Huta Szkła "TUR"

Tur

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 97 ocen.

Huta Szkła "TUR"
3 97

Opinie o Huta Szkła "TUR"

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Szkła "TUR"

Administrator

Są na forum jacyś pracownicy firmy Huta Szkła "TUR"? Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy?

sliwun
@Administrator 22.06.2018 09:41

Wyplaty w terminie.

obywatel

Siemka. Słyszałem że "płaca" się poprawiła, ile w tym prawdy?

Krzysztof

Widzę tu wiele nowych komentarzy z kwietnia, czy może napisze ktoś z was o kwestii dodatków pracowniczych w firmie Huta Szkła Tur? Ten pracodawca oferuje swoim pracownikom bony na święta? Co z atmosferą podczas pracy? Zapraszam was do odpowiedzi, nowe opinie będą bardzo przydatne dla innych.

Janek

Ja i znajomy rozważamy zatrudnienie się jako Operator automatu. Czy warto przyjść na rozmowy? Jak wygląda sytuacja na produkcji ?

Chcesz znać prawdę pytaj
@Janek 18.04.2018 09:52

Idź i się przekonaj szybko wspomnisz moje słowa

Krzysztof

@Janek, czy od czasu komentarza na forum, postanowiłeś wziąć udział w rekrutacji w firmie Huta Szkła Tur? Jeśli tak, proszę opisz z jakim podejściem spotkałeś się podczas rozmowy kwalifikacyjnej, jakie benefity i warunku umowy zaoferował Ci ten pracodawca? Zachęcam Cię do podzielenia się z nami tymi informacjami.

Janek
@Krzysztof 17.04.2018 04:03

Proponują na wejściu 2500 plus premia po trzech miesiącach, chyba że masz większe doświadczenie przy automatach

Malpa

Teraz znowu zacznie się (usunięte przez administratora) robić na produkcji bo wrócił największy sprzedawczyk - kierowca który nie zrobił kariery w Pobiedziskach

Madam
@Ala 06.04.2018 21:28

I jak produkcja lepiej idzie ? Już troszkę czasu pracuje on w Hucie wiec wyniki poszły w górę ?

Administrator

Ktoś z Was obecnie pracuje w Huta Szkła "TUR"? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w tej firmie?

Antek
@Administrator 06.04.2018 19:47

Złóż CV i umów się na rozmowę - sam się przekonasz.

Tymon

Nie ma idealnej firmy, wszędzie mogą zdarzyć się okresy lepsze i gorsze. Może trzeba rozmawiać?

KORPORACJA
@Ktoś kto wie wszystko. 21.01.2018 00:22

Korporacja hahaha masz człowieku wyobraźnię. Napisz ilu pracowników zatrudniają, w ilu firmach i krajach? Może sprawdź znaczenie słowa które chcesz napisać.

sliwun

Powinien dostac najnizsza krajowa!!!

Roman

Sortowniczka zarabia 1400 na rękę praca na 3 zmiany w niedzielę i święta co tu wiecej mówić?!

Anioł
@Roman 23.01.2018 04:40

Brutto 2500 3000 ZUS 342,75 411,3 NFZ 194,15 232,98 Podatek dochodowy 155 199 Netto 1808,1 2156,72

Były pracownik

W tym roku też dostaliście kasę na święta?

sliwun
@Były pracownik 22.12.2017 16:47

Tak dostalismy.

###

Podpisuję się pod życzeniami z całego serca.Niechaj w nadchodzącym przyszłym roku praca była równie owocna jak w tym jednak bym nie przesadzal z tak dużymi wynagrodzeniami bo ludzie później glupieja od przepływu tak wielkiej gotówki.I oby dyrekcja nie spociła się w nowym roku bardziej niż w tym.

Abc

W hucie wełniane rękawice robocze mają na automacie wystarczyć na minimum 2 zmiany

###

Tam nie ma właściciela. Finanse lepiej zostawić to bez komentarza bo żal o tym mówić.

Władek

Finanse to standard jak wszędzie , najniższa krajowa . Zależy jakie stanowisko Cię interesuje .

Blanka

Jak wyglada sprawa z finansami ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Gawron

dokładnie , trzeba dobrze grać by coś tam osiągnąć, a to przecie nie z mydła.

Clown

Zakład coś w deseń ,,Wyspa przetrwania " przetrwa tylko ten który da sobą pomiatać i siedzi cicho. Odzież robocza powinna być w stylu ,, Clowna"bo w ten sposób lepiej zobrazować ten cyrk .

Ciekawy

Witam Pracuje u was niejaki pan Mieczysław nowy technolog /kierowca ?

Kate
@Ciekawy 27.10.2017 08:46

Pracuje

Kate

Szukacie pracy? To dobrze trafiliście! Macie poczucie humoru??? Więc możecie pracować za śmieszne pieniądze!!! W firmie mimo iż nie jesteście czarni, będziecie pracować jak MURZYNI!

Abc

Syf, ludzie zaczynają "uciekać" grupami. W tym zakładzie ludzie nie mają zapłacone nawet za swoją pracę !! Pracujesz na 3 zmiany niedziele i święta a masz zapłacone jak za pracę od poniedziałku do piątku w godzinach od 6 do 14. Sortowniczka z kilkunastoletnim stażem dostaje 1400 na rękę to jakieś średniowiecze, a dyrektorkom to sodówka jeszcze trochę to uszami pójdzie

@@@

Kierownicy są potrzebni jak dz...e majtki od niczego latają tylko na rano jak cała dyrekcja jest na zakładzie wyżywają się na ludziach bo nie potrafią radzić sobie ze sobą nieudacznicy którzy nic nie potrafią tylko wprowadzają chaos i nieprzyjemną atmosferę , im dać rzeczy robocze i niech z..........ą razem z ludźmi zobaczymy jacy cwani wtedy będą .

Michal
@@@@ 22.06.2017 12:10

Dokładnie tak, ich pierwszych powinni zwolnić a część obowiązków takich jak organizacja pracy przekazać dziewczynom w kj które i tak ogarniają większość za tych baranów. Oczywiście uposażenie zwiększyć odpowiednio bo teraz to kierownik zmiany na poczekaniu nie potrafi zrobić listy swoich pracowników i robi to za niego kontrolerka

Cwaniak

Tak samo kierownicy zmianowi to ludzie od spraw niepotrzebnych, pozoranci którzy za nic nie wezmą odpowiedzialności a z wszystkiego robią problem. Robi 1 z 3 automatow, a jak chcesz urlop to problem bo nie będzie miał kto robić na automacie bo okazuje się że jesteś jedyny na zmianie ogarnięty który potrafi podnieść % produkcji, a nie tylko smarować i wywalać klamoty

Anioł

Do Księgowego Ciężko to przyznać ale masz w 100% rację.

Ksiegowy

A jak ma się to wszystko skończyć jak dyrektor który wcześniej był elektrykiem, na automacie nigdy nie pracował z rozrządem nie miał do czynienia mówi operatorom i kierowcą że rozrząd jest źle ustawiony i wprowadza swoje zmiany. To jest chore

Ksiegowy

A jak ma się to wszystko skończyć jak dyrektor który wcześniej był elektrykiem, na automacie nigdy nie pracował z rozrządem nie miał do czynienia mówi operatorom i kierowcą że rozrząd jest źle ustawiony i wprowadza swoje zmiany. To jest chore

Anioł

Z tego co piszecie to raczej Historia lubi się powtarzać - bez racjonalnego podejścia znowu bankructwo !

Szakal

W tym zakładzie nie robi się nic żeby człowieka zachęcić do podjęcia pracy, albo zatrzymać obecnych pracowników. Nie przedłużają umów, a pieniądze na wypłaty mają tylko do końca roku

Abc
@Szakal 20.06.2017 23:24

Tu małe sprostowanie bo umowy na stałe z wnioskiem o podwyżkę dostają przydupasy kierowniczkow którzy po robocie razem butelkę przechylają i wymieniają wiadomości

Pwpw

Obóz pracy dla miejscowych. Kto mądrzejszy to ucieka

Anioł

Jak pamiętam to są trzy automaty (jeden pracujący) więc teoretycznie ni powinno być problemu z ilością narzędzi. Chyba masz rację że coś jest nie tak. Regeneracja i przygotowanie narzędzi lerzy.

G.
@Anioł 30.04.2017 13:39

A jak wygląda sprawa tokarza konwencjonalnego? Warto iść? Czy to raczej praca na 2-3 miesiące? Chodzi mi o stałą pracę. Pracuję cały czas w zawodzie od 10 lat. W Szubinie, lecz słyszałem że zarobki są lepsze w Veni.

Zostaw opinię o Huta Szkła "TUR" - Tur

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Szkła "TUR"