ktoś sugerował ze pupilkami sa osoby które sobie na to zapracowaly. Tylko jeśli widać ze ktoś nie daje sobie rady to nikt tu nie pomoże?
Jak wygląda obecnie kwestia terminowości wypłaty wynagrodzeń??
Cześć. atmosfera będzie ok? u mnie w firmie ostatnio jest dość toksycznie i myślę o zmianie. Tutaj gorzej nie wpadnę?
Już widzę te lamenty o wybrańców. A co jeśli sa to osoby które po prostu bardziej sie starały i dzięki temu maja lepsze warunki? perspektywa robi swoje
Totalny brak poszanowania pracownika, ludzie wpisani w grafik, stawiają się w pracy o 7 i zostają odsyłani do domu. Brak wody pitnej dla pracowników, brak podstawowych środków higienicznych. Brak wypłaty na czas no i oczywiście są wybrańcy
Do teraz zarobków nikt nie ocenił ale może chociaż napiszecie jak wygląda kwestia podwyżek? nikt ich nie chwali i jak wyjdzie ze sa kiepskie to faktycznie bez sensu aplikować
Ile zarabia konsultant sap? Jakie sa dodatkowe premie?
Szukają właśnie księgowej ;) ktoś z pracowników może zdradzi, jakie widełki finansowe proponuje firma w dziale księgowości? No i może coś o atmosferze :)
Językiem urzędowym w tej firmie stał się spolszczony ukraiński, tak ta firma stoi...
Podobno nie mają pieniędzy 2022...
Brak wypłaty za sprzedany towar.Totalna ignorancja klienta.
No brzmi to niefajnie ale to jakieś duże opóźnienie z płatnością czy kwestia kilku dni? No i czy zdarzało się już wcześniej - bo może to jakaś pojedyncza sprawa i kwestia przypadku albo niedopatrzenia?
Pracowałem tam w okresie wakacyjnym w 2021, nie było źle, część ludzi z którymi pracowałem (Polacy, Ukraińcy, Gruzini oraz innego pochodzenia) miało się spoko relacje. Jedynie na co mogę narzekać to złe traktowanie ludzi, chodź zależy o kim mowa (nawet jak miałem problemy zdrowotne to mieli mnie gdzieś, ale nie wszyscy)
Ktoś wspomniał tutaj o stawce dla studentów, powiedzcie mi czy dużo ich pracuje w firmie? Chętnie przyjmują, czy to raczej pojedyncze przypadki? :) No i czy studenci dzienni tez są brani pod uwagę przy rekrutacji?
Praca w lst nie jest zła. Z Panem prezesem można się dogadać, człowiek na poziomie niestety nie można powiedzieć tego o dyrektorze. Faktycznie ten człowiek jest tam 24h ale co z tego?? Skoro dyrektor przepycha szamba i wymienia deski klozetowe, ten człowiek nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu tak dużym zakładem, więc biega po zakładzie ze szlaufem w ręce myjąc maszyny, wykrzykując na ludzi. cechą dobrego kierownika jest umiejętność wyznaczania celów dla swoich podopiecznych!!! Ten Pan tej cechy nie posiada
Witam jak teraz wygląda praca w lst? Ile dni się pracuje?
W firmie Lst - Polska Sp. z o.o. niedawno poszukiwano pracownika na stanowisko Kontroler ds. Jakości. Czy ktoś wie, na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Chcę zarabiać powyżej 4300 .
Jak wygląda praca w LST? Czy jest ciężko? I za jakie wynagrodzenie na godzinę?
Jest to stawka oczywiście dla nowo zatrudnionej osoby? Pytam, ponieważ chcę określić, czy trudno jest w firmie tej dostać ewentualną podwyżkę wraz z rosnącym stażem pracy w tym miejscu. Będzie mi miło, jak to napiszesz, dlatego liczę, że jako były pracownik wejdziesz ze mną w dyskusję o firmie Lst - Polska.
Jeśli będziesz się starał w pracy i posiadał umiejętności, to uwierz mi że nie musisz mi się podlizywać bo ja Cię bardzo szybko zauważę wśród pracowników i na pewno dostaniesz stawkę na którą zasługujesz. Pozdrawiam serdecznie. M. M.
Jako byly pracownik oceniam tą firmę jako przeciętna. Niestety tak jak w wieszosci firm umowa śmieciowa za najniższą krajową. Atmosfere tworzą ludzie i szef. Co do ludzi zdarzają się wredni i zawistni. Co do szefa brak poszanowania dla pracownika. Oczywiście ma swoich wybranych no i Ukraińców. Nie liczy sie z Tobą i gra w otwarte karty w prost ci mowi ile Ty go nie kosztujesz jak chcesz zmianę umowy mimo, że do tej pory oprócz wynagrodzenia do zusu zlotowki na cb nie zaplacil. Jest arogancki i zdziertus.
Jaka praca takie traktowanie
Anonim co tam wypisujesz ze cie usowaja ???????
W firmie trzeba być cały czas dyspozycyjny ?
O rany co ty tam robisz !!! Polacy mowia ze pracoja za najnizsza kracowa czbyli teraz troche ponad dwa tys podobno dobrze ustawieni Ukraincy tak zaraboiaja pozdrawiam
Nie czarujcie, karty rozdaje paniusia z produkcji. Jak powie na dzień dobry że ona cię tu nie widzi to zakłady idą kiedy odejdziesz.
Witam!! Napisz prosze cos wiecej o pracy na produkcji chcialabym zatrudnic sie do pracy wlasnie na produkcji o co chodzi z tą panią z produkcji ? Jaka jest atmosfera w pracy ile realnie można zarobić? No i jak z ukraincami ? Z poprzedniej pracy mam zle doswiadczenia i troche sie boje pozdrawiam
Jak się pracuje w Lst - Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Lst - Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Lst - Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!