brak logo

Pitern

Poznań

Opinie o Pitern

lejs 2015-07-14 15:31
napiszę krótko i na temat - w lepszej firmie nie pracowałem !
Piotr 2015-10-09 18:35
Widocznie w tej jedynej pracowałeś.
jaca 2016-02-19 13:54
wymiana handlowców czy też pracowników biura następuje kilka razy w roku, więc raczej nie wiąż z tą firmą swojej przyszłości nawet przy dobrych wynikach. dwa prezesy mają swoich ''przydupasów'', którzy zwolnią Cię przy pierwszej lepszej okazji. nie polecam.
Podwykonawca 2016-04-06 11:05
Firma piTern
Po pierwsze banda nie douczonych, nie mającyh pojęcia o zasadach pracy związanych z Fotowoltaiką. Następnie projekty które przygotowują nie nadają się do poprawnego działania instalacji fotowoltaicznej. Pracują na najgorszych panelach jakie są możliwe (solet gratuluję wszytskim których piTern złapał na niską cene Tych paneli, zobaczymy jak szybko przyjdzie do wymiany ogniw.) Niszczą rynek Fotowoltaiczny jak żaden inny zespół. Wielka firma co to nie oni a nie znają się na tym co robią. Jeżeli chodzi o płatności są nie terminowe i groszowe.Płacą we Wtorki bo księgowa musi kliknąć na przelew.
Fachura 2016-06-27 22:57
Oho, pewnie jakiś skiepszczony podwykonawca się wypowiada, który chciał szybko zarobić kosztem źle wykonanej instalacji :) I się nie chciało jechać na reklamacje. Polecam tę firmę z czystym sumieniem.
Janek 2016-12-01 15:40
Firma jak najbardziej profesjonalna, jestem ich podwykonawcą od wielu lat i nie mogę złego słowa powiedzieć. Ten "Podwykonawca" to chyba jakiś jednorazowy strzał.. Firma ma zróżnicowaną ofertę, dostosowaną do wymagań Klienta, płacą terminowo, nigdy nie miałem problemów z wynagrodzeniem za moją pracę. Jak najbardziej polecam!
40kw 2017-04-07 12:24
Firma która zatrudnia i jest w stanie na dzień dobry zrobić dla pracownika wszystko (pozory)
w momencie kiedy ja pracowałem jako handlowiec i zrobiłem wyniki na poziomie 300% planu dostałem wypowiedzenie i nawet nie została mi wypłacona premia na którą się umawialiśmy mimo tego postanowiłem porozmawiać z prezesem tej firemki i kiedy ja za swoje prywatne fundusze przejechałem pond 350 km w jedną stronę żeby się spotkać i omówić jak ma być z tą premią , po dojechaniu na miejsce w biurze zastałem tylko sekretarkę która dała mi do podpisania wniosek urlopowy mówiąc ze prezes jest zajęty w momencie w którym podpisałem wniosek już pana prezesa nie było i nie miałem już się z kim spotakć także WSZYSTKIM PRZYSZŁYM PRACOWNIKOM SZCZERZE INFORMUJE TO ZŁODZIEJE I KRĘTACZE !!!!!!!!!!! pracuje tam człowiek Marcin M. który potrafi tylko zniszczyć człowieka wszystkim odradzam tą firmę szczerze i pracując tam sam widziałem jaka jest prawda a jak kazali mówić klientowi jedno wielkie szukanie naiwnych klientów i walenie ich w rogi masakra !!!! nie polecam !!!
15KW 2017-05-09 19:21
40kw .W jaki sposób można z Tobą skontaktować się?Zaciekawiła mnie Twoja opinia.Sprawa pilna .Proszę o kontakt
Panel 2017-05-09 22:23
Firma na poziomie , ja w niej pracuję i nie mogę narzekać a Ci co odeszli no to już inna sprawa, zostali Ci co najbardziej zależy na rozwoju swoim i FIRMY !
15KW 2017-05-10 11:34
Panel..ciekawe jakie masz stanowisko w tej firmie?Pracujesz w niej i dlatego złego słowa nie napiszesz ,to logiczne...
Stolarz 2017-05-16 22:06
Dostałem to, czego oczekiwałem. Nie przejechałem się, bo widziałem co zrobili u brata. Widzę, że poza byłymi pracownikami mającymi żal do Pana Boga, nie ma tu zbyt wiele opinii klientów. Ja polecam, szczerze.
ten 2017-05-17 12:44
Bardzo konkretna firma. Zostałem bardzo dobrze obsłużony. Montaż instalacji bardzo szybki i sprawny. Miły przedstawiciel. To na co się umawiałem to to dostałem. Polecił mi tą firmę sąsiad. JA również teraz polecam.
Zostaw swoją opinię o Pitern - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pitern