Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iks - 2014-01-27 21:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma zeszła na samo dno ,nieodpowiedni ludzie na stanowiskach mistrzów,nie znaja sie wogole na robocie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lukash - 2014-01-29 16:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie, Ci którzy byli na spotkaniu ws. Rosji, otrzymaliście odpowiedź ? Miała być w piątek a dziś środa i cisza ? Czyżby firma w ch u ja leciała ?
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-01-31 14:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzymajcie się z daleka od tej firmy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ggg - 2014-02-02 17:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tego jak się w niej pracuje to nie wiem. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Torun - 2014-02-04 14:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ci co tak wypisują mądrości o dietach - radzę poczytać o zasadach ich przyznawania w firmach prywatnych. Firma stosuje swoją tabelę i ma do tego pełne prawo. Ale oczywiście wy wiecie najlepiej. Nie podobają się stawki? Nie jechać. Nie podoba się firma? Zmieńcie. Narzekać i oczerniać anonimowo potrafi każdy.
zdjecie uzytkownika
wojas - 2014-02-04 23:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A ja ci powiem prosto w twarz co myślę o tobie, firmie i całym tym majdanie. Wielmożnemu chrabiowi brakuje odwagi by przyjść na stanowisko i zapytać się jak jest świetnie u nas ?
zdjecie uzytkownika
swój - 2014-02-09 01:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś było zebranie związków liczę na jednego gościa co został dziś wybrany twardy stanowczy i znający się na rzeczy on może ruszyć to towarzystwo
zdjecie uzytkownika
Iskra nadziej - 2014-02-10 19:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie są zwami chłopaki.Grupą damy radę pogonić to rozwydrzone towarzystwo tej panienki w koszuli w stylu heloł kiti. Biorą grube pensje kosztem naszego zdrowia i harówy. Zaczyna się powtórka z rozrywki, obsadzanie stanowisk pierdołami, znajomkami, "srusielkami" i poniżaniem tych którzy im kiedyś podpadli.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-02-11 12:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Słyszałem że przyjmują w Plasikonie. Warto przyjść tam do pracy? Czytałem komentarze u góry i sam nie wiem co myśleć? Tyle złych co dobrych
zdjecie uzytkownika
Kurotec - 2014-02-11 20:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
ZAPRASZAMY !!!
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2014-02-12 16:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
Kimok - 2014-02-22 23:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie fajne macie stawki w plasticonie. Ciekawe tylko na jak długo do Rosji w delegację wysyłają??
zdjecie uzytkownika
Buli - 2014-03-12 21:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
- Jak najłatwiej złapać konia, który uciekł ?
- Wydaj dźwięk jak marchewka.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-03-15 18:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pada na psy coraz gorzej i jeszcze gorzej bedzie
zdjecie uzytkownika
wacus - 2014-03-16 21:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
melduje się kolejna grupa uciekinierów i zatrzymać nas może tylko naprawdę gruba marchewa ale zanim kości zostaną rzucone. Po fakcie nawet wór marchwi nie będzie nas interesował.
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-03-21 21:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dolar za duzo mąci we wszystkim
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-03-26 01:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
a ja Wam powiem, że mi coś tu śmierdzi - nie wydaje Wam sie dziwne, że tylu biurowych się zwolniło, a jak odchodzą doświadczeni ludzie z hali, to nikt ich nie próbuje zatrzymać ? i dlaczego do zarządu solidarności trafili akurat Ci ludzie?

zbieg okoliczności?, taka polityka nowego dyrektora? czy ktoś Nam o czymś nie chce powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-03-29 02:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam
ceni się tylko pracowników, którzy brak wiedzy i umiejętności nadrabiają cwaniakowaniem i "informacją" - amerykański specjalista w biurze i czart na hali, do tego jeszcze pan od 5s to jakaś kpina.
wszyscy kumaci już uciekli, a ci którzy jeszcze pozostali, to pewnie kwestia czasu jak się wyniosą.
zero szacunku dla pracowników,
2 min wcześniej na stołówce lub w szatni to po premii, błędy inżynierów przez które zagrożona jest wysyłka - wina pracownika za wolno wykonywał polecenia i dlaczego nie zauważył błędu wcześniej.
brak środków motywacyjnych no chyba że motywujące jest pracowac w chemii za 1200-1500 (bez nadgodzin). ciekawe czy w biurach tez za tyle pracują?
zdjecie uzytkownika
uuuuuuuuuu - 2014-04-04 21:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w kontroli jak się pracuje
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-04-10 23:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zły - 2014-03-29 02:07:34]:
a teraz nawet prezes dał noge
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2014-04-13 02:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zły - 2014-04-10 23:51:09]:
Prezes Beems od grudnia 2011 do kwietnia 2012 był leczony ( , po wykryciu raka węzłów chłonnych ) wHolandii. Po ostatnich badaniach kontrolnych( marzec br) lekarze nakazali spokojniejszy tryb życia. Kierownictwo zakładu przekazał młodszym osobom i z bólem serca wyjechał z Torunia.
zdjecie uzytkownika
Znajomy - 2014-04-13 02:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zły - 2014-04-10 23:51:09]:
Prezes Beems od grudnia 2011 do kwietnia 2012 był leczony ( , po wykryciu raka węzłów chłonnych ) wHolandii. Po ostatnich badaniach kontrolnych( marzec br) lekarze nakazali spokojniejszy tryb życia. Kierownictwo zakładu przekazał młodszym osobom i z bólem serca wyjechał z Torunia.
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-04-13 23:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [uuuuuuuuuu - 2014-04-04 21:59:57]:
lepiej niż w konstrukcyjnym, bo przynajmniej nikt nie donosi na kolegów.
zdjecie uzytkownika
omnia - 2014-04-21 21:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie wszyscy na wszystkich donosza, plotkuja, znajduja kozla ofiarnego i chca w ten sposob awansowac. Atmosfera do (usunięte przez administratora)kto pracuje niech uwaza tu sciany maja uszy...
zdjecie uzytkownika
Pols - 2014-04-22 09:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja rada - nie dać się w to wciągnąć. Bo potem będzie tylko gorzej, a suma summarum samemu można paść ofiarą obgadywań.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
31 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x