Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bca - 2014-10-30 16:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz na stanowisko Dyrektora Technicznego ma szansę tylko Doc.dr.Marek Maik!! I tyle w temacie!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 16:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jest ten Maik. Technolog, co na niczym się nie zna?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-11-09 16:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hurra!!!!!!!!!!!!!! Wreście wypłata na czas i to przed terminem!!!!!!!!!!!!! Ale tylko dla emerytów!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-19 07:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje z (usunięte przez administratora) tzw czarny pryszcz czyzby sie ukrywal przed reka sprawiedliwosci oby kara go nie mineła
zdjecie uzytkownika
Dziad - 2014-11-19 12:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
To jest jednak dziadowska firma. Wyplata miala byc do 20 listopada a tu nagle komunikat, ze przesunieta zostala na 27-28 listopada. Przyczyna tego ma byc miedzy innymi sytuacja na Ukrainie. Ludzie, co to nas obchodzi? My mamy rodziny na utrzymaniu, rachunki do oplacenia. Nie robcie z siebie wiekszych idiotow niz jestescie, chociaz z wami to jak z qrwami, mozna wam napluc prosto w twarz a i tak powiecie ze deszcz pada.
zdjecie uzytkownika
Lutrek - 2014-11-25 09:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzeby potrzebami a polityka polityką. Sprawnie myśląca firma zawsze ma jakieś rezerwy przygotowane na tego typu sytuacje. Ale jednak sprawy polityczne mają duży wpływ na funkcjonowanie firm. Jak widać wagon też cierpi w tym przypadku. Możecie chociaż powiedzieć w jakich granicach ta wypłata jest ?
zdjecie uzytkownika
Dziad - 2014-11-25 11:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To dla Ciebie polityk czy jakis prezesunio moze żreć wykwintnie a robol niech wbije zęby w parapet? W kale mam tych politykow i prezesow, mam gdzies ta cala polityke ktora odbija sie na nas, zwyklych ludziach. Co jeszcze? Wywoluja wojny pier*+"eni krawaciarze a zwykly czlowiek ma za nich walczyc, bo w imie wolnosci, tyle ze czyjej? Dla tej bandy darmozjadow zawsze bedziemy tania sila robocza i miesem armatnim. Ja im zycze jak najgorzej, niech zdychaja w biedzie jak zwykly robol.
zdjecie uzytkownika
morgi - 2014-11-26 19:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wpłyneło 15% wypłaty na konta za LISTOPAD!A gdzie wypłata za pażdziernik??
zdjecie uzytkownika
morgi - 2014-11-26 19:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wpłyneło 15% wypłaty na konta za LISTOPAD!A gdzie wypłata za pażdziernik??
zdjecie uzytkownika
Lead - 2014-11-26 20:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre i to ponoć w przyszłym tyg. Ma byc następne a 10 w terminie... Oby juz sie poprawiło
zdjecie uzytkownika
TNT - 2014-11-26 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No ja bym sie narazie nie spuszczal tym ze ma byc na czas wyplata za listopad. Narazie 15% wplynelo wiec poczekajmy za reszta. Jesli w grudniu nie bedzie na czas wyplaty to juz bedzie (usunięte przez administratora) z ich strony bo swieta ida, wtedy proponuje stanac juz 11 grudnia. Jesli sie zgramy i bedziemy nieugieci to wiecej zdzialamy. Jak im sie nie bedzie podobac to niech sami przyjda spawac, ciac i szlifowac. Wtedy my sie poznecamy nad Pacynka o papierki i pierdółki.
zdjecie uzytkownika
opo - 2014-12-03 23:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do Lead optymisto nigdy sie nie poprawi przy@upasie wetla nie bedzie wyplaty na czas wszyscy stoimy 11stego

zdjecie uzytkownika
gutów - 2014-12-05 18:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wszystkie zaległości są spłacone??? Pytam, bo po nowym roku, chciałbym się zatrudnić w Ekk.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-05 18:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co ty chcesz się zatrudniać jak my 11 stawamy!!!
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2014-12-06 22:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu 11 dostajecie?
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2014-12-06 22:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu 11 stajecie?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-12-07 00:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile procent w końcu jest tej wypłaty za pażdziernik , ktoś się orientuje bo ja tego już nie ogarniam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-07 10:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostalo jeszcze okolo 38%
zdjecie uzytkownika
Lead - 2014-12-08 16:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne lepiej ogłośmy strajk rozpierdzielmy to co jeszcze zostało... Przyjdzie syndyk pozwalnia i dalej du.a! A inwestor moze przyjedzie moze nie ale za 2 3 lata jak juz nie bedzie gdzie robić chyba ze kolejna galerie wybudują.... Zastanówcie sie i puknijcie w te puste głowy....
zdjecie uzytkownika
pacan - 2014-12-08 17:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie będzie kasy całej!! To 11 grudnia strajk .nie ma innego wyjścia bo na święta będziemy bez pieniędzy !!
zdjecie uzytkownika
Bbn - 2014-12-09 11:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak zastrajkujemy to bedzie kasy ze uhuhu... Wypłaca nam do przodu...
zdjecie uzytkownika
pacan - 2014-12-09 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A więc 11 grudnia związki zawodowe organizują legalny strajk w EKK WAGON !trzymamy kciuki za bystrego przewodniczącego solidarności ! ! Niech żyje Solidarność , dobrze że w końcu się decydują na legalny strajk bo nie ma na co czekać , jeszcze półtora tygodni i przerwa do 7 stycznia ! I znów wypłata !!
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-12-11 05:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i panie piosenka zespolu Elektryczne gitary sie spelnila -To juz jest koniec niema juz nic... Ostatni wychodzac gasi swiatlo.Strajk jaki strajk czekamy trzy miesiace na kase z funduszu swiadczen gwarantowanych a w miedzy czasie szukamy pracy.Dotarlo do swiadomosci!
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-12-11 19:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Erwy po wpisie widac ze jestes biurowym BURAKIEM i brakuje Ci szacunku dla osób które ciezko pracuja bys Ty mial wyplate.To co napisalem naprawde moze sie spelnic ale taka parówa i to ciepla nie jest w stanie zrozumiec.Ja to znajde prace lecz Ty to tylko do trzepania workow po cemancie.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-12-12 15:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy z ekk czy jeszcze ten mlody Potepa pseldo majster jeszcze dowodzi przeciez on tylko do biegania w kolo zakladu sie nadaje i tacy ludzie sa do wladzy duszczeni bo plecy maja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" ?
Zadaj pytanie
x