Opinie o SFS International Sp. z o.o. Sp.K

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K

Bartosz

Czyżby SFS International nie miała zupełnie nowych ofert pracy? Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może ktoś ma informacje o ewentualnych potrzebach bardzo proszę podzielić się na forum ta wiedzą. Dobrze jest usłyszeć od pracowników kilka istotnych uwag!

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
@Bartosz 17.10.2017 21:09
Czyżby SFS International nie miała zupełnie nowych ofert pracy? Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może ktoś ma informacje o ewe...

Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021161/60; 668153416 ; 733881106 . Mail: praca@sfsinternational.pl ; Podamy wszystkie szczegóły ofert. Z poważaniem SFS International

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@Bartosz 17.10.2017 21:09
Czyżby SFS International nie miała zupełnie nowych ofert pracy? Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może ktoś ma informacje o ewe...

Zapraszam do odwiedzenia naszej strony https://www.facebook.com/SFSinternationalPL/ znajdzie Pan tam nowe oferty pracy. Także świeża oferta znajduje się na naszej stronie http://www.sfsinternational.pl/pl/ Pozdrawiam

Daniel

SFS International to fajna agencja, polecam pracę

Daniel

Czy SFS ma jakieś nowe oferty pracy w Kalmthout?.

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
@Daniel 06.10.2017 09:35
Czy SFS ma jakieś nowe oferty pracy w Kalmthout?.

Mamy aktualnie kilka ofert pracy na różne stanowiska. Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021160. Mail: praca@sfsinternational.pl ; Podamy wszystkie szczegóły ofert. Z poważaniem SFS International

Daniel

Czy jesteście pewni, że nie można o SFS International napisać coś pozytywnego? Z moich informacji wiem, że mają dobrą opinię jako pracodawca. To , że czasami coś nie wyszło tak jak powinno nie znaczy, że są złą firmą!!

szpakos

Orientuje sie ktos jak z praca w tej firmie na stanowisku monter rusztowan? Jaka stawka i co ile zjazdy do polski??

SFS International Sp. z o.o. Sp.K
pracodawca
@szpakos 28.09.2017 09:49
Orientuje sie ktos jak z praca w tej firmie na stanowisku monter rusztowan? Jaka stawka i co ile zjazdy do polski??...

Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021161; 668153416 ; 733881106 . Mail: praca@sfsinternational.pl ; Podamy wszystkie szczegóły oferty dla Monterów Rusztowań. Z poważaniem SFS International

sandi
@SFS International Sp. z o.o. Sp.K 28.09.2017 12:05
Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021161; 668153416 ; 733881106 . Mail: praca@sfsinte...

witam nie pracowalam nigdy przez ta firme ale pozostawia wiele do myslenia, np czemu umowy sa po polsku jak powinny byc belgijskie np jesli oferuja prace w belgi??oraz tlumaczona jako polska ,oraz tak niska stawka?? zdecydowanie niska skoro w holandi placa np(usunięte przez administratora) netto to belgia ma zawsze stawki wyzsze w zaleznosci od pracy ale dla mie (usunięte przez administratora)jest bardzo malo....

Bernard

Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Każdy może mieć jakieś swoje wpadki, nieuczciwe jest ocenianie firmy tylko na tej podstawie. Myślę, że powinniście rozmawiać z kompetentnymi osobami, które mogą coś zmienić na dobre.

Aneta

@Krzysiek1234, co możesz powiedzieć ogólnie na temat SFS International, o warunkach pracy jakie tutaj masz zagwarantowane? Rozumiem, że wzburza Cię zachowanie innych pracowników, jednak nie jest to miejsce na wytykanie im błędów, tak bezpośrednio. Lepiej byłoby gdyby inni mogli poznać ogólny obraz firmy.

Aneta

@Bożeby a czy te buty można chociaż potem ze sobą zabrać? Skoro za nie uiszczasz opłatę - pewnie tak. Tylko pytanie - skąd firma w takim razie miała używane buty, skoro to jej stała praktyka?

Danisia

SFS International ma bardzo różne opinie na tym wątku. Szukając pracy dowiedziałem się, że są dobrym pracodawcą. Wiadomo jest jedno, że nie ma idealnych firm i może się coś nie podobać pracownikom, trzeba poprawiać!

Aneta

@kostek o jakich problemach z wynagrodzeniem mówisz? Czy problem polega na braku terminowości wypłat? Jeżeli możesz, to opowiedz więcej, aby każdy zrozumiał, na czym twoim zdaniem polega problem.

Dereń

SFS ma sporo ofert pracy. Słyszałem, że są dobrzy a co wy na to?

Czesio

Witam pracował ktoś na rusztowaniach przez pośrednictwo sfs? Jakie stawki dają na początek, jak zakwaterowanie dojazd itp?

Aneta

@Andrzej jeśli możesz rozwinąć swoją wypowiedź, to chętnie usłyszymy co sprawia, że praca w tej firmie jest godna polecenia. Co pozytywnie wyróżnia ją jako pracodawcę?

Andrzej

Mi się tam pracowało krótko, ale dobrze, mogę polecić.

Pablo
@Andrzej 11.07.2017 21:54
Mi się tam pracowało krótko, ale dobrze, mogę polecić.

Szybki andrzej to ty ? Wracaj...

Darecki

Czy SFS International ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałem również dobre rzeczy o nich ale nic nie omeg namierzyć. Może ktoś wie i mógłby podzielić się na forum wiedzą ? Będę bardzo wdzięczny za info.

Dobruk

Nie mogę znaleźć ich nowych ofert pracy, słyszałam sporo dobrego oraz jak to mają dużo fajnych robót.

anss
@Dobruk 11.06.2017 22:44
Nie mogę znaleźć ich nowych ofert pracy, słyszałam sporo dobrego oraz jak to mają dużo fajnych robót.

hej, wiesz cos wiecej o tej agencjii ? ja tez czytalam duzo dobrych opini ale chciala bym porozmawiac z kims kto mial z nimi do czynienia :)) podac Ci nr z ktoreko rekrutor do mnie dzwonil ?? napisz na meila ania.pieterczyk@wp.pl . Pozdrawiam

anss
@Dobruk 11.06.2017 22:44
Nie mogę znaleźć ich nowych ofert pracy, słyszałam sporo dobrego oraz jak to mają dużo fajnych robót.

hej, wiesz cos wiecej o tej agencjii ? ja tez czytalam duzo dobrych opini ale chciala bym porozmawiac z kims kto mial z nimi do czynienia :)) podac Ci nr z ktorego rekrutant do mnie dzwonil ?? napisz na meila ania.pieterczyk@wp.pl . Pozdrawiam

anss

hej wybieram sie z chlopakiem, do pakowania szeszlykow, mozecie powiedziec co nieco, jak wyglada praca? jak z kasa itp ?? mam do wyboru lub mieszkac na sluzbowym lub dojezdzac 70 km w jedna strone codziennie wiec chciala bym jeszcze co nieco w warunkach mieszkaniowych, pozdrawiam :)

Darek

Czy z całą pewnością nie da się powiedzieć coś dobrego o firmie SFS International? Praca przy mięsie nie jest lekka to prawda. Ale to było wiadomo przy umowie.

@s

Omiac SFS.

Aneta

Nie polecam SFS.

gerard
@Aneta 27.04.2017 16:31
Nie polecam SFS.

Ile tam pracowałas

Mariusz Galczak

Praca przy kurczakach nie polecam SFS. Pieniądze i stawka nie ta.

lucek

SFS omijać szerokim lukiem.

Aneta

Nie mam się czym pochwalić.

Aneta

@Dariusz Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Monter rusztowańdo pracy w Antwerpii. Zamierzasz aplikować? Więcej informacji znajdziesz klikając w zakładkę oferty pracy.

Dariusz

SFS nie ma nowych ofert pracy, jestem zaskoczony. Może wiecie co się dzieje? Dlaczego nie mają nowych propozycji?

Mariusz

Lud na ścianach jak byłem zima mieszkania iglo.

seba

Firma nie ma projektow

Aneta

@Aleksanderdługo pracowałeś w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na oferowanych warunków pracy oraz benefitów zapewnianych pracownikom.

Aneta

@byly pracownik co podobało Ci się w pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach pracy i atmosferze w firmie?

Tatarak

Widziałem ostatnio ofertę pracy w przędzalni w Peer czy to jeszcze aktualne? Słyszałem że tam jest super, ludzie zadowoleni . Zarobki dobre i warunki mieszkaniowe również. Jak ktoś wie proszę o info?

ex sfs
@byly pracownik 23.02.2017 21:56
SFS POLECAM ,PRACA W PRZĘDZALNI SUPER AGENCJA NAPRAWDĘ DOBRA SOLIDNA RZETELNA JEDYNIE JAK PORADZĘ TO UWAŻAJ NA ARTURA JEST FA...

Artura już niema także jest super.

XXX
@ex sfs 17.10.2017 11:15
Artura już niema także jest super.

Nie jest super i już super nie będzie.

Doradca

W naszych zakładach mięsnych też trzeba się zdrowo nadźwigać a jakie mamy zarobki? Każdy ma swoją kalkulację ale jak by nie liczyć firma daje możliwość wyboru.

Robertos

Nic se obiektywnego tu nie dowiesz wszystko usuwają

Dobruk
@Robertos 17.12.2016 17:09
Nic se obiektywnego tu nie dowiesz wszystko usuwają

Ja nie zgadzam sie z Twoim postem. Pracuję i jestem bardzo zadowolona. Nie lubię jak ktoś dla zabawy oczernia dobre firmy. Sprawdziłeś , że usuwają wpisy skoro tak twierdzisz? A ja myślę, że byłeś kiepski w pracy.

gtrfe

hej widze ze od nich pojaiwla się calkeim spora rekutacja i to glownie za grancia jakby ktoś był zainteresowany

poo

mieszkalem na osrodku wczasowym w miejscowosci Hoeven a pracowalem w belgii. (usunięte przez administratora)

bart
@poo 27.08.2016 23:30
mieszkalem na osrodku wczasowym w miejscowosci Hoeven a pracowalem w belgii. (usunięte przez administratora)...

i jak tam jest

rabarbaaar

mam kilka pytan moze ktos mi odpowie. Kiedys bylem juz w sfs jako pracownik na mięsie pakowanie itp. Jak teraz to wygląda ? Jak wygląda umowa ? Jak wygląda kasa? co to znaczy ze sa polscy brygadzisci? bo kiedys ich nie było .. Jak z mieszkaniami na dzien dzisiejszy? z gory dziekuje bo wybieram sie ponownie

bylem

omijać szerokim łukiem

Dodaj

(usunięte przez administratora) kasa marna nic z tego nie polecam.narka

pracus

pracowalem przez sfs i chetnie bym wyjechal ponownie tylko stracilem kontakt. fakt ze mi sie troche nie fartnelo bo chcialem prace na stale a trafilem na sezonowke ale ze wzgledu na pogode podziekowali nam za prace. ale firme polecam wyplaty na czas i stawki zgodnie z umowa. jak ktos chce pracowac to bedzie pracowal.

mateo

jaka jest stawka netto jesli chcesz jechac pracowac przy mięsie? jak z wypłacaniem i zakwaterowaniem?

anonim

(usunięte przez administratora)

mateo

a jaka jest stawka dla osob ktore jada pracowac w branży mięsnej ?

janusz

czy może ktoś się podzielić opinią o pracy na stanowisku Młodszy specjalista techniczno-handlowy ? ponieważ widzę, ze rekrutują ...

kokoszko

witam wybieramsie do pracy przy pakwaniu miesa jak tam jest

gerard
@kokoszko 28.12.2015 23:16
witam wybieramsie do pracy przy pakwaniu miesa jak tam jest

Czy tam warto jechać

anoano

masz racje Marcin Polacy za granicą to temat rzeka . Sfs jest w porządku i nie tzreba się martwiec jesli ktos jedzie pracowac to zarobi to co ma zarobic a koordynator (usunięte przez administratora) . jest jaki jest i nic sie nie poradzi

matrix

Właśnie wróciłem po 11 tygodniowym kontrakcie i stwierdzam,że praca ok,wypłata na czas!Nikt za nikogo nie sprząta więc pomyśl człowieku o czym Ty piszesz,chyba jakaś próba obczernienia firmy SFS!!!Szczerze polecam firmę

jan
@matrix 17.12.2015 20:18
Właśnie wróciłem po 11 tygodniowym kontrakcie i stwierdzam,że praca ok,wypłata na czas!Nikt za nikogo nie sprząta więc pomyśl c...

to czemu wrociles?

anonim

(usunięte przez administratora)

majka

Max mylisz sie nie pracuje w sfs nie jestem nawet z Warszawy tylko z zupelnie innego regionu kraju. Napisałam prawde moj maz pracowal w sfs od lutego do listopada wiec napisalam o tym co przez ten czas w moim i jego odczuciu było a firma jest pozytywna pod wzgledem wyplacalnosci i kontaktu .dziekuje za uwage pozdrooo

ms

Ktoś pracował w Lochristi?? teraz oferta na pakowanie i etykietowanie produktów mięsnych a także na wózek widłowy. Wybieram się tam, ale nie wiem jak tam jest.

białystok
@ms 15.12.2015 11:56
Ktoś pracował w Lochristi?? teraz oferta na pakowanie i etykietowanie produktów mięsnych a także na wózek widłowy. Wybieram się...

Czy ktoś może napisać jak ta firma , czy jest wiarygodna, jak praca przy mięsie jak duże paczki . (usunięte przez administratora) jak wygląda praca na mięsie. z góry dzięki

Doradca
@białystok 09.12.2016 10:52
Czy ktoś może napisać jak ta firma , czy jest wiarygodna, jak praca przy mięsie jak duże paczki . (usunięte przez administra...

Myślę,ąa takie odczucie ale bardzo często sami sobie na to zapracowują!! Jak idziesz do pracy przy mięsie to wiadomo, że praca do lekkich nie należy. Jeśli lubisz ją to na pewno dasz radę i zarobki zrekompensują pozostałe wady pracy za granicą!! Powodzenia

truee

rotacja taka ze ciezko znalezc kogos kto pracuje 3 miesiace.to chyba wystarczy dla tych co mysla

do truee
@truee 29.11.2015 21:47
rotacja taka ze ciezko znalezc kogos kto pracuje 3 miesiace.to chyba wystarczy dla tych co mysla

dokładnie bynajmiej w mięsie . nie wypowiem się jak jest w przemyśle . ale w mięsie nie zarobicie jak na za graniczne zarobki niestety , nie warto za taką cenę mieć np. rozłąki z rodziną i siedziec gdzies na zadupiu.

Sandra
@do truee 30.11.2015 08:59
dokładnie bynajmiej w mięsie . nie wypowiem się jak jest w przemyśle . ale w mięsie nie zarobicie jak na za graniczne zarobki n...

Zastanawiam się, czy Ci, którzy wypowiadają się na temat pracy przy mięsie, wogole mieli z tym styczność.. Ja pracuje w Belgii przy mięsie przez SFS i nie narzekam! Praca nie jest ciężka i za te pieniądze, które mi płacą jestem bardzo zadowolona. No ale nie mam na myśli ludzi, których miałam okazję poznać. Pseudo księżniczki i kozacy co to wymagania mają jak by bosami byli. Pracować się nie chce ale pieniądze to i owszem i jeszcze oczekują, że za ich pseudo pracę będą im płacić no to przepraszam bardzo. Nie ta droga. Skoro stać was na coś lepszego to szukajcie aż znajdziecie.. Tylko nie komentuje i nie obrażanie ludzi, którzy pracują tu bo chcą. Bo my nie narzekamy i opłaca nam się to!!

neeo

Spawacze itp moze tak ale na mięso jechac za granice za te zarobki to trzeba miec cos nie tak z głową.

Sandra
@neeo 27.11.2015 09:42
Spawacze itp moze tak ale na mięso jechac za granice za te zarobki to trzeba miec cos nie tak z głową....

Ja pracuje przy mięsie i nie mam nic z głową. Praca lekka i fajna. No chyba, że ktoś jest totalnym lekiem bądź księżniczka a były i takie tu osoby to sory!! Ale takich ludzi to nic nie zadowoli.

anonim

(usunięte przez administratora)

leon
@leon 24.11.2015 17:59
ja bynajmiej pracowałem w Lochristi , Bgmc

chcesz więcej info to mozesz podac maila

ms
@leon 24.11.2015 18:05
chcesz więcej info to mozesz podac maila

piotrek1990161@wp.pl Własnie wybieram sie tam, jak tam jest?

alex

jjkl a gdzie pracowałeś w Belgi jako kto przy mięsie

Zostaw opinię o SFS International Sp. z o.o. Sp.K - Stara Iwiczna

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K