Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pająk - 2014-10-22 22:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-22 21:56:43]:
Doktorze Miodek pod pseudonimem xxx Boga nie piszemy z dużej ale z wielkiej litery.
PS
ale mu odpowiedziałeś, pewnie już nigdy nic nie napisze ze strachu przed taka krytyką.
nie ważne jak napisał ale ma rację.
zdjecie uzytkownika
poziomica - 2014-10-22 23:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mario - 2014-06-24 23:51:54]:
Dawno tu nie byłem i tyle nowych wpisów. Wiele z tych rzeczy to prawda ale też wiele bzdurą. Np to jest bzdura jakaś. Nie lubię go ze względu na wyniosłość ale jestem przekonany że nie donosił i nie donosi bynajmniej ten jeden z wielu u nas pracujących. Czasem mam okazję z nim rozmawiać jak przechodzi i znam jego poglądy. Jest od zawsze przeciwnikiem niektórych osób będących przy korycie. Kiedyś był w firmie szum jak namówił ludzi z biura do odepchnięcia od koryta któregoś już niepracującego kierownika który ponoć robił na boku jakieś przekręty. Poszedł w tej sprawie z wszystkimi do holendrów na skargę. Poza tym na górze wszyscy się go boją bo ponoć ma szereg kompromitujących nagrań które może ujawnić w stosunku co do niektórych. Dajcie mu więc spokój!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-22 23:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-22 21:56:43]:
Drogi Panie xxx skoro zdecydował się Pan na poprawianie moich błędów i szydzenie z nich, to Pan sam powinien zachować poprawność pisowni. Po pierwsze zaczął Pan od zwrotu grzecznościowego "Panie", po czym przeszedł już na "Ty", by na samym końcu napisać "jesteś" co znaczy, że nie potrafi Pan zachować tej samej formy wypowiedzi dłużej niż jedno zdanie, a już na pewno "jesteś" powinno być napisane wielka literą. Dodatkowo pragnę nadmienić, iż po każdym znaku interpunkcyjnym stawiamy spację, a po skrótach stawiamy tylko jedna kropkę nie cztery, a już na pewno nie stawiamy czterech znaków zapytania.
Poza tym nie interesuje mnie opinia kogoś kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem, bo Pana odpowiedź na mój post właśnie o tym świadczy.
Co do osób, które tak usilnie Pan broni, są to osoby reprezentujące Was jako członków związku i reszty załogi, wiec wypada by reprezentowały godnie.
A czy można nazwać godnym reprezentowaniem, jeśli przekazuje się jakieś pisma,a w nich jest pełno błędów ortograficznych?
dla Pana zrozumienia wyjaśnię w prostych słowach treść mojej wypowiedzi.
chodziło mi o to że ZZ nie obroniło nikogo przed zwolnieniem, przystało na standardowy sposób zwolnienia grupowego, ZZ nie dowiedziały się niczego na temat dalszych losów firmy, ba nawet nie znają kryterium na podstawie którego zostały wytypowane do zwolnienia te, a nie inne osoby.
co do osób z którymi się pożegnano - owszem przykro się słyszy, że ok 50 rodzin straci jeden z dochodów (być może nawet jedyny dochód), ale Oni sami sobie zapracowali, że właśnie ich wytypowano. W końcu ktoś zrobił porządek z ze świętymi krowami ze stolarni i krajalni - wielcy fachowcy, ale tylko jak są delegacje zagraniczne, bo jak trzeba było iść laminować na hale to Krzysiu i jego ekipa nie potrafiła laminować. Poza tym wieczne nadgodziny w sytuacji gdzie inny byli wysyłani na urlopy, gdy było mniejsze zapotrzebowanie na prace, a co nikt by się nie nadał do pomocy na stolarni?
Jeszcze kilku takich cwaniaków pracuje w biurze i mam nadzieje, że dyrektor pokaże, że jednak ma jaja i z nimi tez zrobi porządek.
Oczyśćmy tą firmę z cwaniaków, a będzie dobrze.

Cwaniakom mówimy stanowcze NIE!
zdjecie uzytkownika
ciekawski zdzichu - 2014-10-22 23:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Isabella... Prowokacja czy któraś z pań z technologicznego? Tak czy inaczej możesz odetchnąć bo jak ktoś u was poleci to TP bo dopiero tam wskoczył
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-22 23:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [poziomica - 2014-10-22 23:18:27]:
to niech ujawni nagrania a nie gada że ma...
zdjecie uzytkownika
celebryta - 2014-10-22 23:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-22 23:30:54]:
masz racje, on nie donosi. on tylko informuje kapitana o sytuacji na okręcie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-22 23:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-22 23:30:54]:
jesteśmy na TY
zdjecie uzytkownika
krychu - 2014-10-22 23:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech... szkoda gadać... czas pokaże....
zdjecie uzytkownika
krychu - 2014-10-23 00:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-22 23:30:54]:
cwaniaków sporo znajdziesz u góry a dyr jaj nie ma
zdjecie uzytkownika
CCCP - 2014-10-23 00:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kurde...
Na prawde zwalanie winy na konstruktorow,produkcyjnych, krojczych jest bez sensu.
(usunięte przez administratora) ze lewusy sobie zasluzyli na zwolnienia, ze nadgodziny itp. No i ch? Zaden z Was pewnie nigdy nie pomyslal: PIER*OLE NIE ROBIE BO MI SIE DZIS NIE CHCE albo A JAKOS PRZEZYJE TEN DZIEN. Sami prawi i szczerzy ludzie. LEWUS-Kazdy taki jest.I badzmy obiektywni. Kazdy jakby mial okazje przyjsc i sie poopier*alac za pieniadze to by przyszedl. Bo wszyscy jestesmy tacy sami. Pazerni na kase bo tak juz niestety skonstruowany jest ten swiat i do tego zmierza ze wszystko kreci sie wokol pieniedzy. Wiec co jest dziwnego w tym ze ktos chcial dorobic skoro byly warunki? I tylko nie mowcie o moralnym postepowaniu. Bo ten mial nadgodziny a tego za to wyslali na urlop? A w ktorej pracy ktos mysli o drugiej osobie? Jak to sie mowi? W pracy nie ma kolegow- sa tylko znajome twarze. Przykre ale prawdziwe. Tak jak przykre jest to ze niektorzy mierza wszystkich jedna miara. Ale jak przychodzilo sie na rano i tego samego dnia na noc albo pracowalo po 16 h bo robota pilna i cos jest na JUTRO to bylo suuuper jak sie ludzie zgadzali i nikt nie gadal ze nadgodziny a teraz wielkie wywody, Jak juz ktos wczesniej napisal. To nie wina ludzi tylko zarzadzajacych. A to ze ktos ma 3 literki bądz 6 literek przed imieniem i nazwiskiem o niczym nie swiadczy. Bo wyksztalcenie nie rowna się madrosc. I moze dobrze ze niektorych ludzi juz na tym swiecie nie ma (bez urazy)bo ja nie chcialbym patrzec jak(usunięte przez administratora) sie cos w co wlozylem tyle serca, pracy i czasu ... Oby dzieki nam 50 osobom sytuacja finansowa firmy sie poprawila (ha-ha) i pozostale LEWUSY i CWANIAKI mialy prace. POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-10-23 00:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CCCP - 2014-10-23 00:14:12]:
nie 50 tylko 42 to po pierwsze. Po drugie większość ma już zatrudnienie ale nie powie. Oni dadzą sobie radę ale dla pozostałych zabraknie na odprawy.
zdjecie uzytkownika
CCCP - 2014-10-23 00:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech bedzie ze 42. To szczesliwi Ci co maja. Nam jest przykro (albo niektorym nie) bo stracilismy prace a reszta ma Nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Amen ;)
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-10-23 00:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o nie LIKOWANIE swoich postów
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-10-23 00:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CCCP - 2014-10-23 00:29:14]:
Nie jest im przykro, wiem bo rozmawiałem z większością z nich. Mają pracę i zobaczysz ilu zgłosi się na proponowane przez firmę szkolenia
zdjecie uzytkownika
CCCP - 2014-10-23 00:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszosc to tez nie jest calosc. Ale nie bedziemy sie nawzajem poprawiac. Chodzilo mi tylko o to ze kazdy z Nas jest byl i bedzie (usunięte przez administratora). Umiesz liczyc licz na siebie i kazdy ma drugiego czlowieka gleboko a firma pewnie predzej czy pozniej i tak oglosi upadlosc bo cwaniakow nadal tam wielu i dopiero wtedy bedzie brakowalo na odprawy. Tym koncze swoje rozwazania.
zdjecie uzytkownika
zredukowany - 2014-10-23 06:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nie poleciał żaden z przemądrych i jakże uniwersalnych montażystów łącznie z niezastapionymi brygadzistami RD, DG, TG ? Wg kryteriów uniwersalności może paru by sobie dało radę na detalach lub rurkach ale zapewni nie mieścili by się w normach.
Poza montażem jeszcze mega uniwersalny "gracz" z króćcow mi się nasunął.
zdjecie uzytkownika
Kolega podpier..czy - 2014-10-24 18:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od....cie się od buły żeby każdy był taki jak on, a podpier..czy w plasticonie jest sporo szczególnie na hali jeden co siedzi głęboko w du..ie operacyjnego, pozdrowienia dla normalnych
zdjecie uzytkownika
Diego don Diego - 2014-10-24 20:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy zwolnienia na górze?? Czy poprawa sytuacji w firmie ma polegać tylko na zwolnieniu pracowników z produkcji?
zdjecie uzytkownika
jeszcze członek ZZ - 2014-10-24 21:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Podstawowym zadaniem związków zawodowych jest obrona interesów pracowników" - to cytat z Ustawy o Związkach Zawodowych". Mam pewne wątpliwości czy jeden Pan z zarządu nie złamał ustawy oceniając/typując pracowników do zwolnienia? Czy nie jest to konflikt interesów (NASZYCH). Przecież dzięki naszemu członkostwu ON ma pełną ochronę SWOJEGO STOŁKA. Mam wątpliwości czy członkostwo jest zasadne, macie mój kredyt zaufania do końca roku.
zdjecie uzytkownika
germany - 2014-10-24 22:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
diabeł-pustak,który próbuje MYŚLEĆ-prymitywny intelektualnie-funkcjonuje na zasadzie MAM PIECZĄTKĘ-JESTEM KIMŚ.....buła-młody gilun tak naprawwdę nie znający pracy,ale...lubi się przytulić,salceson-mistrz złodziejski(skala hurtowa) do tego cham i specjalista od medicure,pilara-bez operacji plastycznej ryja dalsze życie chyba nie ma sensu...no i pozostał sraczka-bez komentarza na taką żenade...był kiedyś majster-prawdziwy....wiecie,o kim piszę
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-24 22:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [germany - 2014-10-24 22:04:39]:
najbardziej chamski i prymitywny komentarz, powinien zostac usunięty przez administratora.
zdjecie uzytkownika
odpowiedź na xxxx - 2014-10-24 22:13:09 - 2014-10-24 23:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To n ie jest chamstwo. Ktoś napisał prawdę jeżeli uznajesz że to jest chamstwo to jesteś gnojem!!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-24 23:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [odpowiedź na xxxx - 2014-10-24 22:13:09 - 2014-10-24 23:17:03]:
Gnojem jest Ten co pisze anonimowo takie rzeczy. Masz jaja??? Powiedz tym facetom to w oczy!!!
zdjecie uzytkownika
cccp - 2014-10-24 23:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykre....
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-10-24 23:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cccp - 2014-10-24 23:31:06]:
Przykre jest to, co niektórzy piszą używając inicjałów, pseudo czy imion. Nie jestem z OBOZU WŁADZY mi chodzi o nienawiść jaka jest w ludziach. Zwolniony- będzie lepiej, nie zwolniony- lepiej już było.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x