brak logo

UPS SCS POLSKA

Legnica

Opinie o UPS SCS POLSKA

cbścba... 2015-10-22 15:44
A komu przeszkadzała smoczycza i czarna mamba,,,czyżby uderz w stół...itd, a może gorzej? czy to też będzie usunięte?
3
Ania.D.95 2015-11-10 16:28
Cześć wszystkim mam pytanie jakie są warunki jako montażysta ? mam iść w czwartek na rozmowę i chciała bym się dowiedzieć co i jak. Czekam na szybką odpowiedz ;) Pozdrawiam.
xxx 2015-11-10 20:17
lepiej daj sobie spokoj
dghdfh 2015-11-18 17:22
jak wygladaja zarobki? da sie wyciagnac 2tys z nadgodzinami?
3
montażystka 2015-11-20 18:21
Ludzie , ludzie , co ma piernik do wiatraka, nie idzie przeżyc, no jake te nasze zmianowe są mądre, no tylko włączyć fejsbuka, jak nie jedna to druga , a jaki to ma profil , a co zdjęcie o niej świadczy, a co z oczu paczy, ano gówno to prawda, jedna przez druga na jakims forum chwalą się, a, w pracy to totalny przechył, , popisy kim to się jest, albo wcale nie jest w rzeczywistości to prawda,
Nikomu ten fałsz i brak profesjonalizmu nie jest potrzebny.
xxx 2015-11-21 13:48
prawda dno
1
:) 2015-11-30 11:25
no patrz, po co śledzisz zmianowe, wywal je z FB, jak ci się nie podobają ich posty i zdjęcia, nikt nie potrzebuje fałszywych znajomych :)
xxx 2015-11-30 19:55
hm nie bede sie znizac do ich poziomu totalne zera :)
1
xxx 2015-12-03 23:55
Ja montażystka, chce w swoim imieniu (a może jest nas więcej, mam nadzieję) wyrazić opinię, jakże to jestem szczęśliwa za danie mi możliwości pracy w tej '" szacownej " firmie.
Brakuje mi tylko napisu nad bramą główną "Praca czyni wolnym " ale w języku niemieckim.
taki jeden 2015-12-05 10:09
a najlepsza jest ta zmianowa z firmy na zmianie Z jak sie panoszy to z jednym łazi to z drugim lubi ostra zabawe z chłopakami z scs czy ona nie widzi co z siebie robi co nie dziewczyny
7
Były pracownik 2015-12-05 18:47
Ja pracowałem w UPS SCS w Łazach reszta biura jest na 17 stycznie. Jak czytam te wszystkie wpisy to mam wrażenie że chyba wszyscy pomylili firmę o której chcieli się wypowiedzieć. Pracę w Łazach polecam wynagrodzenie całkiem niezłe ludzie jak to ludzie niektórym odpowiadają innym nie. UPS kreuje się na nowoczesną firmę ale niestety największym osiągnięciem to jet tam Excel.
montażystka 2015-12-09 17:15
Pani Alicjo;

Zrezygnuj pani z funkcji zmianowej, 1/2 roku zleciała i coś brak efektu.
Z prośbą i z pełnym szacunkiem
montażystka.

Ps. Miej pani nad sobą i nad nami litość.
3
Xxxx 2015-12-13 19:16
Hahaha....i wszystko jasne! Żal... Dziewczyno ogarnij się ;-)
bedziesz ty 2015-12-18 18:29
Jeszcze nie wiem o kim mowa , ale się domyślam . Jesli ktos ma cos do kogoś to mówi sie prosto w oczy a nie obrabiandupe za plecami . Tchorze
xxxxo 2015-12-18 19:20
Taki jeden nie wiem czym chciałeś za imponować tym ze pytasz co nie ? Nikt tego nie popiera bo magazyn nie ma słowa wiec trzymaj jezyk za zebami
3
beka 2016-01-06 00:41
Szkoda słów na te forum...
nobi 2016-01-23 06:28
Kurier we Wrocławiu to raczej wyzwanie. No ale do odważnych świat należy.
cmp 2016-01-27 12:00
Zawsze można spróbować. Jak sie nie spodoba to zawsze mozna zmienic.
były pracownik scs 2016-01-27 18:19
Oho ho widzę, że Przemka.W wzielo na sceny zazdrości, co za krytyka , normalnie współczuję intelektu w jaki sposób napisaleś swoją opinie .
Pozdrawiam całą reszte prócz tej osoby która napisala tą opinie bez skladni i ładu , odsyłam do poczytania na temat interpunkcji :)
4
byly pracownik 2016-02-03 19:37
Przemus Ty zazdrośniku gryzie Cie cos ? To sie mówi a nie zachowuje sie tak idiotycznie głupio
3
nobi 2016-02-04 08:39
Wymagania moze i male, ale nie każdy sie nadaje do jazdy po małym miescie a co dopiero po Wrocławiu.
Ktoś 2016-02-06 09:43
I jak dziewczyny zadowolone z wypłaty masakra czas szukać nowej pracy niech zostaną same te panie które maja gdzieś wszystko i robią bo robią jak widzę że ma fajna robotę to ona zamiast się starać to woli siedzieć na telefonie my starsze że stażem mamy na nie robić nigdy
scs 2016-02-06 16:22
i tu masz rację, na opierdzielaczy nikt nie będzie robił, telefony spacery a nam łups po premii, śmiech na sali, czy góra myśli, że jesteśmy tak naiwne i głupie?
Ktos 2016-02-06 17:25
To teraz wiem po ile procent się opłaca robić 105 i ani sztuki więcej pani z taką wydajnością wzięła tyle samo co pani z 118 żenada sami zachęcają do mniej robienia a mnie to na rękę będę się więcej opierdzielac
nnnnn... 2016-02-13 16:00
romek to nie jest twoje forum, poczytaj dobrze
montażystka 2016-02-24 11:18
A od kiedy to my montażystki jesteśmy "własnością" firmy(kierownika, prezesa brygadzistów), czy brałyśmy ślub na dobre i złe, że nie możemy za siebie odpowiadać, tylko mamy tak pracować jak to firmie pasuje?
montażystka 2016-02-26 00:15
Oj,oj, coś nie tak jest w firmie, uczy się i uczy kogoś na zmianową tyle miesięcy i nic, ani zmianowej konkretnej ani przed nami żadna perspektywa współpracy.
I co, i to że to wszystko za nasze ciężko zarobione pieniądze. Efektów brak panie kierowniku.
3
Neli 2016-02-26 17:53
Żal... Wpisy są usuwane... Widać że firma się wstydzi jakie proponuje żałosne zarobki!!! Powtórzę jeszcze raz... NAJNIŻSZA KRAJOWA ZA SYSTEM TRZY ZMIANOWY!!! Zresztą nie ma czym się chwalić że ludzi ma się za popychadła i za tanią siłę roboczą.
1
stefania 2016-03-03 12:05
Najniższą krajową mają pracownicy nowi i ci z małym stażem, już nie przesadzajcie. Jak ktoś narzeka, to niedaleko jest duży wybór firm, po co tu siedzicie. Tylko nigdzie nie będziecie miały dwóch przerw i na papieroska nie będziecie latać co chwile
montażystka 2016 r 2016-03-03 17:39
Nikomu nie radzę starać się o pracę w SCS Polska w Legnicy, naprawdę, daje to pod rozwagę wszystkim czytającym i szukającym pracy,, to totalne dno, w średniowieczu ekonom lepiej traktował parobków.
3
xxx 2016-03-04 12:18
Tez tak sadze
Xsxsx 2016-03-05 17:58
Ja też!!!
gość 2016-03-10 18:11
Zanim swoje myśli przelejesz na papier,to proponowałabym Ci Przeczytać jakąś książkę nawet "PIERWSZĄ CZYTANKĘ",może nauczysz się choć trochę składni,gramatyki czy stylistyki zdania.Bo twój wpis przypomina mi "Ja wszystko rozumiem ,ale o co chodzi?"
1
mmmmm 2016-03-10 18:25
Aga jesteś wielka,,,,
nina 2016-03-16 19:35
hey ważne dla mnie czy firma oferuje benefit system i ile kosztuje multisport np dla drugiej osoby ?
montażystka 2016-03-17 22:17
Dziewczyny, wiedzą które,,,( ze zmiany C ) jesteście wielkie,, dziękuję za dzisiejsze spotkanie, za pamięć, za wszystko, za współpracę.
Niesmak pozostawia tylko ten portal ale cóż,,, nie każdy czyta inne portale..
Pozdrawiam Was kochane...
1
Xxxxxx 2016-03-21 11:43
Serdecznie NIE pozdrawiam Pani która w sobotę na drugiej zmianie bezczelnie podgryzla nie swoją pizze... P.S wiem kim jesteś...
.... 2016-05-21 00:24
Pozdrawiam przystojnego Pana mechanika ze zmiany C ;)
xx 2016-06-02 15:03
MEGALOMANIA u niektórych pań zmianowych to sięga niemalże Himalajów,,, pokończyło to zaledwie w rok CKU, a sprawiają takie wrażenie jakby co najmniej to Oxford był.,, ukończony w pełnym wymiarze nauki.
To naprawdę już nie w głowie ale w d...ie mają poprzewracane...
Nobilitacja polega, albo konkurs na tym ,która buduje się.
Montażystka 2016-06-10 23:51
A którego konkretnie ? Chociaż się domyślam... przykro mi, zajęty..
2
.... 2016-06-11 01:28
Przykro mi, ale nie chodzi mi o Bartka ani Manka, tylko o innego :-P Pozdro zazdrosnice
Montażystka 2016-06-11 07:44
Mi też nie, o Darka też nie. Tak czy siak i tak są zajęci, więc dziewczyno pracą się zajmij a nie się za mechanikami oglądasz ... Pozdrawiam
2
slonko 2016-06-22 17:33
i tu ma pani racje
... 2016-07-14 07:02
Nikomu NIE POLECAM pracy w tym zakładzie. Traktowanie pracownika to jakiś żart. Liczą się tylko wydajności, a to, że na hali jest gorąco jak w piekle i dziewczynom nogi uginają się, nie wspominając że zalewają siódme poty to już nikogo nie obchodzi ... Same zakazy, tego nie wolno, tamtego nie wolno, nic dla pracownika, a my mamy starać się ... Poza tym zawiść ze strony koleżanek z pracy, każda serdeczna, a jednak cieszy się gdy druga ma gorzej , szkoda słów ... Ciężko się o cokolwiek doprosic, stanowczo odradzam;)
14
Bez nicka 2016-07-19 17:48
Ten zakład sięgnął dna- ryba psuje się od łba
9
Adc 2016-08-21 15:29
(usunięte przez administratora)przestrzeń pokazywać swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na feisie bo to bardzo obrzydliwe dziewczyno nie masz żadnego wstydu
4
buszka 2016-08-21 16:36
@ Adc - a ty przestan wymieniać nazwiska na gowork bo to nrównie nie fajne jak jej obnażanie na facebooku
2
montażystka 2016-11-03 11:53
dziewczyno Katarzyno ze zmiany C szkoda że na skarge nie poszłaś do prezesa że ludzie są tacy żli opsadziłby cię w ramki i byłabyś nietykalna jeżeli nie dajesz rady to odejdz bo ruszasz się jak mucha w smole
9
mechanior 2017-08-10 12:47
Współczuje przyszłym mechanikom.praca bez podstawowych kluczy i części do maszyn. A jak się ktoś to mam komplet kluczyków do stacyjek maszyn
Karolina 2017-08-20 21:27
Czy praca administratora z językiem niemieckim jest w miarę dobrze wynagradzana? Może ktoś podpowiedzieć mi kilka informacji? Chciałabym aplikować i dobrze mieć info bezpośrednio od pracowników firmy.
Zostaw swoją opinię o UPS SCS POLSKA - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UPS SCS POLSKA