Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding

Adres: Zygmunta Augusta 11, 85-082 Bydgoszcz

NIP: 5540311775 KRS: 0000036552

Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding
5 4476 6 1

Opinie o Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding

Fryzier

I tak połowa ludzi przyjdzie w sobotę i niedzielę ! Bo to są jełopy do których nic nie dociera!

Pracownik
@Fryzier 23.01.2019 04:04

Przyjdą , bo mają kredyty do spłacenia i rodziny na utrzymaniu , ale nie powiedziane że muszą cos robić w tej pracy

Fryzier
@Pracownik 23.01.2019 08:12

A kto ich niema! To nie znaczy że mamy się dać poniżać ! Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego nie ma podwyżki! Po co dawać jak i tak ludzie przyjdą!

ja
@Pracownik 23.01.2019 08:12

I znowu wracamy do tego samego. Radze w końcu zrobić rachunek sumienia czy się uczciwie pracowało czy nie. A jak nie mamy sobie nic do zarzucenia to podejść do kolegi i mu podziękować, że przez jego obijanie się w robocie nie dostało się podwyżki. Sorry, ale w każdej firmie produkcyjnej wiedzą kiedy pracownicy robią firmę w bambuko. I udawanie przed szefem, że się pracuje też wam nie pomoże. Cyferki z działu kontrolingu mówią za siebie.

Poszukujący pracy

Witam, ostatnio szukają mistrza na produkcje z komunikatywną znajomością :angielskiego+niemieckiego+rosyjskiego+ukraińskiego:-) Czy są sensowne zarobki na tym stanowisku? Dziękuję

Justyna
@Poszukujący pracy 18.01.2019 09:09

Owszem, firma Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding aktualnie poszukuje kandydata na to stanowisko. Stawiane przez nich wymagania mogą oznaczać, że zarobki są tam na dobrym poziomie. Ale więcej informacji na ten temat powinien przekazać Ci jakiś pracownik tego przedsiębiorstwa. A masz już jakieś doświadczenie, jeśli chodzi o tę branżę?

Pawlo
@Justyna 18.01.2019 13:58

Czy PESA po przejęciu przez PFR to stabilna firma i w perspektywie czasu nie grozi jej upadłość tudzież bankructwo, osłabienie pozycji? Na jakie zarobki (przedział) może liczyć Konstruktor po 5 latach pracy? ....

ja
@Pawlo 19.01.2019 13:54

Zdziwiona jestem Twoim pierwszym pytaniem, dlatego że od konstruktora wymaga się bystrego umysłu i umiejętności analitycznych. W związku z czym powinieneś bazować na faktach (a nie na opiniach), które sam powinieneś przeanalizować i wyciągnąć z nich logiczne wnioski. Zapoznaj się z historią firmy, przejrzyj dokumenty udostępnione do publicznej wiadomości oraz poszukaj informacji dotyczących obecnie realizowanych projektów przez firmę to uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie. Co do wynagrodzenia. Wszystko zależy od tego jak wyceniasz swoją wiedzę i umiejętności, co możesz zaoferować firmie i jak dobrym negocjatorem jesteś.

Lebek
@ja 19.01.2019 20:07

Sądząc po karach nałożonych za nieterminowość, zmiany zarządu na przestrzeni ostatniego roku, problemy organizacyjne oraz atrakcyjne usytuowanie firmy zakładam 3 lata funkcjonowania, potem redukcje i za ok 10 lat z chwilą gdy zostaną zrealizowane Linki koniec.

ja
@Lebek 19.01.2019 20:37

hahaha dobre. Kiepski zrobiłeś research skoro masz tylko tych parę faktów. Zdobywanie informacji w dzisiejszych czasach big data to podstawa podstaw. Czekam dalej na osobę, która mi tu zabłyśnie inteligentna odpowiedzią na pytanie Pawlo. I wcale nie trzeba się znać na biznesie, tylko mieć trochę oleju w głowie.

opozycja
@Pawlo 19.01.2019 13:54

Po 5 latach? Wpisujesz w program i coś Ci wychodzi Ale jak to się ma do rzeczywistości...

Pawlo
@opozycja 20.01.2019 14:55

Chodzi mi o konkretną sumę po 5 latach tj.: 6000 brutto/ 8000 brutto/10000 brutto ?

Kacha
@Pawlo 19.01.2019 13:54

Maksymalnie 20 zł na godzinę brutto!

Pawlo
@Kacha 22.01.2019 18:43

Ej, czyli 3200 brutto m-ce? Ściema, po 5 latach w projektowaniu? Myślę że min 20 zł brutto ale i w to nie wierze, dlatego proszę o informację z realnymi kwotami

alex
@Pawlo 22.01.2019 22:08

Dzieki takim jak ty bachorom roszczeniowym,tramwaje maja bledy konstrukcyjne a usterki nie koncza sie.Gdzie ty konczyles te szkole ,u rydzyka mailowo ? szukac nie umiesz ? Wykaz sie co umiesz a pozniej negocjuj.Skad jestes ? z syberi czy kosmosu ? Takie sa zarobki w PESA na produkcji a ile w biurze to ci powie kadrowa po rozmowie. Widze ze nie nadajesz sie nawet do biedronki skoro szukasz tu info o zarobkach....Odpusc sobie.

Indianiec

Ochrona nie dopusci nikogo przed bialy dom

opozycja
@Indianiec 23.01.2019 05:50

he he

Czas na zmianę

Witam Panie i Panowie dziś było spotkanie z na P3 byłym Z3 z główna kadrowa, prezesem, dyrektorem, kierownicy, mistrzowie. Na temat podwyżek o których była mowa już dawno i co mają nas za nic podwyżek nie będzie dostaną tylko ci co mają najmniej wyrównaja im. Może czas się zjednoczyć i wyjść przed zarząd poinformować telewizję. Niech cała Polska się dowie o strajku pracowników Pesa Bydgoszcz.

Odwazny
@Czas na zmianę 22.01.2019 23:54

Czas na zmiane. Pogonic. (usunięte przez administratora)!!

Czas na zmianę
@Odwazny 22.01.2019 23:59

Wyjść przed biały domek

Wkor
@Czas na zmianę 22.01.2019 23:54

Poprostu przychodzisz do pracy i sie dowiadujesz ze obiecanych podwyzek nie dostaniesz to poprostu nic nie robimy zobaczymy czy gorze to sie oplaci jak zaraz beda tyly z robotą!!!!!!no pani z kadr z prezesem przyjda ze swoimi rodzinami zeby nadrobic robote!!!!Albo zacznie sie znow (usunięte przez administratora) jak za starego zarzadu i spierdol....i.do Lot-u.Jak daliscie podwyzki uruchomienie,z4 czy tez serwis to ciekawe czy tez im zabierzecie teraz??!!!Z3,Z2 PS,PML mieli obiecane a teraz im nie dali!!!!Gdzie tu jest sprawiedliwosc?!!!!!Poprostu trzeba nic nie robic panowie!!!!!!!I zaraz l4 i wypierdala.....c z tej oklamanej firmy!!!

Kibaj

Witam tak mnie zastanawia sytuacja Panow ROBERTA. B zwanego Buli i tego drugiego mistrza M. G zwanego Oma Jak takie dwa głąby mogą być przełożonymi z takim zachowaniem to w oborze u rolnika by pracy niestety nieznalezli a tu proszę brygadzista i mistrz zero szacucunku do pracownika jak do szmat się odzywaja A ten (usunięte przez administratora) Buli to człowiekowi nic nie potrafi wytłumaczyć tylko rzuca tą czerwoną czapką i lecą (usunięte przez administratora) Kur... I wyzwiska ile można to znosić tak się nie da pracować codzienny stres mobbing straszenie trzaskanie drzwiami nie podanie ręki i na przywitanie brak szacunku wyzywanie!!!! czy my pracownicy musimy taką, zniewagę znosić jak mają przyjść tu do Pesy nowi pracownicy jak tacy idioci są przełożonymi kilka dni i dziękuję. Podam przykład nie udało się zdać konstrukcji nie było odbioru wchodzę schodami do pomieszczenia gdzie siedzą niby normalni przełożeni tak myślałem bo to co zobaczyłem to szok Pan R. BUL.. najwiekszy (usunięte przez administratora) jeżeli chodzi o brygadzistow wali napierd... jak baran łbem w szafkę aż się przesuwa a mistrz M. GO... napierdala... pięściami w ścienne przeklinaja ludzi że to przez nich tych (usunięte przez administratora) ITD.. nie było odbioru!!!! Nikt niema problemu z takim zachowaniem!!!! Jak pozostaną tekie chamy na takich stanowiskach którzy nie mają szacunku do pracownika to nowy nabytek tu nie przyjdzie Może kiedyś to Góra zrozumie po prostu wstyd!!!

ja
@Kibaj 17.01.2019 20:27

Jak tak dalej będzie to będą wysyłać na przymusowe badania okresowe ze wskazaniem do wizyty u lekarza psychiatry. Człowiek narobiony w robocie zwyczajnie nie ma siły się tak zachowywać.

Marcin
@Kibaj 17.01.2019 20:27

Co Robercik prawda Cie zabolała? :-D

Mario
@Marcin 20.01.2019 13:46

Znając Robercika to on teraz czuję się pokrzywdzony jak to tak mogą ludzie pisać o mnie przecież ja taki spoko jestem))) ===(((( a Robercik sam najlepiej wie jak ludzi traktuje jak bydło, zero szacunku dla pracownika upokorzyc wyzywać iść do góry do swej nory i pochwalić się jak Robercik po ludziach przed chwilą pojechał hehehehe!!! Jestem zajebi... Sty gość Bo wyzwalem człowieka od (usunięte przez administratora) nierobow że kasę mu (usunięte przez administratora) I Jeszcze czapka jebłe.... m z dwa razy żeby się wystraszyl Itd. Itd... A jak mu się nie podoba to może (usunięte przez administratora) Bo to ja jestem tu Panem a wy smiecie Tak to wygląda!!! Tak zachowuje się Przełożony dobre ???????????????? Wstyd Robercik mam nadzieję że do kadr dojdzie to jak ludzi traktujesz i ktoś się obudzi i zrobi porządek z tym wszystkim

Stawki

Ktos pytal o wynagrodzenie. Kazdy dzial ma inna stawke np spawacz na jedym dziale ma 23 zl a na innym 30 zl i tak z każdym stanowiskiem. Wszystko zależy od dzialu a nie twoich umiejętności. Na jednym dziale jesteś mega super a na nastepnym z tymi samymi uprawnieniami jestes nikim. Na mój rozum powinna być roznica miedzy stanowiskami ślusarz, ślusarz-spawacz, spawacz, instruktor. Tu powinny byc różnice a nie od dzialu. Wszędzie robią co innego sa inne normy problemy potrzebny inny czas. No ale niestety jest jak jest i trzeba zyc dalej bo ta firma nie dba juz o pracownika i o jego rowne traktowanie. Żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony. Pesa robi tyle swietnych projektów ma mnóstwo ludzi i możliwości. Myślę dani pracownika normalnych stawek zmusial by ich do pracy jak należy. A nie kazdy jest inaczej traktowany. Nawet mi sie więcej o tym pisac nie chce brakuje mi słów tylko odstrasza tak ludzi i tyle w temacie.

Magazyn

Anal za 100 tysięcy zł...

ja
@Magazyn 19.12.2018 13:38

z głową wszystko w porządku?

Biurowy
@Magazyn 19.12.2018 13:38

Anala to masz na magaxynie co miesiac przy odbiorze kwitka z wypkata wiec po co ci jeszcze wiecej :D

nadgodziny
@Biurowy 21.12.2018 14:37

to prawda! praca w magazynie to teraz upodleni i ryzyko utraty zdrowia. na Święta nasza kochana góra zwani znawcy zza biurka dalej milczy bo chyba tylko my trole dalej kasy nie mamy. dziś jeb... m 12 h zrobie reset i dalej bede zapier... l milych i bogatych Swiat tabelki

ja
@nadgodziny 21.12.2018 19:32

nie tabelki tylko jak już to (usunięte przez administratora) w stołki

biurowy
@nadgodziny 21.12.2018 19:32

Trzeba było się uczyć, to byś nie (usunięte przez administratora) hahahaha

M non

Kto wie coś o stawkach na P3

Piotr
@M non 15.01.2019 23:56

Tak od 25 do 29 dzis dostalismy w tym 20%premi bedzie.Z3 pozdro

Ulala
@Piotr 16.01.2019 13:51

Żartowniś z ciebie

fan luksusu

Dla dobra tego audi (które wywiozło jeden z ekspresów) i jego nieporysowanego lśniącego lakieru lepiej żeby ten ekspres wrócił. Wiemy gdzie mieszkasz (usunięte przez administratora)

Biurowy
@fan luksusu 04.01.2019 08:59

Dobra kawa to podstawa pracy managera....nie wiedziales o tym? Roboo to sobie moze zbozowke zaparzyc z przydziału ale nie managar. Manager musi miec porzadne 2x expresso z dobrej klasy wysokocisnieniowego ekspresu dobrej marki.

ja
@Biurowy 05.01.2019 11:36

Jaka zbożówka? Co najwyżej im wszystkim kaszkę z mleczkiem, bo jeszcze z pieluch nie wyrośli.

Chrzan
@fan luksusu 04.01.2019 08:59

W życiu nie zwróci. A może już go sprzedał, w końcu ma bardzo duże doświadczenie w akwizycji i chodzeniu po domach. Najwyższa pora przygotować zbiór dokonań tego pana i przesłać do Prezesa. W najbliższym czasie to nastąpi. Ludzie też nie powinni tutaj wypisywać tych wszystkich rzeczy tylko zgłaszać to Zarządu. DOSYĆ OCZUKIWANIA

Miki
@Chrzan 11.01.2019 00:07

Jeśli coś takiego miało miejsce to czyste złodziejstwo. Aż nie można w to uwierzyć, że wszyscy o tym mówią a nic nie robią, tylko akceptują takie zachowania. Należy zgłaszać wszelkie formy nadużyć.

korytarz

duża hala to mameje pozdrawiam

Malarnia

Panowie którzy laminują.. weźcie się za porządną solidną robotę. Wasze nosy I absorwery to totalne dno!!!! Masakra. To znak że mistrzowie to czuby.. na motorku.. A robić nie ma komu

LAMINATY
@Malarnia 07.01.2019 22:31

Przyjdź do nas i powiedz nam to prosto w oczy (usunięte przez administratora)

Psajdak
@Malarnia 07.01.2019 22:31

Dokladnie a tym bardziej że teraz ich nikt nie gna do roboty więc powinno być wykonane zgodnie z technologia

Kapitan K
@Psajdak 08.01.2019 19:16

Chłopie, zanim kogoś zaczniesz osądzać to zobacz czy sami robicie zgodnie z technologią :D Widziałęm tą waszą technologię, a raczej jej brak! Byle było na sztukę i szybko żeby pani kierownik , mistrz i brygadzista byli zadowoleni. Nic nie wiesz o sztuce jakim jest zawód lakiernik. Mógł bym wymienić błędy jakie popełniacie, ale po co mam waszą ''renomę'' psuć :) Chłopaki na PS robią co mogą i na ile pozwalają im na to warunki! Pozdrawiam całą ekipę PS!

Ja
@Malarnia 07.01.2019 22:31

Co to są adsorwery?

Pracownik....
@Malarnia 07.01.2019 22:31

Totalne dno to twoja wiedza na temat laminatów i wykonywania jej bo nawet niewiesz jak sie dokladnie pisze,ale oświece cie" absorber"!!!A propo za solidną i dobrą robote to sie lepiej weź Ty!!!!Bo pierw trzeba element zmatowac i odmuchać powietrzem a później szpachlować Inbecylu!!!!!!!A jak jestes taki mąndry to jak trzeba bylo isc na laminowanie to czemu na drugi dzien brałeś urlop lub l4?!!!Dlatego bo nawet nie umiesz trzymac głupiego wiadra z żywicą itd!!!!!!!

ja
@Malarnia 07.01.2019 22:31

Tak patrząc na Wasze pyskówki to powinni przeprowadzić w ciągu roku akcje wysyłania pracownika na 1 dzień do pracy do innego działu. Następnego dnia taki pracownik przedstawia całemu działowi jeden pomysł na usprawnienie pracy w tym dziale, który zostaje wprowadzony.

on
@Pracownik.... 12.01.2019 10:12

A czy wy przypadkiem nie macie jednego szefa, nie umiecie się dogadać?

Tabaka
@LAMINATY 07.01.2019 23:19

Do metalkasu to on by z checia poszedl ale co innego jeszcze zrobic :D w oczy nie powie bo strach mu nie pozwala!

Roman
@Pracownik.... 12.01.2019 10:12

O kim mowa

On
@Roman 13.01.2019 14:17

O widzę że tęsknota za krzywym się załączyła...

ABC

Jak wyglada serwis w Dortmundzie ? Ktos cos wie wiecej?

Gość

Ktoś coś wie co zaproponują 17ego ?!

Taki ktos

Nazabawnijesza rzeczą w Mikołaju jest to, że rozdaje sam premię a widzy o pracy i pracownikach ma zero. Tomek który jest na tranwajach przez krótki czas załatwił i ogarnął więcej rzeczy niż Mikołaj który jest kawał czasu na tym stanowisku. Tomek załatwia tematy od tak. A u Mikolaja to trwa i trzeba chodzić na kolanach wokół niego. Dziękuję za uwage pzdr.

Pracownik

Prześladowanie pracowników nadal żyje m.in Mikołaj J. dalej stosuje obraźliwe słowa w stosunku do podwładnych są na porządku dziennym ,nawet nie przepuści okazji aby na kolacji Wigilijnej. W perfidny sposób zwrócił się do pracownika wiedząc o jego możliwym zwolnieniu powiedział " Gdzie ja takiego drugiego głupka za tak marne pieniądze dostanę". Czy naprawdę godzi się przełożonemu tak traktować podwładnych?. Czy taka persona jak Mikołaj J. powinien zarządzać ludźmi ?

Zadowolony pracownik
@Pracownik 13.01.2019 14:11

Co wy chcecie od naszego wspaniałego mistrza, chociaż nie ma wiedzy i tak jest wspaniały

ja
@Pracownik 13.01.2019 14:11

Jak to się mówi: "Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy." Facet czuje się nieudacznikiem życiowym to w taki sposób podnosi sobie samoocenę. Facet nie ma autorytetu, więc pracownicy mają go w głębokim poważaniu i stąd ta frustracja. A na autorytet trzeba sobie zapracować poprzez brudzenie rączek razem z pracownikami.

ja
@Zadowolony pracownik 13.01.2019 14:41

Jak znam życie to ma wiedzę tylko mu się nie chce.

Red bull
@ja 13.01.2019 16:27

Najważnieszy jest mój motocykl i niski wzrost:)

Roman

Blady na hali nic nie robi. Marudzi tylko chowa plasteline w konstrukcji stalowych

Jola

Czy firma może zamrozić dodatki stażowe? Wypłacać je w tej samej kwocie od kilkunastu lat! Co z nagrodą jubileuszową czy nadal będzie wypłacana w śmiesznych kwotach? Wszak to firma państwowa i co? ...... A związki zawodowe się dziwią że członkowie się wypisują.

ja
@Jola 11.01.2019 20:52

A co proponujesz, żeby zmienić ten stan rzeczy?

PL
@ja 12.01.2019 11:41

Zadaj pytanie przedstawicielą związków zaawodowych dlaczego nic nie robią. Budynek związków wiesz gdzie jest. Zbierzcie ekpie i idźcie z konkretnymi pytaniami i nie wychodźcie dopóki nie dadzą wam jasnej deklaracji że będą coś robić-najlepiej na piśmie. Niech sie okresla po co sa czy zeby brac dodatki czy pracowac dla ludzi

Długi

Czy ktoś coś mądrego powie i ma jakąś wiedzę na temat podwyżek stawki na P3 i innych halach?

zadowolony

A ja pracuje w dziale konstrukcyjnym- nie narzekam, pieniądze skromne ale na czas, koleżanki i koledzy z zespolu super, kawa jest :) Trochę zaplecze skromne ale moze kiedyś sie poprawi.

RKELLY

Widzę, że tekst kawosza o dwóch Panach (usunięte przez administratora)oraz (usunięte przez administratora)na temat zakupu trzech ekspresów do kawy za kwotę około 36 tys. zł plus podatek poprzez zamówienia usługowe i wrzucone w modernizowane wagony został usunięty. Przypomnę, że w firmie znajdują się tylko dwa ekspresy, a trzeci wyjechał pięknym lśniącym audi. Brak jakichkolwiek dokumentów (faktury, itp.) potwierdzającej zakup tychże ekspresów, świadczy o poziomie nadużyć. Niezbyt często się zdarza, że sam kierownik (już były) (usunięte przez administratora) odbiera ekspresy z magazynu i podpisuje protokół ich odbioru. To jest bardzo lojalna osoba, ponieważ zawsze, gdy szedł do jakiegoś zakładu pracować to z tego zakładu wystawiano zamówienia usługowe do jednej firmy. Człowiek przychodzi do pracy i widzi, że nic się nie zmienia.

Pracownik

W zakładzie dalej bez wielkich zmian. Nie zdrowa atmosfera, (usunięte przez administratora)na Z-4 Tramwaje przez "Mistrza" Mikołaja J. Brak kompetencji, znajomości dokumentacji technicznych, żenada. Jest postacią dwulicową i nie zorganizowaną. Jest furiatem wszystko bierze na krzyk nie potrafi komunikować się z ludźmi normalnie. Kadra nie interesuje się tymi sprawami do puki nie ma rażących strat w firmie. Na stanowiskach często są osoby po układach bez żadnych kwalifikacji którzy mają zarządzać ludźmi. Miałem nadzieję że jeśli zmieni się właściciel "zejdzie" na zakład i chociaż zorientuje się dlaczego wielu fachowców się pozwalniało i dalej odchodzą. Z poważaniem (usunięte przez administratora).

ja
@Pracownik 02.01.2019 15:59

Z dnia na dzień nie da się rozwiązać wszystkich wieloletnich problemów. Z tego co widzę w papierach to osoby od nowego właściciela oficjalnie nadzór nad firmą sprawują dopiero od 31 grudnia 2018. Po drugie między sobą gadacie o problemach, a jak ktoś się pyta oficjalnie to nabieracie wody w usta. Po trzecie problemy to się rozwiązuje na bieżąco, a nie zamiata pod dywan, bo nigdy się same nie rozwiążą tylko wybuchają. Po czwarte Zarząd myśli jak to technicznie zorganizować, żeby każdy pracownik mógł się wypowiedzieć lub zgłosić problem.

Wkurzony
@ja 02.01.2019 18:09

Oficjalnie owszem 31 grudnia 2018 nastąpiło przejęcie. Jednak trzeba także rozważyć jak do tego doszło. Dopuki układy nie upadną nic się nie zmieni. Należałoby się zweryfikować co niektórych „zarządców” z byle plastyka nie zrobi się technika.

ja
@Wkurzony 02.01.2019 19:35

Słowo układy w tej firmie jest zawsze używane w sytuacjach, gdy coś pracownikowi się nie podoba. Myślę, że sami już nie wiecie co jest prawdą a co nie. Obraz tych waszych układów wziął się z tego, że poprzedni właściciele chcieli być kolegami wszystkich (bo jak można być szefem osób z którymi dopiero co się pracowało i coś nieprzyjemnego im powiedzieć jak schrzanią) i nie ustalili zasad. A jak wiadomo okazja czyni złodzieja, w związku z czym dochodziło do nadużyć. Gwarantuje Ci, że z każdego można zrobić technika. Z ta różnicą, że ci co mają smykałkę do tego będą z przyjemnością przychodzić do pracy, a ci drudzy będą się męczyć.

Łasica

Lista na nadgodziny!! Śmieszni mistrze biegali po hali bo się bali.. mimo że lodzik był

pracuś
@Łasica 30.12.2018 10:43

hmm 1000 zł na rękę piechotą nie chodzi

Beny
@Łasica 30.12.2018 10:43

Wstydu nie maja ... tylko ta kasa za nic brana- a o pracowniku nikt nie pomyśli żeby mu dołożyć za ciężką prace w nadgodziach no bo przecież po co... lepiej mistrzom dać oni przeciez tak ciężko pracują .....

ja
@Beny 31.12.2018 10:45

Jakby Mistrzowie potrafili planować, organizować i kontrolować postęp prac to by nie było nadgodzin. A gdzie te chłopiny miały się tego nauczyć skoro najpierw mamusia za nich myślała i jeszcze wszystko robiła, a potem żona przejęła pałeczkę. Czekam na ten moment kiedy odzyskają jaja.

opozycja
@ja 31.12.2018 11:10

A który chociaż ma papiery mistrzowskie czy to ludzie z nadania?

Beny
@opozycja 31.12.2018 12:38

No właśnie czy oni mają papiery czy porostu wszyscy korzystamy z tego samego papieru?

ja
@opozycja 31.12.2018 12:38

Każdy papier ma coś takiego jak termin przydatności do spożycia. Świat się zmienia, w związku z czym wiedzę trzeba aktualizować. Przykład. Ja bym wolała żeby mi wynagrodzenie naliczyła osoba bez papieru za to na bieżąco śledząca zmiany przepisów niż osoba która zrobiła papier 10 lat temu i od tego czasu nawet nie zajrzała do przepisów. Papiery mistrzowskie dają jedynie potwierdzenie wiedzy do wykonywania danej pracy. Robiąc papiery mistrzowskie nie nauczysz się dogadywania z innymi ludźmi, motywowania innych do pracy, radzenia sobie ze stresem itp. To są tzw. kompetencje miękkie które, uczymy się od innych ludzi m.in podczas obserwacji ich w działaniu, uczestniczenia w szkoleniach na dany temat, czytania książek czy internetu.

były pracownik

no i jak tam wielcy podbydgoscy biznesmeni z kolesiami? korki od szampana będą dzisiaj strzelały? to był udany rok.....udało się wam zbankrutować z przytupem i stracić potężne majątki. Ja będę pił za to wiekopomne wydarzenie.....

ja
@były pracownik 31.12.2018 15:07

Przeżywasz jak stonka oprysk. Najważniejsze, że wiedzieli kiedy zejść ze stołków i przed kapitulacją jednak udało im się odbić firmę od dna, co w Polsce jest rzadkością. Męskie ego niejedną firmę już zabiły w naszym Polaczkowie. Panowie trzeba się zdecydować czy chce się być szefem czy kolegą wszystkich. W Nowym Roku życzę wszystkim lepszej współpracy zespołowej i większej empatii.

Roman

Pompa rucha w magazynie

AutomatZPepsi :)
@Roman 27.12.2018 20:28

Po galotach dostałeś że wiesz? :D

Roman
@AutomatZPepsi :) 28.12.2018 02:12

Jurcyś

AutomatZPepsi :)
@Roman 28.12.2018 15:01

Rysiu xD

Kaziu

Wesołych świat i dużo nadgodzin w nowym roku :-)

Biurowy
@Kaziu 22.12.2018 20:53

Nie platnych ma sie rozumiec

Ps

Co ze swiechowiczami???

Biurowy
@Ps 16.12.2018 17:55

Spuszczeni.

Byly ps..
@Ps 16.12.2018 17:55

Słyszalem ze "Zwyciezca"jest teraz w metalkasie:D pozdro chlopaki z ps

Byly pracownik
@Byly ps.. 19.12.2018 23:01

Robercik? Przeciez metalkas to ledwo zipiacy trup na zdechnieciu.

Były Niewolnik PS
@Byly pracownik 20.12.2018 09:28

Nie, to nie ja pisałem :)

klops
@Byly pracownik 20.12.2018 09:28

metalkas ma sie bardzo dobrze

ja
@klops 23.12.2018 17:55

Nie sądzę. Ja bym się zastanowiła nad tą firmą skoro do KRS wrzucili dokumenty finansowe, gdzie sprawozdanie finansowe jest zapisane w pliku o dziadowskim rozszerzeniu (że niby podpisano elektronicznie) i problem jest żeby to odczytać, a reszta w pdf (z podpisami złożonymi na papierze) . Coś chcą ukryć. Zresztą lepiej zająć się swoim podwórkiem.

P5 dno

szef serwisu „nawrócony” to totalna porażka. Każe robić nadgodziny ale za wykazywanie ich grozi zwolnieniami. To sie nadaje tylko do pipu. Dziwne ze zarząd sie tym nie zainteresował. Pracy jest więcej, pracowników mniej a nadgodziny zniknęły. Cud. Uważajcie przed zatrudnieniem w P5. Totalne dno.

ja
@P5 dno 30.10.2018 05:59

Przecież jak wchodzisz do pracy i wychodzisz z pracy to kartą się odbijasz na czytniku i wszytko jest w systemie. Nawet historia poprawek wprowadzanych ręcznie na Twojej karcie pracy. To jakim cudem mogły zniknąć nadgodziny? Jak coś Ci nie pasuje to idź wyjaśnij sprawę z Kadrami.

Z5
@P5 dno 30.10.2018 05:59

A jest jeszcze kogo tam zwalniac? Bo wiekszosc sie zwolnila a nikt normalny za takie pieniadze nie przyjdzie.

ja
@Z5 30.10.2018 22:19

W Polsce obecnie mamy bardzo dynamiczny rynek pracy. Przy jednoczesnym rozwoju gospodarczym i rosnącą automatyzacją procesów zmienia się profil oferowanych stanowisk. W związku z tym najbardziej atrakcyjna oferta kierowana jest do specjalistów i pracowników ze stosunkowo wysokimi kwalifikacjami. Co oznacza, że całe życie trzeba się uczyć żeby nadążać. A z tego co słyszałam to nie chcecie się uczyć. Potem sobie nie dajecie rady w pracy i się zwalniacie.

Związkowiec
@ja 31.10.2018 09:40

Rynek pracy może i jest dynamiczny, ale niestety kandydaci, którzy się pojawiają już troszkę mniej! Trzeba zauważyć, że specyfika funkcjonowania jednostek serwisowych rynku kolejowego znacząco odbiega od przyjętych schematów z automotive lub działań produkcyjnych. Niestety nie każdy jest w stanie to zrozumieć i wciska na siłę "nogę w za małe buty", co później efektuje problemami! Na chwilę obecną podziękujmy nowym władzom, że w końcu przebiły blokadę mentalną HR co do wynagrodzeń miesięcznych w Serwisie, ponieważ właśnie przez brak odwagi HR, aby zmierzyć się z tym tematem z Zarządem Pesa Serwis stracił w ostatnim roku wielu specjalistów!!! Gdyby nie ściana mentalna i strach kierownictwa działu personalnego nie stracilibyśmy, na korzyść prywaciarzy, wielu bardzo dobrych pracowników!!! Panie zacięcie blokowały możliwość podwyższenia stawek z 13 pln/h na 15 pln/h i mamy efekty!!! GRATULUJEMY!!! Dla nich najważniejsze jest to, żeby w excelu w ich komóreczka nic się nie zmieniało, bo wtedy nie trzeba się tłumaczyć, nie trzeba się pocić udzielając wyjaśnień, etc. Panie zapomniały niestety, że pracują w Pesa i dla Pesa, a takie działania są działaniami na szkodę firmy!!! Proponuję wystawić dochodzenia!!!

ja
@Związkowiec 31.10.2018 15:30

Wam chyba też zabrakło odwagi żeby się z tym zmierzyć skoro nie potrafiliście załatwić tego z Zarządem. HR strajk okupacyjny zrobił że nie mieliście dostępu do Zarządu? Trzeba było też rzucić swoją tabelką w excelu. Najlepiej nic nie robić a potem mieć pretensje do wszystkich w koło. Jak swoich spraw nie przypilnujesz to nikt za Ciebie tego nie zrobi.

Lolomo
@ja 30.10.2018 08:01

Ale w delegacji w nie masz czytników wiec nie kasz jaku odwodnić swojego czasu pracy i miga ci obcinać jak im sie podoba

ja
@Lolomo 01.11.2018 14:18

Ej no weźcie ogarniajcie. Trzeba było zrobić własną ewidencję czasu pracy. Dostarczyć do związków i powiedzieć o co chodzi. A facio jak będzie dalej gadał głupoty to niech któryś nagra go na dyktafon na telefonie.

Zwykły robol
@ja 31.10.2018 16:06

Gdyby nie klapki na oczach kadr nie byłoby tylu problemów z pracownikami!!! Jak można nazwać sytuację, gdy długoletni pracownik z doświadczeniem, ocenami ponad przeciętną oraz licznymi szkoleniami lata robi ze stawką 11 zł na godzinę i nie można jej mu podnieść, a nowych bez doświadczenia zatrudnia się za 15zł!!! Nie ma co się dziwić że po Pesie chodzi przekonanie, że jak chcesz podwyżkę to musisz się zwolnić i zatrudnić jeszcze raz!!! Panienki martwią się tylko swoim fotelem... kiedyś mówiło się, że problemy z podwyżkami są przez starą kadrową, ale z perspektywy czasu widzę, że czym dalej w las tym gorzej!!! Na spotkaniach z pracownikami PANI przyjmuje postawę jakby miała zaraz wskoczyć do klatki MMA... nawet nie chce zrozumieć drugiej strony tylko atak, atak, atak!!!

ja
@Zwykły robol 02.11.2018 11:04

Po Twoim nicku sądzę, że sam siebie nie szanujesz; to potem się nie dziw, że Cię inni też nie szanują. Kobiety robią się agresywne wtedy kiedy ktoś je atakuje. Jak nie potraficie ze sobą rozmawiać to bierzcie do rozmów mediatora - taką osobę której sprawa nie dotyczy. Zresztą Pesa powinna wziąć przykład z Allegro czy też Bridgestone i zatrudnić specjalistę od komunikacji wewnętrznej. Jest takie powiedzenie: „Bądź takim pracownikiem jakiego sam chciałbyś mieć i takim szefem, dla którego sam chciałbyś pracować”. By żyło nam się lepiej stosujmy się do tego.

Antymobing
@Zwykły robol 02.11.2018 11:04

Mobing jest teraz modny w pesie.

ja
@Antymobing 02.11.2018 19:33

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo to niesprawiedliwe. Po drugie nie wszystko jest mobbingiem. (usunięte przez administratora) Kobitka mówi jak rozpoznać mobbing, podaje przykłady z życia, skutki mobbingu, koszty pracodawcy tego zjawiska, cechy osobowości sprawcy i poszkodowanego, opisuje środowisko gdzie najczęściej występuje, jak działać i przeciwdziałać mobbingowi. Oprócz tego co kobitka w tym filmie mówi mobbing wynika też z tego że sprawca nie zdaje sobie spraw co mu grozi. Poza sprawą w sądzie pracy, jeszcze można pozwać z kodeksu cywilnego a jeśli mobbing przybierze tak ostry charakter, że trzeba będzie uznać go za przestępstwo można korzystać z przepisów prawa karnego 190 kk, 191 kk, 199 kk, 207 kk 216 kk, 217 kk, 218 kk, 219 kk 212 kk, 213 kk, 214 kk

Były ktos
@ja 02.11.2018 22:13

Mobing mobbingiem, ale radzę sie zainteresować ile pieniędzy wyprowadzają z firfmy razem z Świderkiem

ja
@Były ktos 04.11.2018 08:09

Następni co nie wiedzą, że za podejrzenie o takie rzeczy idzie zawiadomienie do organów ścigania? art. 304 § 1 kodeksu postępowania karnego: „Każdy dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub policję.” W przypadku Pesy zawiadamia Prezes. W związku z czym jak wiedzie o takich rzeczach to opisujecie sytuację na papierze (najlepiej dołączyć jeszcze dowody: zdjęcia, filmy ), wkładacie do koperty i zaklejacie, na kopercie piszecie „ do rąk własnych p. Krzysztofa Sędzikowskiego” i zanosicie do sekretariatu bądź jak nie macie odwagi to wysyłacie pocztą.

Sędzia zgred
@ja 04.11.2018 09:31

O tak, tak, wielce oświecona "ja" rzuca paragrafami, kodeksami i innymi mądrościami w sprawie mobbingu i nie tylko. Miałaś Ty kiedykolwiek doświadczenie z policją czy prokuraturą? Wiesz jak te organa działają? No to Ci powiem i zapewne zaskoczę, ale w sprawach tzw. zwykłych Kowalskich (jako zgłaszających) działają niezwykle opieszale, czasem na pograniczy autoparodii. Myślisz, że policja zajmie się jakimś mobbingiem? Jak masz dowód w postaci nagrania, to i owszem, masz szanse w sądzie. Może myślisz, że świadkowie pójdą zeznawać? Zapomnij. Masz dowody zebrane samodzielnie (co wcale nie jest takie łatwe), zapraszam do sądu, bo na policję w tym kraju liczyć zbytnio nie można (wiem to doskonale, z doświadczenia). Zresztą w naszym państwie jest trochę ludzi, którzy - pomimo popełnienia przestępstw - zostali uniewinnieni i chodzą sobie na wolności. Wspaniale pisze się o paragrafach w kraju, w którym wszyscy są równi wobec prawa tylko w tych paragrafach.

ja
@Sędzia zgred 04.11.2018 16:27

A dziękuję za komplement. W końcu ktoś moje oświecenie docenił. Rzeczywiście mam bogate doświadczenie z policją (w tym 2 w rodzinie), prokuratorami i sądami. W ogóle to uwielbiam biegać po sądach i wygrywać (sukcesami się nie będę chwalić). Takie mam hobby. Tak na poważnie. W ogóle nie zrozumiałeś tego co napisałam wcześniej. Co do tematu kradzieży. Pracownik zgłasza Prezesowi a Prezes do organów ścigania, bo jest pracodawcą i należny to do jego kompetencji. A jeśli chodzi o dowody to może jest ktoś cwany i je zebrał, a jeśli nie to wystarczy sam opis sytuacji. Resztą zajmuje się władza wyższa. Co do Twoich poglądów na temat polskiego prawa nie chce o tym dyskutować, bo racja jest jak (usunięte przez administratora) każdy ma swoją. Powiem tylko tyle : do sądu się idzie po wyrok a nie po sprawiedliwość.

Bezniku
@P5 dno 30.10.2018 05:59

Szefem serwisu jest ten nowy pan W?? Niby wszedzie byl wszystko wie Duzo klnie To ten co byl z charczukiem ostatnio w db ?

ja
@Bezniku 07.11.2018 09:00

Badania przeprowadzone na Uniwersytecie w Maastricht dowiodły, że osoby, które często przeklinają, są bardziej godne zaufania, bo mówią to, co myślą.

kb
@ja 30.10.2018 08:01

Bo elektronicznej rejestracji pracy nikt nie pokazuje jak będzie kontrola. Jedyne co to listy obecności. Spróbuj tam wpisać więcej jak 8 godzin.

ja
@kb 20.12.2018 13:26

Na waszym miejscu bym wpisywała nadgodziny. A jak któryś będzie straszył zwolnieniem, to powiedzcie żeby (usunięte przez administratora) na drzewo prostować banany . Nikt nikogo nie zwolni, bo kto będzie pracował w tej firmie.

Dzikidzik

Witam, jak to jest, że na dziale P5 (serwis) robi się 40 nadgodzin, a na wypłatę zawsze brakuje minimum, 10 nadgodzin? Pozdrawiam Pana Mistrza Michalaka który tnie Nadgodziny ile się da :)

ja
@Dzikidzik 19.12.2018 20:58

czas najwyższy wprowadzić odpowiedzialność materialną za takie "błędy"

Biurowy kawosz

Ciekawe ilu "managerow" ostalo sie po zmianie wlasciciela. Porownujac do czasow zaboklckiego? Kto poplynal? Czy jest dzieki temu lepiej?

Indianic

Wesołych Świąt życzy indianiec ,spotykamy się po świętach ....

blada twarz
@Indianic 19.12.2018 13:35

również życzę wesołych świat

Zostaw opinię o Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding