SANTE

Warszawa

Opinie o SANTE

ego 2017-06-18 14:06
psychiatryk polecam....
5
miła i miła 2017-06-22 17:07
Hej, widziałam ostatnio ofertę pracy z księgowości, warto? Jakie zarobki na samodzielnym stanowisku, jaka atmosfera itp.?
1
snowden 2017-06-22 17:21
dla pana z I piętra z Jagielońskiej drzwi naprzeciwko schodów !!!
zadowolona 2017-06-27 11:11
zarobki powyżej średniej, dużo można się nauczyć i praca raczej samodzielna. Zespół same kobietki ;) dobrze mi się pracuje.
jojo 2017-06-27 21:08
zgadzam sie z przedmówcą - jeśli macie wybór NIE iddzie tą drogą :))
przetestowane 2017-06-28 14:02
do "miła i miła" trzeba się mocno zastanowić a opinia " zadowolonej" nie jest prawdziwa
9
Mirmił 2017-07-03 20:46
Wizyta gospodarczą odbyta, ale z małą?a może dużą zmianą? Ukrainka została na miejscu .... no cóż starość nie radość .Ktoś inny dostapil zaszczytu.
12
Tom 2017-07-06 09:21
Jednym słowem na bocznicę. ...... tak to jest z zużytym taborem, nawet po renowacji
9
Były pracownik 2017-07-10 13:47
to dużo wpisów nie ma, przeważnie tych bardzo zlych
2
zorientowana 2017-07-10 15:57
idealny opis, właśnie tak tam jest
3
Piter 2017-07-21 18:33
Hej czy ktoś może napisać jakie pensje i target dla ph ogólnie ile wizyt dziennie itp
Piter 2017-07-22 23:54
Akurat mam spore doświadczenie 10 lat pracy jako Ph na kanale nowoczesnym a ja teraz pytam o detal ile wizyt ponieważ jak się jest ph jeżdżąc tylko jak malpa od punktu a do punktu B to można zrobić i 20 wizyt klepac zamówienia a ja mam trochę większe kwalifikacje
lolo 2017-07-24 17:17
Możesz mieć nawet 50 lat doświadczenia, MBA, i co tylko zechcesz a i tak trafisz do Sante i Ci się odechce !!!
4
Piter 2017-07-24 23:38
Pracowałem z juz z takimi debilami ze nic mnie nie zdziwi w nocy odpowiadalem na maile dyrektorowi który ogólnie miał czas i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogoś prywatny czas. Rozumiem ze w sante do niczego tak? Są jakieś plusy
1
Adamus 2017-07-25 17:05
Nie polecam firmy na stanowisko Ph , duża rotacja, produkty są specyficzne dla wybranych klientów nie spełniające norm cukru itp. . Codzienne sprawdzanie tras i odwiedzin klientów. Zwalniają z dnia na dzień . Firma ma duże aspiracje ale niestety na tym się kończy.
2
Piter 2017-07-26 14:55
A jak z targetami i premiami? Ogarniaja ?
lolo 2017-07-26 17:07
Ale z takim to jeszcze nie pracowałeś.
Piter 2017-07-27 09:05
Czy ktoś umie normalnie odpowiedzieć jakie są zarobki i czy target są realne nie interesuje mnie czy ktoś jest debilem bo w korporacjach pracuje większość oszołomów ale czy można zarobić jak się robi a nie siedzi w macu
2
medicine 2017-07-31 23:35
spróbuj tylko od razu zapisz się w kolejke do specjalisty bo jest teraz długi czas oczekiwania
hihi 2017-08-07 00:21
hihih
Wypasiony 2017-08-14 08:01
Zarobisz 2-3k nareke jako pracownik lub więcej na dzialanosci ale wtedy to możesz polecieć z dnia na dzień. Troche w nosie mają kim byłeś, chyba ze pójdziesz na jakiegoś kierownika to na pewno więcej, jednak widzę że mają masę pracy. To byłby krok w tył i tak właśnie naginasz od punktu do punktu. Albo staraj się na kierownika albo jako ph zaczniesz prawie od zera. Firmie wydaje się ze jak zatrudnia to daje taaaaaka szansę - na górze jest ktoś kto ma swoją wizję a jak wizja nie przystaje do warunków rynkowych...Tym gorzej dla nich :)
1
Agnieszka 2017-08-16 12:08
@Wypasiony, a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia na stanowisku PH? Rozumiem, że jest możliwość pracy w ramach umowy o pracę, a także jest również możliwość pracy na kontrakcie, tak? Jakie benefity zapewnia pracodawca?
z działu Darka 2017-08-19 22:31
Pozdrawiam sąsiada koleżanki p.Dariusza L
tr 2017-08-19 22:37
P.W. czy P.K.?
lolo 2017-08-21 17:34
hihih
Łysy 2017-08-22 13:35
A jak ja tam pracowałem co prawda krótko z 10 lat temu to transportem rządziła jakaś kobitka na szpilkach.
Taka wrednowata, ale podobno długo pracowała w Firmie ,nie było tam wtedy żadnego faceta od transportu.Może ten sąsiad był kierowcą
Łysy 2017-08-22 15:47
Pracowałem tam w tamtym czasie mniej więcej dość krótko ale pamiętam że transportem zajmowała się taka kobitka na szpilkach,taka wrednowata trochę ale ludzie mówili o niej dość dobrze nie było żadnego faceta od transportu tylko ona.Ona podobno długo pracowała w Firmie .
Irek 2017-08-23 12:46
Też tam pracowałem wtedy z 10 lat temu ale nie przedłużyli mi umowy,tak to była kobieta nie żaden facet
ja 2017-08-24 17:24
A ja tam juz nie pracuję i jestem baaaaaaaaaaaardzooooooo szczęsliwy :)))))
5
Iwonka 2017-08-29 10:18
10 LAT TEMU TO TAM BYŁA BAJKA
1
Hzja 2017-09-04 13:44
Nie polecam pracy jako ph bardzo małe zarobki a szanse awansu bliskie 0
2
Sangre 2017-09-07 16:29
Gdzie robisz, detal czy HoReCa? 2k na reke to kpina, trafiają tam często Ci, którzy wylecieli z dobrze płacących korpo (np z powodu wieku)...Tam gdzie pracuje to to co jest pensja max tu jest podstawą.
1
Hzja 2017-09-08 12:24
Detal. Niestety zmieniłem prace ale okazało się że zdecydowanie na gorszą
2
Rsd 2017-09-10 15:32
Mam pytanie czy jest podstawa dla przedstawicieli?
1
nick 2017-09-11 17:57
2200 brutto
Yqk 2017-09-12 09:55
Detal czy horeca? Byłem na rozmowie i zaproponowali mi umowe o prace bez podstawy tylko % od obrotu
kowalski 2017-09-12 18:12
pięknie to zarobisz mniej niz 2200 brutto :((
Yqkqe 2017-09-13 07:42
@yqk - Na jaki region tobie zaproponowali ? I na detal czy Horeca ?
Wwerty 2017-09-13 07:45
@yqk na jaki region ? I detal czy Horeca ? ;)
Wwerty 2017-09-13 07:50
@yqk na jaki region ? I detal czy Horeca ? ;)
Qwerty 2017-09-13 11:02
@yqk na jaki rejon miałeś taka propozycje i na detal czy Horeca ? ;) pozdrawiam
Uhjj 2017-09-13 23:24
Detal mazowieckie
1
Sangre 2017-09-15 08:12
2200 BRUTTO? WTF jesteście pewni? Ja jak robiłem miałem propozycję 2000NETTO a z premią maksymalną 3000 lub działalność. Wybrałem to drugie. Wątpię by nagle aż tak zjechali w dół, a już o pracy na obrót to pierwsze słyszę... jeśli to prawda to znaczy, że... komuś odbiło. Sami wiecie komu.
No chyba, że ktoś nie odróżnia netto od brutto, to wtedy inna gadka
1
Sangre 2017-09-18 11:30
No to z oferty przeciętnej zrobili słabą...w Horece ludzie robili po 50 000 obrotu netto (wiadomo, obrotu inaczej niz netto nie policzysz, bo różny vat). Przy 100 000 (co było dobrym wynikiem) masz 2500 (nie wiadomo tylko w jakiej formie, brutto, netto, nawet jak netto to bez rewelacji, a jak wspomniałem 100 kafli to nie tak prosto zrboić na niszowym produkcie udającym zdrowy, rynek się szybko syci. To, żeby zarobić 3k na rękę, to musiałby być w top 5 tamtego działu. Nie spodziewałem się, chyba, że obroty wystrzeliły do góry i teraz każdy robi minimum 100k, lub rozrzedzili sieć sprzedaży i sa większe tereny. Nie poszedłbym na to. Chyba tylko jakbym miał inne rzeczy w sprzedaży na busie i handlował Sante przy okazji.
Wfs 2017-09-18 23:44
Bardzo słabe zarobki chociaż są duże obroty. Dostajesz stary samochód oraz używany telefon
1
rozczarowany 2017-09-19 18:43
Zarobki są na poziomie 2200-2900 netto zależy od premii a plan jest wysrubowany i trudny do zrobienia + te nieszczesne zadania dodatkowe wywane z kosmosu.
I idzie nowe prensja to tylko i wyłącznie prowizja od sprzedazy i nie licz na kokosy bo % wyliczaja dla kazdego PH inny aby nie zarobił więcej niż do tej pory, a orka będzie znacznie większa, a po drugie konkurencja spora więc nie wycisniesz wiecej. Do tego liczy się tylko sprzedaż bezpośrednia, to co klient kupi w hurtowni nie liczy się jako twoja sprzedaż.
Po przejsciu na prowizje PH nie zarobi wiecej niz 2000-2600 a jak zachorujesz to nawet na leki nie będziesz mieć. Bo sprawa jest prosta nie pracujesz nie zarabiasz.
A warunki i wymagania co do wizyt i zamówień to wyższa szkoła jazdy.
W tej firmie "dział handlowy"stacjonarny, magazyn i transport wszyscy są bardzo mądrzy i ważni tyko nie PH, ktorzy utrzymują te bezproduktywne działy!!!!!!
Robi się MASAKRA!!!!
3
Ania 2017-09-20 11:32
ludzie co wy za głupoty piszecie, ja pracuje w tej firmie jako przedstawiciel jestem na prowizji i moje zarobki sięgają grubo ponad 4000netto. dodam nie pracuje w warszawie, bo za chwilę ktoś rozgoryczony doda ze to pewnie z warszawy, zaskoczę was, bo pracuję w Polsce, w dziale detalu nie ma żadnej podstawy , a system prowizyjny pozwala mi samemu regulować wypłatę.
to co czytam załamują mnie bo nie jest to prawda, jak ktoś się opierdziela nie sprzedaje a liczył tylko na premię, bo miał podstawe to teraz jak chce zarobić powinien zabrać się do pracy, nie opisywać takie pierdy,
iga 2017-09-20 18:26
kolego koffany - chyba 4000 netto ale na kwartał !!!!
2
Rdg 2017-09-21 12:02
Psst Ania nie chwal się bo dostaniesz tak jak ja aneks ze zmniejszonym % od obrotu
1
Sangre 2017-09-21 16:48
Super to co, pracujesz w detalu i masz w bazie market, kory weźmie od dystrybutora to jesteś w plecy... a jak zamówienie z komputera to nie zrobisz zapasu. Niech jakoś klient obrazi się na dostawy bezpośrednie ze wzgledu na Rabena i zdecyduje brać z hurtowni to leżysz i kwiczysz, albo zmienia się warunki umowy i klops. W moim zespole było diabelnie ciężko odzwyczaic od hurtowni, a te się przecież obrazaly że nie puszczam zamówień przez nie, jak inne firmy. Uruchom dystrybutora lokalnego, to zawsze będą brali bo mała hurtownia ci nie weźmie i tak w kółko. Współczuję, w Horece ciężko ale w detalu to macie wesoło...
Co do aut to akurat z czas dostaje się lepsze, tu nie narzekalem, są większe problemy
1
Zostaw swoją opinię o SANTE - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANTE