie podoła!!!
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-10-10 16:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tam słychać na Ekk wypłata dzisiaj była?
zdjecie uzytkownika
elvis - 2014-10-10 19:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha, wypłata? zapomnij, nie bylo dzisiaj i nie nazywaj tej jałmużny wypłata.
zdjecie uzytkownika
Ggl - 2014-10-13 13:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piatek Pacynce chyba juz nasienie na dekielek bilo bo lazil po hali i sypal naganami. Moze zamiast karac, dac wyplate w terminie? Jak moga byc problemy ze sprzedaza wagonow (jesli ktos sklada zamowienie na X wagonow to znaczy ze je bierze i nie trzeba sie o to prosic). Takie bajki wciskajcie sobie.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-10-14 11:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy z Ukrainy nie pojawili się w pracy od wczoraj , nie ma płacy nie ma pracy...
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-10-16 20:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przed chwilą napisałem opinię i co??? Cenzura w demokratycznym państwie???
zdjecie uzytkownika
tyu - 2014-10-20 20:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłata miała byc do 20.10 i nie ma. oszusci i zlodzieje
zdjecie uzytkownika
ccccccccccc - 2014-10-21 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u Was, nie paca ya prace, do kiedz miala bzc wzplata
zdjecie uzytkownika
Tokarz - 2014-10-21 16:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa bedzie na 100% ok 6 listopada to pewne.. ale ja na L4 bede tak dlugo jak kasy nie bedzie..
zdjecie uzytkownika
cccccccccc - 2014-10-21 16:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile macie brutto w EKK Wagon,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-21 19:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe czy Dyrekcja jest też bez wypłaty???????
zdjecie uzytkownika
Technik - 2014-10-25 21:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może wie dlaczego szukają nowego dyrektora technicznego? Co się stało z jego poprzednikiem?
zdjecie uzytkownika
żak - 2014-10-26 02:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Technik - 2014-10-25 21:51:34]:
jak tak czytam te posty to może ten poprzedni dyrektor techniczny miał coś wspólnego ze sprawą przez którą teraz od dłuższego czasu nie ma wypłat... bo to jest chyba obecnie największa bolączka w tym zakładzie, a nie jakieś indywidualne stanowiska. Ciekawy jestem ile jeszcze i jak właściwie rozwinie się sytuacja z kasą
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-10-26 08:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Technik - 2014-10-25 21:51:34]:
a kto był poprzednim dyrektorem?
zdjecie uzytkownika
bca - 2014-10-30 16:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz na stanowisko Dyrektora Technicznego ma szansę tylko Doc.dr.Marek Maik!! I tyle w temacie!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 16:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jest ten Maik. Technolog, co na niczym się nie zna?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-11-09 16:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hurra!!!!!!!!!!!!!! Wreście wypłata na czas i to przed terminem!!!!!!!!!!!!! Ale tylko dla emerytów!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-19 07:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje z (usunięte przez administratora) tzw czarny pryszcz czyzby sie ukrywal przed reka sprawiedliwosci oby kara go nie mineła
zdjecie uzytkownika
Dziad - 2014-11-19 12:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
To jest jednak dziadowska firma. Wyplata miala byc do 20 listopada a tu nagle komunikat, ze przesunieta zostala na 27-28 listopada. Przyczyna tego ma byc miedzy innymi sytuacja na Ukrainie. Ludzie, co to nas obchodzi? My mamy rodziny na utrzymaniu, rachunki do oplacenia. Nie robcie z siebie wiekszych idiotow niz jestescie, chociaz z wami to jak z qrwami, mozna wam napluc prosto w twarz a i tak powiecie ze deszcz pada.
zdjecie uzytkownika
Lutrek - 2014-11-25 09:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzeby potrzebami a polityka polityką. Sprawnie myśląca firma zawsze ma jakieś rezerwy przygotowane na tego typu sytuacje. Ale jednak sprawy polityczne mają duży wpływ na funkcjonowanie firm. Jak widać wagon też cierpi w tym przypadku. Możecie chociaż powiedzieć w jakich granicach ta wypłata jest ?
zdjecie uzytkownika
Dziad - 2014-11-25 11:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To dla Ciebie polityk czy jakis prezesunio moze żreć wykwintnie a robol niech wbije zęby w parapet? W kale mam tych politykow i prezesow, mam gdzies ta cala polityke ktora odbija sie na nas, zwyklych ludziach. Co jeszcze? Wywoluja wojny pier*+"eni krawaciarze a zwykly czlowiek ma za nich walczyc, bo w imie wolnosci, tyle ze czyjej? Dla tej bandy darmozjadow zawsze bedziemy tania sila robocza i miesem armatnim. Ja im zycze jak najgorzej, niech zdychaja w biedzie jak zwykly robol.
zdjecie uzytkownika
morgi - 2014-11-26 19:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wpłyneło 15% wypłaty na konta za LISTOPAD!A gdzie wypłata za pażdziernik??
zdjecie uzytkownika
morgi - 2014-11-26 19:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wpłyneło 15% wypłaty na konta za LISTOPAD!A gdzie wypłata za pażdziernik??
zdjecie uzytkownika
Lead - 2014-11-26 20:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre i to ponoć w przyszłym tyg. Ma byc następne a 10 w terminie... Oby juz sie poprawiło
zdjecie uzytkownika
TNT - 2014-11-26 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja bym sie narazie nie spuszczal tym ze ma byc na czas wyplata za listopad. Narazie 15% wplynelo wiec poczekajmy za reszta. Jesli w grudniu nie bedzie na czas wyplaty to juz bedzie (usunięte przez administratora) z ich strony bo swieta ida, wtedy proponuje stanac juz 11 grudnia. Jesli sie zgramy i bedziemy nieugieci to wiecej zdzialamy. Jak im sie nie bedzie podobac to niech sami przyjda spawac, ciac i szlifowac. Wtedy my sie poznecamy nad Pacynka o papierki i pierdółki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x