Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jack - 2015-05-28 23:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo wogole
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-05-29 20:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i kiedy te 50% wypłaty co miało dzisiaj Być !!
i od 1 do 3 czerwca kolejne 20 % ??
zdjecie uzytkownika
(-) - 2015-06-10 16:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu bez wypłaty Ludzie jak długo można się dać robić w konia Trzeba z tym wreszcie skończyć Wszystkich przecież pacan nie zwolni
zdjecie uzytkownika
h2o - 2015-06-10 23:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy debile i pijacy za co chcecie pieniądze ?
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2015-06-11 23:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Debilami są ludzie rządzący w tym zakładzie tzw.prezesowie własnych interesów
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-06-11 23:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry menadżer dba o swoich pracowników,interesuje się za co będą żyli, za co popłacą rachunki a nie myśli tylko o swoich hobbach i zabawach.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-12 17:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mieli premie. Teraz nie ma premii.
Nadgodziny były setki. Teraz nie ma, za to jest elastyczny czas pracy.
Kilkanaście lat temu na platformach zarabiało się te same pieniądze co obecnie.
A teraz się niby już nie generuje takich zysków, by zapłacić pracownikowi więcej niż minimalną krajową za poważną produkcje. Śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-21 14:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy jeszcze robicie w tym szambie.Pracowałem w Kaliszu u Świerczka,od dwóch lat jestem w Niemczech i śmieję z tych waszych głupkowatych wywodów wystarczy tylko odrobina odwagi i podstawy niemieckiego.Teraz Świerczek i reszta jego przydupasów mogą mi co najwyżej loda zrobić.Uciekajcie z tego kołchozu i przestańcie płakać.
zdjecie uzytkownika
obserwujący - 2015-06-22 18:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są rządy PO gdzie nie liczą się z pracownikami dając im pensje jedną na dwa miesiące i jeszcze na raty a jakby ich odwoływali ze stanowisk wzięliby odprawę kilku dziesięciu tysięcy.dlatego tacy ludzie nie nadawają się by rządzić żadnym zakładem i ludżmi tam pracującymi.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-06-24 09:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co mają rządy PO do prywatnej firmy? gościu, pisowską propagandę idź siać w inne miejsca!
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-06-24 18:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się ten co lubi pracować za darmo liżąc dłonie prezesów,którzy za to go wynagradzają tzw. wierny piesek
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-06-25 11:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [***** - 2015-06-24 18:50:23]:
a skąd ty wiesz kim ja jestem, za co pracuje i co komu liżę?
Do budy burku!!!!
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-06-25 20:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku niech każdy pracuje na siebie, ja nie chce i nie potrzebuje zebys ty na mnie pracowal. i nie dolewaj sobie!!!
zdjecie uzytkownika
Itara - 2015-06-29 09:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie, bo czytając te głupoty śmiać mi się chce :) Serio myślicie, że osoby, które domniemanie mogłyby być przytyłkasami prezesów mają łatwiejsze życie :| Gdzież tam, oni dopiero wybrali gorsze życie, bo nie traktują reguł pracy tylko swoim infantylnym często zachowaniem chcą osiągnąć coś czego w życiu mieć nie będą.
zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2015-07-07 22:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem 6000 wypłaty (za 3 miesiące) a w Polsce tylko idiota pracuje za 6000zl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-12 09:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało, że wypłatę przelali na czas :)
Wszystko idzie ku lepszemu.
Może będą znów setki, podwyżki na jesień i powrót motywacji.
zdjecie uzytkownika
Pc101 - 2015-07-12 12:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-05-16 12:46:19]:
Pracownik ma się starać pracować za darmo a najlepiej żeby pracownik narzędzia lub śruby i inne rzeczy z domu przynosił bo niema na nic kasy powini się cieszyć że naiwnych pracowników jeszcze mają którzy myślą że będzie doborze bo są kupcy na te firme , pracownik może się starac jak ma za co żyć.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-12 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przecież nikt nie trzyma na siłę nikogo. Jest dużo ofert pracy np:
Correct (Ociąż)...Com40 (Nowe Skalmierzyce) czy Delphi (Ostrów) itp,
gdzie można zarobić zawsze ponad dwa tysiące, ale jest się pilnowanym i trzeba pracować jak maszyna przez bite 8 godzin lub czasem więcej, do tego chodzić w soboty i niedziele.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-12 18:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy że ty kolego na tym zakładzie pracujesz tylko 5 godzin a płacą ci za 8 godzin fajna praca pozazdrościć a tak wszyscy narzekacie że tak źle macie na EKK WAGON
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-12 18:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy że ty kolego na tym zakładzie pracujesz tylko 5 godzin a płacą ci za 8 godzin fajna praca pozazdrościć a tak wszyscy narzekacie że tak źle macie na EKK WAGON
zdjecie uzytkownika
:P - 2015-07-13 12:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
to wasze szemrane wypowiadanie się na temat firmy i Zarządu jest bez sensu. Myślicie, że to coś zmieni? Myślicie, że jeżeli wylejecie swoje smutki w internecie to będzie lepiej? Szczerze wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Rąk sobie tam nie wyrywacie i bardzo dobrze wiadomo o tym. Dajcie sobie spokój z wypisywaniem głupot. Jeśli Wam się nie podoba to art. 55 kp i poszukiwanie innej pracy. Weźcie sprawy w swoje ręce tak jak większość ludzi, która już nie pracuje w EKK, albo pracujcie i nie narzekajcie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Chcący wiedzieć o tej firmie - 2015-07-16 13:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się dowiedzieć czy nadal firma nie płaci? Bo chcę się zatrudnić w tej firmie ale zastanawiam się czy warto !!!
zdjecie uzytkownika
Warto - 2015-07-16 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi analfabeto umiejętność czytania ze zrozumieniem pozwoliła by ci nie zadawać głupich pytań
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-07-16 22:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio wypłata była na czas i ponoć następne też mają być wypłacane w terminie.
Ruszyła praca i będzie jej jeszcze długo. Robi się kilka rodzai wagonów.
Pracy nie brakuje, brakuje ludzi, bo dużo ludzi odeszło w okresie zimowym, ale firma ostatnio zatrudniła robotników z Ukrainy.
Pensja jak pensja. Nie ma premii. Ale być może wrócą nadgodziny 100-tki.
Goła pensja ślusarza bez rewelacji 1500-1700zł na rękę.
Spawacze mają trochę więcej.
zdjecie uzytkownika
:-) :-) :-) :-) - 2015-07-17 23:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Warto - 2015-07-16 22:02:33]:
Ty uczony wal się:-) :-) :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" ?
Zadaj pytanie
alert