logo SANTE

SANTE

Warszawa

Opinie o SANTE

Zarobiony 2016-10-17 08:44
Mirek, bocie lub komentatorze za 1zł od posta- wypad! Ktoś odpowie na pytanie @Avensis chociaż część?
2
Sasasasa 2016-10-17 15:50
hhmmm, na rozmowie na PH powiedziano mi, że do wyboru jest umowa o pracę oraz działalność gospodarcza, teoretycznie na DG zostaje mi więcej w kieszeni (mnijszy ZUS itp, ja w tą instytucję nie wierzę), ale zastanawiam się, jak w takim układzie wygląda praca i atmosfera- czy czymś się różni niż na umowie? Czy handlowcy współpracujący na DG nie są traktowani gorzej w jakiś sposób? Dobrze wypadłem i raczej czekam na telefon, tylko chciałbym się przygotować.
KIPSKI 2016-11-15 19:41
CZLOWIEKU DAJ SOBIE LUZ Z PRACA W TEJ FIRMIE, ISTNY DOM WARIATOW Z JEDNYM BOHATEREM W ROLII GLOWNEJ - LEPIEJ NA TARGU ZACZNIJ SPRZEDAWAC NIZ PRACOWAC W TEJ FIRMIE.
2
Auris 2016-11-16 22:00
Może konkretniej? Niewiele wnosi taki komentarz, to duża firma i kiedy jeden na piekło drugi w innym dziale może mieć luz. ...
takie bicie piany
andrew 2016-11-21 17:07
Andrzej startuj na managera studia Sante:-) Ty się przecież znasz na tym najlepiej:-) zresztą Ty byłbyś the best na każdym stanowisku;-) hehehe
1
Sangre 2016-11-22 21:23
Gdzie lepiej: w detalu czy kanale HoReCa?
sanciak 2016-11-24 19:18
Najlepiej to w domu. A w Sante to tylko praca. Nic przyjemnego.
www 2016-12-06 20:57
smutno sie pracuje w sante
4
flotar 2016-12-14 10:15
pytanie do @Księgowa - 2016-07-14 08:19:22

Dlaczego smutno się pracuje? Koleżanki z pokoju czy coś innego?
1
lolek 2016-12-20 21:29
ej ludziska skad sie wziął ten dyrektorek kurzela to jakies nieporozumienie on jest
1
andy 2016-12-26 11:55
Jego przecież już nie ma, tylko, że jeszcze o tym nie wie.
2
Robi 2017-01-05 13:32
Raczej Ciebie głupku nie ma, to jedyna z lepszych osób w tej firmie
andy 2017-01-05 16:00
A jaki masz na to wpływ? Ja nie napisałam, że nie jest profesjonalistą. Po co obrażasz? Taka jest właśnie atmosfera w tej firmie. Się szanujemy.
1
Robi 2017-01-05 22:12
Chyba ciebie donosicielko, pilnuj siebie
Rocky 2017-01-06 14:05
Zajmijcie sie praca a nie ocenianiem szefa itd i innych, każdy powinien siebie pilnować i pracowac
andy 2017-01-06 14:10
Kelloggs, nie unoś się. Widocznie Robi był wczoraj na spowiedzi u Wspólnika i musiał wykonać naznaczoną pokutę. To widocznie BMW - bierny, mierny ale wierny. Buziaczki dla Robiego. Wiecie jak go poznać? po wazelinie na klawiaturze.
kelloggs 2017-01-06 16:54
andy - na klawiaturze i na ustach hehehehhe
robinhood 2017-01-07 13:02
jeśli Ty te osobę uważasz za lepsza w tej firmie to Ty nie jesteś głupkiem jesteś debilem... pozazdrościć takich osób w tej firmie hehehe
1
Robinii 2017-01-07 18:54
Ty zajmij sie praca, a nie zabawianiem pan bo takich jak ty jest niewielu
andy 2017-01-16 10:41
Kapitanie, takie sprawy rozwiązuje się u nas na spotkaniach ;-). Spotkaniach u El comendante. Spotkaniach, na których wniosek zaprzeczy poczynionym uzgodnieniom. I wszyscy rozejdziemy się wiedząc, że nic nie wiemy i się nie znamy.
2
zadowolony 2017-01-16 12:04
Pracuję w Sante od prawie 3 lat i jest mi dobrze w tej firmie, przykro, że tyle osób ...we własne gniazdo. atmosfera jest spoko, dobrze płacą, albo lepiej niż dobrze. A ci co tu narzekają i piszą głupoty to po prostu pracować im się nie chce. Jeśli ktoś chce pracować to na pewno będzie zadowolony z pracy u nas.
2
Mariusz Błaszczak 2017-01-16 19:58
Panowie slyszałam, ze niedługo ma się pojawić oferta pracy na stanowisko El comendante na stronie Santte - to sie bedzie dzialo
xxl 2017-02-02 21:01
mam pytanie jak wygląda proces rekrutacji na ph w firmie sante?
ctos 2017-02-02 22:08
Nie ma procesu rekrutacji na ph, jest jedna rozmowa i decyzja.
Ale ogólnie nie polecam firmy, roztaczają przed tobą super wizje i super zarobki , a tak naprawdę nie ma niczego, nie ma szkoleń, nie znasz produktów które sprzedajesz, targety z kosmosu, nic nie wiesz i nic nie możesz, masz sprzedawać i nie wnikać. Powiem tak firma z przerostem zatrudniania góry, ty masz zarobić na kierownika, dyrektora i asystenta, ty pracujesz oni biorą kasę, o problemach nie chcą słyszeć !
xxl 2017-02-03 05:30
A jak wyglada pensja ? Ile w miesiącu mozna zarobic? Jak to jest z wizytami u klienta czy sa sklepy pozyskane? Czy trzeba samemu.
ctos 2017-02-03 11:06
stała+ premia po zrobieniu targetu, ale target z kosmosu, określona ilośc wizyt dziennych i ich skuteczność, baza sklepów jest, ale za mała, musisz pozyskiwać nowe, których nie ma gdzie znaleźć
Rapid 2017-02-03 17:01
Mi z doswiadczeniem w dużym koncernie zaproponowali 2000 na rękę podstawy, premia max 3000. Mozesz dokupic multisporty i inne ale nic za free. Czasem też dogadają się na działalność gospodarczą i kwota może być wyższa ale wiadomo że tracisz prawa. Auta od Fabii, na początek najczęściej Rapid nieco goły, starsi stażem maja Hyundai i30 i Focusy ale nie wiem czy to nie kierownicy. GPS i 300km prywatnych na moesiac a dalej placisz jak za taxi ;).Praca wymagająca i byle leszcz sobie nie poradzi. Wiadomo kwestia terenu i dzialu, oraz ludzi na jakich trafisz, zdarzają się kable i buce ale także kompetentni ludzie, rynek tez : na pewno trzeba szukac nowych punktow. Niby firma rodzinna ale bliżej jej do korpo.
Podsumowując sa lepsze i są gorsze. Na pewno nie liczylbym na 8h pracy i branie premii itp, trzeba coś od siebie dac i zacisnąć zęby nad mejlami w domu wieczorem, puścić koło uszu dziwne uwagi i spuścić głowę gdy Cię owalaja nawet bez winy. Standard. Pracowałem w lepszych ale i gorszych firmach.
1
kolo 2017-02-04 17:11
Przychodzi El comendante do lekarza.
Lekarz: jak dla mnie to ja widzę u Pana w głowie same krytyczne niezgodności :-)
El comendante: mówiłem to Panu setki razy,
Lekarz: przeanalizowałem to wszystko - mój wniosek to Pan sam jest jedną wielką niezgodnością -))
5
xxl 2017-02-06 12:07
jak wyglada podział terenu? czy każdy ph ma swój teren czy jeżdżą w kilku?
jakie są obowiązki ph oprócz wizyt( jak często należy je robic? co tydzień, dwa), oraz sprzedaży czy merchadising też ?
ctos 2017-02-07 22:52
Z tym podziałem może być różnie, wiem że go nie było, ale jak ja przyszedłem to zrobili częściowy, szukanie nowych punktów było czasami utrudnione bo nie wiadomo było, czy to nie punkt kolegi z firmy, jak mały punkt to też nie wiadomo czy współpracuje z dystrybutorem, więc też problem, dla kolegi na punkty wcinał się też Vansaler . Są też przypadki że gdzie nie gdzie może się wciąć przedstawiciel z Horeca. Firma jest prawie wszędzie nawet częściowo w biedronkach i to w cenach niższych niż ty sprzedajesz do sklepów. Sam ustalasz co ile robisz dany punkt, możesz co tydzień jak masz na nim dobrą sprzedaż, a możesz i co miesiąc jak słabo bierze. O wizerunek i miejsce na swoich punktach musisz dbać, bo od tego zależy sprzedaż. Możesz dostać zadanie żeby sprawdzić jakiś punkt do który bierze centralnie, a ty go nie obsługujesz. Nie wiem o jakie województwo ci chodzi, bo też może być różnie, bo z tego co wiem, to dyrektorzy mają też podzieloną Polskę, wiec każdy może rządzić inaczej. Najgorszą rzeczą w tej firmie jest ogólne niedoinformowanie, wszystko musisz załatwiać mailami żeby mieć na wszystko potwierdzenie, a ogólnie nikt nic nie wie, radź se sam. Najgorszą rzeczą jest ilość dystrybutorów i kto którego obsługuje, bo do targetu nie liczy się twoja rzeczywista sprzedaż, a to ile wyjedzie z firmy do dystrybutora, więc jeśli sprzedajesz od dystrybutora przypisanego koledze , to pracujesz na jego target i nic z tego nie masz. Osobiście mi Firma jest chora, ale są przedstawiciele którzy pracują w niej długo, po kilka lat, ale z tego co zobaczyłem trzeba być dobrym kombinatorem i ściemniaczem. Towarów na wymiany dostajesz mało, więc musisz kombinować, wymyślasz promocje, bierzesz próbki, ściemniasz w sklepach i jakoś to ma być.
2
giermek 2017-02-08 17:53
wszystko to zawdzięczamy największemu z największych, wszechwiedzącego, najwybitniejszemu i naj naj naszemu szefowi Andrzejowi :))) ukłony niskie :)))
3
xxl 2017-02-09 16:53
interesuje mnie region wielkopolski, ktoś coś wie na ten temat?
. 2017-02-09 19:27
Lutowy rzut dyrektorów-kwartalników jak zawsze udany. Ile dajecie czasu naszym nowościom?
, 2017-02-09 22:04
Kurzela się trzyma więc może będą długo?
Chrupiący 2017-02-10 22:55
W detalu też każą wam sprzedawać towar bezpośrednio z firmy czy tylko dystrybutorzy? W Horece ponoć każą sprzedawać bezpośrednio, co jest hmmm oryginalne, bo konkurujesz wtedy z dystrybutorem, może się mylę?
2
tomasz77 2017-02-12 18:26
czy może ktoś nasiwietlić temat ile się zarabia na wuzku widłowym w sante
dzięki z gury
OLO 2017-02-13 17:51
Pewnie że się mylisz, bo dystrybutor ma odpowiedni rabat aby nie było takich sytuacji o jakich piszesz ,czyli nie konkurujesz z dystrybutorem.Zasady handlu najpierw trzeba poznać a potem rozpisywać się na forach.
kiker 2017-02-13 18:15
niedługo K będzie swoją limuzyną nam do domu ciasteczka odpadowe przywoził i jaka tu oszczędność, bez dystrybutora i odpady wykorzystane.
bez cukru 2017-02-14 10:10
zanim zaczniesz się wymadrzac to zorientuj się jak jest w rzeczywistości : w dziale horeca lwia część sprzedaży to sprzedaż bezpośrednio z firmy i czasem są dziwne sytuację wobec klienta i dystrybutora. Jak handlowiec ma więcej ze sztuki sprzedanej bezpośrednio to ma dylemat. Wiem jak jest w innych firmach a tutaj mnie to trochę dziwi, bo u innych sprzedaż bezpośrednia była tylko do mega wielkich klientów a nie do instytucji za 200zl
1
Abstynent 2017-02-14 10:21
widzę że zielony w zawodzie trochę jesteś, akurat teren to sprawa wtórna, jakiś masz i nie dyskitijesz około 60 km dookoła domu ale są wyjątki i np ktoś jeździ tylko po horeca inny po małym detalu inny np po dużym detalu jak w każdej firmie
po pracy tabelki zestawienia potwierdzenia itp maile dla czego dzisiaj tak malo
klient dzwoni co z moim zamówieniem to co szukasz i piszesz mejle w telefonie
sklep dzwoni płacze ze ma remanent standard
or 2017-02-15 23:47
Hej hej co tam w musztardach słychać? Jak nowa "sekretarka" AK, ta od jakiegoś jaskrawego koloru? ;)
Ananas 2017-02-16 06:34
A co ma być w musztardach słychać bo może niedoinformowany jestem?
radek 2017-02-18 13:19
Wytłumaczcie mi koledzy - w czym leży fenomen dyrektora Kurzeli, że jeszcze nie wyleciał z roboty? Przecież ten człowiek, nie ma pojęcia o zarządzaniu, a jeszcze tu siedzi.. dlaczego?
BATMAN 2017-02-19 17:57
Ponieważ nie ma pojęcia.
Granol 2017-02-20 10:16
Siedzi sobie czlowiek na urlopie bo kazali iść trochę w ferie i widzi ogłoszenia na PH na całą Polskę...ciekawe czy będzie do czego wracać po feriach? Wiedzą jak zadbać o atmosferę i zapał do pracy... Oni tak zawsze czy to jakaś wyjątkowa akcja? Krótko dość tu pracuje to nie wiem.
Granol 2017-02-20 10:16
Siedzi sobie czlowiek na urlopie bo kazali iść trochę w ferie i widzi ogłoszenia na PH na całą Polskę...ciekawe czy będzie do czego wracać po feriach? Wiedzą jak zadbać o atmosferę i zapał do pracy... Oni tak zawsze czy to jakaś wyjątkowa akcja? Krótko dość tu pracuje to nie wiem.
. 2017-02-20 20:12
Granol największa rotacja jest wśród dyrektorów. Niektórzy dwóch tygodni nie wytrzymują.
szjk 2017-02-22 17:57
dziwi Cie to - bo mnie wcale. Wystarczy jedno spotkanie w Elkomendante i czlowiek ma dość.... żenada
xty 2017-02-23 12:25
Chyba ty człowieku nie masz pojęcia o czym piszesz , raczej w ta strone to dziala
radek 2017-02-25 14:36
Kolego poproszę o konkrety. Chyba reprezentujesz ten sam poziom managerski co Kurzela.
Zostaw swoją opinię o SANTE - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANTE