logo Agencja Ochrony Mienia i Osób Gwarant Sp zo.o.

Agencja Ochrony Mienia i Osób Gwarant Sp zo.o.

Poznań

Opinie o Agencja Ochrony Mienia i Osób Gwarant Sp zo.o.

Przemo 2016-12-21 20:12
zadzwonił do mnie kro ze od marca przejmuje sklepy securitas ciekawe jakie warunki zaoferują :/
Macie informacje czy kro KG przechodzi też??
Bo wsumie tylko ten gosciu mnie tu 3ma bo ze wszystkim idzie sie dogadać jak oczywiście jesteś normalny i nie jesteś płaczkiem i nie próbujesz wciskać kitów.
Nie lubie zagłębiaków ale On jest naprawdę w porządku.
p 2016-12-24 10:28
Najlepszych warunków na pewno ci nie ZAoferują
Cichy 2016-12-24 11:28
Ale jakie sklepy przejmuje Gustaw
Marci 2016-12-27 19:38
Słyszałem od kolegi z innego sklepu ze ma zostac w gwarancie bo dostanie jakiś inny obszar ale wcale bym się nie zdziwił jak securitas go podkupi
bronisław 2016-12-27 20:52
Panowie, jakby nie patrzeć, na pewno nie będzie lepiej, tylko gorzej, niestety
Jupi 2016-12-28 09:04
dzisiaj właśnie dzwonili do mnie z securitasa w gwarancie mam umowe zlecenie a securitas zaproponował mi umowe o pracę i jeżeli będą dodatkowe godziny to zlecenie także u mnie na plus ta zmiana :)))))))))))))
Także żegnaj gwaranciku już niebawem :)
Umowa o prace standard 2 tyś brutto a zlecenie nie będe pisał żeby ktoś z securitasa sie nie zorientował kto pisze bo nie wiem jakie innym proponowali :) ale na zleceniu stawka podobna jak w gwarancie (zależy kto jaką miał)
4
bronisław 2017-01-08 20:21
I jak tam, macie jakieś nowe informacje?
Chwała Bohaterom 2017-01-12 18:31
Firma Gwarant nie kwapi się z podwyżkami. Ma być wielkie spotkanie dyrektorów z Zarządem i omawianie oraz ustalanie spraw co do których Zarząd podjął decyzję juz w listopadzie zeszłego roku. Takie bicie piany na pokaz. A dalej wiadomo: Dyrektorzy z poległym bezpośrednio personelem, a na samym końcu KRO z nami szarakami, którzy zapierdzie. .. na ich wszystkich pensje. A powiedzą nam tyle, że podwyżek nie będzie, bo to już wiadomo. A że od stycznia 2017 wszędzie stawki są takie same, to każdy będzie się rozgladal za inną robotą. Jeśli sami nie podniosą stawek o minimum 1 zł za godzinę ponad państwową ustawową stawkę, to sami sobie strzela w kolano, bo nikt już nie będzie się nakazał za kasę która i tak będzie mu się należała. Bo chociaż lubię tą robotę, to wolę pilnować cegieł na budowie i leżeć do góry brzuchem bez ryzyka za te same pieniądze. Teraz się dopiero nasze Dyrektory przekonają "kto i komu chleb rozdaje".
3
Janek z LIDLA 2017-01-12 18:52
A co do inwentaryzacji: ubezpieczyciel nie pokryje strat, jeżeli średnioroczna inwentaryzacja na sklepie nie przekroczy 20.000 zł (dane za 2016 rok). Dlatego trzeba spacerować po sklepie zamiast łapać złodziei dzięki monitoringowi. Lidl nawet na stracie (byle nie duzej) potrafi dobrze jeszcze zarobić.
6
Radek Przypadek 2017-01-14 00:05
Mój kierownik ochrony z pod Poznania który pracuje w Gwarancie założył swoją konkurencyjną agencję ochrony .Gwarant jest O.K.
1
bronisław 2017-01-14 00:22
I jak to Radku Przypadku zmieni moje zycie na lepsze?
Nie zmieni, wiec mi to lata co robi
4
bronisław 2017-01-14 01:02
Samo założenie agencji ochrony to pryszcz, ważne sa zlecenia, a na tym rynku raczej cięzko sie jest przebic, chyba, ze jest sie czyimś pociotkiem lub ma sie na kogos jakies haki
ale zycze Twojemu kro jak najlepiej, moze akurat wpadnie w jakaś nisze:)

A jak akcja ochrony puszek sie Wam podoba?
damianowsanny 2017-01-25 14:47
witam jak moge sie skontaktować ta firmą?
1
gwarant 2017-01-26 22:29
najlepiej listownie
3
Obiektywny Maciej 2017-01-27 22:16
Bronisławie nie pisz głupot , chyba że jesteś osobą o której pisze Radek Przypadek .
Czytając twoją wypowiedz z 2017-01-14 00:22:26 i formę zapisu , dotyczy to twojej osoby .
Przestań improwizować i podszywać się .
Jesteś Kozak przestań udawać .
Chętnie u ciebie będę pracował w nowej firmie ochrony .
2
kro 2017-01-28 23:35
Brawo za tok rozumowania, reszta to kapa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] blada czy jak tam sie to zwie:)

juz sie nie dziwie po tym info, ze tak nas postrzegaja

burak jestes i tyle, spadaj na drzewo

z powazaniem pracownik ochrony od kupy lat:}
Arek76 2017-03-01 13:39
Witam. Czy moge zarezerwowac sobie konkretny weekend raz w miesiacu w grafiku? Chodzi o to ze mam ustalone przez sad wizyty z corka. Ona mieszka z matka 300 km.
Paulina 2017-03-07 13:30
Praca w Agencja Ochrony Mienia i Osób Gwarant należy do bardzo stresujących?
Ziom 2017-03-08 09:41
Jak załatwiłeś sprawę zwrotu kasy za buty. Oficjalnie masz to ujęte w umowie ? (masz umowę o pracę, czy umowę zlecenie), czy się jakoś dogadałeś ? Czy są to pieniądze wypłacane osobno, bez podatku czy razem z wypłatą ? Bo ja u siebie gadam o kasie za buty, to sprawy tak jakby nie było
ochroniarz 2017-03-10 15:24
taka jest praca w ochronie to nie zabawa w piaskownicy.
Zestresowany 2017-03-16 09:59
Bardzo. Mnie od tych stresów to dydek już nie staje...
Paulina 2017-03-17 15:12
@ochroniarz, a jak oceniasz pracę w Agencja Ochrony Mienia i Osób Gwarant Sp zo.o.?
OCHRONIARZ 2017-03-18 11:46
GRAFIK W MIARE ROZSADNY ,OBIEKT STAŁY ROBOTA JAK ROBOTA WYKONUJESZ WEDŁUG ZALECEŃ KRO TO JEST OK .NIE MA WYGÓROWANYCH ZADAŃ ROBISZ TO CO NAJEŻY I JEST SPOKÓJ.
NIEMA PRACY BEZ STRESU. POLECAM TYM CO MAJĄ JA...A
Paulina 2017-03-21 14:16
@OCHRONIARZ, bardzo dziękuję za Twoją opinię. Wiedzieliście, że GWARANT jako jedyna firma z opolszczyzny otrzymała kolejną super-gazelę biznesu 2016?
Dra 2017-03-21 20:44
@paulina czy czasem nie pomylilas Gwaranta ? gwarant jest z Wielkopolski. Tu są opinie o Gwarant Poznań.
Paulina 2017-03-22 11:30
@Dra, bardzo dziękuję za Twoją czujność! Jeżeli chcecie wiedzieć co mówią o powyższej firmie znane przedsiębiorstwa, zapraszam do lektury http://www.gwarant.poznan.pl/opinie-klientow/
Janek 2017-04-10 16:44
Tak zobaczysz podwyżki tak jak i ja tzn jak świnia słońce.
Janek 2017-04-10 16:51
Jaka szkoda że wierzysz w takie rzeczy jakie securitas ci naobiecywał przejć a się zdziwisz.
Janek 2017-05-29 23:02
Hej panowie ochroniarze. Zdarza wam się coś zajumać z półki, jakąś flaszkę, czy coś innego, czy tak deptacie uczciwie te trzynastki. Ale szczerze....? :)
OCHRONIARZ 2017-05-31 18:55
A znasz księdza bez grzechu?
1
Jacek 2017-06-08 08:40
Czy wiadomo jak wyglada sytuacja w lidlach w zabrzu?
Zero pobłażania złodzieją 2017-06-08 14:10
Mów za siebie, bo ja mam sumienie czyste a pracuje już ponad 7 lat.
Jacek 2017-06-10 10:49
Czy wiadomo jak wyglada sytuacja w lidlach w zabrzu?
miko 2017-06-23 17:41
chyba nie każdy ale goście są spoko ,
nowy 2017-06-26 22:19
jakie znacie największe ujęcie w lidlu?
CICHY 2017-06-28 11:20
OSOBIŚCIE MIAŁEM NA 800zł o większym w Szczecinie nie słyszałem
nowy 2017-06-28 18:36
Ostatnio na szkoleniu słyszałem, że w Lidzbarku czy Bartoszycach na 4.800 zł.
Były pracownik 2017-07-02 00:52
Witam. Pracowałem na obiekcie Lidl. Prace wspominam bardzo dobrze jednak są pewne mankamenty które rujnują całość. Starałem się pracować rzetelnie. Byłem punktualny, starałem się jak najwięcej przebywać na sklepie, zadbać o ogolne bezpieczeństwo na obiekcie. Niestety, jestem dość spokojnym człowiekiem i w tej pracy to niestety wada. Zostałem obgadany i obsmarowany przez pracowników i kierowniczki Lida przez co mój kierownik nie podjął się zatrudnienia mnie drugi raz. Powodem były kłamstwa ze śpię na monitoringu i to że kilka razy wyszedłem do toalety. Poza tym inne niewłaściwe zachowania pracowników to: wchodzenie z kasetkami bez ochrony, zaniedbywanie dziennych raportów ze sprzedanego towaru, wiele razy musieli robić to za mnie koledzy z ochrony bo kierowniczki nie miały czasu. Ogólnie polecam pracę w tej firmie, jednak zalecilbym zachowanie ostrożności przy pracy z ludźmi z Lidla i zgłaszanie wszystkich ich przewinień do swojego kierownika. Ja tego nie zrobiłem i niestety poniosłem tego konsekwencje. Co do samej pracy nie można narzekać, stawka w miarę rozsądna (jestem studentem więc była wyższa), wpłata zawsze na czas, nie było żadnego problemu co do ustalenia wygodnego dla siebie grafiku, grafik jest luźny, gdy poprosi się o zmiany bądź dni wolne też nie było problemów, kierownik bardzo sumienny i uczciwy. Jak juz wspomnialem uwazalbym na zachowanie pracowników Lidla i zgłaszanie wszystkich uchybień i incydentów do kierownika i informowanie go na bieżąco. Pracowałem w Koszalinie, rok 2016 Pozdrawiam.
Były pracownik 2017-07-02 00:53
Witam. Pracowałem na obiekcie Lidl. Prace wspominam bardzo dobrze jednak są pewne mankamenty które rujnują całość. Starałem się pracować rzetelnie. Byłem punktualny, starałem się jak najwięcej przebywać na sklepie, zadbać o ogolne bezpieczeństwo na obiekcie. Niestety, jestem dość spokojnym człowiekiem i w tej pracy to niestety wada. Zostałem obgadany i obsmarowany przez pracowników i kierowniczki Lida przez co mój kierownik nie podjął się zatrudnienia mnie drugi raz. Powodem były kłamstwa ze śpię na monitoringu i to że kilka razy wyszedłem do toalety. Poza tym inne niewłaściwe zachowania pracowników to: wchodzenie z kasetkami bez ochrony, zaniedbywanie dziennych raportów ze sprzedanego towaru, wiele razy musieli robić to za mnie koledzy z ochrony bo kierowniczki nie miały czasu. Ogólnie polecam pracę w tej firmie, jednak zalecilbym zachowanie ostrożności przy pracy z ludźmi z Lidla i zgłaszanie wszystkich ich przewinień do swojego kierownika. Ja tego nie zrobiłem i niestety poniosłem tego konsekwencje. Co do samej pracy nie można narzekać, stawka w miarę rozsądna (jestem studentem więc była wyższa), wpłata zawsze na czas, nie było żadnego problemu co do ustalenia wygodnego dla siebie grafiku, grafik jest luźny, gdy poprosi się o zmiany bądź dni wolne też nie było problemów, kierownik bardzo sumienny i uczciwy. Jak juz wspomnialem uwazalbym na zachowanie pracowników Lidla i zgłaszanie wszystkich uchybień i incydentów do kierownika i informowanie go na bieżąco. Pracowałem w Koszalinie, rok 2016 Pozdrawiam.
1
OCHRONIARZ 2017-07-03 10:07
Nie wiem co o tym sądzić ,ale tez pracowałem w Lidlu koszalin i powrócilem po ponad roku do pracy z powrotem i i nie napotkałem na opór chyba coś w tym jest przeanalizuj na spokojnie swoją prace .
pozdrawiam koszalin
Solidny ochroniarz 2017-08-04 22:02
Pracowalem w securitasie ponad 2 lata na biedronkach. Pracowal ktos moze w gwarancie w lidlu i w sec na biedronce? Chce wrócic na ochrone i do biedronki mnie nie chce przyjac. Czy lidl i biedronka sa podobne?
1
ZAINTERESOWANY 2017-09-13 10:48
Jaką jest stawka dla początkującego ochroniarza ? Chodzi o kwotę brutto
OCHRONIARZ 2017-09-14 18:26
dostajesz 13,40zł brutto umowa lecenie około 200godz miesiecznie to jest 15 dni pracy
1
Ochronaaa 2017-09-19 15:43
Witam Panowie napiszecie jakie macie stawki godzinowe i z jakiego rejonu?
CICHY 2017-09-22 11:38
14 Brutto Szczecin
OCHRONIARZ 2017-09-22 12:02
koszalin ma 13.40zł brutto
Ochron 2017-09-27 11:02
Panowie a jak wyglądają zarobki na umowach o pracę załóżmy że danego miesiąca mamy 192 godziny z czego 160 z urzędu przypada czyli pełny wymiar a te 22 godziny liczą jako setki czy jak
Gh 2017-10-07 00:23
22 dwie godziny na zleceniu
Ochroniarz 2017-10-07 00:26
Ma ktos kontakt go koordynatora w Elblągu?
gk78 2017-10-17 21:28
Właściciele firm ochrony zeszmacili ten zawód , jadę widzę na rowrze człowieka ubranego w napis ochrona ,grupa inwalidzka najlepiej bez nogi .Ktoś zapomniał o tym że ochrona oprócz dziwki to najstarszy zawód na świecie . Człowiek ma różne potrzeby jedną z nich jest potrzeba bezpieczeństwa kiedyś goniły nas po świecie dinozaury , istniał ogień ,wiatr i woda człowiek przed tym żywiołami potrzebował ochrony. Ale to już koniec albo początek końca pseudo kierowników ochrony na obiektach wątpliwości jakie ma uprawnienia ochrona takie czy inne. Wystosujemy pismo jedno ale konkretne do zakładów ubezpieczeń ,które finansowo odpowiadają za obiekty na terenie tzw RP .Zmienimy ustawę o ochronie z 97 roku . Grzegorz Krysiak 99-100 Łęczyca ,Błonie 78
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Mienia i Osób Gwarant Sp zo.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Mienia i Osób Gwarant Sp zo.o.