Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ganikon - 2015-06-05 05:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam, że te 9 złotych na start to jest bardzo dobra stawka, więcej to chyba można zarobić na budowie. A jak wiadomo nie trzeba posiadać nie wiadomo jakich umiejętnoście żeby pracować w Pasticonie. Wydaje mi się, że jest to dobra opcja dla tych młodych ludzi, którzy dopiero co zaczynają swoją pracę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-05 07:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ganikon - 2015-06-05 05:36:04]:
Co za bzdury wypisujesz, 9 zł. to dobra stawka w Brico lub Castoramie na start dają więcej bez pyłu i tego smrodu szkodliwego dla zdrowia. A co do umiejętności to rzeczywiście nie trzeba nic potrafić tylko jak to zobaczy ten w różowej koszuli to szybko polecisz na bruk, taka to dobra stawka i firma przyjazna dla zdrowia (mobbing na każdym kroku)
zdjecie uzytkownika
pracownik2 - 2015-06-05 23:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ganikon - 2015-06-05 05:36:04]:
Ćpasz kolego czy styren zaszkodził?
zdjecie uzytkownika
Ehikty - 2015-06-06 04:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A gdzie jest strona o Pcic ? Tam tez jest kilku niedorajdom do opisania najlepszy jest Ryba takiego lenia śmierdzącego jeszcze nie spotkałem w tym koncernie łazi za kurą tyłek mu liże bo na niczym się nie zna a pózniej mu smaruje cztery litery .
zdjecie uzytkownika
Ryba* - 2015-06-08 11:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Zazdrość komuś tyłek zżera...sam nic nie potrafi wiec musi się wykazać na forum...za dużo na słońcu przebywał chyba , albo słona woda mu do uszu wleciała....
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-29 15:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZATRUDNIMY zwolnionych pracowników z Firmy Plasticon w Niemczech.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
;P - 2015-06-29 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-06-29 15:29:05]:
a co na to różowy
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-06-30 14:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Widać że są Firmy które potrafią zapłacić za porządną prace ! Bardzo boli że Plasticon w Toruniu nie potrafi ! W PCIC można zarobić ale trzeba być 5 metrów za halą w namiocie, a na hali to my miej zasuwamy że 3 razy mniejsza pensje dostajemy!? Moim zdaniem dość tego !Zawsze produkcja na samym końcu łańcucha pokarmowego ...zero szacunku dla pracownika i marna pensja, o warunkach nie wspomne bo żywica nie szkodzi :D... Ale będą podwyżki :) 5% motywuje bardzo... stawka 12 zł = 60 groszy smiech na sali! będzie trzeba się pożegnać ...Pozdrowienia dla całej produkcji !
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-07-01 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ryba pieniaczu nie podnoś głosu bo całą karierę w Plasticonie zrobiłeś na plecach wujka w kontroli jakości, donosach na pracowników ( same niedorajdy z tobą robiły prawda?) i na przekrętach z kilometrówką, jesteś plecak i skarżypyta widzę że w PCIC również. Panowie z Plasticonu wielu z Was mogło przejść do PCIC ale jakoś odwagi brakło, poza tym ilu z Was jest gotowych na przebywanie poza miejscem zamieszkania przez większość roku? A co to za namiot ma PCIC?
zdjecie uzytkownika
HEHE - 2015-07-02 11:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
HEHE dlaczego się smiejecie z Ryby ? To nie jego wina że jest wieśniakiem który do woreczka zbiera drobne by mieć na bilet do Tel Avivu :-)
zdjecie uzytkownika
RYBA - 2015-07-02 16:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wieśniaki to robią i niedorajdy .... wypisują tak bo zazdroszczą ... mogą mi skoczyć i obtoczyć takim wypisywaniem .... buraki i tyle
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-07-04 11:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryba nie denerwuj się wszyscy wiedzą ze się nie znasz na robocie a karierę robisz w PCIC na lizaniu d...najpierw u JArka cały czas na kolanach a teraz cmokasz Kure w cztery litery zamiast się denerwować ucz się rysunku technicznego bo nie masz o nim pojęcia .
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2015-07-04 15:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sam jesteś niedorajdą życiowym i dlatego musisz się wykazać tutaj ... styren już ci wypalił ostatnie szare komórki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-04 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam cię Ryba i nie wiem na ile uwagi na twój temat są prawdziwe, ale podoba mi się, że piszesz tutaj podpisując się.

Najłatwiej pisać anonimowo i obrażać innych...
zdjecie uzytkownika
OKI - 2015-07-04 22:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda że RYBA dostał po pysku w Dakocie i płakał ?
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-04 23:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OKI - 2015-07-04 22:40:24]:
Ryba to cienias i płotka. Pamiętacie jak Benek pojechał po Kicerku???? Ten to miał dopiero łzy w oczach!!!! Wielki dyrektor z kompleksami teraz.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-07-06 21:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do roboty niewyuczone niedorajdy! Pan dyrektor mało z was zwolnił!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-07-08 14:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że jeśli chodzi o atmosferę w tej firmie to nie jest ona niestety na najwyższym poziomie. Troche szkoda, bo wiem, że pracują tam sosby młode i w średnim wieku, więc można się jeszcze spokojnie dogadać, a tutaj prosze jakie problemy, jestem w szoku, naparwde. Mam nadzieje, że pojawią się niedługo nowe oferty.
zdjecie uzytkownika
nowa oferta - 2015-07-13 11:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maciek,nowa oferta: weź kredyt,zmień pracę.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-13 17:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-07-13 17:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś może ile stówek więcej będziemy zarabiać?
zdjecie uzytkownika
szukajacy - 2015-07-13 19:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydupasy po jakieś 5oo więcej
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-28 22:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie po 850???
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-08-02 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
to zależy od ilości brązowej substancji na twarzy, głowie i ustach
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
carot - 2015-08-25 21:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JESTEŚCIE OBRZYDLIWI :D Ale w głębi serca zastnaawiałem się czy nie składać tutaj aplikacji na specjalistę ds. celnych, bo widać oferta się pojawiła w tamtym tygodniu. Z tego co widzę to raczej odradzacie pracę, a co w przypadku gdy ktoś potrzebuje tymczasowego zaczepienia się i referencji bo w planach dalej jest wyjazd zagraniczny?
zdjecie uzytkownika
elana - 2015-09-02 17:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mama mi zawsze mówiła że dziewczynką trzeba ustępować i że niewolno ich bić. A czy z eunuchem należy podobnie postępować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plasticon Poland S.A.?
Zadaj pytanie
alert