brak logo

BIURO RACHUNKOWE "KSK"

Gliwice

Opinie o BIURO RACHUNKOWE "KSK"

były 2009-07-02 22:04:27
Firma eksploatuje swoich pracowników do granic możliwości. Brak szacunku do personelu jest główną cechą współwłaścicieli firmy. Współwłaściciele pomimo faktu iż są Doradcami Podatkowymi nie posiadają elementarnej wiedzy dotyczącej swojego fachu. W firmie wsród personelu panuje atmosfera grozy.
Były pracownik 2 2009-07-14 09:45:23
Zgadzam się z przedmówcą. Wszystko to szczera prawda. Nigdy więcej takiej pracy...
były 3 2009-07-14 09:48:47
śmiało podpisuję się pod tą opinią - [usunięte przez moderatora]człowieka przez człowieka i brak szacunku do pracowników
anonim 2011-07-05 07:51:29
Bzdura ,ci którzy to pisali chyba nie do końca wiedzą co to jest [usunięte przez moderatora]. Mam zupełnie inne zdanie na temat tej firmy. Atmosfera w niej panująca jest można powiedzieć bardzo luźna i przyjemna. Szefostwo bardzo tolerancyjne , dobrze traktuje pracowników, Zarobki też całkiem przyzwoite. Serdecznie polecam.
anonim 2013-08-26 12:13:40
biuro super szefostwo bardzo wyrozumiałe z bardzo ludzkim podejściem polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo dobre warunki pracy i wynagrodzenia na wysokim poziomie, a ci którzy pisali o [usunięte przez moderatora]i braku szacunku to chyba nie wiedzą co te słowa znaczą bo co jak co ale powyższe negatywne opinie to stek bzdur !!!!!!!!!!
toja 2015-01-30 23:33:35
Szefostwo może i miłe,ale zupełnie nie pomocne. Obiecują pomagać pracownikom,po czym widząc ile jest roboty wycofują się z obietnic. Ludzie pracują bez umów,nadgodziny nie są wypłacane.
Atmosfera w biurze dość napięta między pracownikami,co nie jest pomocne.
Ogólne za te pieniądze które płacą,za pracę jakiej oczekują, nie dając umowy,nie płacąc nadgodzin, odradzam pracę w tym miejscu!
4
xxxxxx 2015-05-27 13:23:18
kolejny stek bzdur wszyscy pracownicy pracują na umowach , za nadgodziny nie płacą bo ich po prostu nie ma żaden z pracowników nie zostaje po godzinach chyba że chce wyjść wcześniej a później to odrobić to już indywidualna kwestia każdego ,szefostwo mega tolerancyjne i z ludzkim podejściem. Jeżeli ktoś nie dostał przedłużenia umowy bo jego praca nie była zadowalająca to niech nie wymyśla takich bzdur jak powyżej , na szefostwo zawsze można liczyć są zawsze pomocni a relacje z pracownikami to już każdego indywidualna sprawa jak sobie je ułoży jak w każdej innej firmie....polecam bo takich procodawców jak w tym biurze to ze świecą szukać ...
2
adam 2016-05-19 21:43:39
też takie słuchy mnie doszły @jan, dlatego w tym coś na pewno musi być ;) z resztą fajnie, że jest co raz więcej firm, które zdają sobie sprawę z tego, że warto inwestować w coś takiego, czym są szkolenia, nawet dla młodych i nowych pracowników :) pozdro
1
Zostaw swoją opinię o BIURO RACHUNKOWE "KSK" - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIURO RACHUNKOWE "KSK"