brak logo

FLIPSY

Stodzew

Opinie o FLIPSY

kkk 2011-07-13 22:03
dyrektora wywalili na pysk a nie ze odchodzi wiem bo go znam prywatnie
avila 2011-07-17 11:09
ciekawego którego jak wszyscy pracują, co ty klepiesz za farmazony
lala 2011-07-26 01:25
Słuchajcie koledzy i koleżanki .Pracowałam w Flipsie 4 lata jako przedstawiciel handlowy ,początek był naprawdę zadowalający.Pensja na czas .,zarobki nie były małe.Po czterech miesiącach zaczęły się problemy .Wypłaty 3,4tygodnie z opóżnieniem.Mimo tego jeżdziłam ,nie ściemniałam poprostu nie potrafiłam oszukiwac.I tak głupia jeżdziłam przez 5 miesięcy nie otrzymując żadnego wynagrodzenia .Do tej pory a minęło prawie 5 lat ,nie odzyskałam tych zaległych pensji.Obecnie pracuję w firmie która również zajmuje się produkcją chrupek .Oczywiście jak się domyślacie w firmie która jest wielką konkurencją dla Flipsa.Jestem bardzo zadowolona z tej pracy .,aby tak dalej .Zyczę każdemu ,aby był zadowolony ze swojej pracy tak jak ja jestem.Pozdrawiam
chrupek 2011-07-28 18:15
lala to było kilka lat temu, teraz wiele sie zmieniło, u mnie TBM juz nie ma na rejonie :)
lala 2011-07-30 17:42
nie tak wiele. A ja powiem jedno: na moim terenie jest bardzo malutko Flipsa i jest przedstawiciel. PO prostu ludzie zapomnieli o nim. Natomiast na Twoim terenie TBM może nie byc, ze wzgledu na brak przedstawiciela. Opinia klientow jest taka : gumowaty i duzo gorszej jakosci ( porownujac do poprzednich lat ) ;)
1
biznesisbiznes 2011-08-10 13:57
czesc sluchajcie bardzo mi smakowaly zawsze flipsy orzechowe tylko ph dawali ciala bo u mnie w slupsku prawie ich nie bylo no a ostatnio w ogole tragedia zeby dostac orginalne flipsy jedynie do zabki mozna kupic tam sa max snack orzechowe i to sa wlasnie flipsy z tym ze ciuteczke moze inny smak jakbymniej tluste mniej przypraw niz te w oryginale co kiedys. ale to pewnie wina modernizacji produkcji ogolnie firma flips spoko [usunięte przez moderatora].

A 30 tys mies obrotu prosze was [usunięte przez moderatora] to dla was duzo?

Pracowalem w firmie sprzedajacej lody najlepszy PH miał raz w jeden dzien 28.000zł !!!!!!!!!!

a srednio w sezonie kazdy ph mial z 8.000zł do 15.000zł !!! TEREN NADMORSKI!

fakt poza sezonem kicha mieli od 2 do 5tys dziennie ale to i tak nie wasze smieszne 30 tys miesiecznie i wy marudzicie ze malo zarabiacie kochani niestety ph musi miec zapal do pracy znam jednego dlugo ni epopracowal 15 i byl zawsze na firmie olewal punkty [usunięte przez moderatora] i wszystko mial w [usunięte przez moderatora] a pozniej pretensje do kazdego tylko nie do siebie samego a mi sie zalili ludzie czemu firma nie byla u nich juz pare dni bo lodow nie maja :((( ludzie sie prosili o to aby kupic a ten [usunięte przez moderatora].. ah szkoda gadac...

a ten drugi rekordzista jezdzil po 12 i wiecej godzin ale potrafił zarobić tyle kasy dla siebie w miesiacu ze niektorzy tyle przez pol roku nie maja tak kazdy bl w szoku ile on zarabia !!! JAK JAKIS DYREKTOR !!! i to nie jakis ale w mega korporacji a to byla zwykla firemka i uczciwy szef - procent od obrotu wiec zrobiles 50 miales cos a zrobiles 200tys miales 4x to coś . pozdrowionka i oby sie udalo oby marka flips nie zniknela z rynku
anonim 2011-11-24 18:05
za dawnych czasów
o czym ty bredzisz
*** 2011-11-28 16:46
Pracuję w tej firmie już ponad rok i nie narzekam , jak to mówią \"wszędzie dobrze gdzie nas nie ma \"
egon 2011-12-30 17:46
praca we Flipsach jest ok ja nie narzekam.
M.S. 2012-01-01 15:39
Praca we FLIPS-ie jest ok. fajny kierownik,fajny dyrektor i fajny mój region.








franek 2012-01-02 17:38
a jaki region?
xxxxx 2012-01-29 22:33
pracowałem tam i wprowadziłem flipsy na swój rynek teraz już znikły z sklepów firma padaczka [usunięte przez moderatora]
2
ciekawski 2012-11-17 17:45
KTÓRY KIEROWNIK?? MOŻE MAGAZYNÓW?
Crispy Orzechowy 2013-02-22 16:33
To to jeszcze istnieje? :))) Zdziwiłem się.Sądownie "wyrwałem" swoje pieniążki.Nie POLECAM NAWET NAJWIĘKSZEMU WROGOWI !!
1
Arek 2014-04-27 16:31
Pytanie do ludzi co tam pracowali lub pracują w Firmie FLIPSY czy Myrcha jest dalej właścicielem tej firmy gdzie mieszka i co w ogóle obecnie porabia jaki jest jego adres zamieszkania gdzie go można zastać i gdzie on obecnie pracuje - bardzo proszę o odpowiedż
2
szukajaca wiekszych zarobkow 2014-09-09 12:54
Szukam pracy gdzie wiecej placa niz 1000zl. Jak tam jest ile sie zarabia? Jakie sa zmiany i wogole jak tam jest.
ula 2014-11-26 17:50
P. Myrcha nie jest właścicielem Flipsów. Firma została przejęta przez panów w kominiarkach pod wodzą byłego warszawskiego prokuratora p. Filipa Dopierały (obecnie adwokat w swojej kancelarii Lte w Warszawie). Flipsy przejął na zlecenie p. Grabowskiego, który wcześniej przejął Polmlek w ten sam sposób nocą (dosłownie !) a teraz p. Grabowski jest wspaniałym panem biznesmenem i mecenasem sztuki - kupił zameczek w Pułtusku i łaskawie go remontuje ku uciesze nic nie wiedzącej gawiedzi . Panowie mają na koncie przejętych 14 firm to stać ich na takie zakupy i bycie mecenasem sztuki .
Pan Myrcha usłyszał tylko że niech się cieszy że jeszcze żyje .
Wpiszcie sobie w google te nazwiska wraz z firmami i poczytajcie.
W Polsce nie można prowadzić biznesu i go rozwijać bo zaraz cie dopadnie ktoś chętny i pod wodzą adwokata, sądu i prokuratora zrobi z ciebie dziada.
Myślałam, że tak to tylko na filmach ale niestety nie.

abcd 2015-01-19 14:58
Może ktoś napisać jaka tam jest praca? Co wiem jest system trzy zmianowy. jakie są tam zarobki?
2
Możej 2015-03-11 12:20
Firma przede wszystkim produkuje zarówno znane FLIPSY, jak i inne naturalne produkty takie jak płatki śniadaniowe, chipsy i prażynki ziemniaczane naturalne i smakowe. Zlokalizowani są w Stodzewie, chociaż odnoszę wrażenie, że ludzie z większych miejscowości również podejmują u nich pracę za dobrą kasę. Podpowiedzcie ile tam można średnio zarobić.
Flips12345 2015-04-22 16:36
pracowałem jako ph we flipsach, dopóki nie wykupiono Wilbo było Ok. Później zaczęło sie typowe dziadostwo , sprzedaż ryb razem z chrupkami , z tym że za sprzedaż ryb nie otrzymywało się pieniędzy, Kierownik regionu lekko mówiąc niekompetentny pracy na tym stanowisku , Generalnie słabe pieniądze , słaby sprzęt do pracy (5 letnie Fiaty Seicento lub 7 letnie skody Fabie z GPS-em ), brak ipaq-ów , Jeżeli twój "auto" służbowe odmówi posłuszeństwa to pan kierownik wpadnie na pomysł że masz jeździć do klientów autobusem .
2
Karolina 2016-06-15 08:31
Witam,
czy może ktoś określić jakie są warunki pracy w tej firmie na stanowiskach biurowych ? Podejście do pracownika? Płaca ? Godziny pracy?
tomek 2016-08-26 20:50
słyszałem że padł i ktoś ich kupił prawda to bo w terenie nie ma towaru
1
gall 2016-08-31 08:09
Firma dziadostwo. Nie płaci pensji. Omijać z daleka. . Firma dno
3
observer 2016-08-31 12:37
rozłożyć coś takiego jak grupa BGK oraz WILBO, jak sie okazuje nie trzeba nic umieć a sceariusz napisany wcześniej. Krótko ludzie kierujący to ....., omijać ludzi z zarządu grupy BGK i WILBO jak najdalej . Kto chce pracować uczciwuie niech zapomni o współpracy z członkami zarządu firm ww. Jak gall , dno.
3
abc 2016-08-31 18:09
To fakt dno i szkoda słów, aby określic tą firmę i panujący tu bajzel, spowodowany zarządzaniem firmy przez niekompetentną kadrę.
4
observer 2016-09-01 09:33
@Ania-odstaw to co bierzesz bo Ci szkodzi, jeżeli uważasz, że np. nie płacenie pracownikom dwa miesiące, brak produkcji w zarządzanych firmach , to oznacza wg Ciebie , że ... firma rozwija dość sprawnie... jest OK???
7
andrzej 2016-09-08 17:23
nie ma żadnych benefitów tak jak nie ma towaru w firmie
2
Lolek 2016-09-08 17:41
Na chwile obecną firma przechodzi kryzys, pracownicy przeżywają horror po raz drugi
3
abc 2016-09-08 20:07
z pracownikami to raczej w tej sytuacji nikt się nie przejmuje, najlepiej jakby się sami pozwalniali, to byłoby po problemie
3
Lolek 2016-09-09 07:43
Pracuje tam, więc wiem jak jest.
2
Lolek 2016-09-09 07:50
Pracuje tam, więc wiem jak jest. Produkcja ustała bo nic sie nie opłaca, nie ma kasy na wypłaty, w tygodniu siedzimy w domu a w weekend każą przychodzić do pracy. Żadnego ładu ani składu
3
Lolek 2016-09-09 14:46
Ja tam pracuje obecnie to wiem, firma przechodzi kryzys, produkcja ustała, od dwóch miesięcy czekamy na pensje. A z własnej woli nikt stąd nie odejdzie
4
Lolek 2016-09-10 09:34
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli to z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma się takie wrażenie ze firma ma zamiar się przebranżowić.
2
Lolek 2016-09-10 09:35
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli to z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma się takie wrażenie ze firma ma zamiar się przebranżowić.
2
andrzej 2016-09-10 12:16
Wilbo wyssało co sie dało z flipsa i przybiło gwóźdź do trumny.
3
Lolek 2016-09-10 16:47
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli to z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma się takie wrażenie ze firma ma zamiar się przebranżowić.
1
Lolek 2016-09-10 16:54
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli tego z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma sie takie wrazenie ze firma ma zamiar sie przebranżowić.
1
buhaha 2016-09-10 21:28
Najlepiej niech gwozdzie produkują,bo to w co weszli to bez przyszlości jest.
2
Grubas 2016-09-16 22:49
No ja znam firmę jakiś czas i moim zdaniem nie można jednoznacznie określić czy faktycznie wszystko jest aż tak bez przyszłości jak mówicie, dla mnie obojętnie na jaki obszar wejdą to i tak sobie doskonale poradzą
XXX 2016-11-09 02:23
Bez przyszłości... ! Już nawet nie czarują, że będzie dobrze! Niech to się w końcu skończy!
12
Abc 2016-11-17 20:52
No właśnie sobie poradzili!
1
Asor 2016-11-18 20:52
Co masz na myśli ? Poradzili sobie z długami i teraz bedą wszystkim płacić ? Kiedy znów ruszy produkcja?
4
z okolic 2016-11-25 17:31
Co masz na myśli? Czyli Padli? Kto to przejmie? Coś wiadomo?
1
ono 2016-11-28 09:52
Pewnie się sprzedali..
1
andrzej 2016-11-30 20:03
zwolniono wszystkich przedstawicieli zaraz pewnie poleci biuro to juz koniec Flipsów
1
k 2016-12-14 13:59
Czy coś się tam zmieniło? słyszałam ze jest nowy prezes. co z pensjami?
Xyz 2017-01-02 00:20
Czy ktoś wie może czy ogłosili już upadlosc?
10
Hanna 2017-05-18 13:36
@Xyz w Krajowym Rejestrze Sądowym widnieje informacja, że FLIPSY SP Z O O są w upadłości likwidacyjnej.
Marqus 2017-05-18 14:43
Flips został przejęty przez inna dużą POLSKĄ firmę zajmującą się produkcja chrupek i zdrowej żywności, jak ktoś chce więcej info szukajcie w necie ;) Ale z tego co się orientuję obecnie wychodza na prostą wynagrodzenia na czas itd
Nick 2017-05-23 11:08
Kolego a kto wykupił flipsa
Zostaw swoją opinię o FLIPSY - Stodzew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FLIPSY