Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-07-01 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ryba pieniaczu nie podnoś głosu bo całą karierę w Plasticonie zrobiłeś na plecach wujka w kontroli jakości, donosach na pracowników ( same niedorajdy z tobą robiły prawda?) i na przekrętach z kilometrówką, jesteś plecak i skarżypyta widzę że w PCIC również. Panowie z Plasticonu wielu z Was mogło przejść do PCIC ale jakoś odwagi brakło, poza tym ilu z Was jest gotowych na przebywanie poza miejscem zamieszkania przez większość roku? A co to za namiot ma PCIC?
zdjecie uzytkownika
HEHE - 2015-07-02 11:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
HEHE dlaczego się smiejecie z Ryby ? To nie jego wina że jest wieśniakiem który do woreczka zbiera drobne by mieć na bilet do Tel Avivu :-)
zdjecie uzytkownika
RYBA - 2015-07-02 16:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wieśniaki to robią i niedorajdy .... wypisują tak bo zazdroszczą ... mogą mi skoczyć i obtoczyć takim wypisywaniem .... buraki i tyle
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-07-04 11:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryba nie denerwuj się wszyscy wiedzą ze się nie znasz na robocie a karierę robisz w PCIC na lizaniu d...najpierw u JArka cały czas na kolanach a teraz cmokasz Kure w cztery litery zamiast się denerwować ucz się rysunku technicznego bo nie masz o nim pojęcia .
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2015-07-04 15:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sam jesteś niedorajdą życiowym i dlatego musisz się wykazać tutaj ... styren już ci wypalił ostatnie szare komórki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-04 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam cię Ryba i nie wiem na ile uwagi na twój temat są prawdziwe, ale podoba mi się, że piszesz tutaj podpisując się.

Najłatwiej pisać anonimowo i obrażać innych...
zdjecie uzytkownika
OKI - 2015-07-04 22:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda że RYBA dostał po pysku w Dakocie i płakał ?
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-04 23:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OKI - 2015-07-04 22:40:24]:
Ryba to cienias i płotka. Pamiętacie jak Benek pojechał po Kicerku???? Ten to miał dopiero łzy w oczach!!!! Wielki dyrektor z kompleksami teraz.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-07-06 21:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do roboty niewyuczone niedorajdy! Pan dyrektor mało z was zwolnił!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-07-08 14:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że jeśli chodzi o atmosferę w tej firmie to nie jest ona niestety na najwyższym poziomie. Troche szkoda, bo wiem, że pracują tam sosby młode i w średnim wieku, więc można się jeszcze spokojnie dogadać, a tutaj prosze jakie problemy, jestem w szoku, naparwde. Mam nadzieje, że pojawią się niedługo nowe oferty.
zdjecie uzytkownika
nowa oferta - 2015-07-13 11:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maciek,nowa oferta: weź kredyt,zmień pracę.
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-07-13 17:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś może ile stówek więcej będziemy zarabiać?
zdjecie uzytkownika
szukajacy - 2015-07-13 19:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydupasy po jakieś 5oo więcej
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-28 22:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie po 850???
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-08-02 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
to zależy od ilości brązowej substancji na twarzy, głowie i ustach
zdjecie uzytkownika
carot - 2015-08-25 21:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JESTEŚCIE OBRZYDLIWI :D Ale w głębi serca zastnaawiałem się czy nie składać tutaj aplikacji na specjalistę ds. celnych, bo widać oferta się pojawiła w tamtym tygodniu. Z tego co widzę to raczej odradzacie pracę, a co w przypadku gdy ktoś potrzebuje tymczasowego zaczepienia się i referencji bo w planach dalej jest wyjazd zagraniczny?
zdjecie uzytkownika
elana - 2015-09-02 17:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mama mi zawsze mówiła że dziewczynką trzeba ustępować i że niewolno ich bić. A czy z eunuchem należy podobnie postępować
zdjecie uzytkownika
fajsen - 2015-09-25 00:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę,że ogarnięci pracownicy będą wiedzieli, że trzeba się wykazywać odpowiednią klasą w firmie. Wiadomo,ze jest sporo rzeczy, które mogą wyprowadzać z równowagi, ale w gruncie rzeczy każdemu pracownikowi dobro firmy powinno leżeć na sercu tak samo jak dobro swoje. W końcu nikt nie chce mieć smrodku w papierach ;)
zdjecie uzytkownika
Kutno - 2015-10-02 23:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta sama Ryba z Kutnowskiego Printpacka??? J.O ??
zdjecie uzytkownika
somerey - 2015-10-25 04:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zmienie troche temat tej dyskusji bowiem poszukuje pracy i myslałem o Plasticom Poland. wiem, ze swojego czasu dość mnogo rekrutowali specjalistów do spraw sprzedazy, nie wiecie, czy jest jeszcze szansa sie dostać? Na jakie warunki w ogóle mozna liczyc, czy sa premie, prowizje i dobre narzedzia pracy?
zdjecie uzytkownika
JOO - 2015-10-31 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rybak jest spoko tylko to nugus co nic nie robi jak wrócę do pl to powiem wszystko Pani Krysi
zdjecie uzytkownika
jkl - 2015-10-31 22:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rybak to to samo co kura tylko ze kura pracuje a ta kór nic nie robi
zdjecie uzytkownika
hdmgxc - 2015-10-31 22:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te związki to co robia ? panie W . ????????????//
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-31 22:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hdmgxc - 2015-10-31 22:25:57]:
co mają robić? Nic nie będą robić bo mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich
zdjecie uzytkownika
zlsko - 2015-11-02 15:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elana - 2015-09-02 17:55:47]:
Eunuch (inaczej strażnik łoża, od eune – łoże i echein – trzymać)wykastrowany mężczyzna lub chłopiec. Inne dawne określenia to trzebieniec i rzezaniec. Dzięki bezpłodności, nie było obawy że kiedykolwiek zostanie ojcem zwłaszcza
zdjecie uzytkownika
Olka - 2015-11-09 22:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry. Szczerze mówiąc nie rozumiem powyższej dyskusji @zisko, ale ja nie o tym. Widzę, że Plasticon Poland szuka obecnie pracowników do działu księgowości. Firma ma spore wymagania, ale to wynika pewnie z profesjonalnego podejścia. Wymagają aż 5 lat doświadczenia i oczywiście wykształcenia kierunkowego.
zdjecie uzytkownika
szkoda - 2015-11-12 02:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wykształcenie kierunkowe to nie jest duże wymaganie. Ale 5 lat doświadczenia to już wymaganie które często jest nie do przeskoczenia...
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-11-12 23:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olka - 2015-11-09 22:54:16]:
Czemu myślisz że to spore wymagania? 5 lat doświadczenia i wykształcenie kierunkowe to duże wymagania? Jeżeli chcieliby mechanika samochodowego do księgowości to wtedy są wymagania. Kierownik z piskliwym ,drażniącym głosem i dyrektor mały i ryży leczący kompleksy to już nie piszą!Powodzenia w księgowości w takim zespole.
zdjecie uzytkownika
son - 2015-11-14 12:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Olka a ciekawe że ta oferta jest jedyna u nich, widocznie nie jest przewidywana większa rotacja wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
oija - 2015-11-16 15:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie prawda ze 5 lat nie jest do przeskoaczenia owszem dla bardzo mlodysch ludzi tak ale jak juz ktos jest troche w branzy to dla niego nic wiekiego
zdjecie uzytkownika
Balon - 2015-12-03 09:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Działania związkow zawodowych "nasilają" się (bez konsultacji z pracownikami!!!) dzięki czemu koniec z Benefitem, salą i karnetami na żużel bo zamiast regularnie korzystać z różnych form aktywności lepiej raz do roku dostać talon na "50zł" do Carrefour. Dobrze ze się wypisałem bo wstyd by mi było powiedzieć że jestem w związkach.
Brawo wy!
zdjecie uzytkownika
hrabia - 2015-12-03 12:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brawo ty zapomniales jak na wiosnę dostałeś 700 zł do tego sklepu dzieki Z.Z. i jakoś wczesniej o wstydzie nie pisałeś
zdjecie uzytkownika
Popek - 2015-12-03 15:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają ciągle specjalistów do spraw sprzedaży na cały kraj prawie, wiadomo nie są to największe pensje, ale za to sporo idzie na dodatkowych premiach wyciągnąć, jest okej. Płaca na czas. @bajon no co Ty mówisz, jakim cudem
zdjecie uzytkownika
Talon - 2015-12-03 22:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wydaje mi się aby Balon negował 700zł tylko to że zabierają nam opcje spędzania czasu wolnego przy wykorzystaniu wsparcia firmy. Też korzystam z Benefita i chodzę na siłkę i basen. Jak zabiorą dofinansowanie z czegoś będę musiał zrezygnować bo przy obecnej wypłacie nie wydolę na jedno i drugie a rekompensata w postaci jednorazowego talonu mi tego nie odda. Tyle
zdjecie uzytkownika
zabrano mi pasje na rzecz 0,5 litra krajowej z bie - 2015-12-07 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie z Solidarności. Mówie do panów RZAdządzych. opamietajcie sie. tracicie ludzi ilu nas wogóle jeszcze zostało w Solidarnosci. bo jakos sie tym nie chwalicie. ostatnie wasze działania są z typu ty już nic nie mozemy zrobic górze bo jesteśmy cienkie Bolki to choć zabierzemy coś robolom. Bravo.....Czyj był to pomysł bo jakoś się tym nikt nie chwali. Słyszałem tylko odpowiedz Prezesa że to komisja zadecydowała. no ale jakiś debil musiał to wymyśleć. jak chcieliście sie leczyc bo nic innego wam nie zostało to zwołaliście ludzi przyśli panowie i perdo.........lili by tylko przepchnąc wasz pomysł. bravo. a czemu nie zrobiliście zebrania by porozmawiać o benefitach? czy już nie można mieć pasji, zainteresowania.no tak waszą pasją jest żarcie i co chwila zmiana kateringu a jak wam nie pasuje to bierzecie godziny związkowe i sru na miasto do PIcolo albo jeszcze lepiej. no a ta zmiana to chyba po to żebyscie mogli sobie wiecej chlania kupic. Mówicie ze dlaiscie nam 700 zł w talonach. no to fakt odkąd góra nie dostaje talonów to wiecej jest dla dołu. ale co pozatym? prezes przegrywa z Kicermanem na kazdym froncie nawet jakiś czas musiał sobie po lekarzach pochodzić bo rady se nie dawał. czy zabranie benefitów to miała być wasza tak wisionka na torciku sukcesów Solidarnosci przy pasmie niepowodzeń? bravo. raczej gwozdz do trumny. przypominam że kiedyś braliście tez karnety na żużel mało tego nawet wysyłaliscie ludzi by wam brali na siebie karnety dla rodziny i co jakos wam to nie przeszkadzało. pamietajcie kto z dółem wojuje od dołu ginie. a teraz do panów co zrezycnowali z bycia członkami Solidarnosci przypominam że dzieki zwiazkom macie. wiecej kasy na talony, nową szatnie, przebudowe hali wiec nie mówcie że nic nie robią a jak wam się nie podoba zawsze prezesa można zmienić oni tam na supergluta sie nie poprzyklejali. a inaczej oni tam są bo wiedzą że jak stracą te stołki to zaraz góra ich zje. bo jaki jest marzenie dyrektora produkcji na świeta by dopasc Prezesa którego tylko stołek ratuje. Panowie którzy rządzą solidarnością. ja licze że odwołacie tą swoją tępą decyzje a propo benefitów. że zrobicie zebranie przedstawicie status zwiazkow ilu jest jeszcze człnków. przeprosicie za twoją decyzje dzieki którym straciliscie tylu członków. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bbbbb - 2015-12-09 12:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zabrano mi pasje na rzecz 0,5 litra krajowej z bie - 2015-12-07 15:16:19]:
Q..... będziesz miał pasję, ale krajową już nie do końca
zdjecie uzytkownika
wteran - 2015-12-10 12:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zabrano mi pasje na rzecz 0,5 litra krajowej z bie - 2015-12-07 15:16:19]:
Stary, Ty weź lepiej naucz się poprawnie pisać. Weź słownik do ręki, zobacz jak stosować znaki interpunkcyjne. Niech to będzie Twoja pasja. Tego zlanego w jedno bełkotu nie da się czytać.
zdjecie uzytkownika
granda - 2015-12-11 00:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
popis jednego aktora pt.KICERMAN trwa.sztuką było pozbyć się fachowców,to i sztuką będzie gnębienie pozostałych.wybitne zdolności owego dały się we znaki ludziom-zyeby pozostały.mamy przecież uznanego- i jakże szlachetnego-MISZCZA wiosełek.który założył spółdzielnię z EKSPERTEM.razem dokonują selekcji,bo wydajność jest priorytetem.to psy gończe-nie mylić z ludzmi....do końca roku wytrzymam i dzida-od tych zwolnionych dostałem cynę na niemcy.a żenada w stylu spektakl,czy inne przedstawienie niech trwa nadal-kiedyś pośmieję się z tego....pozdro dla WIOSŁUJĄCYCH INACZEJ
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-11 00:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko się sp...ło po malickim.WSZYSTKO!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-12-13 20:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja widziałem, że Plasticon poszukuje co jakiś czas Specjalistów ds. Sprzedaży i tak się zastanawiam, czy aby nie ma tu rotacji? Ogółem jak tu z planami sprzedażowymi, do realizacji?
zdjecie uzytkownika
Kfirifii - 2015-12-16 18:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pani Krysi z Pcic
zdjecie uzytkownika
na paleniec - 2015-12-16 20:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest faniutka
zdjecie uzytkownika
nie cierpie zwiazków - 2015-12-16 20:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrze w nasz ty przewodniczacy co ty robisz gamon z ciebie
co ty masz z ludzi mij ambicje i honor
a nie
jestes przegrany daje tobie slowo pojebi.
co to za zwiazki smiech na sali
zdjecie uzytkownika
m1 - 2015-12-16 20:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko się sp...ło po malickim.WSZYSTKO!!!!!
TERAZ NASZ KICERMANIK
WOJTALEWICZ HA HA CO TO ZA ZWIAZKOWIEC zlodzieju
ogólnie sie robi kołkoz
co raz gorzej
trzeba zwarzac panowie mimo ze pracuje 10 lat i mam dobre uklady u majstrów kierowników to trzeba uwazac
zdjecie uzytkownika
Luki - 2015-12-17 15:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre związki zawodowe powinny dbać o pracowników, ale i o swoją firmę, a nie tylko krzyczeć "Wincej wincej".
Szkoda słów na osoby negatywnie wypowiadające się o ZZ, a jedna osoba piszę, że im Plasticon chce pasję do siłowni zabrać i jak nie daj Bóg szefostwo to czyta to jak ma później ich traktować ludzi poważnie?
zdjecie uzytkownika
zwiazkowiec - 2015-12-30 18:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a grzesiu siedzi i zawija w te sreberka
zdjecie uzytkownika
eggrgrggr - 2015-12-31 14:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy podwyżki miały być w grudniu dla 30 osób ????????
zdjecie uzytkownika
Aruś - 2016-01-02 20:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie szukają obecnie nikogo na specjalistę ds. sprzedaży... Z tego co mi wiadomo fajna posadka, plan sprzedaży do ogarnięcia spokojnie, a i pozwala na niezłe zarobki. Dajcie znać czy może nie potrzebują kogoś.
zdjecie uzytkownika
Pracoholik - 2016-01-06 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Koledzy i koleżanki czy ktoś z was posiada adres mejlowy do tej pani Krysi lub Krzysia jakaly? Pozdro
zdjecie uzytkownika
okaz - 2016-01-08 01:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracoholik - 2016-01-06 14:59:17]:
myślę, że bez problemów dostaniesz go prosząc przez telefon od firmy. zresztą jak masz jakieś pytania odnośnie pracy tutaj to warto po prostu tutaj je zadać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert