logo Europ Assistance

Europ Assistance

Warszawa

Opinie o Europ Assistance

sili 2012-08-23 08:50
gwoli sprostowania to 4 koła brutto po okresie próbnym nikt nie widział, bo wynagrodzenie składa się z podstawy i premii uznaniowej i tych dwóch składników (jak się je doda to faktycznie 4 koła się uzbiera) nie powinno się łączyć pomimo, że są wypłacane jednocześnie. Ale premia jest cięta w zależności od ogólnych statystyk, reklamacji, błędów które operator popełnił i rzadko kiedy dostaje się ją w całości.
sili 2012-08-23 09:25
Byly pracownik - 2012-06-27 23:02:13

No coż presja na wyniki tam jest - to fakt. Duża rekrutacja wynika z tego, że potrzeba ludzi do pracy. Sporo z nich odchodzi, a z drugiej strony firma zyskuje ciągle nowych klientów.

Na pocztek jest umowa na okres probny, wychodzi około 1600zł netto na rękę. Stawka jest godzinowa (weekendy dodatkowo płatne - kodeks pracy) Nie ma mozliwosci, że zarobi sie 1000zł netto chyba ze ktos jest na zwolnieniu cały miesiac. Na umowie na czas nieokreślony zarabia sie od 2000-2500zł (wliczając premię zależną od wynikow grupy).

Jezeli chodzi o rozwoj osobisty to tylko osoby z polecenia awansują oraz \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"więzy rodzinne\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".

Atmosfera - uważać na to co sie mówi!

Co do odchodzacych pracownikow, łącznie ze mną. Ludzie odchodzą bo nie ma tam perspektyw na rozwój osobisty, a wynagrodzenie jest z góry założone (nie ma możliwości negocjacji).

Dofinansowe do angielskigo? pierwsze słyszę!!!
pracowałam tam kilka lat i zgadzam się z każdym słowem. Dodam tylko że lepiej nie awansować, bo się okażę że spadną zarobki w porównaniu z tym co się miało jako operator. dofinansowanie do angielskiego było takie, że płaciło się za szkołę samemu i miało nadzieję że zwrócą część kosztów. Najlepsze jest to, że cała firma obstawiona jest kamerami, więc później siedzi sobie kierownictwo i sprawdza wyrywkowo co się działo, kiedy akurat byli nieobecni np. na nocce. Ha, i jeszcze zapisy w celu wyjścia na przerwę- jakąkolwiek- do kuchni, na papierosa, nawet do łazienki. Trzeba zgłaszać niemalże każde odejście od komputera.
Ludzie są tam od tyrania, nie powinni narzekać o nic się upominać, tylko grzecznie przychodzić na dyżury. A ci pomocni \\\"supervisorzy\\\" do których można niby przyjść z każdym problemem to tak na prawdę grupa plotkarzy i chorągiewek na wietrze- trzymają taką wersję, która aktualnie bardziej się opłaca i dzielą wszystkim co od ciebie usłyszą. W żadnej firmie nie spotkałam tylu osób z jednej rodziny na stanowiskach kierowniczych niż tam- siostra, brat, szwagier, kuzynka itp..
1
praca 2012-09-01 03:14
(usunięte przez administratora) to jakiś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , czy nie może się tym zająć inspekcja pracy?
Uciekajcie z takiego obozu pracy!
2
eapowiec 2013-01-26 18:52
Tak czytam te bzdury i zastanawiam się ilu to nieudaczników musiał zwolnić EAP zanim ja tu pracowałam?
Fakt jest taki że jak ktoś jest ogarnięty i rozumie co się do niego mówi to praca tutaj wcale nie jest taka tragiczna, zarobki napewno lepsze niż w innych korporacjach. Jeśli komuś się nie chce robić to niech nie szuka pracy przy organizowaniu pomocy, bo w takim cc zawsze sie dużo dzieje. Kodeks pracy jest przestrzegany, a atmosfera wyluzowana. Plotki są jak wszedzie. Patrze na swoich znajomych zarabiających 1500 brutto to nie chce mi sie wierzyc ze Ci ktorzy tu pisza i ktorzy byli tak beznadziejni ze wywalili ich, albo nie wytrzymali cisnienia i sami sie zwolnili, moga zarabiac gdzies wiecej. Ta praca weryfikuje kompetencje i odpornosc.
alika 2013-01-31 16:50
nie wywalili ich, sami odeszli bo wiedzieli co to za kołchoz...
takich "pseudoambitnych" jak Ty, którzy żyją żeby pracować, a nie pracują aby żyć tam nie brakuje niestety:(
Gustaw 2013-07-16 21:26
Witam serdecznie,
pracowalam w EAP 1,5 roku. Bardzo milo wspominam prace,atmosfere tam panujaca,przelozonych i polityke firmy.Nie mam im nic do zarzucenie,zarobki (nie wiem jak bylo wczesniej) godne tego stanowiska.Ponizej 2400 netto koordynatorzy nie schodza, a praca wcale nie jest mega ciezka,nie biorac pod uwage okresu zimowego.Imprezy firmowe,zamawianie cateringu z kazdej mozliwej okazji,dosinansowania do kursow jezykow obcych,dodatkowe premie i wiele innych milych niespodzianek mozna tam spotkac.I nie wiem ludzie na co tak narzekacie bo biorac pod uwage inne firmy to EAP na tle nich wypada b.dobrze.Teskno mi ale trzeba sie rozwijac.Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam przyszlym zastanawiajacym sie czytajacym te negatywne wypowiedzi.
Gustaw 2013-08-06 21:22
tak,za mojej "kadencji" kilka osob awansowalo,Jest to ciezki temat w kazdej firmie,ale bylam swiadkiem jak kilka osob rozwinelo skrzydla w tej firmie.A jak wiadomo podwyzka idzie razem z awansem.Kasa naprawde nie jest tam zla jak sie starasz.
anonim 2013-08-13 15:05
Gustaw - 2013-07-16 21:26:41

Witam serdecznie,

pracowalam w EAP 1,5 roku. Bardzo milo wspominam prace,atmosfere tam panujaca,przelozonych i polityke firmy.Nie mam im nic do zarzucenie,zarobki (nie wiem jak bylo wczesniej) godne tego stanowiska.Ponizej 2400 netto koordynatorzy nie schodza, a praca wcale nie jest mega ciezka,nie biorac pod uwage okresu zimowego.Imprezy firmowe,zamawianie cateringu z kazdej mozliwej okazji,dosinansowania do kursow jezykow obcych,dodatkowe premie i wiele innych milych niespodzianek mozna tam spotkac.I nie wiem ludzie na co tak narzekacie bo biorac pod uwage inne firmy to EAP na tle nich wypada b.dobrze.Teskno mi ale trzeba sie rozwijac.Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam przyszlym zastanawiajacym sie czytajacym te negatywne wypowiedzi.
z choinki się urwałeś????
1
korpoludek 2014-03-21 15:03
Moje doświadczenia z ta firma sa jak najgorsze niskie pensje brak szacunku do praciwnika i zadnych szans na rozwoj a tylko wymagania nikomu nigdy nie polecam nikt tak zle nie powinien traktowac praciwnikow żałosna firma
4
pracownik 2014-05-27 12:22
calkowicie się nie zgadzam. Może i są wymagania, lecz nie przesadzajmy wcale nie większe niż w innej firmie. Doskonała atmosfera pracy, wspaniali ludzie.Polecam firmę!
2
janjan 2014-05-28 11:35
A czy ktoś pracował w tej firmie w dziale likwidacji szkód? Jak tam jest?
anonim 2014-05-28 14:59
Praca jak praca, do likwidacji szukają teraz ludzi, bo dostaliśmy nowe projekty. Nie jest źle.
1
były pracownik 2014-07-10 21:00
Jak to było u mnie
Rozmowa kwalifikacyjna:
-ogólnie rozmowa o tym czym jest trudny klient, jakie ma się doświadczenia, kompetencje itp. przyjemnie
-rozmowa w języku angielskim celem sprawdzenia znajomości języka
odpowiedź dostałem bardzo szybko, podobno zależało im, żeby mnie zatrudnić-OK
Pierwszy dzień w pracy to podpisanie sterty papierów, dokumentów, oświadczeń itp. następnie szkolenia (bardzo fajne, pozdro Bartek!).Generalnie ja po 4 dniach już wykonywałem swoją pracę-szybko bo innym zajmuje to sporo czasu. Jest bardzo wiele nauki- systemu, ubezpieczeń i ich ogólnych warunków- naprawdę MEGA DUŻO NAUKI!
atmosfera w pracy-OK fajni ludzie tylko jedna pani Supervisor się mega czepia i stresuje. Jak przychodzisz do pracy i nie masz żadnego opierdzielu w mejlu od niej to znaczy, że dobrze Ci idzie. Ja miałem takich ze 2-3 i nie wiedziałem dokładnie za co, ale to olałem.

Ogólnie w pracy mi się podobało. Praca tylko dla tych, którzy są odporni na stres (naprawdę, stres jest niesamowity bo pracujecie z klientami, którzy mają mega problemy zdrowotne albo zginęli/umarli i trzeba ich zwłoki sprowadzić) i znają język. Bez znajomości języka obcego(b.dobrej) nie macie co liczyć, że dostaniecie pracę, bo codziennie jest on potrzebny.
1
edem 2015-01-31 04:42
ja to myśle, że nie ma wyjscia i trzbea się przekonać na własnej skórze jak to wygląda praca w Europ Assistance. Tylko nie wiem to totanie gdzie złożyć aplikacje? trzeba do nich udać się osobiści z Cv czy wystarczy jak wyśle maila? no i właśnie czy samo Cv będzie ok, czy konieczne jest cv i list motywacyjny?
1
Jon Doe 2015-04-27 21:22
Jeśli masz wybór omijaj szerokim łukiem.
2
gepard 2015-05-22 19:19
Oszuści, robią wszystko, żeby oszukać klienta i nie płacić.
Omijajcie z daleka. Nigdy w życiu więcej.:((((((((
1
nick 2015-06-15 08:45
nigdy nikomu nie polece pracy na dziale technicznym pod patronatem przelozonych których kompetencje, umiejętności zarządzania ludzmi i kultura są poniżej krytyki a poziom empatii porównywalny z obozem pracy. Obiecują zmiany podwyżki rozwój lecz nawet przy ciezkiej pracy niegdy tego nie potrzymasz a poziom traktowania pracownika, przekleństwa i krzyki jest niewyobrażalny w żadnym innym miejscu pracy.
1
ooo 2015-10-07 22:28
Atmosfera w firmie na plus, nowe projekty i udział w nich na plus. Natomiast wynagrodzenie w kazdym dziale niskie i odbiegajace od rynku niestety :( Dobrze zarabia tylko kadra managerska. Social nawet ok
mmm 2016-01-11 19:47
w dziale operacyjnym (sluchawki) pracujesz dnie i noce i w swieta tez (jest okreslony limit nocek jako koordynator musi wypracowac w miesiacu). w pozostalych praca 9-17 wiec ok. z kasa slabo - dobrze zarabiaja tylko managerowie i dyrektorzy
1
kam 2016-01-11 19:49
podobno duzo osob szukaja obecnie, wiec pewnie niestabilnie jets i wiele osob odchodzi stamtad... ciekawe czemu?
concierge 2016-01-11 19:51
kiedys tam pracowalem - dzial concierge jest fajny :) aplikuj!
nie 2016-01-11 20:01
na cc ciegale rotacje, ludzie czesto nie wytrzymuja 3 mscy
bazyli 2016-07-07 11:32
Niestety nawet kadra managerska zarabia grubo poniżej rynku.
W żadnej innej firmie nie widziałem tak żenująco niskich zarobków managerów
1
Mela 2016-08-01 01:33
z medycznego ludzie uciekają w popłochu po bajzlu, ktory zrobił supervisor, który tez ucieka
4
xyz 2016-08-17 19:35
nie w tej firmie
xyz 2016-08-19 10:55
nie w tej firmie bo tu zarabia się 1800 zł a nie 1500 EUR
1
homiki 2016-09-06 01:11
Współczuję ludziom z medycznego, sami nowi, nie ma ich kto uczyć
racja 2016-09-08 22:12
tak, na pewno potrzebuja
tam jest masakra
ludzie odchodza po kilka osob w miesiacu (a w firmie ejst ludzi 150)
1
miłek 2016-09-12 22:05
gorszego syfu jak na medycznym w całej firmie nie ma, ludzie nieprzeszkoleni, same świeżaki, 20 latki bez doswiadczenia i wiedzy, a ci starsi niedoceniani przez spv odchodzą. Spv ma kompleksy i forsuje dziunie studentki. Po o wtopach z AIG i Aviva, kontrahenci uciekną.
2
SOWA 2016-09-13 16:55
Widzę , ktoś z EAP skutecznie śledzi wpisy i pisze do admin o usunięcie tych niepochlebnych .
Ale to chyba się nie do końca udaje .Zgadzam się z wcześniejszymi wpisami dot. działu medycznego .
Jeden wielki syf z którego jak ktoś może to ucieka , spv jest faktycznie zapatrzony w młode dziunie i pozwala im na wszystko /przychodzą kiedy chcą do pracy i udają ze pracują / a jednocześnie boi się zwrócić uwagę innym w obawie że odejdą . Byłam zatrudniona tam /szumie nazwane oczywiście zatrudniają na zlecenie / i stwierdzam że tylko zmarnowałam czasz nic nie wynosząc z tego okresu . Brak szkoleń /dział wsparcia powinien nazywać się działem wzajemnej adoracji / a wymagania co do pracy duże sorry nie za tą kasę , chyba nawet nie pomoże nowa Pani Manager .
Omijajcie szerokim łukiem ten jeden wielki syf i takich Spv i Działy Szkoleń
1
kropek 2016-09-26 20:26
nie martw się, wezmą cię, bo każdego chętnego biorą,a zarobki to 1900 na rękę za tyranie świątek, piątek, niedziela, po nockach
1
Cziz 2016-10-19 16:57
A mają jakiś socjal albo premie? Kto dostaje umowę o pracę? Jak często sa podwyżki?
Cziz 2016-10-19 18:01
"Sensowna opcja, z tego co wiem"? Dziwna odpowiedz. To pracujesz tam czy slyszales? Umowa o prace ? Socjal?
ola 2016-10-28 02:05
praca na smieciówkach za 1900 zł, a jeszcze potracają z reklamacji
EX 2016-12-11 17:57
Niestety, dobrego pracownika się nie docenia, pensje marne, ucinają za wszystko, benefity to kpina. Strzelają sobie w stopy w oczach pracowników na każdym kroku, a wypowiedzenia lecą jak deszcz.
Employee 2017-01-14 13:14
Firma głównie zatrudnia studentów i maturzystów co wydaje się adekwatnym podejściem do tego co oferuje. Poniżej moja opinia co do plusów i minusów:

+ Idealny przystanek dla osoby rozpoczynającej karierę zawodową
+ zarobki dla osoby dla której jest to pierwsza praca, są w miarę atrakcyjne (ok 1900 złotych na rękę + przyszłe bonusy ok. 500 złotych brutto)
+ możliwość przejścia na umowę o pracę
+ firma rzeczywiście w pierwszej kolejności stara się rekrutować wewnątrz
+ atmosfera - ludzie (tzn. pracownicy) są naprawdę pozytywnie nastawieni


- godziny pracy. Taka specyfika branży ale praca w weekendy, popołudnia, święta (również Wielkanoc i Boże Narodzenie!) nie każdemu będzie odpowiadać.
- duża rotacja (nie wiem jak wygląda obecna sytuacja ale niespełna 2 miesiące temu średnio +/- miesięcznie odchodziły 4 osoby
- również zarobki, dla osoby z doświadczeniem lub pracującej przez dłuższy okres "skok" wysokości wynagrodzenia nie imponuje. Żeby dostać poprawne wynagrodzenie trzeba robić dużo nadgodzin
- konkurencja płaci więcej (co nie jest tajemnicą, wielu pracowników odchodzi właśnie do konkurencji)
- brak ścieżki kariery, można się "zasiedzieć" na stanowisku konsultanta, otrzymując awans na np. specjalistę, starszego specjalistę z bardzo niską podwyżką.
- brak informacji zwrotnej, co do tego jak się pracuje, czy firma jest zadowolona z twojej pracy. Otrzymuje się kartę z działu szkoleń i ocenę w postaci wysokości premii ale nie wiąże się to z większymi planami rozwoju.

Podsumowując firma z plusami i minusami. Moim zdaniem dobry start, są benefity, niezła pensja dla osoby z jeszcze niskimi wymaganiami finansowymi. Natomiast jeżeli chcesz się rozwijać potraktuj ją jako trampolinę do lepszych firm, ponieważ tutaj nie ma planów odnośnie Twojego rozwoju.
8
Agaciula 12 2017-03-30 18:46
Nikomu nie polecam, gówniane pieniądze, czujesz się jak w obozie , zabiorą z twojej pensji jak najwięcej, żeby managerowie mieli większe, nie zależy im na pracownikach tylko na tym zeby z Ciebie wycisnąć jak najwięcej, z dala od tej firmy za Twoja harówę zapłaca tylko 2200 zł wstyd, wstyd dlatego spieprzyłam stamtąd
Były pracownik 3456 2017-03-30 19:07
Cześć pracowałem tam rok i zadnej podwyzki to prawda ze wyzyskuja managerowie a Prezesa nie obchodzi los pracownika zarobisz 2200 zł za ciężka pracę w nocy tez i w święta w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają Ciebie i twoje zdanie dać im bata bo to zwykłe pastuchy, którę krzyczą " Odbierz!!!" " bo im wiecej odbierzesz telefonów tym większa oni pensje dostaną a ty możesz sie tylko zesrać, zresztą niejedna osoba tam to zrobiła bo ciągle kible zatkane z powodu obsrania przez kogoś,
Stefan 456 2017-03-30 19:10
Widzę, że już wiele osób przekonało się o przekrętach w tej firmie i o tym jak wyzyskuja innych to prawda szkoda czasu juz lepiej w Lidlu pracować tylko managerowie tam zarabiaja na pracy innych i mają gdziś ciebie i twoje zaangazowanie , nie polecam nikomu!!!!!
ONA 2017-04-05 13:16
Pracowałam tam ponad rok, czasem ktoś mnie poklepał po ramieniu (sporadycznie). Zarabiałam marne pieniądze mimo ogromnego wkładu pracy, zapału i zaangażowania. Za dodatkowe projekty - mail o treści "Super!". Podsumowania premiowe są zaniżane. Dostałeś pochwałę? Utną Ci z czego innego, żebyś przypadkiem za dużo nie dostał. Dostałeś reklamację - będzie zasadna na Ciebie, mimo że to wina firmy, że się nie wyrabiacie, bo nie ma kto pracować. Na start, zdobycie doświadczenia - ok. Ale nie liczcie na docenienie czy odczuwalną podwyżkę. Dorzucą Was specjalistę tudzież starszego specjalistę, dorzucą obowiązków, a nawet zwierzaka w domu za to nie wykarmicie. ;)
1
Nockowicz 2017-05-04 12:20
Pracowałem tam jakiś czas, jeśli chodzi o atmosferę na dziale było znośnie jeśli się podejdzie do tego "przyjdę i odbębnię swoje". Wynagrodzenie bez rewelacji ale można robić nadgodziny co zaowocuje w brak życia prywatnego. Mimo, iż masz wolny dzień to zadzwonią do ciebie parę razy bo brak ludzi. Preferencje jeśli chodzi o grafik nie uwzględniane. A liczba obowiązków jakie dostaniesz po jakimś czasie przerasta to co masz w umowie, a i jest za tą samą stawkę...
EAP jest firma rodzinna bo na wyższych stanowiskach pracuje rodzina od brata czy siostrę po małżeństwa.
Masz coś do powiedzenia to zostaw najlepiej to dla siebie. A kadra zarządzająca nie dość że się nie zna na tym co ma robić to jeszcze podejmuje takie decyzje że aż się odechciewa tam pracować. Chodzi się tam jak za kare po jakimś czasie. Jako pierwsza praca spoko sprawa ale nic na dłużej. Sam prezes tej firmy zdaje sobie z tego sprawę i mało interesuje się życiem w firmie.
Co do grafiku to oddzielny temat do PIP'u początek miesiąca zaczniesz 5 dniami wolnymi a reszta to już wiadomo...
Szkoda ludzi. Firma zawiera nowe kontrakty ect. Ale szkoda że za jakiś czas nie będzie miał tam kto pracować.
2
lol 2017-05-04 15:03
" Ubezpieczyciel nie wziął pod uwagę, że dach jest własnością spółdzielni mieszkaniowej. Winnym zalania jest sółdzielnia, ale to ubezpieczyciela nie interesuje."
To odsyłam do ubezpieczyciela a nie pretensje do assistance...
1
n&N 2017-06-29 16:50
Nie dajcie się nabrać - najgorsza ubezpieczalnia. Odmawiają wupłaty odszkodowania zasłaniając się OWU!!!
czytajCOpodpisujeszELO! 2017-07-03 13:13
"Nie dajcie się nabrać - najgorsza ubezpieczalnia. Odmawiają wupłaty odszkodowania zasłaniając się OWU!!!" - którego zapewne się nie przeczytało... a potem wielkie zdziwienie i qpa w majtkach...
1
Julita 2017-07-24 10:17
@Stefan 456 jakie te przekręty?Skąd takie oskarżenia wobec firmy Europ Assistance? Obecnie rekrutują na : Recepcjonista/Recepcjonistka, Młodszy Specjalista ds. Administracji, Konsultant ds. Obsługi Klienta a także można zrobić Staż w Dziale Marketingu. Kto aplikuje?
byly 2017-07-31 19:08
bylem tam. za recepcje dostaniwsz najnizsza krajowa. no moze 200 zl brutto wiecej jesli sobie wynegocjujsz. a recepcja to nie tylko ze ladnie wyglada i 4 telefony odbierze. tam naprawde sie dzieje. caly dzien. wszystkie nagle zachcianki dzialo (jedzenie ad hoc, zamowienia, taxi, kurierzy, uzupelnianie lodowek i zapasow cuktu) na ich glowie. nie polecam
1
smuteczek 2017-08-03 09:33
Nikt normalny napewno...
xxxxxxxx 2017-08-08 15:41
ani zarobki ani atmosfera
1
SAX 2017-08-21 11:51
eap sax...
2
Jasiek 2017-08-21 18:21
Własne zdanie ważna rzecz ale jeszcze ważniejsza wolność słowa. Czytając opinię na portalu niejednokrotnie jestem za tym, żeby wdrożyć system motywacyjny Korei Północnej: metoda kija i większego kija.

Pracowałem w EAP 3 lata. I pomimo różnych wspomnien, miłych i tych mniej miłych, odszedłem nie dlatego, że było źle, ale dlatego, że jako supervisor( chociaż czytając komentarze powinienem napisać superwajsor albo menagier....) dorobiłem się kasy za reklamację swoich ludzi oraz za ich błędy. Pieniędzmi dzieliłem się z resztą kadry SPV. Teraz żyje jak król pod Warszawą i wiodę spokojne życie uprawiając jedwabniki i alpaki.

A tak na poważnie to jakim trzeba być debilem, żeby myśleć, że kadra zarządzająca, która ma toćka w toćke takie same wkaźniki premiowe jak ich ludzie (uśrednione na cały zespół) dostaje pieniądze za reklamacje, zły serwis..... Czy zarabiałem lepiej niż konsultant, którym wcześniej byłem ? Zdecydowanie. Szkoda, że większość z Was nigdy nie przekona się o tym jak to jest dostawać większe pieniądze, które idą razem z większą odpowiedzialnością jak i za błędy swoich ludzi.
Co za zamkniętymi drzwiami -nigdy się nie wydarzyło, a najłatwiej być polską cebulą i wylewać żale na forum internetowym. Pomyśleć, znaleźć uzasadnienie dla swoich błędów i tryskać jadem. Śledzę komentarze już od dłuższego czasu ale dzisiaj to już nie wytrzymałem. Rynek jest duży i wolny więc jak się nie podoba to w******A**Ć !

Do ludzi normalnych, szukających w przyszłości pracy:

1) EAP jest firmą, która daje szanse nauczenia się branży ubezpieczeń - True
2) EAP jest w firmą w której będziesz dobrze zarabiać - False
3) W EAP był fajny klimat i ciekawe sprawy (tiry w rowach, transporty medyczne, rozwolnienia w Afryce)- True
4) Daje szanse ogromnego rozwoju i pięcia się po szczeblach kariery- False
4b) jeżeli będziesz zapierdzielać od rana do nocy (nie po 8 godzin) i dasz z siebie wszystko - dostaniesz szansę na rozwój- jak wszędzie - True.
5) Czy jest dobrą firmą w ktorej warto zacząć kariere(popracowąć rok-dwa nauczyć się czegoś i pójść dalej)- True

Pozdrowienia dla wszystkich kartoflów, którzy zostali zwolnieni a potem piszą negatywne opinie :D Trzeba było pracować i używać mózgu.
Zostaw swoją opinię o Europ Assistance - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europ Assistance