brak logo

Plasticon Poland S.A.

Toruń

Opinie o Plasticon Poland S.A.

zabrano mi pasje na rzecz 0,5 litra krajowej z bie 2015-12-07 15:16:19
panowie z Solidarności. Mówie do panów RZAdządzych. opamietajcie sie. tracicie ludzi ilu nas wogóle jeszcze zostało w Solidarnosci. bo jakos sie tym nie chwalicie. ostatnie wasze działania są z typu ty już nic nie mozemy zrobic górze bo jesteśmy cienkie Bolki to choć zabierzemy coś robolom. Bravo.....Czyj był to pomysł bo jakoś się tym nikt nie chwali. Słyszałem tylko odpowiedz Prezesa że to komisja zadecydowała. no ale jakiś debil musiał to wymyśleć. jak chcieliście sie leczyc bo nic innego wam nie zostało to zwołaliście ludzi przyśli panowie i perdo.........lili by tylko przepchnąc wasz pomysł. bravo. a czemu nie zrobiliście zebrania by porozmawiać o benefitach? czy już nie można mieć pasji, zainteresowania.no tak waszą pasją jest żarcie i co chwila zmiana kateringu a jak wam nie pasuje to bierzecie godziny związkowe i sru na miasto do PIcolo albo jeszcze lepiej. no a ta zmiana to chyba po to żebyscie mogli sobie wiecej chlania kupic. Mówicie ze dlaiscie nam 700 zł w talonach. no to fakt odkąd góra nie dostaje talonów to wiecej jest dla dołu. ale co pozatym? prezes przegrywa z Kicermanem na kazdym froncie nawet jakiś czas musiał sobie po lekarzach pochodzić bo rady se nie dawał. czy zabranie benefitów to miała być wasza tak wisionka na torciku sukcesów Solidarnosci przy pasmie niepowodzeń? bravo. raczej gwozdz do trumny. przypominam że kiedyś braliście tez karnety na żużel mało tego nawet wysyłaliscie ludzi by wam brali na siebie karnety dla rodziny i co jakos wam to nie przeszkadzało. pamietajcie kto z dółem wojuje od dołu ginie. a teraz do panów co zrezycnowali z bycia członkami Solidarnosci przypominam że dzieki zwiazkom macie. wiecej kasy na talony, nową szatnie, przebudowe hali wiec nie mówcie że nic nie robią a jak wam się nie podoba zawsze prezesa można zmienić oni tam na supergluta sie nie poprzyklejali. a inaczej oni tam są bo wiedzą że jak stracą te stołki to zaraz góra ich zje. bo jaki jest marzenie dyrektora produkcji na świeta by dopasc Prezesa którego tylko stołek ratuje. Panowie którzy rządzą solidarnością. ja licze że odwołacie tą swoją tępą decyzje a propo benefitów. że zrobicie zebranie przedstawicie status zwiazkow ilu jest jeszcze człnków. przeprosicie za twoją decyzje dzieki którym straciliscie tylu członków. pozdrawiam
bbbbb 2015-12-09 12:58:25
Q..... będziesz miał pasję, ale krajową już nie do końca
wteran 2015-12-10 12:55:33
Stary, Ty weź lepiej naucz się poprawnie pisać. Weź słownik do ręki, zobacz jak stosować znaki interpunkcyjne. Niech to będzie Twoja pasja. Tego zlanego w jedno bełkotu nie da się czytać.
1
granda 2015-12-11 00:35:43
popis jednego aktora pt.KICERMAN trwa.sztuką było pozbyć się fachowców,to i sztuką będzie gnębienie pozostałych.wybitne zdolności owego dały się we znaki ludziom-zyeby pozostały.mamy przecież uznanego- i jakże szlachetnego-MISZCZA wiosełek.który założył spółdzielnię z EKSPERTEM.razem dokonują selekcji,bo wydajność jest priorytetem.to psy gończe-nie mylić z ludzmi....do końca roku wytrzymam i dzida-od tych zwolnionych dostałem cynę na niemcy.a żenada w stylu spektakl,czy inne przedstawienie niech trwa nadal-kiedyś pośmieję się z tego....pozdro dla WIOSŁUJĄCYCH INACZEJ
1
były 2015-12-11 00:42:36
wszystko się sp...ło po malickim.WSZYSTKO!!!!!
piotr 2015-12-13 20:22:20
Hej, ja widziałem, że Plasticon poszukuje co jakiś czas Specjalistów ds. Sprzedaży i tak się zastanawiam, czy aby nie ma tu rotacji? Ogółem jak tu z planami sprzedażowymi, do realizacji?
Kfirifii 2015-12-16 18:50:26
A co sądzicie o pani Krysi z Pcic
na paleniec 2015-12-16 20:08:18
jest faniutka
nie cierpie zwiazków 2015-12-16 20:11:43
piotrze w nasz ty przewodniczacy co ty robisz gamon z ciebie
co ty masz z ludzi mij ambicje i honor
a nie
jestes przegrany daje tobie slowo pojebi.
co to za zwiazki smiech na sali
m1 2015-12-16 20:15:42
wszystko się sp...ło po malickim.WSZYSTKO!!!!!
TERAZ NASZ KICERMANIK
WOJTALEWICZ HA HA CO TO ZA ZWIAZKOWIEC zlodzieju
ogólnie sie robi kołkoz
co raz gorzej
trzeba zwarzac panowie mimo ze pracuje 10 lat i mam dobre uklady u majstrów kierowników to trzeba uwazac
Luki 2015-12-17 15:22:45
Dobre związki zawodowe powinny dbać o pracowników, ale i o swoją firmę, a nie tylko krzyczeć "Wincej wincej".
Szkoda słów na osoby negatywnie wypowiadające się o ZZ, a jedna osoba piszę, że im Plasticon chce pasję do siłowni zabrać i jak nie daj Bóg szefostwo to czyta to jak ma później ich traktować ludzi poważnie?
zwiazkowiec 2015-12-30 18:14:21
a grzesiu siedzi i zawija w te sreberka
eggrgrggr 2015-12-31 14:34:55
a kiedy podwyżki miały być w grudniu dla 30 osób ????????
Aruś 2016-01-02 20:12:09
Szkoda, że nie szukają obecnie nikogo na specjalistę ds. sprzedaży... Z tego co mi wiadomo fajna posadka, plan sprzedaży do ogarnięcia spokojnie, a i pozwala na niezłe zarobki. Dajcie znać czy może nie potrzebują kogoś.
Pracoholik 2016-01-06 14:59:17
Witam. Koledzy i koleżanki czy ktoś z was posiada adres mejlowy do tej pani Krysi lub Krzysia jakaly? Pozdro
okaz 2016-01-08 01:27:30
myślę, że bez problemów dostaniesz go prosząc przez telefon od firmy. zresztą jak masz jakieś pytania odnośnie pracy tutaj to warto po prostu tutaj je zadać
bipi 2016-02-19 22:46:43
okaz, to może ja zapytam, czy ktoś pracował jako specjalista ds sprzedaży w plasticon i poleca. Jak czytałem ogłoszenie to wygląda ok, zapewniają potrzebne narzedzia do pracy, obiecuja wysokie premie, ale pytanie jak tu z wyrobieniem targetów.
xxx 2016-02-19 23:32:28
Każde ogłoszenie z Plasticonu tak wygląda. Obiecują duuuuuużo. Resztą zajmie się żydek z dolarem.
3
kocham tatiane 2016-02-22 10:10:31
witam na jakiej ulicy jest firma pcic bardzo dziekuje za odp
muminek 2016-02-22 11:54:34
kolego no to chyba musisz bardziej doprecyzować swoje pytyanie bo firma ma wiele miejscówek w kraju, popatrz na listę chociażby aktualnych rekrutacji teraz
były pracownik 2016-03-01 13:30:29
łubinowa 59,pani stankie
^: 2016-03-01 14:10:19
Hej nie wiecie może czy będzie u nich w najbliższym czasie jakaś rekrutacja na przykład na stanowisko specjalisty ds sprzedaży? Bo słyszałem ze atmosfera w porządku
deler 2016-03-11 20:31:30
kolego, oni spore rekrutacje urządzali ale ponad rok temu. Teraz zatrudniając taką ekipę nie muszą się martwić o niestałość składu - no chyba, że nagle ktoś wypadnie ale wątpię.
xxx 2016-03-11 23:40:22
jeżeli nikt nie wypadnie to ładnie trzymają palec pięknisiowi. Tak wrednego i chamskiego gościa to nie widziałem.
szlego 2016-03-13 20:40:49
Ja właśnie słyszałem @xxx, że atmosfera w firmie jest dobra. Aczkolwiek no każdy może wyrażać swoje opinie, trzeba mieć wykształcenie wyższe, a to może być dla niektórych przeszkodą.
plastyki 2016-03-23 00:01:22
p l a s t i c o n
t r a g e d i a kołkoz
dokładnie duzo jest co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to jawnie a koleś w okularach z Brzozówki ( jeździ paskiem w kombi to co anioł
to dopiero strzelec wyborowy
i to ze jeszcze tak swobodnie porusza się hm żenada
widać innym to pasuje
5
obserwator 2016-03-30 15:52:14
o (usunięte przez administratora)tobie chodzi kolego?
robił na nawijarce ale kariere zakonczył
wszystko chciałby wiedziec co gdzie co i po co
przenosi dalej
tak zwany koonfident
mam na niego(usunięte przez administratora)
montaz p2 wojtalewicz zenek to dopiero nie dosc ze pijaki to trzeba uwazać na nich
cwaniaczki u nich nikt nie utrzyma sie
nie zenus z lancuchem na klacie
1
grucha 2016-03-30 21:31:54
jestem nowy, na kogo uważać?
Wieśniaki 2016-03-31 11:44:25
Taki kozak jeste pomawiac z ukrycia podejdz do nich i powiedz w oczy jak nosisz spodnie
,jhvj 2016-03-31 20:38:40
jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem czy wiecie w PCIC zniesiono karencję można się przenosić od razu ta informacja jest ukrywana . P Wojtal.... spotyka się z Dyrektorkiem na miescie na obiadach heheh to wasze związki :-)
rzen 2016-04-03 22:27:09
Raczej nie jest tak źl, skoro nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Widocznie odpowiada wszystkim atmosfera, a także to, że zarobki są adekwatne do obowiązków.
kooperant 2016-04-04 13:50:56
banda złodziei robote chca od razu a co do płacenia to ich nie ma
fiakao 2016-04-05 22:33:47
hej! widze, ze jest u nich nowa oferta pracy jako Specjalista ds. Sprzedaży, tylko tutaj trzeba liczyć na dobre premie, bo podstawa jest w sumie średnia.
wściekły 2016-04-07 11:46:52
hej!firma rozwija się ok.tylko w większość decyzji podejmowane jest na kłamstwie mówi się co innego a robi co innego ,brak chęci konfrontacji z pracownikiem aby nie trzeba było odpowiadać na kłopotliwe pytania,oczywiście trzeba uważać na karierowiczów którzy zrobią wszysko zrobią aby zabłysnąć co najmniej dwóch jest na spolsach
xyz 2016-04-16 00:02:06
Zróbmy liste karierowiczów. Trzeba wiedzieć na kogo uważać.
1
Firma OK 2016-05-02 20:12:07
Jeżeli naprawdę myślicie że jesteście anonimowi to się mylicie. Ten kto trochę pracuje w tej firmie, to wie kto jakie ma podejście i w jaki sposób jest wstanie wyrazić swoją opinię na temat innej osoby(mi osobiście wstyd za nie których znajomych). Firma nigdy nic wam nie zabrała, po prostu nie była w stanie wam dać więcej. Wracając do sedna sprawy- NIEMA GÓRY BEZ DOŁU & I NIEMA DOŁU BEZ GÓRY. Jeżeli ktoś to w końcu zrozumie to firma będzie lepsza. P.S. Lubie tez różowe koszule!!! Ale nie lubię gościa o którym piszecie. I proszę nie piszcie że mam jakieś błędy ortograficzne, albo nie napisałem gdzieś przecinka itp. W D...e to mam. Pozdrawiam były pracownik....(emeryt)
4
mama jasia 2016-05-06 21:27:41
kochani chcę do was wysłać syna na zatrudnienie jako specjalista ds. sprzedaży bo widzę że szukacie... ile miesięcznie zgarnąłby wynagrodzenia z prowizjami?
hmm 2016-05-25 21:28:24
A jasiu to jakie ma wykształcenie ?
hmm 2016-05-25 21:29:36
Zapomniałem zapytać czy gramotny ?
df 2016-06-16 21:06:45
ale teraz to przeciez nie ma zadnych ofert pracy od nich wiec nie ma szans zeby zaaplikowac niestety..ake ze za jakis czas znowu sie pojawi na przyklad na stanowisko specjaldity do spraw sprzedazy.. :)
zażenowany ... 2016-07-08 20:05:54
Nowy karierowicz na małej hali :- ) Już donosi na drugiego brygadzistę by tam zostać sam :-)
2
wsciekły 2016-07-09 16:02:05
dziwisz się teraz tak robi się karierę niema mocnych Graczyka usunęli teraz kolej na następnych ;)
wsciekły 2016-07-09 16:12:47
Dziwisz się teraz kariera polega na tym właśnie nic od siebie a pnąc się do gory Graczyka woła tak załatwili został życiowy niedorajda który najlepiej co umnie to przytakiwanie:-)
zażenowany2 2016-07-12 22:47:25
Przytakujacych potrzeba a nie myślących. Prosta zasada: bierny, mierny ale wierny utrzyma stołek. Jak inni zobaczyli jak przytakując i trzymając palec można jeździć Golfem w serwisie to tez chcą sie wybić. Taki jest klimat w firmie.
bombel 2016-07-20 15:04:49
a co z podwyżkami kiedy bedą i ile?
jaś mamy 2016-07-23 00:17:05
........lol,jakie fujary tu piszą.he he.i pomyśleć ,chciałem się kiedyś tu zatrudniać
papasmerf 2016-07-26 23:51:35
za miesiąc ale ty sie niezakfalifikowałeś
fiakao 2016-08-19 14:53:40
Umowa o pracę to dobre rozwiązanie, bo dorzucają jeszcze do tego odpowiednie benefity socjalne. Pewnie są jakieś premie.
robak 2016-08-20 21:14:56
Na pewno pysznym szczegółem są nie do wymiany posiłki w tym zakładzie zupy z robalami lub serki z pleśnią lecz nie pleśniowe, lecz Prezes z Francji więc twierdzi że im śmierdzące tym lepsze, robaki też są pyszne polecam ( obiady jak u mamy )
5
baśka ostrta 2016-09-08 23:26:21
fiakaio ale to wiesz przecież że każdy pracodawca tak sobie może obiecywac i pisać ogólniki w ogłoszeniu o pracę że umowa o pracę tralalala... ale konkret mnie w takim razie interesuje, czy mam ją dostać od razu czy po jakimś okresie próbnym i za jakie zasługi
Zostaw swoją opinię o Plasticon Poland S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.