SFS International

• Kolonia Lesznowola
  • Nowa Wola
  • Jazgarzewszczyzna
  • Józefosław
Warszawa - Sfs Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Stara Iwiczna
  5. Opinie o SFS International Sp. z o.o.

Opinie o SFS International Stara Iwiczna

Nie przegap nowości o SFS International Sp. z o.o.!

Daniel

06.10.2017 09:35

Czy SFS ma jakieś nowe oferty pracy w Kalmthout?.
    SFS International Sp. z o.o. Sp.K

06.10.2017 10:43

Mamy aktualnie kilka ofert pracy na różne stanowiska. Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021160. Mail: [email protected] ; Podamy wszystkie szczegóły ofert. Z poważaniem SFS International
    Daniel

30.09.2017 19:56

Czy jesteście pewni, że nie można o SFS International napisać coś pozytywnego? Z moich informacji wiem, że mają dobrą opinię jako pracodawca. To , że czasami coś nie wyszło tak jak powinno nie znaczy, że są złą firmą!!
    szpakos

28.09.2017 09:49

Orientuje sie ktos jak z praca w tej firmie na stanowisku monter rusztowan? Jaka stawka i co ile zjazdy do polski??

28.09.2017 12:05

Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021161; 668153416 ; 733881106 . Mail: [email protected] ; Podamy wszystkie szczegóły oferty dla Monterów Rusztowań. Z poważaniem SFS International
    sandi

11.11.2017 14:52

witam nie pracowalam nigdy przez ta firme ale pozostawia wiele do myslenia, np czemu umowy sa po polsku jak powinny byc belgijskie np jesli oferuja prace w belgi??oraz tlumaczona jako polska ,oraz tak niska stawka?? zdecydowanie niska skoro w holandi placa np(usunięte przez administratora) netto to belgia ma zawsze stawki wyzsze w zaleznosci od pracy ale dla mie (usunięte przez administratora)jest bardzo malo....
    Bernard

12.09.2017 11:35

Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Każdy może mieć jakieś swoje wpadki, nieuczciwe jest ocenianie firmy tylko na tej podstawie. Myślę, że powinniście rozmawiać z kompetentnymi osobami, które mogą coś zmienić na dobre.
    Danisia

25.08.2017 23:15

SFS International ma bardzo różne opinie na tym wątku. Szukając pracy dowiedziałem się, że są dobrym pracodawcą. Wiadomo jest jedno, że nie ma idealnych firm i może się coś nie podobać pracownikom, trzeba poprawiać!
    Dereń

09.08.2017 15:00

SFS ma sporo ofert pracy. Słyszałem, że są dobrzy a co wy na to?
    Czesio

28.07.2017 12:32

Witam pracował ktoś na rusztowaniach przez pośrednictwo sfs? Jakie stawki dają na początek, jak zakwaterowanie dojazd itp?
    Andrzej

11.07.2017 21:54

Mi się tam pracowało krótko, ale dobrze, mogę polecić.
    Pablo

25.08.2017 22:42

Szybki andrzej to ty ? Wracaj...
    Darecki

18.06.2017 19:07

Czy SFS International ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałem również dobre rzeczy o nich ale nic nie omeg namierzyć. Może ktoś wie i mógłby podzielić się na forum wiedzą ? Będę bardzo wdzięczny za info.
    Dobruk

11.06.2017 22:44

Nie mogę znaleźć ich nowych ofert pracy, słyszałam sporo dobrego oraz jak to mają dużo fajnych robót.

12.06.2017 13:22

hej, wiesz cos wiecej o tej agencjii ? ja tez czytalam duzo dobrych opini ale chciala bym porozmawiac z kims kto mial z nimi do czynienia :)) podac Ci nr z ktoreko rekrutor do mnie dzwonil ?? napisz na meila [email protected] . Pozdrawiam

12.06.2017 13:23

hej, wiesz cos wiecej o tej agencjii ? ja tez czytalam duzo dobrych opini ale chciala bym porozmawiac z kims kto mial z nimi do czynienia :)) podac Ci nr z ktorego rekrutant do mnie dzwonil ?? napisz na meila [email protected] . Pozdrawiam

09.06.2017 14:46

hej wybieram sie z chlopakiem, do pakowania szeszlykow, mozecie powiedziec co nieco, jak wyglada praca? jak z kasa itp ?? mam do wyboru lub mieszkac na sluzbowym lub dojezdzac 70 km w jedna strone codziennie wiec chciala bym jeszcze co nieco w warunkach mieszkaniowych, pozdrawiam :)
    Darek

05.05.2017 22:26

Czy z całą pewnością nie da się powiedzieć coś dobrego o firmie SFS International? Praca przy mięsie nie jest lekka to prawda. Ale to było wiadomo przy umowie.
    @s

06.06.2017 08:46

Ile tam pracowałas
    Mariusz Galczak

27.04.2017 12:18

Praca przy kurczakach nie polecam SFS. Pieniądze i stawka nie ta.
    lucek

26.04.2017 19:26

SFS omijać szerokim lukiem.
    Aneta

23.04.2017 09:55

Nie mam się czym pochwalić.
    Dariusz

09.04.2017 18:51

SFS nie ma nowych ofert pracy, jestem zaskoczony. Może wiecie co się dzieje? Dlaczego nie mają nowych propozycji?
    Mariusz

28.03.2017 21:30

Lud na ścianach jak byłem zima mieszkania iglo.
    seba

26.03.2017 17:23

Firma nie ma projektow

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SFS International?

Tatarak

30.01.2017 22:10

Widziałem ostatnio ofertę pracy w przędzalni w Peer czy to jeszcze aktualne? Słyszałem że tam jest super, ludzie zadowoleni . Zarobki dobre i warunki mieszkaniowe również. Jak ktoś wie proszę o info?
    ex sfs

17.10.2017 11:15

Artura już niema także jest super.
    XXX

18.10.2017 11:35

Nie jest super i już super nie będzie.
    Doradca

24.01.2017 19:42

W naszych zakładach mięsnych też trzeba się zdrowo nadźwigać a jakie mamy zarobki? Każdy ma swoją kalkulację ale jak by nie liczyć firma daje możliwość wyboru.
    Robertos

17.12.2016 17:09

Nic se obiektywnego tu nie dowiesz wszystko usuwają
    Dobruk

12.01.2017 14:13

Ja nie zgadzam sie z Twoim postem. Pracuję i jestem bardzo zadowolona. Nie lubię jak ktoś dla zabawy oczernia dobre firmy. Sprawdziłeś , że usuwają wpisy skoro tak twierdzisz? A ja myślę, że byłeś kiepski w pracy.
    gtrfe

05.10.2016 19:06

hej widze ze od nich pojaiwla się calkeim spora rekutacja i to glownie za grancia jakby ktoś był zainteresowany
    poo

27.08.2016 23:30

mieszkalem na osrodku wczasowym w miejscowosci Hoeven a pracowalem w belgii. (usunięte przez administratora)
    bart

09.12.2016 07:17

i jak tam jest
    rabarbaaar

16.08.2016 10:03

mam kilka pytan moze ktos mi odpowie. Kiedys bylem juz w sfs jako pracownik na mięsie pakowanie itp. Jak teraz to wygląda ? Jak wygląda umowa ? Jak wygląda kasa? co to znaczy ze sa polscy brygadzisci? bo kiedys ich nie było .. Jak z mieszkaniami na dzien dzisiejszy? z gory dziekuje bo wybieram sie ponownie

Kontakt - SFS International Sp. z o.o.

Nowa 6 05-500 Stara Iwiczna

Branża główna: Przetwórstwo mięsne
    bylem

26.06.2016 19:12

omijać szerokim łukiem
    Dodaj

22.06.2016 17:46

(usunięte przez administratora) kasa marna nic z tego nie polecam.narka
    pracus

11.06.2016 19:54

pracowalem przez sfs i chetnie bym wyjechal ponownie tylko stracilem kontakt. fakt ze mi sie troche nie fartnelo bo chcialem prace na stale a trafilem na sezonowke ale ze wzgledu na pogode podziekowali nam za prace. ale firme polecam wyplaty na czas i stawki zgodnie z umowa. jak ktos chce pracowac to bedzie pracowal.
    mateo

17.02.2016 08:00

jaka jest stawka netto jesli chcesz jechac pracowac przy mięsie? jak z wypłacaniem i zakwaterowaniem?

16.02.2016 11:23

mateo

17.02.2016 07:55

a jaka jest stawka dla osob ktore jada pracowac w branży mięsnej ?
    janusz

03.02.2016 15:35

czy może ktoś się podzielić opinią o pracy na stanowisku Młodszy specjalista techniczno-handlowy ? ponieważ widzę, ze rekrutują ...
    kokoszko

28.12.2015 23:16

witam wybieramsie do pracy przy pakwaniu miesa jak tam jest
    gerard

06.06.2017 08:30

Czy tam warto jechać
    anoano

22.12.2015 18:59

masz racje Marcin Polacy za granicą to temat rzeka . Sfs jest w porządku i nie tzreba się martwiec jesli ktos jedzie pracowac to zarobi to co ma zarobic a koordynator (usunięte przez administratora) . jest jaki jest i nic sie nie poradzi
    matrix

17.12.2015 20:18

Właśnie wróciłem po 11 tygodniowym kontrakcie i stwierdzam,że praca ok,wypłata na czas!Nikt za nikogo nie sprząta więc pomyśl człowieku o czym Ty piszesz,chyba jakaś próba obczernienia firmy SFS!!!Szczerze polecam firmę
    jan

17.12.2015 21:38

to czemu wrociles?

16.12.2015 07:22

majka

16.12.2015 08:47

Max mylisz sie nie pracuje w sfs nie jestem nawet z Warszawy tylko z zupelnie innego regionu kraju. Napisałam prawde moj maz pracowal w sfs od lutego do listopada wiec napisalam o tym co przez ten czas w moim i jego odczuciu było a firma jest pozytywna pod wzgledem wyplacalnosci i kontaktu .dziekuje za uwage pozdrooo
    ms

15.12.2015 11:56

Ktoś pracował w Lochristi?? teraz oferta na pakowanie i etykietowanie produktów mięsnych a także na wózek widłowy. Wybieram się tam, ale nie wiem jak tam jest.
    białystok

09.12.2016 10:52

Czy ktoś może napisać jak ta firma , czy jest wiarygodna, jak praca przy mięsie jak duże paczki . (usunięte przez administratora) jak wygląda praca na mięsie. z góry dzięki
    Doradca

21.01.2017 10:36

Myślę,ąa takie odczucie ale bardzo często sami sobie na to zapracowują!! Jak idziesz do pracy przy mięsie to wiadomo, że praca do lekkich nie należy. Jeśli lubisz ją to na pewno dasz radę i zarobki zrekompensują pozostałe wady pracy za granicą!! Powodzenia
    truee

29.11.2015 21:47

rotacja taka ze ciezko znalezc kogos kto pracuje 3 miesiace.to chyba wystarczy dla tych co mysla
    do truee

30.11.2015 08:59

dokładnie bynajmiej w mięsie . nie wypowiem się jak jest w przemyśle . ale w mięsie nie zarobicie jak na za graniczne zarobki niestety , nie warto za taką cenę mieć np. rozłąki z rodziną i siedziec gdzies na zadupiu.
    Sandra

29.01.2017 15:53

Zastanawiam się, czy Ci, którzy wypowiadają się na temat pracy przy mięsie, wogole mieli z tym styczność.. Ja pracuje w Belgii przy mięsie przez SFS i nie narzekam! Praca nie jest ciężka i za te pieniądze, które mi płacą jestem bardzo zadowolona. No ale nie mam na myśli ludzi, których miałam okazję poznać. Pseudo księżniczki i kozacy co to wymagania mają jak by bosami byli. Pracować się nie chce ale pieniądze to i owszem i jeszcze oczekują, że za ich pseudo pracę będą im płacić no to przepraszam bardzo. Nie ta droga. Skoro stać was na coś lepszego to szukajcie aż znajdziecie.. Tylko nie komentuje i nie obrażanie ludzi, którzy pracują tu bo chcą. Bo my nie narzekamy i opłaca nam się to!!
    neeo

27.11.2015 09:42

Spawacze itp moze tak ale na mięso jechac za granice za te zarobki to trzeba miec cos nie tak z głową.
    Sandra

29.01.2017 15:44

Ja pracuje przy mięsie i nie mam nic z głową. Praca lekka i fajna. No chyba, że ktoś jest totalnym lekiem bądź księżniczka a były i takie tu osoby to sory!! Ale takich ludzi to nic nie zadowoli.

24.11.2015 06:50

leon

24.11.2015 18:05

chcesz więcej info to mozesz podac maila
    ms

15.12.2015 11:49

[email protected] Własnie wybieram sie tam, jak tam jest?

Zostaw merytoryczną opinię o SFS International Sp. z o.o.

Oferty pracy - SFS International Sp. z o.o.

Pracownik sprzątający pomieszczenia socjalne i przemysłowe

Veldhoven

Pracownik magazynowy

Stryków

Pracownik magazynowy

Wólka Kosowska

Pracownik Magazynu

Gądki

Pracownik produkcji - palety i opakowania drewniane

Kinrooi

Analityk Ds. Raportowania Danych