brak logo

On-Zin Aldona Zitzman

Piotrkowice

Opinie o On-Zin Aldona Zitzman

gobi22 2016-07-17 21:21
Ani fitness ani operscja plastyczna..ze szkla ceramiki nie zrobisz!
cicha 2016-07-18 22:16
Masz rację, ale wolę być zwykłym szkłem a mimo to błyszczeć w blasku słońca niż zwykła ciotą jak ty a udawać faceta.
gobi22 2016-07-20 17:53
Haha na Twoj widok to slonce zachodzi...zobacz ciagle pada...straszysz!
gobi22 2016-07-22 19:06
O prosze..znowu ktos przyznal....ze to kyrwidolek...romanse...itp.panie siebie nie szczedza...czy zonaty czy nie..masz ochote..pokokietujesz i ulegaja..prostaczki
zbych 2016-08-26 18:19
ukraina żądzi szef na nas się dorobił a teraz mają nas w dupie tanią siłe roboczą dostał a polacy niech spierdalają
baltazar gabka 2016-08-26 19:37
Bo Wy tylko oczerniac ludzi potraficie a do roboty to NIMA komu...
gobi22 2016-08-29 16:19
Wiocha się kłania.. No nie ma. To ty rób.. Hihi
gobi22 2016-09-27 18:32
Tak są tam... Ale same pudła...!! Bez ograniczeń..
cicha 2016-10-01 15:42
Pudło to pewnie masz w domu . Nie wiem dlaczego tak cięty jesteś na te dziewczyny z tamtą. Pewnie żadna na ciebie nie spojrzała .
Przykro mi .
gobi22 2016-10-01 21:37
Cicha wodo.... Wystarczy ze ty za dużo patrzysz...w domu... Swoim tu ty jesteś pudrem... Wara od mojego domu!!!!!!!!!!!!!

gobi22 2016-10-03 13:01
Cicha.. Ty chyba masz kompleksy.. I żal ci ściska ze mężczyźni w firmie nie zwracają uwagi na ciebie.. Dlatego tak się żucasz.. Haha przykro mi... Ale oni doceniają swoje żony i kobiety.. I nie oglądają się za smierdzacymi cebula laleczka mi...
Zaplakana 2016-10-09 09:42
Mateuszku wróć
żenada 2016-10-12 17:42
Gobi22 poczytaj trochę słownik ortograficzny. Twój poziom pisowni jest żenujący. Same błędy ortograficzne.
gobi22 2016-10-13 09:50
Żenada .moja pisownia dostosowana jest do waszego poziomu... Poczytaj instrukcje obsługi szczotki do WC.. Bo kibel obrany.. Odbieraj cebulę.... Pani magister.






Tomi21 2016-10-13 12:20
Żal mi prostych Pan...
Zetka131 2016-10-13 12:24
Zgadzam się z Gabi 22 w 100% do tego co pisze..!! To wszystko prawda! Jestem z tobą!
Zetka131 2016-10-13 12:53
Cicha przestań pierdolic bzdury! Bo gobi ma rację! Jesteście żonate macie dzieci nie wszystkie a to na co pozwalacie facetom to aż żal! A wielce ciekawe się gobi! Szanujcie się to nikt nie będzie pisał takich rzeczy. Są romanse i tyle.
ktoś 2016-10-30 00:38
Witam wszystkich powiem ze ludzie sami robią tam taki bałagan.Pracowałem w firmie długo i nie narzekam praca nie taka zła ,wypłaty na czas to chcial pracować to zarobił a kto chodzi do pracy by pierdołami się zajmować to zarobił tylko na bilety.Wielki suczynek dla kierownika p.Patryka za wysłuchiwanie tych pierdoł od ludzi co latają do biura kierownika i bzdury opowiadają.wiem ze niektórzy wspominają dawnych pracowników nawet kierownictwo
Matrix 2016-10-31 03:48
Nie no litości. Ludzie jest takie powiedzenie:
Kto z kim przystaje takim sie staje.
TEN "kierownik" zrobil sie jak Ci ludzie.
Kiedys czuło sie respekt , poważanie ale te czasy minęły. Ludzie sie żalą w biurze a oni mają z tego ubaw.
obserwator 2016-11-04 17:15
Juz nie macie co robic i za kierownika sie bierzecie?? Do kierownika oczywiscie glownego kazdy szanujacy sie pracownik ma powazanie i bedzie mial... Facet na poziomie. Ludzie jak macie za duzo czasu to zajmijcie sie czyms pozytecznym, bo ci co komentuja Go work on-zin to czysta patologia kochajaca sensacje wyssane z palca...
Kiedys byla taka gazeta skandale... Dowidzenia.
Matrix 2016-11-05 12:51
"Obserwator" na tym polega ten portal. Opini podlega pracodawca jak i kadra kierownicza. Nie ineresuja mnie wypowiedzi ludzi obrazajacych sie nawzajem albo podajacych nazwiska ludzi ktorzy w jakis sposób zasluzyly sobie na przywileje szefostwa a sa za to szykowani. Kazdy wie jakie sa fakty ale dopóki pracuje boi sie o swoja prace. Wszyscy maja prawo do wyrazenia swojej opini na temat tego zakladu. Oczywiscie w granicach rozsadku. Sadze ze moja wypowiedz byla prawdziwa i wyrazala to co zaobserwowalem i sluszalem w "biurze" .
emerytka 2016-11-06 16:20
Tez bym miala z tego ubaw... Z "tych ich żalów " z tego ze biegna do biura bo im sie 2.20 do wyplaty nie zgadza... Albo brygadzista kaze na krotko obierac drugi dzien z rzedu...
Zetka131 2016-11-07 05:40
Emerytka innym babci brygadzista się podoba.. A ty czego dasy na niego... Zaszedł ci za skórę.. Czy ignoruje.. Haha
Zetka131 2016-11-07 07:32
Jak ci się nie podoba to zmień prace.. Co myślałam że brygadzista będzie Cię po dupie głaskać!
Neo 2016-11-10 09:38
"Emerytka" to ze ludzie prosza sie o 2,20 zl swiadczy ze jest ch to jedyny dochod. Dlaczego jako emerytka pracujesz? Brakowalo ci kasy? Zanim kogos oczarnisz spójrz na siebie.
Gerard 2016-12-28 12:21
10 kierowników a nikt nie umie zarządzić robią co chcą z ludzmi same wynalazki skupują reklamacjami straszą jak cebula do dupy to na ludzi najlepiej zegnać dobże ż tam nie pracuje bo tam można się dorobić ale garba tylko współczuć tym co tam pracują biedni ludzie wszędzie pracować tylko nie w on zin
Zetka131 2017-01-01 15:05
Zgadza się do tego jeszcze nie zakład tylko burdel!! Pilnuje swoich chłopców i mężów! Tam żadna nie odpuści!
Desu580 2017-01-10 14:29
Szukasz żony przyjaciółki kochanki to tylko w on zin wybór i kategoria wiekowa do woli. To do roboty do on zin ludziska a wesoło wam będzie. Kobiety facetów mało ale też jest w czym przebrać. Szukasz kochanki to tylko w on zin
Zyga48 2017-01-10 14:41
Na 100% zgadzam się z kom wyżej!!!!
nick1234 2017-01-11 07:52
Zgadzam się z tym , że kobiety są jakie są , ale pamiętajcie jeżeli wasi mężowie moją w domu co jeść to nie będą podjadać w pracy. I nie mylcie zwykłej rozmowy z romansem . A po drugie nie oszukujmy się żadne z nich modele , co jeden to gorszy ... druga sprawa przestańcie wypisywać jakieś żale bo robicie z siebie zazdrosne dewoty a nikogo nie obchodzi to że twój mąż może się pościć na boku . Są ważniejsze sprawy w tej firmie do obgadania ... Cebula do d*py i wogole ...
Zorro 89 2017-01-12 07:46
Tylko i nas w on zin jak juz tez zauważyłeś one nie mają zahamowań.. Czy żonaty czy nie na wydre do celu. Co się w szatni wyrabia nie wspomnę. Zresztą sam wiesz nick
1
Zyga48 2017-01-12 07:57
Akurat jestem facetem nie żona ani dziewczyna i widzę jakie są łaski w on zin tylko przebierać i jest twoja
1
nick1234 2017-01-12 11:22
Nie wszystkie dziewczyny z tamtąd są takie jak myślisz . Są ważniejsze cele niż przelecieć jakiegoś tam opszymurka z on zin. U nas na szatni nic się nie dzieje a na męskiej nie bywam . Widziałam nie jedno w tej firmie ale nie moja sprawa każdy ma swoje na głowie . Ja przychodzę do pracy robię swoje i wychodzę . A jeśli twierdzisz że tylko przebrać w laskach i jest twoja to widocznie tak robisz .
Zorro 89 2017-01-12 14:44
To jesteś ok gratulować. Popytaj koleżanki co się robi w szatni tak żeby nikt nie widział. Jasne ze tak robię jak dają sama piszesz, że dużo się dzieje w on zin wiec wiesz o co biega śmieje się z mężów tych lasek i chłopaków rogacze
1
nick1234 2017-01-12 17:20
Masz się czym szczycić naprawdę ... Ciekawe czy twoja partnerka też nie doprawia ci rogów . I ciekawe co by powiedziała na to gdyby widziała że tak robisz ... Żałosny jesteś
nick1234 2017-01-13 09:58
To poszła na całego . Ale nie porównuj każdej do niej . Ok
gobi22 2017-01-13 10:33
Ja się zgadzam z powyższymi kom. Nie mowie to o wszystkich. Ale widzę nie tylko ja mam takue zdanie na temat on zin lasek. Do udowodnienia zucone jest jedno nazwisko. A mozna by żucac UJ wieloma. Jak widać nie tylko jak mam negatywne zdanie na temat lasek z on zin. Większości ludzi.











jest nazwisko.
1
dżina 2017-01-13 23:59
Żenada.................
Zyga48 2017-01-18 18:48
Alkomaty powinny być w on zin!!!!!!! Albo inspekcja rosły!
Ktoś coś 2017-01-22 12:30
Droga gobi22
Po pierwsze zanim napiszesz kolejny bzdurny komentarz radzę przestudiować słownik języka polskiego i poćwiczyć ortografię :-)
Po drugie.. Nie wiem czy wiesz, ale używanie czyjegoś nazwiska bez zgody podlega pod zniesławienie za co możesz mieć problemy.
Po trzecie.. Zanim wypowiesz się jeszcze na czyjś temat upewnij się, że sama jesteś idealna bo nie bez powodu zostawił Cię kiedyś facet :-)
Nie pozdrawiam!!
sprawiedliwy 2017-01-23 19:02
jesli piszesz o kims to tak jak bys pisala o sobie jesli tak dobrze znasz zaklad to tez tam pracujesz i twoja opinia jest tez o tobie
Tymon 1234 2017-02-24 07:57
Górska haha

1
Jaro69 2017-02-24 08:06
Tymon

Niewidzialny20 2017-03-29 14:48
Moze wypowiem sie i ja. Jedynym kierownikiem ktory nie ignoruje pracownikow jest Kierownik Patryk. Nie dziwie sie ze Adrian K. byly brygadzista nie wytrzymywal nerwowo z Paniami na krazkach. Najwieksze plotkary i ktore zamet wprowadzaja to sa panie z krazkow . Pani Halina ktora niby wszystko zalatwia na reke grupy pracownikow z krazkow a to gowno prawda . Pani Agnieszka i Ania .. nastepne plotkary ktore leca ze wszystkim do kierownika chociaz same potrafily miec po 3 skrzynki ladnej cebuli . O obieraniu nie chce mi sie gadac ... Pozdro
Zorro 89 2017-04-03 13:53
Bo to plotkary, pierdusnice i śliniace się na nas śmierdziuchy! Kolego
1
Gruby 2017-04-15 22:52
Kto z kim przystaje takim się staje. W tym zakładzie trzeba się dostosować do otoczenia. A że pracują tam w większości panie to niestety ale trzeba się do nich dostosować. Chcesz pracować,pracuj. Nie chcesz to się zwolnij. Proste
Gruby 2017-06-06 11:26
Chyba jestes naprawdę brzydki skoro ta pani na Ciebie nie zwróciła uwagi. No chyba ze jesteś kobieta wiadomych uroków i dlatego takie komentarze :-) :-)
Neo 2017-06-07 14:15
Haha nie ja pierwszy i nie ostatni.ta kobita nie patrzy na wyglad!byle byl.sorry i to prawda .jak nie wisz to nie godej babo.
1
she 2017-06-18 16:43
Najlepiej współpracuje się tam z Ukraińcami, bo nie są jeszcze przesiąknięci chciwością i zazdroscią.... oby tak było jak najdłużej.
Oskar 123321 2017-08-05 20:06
Kilku "wesałych" dzisiaj w pracy było.kota niema myszy"wesołe" ciekawe czy w poniedziałek też im tak wesoło będzie.
1
Zostaw swoją opinię o On-Zin Aldona Zitzman - Piotrkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman