Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-07-27 11:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo robi Adam G tzw Czarny Pryszcz nie znajacy sie na niczym
zdjecie uzytkownika
świdnica - 2014-08-04 20:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak do piątku do godz 15 nie będzie wypłaty na kontach pracowników to w sobotę nikt nie przychodzi do pracy panie Pacyna i tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-08 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty brak
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-17 13:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu nie ma kasy ?! masakra jak czyta to Pan Prezes z Torowej to Panie Prezesie !!! jak mam wykarmic Dzieci ? jak powiedziec znowu ze sorry nie ma kasy zonie? jak? no niby tyle pracy jest a kasy nie ma? nie rozumiem :( przykre ale niedługo to chyba sami z Ukrainy beda pracowac !!!! szkoda !!!!
zdjecie uzytkownika
zniewolony - 2014-08-24 17:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pustego to i Salomon nie naleje.Sory takie mamy czasy zarząd się wyżywi
zdjecie uzytkownika
golla - 2014-08-25 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniewolony - 2014-08-24 17:20:50]:
w związku z tymi problemami z wypłacaniem pieniędzy przez Wagon nie wiem jak oni chcą zachęcić ludzi do aplikowania na ich oferty pracy. A kogo jak kogo ale ludzi i to najlepiej z fachem w ręku obecnie w Wagonie brakuje co raz bardziej. Już w tym momencie jest kilkanaście nieobstawionych stanowisk...
zdjecie uzytkownika
ado - 2014-09-08 12:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak jest w kuźni..
zdjecie uzytkownika
belnondo - 2014-09-10 14:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ado - 2014-09-08 12:20:18]:
Gorąco
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-09-19 16:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to jest za dyrektor firmy Adam G pijak nie znajacy sie na niczym tylko przesladowaniu swoich podwładnych Poprostu swoim zachowaniem rozpieprza firme kto sie za niego wezmie i postawi go tam gdzie jego miejszce
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-02 09:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wielki WAGON to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Padnie ten zakład tak samo jak Tabor Szynowy!!! Tylko niech skończą wagony dla PKP!!! Burdel i tyle!!! Złodzieje i krętacze!!! Mówili że miało być lepiej a tu kibel był jest i będzie!!! Dojdzie do plajty zobaczycie!!! Nawet sam Pan Prezes Świerczek temu nie podoła!!!
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-10-10 16:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tam słychać na Ekk wypłata dzisiaj była?
zdjecie uzytkownika
elvis - 2014-10-10 19:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha, wypłata? zapomnij, nie bylo dzisiaj i nie nazywaj tej jałmużny wypłata.
zdjecie uzytkownika
Ggl - 2014-10-13 13:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piatek Pacynce chyba juz nasienie na dekielek bilo bo lazil po hali i sypal naganami. Moze zamiast karac, dac wyplate w terminie? Jak moga byc problemy ze sprzedaza wagonow (jesli ktos sklada zamowienie na X wagonow to znaczy ze je bierze i nie trzeba sie o to prosic). Takie bajki wciskajcie sobie.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-10-14 11:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy z Ukrainy nie pojawili się w pracy od wczoraj , nie ma płacy nie ma pracy...
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-10-16 20:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przed chwilą napisałem opinię i co??? Cenzura w demokratycznym państwie???
zdjecie uzytkownika
tyu - 2014-10-20 20:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłata miała byc do 20.10 i nie ma. oszusci i zlodzieje
zdjecie uzytkownika
ccccccccccc - 2014-10-21 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u Was, nie paca ya prace, do kiedz miala bzc wzplata
zdjecie uzytkownika
Tokarz - 2014-10-21 16:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa bedzie na 100% ok 6 listopada to pewne.. ale ja na L4 bede tak dlugo jak kasy nie bedzie..
zdjecie uzytkownika
cccccccccc - 2014-10-21 16:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile macie brutto w EKK Wagon,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-21 19:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe czy Dyrekcja jest też bez wypłaty???????
zdjecie uzytkownika
Technik - 2014-10-25 21:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może wie dlaczego szukają nowego dyrektora technicznego? Co się stało z jego poprzednikiem?
zdjecie uzytkownika
żak - 2014-10-26 02:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Technik - 2014-10-25 21:51:34]:
jak tak czytam te posty to może ten poprzedni dyrektor techniczny miał coś wspólnego ze sprawą przez którą teraz od dłuższego czasu nie ma wypłat... bo to jest chyba obecnie największa bolączka w tym zakładzie, a nie jakieś indywidualne stanowiska. Ciekawy jestem ile jeszcze i jak właściwie rozwinie się sytuacja z kasą
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-10-26 08:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Technik - 2014-10-25 21:51:34]:
a kto był poprzednim dyrektorem?
zdjecie uzytkownika
bca - 2014-10-30 16:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz na stanowisko Dyrektora Technicznego ma szansę tylko Doc.dr.Marek Maik!! I tyle w temacie!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 16:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jest ten Maik. Technolog, co na niczym się nie zna?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x