Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miki - 2014-01-25 17:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Coraz bardziej szmaciarska firma wypłaty coraz bardziej gówniane , no chyba ze jesteś kumplem któregoś z majstrów i trzymasz im palec w dupie to po cichu dają premie , wszystko obcinają są związki zawodowe ale tylko po to by chronić stanowiska majstrów , masz tyrać i przynosić zyski nic więcej .
zdjecie uzytkownika
Pan nikt - 2014-01-26 10:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
potwierdzam powyższą wypowiedz a od siebie dodam że 90% ludzi tam zatrudnionych nie jest psa warta. Zwłaszcza starsi wiekiem pracownicy (pomijając nieliczne wyjątki) którzy są wredni, niepomocni i czerpią niesamowitą satysfakcje z popełnionych przez innych pomyłek. Uważają że lataniem do majstrów, dyrektorów i rozdmuchując jakiś mały problemiki do rangi "końca świata" udowodnią że tylko oni są tu jedynymi, znającymi się na robocie osobami. Nauczyło ich tego kierownictwo pozwalając na to i teraz jest jaka jest atmosfera z tym związana. W poprzednich moich robotach nie było tego aż na taką skale. Jak ktoś chciał zrobić sobie fuchę to każdy stał za nim murem byle nie wyszło to tylko na jaw. Róbmy tak dalej i dawajmy się dalej dymać. Wstyd mi że tu pracuje ale na razie muszę.Odejdę przy najbliższej okazji.
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-01-27 21:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma zeszła na samo dno ,nieodpowiedni ludzie na stanowiskach mistrzów,nie znaja sie wogole na robocie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lukash - 2014-01-29 16:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie, Ci którzy byli na spotkaniu ws. Rosji, otrzymaliście odpowiedź ? Miała być w piątek a dziś środa i cisza ? Czyżby firma w ch u ja leciała ?
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-01-31 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzymajcie się z daleka od tej firmy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ggg - 2014-02-02 17:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tego jak się w niej pracuje to nie wiem. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Torun - 2014-02-04 14:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ci co tak wypisują mądrości o dietach - radzę poczytać o zasadach ich przyznawania w firmach prywatnych. Firma stosuje swoją tabelę i ma do tego pełne prawo. Ale oczywiście wy wiecie najlepiej. Nie podobają się stawki? Nie jechać. Nie podoba się firma? Zmieńcie. Narzekać i oczerniać anonimowo potrafi każdy.
zdjecie uzytkownika
wojas - 2014-02-04 23:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A ja ci powiem prosto w twarz co myślę o tobie, firmie i całym tym majdanie. Wielmożnemu chrabiowi brakuje odwagi by przyjść na stanowisko i zapytać się jak jest świetnie u nas ?
zdjecie uzytkownika
swój - 2014-02-09 01:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś było zebranie związków liczę na jednego gościa co został dziś wybrany twardy stanowczy i znający się na rzeczy on może ruszyć to towarzystwo
zdjecie uzytkownika
Iskra nadziej - 2014-02-10 19:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie są zwami chłopaki.Grupą damy radę pogonić to rozwydrzone towarzystwo tej panienki w koszuli w stylu heloł kiti. Biorą grube pensje kosztem naszego zdrowia i harówy. Zaczyna się powtórka z rozrywki, obsadzanie stanowisk pierdołami, znajomkami, "srusielkami" i poniżaniem tych którzy im kiedyś podpadli.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-02-11 12:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Słyszałem że przyjmują w Plasikonie. Warto przyjść tam do pracy? Czytałem komentarze u góry i sam nie wiem co myśleć? Tyle złych co dobrych
zdjecie uzytkownika
Kurotec - 2014-02-11 20:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
ZAPRASZAMY !!!
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2014-02-12 16:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
Kimok - 2014-02-22 23:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie fajne macie stawki w plasticonie. Ciekawe tylko na jak długo do Rosji w delegację wysyłają??
zdjecie uzytkownika
Buli - 2014-03-12 21:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
- Jak najłatwiej złapać konia, który uciekł ?
- Wydaj dźwięk jak marchewka.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-03-15 18:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pada na psy coraz gorzej i jeszcze gorzej bedzie
zdjecie uzytkownika
wacus - 2014-03-16 21:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
melduje się kolejna grupa uciekinierów i zatrzymać nas może tylko naprawdę gruba marchewa ale zanim kości zostaną rzucone. Po fakcie nawet wór marchwi nie będzie nas interesował.
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-03-21 21:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dolar za duzo mąci we wszystkim
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-03-26 01:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
a ja Wam powiem, że mi coś tu śmierdzi - nie wydaje Wam sie dziwne, że tylu biurowych się zwolniło, a jak odchodzą doświadczeni ludzie z hali, to nikt ich nie próbuje zatrzymać ? i dlaczego do zarządu solidarności trafili akurat Ci ludzie?

zbieg okoliczności?, taka polityka nowego dyrektora? czy ktoś Nam o czymś nie chce powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-03-29 02:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam
ceni się tylko pracowników, którzy brak wiedzy i umiejętności nadrabiają cwaniakowaniem i "informacją" - amerykański specjalista w biurze i czart na hali, do tego jeszcze pan od 5s to jakaś kpina.
wszyscy kumaci już uciekli, a ci którzy jeszcze pozostali, to pewnie kwestia czasu jak się wyniosą.
zero szacunku dla pracowników,
2 min wcześniej na stołówce lub w szatni to po premii, błędy inżynierów przez które zagrożona jest wysyłka - wina pracownika za wolno wykonywał polecenia i dlaczego nie zauważył błędu wcześniej.
brak środków motywacyjnych no chyba że motywujące jest pracowac w chemii za 1200-1500 (bez nadgodzin). ciekawe czy w biurach tez za tyle pracują?
zdjecie uzytkownika
uuuuuuuuuu - 2014-04-04 21:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w kontroli jak się pracuje
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-04-10 23:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zły - 2014-03-29 02:07:34]:
a teraz nawet prezes dał noge
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2014-04-13 02:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zły - 2014-04-10 23:51:09]:
Prezes Beems od grudnia 2011 do kwietnia 2012 był leczony ( , po wykryciu raka węzłów chłonnych ) wHolandii. Po ostatnich badaniach kontrolnych( marzec br) lekarze nakazali spokojniejszy tryb życia. Kierownictwo zakładu przekazał młodszym osobom i z bólem serca wyjechał z Torunia.
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2014-04-13 02:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zły - 2014-04-10 23:51:09]:
Prezes Beems od grudnia 2011 do kwietnia 2012 był leczony ( , po wykryciu raka węzłów chłonnych ) wHolandii. Po ostatnich badaniach kontrolnych( marzec br) lekarze nakazali spokojniejszy tryb życia. Kierownictwo zakładu przekazał młodszym osobom i z bólem serca wyjechał z Torunia.
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-04-13 23:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [uuuuuuuuuu - 2014-04-04 21:59:57]:
lepiej niż w konstrukcyjnym, bo przynajmniej nikt nie donosi na kolegów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
30 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x