Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
haksik - 2015-03-19 18:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja ostatnio na portalu nowosci przeczytałem artykuł o tytule: Po grupowym zwolnieniu wśród załogi panuje nie tylko strach przed dalszymi redukcjami, ale i obawa o zdrowie. Normy niebezpiecznego styrenu zostały tu przekroczone już w 2013 roku. Nie brzmi to zbyt sympatycznie, chyba nie ma co interesować sie tu pracą...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-20 17:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Prezes błysną strasząc związkowców, a finansowy o ZUS-ie uspokaja o składkach jeszcze bardziej korzystnych dla pracowników (sielanka w firmie) co jeszcze?
zdjecie uzytkownika
emerytowany kooperant z bydgoskiej szkoly rolnicze - 2015-03-20 23:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dla mnie to spotkanie bylo w wiadomym celu. Pan dolar jakos bardzo chcial na tym spotkaniu dac do zrozumienia ze niewarto isc do sadu po otrzymanym wezwaniu. Tylko czy to Plasticon ma 100 swiadkow przeciwko ZUS-owi czy odwrotnie. Jakos pan dolar niemial zbyt pewnej miny. I te jego zapewnienia o malych kwotach. Zobaczymy czy naprawde to taka blachostka. Ja uwazam ze dzis na spotkaniu trzej amigos mysleli ze maja przed soba glabow i ze nikt niewyczuje ich intencji. Mam nadzieje ze nikt ich nieposlucha i ze wszyscy stawia sie na wezwanie.
zdjecie uzytkownika
obecny/były - 2015-03-22 22:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Panie Dolar! Mam nadzieję że Pan i Piękniś bekniecie za przekręty w firmie. Tego Wam chłopcy życzę z całego SERCA a Panom z ZZ konsekwencji i wytrwałości. Nie straszcie "dziewczynki" bo się pos...ie. Czas rozliczeń nadchodzi WIELKIMI KROKAMI.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2015-03-24 18:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nareszcie ktoś rozliczy obrażoną panienkę.tylko żeby nie zapomniał zabrać z sobą przytakujących przydupasów, czarta,bułkę, gumowe ucho i super technologa. to przez takich miernych karierowiczów ludzie się skłócili.
zdjecie uzytkownika
Tor - 2015-03-26 22:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam znajomego ktory pracuje w Plasticonie i mowi ze takich podpierd....czy, konfidentow i innych kanalii wsrod pracownikow produkcyjnych jeszcze nie widzial...
zdjecie uzytkownika
PM - 2015-03-28 01:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [emerytowany kooperant z bydgoskiej szkoly rolnicze - 2015-03-20 23:50:37]:
Znam p. finansowego ps. "Dolar", "rudy" w zależności od firmy jaką gnębił. Bierze pensję 15-20tys. i po miesiącu pracy przypomina mu się, że jeszcze kilometrówkę za dojazd z Bydgoszczy do Torunia musi dostawać bo mu nie starcza (tak myślę bo kiedyś tak samo było w Inowrocławiu, jeździł wtedy starym volvem). Jest to mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najwyższej klasy, którą kiedyś ktoś po jego rudym łbie walnie. Takie wszy to zakała świata. Walczcie z jego ambitnym wyzyskiem i niedocenianiem robotników wynikającym najprawdopodobniej z impotencją lub małym lub bardzo małym członkiem (dlatego jest członkiem zarządu - teraz myśli, że ma dużego). Dobrze, że macie ZZ, ale on będzie do ostatniej chwili łgał i próbował Was oszukać-taki ma charakter. Jak to mówią na 10 rudych jest 11 fałszywych. Życzę powodzenia i wytrwałości.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-03-28 10:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PM - 2015-03-28 01:47:13]:
musze sie z Toba zgodzic. rudy to nie kolor, to charakter.
zdjecie uzytkownika
rudy widz - 2015-03-29 03:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Krew mnie zalewa jak czytam te debilne opinie,ludzie na jakim Wy Świecie żyjecie?tak jest w każdej firmie lub jeszcze gorzej,wszędzie jest wyzysk i poganianie zaGROSZE,więc po co te płacze?"SORY ALE TAKI MAMY KLIMAT"w każdej firmie jest Pan dolar lub inni jego pokroju jak;gruba gocha. kozioł matoł 3800 ,zajączek wojt,sraczkowaty,tomcio paluszek,pilarz,wiśniak z.,srusielek,david s. z logistiki,spryciula j.,marek raczyk,marek warzywo,haVRANEK,azja tuchajbejowicz,również nie można zapomniec o byłych takich jak prezesk co to sie teraz lansuje z panią premier w tv,dyrektorze operatorze kamer andrzeju i jego wróbelku elemelku,szefie po rolniczej i jego drugiej połowce,dyrze logistyku i jego kumplu od koryta grubasie z poznania itd.
dobrze że............... były zwolnienia grupowe bo moŻna by tak dalej wymieniac;Największych Nieudaczników.czepiacie sie operacyjnego,włochatej małpy,buły...im przynajmniej zależy...a WAM?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-29 11:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Napisałeś że im zależy......popatrz za jakie oni pracują pieniądze i co mają do roboty...a zobacz za jakie pracują ludzie na produkcjii...chciałbyś zapi33dalać po 8 godzin pod kamerą za 1700zł netto po 15 latach pracy? Puknij się w głowę i zastanów się jeszcze raz RUDY WIDZU!
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-03-29 15:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Pracownicy Plasticonu ! przestańcie tu pisać i robić sobie koło tyłka, bo wy tu tylko piszecie! żale kierować do siebie, nie trzeba było lizać odbytu:) to też byście dostali odprawę i zaczęli pracować w porządnych firmach.
zdjecie uzytkownika
widzący - 2015-03-29 17:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie zarządzać też trzeba umieć.
zdjecie uzytkownika
rozczarowany umiejetnosciami - 2015-03-29 18:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dokładnie. Trzeba mieć właściwe kompetencje, charakter, pomysł na firmę i plan a nie błądzić jak kucyk w krainie różowej tęczy bez pomysłu, składu i logiki, podejmować świadome decyzje a nie podejmować decyzje na zasadzie prób i błędów. Zwalniać ludzi a potem płakać że niema pracowników do pracy i brać kooperacje, szkolić fachowców za darmo dla naszej konkurencji, zabierać delegacje a potem obiecywać wyjazdy, robić super technologa kierownikiem a potem degradować go z oczywistych juz od samego początku dla większości powodów itd. Czy te decyzje podiął pan dolar i pan w cudownej koszuli bo nie wiem??
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-29 23:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rudy widz - 2015-03-29 03:02:31]:
Tak sie sklada Rudy Widzu ze wszystkie osoby tu wymienione maja zawsze cos do powiedzenia. Nie zawsze podoba sie to innym (takim jak Dolar, Pieknis) majacym monopol na wiedze i wladze. Osoby te, maja doswiadczenie i wiedza w tym co robia i mowia a Ty jestes z obozu Nowej Wladzy lub trzymajacych paluszek prosto w du... Na ciebie kolego tez przyjdzie kolej jak poleca Ci co zeszmacili Ta firme. Przytakujacy diabel, bula, pilarz, srusielek i wreszcie moj ulubiony Piotrus z rurociogow.
zdjecie uzytkownika
Hmmm - 2015-03-30 07:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm... a jest coś takiego jak odpowiedzialnośc karna zarządu za działanie na niekorzyść spółki. Skoro tak źle zarządzają to dlaczego nikt się tym nie zainteresował?
zdjecie uzytkownika
baar - 2015-03-30 18:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
buła jest chamski i opryskliwy podczas stosunku-przy zapinaniu wykrzykuje wulgaryzmy i lubi tylko włochate małpy.za to Grzesiu jest fajny-wydepilowany,ciepły i przyjemny w dotyku.byłem z nim dwa razy w kinie,raz w kawiarni i potem fajnie ssał-nie zapominając o kulach-no i super wypiął swoją opaloną pupcię...MÓJ CI ON!!!!
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-03-30 22:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-03-29 23:03:16]:
wojtuś akurat ty nie powinieneś sie tak oburzać, bo przecież jako pierwszy sie sprzedałeś. nie dośc że nic nie robisz poza sianiem zametu, to zgarniasz praktycznie największa kase z wszystkich konstruktorów i jeszcze ciągle marudzisz.
non stop chodzisz i podburzasz ludzi i na hali i w biurze.
oby twojej karierze pomogli uczynni tak samo jak ty pomogłes Małach...kiemu, Boż..wi i prawie udało ci sie udało z Kicusiem.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-03-30 23:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [gggg - 2015-03-24 18:33:14]:
super technolog=srusiel?
to on jeszcze pracuje? przeciz niedawno chodził po hali i opowiadał że sie zwalnia bo ma pełno zaje33stych ofert pracy i nie moze sie zdecydować?
aczemu on nie poleciał jako pierwszy w grupowych? bo jest superr hehehehe
taki zarcik mi sie wymsknął :D
zdjecie uzytkownika
były - 2015-04-04 23:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Żeby Wielkanoc w tym roku,
przyszła z sukcesem u boku.
Aby żyło się Wam zdrowo,
prywatnie i zawodowo.
Wielu, wielu chwil radosnych
i cudownej, ciepłej wiosny
życzy były pracownik Plasticon Poland.

P.S.
Z życzeń wyłączeni są kotek i jego przydupasy oraz ziółek!!!
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2015-04-18 07:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak dzial technologiczny i kontroli ktos sie zwolnil ostatnio
zdjecie uzytkownika
Laminater - 2015-04-19 16:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Chaciałbym zapytać jakie są stawki na produkcji?
Poproszę o krótką odpowiedź bo żale powyżej już przeczytałem.
Przyjmują do pracy? Można się zgłaszać?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-19 21:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosba do zwolnionych w ramach grupowych zwolnien: skladac CV wtedy musza przyjac was w pierwszej kolejnosci i nie moga zatrudnic nikogo innego przez 12 m-cy od zwolnienia Was. Kolego LAMINATER stawki sa niskie
zdjecie uzytkownika
de/muskieterro - 2015-05-24 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to próba skrótowej rekonstrukcji myślenia kogoś, kto na upokarzaniu innych buduje swoje poczucie bycia kimś lepszym. Pewnie to banał psychologiczny, że są ludzie, którzy rosną tylko wtedy, gdy inni maleją, są tym bardziej kimś, im bardziej inni są nikim. Poniżanie jest najprostszym sposobem utwierdzenia się w przekonaniu, że ma się władzę porownajmy z typem kapitalizmu, jaki się ukształtował w Polsce. Jego elementem jest faktyczna dominacja paskudnej ideologii socjaldarwinizmu Niechlubnym takim przykladem problemu jest tu od lat uposazony na ludziach de/canalios Marek raczyk. Co wy na to?
zdjecie uzytkownika
widzacy - 2015-05-24 13:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maras - 2013-08-30 02:03:29]:
Mozesz do bulu sie opierpapier jak ostatnio MG Marek raczyk 18 godin. I nikt niema tu nic do gadania
zdjecie uzytkownika
klarki - 2015-05-26 23:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [de/muskieterro - 2015-05-24 12:41:25]:
Wojtas znowu nie masz co robić!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plasticon Poland S.A.?
Zadaj pytanie
alert