Piekarnia Rąba

Bielsko-biała

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 48 ocen.

Opinie o Piekarnia Rąba

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Rąba

Kaszmir

Praca dobra przyjemna i pieniadze moga byc

bingo

Jako kierownik piekarni pracuje sie baaardzo dobrze bo kasa idzie za tym calkiem niezla i jakies tam benefity do tego zespol pod soba mam bardzo fajny zgrany pozdrawiam

andzia
@bingo 11.12.2017 10:11
Jako kierownik piekarni pracuje sie baaardzo dobrze bo kasa idzie za tym calkiem niezla i jakies tam benefity do tego zespol po...

to chyba pisał mój kierownik, szanuję, jeden z najlepszych kierownikow jakich kiedykolwiek mialam

impra

Praca jak najbardziej w porządku, nie ma tak dużego zmęczenia jak niektórzy sobie wyobrażają.

Marcin Z. 1990

Ide na romowe, przygotować sie jakoś specjalnie? Normalna ta rozmowa czy cuda na kiju?/?

rąbcia

Zarobki dobre, wcale nie słabe. Kto nie pracowal gdzie indziej w piekarni niech sie nie wypowiada. Tu jest w porzadku jesli o to chodzi.

ex.
@rąbcia 06.12.2017 16:11
Zarobki dobre, wcale nie słabe. Kto nie pracowal gdzie indziej w piekarni niech sie nie wypowiada. Tu jest w porzadku jesli o t...

No ja tez uwazam ze zarobki dobre ale tez uwazam ze mi akurat trafili sie fajni ludzi w pracy i mam super atmosfere a to tez jest zasluga kierownictwa

kk

Hajs można fajny przytulić nie ma co ja polecam

Santa Claus

Dla mnie jest okej, wypłaty takie jakich się spodziewał, na atmosfere też narzekać nie mogę. Wesołych Mikołajek hahahah xDD

ja

Pracuje jako kierowca i w sumie to powiem wam ze lubie swoja prace. Pensja tez jest spoko. I nie czuję presji. Terminowosc wyplat to tutaj standard i podstawa wiec nawet nie ma sensu sie o ty rozpisywc.

Pająk
@ja 04.12.2017 13:32
Pracuje jako kierowca i w sumie to powiem wam ze lubie swoja prace. Pensja tez jest spoko. I nie czuję presji. Terminowosc wypl...

Dokładnie, kierowcom źle nie jest w tej firmie,dla mnie jest wręcz przyjemnie

Love

Jestem przedstawiecielka handlowa i oceniam tą firme bardzo dobrze. Wiadomo że wolałabym zarabiac wiecej ale w sumie jak na to stanowisko to i tak nieźle płacą.

MAŁYSZ

Nie rozumiem po co tak obrażać ludzi, trochę szacunku. Ja też jestem przedstawicielem i uważam, że źle nie jest. Kasa mi odpowiada.

lolo
@Love 09.11.2017 10:41
Jestem przedstawiecielka handlowa i oceniam tą firme bardzo dobrze. Wiadomo że wolałabym zarabiac wiecej ale w sumie jak na to...

Ruda @ !!!!

twardo stąpam po ziemi

ej ej eeej źle nie jest bo płacą w terminie a to jest dla mnie PRIORYTET. poprzednia firma spóźniała się miesiącami, miałem tego dosyć po dziurki w nosie!!!

Zuzanna

@Bociek to ważne, że warunki zatrudnienia są zgodne z ustaleniami w umowie. Widzę, że w Piekarni Rąba pracujesz od niedawna. Czy mogłeś liczyć na pomoc we wdrożeniu się do nowych obowiązków? Pamiętasz jeszcze jak wyglądały Twoje pierwsze dni pracy?

anonymous
@Zuzanna 23.11.2017 12:01
@Bociek to ważne, że warunki zatrudnienia są zgodne z ustaleniami w umowie. Widzę, że w Piekarni Rąba pracujesz od niedawna. C...

wszyscy tam pracujacy maja najnizsza krajowa oprocz tego na lewo dodaje jakies grosze w kopercie. nigdy nie byl hojny wiec niech nie wypowiadaja sie osoby ktore tylko widza same dobre strony pracy w tej piekarni.

kochanowski
@anonymous 01.12.2017 21:06
wszyscy tam pracujacy maja najnizsza krajowa oprocz tego na lewo dodaje jakies grosze w kopercie. nigdy nie byl hojny wiec niec...

Jak Ci nie pasuje to nikt Cię tu nie trzyma. Ja wiedziałem na jakie pieniądze się pisze i mi to odpowiada. A poza tym to bardzo lubię tą pracę ze wzgledu na luźną atmosferę. Też dlatego tyle tu pracuję i nie zamierzam zmieniać.

Bociek

Drugi miesiąc tu pracuje. Poki co jest git. Nikt się do mnie nie przywala, dobrze mi idzie. Wypłata juz byla pierwsza wiec wiem, ze wszystko jest tak jak mam w umowie.

anonymous

Powiem tak , praca na produkcji dla niektórych może być cieżka lub nie . Ale dla mnie jest ok , robisz swoje i nikt ci głowy zawracac nie będzie . Wiec zajmujesz się swoją pracą i za nią odpowiadasz . Szybko się wdrażasz też w prace więc dla mnie bardzo fajna praca.

Maryś

Parcuję w tej firmie jakos nie długo , bardzo sobie chwale ta firme , kierownictwo jest wymagające ale to jak wkażdej firmie.

figlarz111

Piekarnia Rąba to bardzo dobry pracodawca, dba o WSZYSTKICH pracownikow i prosze się ze mną nie kłócić bo pracuję tu juz dlugo i wiem cos o tym.

Tomek
@figlarz111 09.11.2017 14:45
Piekarnia Rąba to bardzo dobry pracodawca, dba o WSZYSTKICH pracownikow i prosze się ze mną nie kłócić bo pracuję tu juz dlugo...

Dokladnie potwierdzam tu sie dobrze pracuje

Ela i Andrzej

Piekarnia Rąba zrobiła nam przepyszny tort weselny. Nie dość, ze w smaku taki dokładnie jak sobie wymarzyłam to jeszcze przepiękny! Kwadratowy, 3-poziomowy, z różami i dwoma figurkami na szczycie. Ale figurki nie takie standardowe tylko takie jakby w dynamicznej pozie, extra! Dziękujemy!

sylwusia
@Ela i Andrzej 09.11.2017 12:36
Piekarnia Rąba zrobiła nam przepyszny tort weselny. Nie dość, ze w smaku taki dokładnie jak sobie wymarzyłam to jeszcze przepię...

my tez zamawialismy u nich tort, ale inny. taki tez poziomowy, ale z fioletowymi kokardami. wyglądał na prawdę niesmaowicie jednak dla mnie byl troche za slodki. ale dla mnie w sumie wiekszosc slodyczy jest za slodkich wiec co ja sie czepiam :P

cukiernik
@sylwusia 09.11.2017 13:30
my tez zamawialismy u nich tort, ale inny. taki tez poziomowy, ale z fioletowymi kokardami. wyglądał na prawdę niesmaowicie jed...

Miło mi to czytać bo jestem cukeirnikiem w tej piekarni i opowiadam głównie za torty, super sprawa byc tak docenionym. ZYczę każdemu takiej pracy i takich klentów..... :)))

:)

Bardzo lubie pieczywo tej firmy, cala moja rodzina je uwielbia. Czuć, ze jest takie naturalne i zdorwe. POLECAM

Asia

W ksiegowości pracuje się dobrze, w sumie to nie mam na co narzekać. Lubię swoją pracę. Zarobki są okej. Asia.

kamil 666

Złotych gór nie obiecywali to też nie jestem zawiedziony. Zarabiam tyle ile bylo mowione czyli tyle ile chcialem. Poza tym plusem jest to, że można wziąć urlop, praktycznie kiedy się chce.

lew

Praca na początku wydawała się być ciężka ale jak już się we wszystko wdrożyłem, nauczyłem to zaczęło mi iść znacznie szybciej i łatwiej. Wszystkiego można się nauczyć. Teraz zasuwam i jestem zadowolony.

Tadek

dla mnie bomba, dlugo szukałem pracy, w kotej bede mial dobrze i bede najzwyczajniej w swiecie zadowolony i doceniany. tutaj tak mam i chwala za to memu pracodawcy!

Okulus

Jesttem technologiem w tej piekarni, mam dobre piniądze i co najważniejsze umowę o pracę. Bardzo mi to odpowiada. Dlatego polecam tego pracodawcę, bardzo dobre warunki zatrudnienia daje.

niko

ja uważam, że to zwykla praca, za dosyc normalne pieniadze, w sensie, ze dobre, ale podoba mis ie tu. na pewno tu jeszcze dlugo popracuje.

Wieloletni

Firma z tradycjami. Wiem, bo pracuję tu już bardzo długo. Piekarnią Rąba może się poszczycić bardzo dobrym podejsciem do pracownika. Ja jako wieloletni pracownik jestem bardzo zadowolony, że rpacuję własnie tu. Czuję się tu prawie jak w domu.

Król Leon

To jest bardzo w porządalu firma ja tu pracuję długo. Wiem że jest dobrze bo dobrze mnie traktuja i nie płaca zle. Pozdrawiam wszystkich.

pracownis

dobrze placa, to jest jedyne na co patrze w pracy. wiec dla mnie jest ok, moge poelcic,

Agata

W Piekarni Rąba robię zakupy juz okolo 3 lat i jeszcze ani razu sie na nich nie zawiodłam. Świeże, naturalne pieczywo, palce lizać. Już tak się do ich pysznego chleba i bułek przyzwyczaiłam, że nigdzie indziej bym nie kupiła, polecam.

Żółw

Pracodawca na (usunięte przez administratora)! Dba o pracnikow, dba zeby mieli done wyplaty, w terminie. I ogolnie o ich samopocucie dba..

Klient

bardzo fajne piekarnie, świeże dobre pieczywo, zdrowe, bez sztuczności, bardzo lubię tutaj kupować chlebek. MNIAM

indygo

Polecam, dobry pracodawca.

pzdr

Pracowalem w tej piekarni kolo poltora roku. Bardzo fajne doswiadczenie, kasa niezła. tAK SIĘ złożyło, że mój obcecny pracodawca bardzo lubi te piekarnie i jak zobaczyl ją w moim cv to juz widzialem, ze jest to duzy plus, hehe. Ogolnie polecam.

Olusia

Zawsze świeże, pyszne pieczywko, uwielbiam

polecam

Dobra firma dla młodych na start, żeby otrzaskać się z pracą. Narzucić i nauczyć się pewnego rytmu pracy który może się przydać w przyszłości.

Kasia

Praca w ksiegowości w tej piekarni to po prostu normalka. Pensje dostaje co miesiac, bez opoznien, a to jest dla mnie najwazniejsze. I tyle.

Barbara

LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ CZYTAJĄC TE SAME WYCHWALAJACE OPINIE EWIDENTNIE CHCE KTOŚ "WYBIELIC" TE MIEJSCE PRACY. TAM WCALE NIE JEST TAK (usunięte przez administratora) !!

Byly piekarz
@Barbara 23.10.2017 17:06
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ CZYTAJĄC TE SAME WYCHWALAJACE OPINIE EWIDENTNIE CHCE KTOŚ "WYBIELIC" TE MIEJSCE PRACY. T...

Racja.

anonymous
@Barbara 23.10.2017 17:06
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ CZYTAJĄC TE SAME WYCHWALAJACE OPINIE EWIDENTNIE CHCE KTOŚ "WYBIELIC" TE MIEJSCE PRACY. T...

no chyba ty xD

dyszka

mnie tam sie dobrze pracuje narzekac nie moge pensja jak dla mnie jest wystarczajaca

zadowolony

DOBRE PIERWSZE WRAŻENIE --> DOBRY START---> PEWNA UMOWA ---> DUŻO PRACY, ALE ZAROBKI OK

Gorrrący

Mi sie bardzo podoba to, że jak widać że ktoś się leni i nic nie robi to jest zwalniany w trybie natychmistowym. W mojej poprzedniej pracy, zetknąłem się z sytuacją, gdy ludzie musieli pracować za innych, a oni dostawali normalnie wypłatę i premie...

oLA

Nie ma pracy idealnej. Tak bym to określił. Jak to w piekarniach- jest lepiej, jest gorzej, ale ogólnie na plus. Zdarza się, że człowiek zmęczony, jak to w pracy, więc to nie jest coś nadzwyczajnego.

jamnik

Podejście do pracy w piekarniach każdy ma inne. Ja spróbowałam i nie żałuje. Zarobki zadowalające, a atmosfera pracy przyjazna.

Gabriela

Świetna piekarnia, przepyszne pieczywo! Robię zakupy tutaj prawie codziennie i jestem bardzo zadowolona. Do tego obsługa zawsze miła, uśmiechnięta. Polecam!

o.l.93

Można ustalić sobie rózne godizny zmianowe co jest bardzo wygodne. Praca o wczesnych porach, przez co później można mieć cały dzień na swoje potrzeby.

Spider

Świetna atmosfera w pracy, można robić kilka przerw w ciągu zmiany, szefowie bardzo przychylni.

Gandalf

Nie widzę przeciwwskazań żeby polecić tę firmę przyszłym potencjanym pracownikom. Praca bardzo w porządku, ja pracuję jako piekarz i polecam. Kasa dobra. Pensja ląduje na moim koncie zawsze zgodnie z terminem. Towarzystwo w pracy uprzejme i dobrze wychowane, zarówno zwykli pracownicy jak i kierownictwo.

Arnold Boczek

Można tu fajnie zarobić więc polecam

Duże T

Moim celem idąc do tej pracy było nabranie doświadczenia i podszkolenie się. Więc pod tym kątem oceniam tą firme bardzo dobrze. Przy okazji zarabiam spoko pieniądze i nie muszę się martwić o opłacenie (usunięte przez administratora).

podróżnik

Jako były długoletni pracownik mogę sie wypowiedzieć o tej piekarni POZYTYWNIE. Uprzedzam czepialskich- nie pracuję, bo się przeprowadziłem, tak to bym tam pracował jeszcze długo. A więc tak: -wypłaty były zawsze na czas -stawka jak dla mnie dobra -godziny pracy w porządku -ogólna atmosfera poprawna -urlop bez wiekszych problemow I tyle, na prawdę POLECAM

Myjumyju

ja nie mam na co tu narzekać. Traktują dobrze. Hajsy są takie jak było ustalane. Urlop? Nie robią większych problemów. Po prostu pracodawca godny polecenia.

Mati

Polecam, dobre zarobki.

Or.

Jestem piekarzem w tej firmie i jest mi tu dobrze. Dobra kasa. Do tego całkiem spoko ludzie tu pracują. Nie ma na co narzekać. Daje 4/5

Zostaw opinię o Piekarnia Rąba - Bielsko-biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Rąba