brak logo

Frito Lay Tomaszów Maz.

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Frito Lay Tomaszów Maz.

Jula 2017-02-03 07:30
Ja też chcę na imprezę przegapiłam jakaś? Dawno nic nie upolowały a jestem teraz wolna dajcie znać
PH 2017-02-15 22:57
Czyżby Frito Lay nie miało potrzeby zatrudniania ludzi? Chciałbym u nich pracować jako przedstawiciel handlowy. Mam pytanie ile można dostać pensji na początek?
Lidia 2017-03-01 11:46
Jak wyglądają pierwsze dni pracy nowego pracownika?
Ela 2017-03-01 20:29
Hania ja do upadłego
Lidia 2017-03-07 16:01
Ela, a możesz powiedzieć coś więcej?
Ela 2017-03-10 09:21
Ganiaja za najniższą stawkę
Ela 2017-03-10 09:58
A już najgorsze są te imprezy samo łajdactwo
Iza 2017-03-16 09:39
Czy firma Frito Lay ma aktualnie zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego? Widziałam ofertę ale w lutym. Zależy mi na pracy ponieważ słyszałam o nich same dobre opinie. Może cos jeszcze wiecie ? Jakie warunki, jaki samochód, może laptop? Z góry dziękuję
Alek 2017-04-23 17:20
I znowu impreza? Oczywiście znowu bez małżonków no może wreszcie się ktoś się odezwie ja bym z chęcią poszedł z żoną co wy na to?
Alek 2017-04-23 17:21
I znowu impreza? Oczywiście znowu bez małżonków no może wreszcie się ktoś się odezwie ja bym z chęcią poszedł z żoną co wy na to?
Mi 2017-04-23 21:35
Stadion by trzeba wynająć na tyle osób
Alek 2017-04-24 06:45
Nie przesadzaj nie cały zakład naraz może być zmianami to by się nazywała integracja a nie tak
Ela 2017-04-24 07:40
Ja też bym była za tym żeby iść z osobą towarzyszącą a co to zakład stać na kilka imprez w roku to niech coś zorganizuje dla par
Mi 2017-04-24 11:41
Alku, spotkania działowe są organizowane. Jak długo pracujesz?
Alek 2017-04-24 14:04
Ale każdy idzie sam dlaczego?
Marlena 2017-04-25 06:27
Co z tego że działowe jak idą owszem pary ale wewnątrz zakladowe Mi byłeś kiedyś tam ze swoją partnerką nie więc o co chodzi?
MI 2017-04-25 09:29
Nutka zazdrości?
Maria 2017-04-26 08:55
Zazdrości może trochę ale ja mam ponad 50 lat i chciałabym zabrać ze sobą meza bo mi się piekli
Pauza 2017-04-26 18:36
Czy ciężko jest na produkcji ?i czy naprawdę warto podjąć prace w frito-lay
Zuza 2017-04-27 09:36
Jak chcesz robić za 1500 na rękę to proszę a tyrac trzeba no niestety
pauza 2017-04-27 14:26
1500 na 3 zmiany niezle .to chyba jednak przemyśle te robote :)))
Mira 2017-05-02 13:46
Myślę o pracy we Frito Lay w Tomaszowie Maz. czy ktoś mi coś podpowie?
Aga 2017-05-05 20:06
Jest ciężko i tyle zwłaszcza dla kobiet
Aga 2017-05-06 18:15
A co z tą imprezą kiedy w końcu jest26 czy 27 maja
Nowa 2017-05-07 21:07
Czy możesz napisać coś więcej o tej imprezie? Czy to jest fundowana impreza przez Frito Lay czy coś płacimy?
Monika 2017-05-07 22:09
Ja też bym chciała się czegoś więcej dowiedzieć no. Jak się ubrać , bardziej normalnie czy elegancko czy mogę iść z mężem napiszcie coś pracuje krótko i nie jestem w temacie
Ola 2017-05-12 21:40
No dajcie znać co z tą imprezą
Bezik 2017-05-16 21:27
Frito Lay chcąc utrzymać wysoką pozycje w branży dba bardzo o odpowiednie surowce i myślę, że taki kierunek daje efekty.
Wera 2017-05-31 06:40
No i cóż szału na imprezie nie było a gdyby tak na pary było napewno było by więcej ludzi
Zuza 2017-06-01 20:01
A może piknik
Bezik 2017-06-19 11:53
Jak atmosfera w firmie? Czytam opinie i widzę, że Frito Lay dba o pracowników. Organizują imprezy firmowe, super. Byłem pracownikiem i z sympatii interesuję się.
Alek 2017-07-05 09:54
No i co z tymi imprezami może tak podzielić na turyi zrobić z parami co wy na to?
oleś 2017-07-06 11:16
Czyżby jakieś nowe projekty? Firma potrzebuje sporo sprzedawców i ph wiecie coś o tym? Następna impreza będzie parami już zgłosili do szefa. Będzie dobrze!
Nariox 2017-07-11 15:57
praca jako operator ? warto aplikować tam? jak wyglada wynagrodzenie? atmosfera ? i ogolnie jak praca? czy warto isc?
Alek 2017-07-11 16:33
Praca jak każda inna nigdzie nie posadzą zapieprzac trzeba
Bezik 2017-07-14 11:52
Widzę, że Frito Lay nie ma ofert, a te z czerwca pewnie nieaktualne.?
Olek 2017-07-17 10:17
No tak każdy teraz udaje że Mietek to taki swój chłop a jak się okazało to jest wśród nas kto babiego stale donosił a i on sam był nielepszy a teraz imprezkę mu robią śmiech na sali żenada fałszywi jesteście
Wera 2017-07-17 10:23
I tu się z tobą zgadzam Mieciu wcale nie był ok według nas i wcale za nami nie stał jak to mam wmuwiono po prostu za dużo skarg na niego było od ludzi
Nowy 2017-07-18 22:32
Fajnie, że firma potrzebuje do pracy przedstawicieli handlowych. Właśnie złozyłem cv i mam pytanie czy zarobie tu godziwe pieniądze? Jak atmosfera.?
Oleerrrrr 2017-07-21 18:36
Dajcie spokoj z taka robota! Po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam !
Ziko 2017-07-22 16:56
Narzekać to każdy potrafi i to nawet za darmo! Jak by trzeba było solidnie popracować to przypuszczam, że zrobilibyście wielkie larum za ile. Nie ma zysków nie ma dobrych zarobków i to cała filozofia.
Krysia 2017-07-27 10:27
Nawet największemu wrogowi nie polecam Pepsico.Robią z ludzi cyborgi!
Bzik 2017-07-28 22:06
Widzę, że wakacje zrobiły swoje i na forum jest stosunkowo mało wpisów. Pochwalcie się co nowego w firmie? Może jakąś rozbudowa? Widać, że potrzebują sporo osób
Olek 2017-08-01 21:43
Dajcie znać o jakieś imprezie kiedy najbliższą? A gawryszewski to kiedy się hajta?
Klakier 2017-08-02 12:23
Słyszałem, że spora część osób idzie na urlopy, czyli będzie cisza?
Wera 2017-08-22 13:15
Co z tą imprezą 2 września
Wera 2017-08-22 13:51
A jaki charakter ma mieć ta impreza bardziej na luzie czy elegancki jestem na urlopie i nie wszystko do mnie dociera napiszcie coś
Wera 2017-08-22 14:16
Oleś miało być na pary
Bzik 2017-08-22 20:48
Czy firma potrzebuje aktualnie przedstawicieli handlowych?Dajcie info
Jula 2017-08-23 20:43
Czy my płacimy za coś na takiej imprezie jestem od niedawna w firmie i się nie orientuję
Zostaw swoją opinię o Frito Lay Tomaszów Maz. - Tomaszów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frito Lay Tomaszów Maz.