brak logo

Lojack S.A.

Warszawa

Opinie o Lojack S.A.

Nie_ściemniaj_kłamco! 2012-05-17 21:32
To jak w końcu? Uważasz tak samo, czy doszły Cię słuchy, bo nie wiem. Myślę, że wydaje Ci się, że wszyscy są tacy głupi, jak Ty mądry.
prawdziwy-były 2014-04-24 09:15
(usunięte przez administratora) , wystarczy podjechać do "siedziby"i zobaczyć a dwóch przedstawicieli handlowi + dyrektor (cały dział handlowy)snują w koło wizje o wielkiej korporacji międzynarodowej szok!!! co to ma być...
ptasie... 2014-06-24 00:09
dokładnie, wizje to 100% tej firmy, strach przed prezesem,(usunięte przez administratora)
hała 2014-07-22 22:31
pracowałem kiedyś, prawie zapomniałem już o tym, znajoma zony założyła 1 rok temu a teraz wcieło bez śladu, i w takiej sytuacji dają odczuć klientowi że w tej sytuacji jest problemem, no cóż stało się i tyle, a ty dalej płać abonament chociaż jeszcze nowego auta nie kupiłeś ! zagranicą działa ta firma świetnie ale tu jest Polska (firma to 10 osób max) odradzam
były-naiwny 2015-07-16 14:30
Potwierdzam wszystkie wcześniejsze wypowiedzi i zgadzam się z nimi w 100% - wizja i plany. Faktycznie odnosi się wrażenie że wszyscy boją się prezesa. Zanim ktoś zdecyduje się na pracę w tej dla mnie pseudo firmie proponuję dobrze przeczytać umowę i najlepiej dać ją do weryfikacji.  Firma ma nienajlepszą opinię u swoich klientów jak i na rynku. Odradzam.
345 2015-08-05 14:58
Znam to od wewnątrz firmy.
Znalezienie pojazdu to przypadek, skuteczność zabezpieczenia tym systemem znikoma. Liczy się złapanie klienta na umowę a potem ściąganie kasy przez dwa lata. Opowiadane bajki o skuteczności nie mają poparcia w rzeczywistości, głośne są przypadki braku działania systemu lub niby ciągłego poszukiwania pomimo ze klient sam znalazł auto i postawił pod siedzibą ich firmy (po prostu ściemnianie klienta).
Praca w firmie to horror i wykorzystanie pracownika, stąd ta ciągła rotacja.
bratek 2015-12-25 19:19
W firmie pracuję od dawna, ma stały zespół od wielu lat i praktycznie brak rotacji, jest bardzo miła atmosfera i niezłe zarobki. Wszystkie wpisy negatywne to konkurencja a nie pracownicy, proszę mieć to na uwadze. Warto przyjść i samemu się przekonać.
oleńka 2016-01-22 21:26
Ha Ha Ha
Bratek to pewnie Pan A...
bratek pisze same bzdury. Wszyscy handlowcy (całe 4 osoby) na przestrzeni ostatnich dwóch lat byli wymienieni kilkukrotnie.
Proszę podać przykład przynajmniej jednej osoby która przepracowała chociaż rok.
Ba ...tam nikt nie pracuje poza Zarządem...firmy już nie ma w Polsce, trzyma się tylko po to aby ściągnąć kas od naiwnych klientów którzy zwarli umowy.
Firma to bankrut.
zenek 2016-03-14 03:57
Ta firma to porażka namawiają ludzi na mega zajebisty system lojack dzięki któremu odnalezienie auta jest na poziomie trafienia szóstki w totolotka bo firma ma swoją sieć stacji tylko w CZTERECH REJONACH POLSKI a nie tak jak piszą że na terenie całego kraju ,a poza tym podłączają się pod zasilanie w samochodzie co powoduje utratę gwarancji na samochód .
były pracownik 2016-05-04 19:28
Firma w polsce praktycznie nie istnieje, a jej działalność polega na znajdywaniu i ściąganiu kasy od naiwnych ludzi którzy dają się nabrać na ten system którego skuteczność jest znikoma .
zuzia 2016-05-19 00:09
Ludzie co Wy za bzdury piszecie?? pracowałam tam dwa lata, niestety musiałam odejść ponieważ wyprowadziłam się z Warszawy... LEPSZEJ EKIPY NIE SPOTKAM CHYBA JUŻ NIGDZIE! młody, zgrany zespół, kasa też nie najgorsza. a informacje na temat rotacji to chyba sprzed 10 lat, albo ktoś ma dobrą fantazję.
zuzia 2016-05-19 00:10
Ludzie co Wy za bzdury piszecie?? pracowałam tam dwa lata, niestety musiałam odejść ponieważ wyprowadziłam się z Warszawy... LEPSZEJ EKIPY NIE SPOTKAM CHYBA JUŻ NIGDZIE! młody, zgrany zespół, kasa też nie najgorsza. a informacje na temat rotacji to chyba sprzed 10 lat, albo ktoś ma dobrą fantazję.
Wmax80 2016-06-08 13:55
Ktoś napisał że złe opinie to nie prawda bo to działanie konkurencji. Jestem w stanie uwierzyć ale proszę o podanie nazw firm które są konkurencyjne z tą usługą.
Wtenczas będę mógł wyrobić sobie zdanie na temat takich chwytów konkurencji.
Krzychu 2016-06-29 10:24
Te komentarze to chyba jakas pomylka. Pracowalem tam dwa lata i firma jak to firma, bez szalu ale na pewno nie te bzdury co konkurencja pisze. Nazwiska niech podadza. Nie pamietam zeby ktos narzekal
klient 2016-12-30 14:44
System nie działa. Ukradziony samochód stał na Ursynowie a oni nie potrafili go znaleźć. Ściema i tyle.
Były Klient 2017-04-01 19:51
Jedna wielka ściema.
Załoga poszukiwawcza wyrusza z bardzo dużym opóźnieniem.
Potwierdzamy przypadki opisane na forum, piękne reklamy i filmiki, a praktyka zupełnie inna.

Jeżeli jeszcze nie jesteście przekonani, że to wszystko oszustwo - zróbcie im test, wykupcie abonament na jedno auto, ukryjcie je i sami zobaczycie. Dziwne, że nikt się jeszcze nimi nie zajął.
Byly Klient 2017-07-11 01:27
Pieniądze za faktury biorą, natomiast samochodów nie szukają w ogóle.
"Załoga" poszukiwawcza porusza się starym rupieciem, jeżeli już wyjedzie.
Auta są znajdowane, jeżeli w aucie był zamontowany gps, na przykład innej firmy.
Ich "cudowny" produkt najczęściej po prostu nie nadaje, lub może być zagłuszony przez pierwszą lepszą zagłuszarkę....a najprawdopodobniej i to, i to.
My zrezygnowaliśmy po dwóch pierwszych nie odnalezionych autach.
BoBo 2017-08-02 12:53
Urządzenie ma własne zasilanie bateryjne, więc twój komentarz już śmierdzi, co do reszty się nie wypowiem.
Zostaw swoją opinię o Lojack S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lojack S.A.