Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plasticon Poland S.A.

Pracowałeś w firmie Plasticon Poland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-31 22:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hdmgxc - 2015-10-31 22:25:57]:
co mają robić? Nic nie będą robić bo mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich
zdjecie uzytkownika
zlsko - 2015-11-02 15:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elana - 2015-09-02 17:55:47]:
Eunuch (inaczej strażnik łoża, od eune – łoże i echein – trzymać)wykastrowany mężczyzna lub chłopiec. Inne dawne określenia to trzebieniec i rzezaniec. Dzięki bezpłodności, nie było obawy że kiedykolwiek zostanie ojcem zwłaszcza
zdjecie uzytkownika
Olka - 2015-11-09 22:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry. Szczerze mówiąc nie rozumiem powyższej dyskusji @zisko, ale ja nie o tym. Widzę, że Plasticon Poland szuka obecnie pracowników do działu księgowości. Firma ma spore wymagania, ale to wynika pewnie z profesjonalnego podejścia. Wymagają aż 5 lat doświadczenia i oczywiście wykształcenia kierunkowego.
zdjecie uzytkownika
szkoda - 2015-11-12 02:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wykształcenie kierunkowe to nie jest duże wymaganie. Ale 5 lat doświadczenia to już wymaganie które często jest nie do przeskoczenia...
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-11-12 23:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olka - 2015-11-09 22:54:16]:
Czemu myślisz że to spore wymagania? 5 lat doświadczenia i wykształcenie kierunkowe to duże wymagania? Jeżeli chcieliby mechanika samochodowego do księgowości to wtedy są wymagania. Kierownik z piskliwym ,drażniącym głosem i dyrektor mały i ryży leczący kompleksy to już nie piszą!Powodzenia w księgowości w takim zespole.
zdjecie uzytkownika
son - 2015-11-14 12:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Olka a ciekawe że ta oferta jest jedyna u nich, widocznie nie jest przewidywana większa rotacja wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
oija - 2015-11-16 15:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie prawda ze 5 lat nie jest do przeskoaczenia owszem dla bardzo mlodysch ludzi tak ale jak juz ktos jest troche w branzy to dla niego nic wiekiego
zdjecie uzytkownika
Balon - 2015-12-03 09:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Działania związkow zawodowych "nasilają" się (bez konsultacji z pracownikami!!!) dzięki czemu koniec z Benefitem, salą i karnetami na żużel bo zamiast regularnie korzystać z różnych form aktywności lepiej raz do roku dostać talon na "50zł" do Carrefour. Dobrze ze się wypisałem bo wstyd by mi było powiedzieć że jestem w związkach.
Brawo wy!
zdjecie uzytkownika
hrabia - 2015-12-03 12:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brawo ty zapomniales jak na wiosnę dostałeś 700 zł do tego sklepu dzieki Z.Z. i jakoś wczesniej o wstydzie nie pisałeś
zdjecie uzytkownika
Popek - 2015-12-03 15:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają ciągle specjalistów do spraw sprzedaży na cały kraj prawie, wiadomo nie są to największe pensje, ale za to sporo idzie na dodatkowych premiach wyciągnąć, jest okej. Płaca na czas. @bajon no co Ty mówisz, jakim cudem
zdjecie uzytkownika
Talon - 2015-12-03 22:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wydaje mi się aby Balon negował 700zł tylko to że zabierają nam opcje spędzania czasu wolnego przy wykorzystaniu wsparcia firmy. Też korzystam z Benefita i chodzę na siłkę i basen. Jak zabiorą dofinansowanie z czegoś będę musiał zrezygnować bo przy obecnej wypłacie nie wydolę na jedno i drugie a rekompensata w postaci jednorazowego talonu mi tego nie odda. Tyle
zdjecie uzytkownika
zabrano mi pasje na rzecz 0,5 litra krajowej z bie - 2015-12-07 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie z Solidarności. Mówie do panów RZAdządzych. opamietajcie sie. tracicie ludzi ilu nas wogóle jeszcze zostało w Solidarnosci. bo jakos sie tym nie chwalicie. ostatnie wasze działania są z typu ty już nic nie mozemy zrobic górze bo jesteśmy cienkie Bolki to choć zabierzemy coś robolom. Bravo.....Czyj był to pomysł bo jakoś się tym nikt nie chwali. Słyszałem tylko odpowiedz Prezesa że to komisja zadecydowała. no ale jakiś debil musiał to wymyśleć. jak chcieliście sie leczyc bo nic innego wam nie zostało to zwołaliście ludzi przyśli panowie i perdo.........lili by tylko przepchnąc wasz pomysł. bravo. a czemu nie zrobiliście zebrania by porozmawiać o benefitach? czy już nie można mieć pasji, zainteresowania.no tak waszą pasją jest żarcie i co chwila zmiana kateringu a jak wam nie pasuje to bierzecie godziny związkowe i sru na miasto do PIcolo albo jeszcze lepiej. no a ta zmiana to chyba po to żebyscie mogli sobie wiecej chlania kupic. Mówicie ze dlaiscie nam 700 zł w talonach. no to fakt odkąd góra nie dostaje talonów to wiecej jest dla dołu. ale co pozatym? prezes przegrywa z Kicermanem na kazdym froncie nawet jakiś czas musiał sobie po lekarzach pochodzić bo rady se nie dawał. czy zabranie benefitów to miała być wasza tak wisionka na torciku sukcesów Solidarnosci przy pasmie niepowodzeń? bravo. raczej gwozdz do trumny. przypominam że kiedyś braliście tez karnety na żużel mało tego nawet wysyłaliscie ludzi by wam brali na siebie karnety dla rodziny i co jakos wam to nie przeszkadzało. pamietajcie kto z dółem wojuje od dołu ginie. a teraz do panów co zrezycnowali z bycia członkami Solidarnosci przypominam że dzieki zwiazkom macie. wiecej kasy na talony, nową szatnie, przebudowe hali wiec nie mówcie że nic nie robią a jak wam się nie podoba zawsze prezesa można zmienić oni tam na supergluta sie nie poprzyklejali. a inaczej oni tam są bo wiedzą że jak stracą te stołki to zaraz góra ich zje. bo jaki jest marzenie dyrektora produkcji na świeta by dopasc Prezesa którego tylko stołek ratuje. Panowie którzy rządzą solidarnością. ja licze że odwołacie tą swoją tępą decyzje a propo benefitów. że zrobicie zebranie przedstawicie status zwiazkow ilu jest jeszcze człnków. przeprosicie za twoją decyzje dzieki którym straciliscie tylu członków. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bbbbb - 2015-12-09 12:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zabrano mi pasje na rzecz 0,5 litra krajowej z bie - 2015-12-07 15:16:19]:
Q..... będziesz miał pasję, ale krajową już nie do końca
zdjecie uzytkownika
wteran - 2015-12-10 12:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zabrano mi pasje na rzecz 0,5 litra krajowej z bie - 2015-12-07 15:16:19]:
Stary, Ty weź lepiej naucz się poprawnie pisać. Weź słownik do ręki, zobacz jak stosować znaki interpunkcyjne. Niech to będzie Twoja pasja. Tego zlanego w jedno bełkotu nie da się czytać.
zdjecie uzytkownika
granda - 2015-12-11 00:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
popis jednego aktora pt.KICERMAN trwa.sztuką było pozbyć się fachowców,to i sztuką będzie gnębienie pozostałych.wybitne zdolności owego dały się we znaki ludziom-zyeby pozostały.mamy przecież uznanego- i jakże szlachetnego-MISZCZA wiosełek.który założył spółdzielnię z EKSPERTEM.razem dokonują selekcji,bo wydajność jest priorytetem.to psy gończe-nie mylić z ludzmi....do końca roku wytrzymam i dzida-od tych zwolnionych dostałem cynę na niemcy.a żenada w stylu spektakl,czy inne przedstawienie niech trwa nadal-kiedyś pośmieję się z tego....pozdro dla WIOSŁUJĄCYCH INACZEJ
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-11 00:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko się sp...ło po malickim.WSZYSTKO!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-12-13 20:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja widziałem, że Plasticon poszukuje co jakiś czas Specjalistów ds. Sprzedaży i tak się zastanawiam, czy aby nie ma tu rotacji? Ogółem jak tu z planami sprzedażowymi, do realizacji?
zdjecie uzytkownika
Kfirifii - 2015-12-16 18:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pani Krysi z Pcic
zdjecie uzytkownika
na paleniec - 2015-12-16 20:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest faniutka
zdjecie uzytkownika
nie cierpie zwiazków - 2015-12-16 20:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrze w nasz ty przewodniczacy co ty robisz gamon z ciebie
co ty masz z ludzi mij ambicje i honor
a nie
jestes przegrany daje tobie slowo pojebi.
co to za zwiazki smiech na sali
zdjecie uzytkownika
m1 - 2015-12-16 20:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko się sp...ło po malickim.WSZYSTKO!!!!!
TERAZ NASZ KICERMANIK
WOJTALEWICZ HA HA CO TO ZA ZWIAZKOWIEC zlodzieju
ogólnie sie robi kołkoz
co raz gorzej
trzeba zwarzac panowie mimo ze pracuje 10 lat i mam dobre uklady u majstrów kierowników to trzeba uwazac
zdjecie uzytkownika
Luki - 2015-12-17 15:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre związki zawodowe powinny dbać o pracowników, ale i o swoją firmę, a nie tylko krzyczeć "Wincej wincej".
Szkoda słów na osoby negatywnie wypowiadające się o ZZ, a jedna osoba piszę, że im Plasticon chce pasję do siłowni zabrać i jak nie daj Bóg szefostwo to czyta to jak ma później ich traktować ludzi poważnie?
zdjecie uzytkownika
zwiazkowiec - 2015-12-30 18:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a grzesiu siedzi i zawija w te sreberka
zdjecie uzytkownika
eggrgrggr - 2015-12-31 14:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy podwyżki miały być w grudniu dla 30 osób ????????
zdjecie uzytkownika
Aruś - 2016-01-02 20:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie szukają obecnie nikogo na specjalistę ds. sprzedaży... Z tego co mi wiadomo fajna posadka, plan sprzedaży do ogarnięcia spokojnie, a i pozwala na niezłe zarobki. Dajcie znać czy może nie potrzebują kogoś.
zdjecie uzytkownika
Pracoholik - 2016-01-06 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Koledzy i koleżanki czy ktoś z was posiada adres mejlowy do tej pani Krysi lub Krzysia jakaly? Pozdro
zdjecie uzytkownika
okaz - 2016-01-08 01:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracoholik - 2016-01-06 14:59:17]:
myślę, że bez problemów dostaniesz go prosząc przez telefon od firmy. zresztą jak masz jakieś pytania odnośnie pracy tutaj to warto po prostu tutaj je zadać
zdjecie uzytkownika
bipi - 2016-02-19 22:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okaz, to może ja zapytam, czy ktoś pracował jako specjalista ds sprzedaży w plasticon i poleca. Jak czytałem ogłoszenie to wygląda ok, zapewniają potrzebne narzedzia do pracy, obiecuja wysokie premie, ale pytanie jak tu z wyrobieniem targetów.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-19 23:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Każde ogłoszenie z Plasticonu tak wygląda. Obiecują duuuuuużo. Resztą zajmie się żydek z dolarem.
zdjecie uzytkownika
kocham tatiane - 2016-02-22 10:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam na jakiej ulicy jest firma pcic bardzo dziekuje za odp
zdjecie uzytkownika
muminek - 2016-02-22 11:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego no to chyba musisz bardziej doprecyzować swoje pytyanie bo firma ma wiele miejscówek w kraju, popatrz na listę chociażby aktualnych rekrutacji teraz
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-03-01 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kocham tatiane - 2016-02-22 10:10:31]:
łubinowa 59,pani stankie
zdjecie uzytkownika
^: - 2016-03-01 14:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej nie wiecie może czy będzie u nich w najbliższym czasie jakaś rekrutacja na przykład na stanowisko specjalisty ds sprzedaży? Bo słyszałem ze atmosfera w porządku
zdjecie uzytkownika
deler - 2016-03-11 20:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, oni spore rekrutacje urządzali ale ponad rok temu. Teraz zatrudniając taką ekipę nie muszą się martwić o niestałość składu - no chyba, że nagle ktoś wypadnie ale wątpię.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-11 23:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [deler - 2016-03-11 20:31:30]:
jeżeli nikt nie wypadnie to ładnie trzymają palec pięknisiowi. Tak wrednego i chamskiego gościa to nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
szlego - 2016-03-13 20:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie słyszałem @xxx, że atmosfera w firmie jest dobra. Aczkolwiek no każdy może wyrażać swoje opinie, trzeba mieć wykształcenie wyższe, a to może być dla niektórych przeszkodą.
zdjecie uzytkownika
plastyki - 2016-03-23 00:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
p l a s t i c o n
t r a g e d i a kołkoz
dokładnie duzo jest co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to jawnie a koleś w okularach z Brzozówki ( jeździ paskiem w kombi to co anioł
to dopiero strzelec wyborowy
i to ze jeszcze tak swobodnie porusza się hm żenada
widać innym to pasuje
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-03-30 15:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o (usunięte przez administratora)tobie chodzi kolego?
robił na nawijarce ale kariere zakonczył
wszystko chciałby wiedziec co gdzie co i po co
przenosi dalej
tak zwany koonfident
mam na niego(usunięte przez administratora)
montaz p2 wojtalewicz zenek to dopiero nie dosc ze pijaki to trzeba uwazać na nich
cwaniaczki u nich nikt nie utrzyma sie
nie zenus z lancuchem na klacie
zdjecie uzytkownika
grucha - 2016-03-30 21:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem nowy, na kogo uważać?
zdjecie uzytkownika
Wieśniaki - 2016-03-31 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki kozak jeste pomawiac z ukrycia podejdz do nich i powiedz w oczy jak nosisz spodnie
zdjecie uzytkownika
,jhvj - 2016-03-31 20:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem czy wiecie w PCIC zniesiono karencję można się przenosić od razu ta informacja jest ukrywana . P Wojtal.... spotyka się z Dyrektorkiem na miescie na obiadach heheh to wasze związki :-)
zdjecie uzytkownika
rzen - 2016-04-03 22:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie jest tak źl, skoro nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Widocznie odpowiada wszystkim atmosfera, a także to, że zarobki są adekwatne do obowiązków.
zdjecie uzytkownika
kooperant - 2016-04-04 13:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda złodziei robote chca od razu a co do płacenia to ich nie ma
zdjecie uzytkownika
fiakao - 2016-04-05 22:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! widze, ze jest u nich nowa oferta pracy jako Specjalista ds. Sprzedaży, tylko tutaj trzeba liczyć na dobre premie, bo podstawa jest w sumie średnia.
zdjecie uzytkownika
wściekły - 2016-04-07 11:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej!firma rozwija się ok.tylko w większość decyzji podejmowane jest na kłamstwie mówi się co innego a robi co innego ,brak chęci konfrontacji z pracownikiem aby nie trzeba było odpowiadać na kłopotliwe pytania,oczywiście trzeba uważać na karierowiczów którzy zrobią wszysko zrobią aby zabłysnąć co najmniej dwóch jest na spolsach
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-16 00:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wściekły - 2016-04-07 11:46:52]:
Zróbmy liste karierowiczów. Trzeba wiedzieć na kogo uważać.
zdjecie uzytkownika
Firma OK - 2016-05-02 20:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli naprawdę myślicie że jesteście anonimowi to się mylicie. Ten kto trochę pracuje w tej firmie, to wie kto jakie ma podejście i w jaki sposób jest wstanie wyrazić swoją opinię na temat innej osoby(mi osobiście wstyd za nie których znajomych). Firma nigdy nic wam nie zabrała, po prostu nie była w stanie wam dać więcej. Wracając do sedna sprawy- NIEMA GÓRY BEZ DOŁU & I NIEMA DOŁU BEZ GÓRY. Jeżeli ktoś to w końcu zrozumie to firma będzie lepsza. P.S. Lubie tez różowe koszule!!! Ale nie lubię gościa o którym piszecie. I proszę nie piszcie że mam jakieś błędy ortograficzne, albo nie napisałem gdzieś przecinka itp. W D...e to mam. Pozdrawiam były pracownik....(emeryt)
zdjecie uzytkownika
mama jasia - 2016-05-06 21:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani chcę do was wysłać syna na zatrudnienie jako specjalista ds. sprzedaży bo widzę że szukacie... ile miesięcznie zgarnąłby wynagrodzenia z prowizjami?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-05-25 21:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mama jasia - 2016-05-06 21:27:41]:
A jasiu to jakie ma wykształcenie ?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-05-25 21:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mama jasia - 2016-05-06 21:27:41]:
Zapomniałem zapytać czy gramotny ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Plasticon Poland S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plasticon Poland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert