Siema,poszukuje roboty,rozglądam się po okolicy i wziąłem na celownik firmę GFS,mam pare pytań odnośnie warunków pracy,atmosfery oraz zarobków,liczę na konkretne odpowiedzi. p.s. nie zależy mi na puszczaniu ciepłych bąków pod regałem z telefonem a na uczciwej pracy w dobrej atmosferze
Firma poszukuje obecnie grafika i jednocześnie osoby do administracji (sekretariatu). Czy to nie praca na dwa osobne stanowiska? Jaki jest nakład pracy dla grafika i jak działm marketingu zarządzają obecnei w nim zatrudnione Joanna Kurek i Anna Bokova?
I co, udało się ostatecznie spełnić ten wspomniany na końcu warunek? Na taką robotę śmiało można się tu nastawiać? Czekasz dalej na odp czy po prostu już byłeś na rozmowie? Po jakim czasie na nią zapraszają po wysłaniu papierów?
Witam na jakim stanowisku pytasz? Bo piekarz ma inne zarobki niż osoby na pakowaniu lub magazynie. Atmosfera jak w każdym zakładzie raz dobrze raz źle ,ludzie pracują po pare lat to chyba nie najgorzej
To jak tu jakieś szkolenia wyglądają? Są organizowane? Chodzi o to, że chociażby w marcu pytano o zatrudnianie osób bez doświadczenia, jasna odpowiedź nie padła lecz nawet te z doświadczeniem można szkolić? Na jaki rozwój można liczyć po zatrudnieniu się?
Witam :) W ogłoszeniu na magazyniera/pakowacza piszą, że praca na dwie zmiany, a w jakich godzinach dokładnie? 6-14 i 14-22?
Do dziś nie wiadomo jaki jest obecny próg wejścia do firmy? widzę, że poprzednikowi nikt nie odpowiedział, a także musze się dowiedzieć. Mam już doświadczenie z pracy jako technolog jakości i po prostu szukam dla siebie czegoś nowego, wiem ze kiedyś była oferta na takim portalu ale od lat jest wygasła, gdzie dodawane są aktualne? i ile teraz taki technolog zgarnia?
Czy trudno dostać się do firmy GFs ? Czy so jakieś szczególne wymagania na magazyny ? Trzeba mieć jakiekolwiek doświadczenie ?
Pani kierownik jest zainteresowana bardziej swoim wyglądem niż pracą .Jest uległa ,słucha innych .Nie ma zdania .
To źle, że słucha innych? Chyba pierwszy raz w życiu spotykam się z tym, żeby to był problem dla kogoś. Jak twoim zdaniem powinna się zachowywać?
HAHA .Uciekanie od odpowiedzialności ,chowanie się za plecami .Nawet decyzja o przyjmowaniu nowego pracownika nie potrafi podjąć sama tylko słucha się manipulatorów ,którym tylko na własnym bezpieczeństwie zależy
To chyba zależy od tego jak to ujmiesz w słowa, bo z drugiej strony może po prostu lczy się ze zdaniem innych? wolisz, żeby się rządziła każdego po kątach ustawiała?
No ale dogadać się z nią można? Czy tylko wybrańcy mają dobry kontakt? W ogóle nadzoruje produkcje czy ma od tego ludzi?
I do dziś sytuacja odnośnie tego miałaby być niezmienna? Zostały tutaj przywołane jakieś osoby których podobno się słucha... tak już w praktyce o jakie decyzje wam chodziło? I pozostałe warunki pracy już poza tym to jak się obecnie mają? zakres obowiązków jakkolwiek uległ zmianie lub stawki skoro nowy rok się zaczął?
Witam kierowców odradzam tą firmę ,jeśli macie załadunek wiecznie magazynierzy są na pauzie .Dojazd do firmy katastroficzny szczególnie zimą parking nie odśnieżony, musisz się pchać między osobówkami to moja opinia odradzam !!!!!!!!
Nie wiem,ja tu pracuje od około 5 miesięcy i wszystko bangla,wszystko jest na swoim miejscu,wiadomo jakieś tam szczegóły można by było dopracować ale generalnie nie ma na co narzekać,pieniądze są na czas,praca nie jest ciężka i jest przede wszystkim w cieple wiec nie wiem na co ludzie narzekają. Pozdro
Pracowałem co prawda tylko miesiąc ale wspominam bardzo miło , parę godzin próbnych nie było dla mnie problemem .
Miło wspominasz ale odszedłeś? Nie jest to praca na dłużej? Z jakiego powodu odszedłeś i czy często ludzie rezygnują z pracy tu?
Odszedłem ze względu na wyjazd zagraniczny , gdybym nie wyjechał pracował bym tam dalej .Później chciałem wrócić ale już mi nie wyszło , pozdrawiam .
Słuchajcie,jak wam coś nie bangla zawsze możecie zmienić miejsce pracy a nie wyrzucać swoje żale w internecie !!!
NIE polecam .Mam wrażenie że łamane są wszystkie normy .I proszę mnie nie straszyć pozwami .Takie jest moje zdanie i wielu innych
Darmowe "kilka godzin próbne " za które nik ci nie zapłaci ,a i tak cie nie przyjmą .
Pani Kasia okłamuje, zwodzi ludzi .Obiecuje pracę ,kilka darmowych godzin a potem pokazuje ci środkowy palec i dalej jest zadowolona sama z siebie .Dobre poczucie humoru ja nie opuszcza
Proszę mi zapłacić pani szanowna Katarzyno za kilka 'darmowych " godzin .Kodeks pracy nie przewiduje zrzeczenia się wynagrodzenia. Jakie jeszenprawa pracy łamiecie ?
Panie kierowniczka produkcji jest bardzo nie kompetentną osobą .Skupioną na swoim wyglądzie i podlizywaniu się przełożonym
Ogłoszenie o pracę "na mieszankach " jest chyba od ponad miesiąca. Nikogo nie zatrudniją. Co chwilę kandydaci przychodzą na darmowe godziny próbne ,mamieni obietnicą zatrudnienia ,a potem ....tak i tak nie dostają pracy .CZY GFS POLAND znalazł sobie sposób na darmowych pracowników ????? Wieczne ogłoszenie , wieczni "kandydaci " ,i wieczny brak zatrudnienia na to stanowisko
A dużo tych "godzin próbnych" mają? Swoją drogą to ciekawe, bo raczej powinni mieć umowy na czas próbny no nie?
Firma nierzetelna i (usunięte przez administratora) ludzi.Jak najdalej z dala od takich pseudo firm
Ten zakład to porażka. Po magazynach biegają myszy i szczury. Gryzą worki I towar a produkty niby mają być bezglutenowe, higieniczne i czyste. Kontrola jakości to porażka. Co chwilę zwroty zplesnialego pieczywa. Nie raz przedrukowywano nowe daty ważności na opakowaniach żeby tylko pozbyć się towaru. Kierownictwo to patologia. Szef tez niezły kretacz. Ciagle pretensje do pracownikow. Zarobki słabe a wymagania wielkie. Szkoda marnować czas i nerwy lepiej poszukać innej pracy.
Każdy frustrat może anonimowo oczernić w sieci każdego bez wyjątku. Firma z tradycjami produkująca doskonałe produkty. W bajki o myszach i szczurach po prostu nie wierzę.
No ja też mam nadzieję że z tymi zwierzakami to nieprawda... A jakie produkty polecasz, skoro uważasz je za doskonałe? Co jest najlepsze?
Hej, Jak wyglada praca w Incola?
Jak się pracuje w GFS Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy GFS Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w GFS Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!