Opinie o GFS Poland Sp. z o.o. w Bielsko-Biała

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy GFS Poland Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie GFS Poland Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Piekarnie

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o GFS Poland Sp. z o.o. w Bielsko-Biała

bajabongo

Siema,poszukuje roboty,rozglądam się po okolicy i wziąłem na celownik firmę GFS,mam pare pytań odnośnie warunków pracy,atmosfery oraz zarobków,liczę na konkretne odpowiedzi. p.s. nie zależy mi na puszczaniu ciepłych bąków pod regałem z telefonem a na uczciwej pracy w dobrej atmosferze

Zielony
@bajabongo

Witam na jakim stanowisku pytasz? Bo piekarz ma inne zarobki niż osoby na pakowaniu lub magazynie. Atmosfera jak w każdym zakładzie raz dobrze raz źle ,ludzie pracują po pare lat to chyba nie najgorzej

Kandydat Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 20 dni.

Firma poszukuje obecnie grafika i jednocześnie osoby do administracji (sekretariatu). Czy to nie praca na dwa osobne stanowiska? Jaki jest nakład pracy dla grafika i jak działm marketingu zarządzają obecnei w nim zatrudnione Joanna Kurek i Anna Bokova?

bajabongo

@bajabongo

I co, udało się ostatecznie spełnić ten wspomniany na końcu warunek? Na taką robotę śmiało można się tu nastawiać? Czekasz dalej na odp czy po prostu już byłeś na rozmowie? Po jakim czasie na nią zapraszają po wysłaniu papierów?

Zielony Nowy wpis

anonim Nowy wpis

To jak tu jakieś szkolenia wyglądają? Są organizowane? Chodzi o to, że chociażby w marcu pytano o zatrudnianie osób bez doświadczenia, jasna odpowiedź nie padła lecz nawet te z doświadczeniem można szkolić? Na jaki rozwój można liczyć po zatrudnieniu się?

Nowy Nowy wpis

Witam :) W ogłoszeniu na magazyniera/pakowacza piszą, że praca na dwie zmiany, a w jakich godzinach dokładnie? 6-14 i 14-22?

Aplikowałeś do firmy GFS Poland Sp. z o.o.? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?
logo firmy Monter pokrowców termoizolacyjnych
Uno foods
(151 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Hanka

Do dziś nie wiadomo jaki jest obecny próg wejścia do firmy? widzę, że poprzednikowi nikt nie odpowiedział, a także musze się dowiedzieć. Mam już doświadczenie z pracy jako technolog jakości i po prostu szukam dla siebie czegoś nowego, wiem ze kiedyś była oferta na takim portalu ale od lat jest wygasła, gdzie dodawane są aktualne? i ile teraz taki technolog zgarnia?

Penkniety jeż

Czy trudno dostać się do firmy GFs ? Czy so jakieś szczególne wymagania na magazyny ? Trzeba mieć jakiekolwiek doświadczenie ?

...

Pani kierownik jest zainteresowana bardziej swoim wyglądem niż pracą .Jest uległa ,słucha innych .Nie ma zdania .

Zofia
@...

To źle, że słucha innych? Chyba pierwszy raz w życiu spotykam się z tym, żeby to był problem dla kogoś. Jak twoim zdaniem powinna się zachowywać?

...
@Zofia

HAHA .Uciekanie od odpowiedzialności ,chowanie się za plecami .Nawet decyzja o przyjmowaniu nowego pracownika nie potrafi podjąć sama tylko słucha się manipulatorów ,którym tylko na własnym bezpieczeństwie zależy

@...

To chyba zależy od tego jak to ujmiesz w słowa, bo z drugiej strony może po prostu lczy się ze zdaniem innych? wolisz, żeby się rządziła każdego po kątach ustawiała?

człowiek z zakolami
@Jolanta

Może jest szerokie i głębokie....i tak rządzi i tak ustawia

Aleksander
@człowiek z zakolami

No ale dogadać się z nią można? Czy tylko wybrańcy mają dobry kontakt? W ogóle nadzoruje produkcje czy ma od tego ludzi?

@człowiek z zakolami

I do dziś sytuacja odnośnie tego miałaby być niezmienna? Zostały tutaj przywołane jakieś osoby których podobno się słucha... tak już w praktyce o jakie decyzje wam chodziło? I pozostałe warunki pracy już poza tym to jak się obecnie mają? zakres obowiązków jakkolwiek uległ zmianie lub stawki skoro nowy rok się zaczął?

Ss

Witam kierowców odradzam tą firmę ,jeśli macie załadunek wiecznie magazynierzy są na pauzie .Dojazd do firmy katastroficzny szczególnie zimą parking nie odśnieżony, musisz się pchać między osobówkami to moja opinia odradzam !!!!!!!!

Malfoy

Nie wiem,ja tu pracuje od około 5 miesięcy i wszystko bangla,wszystko jest na swoim miejscu,wiadomo jakieś tam szczegóły można by było dopracować ale generalnie nie ma na co narzekać,pieniądze są na czas,praca nie jest ciężka i jest przede wszystkim w cieple wiec nie wiem na co ludzie narzekają. Pozdro

Adam Dyzma

Pracowałem co prawda tylko miesiąc ale wspominam bardzo miło , parę godzin próbnych nie było dla mnie problemem .

Edward
@Adam Dyzma

Miło wspominasz ale odszedłeś? Nie jest to praca na dłużej? Z jakiego powodu odszedłeś i czy często ludzie rezygnują z pracy tu?

Adam Dyzma
@Edward

Odszedłem ze względu na wyjazd zagraniczny , gdybym nie wyjechał pracował bym tam dalej .Później chciałem wrócić ale już mi nie wyszło , pozdrawiam .

Zakolak zakładowy

Słuchajcie,jak wam coś nie bangla zawsze możecie zmienić miejsce pracy a nie wyrzucać swoje żale w internecie !!!

Obserwator

NIE polecam .Mam wrażenie że łamane są wszystkie normy .I proszę mnie nie straszyć pozwami .Takie jest moje zdanie i wielu innych

@Obserwator

Serio wszystkie? A przytoczysz?

TED BUNDY

Darmowe "kilka godzin próbne " za które nik ci nie zapłaci ,a i tak cie nie przyjmą .

D.Ch.
@TED BUNDY

Pani Kasia okłamuje, zwodzi ludzi .Obiecuje pracę ,kilka darmowych godzin a potem pokazuje ci środkowy palec i dalej jest zadowolona sama z siebie .Dobre poczucie humoru ja nie opuszcza

@D.Ch.

Czemu nagle miałaby z tym palcem wyskakiwać o co chodzi?

Damian
@Jolanta

Proszę mi zapłacić pani szanowna Katarzyno za kilka 'darmowych " godzin .Kodeks pracy nie przewiduje zrzeczenia się wynagrodzenia. Jakie jeszenprawa pracy łamiecie ?

@Damian

A czyli w ten sposób, to już rozumiem w czym rzecz. A tych godzin to sądownie nie można wyegzekwować?

Damian
@Jolanta

Sądu to ty pseudo Jolanto to się ostetacznego bój .Dlaczego gfs poland łamie prawa pracownicze

Monika
@TED BUNDY

Ile tych darmowych godzin?

Ted Bundy

Panie kierowniczka produkcji jest bardzo nie kompetentną osobą .Skupioną na swoim wyglądzie i podlizywaniu się przełożonym

Porwania dla okupu są złe

Ogłoszenie o pracę "na mieszankach " jest chyba od ponad miesiąca. Nikogo nie zatrudniją. Co chwilę kandydaci przychodzą na darmowe godziny próbne ,mamieni obietnicą zatrudnienia ,a potem ....tak i tak nie dostają pracy .CZY GFS POLAND znalazł sobie sposób na darmowych pracowników ????? Wieczne ogłoszenie , wieczni "kandydaci " ,i wieczny brak zatrudnienia na to stanowisko

Ilona
@Porwania dla okupu są złe

A dużo tych "godzin próbnych" mają? Swoją drogą to ciekawe, bo raczej powinni mieć umowy na czas próbny no nie?

Mufi

Firma nierzetelna i (usunięte przez administratora) ludzi.Jak najdalej z dala od takich pseudo firm

Jakość

Ten zakład to porażka. Po magazynach biegają myszy i szczury. Gryzą worki I towar a produkty niby mają być bezglutenowe, higieniczne i czyste. Kontrola jakości to porażka. Co chwilę zwroty zplesnialego pieczywa. Nie raz przedrukowywano nowe daty ważności na opakowaniach żeby tylko pozbyć się towaru. Kierownictwo to patologia. Szef tez niezły kretacz. Ciagle pretensje do pracownikow. Zarobki słabe a wymagania wielkie. Szkoda marnować czas i nerwy lepiej poszukać innej pracy.

Piotr
@Jakość

Każdy frustrat może anonimowo oczernić w sieci każdego bez wyjątku. Firma z tradycjami produkująca doskonałe produkty. W bajki o myszach i szczurach po prostu nie wierzę.

Ilona
@Piotr

No ja też mam nadzieję że z tymi zwierzakami to nieprawda... A jakie produkty polecasz, skoro uważasz je za doskonałe? Co jest najlepsze?

Janusz

Hej, Jak wyglada praca w Incola?

Zostaw merytoryczną opinię o GFS Poland Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w GFS Poland Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy GFS Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w GFS Poland Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

GFS Poland Sp. z o.o.
2/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Komorowicka 110
    43-300 Bielsko-Biała
  • NIP: 9542769813 REGON: 365629258 KRS: 0000641133
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)