brak logo

Vip Art - agencja reklamowa

Wrocław

Opinie o Vip Art - agencja reklamowa

alka 2014-12-23 23:03
Właśnie dostałam informację o zasadach współpracy i potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.Na razie cisza,ani telefonu ani maila.Dlatego wstępna ocena jest taka a nie inna .Mam nadzieję ze nie będzie to kolejna Firma która oszukuje.
3
mati 2014-12-29 19:19
prosiłbym o dalsze informacje,także dostałem info o zasadach pracy w tej firmie ale zastanawiam się czy warto wpłacać nawet te 16zł
4
BZS 2014-12-30 10:43
Również dostałam informacje o zasadach współpracy i nawet myślałam, żeby wpłacić to 16 zł ale niestety firma nie istnieje w CEIDG, nic po prostu nic, firma która nie jest zarejestrowana to firma, której nie ma.
2
Nabrany 2014-12-30 11:35
Potwierdzam oszuści - nie posiadają wpisu w CEIDG !!!!
1
asikus 2014-12-30 16:01
To oszuści! Podali NIP uniwersytetu poznańskiego. Żenada!
fx 2014-12-30 22:44
Także dostałem info z warunkami ale czytając Wasze opinie uważam,że to przekręt . Szkoda, że oszuści chcą wzbogacić się na ludziach w potrzebie :(
3
mati 2015-01-01 19:58
moze ma ktoś jakieś namiary na takie chałupnictwo tylko na legalną i PRAWDZIWĄ pracą??
2
jmalionowsky86@gmail.com 2015-01-04 18:32
Witajcie, czy ktoreś z Was otrzymało jakąkolwiek informację od VIP-ART?
1
krystianz12 2015-01-07 09:50
Też otrzymałem informację o zasadach współpracy z tą firmą.Niestety ta firma oszukuje nas wszystkich
alka 2015-01-08 16:37
Na razie cisza.Jetem zdania że Fora ,które przyjmują zgłoszenia Firm poszukujących chętnych do pracy chałupniczej,powinny być sprawdzane pod kątem wiarygodności.To trzecia Firma ,która mnie oszukała.
Beata 2015-01-17 06:56
U mnie też jest cisza. Wysłałam do nich żądanie zwrotu wpłaconej kwoty i zagroziłam, że skrzyknę innych oszukanych i wystąpimy o ściganie. Są na tyle cwani, że wiedzą, że pojedyncze zgłoszenie o wyłudzeniu 16 zł nie będzie brane pod uwagę, ale nie przewidzieli, że ktoś może się pokusić o zebranie dużego grona poszkodowanych, a wtedy to już się robi grubsze przestępstwo. Dałam im czas do 21 stycznia.
alka 2015-01-17 20:21
A ja mam wrażenie ze ta Firma oszukuje,po wpłaceniu wymaganej kaucji nadaniu danych milczenie od połowy grudnia,choć 2 dni po otrzymaniu maila mieli się odezwać.Pisałam maila ponaglającego o odpowiedż dotycząca rozpoczęcia współpracy w ubiegłym tygodniu,i do dzisiaj cisza.
rozczarowana 2015-01-20 09:46
Ja niestety przelalam im 24zl bo zalezalo mi na szybkiej dostawie niestety puzniej cisza ,pisalam do nich a oni odpisali mi 12stycznia ze w przyszlym tyg to wysla z powodu awarii technicznej,wczoraj i dzis pisalam czy wyshlali ale sie nie odzywaja.trzeba cos z oszustami zrobic,wczoraj okazalo sie takie samo ogloszenie pracy z tym ze firma optima wyslalabm meila i dzis napisali ta sama regulke z tym ze inne meile bo niby inna firma to napisalam ze sa oszustami i cisza
alka 2015-01-20 14:26
Wczoraj napisałam do Trovit,czy tego typu Firmy są przez nich sprawdzane jako wiarygodne i wpisane w rejestrach ,jeszcze nie mam odpowiedzi,gdyż automatyczny komunikat przyszedł ,że będzie odpowiedz jeśli uznają to za konieczne.pozdrawiam
alka 2015-01-20 17:48
Dostałam odpowiedż z Trovit,nie prowadzą żadnych weryfikacji zgłaszających się Firm,ale te,które podałam mają rzekomo usunąć i podziękowali za kontakt
johny 2015-01-21 21:32
do mnie ponad miesiąc temu wysyłali po kilka razy CIESZYN .07 stycz.br.wysłalem 24 zl.w odpowiedzi jest to samo co miesiąc temu.dziś sprawdzałem w Rudzie śl.tą samą firme od 5 ciu dni ogłoszenie usunięte.Dzwoniłem też 10 dni temu na POLICJE do Wrocławia by sprawdzili adres.,ale też cicho.SQRW..le z vip-art przeliczyli się.
alka 2015-02-28 16:16
To oszuści i najgorsze to że nie ma na nich mocnych.więc niech nikt nie ryzykuje i nie wpłaca żadnych pieniędzy na konto Vip art
Beata 2015-04-16 19:42
paulina90 przeczytaj wszystkie opinie i niech do Ciebie dotrze, że ten cały Vip art to oszuści i naciągacze. Chcesz dowodu? Bardzo proszę. W połowie stycznia wysłałam im pieniądze i do dzisiaj ani pudełek do składania, ani odpowiedzi, ani zwrotu pieniędzy.
alka 2015-04-16 21:08
W marcu tego roku dostałam wezwanie na Policję.Składałam zeznania dotyczące oferty pracy chałupniczej przy składaniu pudełek,na szczęście miałam dowody wpłaty.Pani Aspirant poinformowała mnie że śledztwo prowadzone jest w Lesznie,tak ze już Ktoś dobrał się oszustom do skóry .Mimo iż powiedziałam ,ze nie chce chodzić po Sądach,czy tak,czy tak usłyszałam ze jestem poszkodowaną w sprawie,a jest takich osób setki jeśli nie tysiące.A co do słów pauliny90,to proszę nauczyć się. czytać ze zrozumienie,to co inne Osoby nie tylko ja powyżej i poniżej napisały.
alka 2015-06-18 21:12
Żadnej umowy się z nimi nie podpisuje,jak wyślesz skan dowodu wpłaty,to ślad po Vip-art zanika.O dalszy przebiegu śledztwa na razie nie ma informacji
alka 2015-06-26 22:58
Dokładnie tak jest Zerk,oni zerują na ludziach.pozdrawiam
alka 2015-07-28 14:55
Interesujące jest także to że żadnych informacji o śledztwie nie ma,a najważniejsze że jżz się nie ogłaszają i nie oszukują
alka 2015-09-13 21:46
Do Adt: poczytaj proszę komentarze powyżej,to się dowiesz co to za rzetelna Firma Vip Art . Pozdrawiam
wedrrr 2016-05-11 18:09
@Maa noo wiesz nigdy nie wiadomo jak jest teraz zwlaszcza ze aktualnych opinii brak na temat firmy..
Zostaw swoją opinię o Vip Art - agencja reklamowa - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vip Art - agencja reklamowa