brak logo

Jackolo Sp.j. Zakład Pracy Chronionej J. i J. Rulewicz W. Tomczak

Łódź

Opinie o Jackolo Sp.j. Zakład Pracy Chronionej J. i J. Rulewicz W. Tomczak

mike 2014-04-30 17:18
Bardzo dobra i rozwojowa firma, świetna kultura organizacyjna,mili kierownicy i zarząd. musiałem zmienić miejsce zamieszkania i w związku z tym pracę,ale JACKOLO zawsze będę wspominał jako zakład, który powinien być wzorem dla innych.
Trzeba pracować ciężko, kierownicy pilnują jakości i wydajności,ale można liczyć na przyzwoitą pensję i premię. Były maszynista offsetowy.
misiek 2014-10-10 09:27
Firma, która nie płaci w terminach wynikających z umowy o pracę. U niektórych pracowników zaległości płacowe wynoszą już pół roku. Niepolecam.
ktos 2014-12-01 23:23
Zgadam się moim poprzednikiem.Oni sobie lecą z każdym jednym pracownik w kulki.Nie rozumiem tu czegoś biorą za pracownika do dotacje jemu nawet nie wpłaca ani centa.Chorzy są w firmie szefowie a nie pracownicy.Jak oni wstydzą się brać za osobę chorą kasę i jemu nie zapłacić za wykonana prace.NIE POLECAM.
ja 2015-01-19 19:30
Dwie poprzednie opinie są prawdziwe. Mnie zalęgają z pensją od maja 2014 r. Uważajcie na tą firmę i omijacie ją szerokim łukiem.
pit 2015-02-01 10:31
bardzo dobra firma, pieniądze zawsze na czas ze wszystkimi nadgodzinami, kierownicy są mili i pomocni. no, chyba że ktoś ma dwie lewe ręce i nie chce mu się pracować to będzie narzekał. opinie o zaległych pensjach to kompletna bzdura pisana chyba przez konkurencje.
Jan 2015-02-12 16:24
Bzdurą to jest to co Ty wypisujesz. Już nie jedna osoba podała firmę do sądu. Tobie może płacą bo jesteś jednym z nich !!!
cif 2015-02-19 18:09
To totalna bzdura. Nie konkurencja.
skrzywdzony 2015-02-23 07:54
Uwaga dla wszystkich pracowników nie zatrudniajcie się tam pod żadnym pozorem.
Okropne podejście do pracowników i notoryczne nie płacenie pensji to pikuś.
Omijajcie ten zakład z daleka. A jak dostaliście awans z urzędu pracy to od razu zgłoście to do kierownika urzędu pracy. Bo firma jest nie wypłacalna.
wrobiony 2015-08-11 21:22
SZEFOWIE TO BANDA OSZUSTÓW I KOMBINATORÓW ŁĄCZNIE Z ICH INWESTOREM
bastu 2015-08-23 20:14
drukarnia jackolo to dobra firma, placimy na czas, pelen socjal i wszystko tak jak powinno byc glosy krytyki nie wiem skad sie biora
złodzieje 2015-08-26 08:33
Uważajcie na firmę Jackolo zarówno jako potencjalni pracownicy oraz dostawcy. Firma nie płaci ani ludziom ani za zakupione materiały. Właściciele Rulewicz i spółka to złodzieje. Pracowałem to wiem co mówię.
pablo 2015-09-02 13:03
Macie racje nie płacą ale w końcu trafią na lepszych cwaniaków co im odbiorą zdrowie i pieniadze
bastu 2015-09-20 05:16
te opinie to bzdura pisana przez konkurencje lub tych co musieli zostac zwolnieni,
jackolo to rodzinna firma pensja dla pracownikow jest zawsze na czas!!!!!!!!!!! płaca jest ze wszystkimi nadgodzinami i socjalami itp tylko trzeba chciec pracowac!!!!!!!!!!! malo ktora firma tak solidnie płaci i tyle w temacie
uwaga !!! 2015-10-01 13:52
Jeśli komuś z was pracownicy/ dostawcy firma zalega z pieniędzmi podaję nowy adres ich siedziby. Firma SART ul.Siewna 9/13
xyz 2015-10-07 12:41
szkoda ,że nie powiesz tego prosto w oczy
zorientowany 2015-10-07 13:04
O kolejny mądrala zza ekranu.Jak byś wiedział to właściciele oddali ostatnią złotówkę żeby zapłacić pracownikom,a znajdzie się jeden z drugim który zza monitora i bez wiedzy faktycznej wypisuje dyrdymały.Jeden z właścicieli Jackolo przypłacił cała sytuację swoim zdrowiem i ten kto pracował w Jackolo wie o kogo chodzi... A mówienie o inwestorze,że to oszust jest kuriozalne,dzięki temu człowiekowi ludzie mieli płacone w miarę możliwości i tylko nieliczni wiedzą ile zainwestował funduszy i nerwów w tę firmę. radzę zmądrzeć !


rurek 2015-10-09 10:44
dokładnie! właściciele płacom pensje pracownikom zawsze o czasie, a ten ich inwestor to złoty człowiek płaci każdemu kto chce.do tego te wszystkie socjale , premie,urlopy,dodatki, ech,ach... każdy by chciał pracowac w tej organizacji, uczciwa firma, hehe
jaja jak berety 2015-10-09 10:47
chcę się tam zatrudnić,ludzie podpowiedzcie gdzie można złożyć papiery?
ja 2015-10-29 10:21
To równocześnie złóż do komornika , jak chcesz dostać jakieś pieniądze !
bastek 2015-10-29 21:36
jak ja jeszcze pracowałem to inwestor płacił w gotówce czasem 500zl na miesiąc luz rzadziej teraz nie wiem jak jest, ogólnie żenada! ale co wachy upuściłem z baku to moje, hehe
kali 2016-01-13 23:44
czy w jackolo zpch jeszcze przyjmuja niepelnosprawnych???
pracownik 2016-02-17 18:07
Firma Jackolo oficjalnie ogłosiła bankructwo w 2016r.
Mieczysław Akumulatorski 2016-02-17 19:22
Sąd Gospodarczy ogłosił upadłość spółki Jackolo 9 grudnia 2015.
Teraz czekamy tylko aż prokuratura zaobrączkuje panów właścicieli.
naleśnik 2016-03-02 03:18
Jak to ogłosiła upadłość? Przecież oni cały czas istnieją,tylko nie na Lodowej, a na Siewnej - pod innym szyldem. Poza nazwą nic się nie zmieniło.
Były pracownik Jackolo 2017-08-05 14:01
Czytam te komentarze i jestem zdziwiony .Pracowałem w tej Drukarni o ile pamięć mnie zawodzi to jakieś 10 lat.Były to czasy kiedy zakład się rozwijał z roku na rok było coraz lepiej .Pracodawcy ,których sobie chwaliłem na wysokim poziomie ,rzetelni i dobrze wynagradzali pracowników jednym słowem żadnych powodów ,żeby narzekać.Losów Drukarni po roku 2001 nie znam i nie mam podstaw by się wypowiadać.To tyle z mojej strony .Pozdrawiam
A.D
Zostaw swoją opinię o Jackolo Sp.j. Zakład Pracy Chronionej J. i J. Rulewicz W. Tomczak - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jackolo Sp.j. Zakład Pracy Chronionej J. i J. Rulewicz W. Tomczak