Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marianoitaliano - 2015-03-14 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma ktos linka do przezytania tego artykułu w necie
zdjecie uzytkownika
zwiazekemerytalnokooperacyjnyzatrudnionyZaPieniadz - 2015-03-14 15:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie co myslicie zeby w naszej firmie zatrudnic dyrektora operacyjnego z kooperacji? Pewnie musieli by mu dac z 60 tys na miesiac ale skoro ktos twierdzo ze oni tak robia super. To moze ten by niestal na hali z raczka na raczke. Tylko walczyl by o pracownikow. W ich sprawie a nie przeciwko ludziom na hali i swoje personalne wojenki zalatwiac. Ale mysle ze chyba niedlugo nastapi zmiana bo ktos bedzie musial beknac za ten caly syf zwiazany z pseldo remontem i z tym ze ludzie sa niezadowoleni na hali. A jak myslicie kto poleci pierwszy:) zawsze czarne charaktery przegrywaja.
zdjecie uzytkownika
propozycja - 2015-03-14 16:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie! Proponuję założyć blok poświęcony firmie. Można było by na bieżąco komentować wydarzenia w firmie i odnosić się do najnowszych trendów modowo-kolorystycznych. Oczywiście nie zabrakło by też miejsca na ranking na najbardziej przytakującego pracownika.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-14 17:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [propozycja - 2015-03-14 16:30:33]:
Ranking na najbardziej przytakujacego pracownika jest bezsensu. Zawsze bula,diabel czy siusiel w pierwszej trojce to nudne bedzie, kolor tez znany wszystkim bo wiadomo ze rozowy i taki pozostanie.
zdjecie uzytkownika
ecr - 2015-03-14 17:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-03-14 17:30:05]:
Brakuje góry w rankingu, a tam są najbardziej umorusane odchodami jednostki bez kszty honoru. Wiem co mówię.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-14 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ecr - 2015-03-14 17:38:42]:
Jeżeli wiesz, to pisz niech wszyscy wiedzą.
zdjecie uzytkownika
marianoitaliano - 2015-03-15 14:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktos linka do przeczytania tego nowego artykułu w necie
zdjecie uzytkownika
haksik - 2015-03-19 18:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja ostatnio na portalu nowosci przeczytałem artykuł o tytule: Po grupowym zwolnieniu wśród załogi panuje nie tylko strach przed dalszymi redukcjami, ale i obawa o zdrowie. Normy niebezpiecznego styrenu zostały tu przekroczone już w 2013 roku. Nie brzmi to zbyt sympatycznie, chyba nie ma co interesować sie tu pracą...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-20 17:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Prezes błysną strasząc związkowców, a finansowy o ZUS-ie uspokaja o składkach jeszcze bardziej korzystnych dla pracowników (sielanka w firmie) co jeszcze?
zdjecie uzytkownika
emerytowany kooperant z bydgoskiej szkoly rolnicze - 2015-03-20 23:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dla mnie to spotkanie bylo w wiadomym celu. Pan dolar jakos bardzo chcial na tym spotkaniu dac do zrozumienia ze niewarto isc do sadu po otrzymanym wezwaniu. Tylko czy to Plasticon ma 100 swiadkow przeciwko ZUS-owi czy odwrotnie. Jakos pan dolar niemial zbyt pewnej miny. I te jego zapewnienia o malych kwotach. Zobaczymy czy naprawde to taka blachostka. Ja uwazam ze dzis na spotkaniu trzej amigos mysleli ze maja przed soba glabow i ze nikt niewyczuje ich intencji. Mam nadzieje ze nikt ich nieposlucha i ze wszyscy stawia sie na wezwanie.
zdjecie uzytkownika
obecny/były - 2015-03-22 22:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Panie Dolar! Mam nadzieję że Pan i Piękniś bekniecie za przekręty w firmie. Tego Wam chłopcy życzę z całego SERCA a Panom z ZZ konsekwencji i wytrwałości. Nie straszcie "dziewczynki" bo się pos...ie. Czas rozliczeń nadchodzi WIELKIMI KROKAMI.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2015-03-24 18:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nareszcie ktoś rozliczy obrażoną panienkę.tylko żeby nie zapomniał zabrać z sobą przytakujących przydupasów, czarta,bułkę, gumowe ucho i super technologa. to przez takich miernych karierowiczów ludzie się skłócili.
zdjecie uzytkownika
Tor - 2015-03-26 22:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam znajomego ktory pracuje w Plasticonie i mowi ze takich podpierd....czy, konfidentow i innych kanalii wsrod pracownikow produkcyjnych jeszcze nie widzial...
zdjecie uzytkownika
PM - 2015-03-28 01:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [emerytowany kooperant z bydgoskiej szkoly rolnicze - 2015-03-20 23:50:37]:
Znam p. finansowego ps. "Dolar", "rudy" w zależności od firmy jaką gnębił. Bierze pensję 15-20tys. i po miesiącu pracy przypomina mu się, że jeszcze kilometrówkę za dojazd z Bydgoszczy do Torunia musi dostawać bo mu nie starcza (tak myślę bo kiedyś tak samo było w Inowrocławiu, jeździł wtedy starym volvem). Jest to mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najwyższej klasy, którą kiedyś ktoś po jego rudym łbie walnie. Takie wszy to zakała świata. Walczcie z jego ambitnym wyzyskiem i niedocenianiem robotników wynikającym najprawdopodobniej z impotencją lub małym lub bardzo małym członkiem (dlatego jest członkiem zarządu - teraz myśli, że ma dużego). Dobrze, że macie ZZ, ale on będzie do ostatniej chwili łgał i próbował Was oszukać-taki ma charakter. Jak to mówią na 10 rudych jest 11 fałszywych. Życzę powodzenia i wytrwałości.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-03-28 10:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PM - 2015-03-28 01:47:13]:
musze sie z Toba zgodzic. rudy to nie kolor, to charakter.
zdjecie uzytkownika
rudy widz - 2015-03-29 03:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krew mnie zalewa jak czytam te debilne opinie,ludzie na jakim Wy Świecie żyjecie?tak jest w każdej firmie lub jeszcze gorzej,wszędzie jest wyzysk i poganianie zaGROSZE,więc po co te płacze?"SORY ALE TAKI MAMY KLIMAT"w każdej firmie jest Pan dolar lub inni jego pokroju jak;gruba gocha. kozioł matoł 3800 ,zajączek wojt,sraczkowaty,tomcio paluszek,pilarz,wiśniak z.,srusielek,david s. z logistiki,spryciula j.,marek raczyk,marek warzywo,haVRANEK,azja tuchajbejowicz,również nie można zapomniec o byłych takich jak prezesk co to sie teraz lansuje z panią premier w tv,dyrektorze operatorze kamer andrzeju i jego wróbelku elemelku,szefie po rolniczej i jego drugiej połowce,dyrze logistyku i jego kumplu od koryta grubasie z poznania itd.
dobrze że............... były zwolnienia grupowe bo moŻna by tak dalej wymieniac;Największych Nieudaczników.czepiacie sie operacyjnego,włochatej małpy,buły...im przynajmniej zależy...a WAM?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-29 11:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Napisałeś że im zależy......popatrz za jakie oni pracują pieniądze i co mają do roboty...a zobacz za jakie pracują ludzie na produkcjii...chciałbyś zapi33dalać po 8 godzin pod kamerą za 1700zł netto po 15 latach pracy? Puknij się w głowę i zastanów się jeszcze raz RUDY WIDZU!
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-03-29 15:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Pracownicy Plasticonu ! przestańcie tu pisać i robić sobie koło tyłka, bo wy tu tylko piszecie! żale kierować do siebie, nie trzeba było lizać odbytu:) to też byście dostali odprawę i zaczęli pracować w porządnych firmach.
zdjecie uzytkownika
widzący - 2015-03-29 17:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie zarządzać też trzeba umieć.
zdjecie uzytkownika
rozczarowany umiejetnosciami - 2015-03-29 18:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dokładnie. Trzeba mieć właściwe kompetencje, charakter, pomysł na firmę i plan a nie błądzić jak kucyk w krainie różowej tęczy bez pomysłu, składu i logiki, podejmować świadome decyzje a nie podejmować decyzje na zasadzie prób i błędów. Zwalniać ludzi a potem płakać że niema pracowników do pracy i brać kooperacje, szkolić fachowców za darmo dla naszej konkurencji, zabierać delegacje a potem obiecywać wyjazdy, robić super technologa kierownikiem a potem degradować go z oczywistych juz od samego początku dla większości powodów itd. Czy te decyzje podiął pan dolar i pan w cudownej koszuli bo nie wiem??
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-29 23:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rudy widz - 2015-03-29 03:02:31]:
Tak sie sklada Rudy Widzu ze wszystkie osoby tu wymienione maja zawsze cos do powiedzenia. Nie zawsze podoba sie to innym (takim jak Dolar, Pieknis) majacym monopol na wiedze i wladze. Osoby te, maja doswiadczenie i wiedza w tym co robia i mowia a Ty jestes z obozu Nowej Wladzy lub trzymajacych paluszek prosto w du... Na ciebie kolego tez przyjdzie kolej jak poleca Ci co zeszmacili Ta firme. Przytakujacy diabel, bula, pilarz, srusielek i wreszcie moj ulubiony Piotrus z rurociogow.
zdjecie uzytkownika
Hmmm - 2015-03-30 07:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm... a jest coś takiego jak odpowiedzialnośc karna zarządu za działanie na niekorzyść spółki. Skoro tak źle zarządzają to dlaczego nikt się tym nie zainteresował?
zdjecie uzytkownika
baar - 2015-03-30 18:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buła jest chamski i opryskliwy podczas stosunku-przy zapinaniu wykrzykuje wulgaryzmy i lubi tylko włochate małpy.za to Grzesiu jest fajny-wydepilowany,ciepły i przyjemny w dotyku.byłem z nim dwa razy w kinie,raz w kawiarni i potem fajnie ssał-nie zapominając o kulach-no i super wypiął swoją opaloną pupcię...MÓJ CI ON!!!!
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-03-30 22:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-03-29 23:03:16]:
wojtuś akurat ty nie powinieneś sie tak oburzać, bo przecież jako pierwszy sie sprzedałeś. nie dośc że nic nie robisz poza sianiem zametu, to zgarniasz praktycznie największa kase z wszystkich konstruktorów i jeszcze ciągle marudzisz.
non stop chodzisz i podburzasz ludzi i na hali i w biurze.
oby twojej karierze pomogli uczynni tak samo jak ty pomogłes Małach...kiemu, Boż..wi i prawie udało ci sie udało z Kicusiem.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-03-30 23:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [gggg - 2015-03-24 18:33:14]:
super technolog=srusiel?
to on jeszcze pracuje? przeciz niedawno chodził po hali i opowiadał że sie zwalnia bo ma pełno zaje33stych ofert pracy i nie moze sie zdecydować?
aczemu on nie poleciał jako pierwszy w grupowych? bo jest superr hehehehe
taki zarcik mi sie wymsknął :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plasticon Poland S.A.?
Zadaj pytanie