Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Laminater - 2015-04-19 16:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Chaciałbym zapytać jakie są stawki na produkcji?
Poproszę o krótką odpowiedź bo żale powyżej już przeczytałem.
Przyjmują do pracy? Można się zgłaszać?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-19 21:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosba do zwolnionych w ramach grupowych zwolnien: skladac CV wtedy musza przyjac was w pierwszej kolejnosci i nie moga zatrudnic nikogo innego przez 12 m-cy od zwolnienia Was. Kolego LAMINATER stawki sa niskie
zdjecie uzytkownika
de/muskieterro - 2015-05-24 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to próba skrótowej rekonstrukcji myślenia kogoś, kto na upokarzaniu innych buduje swoje poczucie bycia kimś lepszym. Pewnie to banał psychologiczny, że są ludzie, którzy rosną tylko wtedy, gdy inni maleją, są tym bardziej kimś, im bardziej inni są nikim. Poniżanie jest najprostszym sposobem utwierdzenia się w przekonaniu, że ma się władzę porownajmy z typem kapitalizmu, jaki się ukształtował w Polsce. Jego elementem jest faktyczna dominacja paskudnej ideologii socjaldarwinizmu Niechlubnym takim przykladem problemu jest tu od lat uposazony na ludziach de/canalios Marek raczyk. Co wy na to?
zdjecie uzytkownika
widzacy - 2015-05-24 13:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maras - 2013-08-30 02:03:29]:
Mozesz do bulu sie opierpapier jak ostatnio MG Marek raczyk 18 godin. I nikt niema tu nic do gadania
zdjecie uzytkownika
klarki - 2015-05-26 23:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [de/muskieterro - 2015-05-24 12:41:25]:
Wojtas znowu nie masz co robić!!
zdjecie uzytkownika
Do laminater - 2015-06-01 18:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki nie są wysokie, ale na 9zl na dzień dobry możesz liczyć. Do tego bogaty socjal (jak na inne prywatne firmy) jak gwarantowana premia co 6 miesięcy, niskooprocentowane pożyczki czy posiłek w pracy za marny 1zl o wczasach pod grusza i 3 filarze nie wspominając. To z zalet resztę masz w komentarzach...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-01 21:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do laminater - 2015-06-01 18:34:14]:
Częściowo masz rację. Gwarantowana premia co 6 miesięcy jest ale.... jest to jakiś procent zarobków więc przy stawce 9zł/godz to marne grosze. Pożyczka jest przyznawana nie każdemu kto złoży wniosek(trzeba mieć szczęście) 3 filar firma płaci po przepracowaniu 1 roku(od dłuższego mówi się o jego likwidacji) ale niskie stawki rekompensuje posiłek za 1zł bo na kanapki do pracy kasy nie starcza. Wczasy pod gruszą ok 500zł na rok.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-03 23:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba dodać żeby nie Z.Z. to za wiele by nie było pan Dolar trzyma rękę na pulsie nawet na socjalu
zdjecie uzytkownika
ganikon - 2015-06-05 05:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam, że te 9 złotych na start to jest bardzo dobra stawka, więcej to chyba można zarobić na budowie. A jak wiadomo nie trzeba posiadać nie wiadomo jakich umiejętnoście żeby pracować w Pasticonie. Wydaje mi się, że jest to dobra opcja dla tych młodych ludzi, którzy dopiero co zaczynają swoją pracę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-05 07:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ganikon - 2015-06-05 05:36:04]:
Co za bzdury wypisujesz, 9 zł. to dobra stawka w Brico lub Castoramie na start dają więcej bez pyłu i tego smrodu szkodliwego dla zdrowia. A co do umiejętności to rzeczywiście nie trzeba nic potrafić tylko jak to zobaczy ten w różowej koszuli to szybko polecisz na bruk, taka to dobra stawka i firma przyjazna dla zdrowia (mobbing na każdym kroku)
zdjecie uzytkownika
pracownik2 - 2015-06-05 23:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ganikon - 2015-06-05 05:36:04]:
Ćpasz kolego czy styren zaszkodził?
zdjecie uzytkownika
Ehikty - 2015-06-06 04:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A gdzie jest strona o Pcic ? Tam tez jest kilku niedorajdom do opisania najlepszy jest Ryba takiego lenia śmierdzącego jeszcze nie spotkałem w tym koncernie łazi za kurą tyłek mu liże bo na niczym się nie zna a pózniej mu smaruje cztery litery .
zdjecie uzytkownika
Ryba* - 2015-06-08 11:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Zazdrość komuś tyłek zżera...sam nic nie potrafi wiec musi się wykazać na forum...za dużo na słońcu przebywał chyba , albo słona woda mu do uszu wleciała....
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-29 15:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZATRUDNIMY zwolnionych pracowników z Firmy Plasticon w Niemczech.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
;P - 2015-06-29 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-06-29 15:29:05]:
a co na to różowy
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-06-30 14:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widać że są Firmy które potrafią zapłacić za porządną prace ! Bardzo boli że Plasticon w Toruniu nie potrafi ! W PCIC można zarobić ale trzeba być 5 metrów za halą w namiocie, a na hali to my miej zasuwamy że 3 razy mniejsza pensje dostajemy!? Moim zdaniem dość tego !Zawsze produkcja na samym końcu łańcucha pokarmowego ...zero szacunku dla pracownika i marna pensja, o warunkach nie wspomne bo żywica nie szkodzi :D... Ale będą podwyżki :) 5% motywuje bardzo... stawka 12 zł = 60 groszy smiech na sali! będzie trzeba się pożegnać ...Pozdrowienia dla całej produkcji !
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-07-01 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ryba pieniaczu nie podnoś głosu bo całą karierę w Plasticonie zrobiłeś na plecach wujka w kontroli jakości, donosach na pracowników ( same niedorajdy z tobą robiły prawda?) i na przekrętach z kilometrówką, jesteś plecak i skarżypyta widzę że w PCIC również. Panowie z Plasticonu wielu z Was mogło przejść do PCIC ale jakoś odwagi brakło, poza tym ilu z Was jest gotowych na przebywanie poza miejscem zamieszkania przez większość roku? A co to za namiot ma PCIC?
zdjecie uzytkownika
HEHE - 2015-07-02 11:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
HEHE dlaczego się smiejecie z Ryby ? To nie jego wina że jest wieśniakiem który do woreczka zbiera drobne by mieć na bilet do Tel Avivu :-)
zdjecie uzytkownika
RYBA - 2015-07-02 16:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wieśniaki to robią i niedorajdy .... wypisują tak bo zazdroszczą ... mogą mi skoczyć i obtoczyć takim wypisywaniem .... buraki i tyle
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-07-04 11:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryba nie denerwuj się wszyscy wiedzą ze się nie znasz na robocie a karierę robisz w PCIC na lizaniu d...najpierw u JArka cały czas na kolanach a teraz cmokasz Kure w cztery litery zamiast się denerwować ucz się rysunku technicznego bo nie masz o nim pojęcia .
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2015-07-04 15:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sam jesteś niedorajdą życiowym i dlatego musisz się wykazać tutaj ... styren już ci wypalił ostatnie szare komórki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-04 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam cię Ryba i nie wiem na ile uwagi na twój temat są prawdziwe, ale podoba mi się, że piszesz tutaj podpisując się.

Najłatwiej pisać anonimowo i obrażać innych...
zdjecie uzytkownika
OKI - 2015-07-04 22:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda że RYBA dostał po pysku w Dakocie i płakał ?
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-04 23:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OKI - 2015-07-04 22:40:24]:
Ryba to cienias i płotka. Pamiętacie jak Benek pojechał po Kicerku???? Ten to miał dopiero łzy w oczach!!!! Wielki dyrektor z kompleksami teraz.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-07-06 21:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do roboty niewyuczone niedorajdy! Pan dyrektor mało z was zwolnił!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plasticon Poland S.A.?
Zadaj pytanie
alert