SFS International Sp. z o.o. Sp.K

3 Dodaj opinię
SFS International Sp. z o.o. Sp.K
3 110 6 1

Opinie o SFS International Sp. z o.o. Sp.K

Natalie

Ostatnio zaczęłam pracę na przędzalni, potwierdzam że wszystko jest ok.

Bartosss
@Xxxx 03.12.2018 13:21

w masmechelen bedzie ok. ja pracowalem tam w wakacje bylem tez z innej agencji w poprzednie wakacje to mam porownanie. Trafil mi sie pokoj 2 tylko dla mnie :) :) ;) ale raczej jest 1 na dwoch. w 3 miechy zarobilem tyle co w polandii przez rok dodam ze jestem z malej miescwosci gdzie jest raczej ciezko z robota

Fanta

A ja stanę w obronie SFS. Pracuję na przędzalni dosyć długo, już ze 2 lata będzie z małą przerwą bo musiałam zjechać do Polski. Atmosfera fajna, praca ok, w porównaniu z innymi pracami na produkcji tutaj jest dużo spokojniej. Są osoby co pracują tu od początku, awansowały na brygadzistów - więc się da. Kasa zawsze na czas, są nadgodziny, fajne rotacje. No i zakwaterowania też ok - pokoje jedynki i dwójki. Praca dla osób które szukają czegoś na stałe. Nie ma co marudzić, najważniejsze że da się dobrze zarobić.

Łukasz Antwerpia

Siema pracuje na projekcie nordvlees van gool co mi się podoba kasa na czas nawet i wcześniej wporzadku ekipa w pracy możliwość zaliczek co mi się nie podoba ze przy jezdzaja ludzie dopiero uczyć i spodziewają się od razu kokosý a kto musi to wszystko wysluchiwac pracownicy co dłużej pracują nie mówię narobić się trzeba Ale gdzie dają kasę za leżenie dlatego mówię jak komuś nie pasuje praca to brama cały dzień otwarta

anonim

(usunięte przez administratora)

Znajomy

Mało powiedziane dziwną!!!!! Ty wszystko odpisujesz a oni nic a bez podpisu papier nie wazny

Znajomy

Na papierach które przesyłają nie ma niczyjego podpisu tylko tylko zatrudniany musi nastawić podpisów że się na wszystko zgadza i dziwną stawką za godzinę ani brutto ani netto na umowie a z tego co wiem w Belgii na umowie pracownik ma podane netto na godzinę więc tą kwota potrzebna chyba dla pracodawcy belgijskiego??????? Żeby sobie myślał że tyle dostajesz

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Znajomy 08.02.2019 08:08

Dopiero po podpisaniu umowy przez pracownika umowa jest podpisywana przez pracodawcę

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Znajomy 08.02.2019 08:18

Jest to polska umowa w trybie oddelegowania nie belgijska więc nie mają tu zastosowania przepisy belgijskie

Dziwnaumowa

Dziwna polska umowa, w Belgii na jakiejś polskiej smieciowce

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Dziwnaumowa 12.02.2019 18:30

Szanowny Panie/Pani Dziwnaumowa Jest to polska umowa zlecenie, nie ma w niej nic dziwnego, jest to standardowy dokument. Jeżeli ktoś szuka innej formy zatrudnienia, życzymy powodzenia w poszukiwaniu pracy u innych pracodawców. SFS International

Ksiegowa
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 13.02.2019 10:20

Standardowy dokument to umowa o pracę, z opłaconymi pełnymi składkami ZUS,chorobowe itp

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Ksiegowa 13.02.2019 20:17

Szanowna Pani Księgowa, Proszę o uzupełnienie wiedzy z zakresu różnic pomiędzy umową zlecenie a umową o pracę oraz nie wprowadzanie innych osób w błąd. W przypadku umowy zlecenie odprowadzane są takie same składki jak przy umowie o pracę za wyjątkiem chorobowej. Składka chorobowa jest dobrowolna w przypadku umowy zlecenie, w momencie podpisania umowy dział kadr pyta każdą osobę czy życzy sobie potrącenia z wynagrodzenia na składkę chorobową (116zł). Jeżeli zdecyduje się Pani odprowadzać taką składkę, umowa o pracę i umowa zlecenie będą TAK SAMO oskładkowane. Główne różnice są zupełnie inne, np. brak płatnego urlopu oraz brak okresu wypowiedzenia umowy. W przypadku pytań prosimy o kontakt z działem kadr 0048221021163 lub 64 lub zachęcamy do lektury ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych na stronie sejmu http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU19981370887 Z wyrazami szacunku, SFS International

Lolo
@Znajomy 08.02.2019 08:08

A co z tą umową jest nie tak? Warto coś takiego podpisać? Ma się jakieś prawa na tej umowie?

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Lolo 14.02.2019 15:57

Z umową jest wszystko ok, oto różnice pomiędzy umową zlecenie a umową o pracę dla wyjaśnienia wszystkich wątpliwości https://www.infor.pl/prawo/praca/umowa-o-prace/774417,Roznice-miedzy-umowa-o-prace-a-zleceniem.html

Pytanie
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 14.02.2019 16:19

Dlaczego nie można na tej umowie być na chorobowym? W razie wypadku w Belgii?

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Pytanie 14.02.2019 21:57

Proszę przeczytać ze zrozumieniem artykuł https://www.infor.pl/prawo/praca/umowa-o-prace/774417,Roznice-miedzy-umowa-o-prace-a-zleceniem.html

Belg

Umowa którą dają to zwykła polska śmieciowa pracujesz w Belgii na jakiś warunkach polskich, nie masz Belgii socjalu ,podatku zwrotu, rodzinnego, zasiłku dla bezrobotnych a najważniejsze emerytury

Corr
@Belg 12.02.2019 20:20

Jeżeli ktoś jedzie na socjal, zasiłki, bezrobocie i chorobowe to lepiej niech nie wysyła do SFS swojego CV, i w ogóle do każdej pracy, tam nie szukają cwaniaków i nierobów. Przyjeżdżają tacy a my pracownicy musimy za nich zapier... bo księżniczka czy książe ma na wszystko wy.... A później dziwią się ze Polaków za granicą uważają za cwaniaków i nierobów, dziwne nie? hehehe

Bzdury
@Corr 13.02.2019 09:23

Nie wczuwając się w rolę jak się zamienimy i z biura pójdziesz na budowę albo zakład to porozmawiamy, a nie głupoty wypisujesz, jak ktoś zachoruje albo będzie miał wypadek to co? Sfs będzie mu płacił w Belgii?

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Bzdury 13.02.2019 09:57

Szanowny Panie/Pani Bzdury Firma SFS International opłaca dwa ubezpieczenia - ZUS polski (działa tak samo jak przy pracy w Polsce) oraz dodatkowo bezpłatnie ubezpieczenie Compensy. Nie ma problemu z opieką medyczną, zarówno w przypadku choroby jak i wypadku. Nasi koordynatorzy również pomogą na miejscu z formalnościami. W przypadku pytań, służymy kontaktem telefonicznym 0048221021163 lub 64 (dział kadr) SFS International

Hindia
@Corr 13.02.2019 09:23

Widać, masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Domaganie sie swoich praw, typu wszelkiego rodzaju świadczeń , które gwarantuje kodeks pracy i ustawy, to nie cwaniactwo. Jeśli natomiast uważasz, ze pracujesz za innych, to po co to robisz?

Nikola
@Belg 12.02.2019 20:20

Nie opłaca się pracować na polskiej smiecowce, nawet na zasiłek w Belgii nie pójdziesz, szkoda czasu, te umowy są dla januszy, jaki jest sens jechać do Belgii i pracować na polskiej smiecowce, gdzie emerytury itp

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Nikola 13.02.2019 19:58

Szanowna Pani Nikola, Jeżeli nie odpowiada Pani forma zatrudnienia oferowana przez firmę SFS International, nikogo nie zmuszamy do podpisania umowy i współpracy z naszą firmą. Prosimy o nie obrażanie naszych pracowników nazywając ich "januszami", forum nie jest miejscem do znieważania innych osób. Polska umowa zlecenie obliguje pracodawcę do odprowadzania składek emerytalnych OBOWIĄZKOWO, zatem składki są naliczane zgodnie z polskim prawem. W przypadku pytań prosimy o kontakt z działem kadr 0048221021163 lub 64 zamiast powielać wpisy o tej samej treści. Z poważaniem, SFS international

Asia

my też jedziemy na przędzalnię w parze od 15 :) to nasz pierwszy wyjazd za granicę do pracy, już nie możemy się doczekać :)

Namamana
@Asia 01.02.2019 15:54

My też mieliśmy zacząć pracę od 15 ale zadzwonili i powiedział i że projekt nie ruszy

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Namamana 11.02.2019 12:52

Witamy, W poniedziałek otrzymaliśmy informację z projektu, iż z przyczyn od nas niezależnych projekt na chwilę obecną niestety nie ruszy, start najwcześniej za miesiąc - półtora. Osobom zaakceptowanym na projekcie aktualnie oferujemy alternatywne miejsca zatrudnienia, w przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny. SFS International

Xd

My też z chłopakiem zaczynamy 15 :)

Izka

Ja jadę niedługo z chłopakiem, od 15 lutego otwierają nową linię. Moja koleżanka tam pracuje i poleciła mi ich. Mówili coś że szukają aż 20 osób.

Ktos

Jedzie ktoś niedługo na przedzalnie?

ROBSON

pracowalem na Exonie kilka miesiecy. uwazajcie pobieraja kaucje za sprzęt ale na szczeście jak oddasz sprzet to ci wreszcie zwroica. nie zostawiajcie na domkach bo mozę wam ktos zaje... kasa ok i nawet na czas, teraz jestem gdzie indziej bo robota sie skonczyla mówili ze beda dzwonic jak sie cos pojawi, narazie cisza

Robert
@ROBSON 23.01.2019 09:55

Była to Twoja pierwsza praca za pośrednictwem firmy SFS International? Mógłbyś napisać, jak to w ogóle się stało, że skorzystałeś z pracy akurat za ich pośrednictwem? Wspomniałeś o kaucji, którą pracodawca pobiera za sprzęt. Mam rozumieć, że chodzi tu o sprzęt, który jest niezbędny do pracy? Odpowiedz, proszę.

Obecny pracownik

Płacą na czas. Wypłaty miesięczne, można poprosić o zaliczkę. Panie w biurze miłe i kompetentne - chętnie pomogą. Jak ktoś chce jechać aby odpocząć i oczekiwać kokosów to zły adres. Żeby zarobić, trzeba się narobić -ale chyba to jest normalne. Zakwaterowania w porządku (na mięsie 2 osoby w 1 pokoju). Z brygadzistą też się można dogadać, docenia ludzi robotnych, lenie i kombinatorzy długo się nie utrzymują. I dobrze więcej pracy dla nas.

Fanta

A ja stanę w obronie SFS. Pracuję na przędzalni dosyć długo, już ze 2 lata będzie z małą przerwą bo musiałam zjechać do Polski. Atmosfera fajna, praca ok, w porównaniu z innymi pracami na produkcji tutaj jest dużo spokojniej. Są osoby co pracują tu od początku, awansowały na brygadzistów - więc się da. Kasa zawsze na czas, są nadgodziny, fajne rotacje. No i zakwaterowania też ok - pokoje jedynki i dwójki. Praca dla osób które szukają czegoś na stałe. Nie ma co marudzić, najważniejsze że da się dobrze zarobić.

Monika
@Fanta 09.01.2019 16:03

To bardzo miło z Twojej strony, że zechciałaś niejako "zrehabilitować" firmę SFS International. Co istotne, przedsiębiorstwo to działa przy międzynarodowych projektach w sektorze technicznym i przemyśle przetwarzającym surowce mięsne. Są w takich krajach jak: Holandia, Belgia, Niemcy i oczywiście Polska. Można zatem sądzić, iż naprawdę bardzo profesjonalni. A co z formą umowy? Można liczyć na jej stały rodzaj? Opisz nam, jak przedstawia się ta kwestia.

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Monika 21.01.2019 11:50

Firma oferuje umowę jako oddelegowanie. Oczywiście jest możliwość pracy na stałe.

Natalie

Ostatnio zaczęłam pracę na przędzalni, potwierdzam że wszystko jest ok.

an
@Natalie 11.01.2019 14:42

Witam, można prosić więcej informacji na temat tej pracy? jest potrzebne doświadczenie? jak z zarobkami?

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@an 18.01.2019 13:40

Witam. Nie trzeba mieć doświadczenia, zapewniamy przeszkolenie. Zarobki zależne od ilości przepracowanych godzin.

Ściema fotomontaż

Żenada, tę opinię, biuro atakuje

Gochy
Zweryfikowany użytkownik

Wszystkich chętnych do pracy przez firmę sfs zachęcam do kontaktu że mną znam pracę na ich projektach mój nr to 513 650 166 odpowiem na wszystkie pytania i te najtrudniejsze że szczegółami

Gochy
Zweryfikowany użytkownik

Wszystkich chętnych do pracy przez firmę sfs zachęcam do kontaktu że mną znam pracę na ich projektach mój nr to 513 650 166 odpowiem na wszystkie pytania i te najtrudniejsze szczerze i że szczegolami

Monter

Wszystkie negatywne informacje o sfs są usuwane, pracowałem u nich jako monter rusztowań, nie polecam, kasa się opóźniała, stawki niskie, brak zwrotów za paliwo, mieszkania oddalone i 49 km od miejsca oracy

Ruszt

Sfs rusztowania nie polecam, uwazac

Xxxx

Witam. Czy ktos pracuje na produkcji w zakładach przetwórstwa drobiu w Belgii miejscowość Maasmechelen? I moze udzielic oponi o tej pracy? Jakie zarobki itd? I rowniez chcialabym zapytac o zakwaterowania. Co sadzicie?

Bartosss
@Xxxx 03.12.2018 13:21

w masmechelen bedzie ok. ja pracowalem tam w wakacje bylem tez z innej agencji w poprzednie wakacje to mam porownanie. Trafil mi sie pokoj 2 tylko dla mnie :) :) ;) ale raczej jest 1 na dwoch. w 3 miechy zarobilem tyle co w polandii przez rok dodam ze jestem z malej miescwosci gdzie jest raczej ciezko z robota

Xxxx
@Bartosss 04.12.2018 08:20

A gdzie Pan mieszkal jezeli mozna zapytac? Czy praca jest ciezka?

Bartosss
@Xxxx 04.12.2018 17:18

Nie pamietam adresu ale ja mieszkalem w niemczech. super wrunki nie tak jak w mojej poprzedniej pracy gdzie byl jeden kibel i prysznic na szesciu. praca lekka duzo godzin bede jeszcze chcial z nimi wyjechac po swietach to moze sie spotkamy ;) :) :)

Zainteresowana

Sama sobie odpowiem na wczesniejsze pytanie. Pojechaliśmy z mężem przez firmę SFS do Holandi na projekt w pralni. Załatwiając prace super kontakt z biurem, odpowiedzi na wszystkie pytania uzyskałam albo telefonicznie albo mailowo. Po przyjezdzie do Holandi koszmar! Umowe podpisalismy po tygodniu pracy z holenderskim pośrednikiem. Warunki mieszkaniowe ok (usunięte przez administratora)Przyjechaly dwie osoby dla ktorych nie bylo pracy, inne dojeżdzały po 70 km w jedna strone . Ogolnie z projektu w jednym czasie zjechalismy w 9 osob do Polski. Z tego co wiem inne projekty są dobrze zorganizowane ale nasz to byla porażka , mielismy zarabiac 8 eu na reke a dostalismy jakies (usunięte przez administratora) eu. niewiem czy to wina posrednika holenderskiego czy SFS ale jeżeli SFS wysyła ludzi to chyba powinni zapewnic wszystko to co jest obiecane przed wyjazdem. Ogolnie jedna wielka porażka jesli chodzi o pralnie!

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Zainteresowana 02.10.2018 17:41

Witam Panią, z racji iż współpraca z konkretnie tym zakładem pracy nie spełniała naszych kryteriów i oczekiwań, zakończyliśmy współpracę z tym projektem. Dziękujemy za zgłoszenie uwag, w dalszym ciągu prowadzone są działania wyjaśniające. SFS International

Zainyrrrsowana
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 03.10.2018 12:59

Bardzo się cieszę że inne osoby nie zostaną wysłane do takiej pracy za tak marne wynagrodzenie jednak to nie zmienia faktu że będąc tam i mając chęć podjęcia innej pracy żadna inna oferta nie została nam zaproponowana że strony biura. No niestety nasza współpraca nie złożyła się i my jesteśmy bardzo niezadowoleni z firmy SfS.

Łukasz Antwerpia

Siema pracuje na projekcie nordvlees van gool co mi się podoba kasa na czas nawet i wcześniej wporzadku ekipa w pracy możliwość zaliczek co mi się nie podoba ze przy jezdzaja ludzie dopiero uczyć i spodziewają się od razu kokosý a kto musi to wszystko wysluchiwac pracownicy co dłużej pracują nie mówię narobić się trzeba Ale gdzie dają kasę za leżenie dlatego mówię jak komuś nie pasuje praca to brama cały dzień otwarta

Zainteresowana

Cześć, mam pytanie do ludzi którzy wyjeżdżali do pracy poprzez firmę SfS. Mamy zamiar z męzem zwolnić się z naszych zakładów pracy i pojechać do pracy z w/w firma, postawić wszystko na jedna karte i zaryzykować, pytanie tylko czy bedziemy tego żałować czy sie uda... Podrzućcie czy idzie zarobic i jakie są warunki. z góry dzięki !

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Zainteresowana 16.08.2018 15:55

Posiadamy wiele projektów, na pewno da się coś wybrać z naszej oferty. Zarobki zależne od projektów, ilości przepracowanych godzin, czy są akurat na tym projekcie godziny nocne itd. Jak ktoś chce wypracowywać nadgodziny - jest taka możliwość, a wtedy zarobki są na naprawdę wysokim poziomie. Zakwaterowania w pokojach maksymalnie 2 osobowych, PL koordynator. Jeżeli ktoś chce pracować i zostać na stałe, nie stwarza problemów - może liczyć na długofalową owocną współpracę.

anonymous
@Zainteresowana 16.08.2018 15:55

Witam czy ktoś może pracuje w Holandii przez firmę sfs International? Jakie są warunki mieszkaniowe?

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@anonymous 19.09.2018 22:17

Pokoje są jednoosobowe w przypadku zawodów takich jak spawacz, monter rusztowań czy izolacji.

Andzia

Pracował ktoś na przedzalni w Belgii? Jakie opinie?

LOLO
@Andzia 18.06.2018 16:50

Hej!!! Jak napisał wcześniej GREG, najlepszy projekt, ja bym sie nie zastanawiała tylko brała ta oferte!!! Jest teraz nabór?? Może i ja sie przeniose bo robie dla innej firmy i niestety jest straszna lipa...

Nienke
@Andzia 18.06.2018 16:50

Praca w przedzalni- moja opinia: pracuje w przedzalni juz 10 miesiecy dodam że pracuje tam tylko dla własnej satysfakcji i zajecia wolnego czasu oraz że pracuje przez belgijski interim. Firma bardzo przyjazna dla obcokrajowcow, osoby ktore angazuja sie w prace sa doceniane i szanowane. Jesli nie znasz jezyka musisz prubowac przez sfs, mnostwo ludzi z podstawowym polskim daje sobie tam rade. Jesli znasz jezyk i chcesz pracowac w przedzalni zastanow sie- czy to nie Ty powinnas wybrac biuro pracy(interim) przez jaki chcesz pracowac , jesli wybierzesz źle nie mozesz zmienic pośrednika( biura przez jakie pracujesz). Pamietaj ze ta firma poszukuje PRACOWNIKA, a nie biura pracy! Oczywiscie są zadowoleni z wspolpracy z SFS bo niesie obupulne korzysci, ale z wlasnego doswiadczenia wiem że osoby pracujace po kilka lat zaluja ze zwiazaly sie z wybranym przez siebie biurem poniewaz nie maja opcji pozostania w firmie jesli zapragna go zmienic, ja rowniez zaluje wyboru interimu! Spróbuj skontaktowac sie bezposrednio z firma chocby droga elektroniczna naprawde warto! Osoba rekrutujaca doceni zaangazowanie i twoje checi pracy w ich firmie, obiecuje że nic na tym nie stracisz! Warto!

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Nienke 02.08.2018 07:07

Oszustom - Firmie Interim - która nie wie jak szukać nowych jeleni do pracy w swojej firmie - dziękujemy za reklamę samych siebie! Widocznie macie zbyt wiele negatywów o sobie i nie wiecie jak znaleźć kolejne naiwne osoby. SFS jest liderem na projekcie w PEER- przędzalnia, mamy ten projekt od wielu lat, niektóre osoby pracują tam od samego początku za pośrednictwem naszej firmy, od przyszłego miesiąca będzie nabór kolejnych 20 osób (nowa linia) (usunięte przez administratora) Nie dajcie się zwieść pracownikom innych firm takich jak Interim wypisujących głupoty na forum tylko po to, aby przechwycić pracowników. SFS nie musi uciekać się do takich metod bo jest wypłacalny i zawsze wszystko się zgadza. Przestrzegam przed Interim, poczytajcie co ludzie piszą w tym temacie.

Pracownik
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 02.08.2018 08:31

Sfs International idealny nie jest, ,bo z wypłatami zawsze gdzieś ucieka te parę euro, ale niby wszystko ok. Aha jeszcze jedno, pisząc że lider od wielu lat to znaczy się 3 lata

PIP
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 02.08.2018 08:31

Jakim cudem pracują wiele lat? (usunięte przez administratora)

czarny

Pracwałem tam trzy miechy rok temu... robota jak robota trzeba zapierd... dobra kasa o ile robisz po 15-17 godzin a i zdarzalo sie wiecej... pieniadze na czas. mieszkanie na Parku jak najbardziej pozytwne... tylko jeden minus ze zwalniali tami ludzi za byle co... hehe naprawde za drobnostki mi sie udalo przepracowac .. sam sie puzniej podalem do Dymisji hehe pozdrawiam i powodzenia zycze...

pracownik

NIE POLECAM PRACY NA PROJEKCIE PAAS FOOD INDUSTRIES. ZDECYDOWANIE NAJGORSZY ZAKŁAD W KTÓTYM KIEDYKOLWIEK PRACOWAŁAM. (usunięte przez administratora)

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@pracownik 14.05.2018 13:07

Pani K. M., obydwie strony wiedzą jakie były powody niezadowolenia pracodawcy z Pani jako pracownika. Jeżeli ma Pani jakieś pytania prosimy o kontakt telefoniczny 0048221021164. Z poważaniem, SFS International

pracownik
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 14.05.2018 16:51

Powody niezadowolenia?? Ja sama się zwolniłam z tej waszej pracy. Oskarżenia były niesłuszne dlatego tego tak nie zostawię, ale jak chce się ukraść zarobione pieniądze to coś trzeba wymyślić. Banda oszustów. Widzę również, że niewygodne zdania zostały usunięte w moim komentarzu.

pracownik
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 14.05.2018 16:51

Skoro były jakieś 'powody niezadowolenia' to dlaczego chcieliście żebym została, oraz w dalszym ciągu dostaje maile z ofertami pracy, które zrzucam do folderu , spam'. Pozdrawiam :)

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@pracownik 14.05.2018 17:19

Szanowna Pani, nie jest to możliwe aby dostawała Pani nasze oferty, byli pracownicy nie otrzymują takowych ofert. Oferty są kierowane tylko do kandydatów. Z poważaniem, SFS International

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@pracownik 14.05.2018 17:14

Szanowna Pani, zapewniamy że decyzje podjęte przez firmę SFS International nie są bezpodstawne. Informujemy, że administrator strony czyli GOWORK ma prawo do moderacji opinii wg regulaminu.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w SFS International Sp. z o.o. Sp.K?

GREG

Wie ktoś coś na temat projektu w przedzalni w Belgii /

Obecny pracownik
@GREG 13.04.2018 12:18

Bardzo dobry projekt, chyba najlepszy w SFS. Pracuję już ponad 2 lata. Dobra kasa, pieniądze zawsze na czas. Stały grafik, kwatera bardzo blisko. Jeżeli chce ci się pracować to jak najbardziej warto jechać. A takich co narzekają to zawsze są, jak się komuś nie chce robić to niech siedzi w domu.

GREG
@Obecny pracownik 13.04.2018 14:41

Dzięki piękne za odpowiedź

Darek

To kpina nie agencja co innego obiecują a jest Nie Polecam

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Darek 07.04.2018 11:43

Szanowny Panie Dariuszu, zachęcam do kontaktu telefonicznego z nasza firmą, 221021160. Chciałabym się dowiedzieć, jakie rozbieżności w przedstawianej ofercie a stanem fatycznym Pan zauważył. Z poważaniem, SFS International

Z branży.

W branży monter _spawacz to u nich szału niema -jeszcze własne narzędzia i samochód ...Są lepsi .

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Z branży. 24.03.2018 10:08

Szanowny Panie, jeśli chodzi o ofery pracy dla Spawaczy, na pewno nie wymagamy żadnych narzędzi. Samochód jest mile widziany. W tym tygodniu rozpoczął pracę Pan bez samochodu. Jedynie czego wymagamy to odpowiednie doświadczenie, uprawnienia oraz znajomość języka obcego.

Mirek umer

Co to za biuro jak nikt nie odbiera telefonow!

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Mirek umer 09.03.2018 16:37

Dziękujemy za zgłoszenie usterki telefonów. Gdy numer był zajęty pojawiał się sygnał jakby nikt nie odbierał. Teraz sygnał jest poprawny.

anonim

(usunięte przez administratora)

kwiatek

szkoda nerwów i brak godzin praca po 4-5h max 5,5 , wymagania nieziemskie praca brudna i jest bardzo zimno.

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@kwiatek 12.03.2018 18:19

Posiadamy wiele projektów, wystarczy zwrócić się z prośbą o ewentualną zmianę projektu na inny. Prośby należy kierować do koordynatora projektu.

Dziku

jak wygląda praca na obecną chwilę przy szaszłykach w sfs proszę o szczere opinie bo nie chcę zmieniać roboty na jeszcze gorszą proszę o szybkie opinie bo za tydzień będę miał być już na miejscu ???

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Dziku 05.03.2018 16:36

Wystarczy zadzwonić. Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021161/60 . Mail: praca@sfsinternational.pl ; Podamy wszystkie szczegóły. Z poważaniem SFS International

Nn

Można jakieś szczegoly?nie chciał bym na darmo jechać

Byly pracownik
@Dziku 05.03.2018 16:36

A do tego nikt nie poda ilosci przepracowanych godzin.....

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Byly pracownik 18.03.2018 20:25

W celu weryfikacji ilości przepracowanych godzin zawsze można zwrócić się o kontakt do działu płac 00482210221335 oraz dodatkowo do koordynatora na projekcie

SFS International Sp. z o.o. S

Praca w sektorze technicznym oraz produkcyjnym. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na praca@sfsinternational.pl Osoby bez CV nie będą brane pod uwagę. Informujemy, że kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Zostaw opinię o SFS International Sp. z o.o. Sp.K - Stara Iwiczna

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K