Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pluskwa - 2014-11-06 11:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W piątek druga tura, ale tym razem wśród biurowych.
zdjecie uzytkownika
mamusia - 2014-11-07 00:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie straszcie Wojtusia bo nie nadąża majtek prac!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-07 13:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pluskwa - 2014-11-06 11:07:40]:
Jaka druga tura? Co masz na myśli
zdjecie uzytkownika
yuy - 2014-11-08 22:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalniajacych sie samemu za `11zl ciekawe czy by dyrektor pracowal w takim syfie. inne firmy daja wiecej
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-11-10 21:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem tu pewien, ale zdaje mi sie, ze zarzad dziala na niekozysc firmy. Z tego co slyszalem, firma ma sie rozwijac. Nie widze tego jakos gdy zwalnia sie spora ilosc pracownikow, tak i gruowo, jak i przechodzacych do pcic no i tych co sie zwalniaja bo maja juz poprostu dosc pracy za stawke, ktora dostana w powiedzmy biedronce. Jesli polityka zarzadu firmy nie zmieni sie. bedziemy swiadkami szybkiego konca, naprawde dobrze zapowiadajacego sie przedsiebiorstwa.Kto ma w tym interes? No napewno nie plasticon. Mam nadzieje ze kiepski ze mnie prognostyk, a zarzad wie co robi i zna sie na swojej pracy. jesli jest odwrotnie, to juz wiemy gdzie powinno sie szukac oszczednosci, na pierwszym miejscu w pensjach zarzadu.Trzeba odczekac jakis czas, mysle ze na wiosne sie duzo wyjazni. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tropo - 2014-11-10 22:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyjasni sie bo kazdy chce przeczekac zime ! bo wszedzie robota ruszy.
zdjecie uzytkownika
obywatel - 2014-11-11 00:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
przychodzi do plastikonu, ciekawy świata facet. chce się uczyć, chce budować tą firmę, chce się czuć częścią tej firmy. wie że na początku nikt mu nie zapłaci nie wiadomo jakich pieniędzy. mijają miesiące. W tym czasie widzi pijaństwo, raz w tygodniu grubasa z poznania kasującego miesięcznie roczny zarobek pracownika produkcyjnego, wrednych współpracowników próbujących udowodnić że do niczego się nie nadaję (wiadomo szwagrowie i wujkowie brygadzisty są zawsze najlepsi) oraz ciapowaty pozoranta helow kieti który próbuję obrażony potupywać nóżką jak mała dziewczynka której zabrano lizaka i myśli że swoja cipkowatą postawą zrobi na kimkolwiek wrażenie. w międzyczasie były oczywiście podwyżki które całkowicie skompromitowały tą jak kiedyś myślałem płynącym mlekiem i miodem plastikonem. obecnie przychodzę odpękać 8 godzin, czasem więcej, mam gdzie czy laminat wyjedzie dobry czy zły na początku nowego roku opuszczam polske. panie ciapek pan powie mi za co mam kupić buty zimowe dzieciom, jedzenie o rachunkach nie wspomnę bo nie zawsze na to starcza. masz pan też takie problemy
zdjecie uzytkownika
bigAnonim - 2014-11-17 09:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Z tego co słyszałem, firma została zrobiona w (usunięte przez administratora):)
Grupowe zwolnienia(odprawy, odszkodowania) spowodowały w Holandii radykalne działania (odpływ gotówki),które przyniosą efekt na wiosnę 2015 roku.
Trochę ludzi poleci!! ale już bez dodatkowych odpraw (tylko ustawowe)
Mam nadzieję ,że polecą:
Sprawdzanie obecności-(Termoplasty)
Firma nastawia się na produkcję (dużych gabarytów)nie będzie potrzeba tylu "kapo"
Panie Buuu ! podpisz się pana pod tymi opiniami,jak jesteś taki PEWNY SIEBIE
zdjecie uzytkownika
knmr - 2014-11-17 19:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bigAnonim - 2014-11-17 09:57:54]:
Czy to wiarygodne informacje i od kogo?
Jeśli to prawda, to produkcja kształtek i rur na dużą skale przestanie istnieć. Rzeczywiście prasy do króćców już poszły a jeden z najbardziej umorusanych kałem pracowników firmy od materiałów i diagramów przestał przyłazić i się głupiomądrzyć. Tak jak by wydziały te miały przestać istnieć. Prosił bym o odpowiedź bo mam teraz możliwość podjęcia pracy gdzie indziej ale z powodów zdrowotnych chciałem to odłożyć do wiosny lub lata i teraz nie wiem.
zdjecie uzytkownika
wieloletni - 2014-11-18 13:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-03 12:52:29]:
DO XXX - JAK JESTEŚ TAKI MĄDRY TO IDŹ I POWIEDZ TO ODPOWIEDNIEJ OSOBIE WPROST, A NIE POTRAFISZ TYLKO PISAĆ BEZIMMIENNIE NA FORUM. MOŻE SAM MASZ KRZYWY RYJ I DLATEGO BOISZ SIĘ UJAWNIĆ. PRACUJE W TEJ FIRMIE WIELE LAT I ŚMIEM TWIERDZIĆ ŻE CI CO TU WYPISUJA TE GŁUPSTWA SĄ POPROSTU BEZWARTOŚCIOWI.
zdjecie uzytkownika
silnoręki - 2014-11-18 18:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Jak spotkam to na pewno podejmę dyskusję.
zdjecie uzytkownika
wieloletni2 - 2014-11-18 19:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wieloletni - 2014-11-18 13:59:58]:
Jestes jaki bezimienny, wcisnij tego kapsloka:)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-30 22:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale cisza, chyba przestane tu zaglądać, żadnych nowinek :(
a tak przy okazji wiadomo cos o tych co polecieli, czy gdzieś pracują?
oby chłopaki szybko coś ogarneli, znając zycie pewnie juz mieli nagrana robote :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy2 - 2014-12-01 00:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-11-30 22:41:58]:
robotę już ogarneli i wiesz co.... płacą więcej lub podobnie. Tak zjeb...j atmosfery nie ma nigdzie indziej. Mówi się "wszędzie lepiej gdzie nas nie ma" ale to prawda, za 1600-2000 robotę masz inną (gdzie indziej) tylko wystarczy spróbować chyba że po za ul.Marii Skłodowskiej-Curie 59 nie widzi się nic innego! A KOTEK już miałczy do nowego prezesa? CHU..WA posada bo od lizania tego i owego kałem się odbija zresztą nie tyko jemu bo ON też ma dobrze wylizane siedzisko, pozdro dla Buły i Diabła oraz ich popleczników. Myjcie częściej zęby, bo zdechnąć idzie panowie!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawy3 - 2014-12-01 10:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-11-30 22:41:58]:
Helo! ty jesteś ten za 8,50 PLN/H ?? napisz coś o obiecanych podwyżkach wyrównujących zarobki:)
Czy już Francuski chief coś ogłosił?.
zdjecie uzytkownika
hyrty - 2014-12-02 19:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karty już dawno zostały rozdane i....dajcie spokój z atakami-jedni poszli,inni siedzą,jeszcze inni przyjdą....tak,tak!!!! po nowym roku będzie nabór!!!! weryfikatorem będzie(oczywiście)RÓŻOWA LANDRYNA-spaw i laminat w jednym palcu...siem zgłoszem-może pszyjmnie....
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-03 11:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hyrty - 2014-12-02 19:59:34]:
To dlaczego zwalniali ludzi, jak teraz ma byc nabor? No chyba , ze weryfikator liczy , ze przyjdzie jakas ładna lalka:)
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2014-12-04 10:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ostatnim czasie widać wyraźny spadek w dodawaniu nowych opinii na forum.Człowiek się przyzwyczaił, że z rana można poprawić sobie humor. Tematy przecież są-nowy Prezes itp.Czyżby najwięksi podżegacze polecieli z ostatnim Gruponem i znudziło się pisanie bzdur? Może organizacja powoli oczyści się z leserów.Mało robią, ale zawsze najwięcej do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2014-12-05 11:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zdziwiony - 2014-12-04 10:23:33]:
Bo nikt normalny nie bierze tych bzdur na poważnie.
zdjecie uzytkownika
normalny pracownik - 2014-12-05 16:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Normalni odeszli, zostali wazeliniarze, konfidencji i nieudacznicy którzy nie mają dokąd odejść
zdjecie uzytkownika
zdziwiony2 - 2014-12-06 23:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zdziwiony - 2014-12-04 10:23:33]:
Każdy inny temat niż KOTEK to temat zastępczy, który nas nie interesuje. Co do leserów, jak nazwiesz Siebie który codziennie rano po przyjściu do pracy przegląda GOWORKA zamiast pracować? No chyba że to polecenie służbowe i musisz zdawać relacje z GOWORK, FACEBOOK i NK co nowego u pracowników słychać. Żałosny podpier......
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2014-12-10 07:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj nie unoś się tak-konfidenci byli, są i będą.W dzisiejszych czasach trzeba badać wszystkie kanały-taka rola PUBLIC RELEJSZYNS. Morale pracowników są przecież najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
jeszcze - 2014-12-11 05:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o podwyżki nie skamlecie już?skutecznie pomiot grodzkiej was wyprowadził w pole buraczkowe łajzy...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-11 20:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki były już. w tajemnicy żeby nie dowiedzieli się z gory i zeby inni też nie wiedzieli co nie dostali
zdjecie uzytkownika
robiłemtamkiedyś - 2014-12-19 22:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma miała najlepszy okres chyba za prezesury Lisa, teraz to szkoda czasu, niskie zarobki i ciągle trzeba machać łapkami, jak przestaniesz to odnotują, jak chcesz się przypodobać to najlepiej : jedną ręką wałkuj a drugą wal k......:). NIE POLECAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plasticon Poland S.A.?
Zadaj pytanie
x