SANTE

Warszawa

Opinie o SANTE

ubaw 2017-04-14 09:52
BRAWO LADY Pięknie skwitowane. Podpisuję się rękami i nogami pod Twoim komentarzem i potwierdzam, że dokładnie jest tak jak piszesz w tej pseudo firmie.
4
vox 2017-04-17 12:52
Ciekawe czy w detalu też tak wesoło? Z tego co rozmawiałem, to nie jest tak źle: stojaki stoją tu i ówdzie, więc kasa może jest, tylko przebicia do sieci dużych nie ma ale dla szeregowego ph to ni problem: jego sklepy nie muszą konkurować z marketami, tak mi się wydaje.
nierozgoryczona. 2017-04-18 09:08
Skoro tak Ci źle i musisz lecieć na ziółkach to po co tu jeszcze pracujesz? Na siłę ktoś Cię trzyma? myślę, że firma będzie tylko zyskiwała gdy tacy pracownicy jak Wy, którzy wylewają tu swoje żale i niepowodzenia, będą rezygnowali z pracy w tej firmie.
I w dalszym ciągu wprowadzacie w błąd i kłamiecie - wejścia na strefę saun i basenów od dłuuuugiego czasu jest gratis on poniedziałku do piątku dla pracowników.
nierozgoryczona. 2017-04-18 09:14
Nie każdy w tej firmie jest zaszczuty - być może sam sobie na to zasłużyłeś bo ja takich doświadczeń nie mam - widocznie ze swojej pracy wywiązuje się dobrze - może przyjrzyj się sobie i swojej pracy bo okaże się, że na tyle właśnie zasługujesz. Nikt mi nic nie każe pisać, nie podoba mi się, że tyle osób, które jak widać z komentarzy pracują tutaj, wchodzą na ten portal obrażają Pana Andrzeja i całą firmę a nie mają na tyle godności aby zmienić pracę i pracodawcę - to pokazuje, że nie macie żadnych wartości i reprezentujecie dno! rozumiem konstruktywne komentarze dotyczące funkcjonowania poszczególnych rzeczy ale znieważanie, ubliżanie i ironizowanie jest poniżej jakiejkolwiek krytyki i pokazuje tylko jak bardzo żałośni jesteście w swoim użalaniu się nad sobą.
1
weź się do pracy 2017-04-19 19:42
Właśnie nierozgoryczona, weź się do pracy, a nie siedzisz na go worku! Po numerze IP komputera można bardzo sprytnie namierzyć, kto tu siedzi w godzinach pracy, oj wtedy Andre wytarga za uszy !!!!
5
ożywiona wodą 2017-04-19 22:35
Ona właśnie jest w pracy i to jest jej praca.
2
kółko w maszynie 2017-04-22 12:05
Co do firmy się zgadzam w sporym stopniu, ale co do tego usuwania komentarzy to nie przesadzałbym: oficjalnie jest powiedziane, że usuwane sa komentarze z konkretnymi nazwiskami i rzucaniem mięsem, więc pisząc należy tego unikać a wszystko będzie ok. Najprawdopodobniej pozostają komentarze pochwalne pod nazwiskiem, bo nikomu z redakcji nie przeszkadzają. Pisać ksywami i tyle, kto ma wiedzieć będzie wiedział, lepiej czasem niedopowiedzieć, niż napisać za dużo i wysłac komentarz w niebyt.
Ja już widzę że moim przełożonym się pali pod nogami i się wyładowują, mój dział ma słabe wyniki i szuka się dziury w całym. Ciekawe, czy sami nie mają pomysłu i są na tyle nierozgarnięci żeby to jakoś dźwignąć, czy mają pomysły, ale blokuje je El Comendante? W sumie na jedno wychodzi. Nerwy straszne.
1
Dylemat 2017-04-24 00:18
A ja właśnie miałem wysłać CV na stanowisko Specjalista ds. opakowań.
Po przeczytaniu opinii zastanawiam się. Nikt co prawda nie pisał złych opinii o tym Dziale.
Koleżanki sąsiad pracował w tej Firmie w transporcie jako kierownik, podobno długo nie pracował bo znalazł inną pracę, ale dobrze zarabiał, to było z 15 lat temu, miał firmowe auto ,telefon. Nie wiem co jest prawdą, czy te opinie czy to co on mówi. Podobno po nim jakaś babka wiele lat pracowała na jego stanowisku i była bardzo zadowolona ,nie wiem czy jeszcze nie pracuje. Może przez tyle lat się zmieniło ale mam dylemat.
xvbn 2017-04-24 06:56
Ale w Warszawie czy w Sobolewie? Bo tu o Warszawie piszemy a niektórzy zablądzili ;)
Dylemat 2017-04-24 08:11
W Warszawie pracował
Agnieszka 2017-04-26 10:54
@din, wspominasz, że atmosfera oraz ogólne warunki pracy są napięte. Co masz konkretnie na myśli? W jakim dziale? Pamiętajmy, że te czynniki zależne są od obejmowanego stanowiska.
ewa 2017-04-27 13:13
Jak niewiele wiesz to się nie wypowiadaj na tematy których nie znasz
wtf 2017-04-29 12:43
Kurde znowu pousuwali komenty, a przecież nie łamały żadnych zasad...co to ma być? Pewnie tam siedzą na Jagiellońskiej i przeżywają.
3
irena 2017-04-29 14:14
Piszecie głupoty to nic dziwnego że usuwają
NN 2017-04-29 21:56
To czemu tam jeszcze siedzisz jeśli jest tak źle? Powiesz że dla kasy, że nie masz innych możliwości, perpektyw ,a to wszystko nieprawda, bo co by było gdyby Cię zwolniono?
Praca wtedy musi się znaleźć. Nie warto niszczyć siebie i swojego zdrowia,stres zawsze wyjdzie później i leczenie kosztuje więcej niż aktualnie zarabiasz. Uwierz mi,wiem co piszę .Mam to już za sobą a moje problemy nie dotyczą Sante tylko zupełnie innej Firmy i to co tu opisują to pikuś,my nawet za swoją pracę nie otrzymywaliśmy wynagrodzenia po kilka miesięcy a tu ktoś pisze 3,4 dni po terminie,nam nie przyszło do głowy sprawdzać po tygodniu, bo to za wcześnie.
granola 2017-05-03 10:42
Pracownik roku ;)
2
Agnieszka 2017-05-04 11:16
@Dlaczego, @wtf, @irena, @lady, @din nie jestem moderatorem wątku. Jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl
dwustunoga 2017-05-23 10:58
A co z moim komentarzem było nie tak, że został skasowany? Wywalone większość komentow z całego miesiąca... A potem będzie zadawanie pytań "a co sądzisz o tej ofercie pracy, jest atrakcyjna?" by sztucznie podtrzymac watek. I jak odpowiedź będzie nie po myśli to out. Jak za komuny " kogo uważasz za największego wodza i dla czego jest nim Stalin?"
7
KOKO 2017-05-23 19:16
HIHI
Paleontolg 2017-05-26 12:45
Śmiesznie jest absurd goni absurd
1
Czytacz 2017-05-30 21:30
dobra, już nie rzucajcie tego mało śmiesznego dowcipu o niezgodnościach u lekarza, konkrety! O pracy itp, a nie głupoty prowokujące do kasowania postów hurtem, także tych merytorycznych. Ciekawe rzeczy tu bywają, ale piszac głupoty sprawiacie, że znikają posty hurtem.
ciekawy 2017-06-05 17:44
Ciekawe czy z końcem maja polecieli kolejni PH? Ostatnio to taka prawie norma
1
huihiih 2017-06-06 18:16
hihihiihih
Andrzej 2017-06-07 08:34
Pracuję tam już od pewnego czasu i raczej jest ok, nawet otrzymałem od firmy granatowego Forda który służy mi jako samochód służbowy dzięki temu mogę jeździć i zwiedzać wiele ciekawych miejsc.
2
ciekawy 2017-06-07 10:56
W jakim dziale pracujesz? Teraz ponoć zmieniają Rapidy na Focusy.
rafał 2017-06-07 16:58
A ja jeżdzę Toyotą Avensis i będą niedługo mi zmieniać na Boeinga tylko nie wiem jeszcze na którą wersję.
1
cocolino 2017-06-07 22:21
Ryba psuje się od głowy, którą rządzi szyja - szkoda, że niczyja.
8
odp 2017-06-09 09:12
Kolego to norma, że samochody służbowe są w każdej firmie. Ja wiem jak jest z pierwszej ręki i uwierz że nie jest kolorowo, a to delikatnie powiedziane.
4
Lellum Polelum 2017-06-11 21:04
Dokładnie Oddział Zamknięty.
4
prawda 2017-06-15 22:41
nie piszcie na tym portalu opinii, znajdzcie inny, są mało wirygodni i bezstronni
2
medicine 2017-06-16 00:19
tutaj nie dowiecie sie niczego zmieńcie portal są nieuczciwi w przekazie informacji
3
ego 2017-06-18 14:06
psychiatryk polecam....
4
miła i miła 2017-06-22 17:07
Hej, widziałam ostatnio ofertę pracy z księgowości, warto? Jakie zarobki na samodzielnym stanowisku, jaka atmosfera itp.?
snowden 2017-06-22 17:21
dla pana z I piętra z Jagielońskiej drzwi naprzeciwko schodów !!!
zadowolona 2017-06-27 11:11
zarobki powyżej średniej, dużo można się nauczyć i praca raczej samodzielna. Zespół same kobietki ;) dobrze mi się pracuje.
jojo 2017-06-27 21:08
zgadzam sie z przedmówcą - jeśli macie wybór NIE iddzie tą drogą :))
przetestowane 2017-06-28 14:02
do "miła i miła" trzeba się mocno zastanowić a opinia " zadowolonej" nie jest prawdziwa
5
Mirmił 2017-07-03 20:46
Wizyta gospodarczą odbyta, ale z małą?a może dużą zmianą? Ukrainka została na miejscu .... no cóż starość nie radość .Ktoś inny dostapil zaszczytu.
10
Tom 2017-07-06 09:21
Jednym słowem na bocznicę. ...... tak to jest z zużytym taborem, nawet po renowacji
9
Były pracownik 2017-07-10 13:47
to dużo wpisów nie ma, przeważnie tych bardzo zlych
2
zorientowana 2017-07-10 15:57
idealny opis, właśnie tak tam jest
3
Piter 2017-07-21 18:33
Hej czy ktoś może napisać jakie pensje i target dla ph ogólnie ile wizyt dziennie itp
Piter 2017-07-22 23:54
Akurat mam spore doświadczenie 10 lat pracy jako Ph na kanale nowoczesnym a ja teraz pytam o detal ile wizyt ponieważ jak się jest ph jeżdżąc tylko jak malpa od punktu a do punktu B to można zrobić i 20 wizyt klepac zamówienia a ja mam trochę większe kwalifikacje
lolo 2017-07-24 17:17
Możesz mieć nawet 50 lat doświadczenia, MBA, i co tylko zechcesz a i tak trafisz do Sante i Ci się odechce !!!
1
Piter 2017-07-24 23:38
Pracowałem z juz z takimi debilami ze nic mnie nie zdziwi w nocy odpowiadalem na maile dyrektorowi który ogólnie miał czas i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogoś prywatny czas. Rozumiem ze w sante do niczego tak? Są jakieś plusy
Adamus 2017-07-25 17:05
Nie polecam firmy na stanowisko Ph , duża rotacja, produkty są specyficzne dla wybranych klientów nie spełniające norm cukru itp. . Codzienne sprawdzanie tras i odwiedzin klientów. Zwalniają z dnia na dzień . Firma ma duże aspiracje ale niestety na tym się kończy.
Piter 2017-07-26 14:55
A jak z targetami i premiami? Ogarniaja ?
lolo 2017-07-26 17:07
Ale z takim to jeszcze nie pracowałeś.
Piter 2017-07-27 09:05
Czy ktoś umie normalnie odpowiedzieć jakie są zarobki i czy target są realne nie interesuje mnie czy ktoś jest debilem bo w korporacjach pracuje większość oszołomów ale czy można zarobić jak się robi a nie siedzi w macu
unico 2017-07-27 22:56
Nie można ponieważ system rozliczenia premii jest uznaniowy a nie.....liczba priorytetów do osiągnięcia w skali miesiąca jest zmienna. Zmieniają się ot tak...
Oczywiście warto zawsze próbować ale......
Ktoś na ściane wyrył hasło
Ściana dobrze hasło zna
Ściana całą jest tym hasłem....
Z dumą woła oto ja.
Zostaw swoją opinię o SANTE - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANTE