Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-04-29 19:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Www - 2015-04-29 16:50:40]:
w sierpniu...
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2015-04-30 00:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mam nadzieje ze w sierpniu to tego dziadostwa juz nie bedzie. Niech ten zaklad zamkna na cztery spusty i bedzie swiety spokoj. Spychologia na kryzys, sytuacje na Ukrainie itd., w tym zakladzie juz nigdy dobrze nie bedzie.
zdjecie uzytkownika
pipa - 2015-05-05 23:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bażanciarnia już dawno powinna być zaorana
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-05-06 07:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyzby sie ktos z cebulandii wypowiadal? Nie powinienes czasem biegac z wiadrem i gasic pozar? W tv mowili ze wam sie łynty od cebuli pala.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-06 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cebulorze w komorze cebularki na wersalki
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-06 17:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wypłaty nie ma i nie bedzie tra la la :)
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-05-16 12:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka praca taka płaca! Zarząd widzi ze się nie staracie butelki po alkoholu w szatni!!! Zacznijcie pracować a my zaczniemy płacić! Bo lepiej 2,3 razy więcej zapłacić Ukraińcom niż nieroba! Chcecie kasę a my chcemy wyników a nie butelek po wódce w szatni, tyle w temacie!
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-05-16 18:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos podpuszcza .
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-05-25 19:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy bedzie wyplata? ktos cos wie?juz 26 !!
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-05-25 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w przyszlym miesiacu
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-05-26 17:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli dwie razem dadzą wow ! super hehe
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-05-28 23:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo wogole
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-05-29 20:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i kiedy te 50% wypłaty co miało dzisiaj Być !!
i od 1 do 3 czerwca kolejne 20 % ??
zdjecie uzytkownika
(-) - 2015-06-10 16:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu bez wypłaty Ludzie jak długo można się dać robić w konia Trzeba z tym wreszcie skończyć Wszystkich przecież pacan nie zwolni
zdjecie uzytkownika
h2o - 2015-06-10 23:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy debile i pijacy za co chcecie pieniądze ?
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2015-06-11 23:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Debilami są ludzie rządzący w tym zakładzie tzw.prezesowie własnych interesów
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-06-11 23:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry menadżer dba o swoich pracowników,interesuje się za co będą żyli, za co popłacą rachunki a nie myśli tylko o swoich hobbach i zabawach.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-12 17:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mieli premie. Teraz nie ma premii.
Nadgodziny były setki. Teraz nie ma, za to jest elastyczny czas pracy.
Kilkanaście lat temu na platformach zarabiało się te same pieniądze co obecnie.
A teraz się niby już nie generuje takich zysków, by zapłacić pracownikowi więcej niż minimalną krajową za poważną produkcje. Śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-21 14:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy jeszcze robicie w tym szambie.Pracowałem w Kaliszu u Świerczka,od dwóch lat jestem w Niemczech i śmieję z tych waszych głupkowatych wywodów wystarczy tylko odrobina odwagi i podstawy niemieckiego.Teraz Świerczek i reszta jego przydupasów mogą mi co najwyżej loda zrobić.Uciekajcie z tego kołchozu i przestańcie płakać.
zdjecie uzytkownika
obserwujący - 2015-06-22 18:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są rządy PO gdzie nie liczą się z pracownikami dając im pensje jedną na dwa miesiące i jeszcze na raty a jakby ich odwoływali ze stanowisk wzięliby odprawę kilku dziesięciu tysięcy.dlatego tacy ludzie nie nadawają się by rządzić żadnym zakładem i ludżmi tam pracującymi.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-06-24 09:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mają rządy PO do prywatnej firmy? gościu, pisowską propagandę idź siać w inne miejsca!
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-06-24 18:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się ten co lubi pracować za darmo liżąc dłonie prezesów,którzy za to go wynagradzają tzw. wierny piesek
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-06-25 11:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [***** - 2015-06-24 18:50:23]:
a skąd ty wiesz kim ja jestem, za co pracuje i co komu liżę?
Do budy burku!!!!
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-06-25 20:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku niech każdy pracuje na siebie, ja nie chce i nie potrzebuje zebys ty na mnie pracowal. i nie dolewaj sobie!!!
zdjecie uzytkownika
Itara - 2015-06-29 09:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie, bo czytając te głupoty śmiać mi się chce :) Serio myślicie, że osoby, które domniemanie mogłyby być przytyłkasami prezesów mają łatwiejsze życie :| Gdzież tam, oni dopiero wybrali gorsze życie, bo nie traktują reguł pracy tylko swoim infantylnym często zachowaniem chcą osiągnąć coś czego w życiu mieć nie będą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" ?
Zadaj pytanie
alert