brak logo

Maximus-Dom

Kielce

Opinie o Maximus-Dom

anonim 2011-08-03 00:46:42
( usunięte przez administratora )......Każdemu kto szuka tam roboty odradzam-bo mocny w przetargach ale słaby w kasie
byly pracownik 2012-02-16 19:29:13
pracowalem tam jakis czas do dzis nie odzyskalem pieniedzy ktore zarobilem pozytywne opinie wypisuje sam[usunięte przez moderatora] zeby jakos wygladalo ludzie niewarto
lenon 2012-10-18 22:01:54
Jeśli ktoś lubi działalność charytatywną i pracować za pół darmo to firme polecam. A co do właściciela: nie szanuje ludzi kompletnie i jest najbardziej niesłownym człowiekiem jakiego znam.
blabla 2012-11-12 17:43:56
zgadzam się szef firmy maximus - dom jest niewypłacalny, nie szanuje swoich pracowników ani zleceniodawców i inwestorów. Nie wiem czemu jeszcze tak sobie [usunięte przez moderatora]poczyna. Powinien się ktoś za niego wziąć.
Pracy w tej firmie nie polecam jeśli ktoś ma do siebie jakiś szacunek.
Nixi 2012-12-13 10:35:11
Aż nie mogę uwierzyć że to nie ja napisałam.
alek 2012-12-25 20:13:47
ja jestem żeby sie zebrac[usunięte przez moderatora] i zrobic sprawe zeby odebrac pieniondze ja napisalem maila [usunięte przez moderatora] ale inni nie napisali jak bedzie nas wiecej mozna zrobić sprawe to piszcie[usunięte przez moderatora] on to wszystko pozbiera i przygotuje
aser 2013-05-20 21:53:06
Jeśli lubisz pracę w czynie społecznym to zapraszam do grona naiwnych. Ludzie skończcie pracować za free.
1
anonim 2013-11-25 19:58:56
Ostrzegam wszystkich , ze tytulujacy sie prezes(szef firmy) nie potrafi powiedziec dzien dobry , nie szanuje ludzi. Kazdy kto pracowal w tej firmie nigdy nie otrzymal w calosci wynagrodzenia.Z kazdym tygodniem pracy w tej firmie zadluzenie wobec pracownika wzrastalo.Odradzam kazdemu
1
Michał Zieliński 2013-12-06 14:19:52
Robiłem dla tej firmy usługe geodezyjną - firmy nie stać żeby przez 90 dni przelać 650 zł więc wnioski nasuwają się same -(usunięte przez administratora)
3
były 2014-02-24 23:23:06
Z wypłatami dla pracowników też się spóźnia, a jak uzna że jego zdaniem mało pracowałeś czy byłeś mało przydatny to wcale nie wypłaca kasy.
norbi 2014-04-02 17:34:12
Wydaje mi się, że maximus-dom może już nie funkcjonować, bo nawet ich strona jest jakas nietypowa, chyba ktos przejął domenę.
Baron 2014-04-02 20:48:35
Funkcjonuje ta pseudo firma pod nazwą Budimex Investments. Również radzę omijać szerokim łukiem
2
mz 2014-04-28 17:20:01
Układałem płytki na umowe o dzieło jedynie zaliczki jakieś dostałem a o reszcie musze zapomnieć. Sam znam 5 których okradł. Wygrywa pzretargi bo koszty ma niskie, a ma niskie bo nie płaci podwykonawcom. Potwierdzam teraz to sie nazywa Budimex Investment , ze też ten ciołek wymyśla obcobrzmiące nazwy.
1
magic 2014-06-04 11:41:58
Niestety potwierdzam kiepskie opinie. Kiedyś Maximus teraz Budimex Investments. Praca zwykle bez umowy, pensja (zwykle tygodniowa) do ręki - jak zasłużysz. Trzymajcie się z daleka! Nie warto!
1
ja 2014-07-22 13:53:39
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
miko 2015-01-26 16:03:53
no i teraz chyba jest problem, bo własnie nie wiadomo czy oficjalnie działają czy nie, może chcą teraz zmienić nazwe albo branże całkiem inną, coś nowego spróbować? jak sądzicie, jak to wszystko może działać u nich? dajcie znać jak cokolwiek o tym wiecie, bede bardzo wdzięczny, bo sam szukam pracy teraz.
mz 2015-02-20 13:08:52
podjedź sobie na Tumlin pod dom i sam go zapytaj co mógbyś zrobić żeby cie orżnął
oliver 2015-02-23 22:16:10
maximus dom to budimex investmen. Jeżeli miko pasuje Ci praca w czynie społecznym to jak najbardziej polecam Ci pracę u tego złodzieja.
1
edek 2015-11-29 21:09:07
Teraz firma to Utover Sp.zoo a siedziba na Zagnańskiej z Panią Moniką blondynką.Nic się w tej firmie nie zmieniło.Dalej te same kanty.
ewa 2015-12-01 20:43:43
Firma się nazywa od marca 2015 r. Utover a zmiana nazwy nastąpiła z powodów finansowych, sądowych, komorniczych i innych.
1
Gal Anonim 2015-12-18 18:32:39
Nie płaci jak nie płacił zwykły oszust...
Firma nazywa się UTOVER tak jak kolega wyżej napisał, jest w trakcie realizacji budowy w centrum miasta w kooperacji z RADBUD dla zainteresowanych. A Pan Pawełek jeździ sobie sam jako kierowca tym pomarańczowym truchłem.
1
Grzesiek 2015-12-24 11:39:50
Wracam tutaj co jakiś czas i dzisiaj mnie naszło tak świątecznie, Pawle Gliszczyński właścicielko tej psełdo firmy na pewno od czasu do czasu czytasz te fora na których Cię opisują byli pracownicy, tak wiec z okazji świat życzę Ci wielkiego falusa w ryju tak przy świętach zamiast wigilijnego karpika.
Z poważaniem Grzesiu były pracownik tego pseudo przedsiębiorstwa.
4
były 2016-03-29 13:58:11
Omijać szerokim łukiem. Bezczelność, ignoranctwo, oszustwa. Najemnicy na czarno. Człowiek "orkiestra". Sam buduje, sam jeździ, sam wygrywa przetargi (jakim cudem???). Prawnicy "teścia" doradzają??? Sam nie byłby w stanie tak lawirować. Tyle lat kiwać Urzędy Pracy, Inspekcję Pracy, policję, niby pracowników (bo umów nie daje), podwykonawców i całą resztę ???
2
Czarek 2016-05-13 08:01:38
Gliszczyński ty stara fajko! Już niedługo... jeszcze chwilkę... rozjadą cię jak żabę i znowu będziesz chodzi z obitym ryjem :)
1
Misiek 2016-05-13 11:26:18
Ale Wy tutaj sobie dziwnie gadacie chłopaki dajcie spokój
Zostaw swoją opinię o Maximus-Dom - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maximus-Dom