SFS International

• Kolonia Lesznowola
  • Nowa Wola
  • Jazgarzewszczyzna
  • Józefosław
Warszawa - Sfs Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Stara Iwiczna
  5. Opinie o SFS International Sp. z o.o.

Opinie o SFS International Stara Iwiczna

Nie przegap nowości o SFS International Sp. z o.o.!

Holandia

08.12.2020 01:08

Pracowałem w pralni w Eindhoven - firma A People czyli SFS jest jedną z najlepszych firm - super zakwaterowanie w Asten, niestety już go nie będzie no ale tak czy siak agencja jedna z najlepszych w NL

22.09.2020 15:16

Top firma nie mam zadnych zatrzezen
    Nowa

17.06.2020 00:02

Jestem aktualnie z chlopakiem w Masmechelen na szaszłykach. Powiem tak. Ta firma to tragedia. To praca dla osób bez ambicji. Jeśli nie umiesz angielskiego i chcesz pracować 10 lat na tym samym stanowisku - to praca dla Ciebie. Warunki mieszkaniowe STRASZNE. Jakiś bungalow, gdzie mieszka się w 3 osoby. Wszystko słychać, jak załatwiasz się w toalecie, o sytuacjach intymnych z partnerem nie wspomnę. Zakwaterowanie ok ale tylko dla osób pojedynczych. Dla par to męczarnia. Nic nie można zrobić żeby nie było słychać. Nie można wyjść do toalety w trakcie pracy bo odcinają z wypłaty. Można tylko na przerwie, którą ustala Ci kierownik. Nie wiesz nigdy, o której jest przerwa. Tak samo jak są nadgodziny to musisz robić po 16 godzin bo inaczej grożą zwolnieniem :)) grafik wysyłany codzień wieczorem więc nie wiadomo o której iść spać. Przerwa trwająca 30 min trwa tak naprawdę 15 bo trzeba przejść wszystkie procedury opuszczania hali. Non stop ktoś patrzy na ręce. Nadgodzin nir ma ostatnio wcale więc zarabiamy marne grosze. Ogólnie TRAGEDIA. Szukamy już czegoś innego. Nie polecam. Zero poszanowania pracownika, zero.
    Niezadowolony

21.09.2020 10:47

Też tam pracowałem tylko przez inną agencję. Agencja może jest w porządku ale to miejsce pracy to jakaś porażka a właściciel to kawał ...... odliczanie czas pracy za każdym razem gdy się wchodzi i wychodzi z hali to chyba niezgodne z prawem. Chodzi mi o to, że gdy masz przerwę np. 30 min to tak naprawdę przerwa ta trwa 15 min bo właściciel sobie dolicza kilka minut na dojście do stanowiska pracy, gdzie faktycznie ten czas zajmuje kilkanaście sekund. W firmie panuje ogólny bałagan, który dotyczy głównie planowania. Przez to w trakcie produkcji są przestoje za które oczywiście nie płacą. Praca powyżej 10 godzin dziennie. Niby dużo godzin ale gdy przychodzi do wypłaty to można się zdziwić ???? odliczany czas za przerwy, przestoje powodują że pieniążków na konie jest znacznie mniej niż powinno być. Uwaga: właściciel (usunięte przez administratora) też z godzinami nie wypłaca dodatku zmianowego i nie płaci bo nuda za pracę w święta. Dla mnie porażka chyba że lubisz być wykorzystany i (usunięte przez administratora) Nie polecam
    Mario

27.08.2020 18:28

Ja pracowałem w Maasmechelen w Zakładach Mięsnych. Praca dla ludzi o mocnych nerwach. Duże tempo pracy , narzucane głównie przez jednego z tzw. bossów,, Majkela ".Człowiek, który idealnie by się sprawdził w roli esesmana w obozie koncentracyjnym. Odnośnie Agencji Pracy SFS to szczerze według mnie jedna z lepszych na rynku. Piszę na swoim przykładzie. Warunki mieszkaniowe dobre (Ja miałem pokój 1 osobowy),pieniędze raz w miesiącu, ale zawsze na czas, a nawet wcześniej. Koordynatorka Lidia wporzo kobitka. Całą atmosferę psuje tam Majkel. Chociaż zauważyłem, że Ci, którzy tam pracują dłużej poprostu go ignorują .Jeżeli chodzi o zarobki to po odliczeniu mieszkania i ubezpieczenia da się odłożyć 7,8 tysięcy złotych, ale trzeba przerobić dużo godzin. Plusem jest też to, że praca w sobotę lub niedzielę nie jest obowiązkowa.Czasami porostu nie ma siły i chęci do takiej pracy bo człowiek jest zmęczony.
    KL

21.04.2020 09:50

Pracuję w firmie już kilka lat na delegacji za granicą. Jestem zadowolony ze współpracy, wynagrodzenie jest płacone zawsze na czas, warunki mieszkalne są w porzadku, kontakt z firmą w Polsce jest zawsze bez problemu. Polecam współpracę z SFS - Stara Iwiczna, jeżeli szuka ktoś pracy . KL
    Back_to_start

11.05.2020 11:55

Właśnie, to tylko pochlebstwa pisane przez biuro SFS.
    Zoska

24.08.2020 18:28

Witam, Chętnie bym wyjechała do jakiejs pracy. Jak jest z dojazdem, i czy są pokoje jednoosobowe. I czy znajomość języka wymagana?
    Pitros

21.04.2020 15:57

Witam. Jak dla mnie praca przez SFS jest ok. Pieniądze na czas i jak na pracę bez doświadczenia w branży mięsnej bardzo dobre. Warunki mieszkaniowe super, domki jak na agro wczasach ???? pokoje jednoosobowe, tak że kto jest jeszcze niezdecydowany, zdecydowanie polecam ☺️
    Devon Larratt

11.08.2020 12:39

Daj namiar tel na ta agencje pracy
    Jarek Czerniewski

11.08.2020 09:21

Polecam tą firme. Zawsze wszystko wiedziałem o wypłacie o godzinach i o pracy. Jedyne co to mało o mieszkaniu ale okazało się ze było nawet fajne ale najlepsze że blisko zakładu. Panie pomocne zawsze. A jak nie wiedzą to zaraz oddzwonią z odpowiedzią na pytania jak jest jakiś problem.
    Witwit

25.06.2020 11:44

Witam,czy ktoś pracował na pralni od tej firmy?
    Kolo

26.06.2020 10:07

Siema tak pracowałem na czystej stronie jest spoko pracujesz przy maszynie masz normy ,które łatwo wyrobić jak się maszyna nie psuje. Natomiast na brudnej stronie no jest nie ciekawie sortujesz brudne pranie ze szpitali i hoteli jest smród i brud. Ehh...
    Sylwia

06.03.2019 16:20

Ile można mniej więcej zarobić na miesiąc przed SFS może ktoś mi powiedzieć jestem ciekawa

08.08.2019 17:35

Aby zarobić 2000euro trzeba zrobić ok.250 godzin bez przerw ponieważ przerwy są nie płatne.
    Ciekawy

11.06.2020 19:27

Witam jestem zainteresowany oferta pracy, lecz zastanawia mnie fakt iż negatywne opinie są cenzurowane i nie mówię o wulgaryzmach.. niewygodna prawda tuszowana ? No 1300 euro to nie jest satysfakcjonujaca kwota zarobku za granica ... negatywne opinie zawsze są i warto je czytać
    Rafaello

07.06.2020 20:11

Witam czy projekt przedzalnia jeszcze ruszy?
    karo

24.04.2020 13:52

Czy ktoś może się wybiera do Maasmechelen? Lub ktoś z kim mogłabym porozmawiać o pracy tam? :)
    Tadeusz

22.04.2020 08:56

Dzień Dobry państwu pracuje z firmą od początku bieżącego roku i jestem bardzo zadowolony ze współpracy ....miła i zawsze rzetelna informacja ,pomoc w każdej sytuacji , pieniądze ZAWSZE na czas ,Warto było nawiązać współpracę a wiem co mówie bo mam za sobą współprace z wieloma firmami ...lata pracy za mną .Polecam współpracę
    J-K

21.04.2020 15:59

Firma na tle konkurencji wyróżnia się profesjonalizmem i dbałością o dobre i uczciwe relacje z pracownikami.

Oferty pracy - SFS International Sp. z o.o.

Pracownik sprzątający pomieszczenia socjalne i przemysłowe

Veldhoven

Pracownik magazynowy

Stryków

Pracownik magazynowy

Wólka Kosowska

Pracownik Magazynu

Gądki

Pracownik produkcji - palety i opakowania drewniane

Kinrooi

Analityk Ds. Raportowania Danych

Rawa Mazowiecka

Natalia K.

21.04.2020 11:32

Ja polecam pracę w firmie SFS International. Jest bardzo dobry kontakt z firmą- można się dopytać o umowę, o wypłaty i panie zawsze starają się pomóc. Praca jest ok, oczywiście fizyczna, ale nie ma takiego wyzysku jak potrafiłam napotkać w innych miejscach pracy.

21.04.2020 12:39

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pochlebne słowa. Serdecznie pozdrawiamy, Dział Rekrutacji
    On

18.04.2020 14:49

Każdy pisze ze tak dobrze to zapewne panie z agencji..chciałbym zapytac sie o te szaszlyki..jakie macie wypłaty..po odliczeniu kosztow zakwaterowania i dojazdu do pracy.

21.04.2020 09:15

Szanowny Panie "ON". Bardzo dziękujemy za słowa, aby opinie osób zatrudnianych przez firmę SFS International były pisane przez tajemnicze "Panie z agencji". Oznacza to, że nasi pracownicy są faktycznie usatysfakcjonowani ze współpracy z nami, jeśli ich komentarze odbierane są za komentarze wystawione przez samą firmę. Jeśli jest Pan zainteresowany obecnymi ofertami pracy zapraszamy do kontaktu: +48221021160. Pozdrawiamy, Dział Rekrutacji
    Zadowolona

29.01.2020 13:12

Pracowałam przez to biuro i jestem w pełni zadowolona. Zarobki są bardzo dobre i godziny gwarantowane. Warunki zakwaterowania też miałam bardzo dobre. Wiadomo jak chce się dużo zarabiać to trzeba i pracować. Godne polecenia biuro.
    Kasia pozdrawia (:

29.11.2019 12:37

Osobiście uważam że to jedna z najgorszych agencji jakie są dostępne na rynku zatrudnienia za granicą. Moja pierwsza wypłata po przepracowanym miesiącu bez 3 dni (bez 3 dni dlatego że był 'frai' czyli dzień wolny narzucony przez firmę którą wyznacza agencja i w której jesteśmy zatrudnieni) wyniosła 588 euro :) i nie tylko moja, poznanych tam osób także. Agencja tłumaczy się owym "bankiem godzin" (usunięte przez administratora)Cóż ogólnie opinie które możemy przeczytać nie pochodzą od pracowników produkcji a takich jest najwięcej. Śmiem twierdzić że pracujące tam osoby same je wypisują. Dlaczego? Dlatego że na dziale produkcyjnym zdecydowana większość to Łotysze, Litwini. (Mimo wszystko bardzo przyjazne i pomocne narody) a przecież oni nie znają Polskiego języka w większości :) Sama praca nie jest zła, ja pracowałam tydzień na sortowni ubrań i na 'szynce' jest ok, tyle że jak trafimy na produkcję szynki to po jakimś czasie skóra zacznie odpadać łuskami, wyskoczą nam niewielkie pryszcze od zimna, usta będą wysuszone cały czas. Ponieważ panuje tam 0'owa temperatura. Ale jest ok ! W dodatku te pieniądze! ;)(usunięte przez administratora)Nie zarobimy w tej agencji więcej niż 750euro na produkcji. Taka prawda. Jeśli ktoś nie wierzy niech jedzie się przekonać na własnej skórze. (usunięte przez administratora)Ja byłam 2 msc Ponieważ i tak już było mi obojętne po pierwszej wypłacie ile zarobię byle móc mnieć na mieszkanie i zjechać do Polski. :) Także zdecydowanie radzę omijać tą agencje szerokim łukiem.

10.12.2019 09:54

Pani Katarzyno, Bardzo dziękujemy za udzielony komentarz. Ma Pani prawo do własnej opinii, co zawsze szanujemy, jednakże zatrważająca większość informacji jest niestety nieprawdziwa. Rozumiemy, że uważa Pani, iż jest to jedna z nagorszych agencji na rynku. Być może ma Pani takie zdanie, ponieważ wszelkie kwestie formalne, umowy, rozliczenia są w 100% zgodne z literą prawa (biorąc jednak pod uwagę odprowadzanie składek, podatków, ubezpieczenie zdrowotne etc. to ważne aspekty dla osoby legalnie zatrudnionej, których być może nie wzięła Pani pod uwagę przy ocenie agencji). Wspomniany przez Panią „frai” to być może narodowy dzień wolny w danym Państwie, w którym Pani pracuje - agencja nie narzuca takowego dnia, a nie ma prawa oddelegować pracowników w dniu wolnym (w danym kraju) do pracy - tak jak w Polsce niemożliwym/nielegalnym jest otwarcie wskazanych zakładów w dzień ustanowionym prawnie jako wolny - np. Święta. Przykro mi również zwrócić uwagę, iż nie może Pani stwierdzić, że opinie pisane są przez Agencję, argumentując swoją wypowiedź ilością pracujących (lub niepracujących) Polaków- Pani Katarzyno, być może myli Pani zakłady pracy, gdyż w miejscach pracy, do których zatrudniamy przebywa obecnie kilkudziesięciu Polaków, a dodatkowo na miejscu do dyspozycji osób tam zatrudnionych są polskojęzyczni koordynatorzy. Jeden ze wspomnianych przez Panią projektów nie jest nawet przez nas obsługiwany. W pracy w zakładach mięsnych mamy również osoby zatrudnione, które pracują na stałe (od kilku lat) i na całe szczęście, nie mają wspomnianych „łusek”, „pryszczy” oraz wysuszonych ust. Dodatkowo, jeśli pracowała Pani w naszej agencji to ma Pani wiedzę, iż zatrudnione przez nas osoby objęte są dodatkowo ubezpieczeniem podróżnym „Compensa”, z którego, przy nagłych, opisanych przez Panią sytuacjach, mogłyby zgłosić się do lekarza i otrzymałyby niezbędną pomoc medyczną. Zarobki, o których Pani mówi, są również, niestety, nieprawdziwe. Myślę, że osoby, które zdecydowały się z nami pozostać na stałe, nie podjęłyby takiej decyzji, gdyby zarobki były takie, jak Pani je przedstawiła (dodatkowo osobom przez nas zatrudnionym zapewniamy bezpłatne zakwaterowanie). Serdecznie zapraszamy wszystkich, by przekonali się na własnej skórze, chętnie zweryfikujemy Pani słowa. Jednakże życzymy Pani udanych, kolejnych kroków w ścieżce kariery. Z pozdrowieniami, Dział Rekrutacji SFS International
    Yeez

04.08.2019 17:08

Na jaki czas podpisywane są umowy?

01.09.2019 11:19

Umowa zlecenie zazwyczaj na okres 1 roku, natomiast na pralni holenderska umowa o pracę automatycznie odnawialna co tydzień.
    Damian

21.07.2019 11:17

(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) nic dodać nic ująć. Były pracownik
    Gość

11.06.2019 17:53

Jak jest w maasmehelen? Jak z pracą i z kasą i jakie warunki
    Guskaa

11.07.2019 12:16

Maasmechelen , mówisz o pracy na produkcji przy drobiu? Jestem obecną pracownica od już przeszło roku czasu i nie narzekam . Dobry pieniądz , dużo godzin jeśli chcesz zarobić, a nie przyjechać na wakacje ;) kwatery spoko. Są bungale , hotel ( bardzo przyzwoite warunki) trzeba by porozmawiać z reszta pracowników , którzy tam mieszkają ale sama byłam i naprawdę okej. Mamy tez poza tym kilka domów, w których mieszkają z 2-3 pary ;)

12.07.2019 19:27

Witam pracowałam na mięsie troche czasu i widzę w tej pracy tylko 2 plusy czyli warunki mieszkaniowe dobre i to że praca nie jest ciężka natomiast minusów jest dużo więcej praca w sezonie nawet po 16h dziennie ciężko wyjść sobie wcześniej, nie ma stałego grafiku pracy czyli wieczorem dostajesz wiadomość z grafikiem na którą godzine masz do pracy, a pracujesz do niewiadomej godziny, zdążyło się pracować do 24-1h a mieć następnego dnia na 6, kasa to 7-8 euro na godzinę, urlop oczywiście nie płatny bo umowa zlecenie. Polecam tą pracę dla osób które są mało ambitne by znaleźć coś innego, nie umią angielskiego, chcą w krótkim czasie czyli sezonie pracować po 200-300h i zarobić kasę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SFS International?

Natalie

11.01.2019 14:42

Ostatnio zaczęłam pracę na przędzalni, potwierdzam że wszystko jest ok.
    Planujejechac

27.03.2019 15:19

Wital jak jest tetaz na szaszlykach ? Moze ktos cos szczerzs napisze na email znfory dziekuje (usunięte przez administratora)
    Guskaa

11.07.2019 12:19

Jak jest teraz? Głównie zajmujesz się pakowaniem drobiu w innej postaci, ponieważ do szaszłyków są już przeznaczone osoby na sezon. Jednakże praca na produkcji jeszcze lepsza jak szaszłyki ;) polecam i zapraszam ! ( tylko osoby chętne do pracy)
    Asia

05.07.2019 12:45

Witam czy ktoś pracuje w pralni w Ooji ? Jakie warunki zakwaterowania ? Jak z dojazdami do pracy ? I Czy wszystko jest ok ? Bardzo proszę o opinie i pomoc. Z góry dziękuje
    Łukasz Antwerpia

30.09.2018 14:43

Siema pracuje na projekcie nordvlees van gool co mi się podoba kasa na czas nawet i wcześniej wporzadku ekipa w pracy możliwość zaliczek co mi się nie podoba ze przy jezdzaja ludzie dopiero uczyć i spodziewają się od razu kokosý a kto musi to wszystko wysluchiwac pracownicy co dłużej pracują nie mówię narobić się trzeba Ale gdzie dają kasę za leżenie dlatego mówię jak komuś nie pasuje praca to brama cały dzień otwarta
    Damian

30.06.2019 16:55

R.m

20.06.2019 04:23

Dobra firma, wypłacalna, można dobre pieniądze zarobić jako monter rusztowań,
    Anonymous

04.06.2019 13:43

Firma , która uważa się za rzetelną wcale taka nie jest same problemy wynikające z braku dobrej komunikacji między firmami holenderskimi a polskimi jest tragiczna prosto rzecz ujmując . Stałe odsyłanie do kontaktu z zagraniczną firmą nie spójności w rozumowaniu między innymi . Nie dbanie o interesy pracownika nie świadomość ogólnych zdarzeń nie wiedza co się dzieję z danym pracownikiem. Moja ocena jest adekwatną oceną do poziomu jaki ta firma sobą reprezentuje. Z drugiej strony jest to przecież agencja pracy więc czego tutaj możemy się spodziewać ... Nie kokosów co prawda , ale chociaż trochę więcej poziomu oraz chęci o dobro pracownika można by było wykazać . Witamy w 21 wieku gdzie firma nie interesują się tym , że trzeba osoby współpracujące z nimi odpowiednio poinformować o takiej lub innej sytuacji na którą poniekąd nie ma wpływu. Zamiast tego lepiej , żeby pracownik się interesował czy danemu pośrednikowi nie trzeba opłaty uiścić żenujące naprawdę . Pozdrawiam

14.06.2019 12:43

Stek bzdur. Proszę nie pomawiać firmy SFS International, w przeciwnym razie będziemy zmuszeni wyciągnąć konsekwencje prawne.
    Roszpunka

13.05.2019 16:06

Czy ktoś pracuje w pralni w Ooij? Jakie warunki itd
    Zainteresowana

14.05.2019 11:49

Planujesz wyjazd poprzez Sfs? Bo ja się zastanawiam nad pracą w fabryce taśm. Planujesz wyjazd z kimś czy sama?
    Ona283

13.06.2019 19:49

I jak wiesz coś na ten temat?

Kontakt - SFS International Sp. z o.o.

Nowa 6 05-500 Stara Iwiczna

Branża główna: Przetwórstwo mięsne
    Ona283

13.06.2019 19:47

Cześć mam pytanko jak wygląda praca w pralni ile godzin i jak płaca?
    Fanta

09.01.2019 16:03

A ja stanę w obronie SFS. Pracuję na przędzalni dosyć długo, już ze 2 lata będzie z małą przerwą bo musiałam zjechać do Polski. Atmosfera fajna, praca ok, w porównaniu z innymi pracami na produkcji tutaj jest dużo spokojniej. Są osoby co pracują tu od początku, awansowały na brygadzistów - więc się da. Kasa zawsze na czas, są nadgodziny, fajne rotacje. No i zakwaterowania też ok - pokoje jedynki i dwójki. Praca dla osób które szukają czegoś na stałe. Nie ma co marudzić, najważniejsze że da się dobrze zarobić.
    Nikita

19.03.2019 12:46

Mam ci przesłać mój pasek płacowy niedowiarku? Potwierdzą to wszyscy na spinie. I tak nikogo na spin teraz sfs nie szuka, tu zatrudnia się ludzi głownie z polecenia, ja pracuję z moją mamą i bratem. Są ludzie co pracują tu od 4 lat więc to mówi wszystko.

20.04.2019 18:34

Huehuehue, na spin zarobisz tyle jak przerobisz ponad 200h to się bardzo rzadko trafia, aha i jak cie biuro w bambuko nie zrobi bo czasami lubi coś tam uciąć
    Kloe

27.03.2019 18:08

Pytanie o przędzalnię. Jak tam naprawdę jest??? Ile godzin się pracuje?? Są stałe czy raczej różnie?? System zmianowy?? Jak z weekendami?? Proszę o napisanie kilka słów na ten temat. Ogólnie czy jest fajnie czy nie. Dziękuję!

26.03.2019 10:44

Pracujemy na rusztowaniach od miesiąca przez SFS, nie narzekamy, są godziny, wypłaty na czas, pokoje jedynki.
    Sylwia

18.03.2019 13:02

Witam a czy ktoś może wypowiedzieć się na temat zakwaterowania jak to wyglada? Są domki czy hotel? Ile osób mieszka itd?
    Mies

23.03.2019 10:43

Jeżeli pracujesz w zawodzie wymagającym kwalifikacji np spawacz, monter rusztowań, izoler, dostaniesz własny pokój i dobre mieszkanie,dom, jeżeli bez kwalifikacji rzeźnia,ryby, oto to przeważnie 2lub więcej osób w pokoju

25.03.2019 10:01

SFS gwarantuje pokoje maksymalnie 2-osobowe

22.03.2019 23:35

Pracujemy z chłopakiem krótko ale oboje jesteśmy zdania że to najlepsza agencja a pracowaliśmy w wielu. Wszystko jest jak powinno, dobre zakwaterowania, panie w biurze mile i pomocne. Polecam
    Paas Food

20.03.2019 15:01

Pracuję z chłopakiem na Paas Food już kilka miesięcy, wszystko jest OK. Polecam.
    Marcin

18.03.2019 14:22

Robimy na rusztowaniach na AEB, są godziny, kasa się zgadza

18.03.2019 14:02

Hej, niedawno zaczęłam z chłopakiem pracę na Paas Food. Jak na razie wszystko OK, trafiliśmy na zakwaterowanie w Niemczech gdzie warunki są naprawdę dobre. Sama firma Pass Food - duży, nowoczesny budynek z fają stołówką. Z SFS pracuje tam jak na oko 100 osób. Wszystko czyściutkie, nic nie śmierdzi jak w innych zakładach mięsnych gdzie pracowaliśmy w przeszłości. Brygadzista i koordynator też są normalni, da się z nimi dogadać. Jedyna wada to temperatura, jest na lekkim plusie, da się przyzwyczaić, zmarzluchom nie polecam.

07.02.2019 13:30

Holander

16.02.2019 22:13

Najlepiej jedz z sfs do tej Belgii, na miejscu znajdziesz pracę bezpośrednio w belgijskiej lub holenderskiej firmie, za konkretne pieniądze i na normalnej umowie o pracę, holandia ma jeden z najlepszych systemów emerytalnych na świecie i dobre socjalne, przynajmniej będziesz miał dobrą emeryturę
    Zainteresowany pracą

11.03.2019 22:14

czyli brak wakacyjnego, urlopowego, zwrotu z podatku z Belgi nie bedzie oh to sporo pieniędzy, a ile płacicie na mięsie ?
    Pracownik produkcji

23.02.2019 19:35

Dzień dobry, chciałabym się podzielić moją opinią na temat pracy w Maasmechelen. Wyjechałam po raz pierwszy za granicą dzięki agencji Sfs. Pracuję tam długi czas i mogę stwierdzić, że nie zawiodłam się na tej agencji. Warunki mieszkaniowe są super niczego nie brakuje, wynagrodzenie na czas, nadgodziny płatne 150 %. W pracy atmosfera bardzo przyjazna, pomocni pracownicy jak również kierownicy. POLECAM KAŻDEMU PRACĘ PRZEZ AGENCJĘ SFS SĄ GODNI ZAUFANIA
    Pracownik czasów GOCHY

21.02.2019 13:51

Odpowiedz na „ ocenę” użytkownika Gocha. Otóż niestety nie mogłem odpowiedzieć w komentarzu to pisze tutaj. Witam! Otóż uwaga. Dzwoniąc do użytkownika „ GOCHY „ usłyszycie tylko same bzdury na temat sfs. Osoba , która została zwolniona nie pierwszy raz i wracała kilka razy ( dostawała kolejne szansy od szefa) , po czym miara się przebrała i takiej szansy już nie dostała . Jedyne co może teraz zrobić to oczernić firmę sfs, bo przecież to ich wina , ze wyżej wymieniona kobieta straciła prace. Jak ktoś przestaje być wydajnym pracownikiem, nie szanuje szefa, nie umie pracować w grupie , a tylko gada i gada to wcale nie dziwne , ze szef rozwiązuje umowę. Nie rozumiem ludzi , DOROSŁYCH rzekomo ludzi , którzy zachowują się w ten sposób. Skoro popełniamy błędy to trzeba umieć ponosić również konsekwencje , a jeśli nie umiemy to lepiej w ogóle nie włączać internetu i odizolować się od społeczeństwa. To bardzo idiotyczne opowiadanie ludziom dzwoniącym, zainteresowanym praca z nadzieja na dobre wieści klamst i oszczerstw na temat firmy, ponieważ Pani kariera w tej firmie się zakończyła ... na przyszłość proszę poszukać innego zajęcia na nudę. Życzę szybkiego znalezienia nowej pracy, pozdrawiam!
    lolo

23.02.2019 18:03

pracowniku CZASÓW GOCHY to tak jak ja to nie tak do końca jak piszesz chyba nie jesteś w temacie bo wydajna była do ostatniego dnia pracy i z szefem też było ok i nie chodziło o nią a jej męża bo miał dostać więcej kasy za robotę należało mu się i dlatego wrócili i szef się wycofał jak byli w Belgii to było po świńsku z jego strony ale znamy go co??
    produkcja maasmechel

23.02.2019 14:35

Dzień dobry! Większość pracowników, którzy zostali zwolnieni pisze zle opinie na temat firmy sfs. Pomyślałam więc dlaczego by nie napisać czegoś dobrego, a bardziej rzeczywistego. Tego co dzieje się aktualnie, gdyż wciąż pracuje na danej produkcji. Pieniądze zawsze na czas, nie zdazylo mi się dostać za mało . Praca w porządku jak szef jest na hali. Wiadomo jak to z ludźmi ile ludzi tyle charakterów. Każdy ma własne zdanie . Jak jest teraz? Jak chcesz zarobić to musisz pracować. Jak się nie sprawdzisz to lecisz. Takie życie . Nie zawsze uslane rozami. Teraz trwa rekrutacja ludzi ponieważ szukamy dużo na sezon. Jeśli masz ochotę zarobić dobry hajs i popracować w fajnej ekipie to dawaj. Moje sugestie dla SFS International Sp. z o.o. Sp.K: Najlepiej posegregowac opinie według daty dodania Lubię atmosferę w SFS International Sp. z o.o. Sp.K za: Szef i brygadzista
    Pracownik produkcji

23.02.2019 14:29

Witam . Powiem krótko , pracuje w zakładzie mięsnym na produkcji w Belgii ,pieniądze zawsze na czas a szef jest spoko . Wszystko w temacie

Zostaw merytoryczną opinię o SFS International Sp. z o.o.