brak logo

Kornecki Zakład Produkcji Obuwia Maciej Kornecki

Poznań

Opinie o Kornecki Zakład Produkcji Obuwia Maciej Kornecki

gosc 2012-01-31 17:58
właśnie byłam w tym sklepie popieram opinie poprzednika towar marny ekspedientki pożal się boże
2
normalny obywatel 2013-08-03 13:41
....a moze moja droga startowalas w rekrutacji, a nie wybrali Ciebie bo za bardzo wyzywajaco wygladasz?...te Panie przychodza do pracy na nie balet, maja byc dobrymi srzedawcami ...a nie manekinami na sklepie, uwierz mi pracowalam kiedys z dziewczyna ktora byla ,,zaniedbana'' a miala najlepsze wyiki sprzedazowe w firmie...nie ktorzy maja inne piorytety w zyciu niz wyglad:-)
Zniesmaczona 2014-08-11 13:11
Nie polecam pracy w tej firmie. Zakład ma problemy z wypłacaniem pensji w terminie.
6
Aniawlkp 2015-03-24 14:32
Pracowałam przez kilka lat w sklepie Kornecki i niestety w zwiazku z przeprowadzką mussialam zrezygnowac. Pisze 'niestety', bo dzisiaj brakuje mi tej pracy. Trafilam do innego sklepu w Warszawie. A Kornecki to niezle zarobki i przyjemna atmosfera. Jest to renomowana marka, wiec na szczescie nie trzeba wciskac ludziom kitu, bo za produktem przemawia jakosc. Pozdrawiam.
julia 2015-03-30 22:24
Praca za najniższą krajową "gorąco polecam".
4
pani 2015-09-03 22:54
Praca w tym sklepie to tragedia. W grafiku cos innego i w realu inaczej. No ale tak rządzi pani Marzanna. Zapraszam gorąco PIP. No i pensja najnizsza krajowa.
5
były pracownik 2016-07-18 21:08
jeśli ktoś ma ochotę na prace w stresie i za najniższą krajową to polecam , obecnie to obóz pracy
7
jaki 2016-09-12 09:47
wyzysk człowiek bez skropołow
3
kornelka 2017-06-27 12:26
Pracowałam w tej firmie kilka lat kiedy to syn przejmował firmę od ojca ... niestety z marnym skutkiem dla pracowników ... wyzysk, stres, brak szacunku, stawki jak dla żebraka, pensje płacone co tydzień "pod stołem" . żeby podatków i zusu nie płacić, praca po 12 godzin i jeszcze ręczne elementy trzeba było w domu robić, praca non stop przez weekendy, kobiety "jechały" na prochach, przy maszynie nie wolno było mieć kubka z kawą .... majstrowe to prawdziwe Helgi ! stały nad pracownikami i liczyły stoperem czas uszycia cholewki a same tylko na papierosa chodziły i szyderczo się śmiały ..... Nie polecam ! chętnie stamtąd odeszłam ! Podwykonawcom nie płacą w terminie, za to prywatnie inwestują kase w co się da
1
piter 2017-08-24 12:13
nie rozumiem skąd te klamstwa, też tam pracowalem i to parę lat. Jak ktos chce pracowac to pracuje, nikt nie trzyma na sile, a prwda jest taka ze nasze spoleczenstwo na same wymagania al sumiennosci i checi brak.
Zostaw swoją opinię o Kornecki Zakład Produkcji Obuwia Maciej Kornecki - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kornecki Zakład Produkcji Obuwia Maciej Kornecki