Można się dostać do tej piekarni na kierowce do rozwożenia pieczywa? Nie widziałem w sieci żadnych aktualnych ofert. W ogóle co jakiś czas przyjmują ludzi? Praca zaczyna się bardzo wcześniej rano? Koło piątej czy wcześniej?
Ale z jakich powodów pracownicy są "straszeni" zwolnieniami? Czy to jest tylko takie mówienie, czy faktycznie do tego dochodzi? Można liczyć na stabilne zatrudnienie w tym miejscu, czy nie?
Pojawiło się tu info niedawno, że płacą tu strasznie nisko. Chciałabym znać chociaz jakieś widełki płacowe, żeby się zorientować czy dla mnie też to by były niskie kwoty, bo szukam pracy. W ogóle to macie tylko pensję podstawową czy cos jeszcze?
Oczywiście,że nie dostałam umowy po miesiącu. Zaraz po upomnieniu się o wynagrodzenie za sobotę zostałam zwolniona. W dodatku to nawet nie Szef mi podziękował,a kazał współpracownicy. Żenada
Znalazłem to trochę informacji o stanowisku sprzedawcy, kierowcy… a co z piekarzami? Są jakieś wakaty do obsadzenia? Jak w przypadku stanowiska wyglądają zarobki? Tez najniższa, czy trochę więcej oferują? W jakich godzinach pracujecie, i co z tą umową o prace? Faktycznie trzeba się o nią prosić??
Witam szefostwo piekarni Paryska chce sie odniesc do obslugi piekarni w zastepstwie w piatek po godz 16 jak co dzien przyszlam zrobic zakupy i rozczarowalam sie pania ktora byla chyba nie mowa i na dodatek nie zorietowana w czynnosciach swojego stanowiska nie dosyc ze na drozdzowkach widniala informacja pol ceny to wyjela ta kartke i skasowala mnie normalnie chyba bo kupowalam jeszcze 6 malutkich paczuszkow i zaplacilam ponad 20 zl dziwna sprawa bo wzrok mam dobry i nie pierwszy raz kupuje za pol ceny na dodatek glucha i nie mowa pytam ja a ona dziwnym wzrokiem patrzy na mnie wkurzona ze zadaje pytania ale rozwalila mnie pani w sobote odnioslam wrazenie ze ma problemy emocjonalne niesympatyczna zarozumiala i niegrzeczna nie wiem gdzie te panie pracuja zawsze kupuje u Pani Agnieszki to jest fajna babka zawsze mila zawsze z humorem i bardzo oddana swojej pracy zawsze kupuje wiecej niz zamierzalam bo umie doradzic zaproponowac i zawsze ekstra obsluga na poleczkach poukladane porzadek czysciutko wszedzie klasa babka to jest osoba na wlasciwym stanowisku i reklama piekna piekarni.czekam z niecierpliwoscia kiedy wroci bo pewnie chora ...pozatym pieczywo i wyroby smaczne bez zarzutow ...pozdrawiam szefostwo i piekarzy bez zastrzezen ..ale bardzo prosze zwrocic uwage na zastepcow i przypomniec im co wazne bo takie chwile psuja calokrztalt piekarni ....
Czy pracownicy w Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy dogadują się między sobą?
Pojawiło się tu info niedawno, że płacą tu strasznie nisko. Chciałabym znać chociaz jakieś widełki płacowe, żeby się zorientować czy dla mnie też to by były niskie kwoty, bo szukam pracy. W ogóle to macie tylko pensję podstawową czy cos jeszcze?
Widełki? Najniższa krajowa płacona z łaską. Przynajmniej miesiąc bez umowy i każda wypłata z opóźnieniem. Szefostwo często "zapomina" doliczać za sobotę, której wcale nie liczą,jako nadgodziny. I uważaj na współpracowników,bo niektórzy zrobią wszystko, żeby uwalić drugą osobę. Jak najdalej od takich pracodawców. Pracowałam,więc wiem
Hej, a zdarzyło się tak, że ktoś po miesiącu umowy jednak nie dostał? Tylko podziękowali mu za pracę? Co w sytuacji gdzie firma „zapomina” o wypłacie za sobotę? Zgłaszacie błąd do nich? Wtedy normalnie są rozliczane? I długo tu pracowałaś? Ogólnie to jest wysoka rotacja przez te warunki? Czy większość to stali pracownicy jednak?
Oczywiście,że nie dostałam umowy po miesiącu. Zaraz po upomnieniu się o wynagrodzenie za sobotę zostałam zwolniona. W dodatku to nawet nie Szef mi podziękował,a kazał współpracownicy. Żenada
Dzien dobry szanowne kierownictwo dlugo zastanawialam sie czy napisac pare slow ale mysle ze szefostwo nie wszystko wiedza o pracownikach a pewnie chcieliby by klienci wychodzili zadowoleni i piekarnia cieszylaby sie dobra opinia ...jestem mieszkanka osiedla kupuje pieczywo tylko u Panstwa zawsze swieze i dobre jakosciowo oraz duzy wybor ...ale ciut o obsludze jest Pani taka wysoka w spietych wloskach mam wrazenie ze nie za bardzo jest zadowolona z zycia i przeklada to na prace obsluguje bo musi oschle i nie towarzyszy jej w tym mily wyraz twarzy zauwazylam ze czesto otwarte drzwi i pali papieroska i jakby zla ze jej ktos w tym przeszkadza jezeli otwiera na szerokosc te drzwi to wywieje to cieplo a czasami czlowiek zmarzniety chcialby sie ogrzac ciut wchodzi a tam nie za bardzo przyjemnie no coz chyba tej Pani goraco bardzo no coz ....ciesze sie jak widze Pania Agnieszke usmiecha sie wita serdecznie na nic nie narzeka obsuguje perfekt doradzi sympatyczna mila i ladna czysciutka osobka a co najwazniejsze odnioslam wrazenie ze dba o kazdy szczegol w tej piekarni nigdy nie widzialam jej siedzacej choc cos z nozka ma i powinna przysiasc ale ciagle sprzata dekoruje w wewnatrz i na zewnatrz super babka a dla szefostwa skarb ....to taka moja refleksja ...nie wiem czy ta druga Pani ne powinna zmienic pracy na jakis magazyn tam by mogla palic i bylby mniejszy kontakt z ludzmi...pozdrawiam serdecznie cala zaloge z szefostwem zyczac RADSNYCH SPOKOJNYCH MILYCH I SMACZNYCH SWIAT ...
Chyba kogoś zazdrość zżera że pisze takie komentarze. Każdy wie że ta żenująca odpowiedź o tym że pani Aga sama napisała tą opinię pisze pani o której ktoś wyżej się wypowiedział negatywnie bo zazdrość strzeliła że o niej takich dobrych rzeczy nikt nie pisze... jak się pracuje bez chęci , jest się (usunięte przez administratora) i śmierdzącym od papierosów a do klientów się podchodzi jak za karę to proszę się nie dziwić że o pani takich komentarzy nie ma.. dla mnie pani poziom pracy jest żenujący, odstrasza pani klientów.. nie tylko swoim zapachem ale też tonem i odżywkami i chyba napiszę maila do szefostwa o tym bo opinie z tego co widzę są nie zauważane, a pani radzę się nauczyć pokory i przemyśleć branże w której pani pracuje bo do ludzi się pani nie nadaje... Zgadzam się z opinią że na magazyn się pani nadaje tam przynajmniej nikogo pani nie odstraszy. Pozdrawiam
Można się dostać do tej piekarni na kierowce do rozwożenia pieczywa? Nie widziałem w sieci żadnych aktualnych ofert. W ogóle co jakiś czas przyjmują ludzi? Praca zaczyna się bardzo wcześniej rano? Koło piątej czy wcześniej?
Lepiej tam się nie pchać...ta firma to jedna wielka porażka. Pensje strasznie niskie a szefostwo uważa, że płaci miliony. I straszy zwolnieniami jakby tylko ta firma była na rynku.
Nie pchaj sie na kierowce bo to masakra szefostwo ma cię gdzieś. Jeden kierowca ma dobrze bo to rodzina. Sam bierze najlepszy teren (usunięte przez administratora) Bo to taki gbur.Ale i tak kasy mu mało bo na paliwie robi wały. Szefostwo cię zajeździ i wiecznie pretensje.
O rany, ale negatywy. Serio aż tak kiepsko? Tak mało płaca że aż trzeba robić boki na paliwie? Szef tego nie widzi?
Siema, dzięki wielkie ze dajesz znać. Ile kierowców w ogole jeździ w firmie? No i wynagrodzenie ile wynosi? Robi się tylko w tygodniu, czy weekendy tez? Umowę o prace normalnie chociaż zapewniają?
Ale z jakich powodów pracownicy są "straszeni" zwolnieniami? Czy to jest tylko takie mówienie, czy faktycznie do tego dochodzi? Można liczyć na stabilne zatrudnienie w tym miejscu, czy nie?
Czy pracownicy Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
Dzien dobry musze napisac pare slow odnosnie piekarni a wlasciwie obslugi oraz osob ktorzy sa odpowiedzialni za produkcje Pani Agnieszka wyjatkowa kobietka tryskajaca energia nie dosyc ze ladna zadbana to jeszcze przemila przsympatyczna i na dodatek bardzo pracowita zawsze usmiechnieta rzeczowa chodzaca reklama zarowno wewnatrz jak i na zewnatrz wszedzie pracowite raczki i madra glowka oczy rozbiegane widzace wszystko jak w domu wszystko zapiete na ostatni guzik taka pracownica to wizytowka tej piekarni no i oczywiscie ludzie na tylach co pieka te pysznosci wszystko smaczne dobre wykonanie i schludnie czysto podane takze bardzo przyjemnie ze mamy na osiedlu taka fajna piekarnie ktora lsni czystoscia wewnatrz i cudnie ukwiecona przez Pania Agnieszke na zewnatrz pozdrawiam szefostwo...i zycze wszystkim duzo zdrowia ...
Jak szefostwo w Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy traktuje ludzi?
Fajnie to słyszeć. Jak można się dogadać z szefem to już połowa sukcesu. Powiesz coś więcej o aktualnych warunkach? Jak z zarobkami? Bo ktoś wcześniej wspominał że na wszystkim się oszczędza. Na pracownikach też czy można dobrze zarobić?
Dzien dobry chcialam sie odniesc do wczorajszego dnia pączuszki wysmienite pieknie pakowane wszystko czysciutko i oczywiscie w roli glownej z Pania Agnieszka ktora jest jak wisienka na torcie dba o kazdy szczegol w piekarni zawsze mila usmiechnieta i z dobrym slowem doradzeniem i reklama kazdego produktu jest niesamowita w tym co robi super kobietka naprawde chce sie tam codziennie wejsc i naladowac pozytywnie akumulatorki na caly dzien zaskoczeniem byla Pani popoludniu mila i sympatyczna i usmiechnieta ogromny szacunek dla kierownictwa paczuszki przecenione i jeden w gratisie no to jest godne pieknej reklamy tej piekarni bardzo to mile i zasluguje na wysoka note chyle czolo za taka organizacje brawo jeszcze raz bardzo dziekuje Panom kierownikom piekarzom za cudowny wypiek i dekoracje Paniom sprzedajacym oraz wszystkim pracownikom piekarni bardzo sie ciesze ze mamy na osiedlu tak wspanialy sklep pozdrawiam i zycze powodzenia a ja w podziekowaniu bede robic reklame tej piekarni inni powinni sie uczyc organizacji i w jaki sposob wspanialy wyrazac podziekowanie klientom ktorzy tam kupuja ...super ...zycze duzo zdrowka ....
Dzien dobry mieszkam tu od nie dawna i korzystam z piekarni chcialam podziekowac za bardzo mila obsluge Pani w rudych wloskach zawsze mi cos ciekawego i pysznego poleci przy czym jest zawsze usmiechnieta i zyczliwa i to nie tylko dla mnie przychodzimy z mezem tylko jak jest ta Pani poniewaz Pani z ukrainy powinna sie cieszyc ze znalazla prace i z szacunkiem obslugiwac klientow a nie z musu nie ma nic do zaoferowania nie zaproponuje nie usmiechnie sie ciagle nie zadowolona dwa swiaty jedna Pani az chce sie przychodzic a druga szybko wychodzic to uwaga ktora powinna byc ze strony kierownictwa zauwazona pozatym czysciutko pachnaco i schludnie ale to zasluga tej Pani w rudych wloskach bo dba o calosc super kobietka brawo takich pracownikow trzeba doceniac ...pozdrawiam ...
Tam pracują tylko te dwie panie? Często pojawiają się nowi pracownicy czy raczej pracują Ci sami ciągle? Zastanawiam się czy warto zostawić tam kontakt w razie gdyby szukali kogoś nowego
Witam chcialam pare slow na temat obslugi przesympatyczna mila pani Agnieszka zawsze usmiechnieta otwarta do ludzi z wielkim wyczuciem dla kazdego klienta pelna zycia i oddania pracowita jak mroweczka ciagle w biegu widac jej oddanie dla calosci ogarnia wszystko prace za lada i przy wejsciu stworzyla przepiekny ogrodek bardzo dba o calokrztalt szefostwo powinno byc dumne ze ma tak poukladanego pracownika zawsze doradzi zaproponuje nowosci super sprzedawca ...i slowko dla zmienniczniczki nie ma dobrego slowa ani usmiechu zero zyczliwosci wielka laska ze cos poda a kara dla niej to udzielic jakiejs informacji u mnie by nie pracowala...pozdrawiam cale szfostwo ....klientka stala odsiedlowa...
Ma pani absolutna racje! Pani Agnieszka to anioł w kobiecej postaci. No co to za wspaniała kobieta, takich pracowników i życzliwych osób teraz w tych czasach jest bardzo mało! Jeszcze po złamanej nodze ta kobieta tak ciężko pracuje i o wszystko dba. Jednym słowem niesmakowita ! Jej kolezanka powinna brać przykład z takiej postawy.
W końcu ktoś napisał prawdę
Sami o sobie? Możesz to wyjaśnić ? Smiesznie to zabrzmiało
Piekarnia PARYSKA to po prostu porażka młody ciastowy który podobno pracuje 8lat i uważa się za starego pracownika miesza ciasta o których wogule niema pojęcia o tym co robi niema pojęcia też o mieszaniu tak zwanego żurku . Po za tym starzy pracownicy a jest takich dokładnie dwoje na produkcji eliminują nowych pracowników ,tak jak ktoś wspomniał atmosfera jest tragiczna (usunięte przez administratora) na chlebie to nie chleb tylko jakaś farsa po wypieczeniu danego pieczywa i ostygnięciu pieczywo się bardzo mocno kruszy ewidętnie czegoś brakuje ale jak wspomniałem osoba za to odpowiedzialna niema pojęcia o swojej pracy ba nawet nie powinien się nazywać Piekarzem bo kaleczy ten zawód i obraża Fachowców którzy się uczyli i uczą nadal bo to jest taki zawód że człowiek uczy się cały czas ten facet akurat NIE nie ma pojęcia o niczym . Szefostwo dokładnie jest takie same przeszli z piekarni mechanicznej i czar prysł nie znajom się wogle na niczym , tygodniówki z lat 90tych po pracy co środę a do kładnie ze środy na czwartek trzeba zostawać i czekać na mąkę bo przecież jest wliczona w tygodniówkę to jest paranoja nie POLECAM NIKOMU o zdrowych zmysłach tej piekarni i tych szefów ludzi majoą za (usunięte przez administratora) i za nic grunt że stać ich na nowe auta reszta nie ważna
Jakby pani/pan jechał go gniewu do piekarni ,,u karola,, to by pani wiedziała gorszy piekarzy a ten ciastowy zna się na tym a jakby co może pani/pan iść do nich i pokazać jak sie to robi ???? Ciekawe czy zrobisz taki sam chleb to robi ta piekarnia ????
Dziękuję za tak ciepłe słowa opisujące moją osobę może i faktycznie pojęcia nie mam ale krytykę o mnie bym wolał usłyszeć z Twoich ust do moich uszu bo jako osoba "pojętna" Mógłbyś mi udzielić kilku wskazówek oraz rad a nie hejtować mnie na internecie. Smuci mnie ten fakt że wolałeś to napisać niżeli mi to powiedzieć. I jeszcze raz dziękuję ???? z poważaniem Ryszard.
chłopie ty i tak nie wiedziałeś o czym ja muwię będąc razem na zmianie a po za tym co ja mam ci tłumaczyć skoro i tak nie słuchałeś co się do ciebie muwiło . Moge ci tylko podpowiedzieć abyś sobie podzwonił do panów technologów którzy byli na pokazach może oni ci wytłumaczą co zczym sie łączy i robi pozdrawiam Misiek i nie zawracaj mi więcej głowy Panie Wielki Ciastowy:)))))))
do żadnej piekarni nigdzie jezdzić nie zamierzam i niczego udowadniać nie musze bo jestem z krwi i kości PIEKARZEM i wiem co sie muwie ale podoba mi sie pani postawa obrony kolegi ,brata albo męża to się liczy lecz to i tak faktu nie zmienia że pan nie próbuje niczego zmienić więc serdecznie pozdrawiam :))
Sama jestem praktykantką piekarni bo poszłam w ślady rodzeństwa i wiem jak się robi ciasto po praktycznie nie nauczyłam się nic w mojej piekarni i specjalnie jechała do Gdańska żeby się nauczyć czegoś I brat mi tłumaczył co to za ciasto i jakie to jest Ale to nie jest jego wina że był mało przeszkolony bo każdy pracownik powinien być Ale niestety pracodawcy nie umieją tego dopilnować więc nie jego wina na panie @Misiek :) Pozdrawiam
Ja mam w tym roku egzaminy i dzieci Rysiowi udało mi się nauczyć tego co powinnam u mnie w piekarni się nauczyłam tylko sprzątać i wyciągać ma czas z pieca a jestem kobietą werkować i lęgować nie umiałam i nie znałam żadnych niczego co powinnam wiedzieć o piekarnictwie Moja opinia jest taka że mój brat jest lepszy od ciastowego który jest moim majstrem i który nie ma na mnie czasu żeby mnie nauczyć czegoś nowego Pozdrawiam :)
Ma pani absolutna racje! Pani Agnieszka to anioł w kobiecej postaci. No co to za wspaniała kobieta, takich pracowników i życzliwych osób teraz w tych czasach jest bardzo mało! Jeszcze po złamanej nodze ta kobieta tak ciężko pracuje i o wszystko dba. Jednym słowem niesmakowita ! Jej kolezanka powinna brać przykład z takiej postawy.
Co się stało z ta stała epika na rodakowskiego 2 ? Mama z córka były super teamem! Obie milusie, polecały pieczywo zawsze z uśmiechem na twarzy a teraz? Jedną z pań (młodszą) zastąpiła jakaś kobieta od śiedmiu boleści ! Nie miła, obsługuje z łaska a na dodatek gdy zapytałem się do której jest otwarta piekarnia to z łaską otrzymałem odpowiedz ze niestety do 18... wróciłem o 17 do piekarnii bo zapomniałem kupić bułek dla dziecka a tam co zastałem ? Zamknięty sklep... Proszę zrobić porządek z tą pracownicą bo stracicie klientów a pieczywo jak i pani która została są warte przyjścia na zakupy !
Może warto na miejscu w takim razie tej Pani zwrócić uwagę? Próbowałeś? Daj znać jak się dowiesz co się stało że takie zmiany zaszły i czy to na stałe.
Owszem próbowałem ale zachowanie się nie zmienia a owa pani uważa ze nic złego nie robi . Chyba niestety na stałe , dobrze ze chociaż druga pani została i teraz staram die trafiać tylko na jej zmianę bo wtedy aż się chce zrobić zakupy. Nie jestem osoba która lubi poruszać takie rzeczy publicznie jednak po zwróceniu uwagi zachowanie się nie zmieniło wiec zdecydowałem się tutaj opisać sytuacje.
Nie polecam pracy w tym (usunięte przez administratora) Beznadziejna atmosfera, wypłaty opóźnione i to jeszcze zapłacą człowiekowi z łaską
Nie polecam pracy w tym okropnym miejscu. Szefowie to jakaś masakra,kasy nie ma na czas,wieczne pretensje,a nawet obcinanie wypłaty. Panowie szukają sobie taniej siły roboczej. Sanepid by się tam przydał z niezapowiedzianą kontrolą,bo trzymanie ciastek w szatni jest mało higieniczne. Proponuję też zajrzeć do zasłoniętej lodówki na sklepie,w której trzyma się tygodniami produkty po terminie,chyba hodują nowe życie. Jeśli zastanawiasz się nad zatrudnieniem się w Paryskiej, szybko o tym zapomnij. Praca 6 dni w tygodniu (za sobotę płacą z wielką łaską,a potrafią Ci jej nawet nie policzyć), przynajmniej miesiąc bez żadnej umowy. To jeden z najgorszych pracodawców,u którego miałam wątpliwą przyjemność pracować. I uwaga na "koleżanki z pracy". NIE POLECAM x3
Ojjjj kogos chyba zazdrosc zakuła lub urażona duma ze się nie udało dłużej popracować! Owszem można zarzucić dużo pracodawcom ale akurat kolezanki z pracy to bardzo dobre duszyczki, pomocne i zawsze uśmiechnięte ! Jak pani się nie dogadała z kims z firmy lub z szefami to proszę nie wyżywać się na osobach które nie zasłużyły na takie słowa bo dziewczyny pracujące na kasie akurat wg na to nie zasłużyły ! Więcej pokory życzę droga pani!
przynajmniej miesiąc bez żadnej umowy? ale przecież to gastronomia, więc co by się stało jakby ktoś się poparzył od pieca itd?
Najgorsze pieczywo !!!
Może pracodawcy to nie za dobrzy szefowie ale co do pieczywa to nie można powiedzieć nic złego! Zawsze pyszne i świeżutkie! Jeśli pani (bo tak podejrzewam ) jest była pracownica tej firmy i probówkę się pani mścić pisząc ze pieczywo jest najgorsze to proszę sobie darować i osobiście skonfrontować się z szefami bo pani słowa apropo jakosci chleba jest po prostu nie na miejscu
Witam Nie polecam tej firmy, chociażby z powodów finansowych. Wypłaty marne, nigdy nie na czas. Myślenie szefa jak 10ty jest w piątek to po co wysyłać przelew ...jak można po weekendzie 13tego jakby to coś dało...mało tego to dostaniesz na koniec dnia...premii nigdy nie było...lepiej plakaty robić...czemu pieczywo drogie...jakby tylko piekarnia płaciła rachunki...nie polecam...
Pieczywo tej piekarni to jawne narażanie np diabetyków na pogorszenie stanu zdrowia,chleb żytni w większości składa się z maki pszennej ale przecież ciasto które zostaje trzeba gdzieś przerobić,Panowie szefowie rozsądku troszkę życzę????
Włos się jeży na głowie od tych opinii ale chyba to wszystko prawda. Ja natomiast napisze że swoje perspektywy gdyż widzę że nie które ekspedientki to mają w tej firmie przywileje. Są teraz święta jak święto zmarłych więcej pracy a tak jedna z lotni paniusia bierze sobie wolne. Zresztą z tego co słyszałam nie pierwszy raz...więcej jej nie ma jak jest. Wszyscy mówią że to cwaniara i chyba mają rację...no cóż życie ...ale trochę to nie sprawiedliwe
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy?
Zobacz opinie na temat firmy Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 1 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!