brak logo

GTI Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o GTI Sp. z o.o.

hahahahaha..... 2012-05-08 16:03:47
"Też nie rozumien opinii. Pracuję od 1,5 roku. Moja ostatnia wyplata wyniosła 3000 zł z konkursem. Podstawa podstawą, ale jest mnóstwo różnych innych rzeczy dzięki którym można zarobić fajne pieniązki.
Trzeba chcieć i sprzedawac a nie narzekać. W każdej firmie bedzie coś komuś nie pasowało. Osobiśćie nie narzekam. Na kasie w sklepei nie dostanę 2 tysięcy. "
Hahahahahahahahahahahahaha
Insider 2012-06-10 00:31:14
Spychologia wszelakich zadań i odpowiedzialności, notoryczne straszenie konsekwencjami finansowymi i kadrowymi pełna odpowiedzialność finansowa . Pensja 1200 zł. musisz się prosić o swoje pieniądze, o prowizji zapomnij. Brak szkoleń zerowe możliwości rozwoju, potężna rotacja brak wsparcia merytorycznego i praktycznego, "motywacja" kijem
Szał 2012-10-03 15:23:36
gti - 2010-08-08 10:24:35

Czytam, to co piszecie i poniekąd sie zgadzam z Wami, ale nie do końca. Z tego co sie czyta to większość z Was pracuje w punktach ap i tam tak faktycznie jest, ja pracowałam w salonie franczyzowym tej firmowy i nie było żle z wypłatą i napewno dostawałam więcej niż kasjerki w supermaketach,a podstawy miałam wiele więcej niż 1400 brutto.W moim przypadku plany z GTI były tylko minimalnie wieksze.
Czy ktoś może próbował podjąć współpracę z firmą GTI jako Suba agent? byłbym zainteresowany ale nie wiem jak to wygląda - będę zobowiązany za opinię
W. 2012-10-22 16:51:46
Ja pracowałam od kwietnia i niedawno rzuciłam wypowiedzenie. Dlaczego? Kierownik. Byłoby wszystko idealnie gdyby nie on. Jeżeli chodzi o pensję ja byłam zadowolona, szczególnie, że GTI daje zarobić chociażby na samych konkursach, ale do tego trzeba być w dobrze sprzedającym salonie i z ludźmi potrafiącymi kombinować, bo inaczej o o kasie można tylko pomarzyć. Mi udało się trafić do takiego salonu, jednak Kiero przesadzał, więc się zwolniłam. Jeżeli chodzi o szkolenia to brak jakichkolwiek. Wkurzało mnie to, bo GTI woli zorganizować piątą w tym roku konferencję z popijawą dla góry łącznie z kierownikami, a o konsultantach zapomina, a szkoda. To tyle.
zasmucona 2012-11-10 21:07:31
No właśnie dobre pytanie \\\"co się stało z ta firma \\\" ??!! Pracowałam w niej do 2007 roku , musiałam odejśc z ciężkim sercem z powodu spraw rodzinnych .Uwielbiałam ta prace, czułam się spełniona i dowartościowana.Na poczatku kariery byłam konsultantem ,po 3 latach pracy awansowałam na kiero franczyzy . Teraz czytam te wszystkie komentarze i nie wiem co myslec .... chciałam składac swoja aplikację,poniewaz w moim mieście zwolniło się stanowisko i teraz sama nie wiem......
1
była 2013-07-14 19:50:36
Z roku na rok coraz gorzej, kluczowi pracownicy już zaczęli odchodzić... - odradzam.
1
2013-09-19 15:17:41
była - 2013-07-14 19:50:36

Z roku na rok coraz gorzej, kluczowi pracownicy już zaczęli odchodzić... - odradzam.
Dokladnie... pracowalam w jednym z bydgoskich salonów. .. mobbing na porządku dziennym, ciagle szukanie, wyścig szczurów, niezdrowa atmosfera wprowadzana przez koordynatorke iwone p
.. firma postępuje bardzo nieuczciwie wobec swoich pracowników którzy i tak juz maja zszarpane nerwy przez ta pracę. .. gdy mi się konczyla umowa byłam zapewniana ze będę miala ja przedluzona a tymczasem te mendy szukaly juz pracownika na moje miejsce... o tym ze nie przedluzaja mi umowy dowiedziałam się ostatniego dnia... teraz ta sama sytuacja powtarza sie w przypadku mojej koleżanki co dowodzi temu ze jest to stała metoda stosowana przez tych oszustów. Tak dzieje sie w bydgoszczy dzieki nie zrównoważonej psychicznie koordynatorki. Praca w firmie gti jest idealna dla osób ktore uwielbiają byc ponizane, mobbingowane, mają niską samoocwne i generalnie są masochistami....
3
denny 2014-03-05 11:13:32
Praca w salonie GTI . . . No cóż ... największemu wrogowi bym nie polecił. Pracowałem ponad pół roku, miałem niezłe wyniki ale moja umowa nie została przedłużona a dowiedziałem się o tym w ostatnim dniu wygaśnięcia umowy. Wiem że pracodawca nie ma obowiązku informowania wcześniej o przedłużeniu lub nie przedłużeniu umowy ale wymaga tego kultura dobrej firmy, a firma GTI nie jest dobrą firmą. (usunięte przez administratora), niesamowite ciśnienie, niezliczona ilość szkoleń, różnego rodzaju kontrole, praca tak naprawdę po 9 godz. dziennie i beznadziejna pensja. Jeżeli chce być ktoś poniżany, oszukiwany i żyć w ciągłym stresie to może spróbować swoich sił w salonie GTI. Tylko po co? Życie jest zbyt krótkie . . .
1
pytam 2014-03-08 00:02:58
Czy ktoś się orientuje, dlaczego ciągle pojawiają się ogłoszenia dotyczące wolnych miejsc w salonach w wielkopolsce ?
ph 2014-04-09 09:05:12
Witam również potwierdzam opinie moich przedmówców co do szykanowania Pracowników to 100% prawda zero wsparcia tylko mało mało praca w tej firmie to jedna wielka porażka nie polecam !!!!!!!
1
Mariusz 2014-05-22 22:13:12
Od roku mieszkamy w naszym pierwszym mieszkaniu , cicha spokojna lokalizacja , jesteśmy zadowoleni .
kierowiczka 2014-05-23 22:19:26
Porażka, wymagania nie z tej ziemi(usunięte przez administratora) brak szacunku ze strony przełożonych. Nikomu nie polecam!!!!
kiedyś zadowolony z gti 2014-07-11 09:38:28
(usunięte przez administratora) kiedyś (klika lat wstecz) mieli inne podejście do pracownika a teraz wszystko na nie. Pokazują jacy to oni są ważni. Niektórym od władzy się już poprzewracało w ich chorych główkach.
Trzeba zmienić pracę bo tu choroby psychicznej się nabawię.
Etat 2014-07-14 16:32:07
Pracowałem u kilku agentów i tu są największe zarobki. Fakt wymagają bardzo, ale dzięki temu zarabiam.
2
Etat 2014-07-14 16:40:30
Ps. Konkurs goni konkurs i można wygrać druga pensje ,wystarczy dobrze czytać regulaminy. Do tego co miesiąc można dostać bonus. Orange co chwila organizuje bezpłatne szkolenia i warsztaty. Kto chce sie uczyć i zarabiać ten to dostanie.
1
były kierownik 2014-07-16 01:05:48
Ciągle szukają nowych, ponieważ "strategią" firny jest świeża krew średnio co 6 miesięcy i niepotrzebne wydawanie kasy na procesy rekrutacyjne i szkolenie nowych pracowników. A nie oszukujmy się-najlepsi są młodzi i niedoświadczeni, bez rozeznania na rynku, bez doświadczenia z cwanymi pracodawcami, którzy długo będą dawać robić sie w balona i wykorzystywać na każdym kroku. Ludzie z większą wiedzą, a nie daj Boże potrafiący pokazać błąd, mający kreatywne (czyt.lepsze od zwierzchników) pomysły - są dla firmy WYBITNIE niewygodni. Paradoks taki... ;)
1
były kierownik 2014-07-17 01:32:59
Studentów przede wszystkim ;) ale ludzi, którzy są/będą potulni również. Zgadzasz sie na wyzysk, a często i na mobbing-jesteś "atrakcyjny".jeśli trafisz do salonu w dużym mieście to i nawet zarobisz jeśli jesteś bystry i obrotny w małych miastach raczej nie zawracaj sobie głowy. Algorytm do naliczania wynagrodzenia jest tak skonstruowany, że w małej miejscowości, gdzie rynek często jest nasycony do granic możliwości, zarobisz podstawę. A zarabiając samą podstawę przez 6 miesięcy stajesz się pracownikiem siedzącym 8h i nie starającym się o klienta - i wtedy właśnie pojawia się kolejne ogłoszenie ;)
były kierownik 2014-07-17 17:00:45
Po 6 misiącach firma "dochodzi do wniosku" że nie zarabiasz dla firmy tylko odhaczasz 8h i najniższą gwarantowaną ;) i do widzenia ;)
Były Pracownik 2014-07-19 23:12:44
Witam wszystkich zainteresowanych pracą oraz informacjami na temat GTI. Wszystkie opinie z bieżącego roku są jak najbardziej słuszne. Najlepsi pracownicy dla tej firmy to ludzie, którzy będą zupełnie nieświadomi, będą na wszystko się zgadzać i przytakiwać. Wynagrodzenie nie jest współmierne do listy obowiązków - miliony rzeczy, lista oczekiwań ogromna, niestety finanse naprawdę kiepskie, nawet z tysiącem konkursów, dodatków itp. Ze strony przełożonych zero pomocy, ciągły mobbing i straszenie. Ogólnie nie polecam. Rekrutacje są ciągle i chyba do każdego miasta- GTI nie potrafi w żaden sposób utrzymać pracowników, cóż taka polityka-ciągle szukają nowych "jeleni". Absolutnie zgadzam się z przedmówcami - praca na krótki czas, na umowę zlecenie i jak największą ilością godzin-idealne rozwiązanie na parę miesięcy, potem na dłuższą metę nie ma co sobie tą firmą głowy zawracać. Nie polecam nikomu.
3
Były Pracownik 2014-07-21 20:36:58
na początek umowa zlecenie. kasa zależy od miejsca pracy i ilości godzin w danym miesiącu.
1
nowy 2014-08-01 22:33:51
pracowalem tam przez dluzszy okres czasu, niestety mobbing tam jest straszny.
kierownik salonu byl w porzadku, lecz ci co sa wyzej byli straszni.
placa minimalna, wiec jesli nie zrobisz duzo umow, rat itp to straszna lipa, a gdy juz masz zrobione tyle ze wyplata cie bd mogla satysfakcjonowac to daja ci tajemniczego klienta ktory wie ze nie mozesz go zaliczyc, a to wiaze sie z kara 500zl potrcone z wyplaty i nie wygranie konkursu.

straszna firma, ciesze sie ze juz tam nie pracuje.
3
byly pracownik 2014-08-02 14:32:08
Zgadzam sie, sami oszusci banda zlodzieji, ktora ma na wszystko chaczk. Niby mozna dorobic konkursy- a takie wymagania ze nikt nie jest w stanie tego zrobic bo nie daj Boze 1 osoba w zespole ma gorsze wyniki, placa za kontrakty ale jak klient nie zaplaci rachunku w terminie albo zmieni promocje to kradna z twojej wyplaty(masakra), wieczny mobing, wyscig szczorow, pracownikow maja za debili, a klientow kaza klamac i robic z siebie durnua na kazdym kroku. Biedni pracownicy i klienci.
2
xyz 2014-08-20 22:20:51
Firma DNO. Najniższa krajowa konkursy nie do osiągnięcia, prowizja również:):)co Tobie dadzą to zabiorą:)Najlepsi są RKS i DRS nie znają oferty, a mądrzą się:)Najlepiej zarabiają w centrali za nieróbstwo:) Nie dość, że jest masa problematycznych klientów to i tysiące maili od mało kompetentnych ludzi. Centrala non stop jeździ po konferencjach zamiast dać pracownikom:)Dlaczego tak dużo jest ofert pracy:)Bo ludzie odchodzą, nikt nie chce być poniżany i pracować za takie pieniądze!!!Powinni zacząć zwolnienia od centrali. Nie polecam tej firmy najgorszemu wrogowi.Dobrze, ze już tam nie pracuje:)
1
nowy 2014-09-05 00:04:20
pracuje od niedawna i na tą chwile ok. czytałem tu opinie i miałem obawy, ale serio ludzie fajni. fakt trzeba sporo się nauczyć, ale bardzo pomagają. chyba zagrzeję tu miejsce na dłużej :)
1
naszczęście już był pracownik 2014-09-06 19:24:38
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu! Firma nie szanuje swoich pracowników, jeśli masz dobry miesiąc i sprzedajesz jest ok, ale jeśli zdarzy Ci się gorszy miesiąc jesteś strasznie męczony przez MWS, RKS, DWS dlaczego nie sprzedajesz? nikogo nie interesuje to że w salonie np nie było Klientów. Każą kłamać Klientów i najlepiej jak Klient przedłuża umowę to wciskać mu jeszcze dodatkowe 5 usług na raz. Jeśli coś dotyczy Twojej osoby czy salonu to "góra" robi wszystko za Twoimi plecami a Ty dowiadujesz się na samym końcu co się z Tobą stanie nawet jeśli dzwonić do menagera czy piszesz mu maile to nie odpisuje. Jeśli lubisz żyć w stresie i chodzić do pracy z niechęcią to ta praca jest dla Ciebie :D
1
kto jak nie ja 2014-11-20 08:23:15
Jeśli lubisz mobbing "gno*enie" i ucinanie premii przy każdej najmniejszej okazji, gti z pewnością jest dla Ciebie. Firma zdecydowanie niefair, rozumiem plany i parcie na sprzedaż - niestety to jest wszędzie, ale ta firma zdecydowanie nie szanuje pracowników. Nigdy nie dostaniesz obiecanych z góry pieniędzy, zawsze kruczek, haczyk który pozwoli im Cię okroić. Większość pracowników to pracownicy z tzw "łapanki", co za tym idzie kierownictwo też. Co rok, dwa całkowita wymiana kadry (na życzenie kadry bądź nie) i na rachu ciachu kogoś trzeba,więc kwalifikacje się nie liczą, stąd wszechobecny mobbing, masa nadgodzin, zastraszanie ludzi i NOTORYCZNE łamanie kodeksu pracy.

Można wytrzymać, jestem tego przykładem, ale widzę co się dzieje gdzie indziej, taki stres i zero życia - nie za te pieniądze.
1
MIRO 2015-03-27 20:31:32
TAK ZROBIŁO MNIE ORANGE PIERZYNKA I WOLINSKI PODLI DORADCY OSZUSCI Z KLIENTA BIZNESOWEGO SZOK I NIEDOWIERZANIE CO W TYM BAGNIE SIĘ ROBI ALE I NA NICH BAT SIE ZNAJDZIE
miro 2015-03-28 17:15:40
konsultanci na prochach
i bardzo dobrze ze was ludzie gnębia mają za co prostaki z orange
zgnijecie od klamst ludzie was zgnębią i olewają ciemniaki z orange
Szanowny Pan Konsultant Orange 2015-03-30 12:01:52
Miro, sam jesteś prostakiem skoro tak się o ludziach wypowiadasz. Jak się nie czyta, co się podpisuje to takie mamy potem efekty. Miej pretensje tylko do siebie buraku.
1
oszukany 2015-03-30 16:06:35
szkoda mi cię biedny konsultantu biedaku szkoda ze w takim szambie grzebierz się pajacu
kasia 2015-04-02 07:40:43
patologia tam jest banda oszustow
nigdy więcej orange złodziejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
radca prawny 2015-04-14 18:36:41
Jak się podpisuje umowę, to się ją najpierw czyta. A potem wielki płacz klienci cebulaki od siedmiu boleści anafalbeci.
1
orange 2015-04-17 03:30:40
pracuję w orange i wiem jak robimy radco biedny w ciula ludzi Cebulakiem sam jesteś palancie
radca prawny 2015-04-17 10:13:28
Jak robisz ludzi w ciula, to znaczy, że jesteś skończonym dupkiem. Z jakiego salonu jesteś to chętnie pogadam z Twoim przełożonym kogo zatrudnia. Trzeba też ostrzec klientów przed takim oszustem jak Ty.
Ania menager premium 2015-04-23 14:17:30
Kasa dobra, jak robi się plany. Atmosfera w salonach raczej dobra. Wszystko zależy od przełożonych. Napewno słaby hr Pani Ba..a nawet pytań nie zadaje ze zrozumieniem a jest druga po Pawełka w tej firmie :) ilu świetnych ludzi nie zatrudniła ta firma to tylko ona wie.... no ale polecam na start jak ta "panią" przejdziecie . Jak na agenta orange to płacą najwyższe podstawy. Kierownik Salonu i sprzedawca polecam . Dobrych menadżerów zapraszam do poważnych firm.
Marcin 2015-04-27 13:51:41
Zgadzam się z opinią menedżer do poważnej firmy. Takie bzdury jak nam każą tu robić to już przesada. Mamy gonić wynik a nie tanią biurokracja się zajmować. Kierownik w dużym mieście jak robi plany trójkę z palcem w nosie zarobi. Sprzedawca powyżej dwójki też zarobi. Z tym hr to przesada to tylko i aż nieogarnieta Ba...a :) :) władca teorii :) firma w stylu polski bałagan czyli udajemy zachód :) polecam na start poważnym i wykwalifikowanym dziękujemy.
mario 2015-05-05 13:59:21
Nie polecam. Straszny chaos dla wykwalifikowanych pracowników. Kasa bardzo mała jak za taki wyścig szczurów. Dodatkowo wprowadzają z opóźnieniem etyczne OPL. Kadra zarządzającą wyższego stopnia słaba.z jednym wyjątkiem. HR słaby. Regionalni menedżerowie zależy.... 2 na poziomie zach. Pomorskie i warszawa reszta przeciętni. Nie polecam
ktoś 2015-10-18 15:16:23
Jeżeli lubicie otrzymywać wynagrodzenie na poziomie kasjera w Biedronce i cenicie sobie (usunięte przez administratora) z górnej półki, jest to praca marzeń. Prawda jest taka, że w GTI zatrudniają się osoby, które chcą zdobyć cenne doświadczenie do CV i zacząć pracować w normalnej firmie. Na porządku dziennym jest tutaj wstrzymywanie premii, skubanie z kasy i szantaż.
Jeśli ktoś nie zauważył, to jest ogromna rotacja w tej firmie, nawet u góry.
GTI niechętnie dzieli się kasą ze swoimi pracownikami, bo wtedy prezesura musiałaby wynająć cztero zamiast pięciogwiazdkowy hotel na firmowe imprezy. Jeszcze nie daj bóg jakieś tańsze whisky. Pozdrawiam.
Klient 2015-12-13 10:29:20
Sprzedaż sprzedażą ale wciskanie klientom czegoś czego nie chcą to niepoważne podejście do interesu. Do sprzedawanie usług do przedłużenia bo jak się nie weźmie to nie można przedłużyć . W firmie występuje koleżeństwo. Tylko kierownik dostaje premię z pracowników. Kierownik powinien zajmować się swoimi sprawami a nie sprzedawać i zabierać premię sprzedawcą. Może kiedyś w tej firmie z tego co się czyta polepszy sytuacja dla zwykłych sprzedawców bez których ta firma by nie działała bo to w końcu oni są na pierwszym polu w kontakcie z klientem. Morał taki zakładając nie ważne jaki biznes traktuj swoich pracowników tak jak sam chciałbyś być traktowany.
Były pracownik 2016-01-08 18:13:51
Miałem okazje pracować w GTI i nie polecam nikomu.Obietnice coraz to lepszych zarobków i umowy o pracę a tak naprawdę cały czas umowa zlecenie, nawet podstawowa wypłata była problemem nigdy nie wiedziałeś ile dostaniesz na koniec miesiąca (czy tyle ile wynosi czy mniej)o prowizjach od umów nie ma co mówić.Obiecują kwoty 900-1500zł dodatkowo do wypłaty na co czekasz nawet i 2 miesiące po czym wpływa Ci na konto ktowa 50 zł i tłumaczenie że jednak nie wykonałeś celu miesięcznego,gdzie wszystko było spełnione ponad 100% jak pracować to w Orange nie w jakiejś sieci partnerskiej !
Ktosik 2016-06-15 21:47:39
Nie żałuje pracy, jednak nigdy nie chce tam wrócić, zawszę jednak będzie dużo ciekawych wspomnień. Teraz to wszystko stało się zabawne.
Dzięki tej pracy można doceniać inna i mieć porównanie.
Z roku na rok co raz gorzej.
Rotacja pracownikow ogromna, ciagle zmiany.
Bardzo skomplikowane warunki wynagrodzenia, można się ich uczyć latami.
Częste wyjazdy, długie rozmowy przed/po pracy.
Jedyny plus - dużo szkoleń, organizowanych przez Orange - pozostałych więcej ale cieżko nazwać je szkoleniami.
Nie mogę polecić, traktowac jako ostateczność.
Wolę nie wchodzić w szczegóły.
2
d 2016-06-20 17:14:42
Witam wybieram się na rozmowę na kieronika salonu orange do GTI. Jak wyglądają realne zarobki i czy gra jest warta świeczki? Jakieś rzetelne info zwrotne? A może ktoś zna szczegóły rozmowy kwalifikacyjnej? Pytania? scenki?
Oczekujący 2016-07-14 10:12:04
Ja tam czekam na telefon z HR już półtorej tygodnia, chyba się nie doczekam... niby miał być kontakt do 3 dni...
xcv 2016-08-08 12:26:51
nie masz czego żałować...
firma dno, kompletna ignorancja oraz brak szacunku dla parownika.
Płacą najgorsze pieniądze jako partner Orange..
onet 2016-09-27 11:22:24
Stawki to maja akurat najlepsze ze wszystkich agentów...
Aprol 2016-09-29 15:44:21
Byłam tam rok. Nie można nazwać tego pracą, co prawda to była moja pierwsze praca, ale mam wrażenie, że każda inna po zmianie jest lepsza, dużo lepsza.
zuzia samo zło 2016-09-30 09:44:30
pracuje jakieś 2 tygodnie może z 5 dni byłam pod "opieką " starszego pracownika ( rejestracja kart i wyjaśnianie faktur przez infolinie albo kawka na zapleczu i gadanie o d*pie maryni)...i uwaga mam znać całą ofertę i już umowy podpisywać ... owszem suchą ofertę ogarniam, wprowadzać w system też ale wszelkie rabaty, dodatki to już nieporozumienie... atmosfera w pracy ok ale wymagania ... znaj wszelkie połączenia stacjonarek, mobili, klient indywidualny/biznesowy ... co innego jak ktoś za Tobą stoi i pomaga przy klepaniu oferty a co innego- masz tu pierdyliard kartek i się ucz ...no błagam jak ? jak co 2 zdanie to jakich o świetnych ofert nie ma Orange... żenada
1
M 2016-10-01 14:35:26
Pracowałam również w tej firmie, wiecznie ginely pieniądze z kasetki. Pani kierownik nikogo nie oskarżyła, ale zawsze jak się pojawiała to byly braki w kasie, Policji tez nie chciała wzywać. Z calym szacunkiem, ale pracowalam w różnych firmach i takich cyrkòw nie bylo. Nie będę komuś udowadniać swojej niewinności, bo to żenujące. Wiec się zwolniłam i szczerze to koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi lata co o mnie myślą.
1
ehe 2016-10-18 22:38:52
Dla mnie najważniejsza jest i tak bieżąca atmosfera wśród pracownikow, bo dbanie o prawidłow estosunki z pracownikami znacznie umila zatrudnienie i można mowić o sukcesie całej firmy. A socjale jakie?
kilo 2016-11-12 15:12:05
Bez przesady. Piszecie jakby to była najgorsza praca na świecie. Wiadomo, że nauka wszystkich ofert wymaga czasu i jest trudna, ale pamiętam takie konkursy, w których wygrywało się po 300 zł lub 400 zł dodatkowo. Byli i tacy co zgarniali 1500 zł z jednego konkursu, a jest ich zawsze kilka miesięcznie.

Fajni ludzie, praca dla ludzi wytrwałych i takich którym chce się pracować. Wtedy jest kasa.
1
Zostaw swoją opinię o GTI Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTI Sp. z o.o.