brak logo

Frito Lay Tomaszów Maz.

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Frito Lay Tomaszów Maz.

Julka 2016-08-02 21:28
Hej a szykuje się jakaś impra?
Julka 2016-08-03 07:48
Hej a czy 6 sierpnia to prac ujęcie? Bo to święto przecież
Robert 2016-08-03 15:54
Ale konkretnie Tomaszów
Ciekawy 2016-09-06 19:29
Ile osób zatrudnia zakład w Tomaszowie?
3
Darek . 2016-09-14 22:07
Jak nie mają ofert ? Produkcja , magazyn , aktywność codzienna niemal na wszystkich portalach ogłoszeniowych . Miejscowy nie pójdzie , bo wie że warunki pracy i płacy śmieszne , a przyjezdnych naiwniaków coraz mniej .
15
stary 2016-09-28 21:25
A pamiętacie jeszcze czasy Nondasa? Teraz działa w Radomiu...
2
erf 2016-09-28 21:39
no wlasnie dobrze by było gdyby jednak ktoś napisał ile tak dokładnie to wygnosi to wynagrodzenie tut
Ola 2016-11-03 08:44
Hej wszyscy narzekanie że tak źle a ja słyszę że u was to tylko same imprezy
Wera 2016-11-03 13:14
No a co tam się dzieje jest ostro
12
poirytowana 2016-11-10 00:17
zaklad pozal sie Boze robale wychodza jak tylko robi sie zimno.. w produktach mozna znaleść larwy owadów . a co do płacy .... szkoda slow czlowiek zapierdziela caly miesiac praktycznie bez wolnej soboty i niedzieli , nie mozna zaplanowac sobie weekendu bo praca "na telefon" grafiki robia tez z dnia na dzien jest to dla mnie bez sensu. oczywiscie przyjmuja ludzi przez agencje na pół etatu .. a wyplata czesto nie przekracza 1500 zl jest nawet mniej . wiec jak chcecie tam pracowac to odradzam wam bo to nie ma sensu. brak wolego czasu. a jesli chcesz wziaz wolne to musisz sie o to tam bic.
16
Darek 2016-11-26 21:02
Znowu szukają naiwnych :D :D :D , ale osób ubezwłasnowolnionych coraz mniej .
14
Wera 2017-01-09 06:22
Hej hej ale za to szefostwo miało super impreze a i my też będziemy mieć więc nie narzekają UE bawcie się jak nie za swoje
Bezik 2017-01-10 14:16
No to się wysiliłeś. Jak masz złość do firmy musiałeś z siebie wyrzucić. W ten sposób tylko szkodzisz a tracą ludzie którzy tam pracują
nn 2017-01-16 14:25
Praca dla desperatów i małorolnych z okolic Lubochni i Zawady
3
Darek 2017-01-26 20:13
Zgadza się , ludzie wyglądają tam jak beznamiętne cyborgi . Trudno oceniać człowieka z facjaty , na produkcji nie wymaga się też wykształcenia , ale towarzystwo nie napawa optymizmem , zwłaszcza do jakiejś współpracy .
2
Pochlebca 2017-02-01 22:56
Frito Lay zasługuje na miano super firmy , prawda?
Ela 2017-02-02 07:25
Firma nie ale za to impry jakie są a potem same rozwody bo jak na imprezie to nikt swojej połówki nie weźmie a potem się dzieje
Ela 2017-02-02 07:26
Firma nie ale za to impry jakie są a potem same rozwody bo jak na imprezie to nikt swojej połówki nie weźmie a potem się dzieje
Wiktor 2017-02-03 04:22
No właśnie a kiedy ta impreza może się załape
Jula 2017-02-03 07:30
Ja też chcę na imprezę przegapiłam jakaś? Dawno nic nie upolowały a jestem teraz wolna dajcie znać
PH 2017-02-15 22:57
Czyżby Frito Lay nie miało potrzeby zatrudniania ludzi? Chciałbym u nich pracować jako przedstawiciel handlowy. Mam pytanie ile można dostać pensji na początek?
Lidia 2017-03-01 11:46
Jak wyglądają pierwsze dni pracy nowego pracownika?
Ela 2017-03-01 20:29
Hania ja do upadłego
Lidia 2017-03-07 16:01
Ela, a możesz powiedzieć coś więcej?
Ela 2017-03-10 09:21
Ganiaja za najniższą stawkę
Ela 2017-03-10 09:58
A już najgorsze są te imprezy samo łajdactwo
Iza 2017-03-16 09:39
Czy firma Frito Lay ma aktualnie zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego? Widziałam ofertę ale w lutym. Zależy mi na pracy ponieważ słyszałam o nich same dobre opinie. Może cos jeszcze wiecie ? Jakie warunki, jaki samochód, może laptop? Z góry dziękuję
Alek 2017-04-23 17:20
I znowu impreza? Oczywiście znowu bez małżonków no może wreszcie się ktoś się odezwie ja bym z chęcią poszedł z żoną co wy na to?
Alek 2017-04-23 17:21
I znowu impreza? Oczywiście znowu bez małżonków no może wreszcie się ktoś się odezwie ja bym z chęcią poszedł z żoną co wy na to?
Mi 2017-04-23 21:35
Stadion by trzeba wynająć na tyle osób
Alek 2017-04-24 06:45
Nie przesadzaj nie cały zakład naraz może być zmianami to by się nazywała integracja a nie tak
Ela 2017-04-24 07:40
Ja też bym była za tym żeby iść z osobą towarzyszącą a co to zakład stać na kilka imprez w roku to niech coś zorganizuje dla par
Mi 2017-04-24 11:41
Alku, spotkania działowe są organizowane. Jak długo pracujesz?
Alek 2017-04-24 14:04
Ale każdy idzie sam dlaczego?
Marlena 2017-04-25 06:27
Co z tego że działowe jak idą owszem pary ale wewnątrz zakladowe Mi byłeś kiedyś tam ze swoją partnerką nie więc o co chodzi?
MI 2017-04-25 09:29
Nutka zazdrości?
Maria 2017-04-26 08:55
Zazdrości może trochę ale ja mam ponad 50 lat i chciałabym zabrać ze sobą meza bo mi się piekli
Pauza 2017-04-26 18:36
Czy ciężko jest na produkcji ?i czy naprawdę warto podjąć prace w frito-lay
Zuza 2017-04-27 09:36
Jak chcesz robić za 1500 na rękę to proszę a tyrac trzeba no niestety
pauza 2017-04-27 14:26
1500 na 3 zmiany niezle .to chyba jednak przemyśle te robote :)))
Mira 2017-05-02 13:46
Myślę o pracy we Frito Lay w Tomaszowie Maz. czy ktoś mi coś podpowie?
Aga 2017-05-05 20:06
Jest ciężko i tyle zwłaszcza dla kobiet
Aga 2017-05-06 18:15
A co z tą imprezą kiedy w końcu jest26 czy 27 maja
Nowa 2017-05-07 21:07
Czy możesz napisać coś więcej o tej imprezie? Czy to jest fundowana impreza przez Frito Lay czy coś płacimy?
Monika 2017-05-07 22:09
Ja też bym chciała się czegoś więcej dowiedzieć no. Jak się ubrać , bardziej normalnie czy elegancko czy mogę iść z mężem napiszcie coś pracuje krótko i nie jestem w temacie
Ola 2017-05-12 21:40
No dajcie znać co z tą imprezą
Bezik 2017-05-16 21:27
Frito Lay chcąc utrzymać wysoką pozycje w branży dba bardzo o odpowiednie surowce i myślę, że taki kierunek daje efekty.
Wera 2017-05-31 06:40
No i cóż szału na imprezie nie było a gdyby tak na pary było napewno było by więcej ludzi
Zuza 2017-06-01 20:01
A może piknik
Bezik 2017-06-19 11:53
Jak atmosfera w firmie? Czytam opinie i widzę, że Frito Lay dba o pracowników. Organizują imprezy firmowe, super. Byłem pracownikiem i z sympatii interesuję się.
Zostaw swoją opinię o Frito Lay Tomaszów Maz. - Tomaszów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frito Lay Tomaszów Maz.