brak logo

Art-Bud Firma Ogólnobudowlana Artur Młynarczyk

Gdynia

Opinie o Art-Bud Firma Ogólnobudowlana Artur Młynarczyk

pin 2013-02-21 17:21
nie polecam tej firmy
lin 2014-02-28 21:52
Nie polecam tej firmy jak i Art bud (usunięte przez administratora)
adam 2015-08-12 22:58
Ja pracowałem i nie narzekam , powiedziałem tydzień wcześniej że odchodzę i kasę dostałem i tyle ile się umawialiśmy.
kamil 2015-08-13 11:24
Ja pracowałem również i ze mną się rozliczyli super a na godzinę miałem 14-15zł.
Powiedziałem im wcześniej,że odchodzę i zachowali się fer,zaznaczam że z przyczyn osobistych.
dan 2015-12-18 01:16
Wszystko ok nie wiem skąd te negatywy.
robert 2016-04-29 01:07
Pracuje i nie narzekam czasem trzeba dzień lub dwa poczekać na wypłatę, ale zaliczki co tydzień. Jak potrzebowałem pomocy bez problemu pomogli, stawka godzinowa bez akordu nie jak w innych firmach które opowiadają że na godzinę a potem rozlicza z metrów. Polecam.
Zofia 2016-10-06 19:36
Kompletny brak szacunku szefuńcia do ludzi, pracownikow , lokatorow budynków. Wyzywa, ma pretensje, krzyczy. Jednym słowem - wieśniak.
szyszka tomasz 2017-04-25 03:19
Nie polecam w ogole raz mi pomogl w osobistej rzeczy ale to raz.Za co jestem mu wdzieczny Ale nie za prace u niego gdzie wyjebal mnie w powietrze razem ze swoją żonko.Zatrudnia partaków ktorzy wszystko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie znaja sie na robocie np na kafelkowaniu itp przygłupów.Pracowałem u niego jako kafelkarz i jego nawet zonka opierdolila mnie na 2 stowy za to ze mi umowe o dzielo wystawiła.Dziekuje z łaski swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sam bym pewnie nie umial.Robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i opierdalają z kasy na robocie jak sie da.Tylko patrza jak z ta swoja Ewą-żonką Ktorą zreszta zdradzał.Mowil ze tyle i tyle a potem zapłacił mi grosze za robote Za dwie i pól klatki schodowej połozenie kafli na schodach w 3 pietrowym starym bloku gdzie bylo trzeba jeszcze kuc i poprawiac po jakis zjebach i partakach co tam robili zapłacił mi tylko okolo 1000 zł A bylo gadane o 5 tys .5 tys za tamtą robote to i tak mało było.Za tyle roboty i poprawiane po pseudo fachowcach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czlowieka bierze ze tak sie dał mu wyrolować.Kompletny prawdziwy typowy cwaniak jakich pełno i wszędzie na budowach. Njapierw mowil o umowie o pracy potem zeszło na zlecienie a potem na dzieło z ktorej mnie w Chuja zrobili,Niepolecam i odradzam prace w tej firmie.Omijac szerokimm łukiem i tam niepracowac pod zadnym pozorem.Myslisz ze robiac ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daleko zajedziesz to sie mylisz człowieku.Ty i tobie podobni,Komentarz i opinie na internecie ci sie wystawi i masz pozamiatane z swoja firmą i to tyczy sie kazdego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co robi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przez niego studia tez zawalilem na akademii morskiej elektornike i telekomunikacje bo obiecywal złote gory niewiadomo jakie pieniadze za robote a okazał sie wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I niemiałem przez niego na czesne.Nie polecam w ogole.
szyszka tomasz 2017-04-25 03:32
pewnie na chlanie potrzebowales pieniedzy albo pety lub inne gowna bo tylko tacy biora na budowach zaliczki.gdyby mi płacil za godzine pracy u niego a nie za metr lub całosc to bym pewnie byl milionerem tak to mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w powietrze Cwany ,gruby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] razem z zonką Ewa ktorą zdradzali robił w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] też. Co za zryte i zjebane małzenstwo a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na innych np na mnie.
Zostaw swoją opinię o Art-Bud Firma Ogólnobudowlana Artur Młynarczyk - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art-Bud Firma Ogólnobudowlana Artur Młynarczyk