brak logo

FLIPSY

Stodzew

Opinie o FLIPSY

kazia 2011-04-22 19:50:39
bardzo Ci dziękuje za wyjaśnienie jestem tego samego zdania ci ludzie chyba nie wiedzą co to znaczy być upokarzanym przez szefów pracować po 12 godzin 6 dni w tygodniu za 1000 złotych pensji i jeszcze mieć rodzinę której trzeba coś ugotować i oprać. A im przeszkadza że samochód kiepskiej klasy i bez klimy. NIECH IDĄ PRACOWAĆ DO MARKETU TAM SOBIE POJEŻDŻĄ ZA DARMO NA PALECIAKU. Dziękuje i pozdrawiam
normalny 2011-04-25 20:16:36
A Ty jakbys była ogarnieta to w pracy PH klima, odgrywa akurat bardzo istotna role. W kążdej SZANUJĄCEJ sie firmie o tym dobrze wiedzą. Wiec nie spinj sie tak bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz za przeproszeniem.
kazia 2011-04-26 14:05:10
wyobraź sobie że jestem ogarnięta i wiem bo mój mąż jest przedstawicielem handlowym od 10 lat i pewnie byłoby super gdyby miał auto z klimą i bez kratki ale to nie jest powód żeby mówić o swoim pracodawcy tak źle bo czasy są bardzo ciężkie i trzeba doceniać co ma a zresztą jeśli Ty potrafisz obrażać takimi epitetami osobę której nie znasz to czego można się po tobie spodziewać
byly pracownik 2011-05-15 12:23:31
anonim - 2010-08-11 23:00:52

ona - 2010-08-11 22:57:24

jaki ph pisze w nocy dobrze o swojej firmie NAWIEDZONY LUB PODSTAWIONY ale to na nic i tak sie nie sprzedaje dzięki nowej polityce firmy a szkoda bo by szło a tak padnie

jak jestes taka dobra i robisz powyzej 55 tys to wg moich obliczen powinnas zarobić 3,107 zł, chyba ze nie jestes wstanie sprzedac nawet za 20 tys zł w miesiacu hehe

jak czytam te opinie to chce mi sie smiac :) takie targety sa smiesznie niskie. Szkoda, ze ta firma tak nisko upadla. Kiedys, w czasach jej swietnosci, taki obrot miesieczny, o jakim piszecie, czyli nawet 55 tys pln mialem przez dwa wyjazdy w dwa dni, za gotowke do reki, bez czekanie na przelewy. A teraz jest to wg Was calkiem dobry obrot miesieczny. Jestem w szoku! To bardzo niskie wyniki. Szkoda... bo kiedys za moich czasow ta firma funkcjonowala zupelnie inaczej, gdyz miala lepsza polityke handlowa i kierowcow, ktorzy pracowali za ph, to oni sprzedawali... A potem przyszli MADRZEJSI :) i tak zmodernizowali firme, ze jest jak jest... wynik - wyplaty dla pracownikow po trzech miesiach. Chyba tylko tyle chce powiedziec.... zenada...
tos 2011-07-02 12:42:15
Wszyscy piszący tu jestescie jak dla mnie [usunięte przez moderatora], nikt nie napisze o swojej bylej firmie dobrze, jeszcze sie taki nie zdazyl zwolniony za dobra sumienna prace, zeby pisal dobrze o swoim bylem pracodawcy to juz tak jest i bedzie taka nasza mentalnosc ludzka.

zapytajcie swoich znajomych kolegów jak im sie pracuje i za jaka kase pracuja, mam znajomych w aksamie w kamisie i w innych super firmach, spotkam sie z nimi w codziennej obsłudze sklepów np PSS i jeszcze żaden nie powiedział dobrze o swojej firmie, każdy z nam ma zly samochód, każdy za mało zarabia i każdy ma takie wielkie targety ze nie mogą wyrobić, juz nie wspomnę o dostępność produktów na półce ilości fejsów hehe dodatkowych ekspozycja no poprostu cudownie. ( Dobrze że w BGK takich cudów nie ma )
Ja pracownik BGK sie zastanawiam to po co oni pracują jeżdżą tymi samochodami po tych śmiesznych sklepach za taka śmieszna kasę mając tyle obowiązków bez braku towaru na wymiany i fure tabelek do pisania itp. W naszym kraju jest demokracja i zawsze można pracować na budowie, można byc tez kreatywnym i być na utrzymaniu zony bądź mamusi, a co inteligentniejsze jednostki mogą wyjechać do Londynu pracować za duża kase jako śmieciarze.

Pozdrawiam wszystkich PH...
kkk 2011-07-13 22:03:25
dyrektora wywalili na pysk a nie ze odchodzi wiem bo go znam prywatnie
avila 2011-07-17 11:09:48
ciekawego którego jak wszyscy pracują, co ty klepiesz za farmazony
lala 2011-07-26 01:25:49
Słuchajcie koledzy i koleżanki .Pracowałam w Flipsie 4 lata jako przedstawiciel handlowy ,początek był naprawdę zadowalający.Pensja na czas .,zarobki nie były małe.Po czterech miesiącach zaczęły się problemy .Wypłaty 3,4tygodnie z opóżnieniem.Mimo tego jeżdziłam ,nie ściemniałam poprostu nie potrafiłam oszukiwac.I tak głupia jeżdziłam przez 5 miesięcy nie otrzymując żadnego wynagrodzenia .Do tej pory a minęło prawie 5 lat ,nie odzyskałam tych zaległych pensji.Obecnie pracuję w firmie która również zajmuje się produkcją chrupek .Oczywiście jak się domyślacie w firmie która jest wielką konkurencją dla Flipsa.Jestem bardzo zadowolona z tej pracy .,aby tak dalej .Zyczę każdemu ,aby był zadowolony ze swojej pracy tak jak ja jestem.Pozdrawiam
chrupek 2011-07-28 18:15:31
lala to było kilka lat temu, teraz wiele sie zmieniło, u mnie TBM juz nie ma na rejonie :)
lala 2011-07-30 17:42:36
nie tak wiele. A ja powiem jedno: na moim terenie jest bardzo malutko Flipsa i jest przedstawiciel. PO prostu ludzie zapomnieli o nim. Natomiast na Twoim terenie TBM może nie byc, ze wzgledu na brak przedstawiciela. Opinia klientow jest taka : gumowaty i duzo gorszej jakosci ( porownujac do poprzednich lat ) ;)
1
biznesisbiznes 2011-08-10 13:57:49
czesc sluchajcie bardzo mi smakowaly zawsze flipsy orzechowe tylko ph dawali ciala bo u mnie w slupsku prawie ich nie bylo no a ostatnio w ogole tragedia zeby dostac orginalne flipsy jedynie do zabki mozna kupic tam sa max snack orzechowe i to sa wlasnie flipsy z tym ze ciuteczke moze inny smak jakbymniej tluste mniej przypraw niz te w oryginale co kiedys. ale to pewnie wina modernizacji produkcji ogolnie firma flips spoko [usunięte przez moderatora].

A 30 tys mies obrotu prosze was [usunięte przez moderatora] to dla was duzo?

Pracowalem w firmie sprzedajacej lody najlepszy PH miał raz w jeden dzien 28.000zł !!!!!!!!!!

a srednio w sezonie kazdy ph mial z 8.000zł do 15.000zł !!! TEREN NADMORSKI!

fakt poza sezonem kicha mieli od 2 do 5tys dziennie ale to i tak nie wasze smieszne 30 tys miesiecznie i wy marudzicie ze malo zarabiacie kochani niestety ph musi miec zapal do pracy znam jednego dlugo ni epopracowal 15 i byl zawsze na firmie olewal punkty [usunięte przez moderatora] i wszystko mial w [usunięte przez moderatora] a pozniej pretensje do kazdego tylko nie do siebie samego a mi sie zalili ludzie czemu firma nie byla u nich juz pare dni bo lodow nie maja :((( ludzie sie prosili o to aby kupic a ten [usunięte przez moderatora].. ah szkoda gadac...

a ten drugi rekordzista jezdzil po 12 i wiecej godzin ale potrafił zarobić tyle kasy dla siebie w miesiacu ze niektorzy tyle przez pol roku nie maja tak kazdy bl w szoku ile on zarabia !!! JAK JAKIS DYREKTOR !!! i to nie jakis ale w mega korporacji a to byla zwykla firemka i uczciwy szef - procent od obrotu wiec zrobiles 50 miales cos a zrobiles 200tys miales 4x to coś . pozdrowionka i oby sie udalo oby marka flips nie zniknela z rynku
anonim 2011-11-24 18:05:21
za dawnych czasów
o czym ty bredzisz
*** 2011-11-28 16:46:16
Pracuję w tej firmie już ponad rok i nie narzekam , jak to mówią "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma "
egon 2011-12-30 17:46:46
praca we Flipsach jest ok ja nie narzekam.
M.S. 2012-01-01 15:39:54
Praca we FLIPS-ie jest ok. fajny kierownik,fajny dyrektor i fajny mój region.








franek 2012-01-02 17:38:28
a jaki region?
xxxxx 2012-01-29 22:33:09
pracowałem tam i wprowadziłem flipsy na swój rynek teraz już znikły z sklepów firma padaczka [usunięte przez moderatora]
1
ciekawski 2012-11-17 17:45:44
KTÓRY KIEROWNIK?? MOŻE MAGAZYNÓW?
Crispy Orzechowy 2013-02-22 16:33:00
To to jeszcze istnieje? :))) Zdziwiłem się.Sądownie "wyrwałem" swoje pieniążki.Nie POLECAM NAWET NAJWIĘKSZEMU WROGOWI !!
1
Arek 2014-04-27 16:31:01
Pytanie do ludzi co tam pracowali lub pracują w Firmie FLIPSY czy Myrcha jest dalej właścicielem tej firmy gdzie mieszka i co w ogóle obecnie porabia jaki jest jego adres zamieszkania gdzie go można zastać i gdzie on obecnie pracuje - bardzo proszę o odpowiedż
1
szukajaca wiekszych zarobkow 2014-09-09 12:54:31
Szukam pracy gdzie wiecej placa niz 1000zl. Jak tam jest ile sie zarabia? Jakie sa zmiany i wogole jak tam jest.
ula 2014-11-26 17:50:50
P. Myrcha nie jest właścicielem Flipsów. Firma została przejęta przez panów w kominiarkach pod wodzą byłego warszawskiego prokuratora p. Filipa Dopierały (obecnie adwokat w swojej kancelarii Lte w Warszawie). Flipsy przejął na zlecenie p. Grabowskiego, który wcześniej przejął Polmlek w ten sam sposób nocą (dosłownie !) a teraz p. Grabowski jest wspaniałym panem biznesmenem i mecenasem sztuki - kupił zameczek w Pułtusku i łaskawie go remontuje ku uciesze nic nie wiedzącej gawiedzi . Panowie mają na koncie przejętych 14 firm to stać ich na takie zakupy i bycie mecenasem sztuki .
Pan Myrcha usłyszał tylko że niech się cieszy że jeszcze żyje .
Wpiszcie sobie w google te nazwiska wraz z firmami i poczytajcie.
W Polsce nie można prowadzić biznesu i go rozwijać bo zaraz cie dopadnie ktoś chętny i pod wodzą adwokata, sądu i prokuratora zrobi z ciebie dziada.
Myślałam, że tak to tylko na filmach ale niestety nie.

abcd 2015-01-19 14:58:46
Może ktoś napisać jaka tam jest praca? Co wiem jest system trzy zmianowy. jakie są tam zarobki?
2
Możej 2015-03-11 12:20:11
Firma przede wszystkim produkuje zarówno znane FLIPSY, jak i inne naturalne produkty takie jak płatki śniadaniowe, chipsy i prażynki ziemniaczane naturalne i smakowe. Zlokalizowani są w Stodzewie, chociaż odnoszę wrażenie, że ludzie z większych miejscowości również podejmują u nich pracę za dobrą kasę. Podpowiedzcie ile tam można średnio zarobić.
Flips12345 2015-04-22 16:36:42
pracowałem jako ph we flipsach, dopóki nie wykupiono Wilbo było Ok. Później zaczęło sie typowe dziadostwo , sprzedaż ryb razem z chrupkami , z tym że za sprzedaż ryb nie otrzymywało się pieniędzy, Kierownik regionu lekko mówiąc niekompetentny pracy na tym stanowisku , Generalnie słabe pieniądze , słaby sprzęt do pracy (5 letnie Fiaty Seicento lub 7 letnie skody Fabie z GPS-em ), brak ipaq-ów , Jeżeli twój "auto" służbowe odmówi posłuszeństwa to pan kierownik wpadnie na pomysł że masz jeździć do klientów autobusem .
Karolina 2016-06-15 08:31:32
Witam,
czy może ktoś określić jakie są warunki pracy w tej firmie na stanowiskach biurowych ? Podejście do pracownika? Płaca ? Godziny pracy?
tomek 2016-08-26 20:50:32
słyszałem że padł i ktoś ich kupił prawda to bo w terenie nie ma towaru
gall 2016-08-31 08:09:55
Firma dziadostwo. Nie płaci pensji. Omijać z daleka. . Firma dno
1
observer 2016-08-31 12:37:04
rozłożyć coś takiego jak grupa BGK oraz WILBO, jak sie okazuje nie trzeba nic umieć a sceariusz napisany wcześniej. Krótko ludzie kierujący to ....., omijać ludzi z zarządu grupy BGK i WILBO jak najdalej . Kto chce pracować uczciwuie niech zapomni o współpracy z członkami zarządu firm ww. Jak gall , dno.
1
abc 2016-08-31 18:09:57
To fakt dno i szkoda słów, aby określic tą firmę i panujący tu bajzel, spowodowany zarządzaniem firmy przez niekompetentną kadrę.
2
observer 2016-09-01 09:33:24
@Ania-odstaw to co bierzesz bo Ci szkodzi, jeżeli uważasz, że np. nie płacenie pracownikom dwa miesiące, brak produkcji w zarządzanych firmach , to oznacza wg Ciebie , że ... firma rozwija dość sprawnie... jest OK???
6
andrzej 2016-09-08 17:23:39
nie ma żadnych benefitów tak jak nie ma towaru w firmie
1
Lolek 2016-09-08 17:41:56
Na chwile obecną firma przechodzi kryzys, pracownicy przeżywają horror po raz drugi
1
abc 2016-09-08 20:07:38
z pracownikami to raczej w tej sytuacji nikt się nie przejmuje, najlepiej jakby się sami pozwalniali, to byłoby po problemie
1
Lolek 2016-09-09 07:43:42
Pracuje tam, więc wiem jak jest.
1
Lolek 2016-09-09 07:50:30
Pracuje tam, więc wiem jak jest. Produkcja ustała bo nic sie nie opłaca, nie ma kasy na wypłaty, w tygodniu siedzimy w domu a w weekend każą przychodzić do pracy. Żadnego ładu ani składu
1
Lolek 2016-09-09 14:46:07
Ja tam pracuje obecnie to wiem, firma przechodzi kryzys, produkcja ustała, od dwóch miesięcy czekamy na pensje. A z własnej woli nikt stąd nie odejdzie
3
Lolek 2016-09-10 09:34:07
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli to z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma się takie wrażenie ze firma ma zamiar się przebranżowić.
1
Lolek 2016-09-10 09:35:03
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli to z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma się takie wrażenie ze firma ma zamiar się przebranżowić.
1
andrzej 2016-09-10 12:16:38
Wilbo wyssało co sie dało z flipsa i przybiło gwóźdź do trumny.
1
Lolek 2016-09-10 16:47:54
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli to z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma się takie wrażenie ze firma ma zamiar się przebranżowić.
1
Lolek 2016-09-10 16:54:12
Pisząc, że produkcja ustała miałem na myśli produkcje chrupek kukurydzianych, czyli tego z czego firma jest najbardziej znana. W chwili obecnej ma sie takie wrazenie ze firma ma zamiar sie przebranżowić.
1
buhaha 2016-09-10 21:28:47
Najlepiej niech gwozdzie produkują,bo to w co weszli to bez przyszlości jest.
Grubas 2016-09-16 22:49:47
No ja znam firmę jakiś czas i moim zdaniem nie można jednoznacznie określić czy faktycznie wszystko jest aż tak bez przyszłości jak mówicie, dla mnie obojętnie na jaki obszar wejdą to i tak sobie doskonale poradzą
XXX 2016-11-09 02:23:04
Bez przyszłości... ! Już nawet nie czarują, że będzie dobrze! Niech to się w końcu skończy!
9
Abc 2016-11-17 20:52:52
No właśnie sobie poradzili!
1
Asor 2016-11-18 20:52:02
Co masz na myśli ? Poradzili sobie z długami i teraz bedą wszystkim płacić ? Kiedy znów ruszy produkcja?
2
z okolic 2016-11-25 17:31:18
Co masz na myśli? Czyli Padli? Kto to przejmie? Coś wiadomo?
ono 2016-11-28 09:52:18
Pewnie się sprzedali..
andrzej 2016-11-30 20:03:01
zwolniono wszystkich przedstawicieli zaraz pewnie poleci biuro to juz koniec Flipsów
Zostaw swoją opinię o FLIPSY - Stodzew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FLIPSY