brak logo

HM Estate

Katowice

Opinie o HM Estate

były pracownik 2015-03-04 21:51:37
nie polecam. ( usunięte przez administratora ).radzę poszukać cos innego
2
bak 2015-04-19 22:11:25
to prawda ze nie placa w tej firmie? moze ktos napisac cos wiecej? bardziej szczegolowo ?
1
sosna 2015-05-04 14:36:30
Nie polecam, nawet uczyć nie ma się od kogo haha.( usunięte przez administratora )Szkoda zachodu...Zatrudnionych 5 osób hahaaha chyba na stażu...Nie polecam
1
qwerty 2015-05-15 16:41:27
naprawde jest tam tak źle? nie jestem, ani nie bede pracownikiem tej firmy, ale zastanawiam sie nad zakupem nieruchomosci od nich. przypadkowo trafilem tutaj i zwatpilem....
Były pracownik 2015-08-10 12:30:33
Witam wszystkich zainteresowanych zrobieniem kariery w tym geszefcie. Radzę trzymać się z daleka od tego azjaty i jego geszeftu. O umowie o pracę możecie zapomnieć, a umowa zlecenie wypłacana jest w półśmiesznych ratach wedle uznania samego prezesa. Zatem, umowa jedno, a rzeczywistość co innego. Jeśli chodzi o sprzęt, to generalnie czego człowiek się nie chwyci, to jest to z demobilu - począwszy na zwykłym śrubokręcie, a na samym samochodzie kończąc... Generalnie zasada jest jedna - im taniej tym lepiej, nawet jeśli ma to zaszkodzić bezpieczeństwu pracowników. A sam prezes? A sam prezes to jeden z wielu ostatnio tego typu prezesów "spółka z o.o.", zarządzający swoim geszeftem z domowego tapczanu... Widzę, że sporo negatywnych opinii zostało tutaj usuniętych (szkoda), a opinie janka i kamili brzmią tak jakby sam prezes je pisał... Odradzam.
1
rozenberrg 2015-12-11 13:22:23
chciałbym sie zatrudnić w tej firmie jako pracownik budowlany czy jest on wypłacalny ? pozd.
gzm 2016-01-11 17:01:22
Radzę się trzymać z daleka od tej firmy.
1
xyz 2016-02-02 13:44:49
Pierwsze słyszę żeby gdziekolwiek zatrudniali od razu na czas nieokreślony.Jakaś ściema i tyle.
sebik 2016-03-08 09:16:28
Hahaha , nic tylko firma kogucik.Nie polecam
1
anek 2016-05-15 16:52:17
to prawda, jednak na umowach zlecenie czy o dzieło tak naprawdę nie mamy dostępu do wielu czynników, które również budują tożsamość z firmą u pracowników, a oni dbają o to, aby jednak pracowników na umowę o pracę zatrudniać i faktycznie jest socjal, np. wczasy pod gruszą
Zostaw swoją opinię o HM Estate - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HM Estate