Intersport Polska S.A.

Adres: 382, 32-060 Cholerzyn

NIP: 6760016553 REGON: 3900187 KRS: 0000216182

Intersport Polska S.A.
2 55 5 1

Opinie o Intersport Polska S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Piotr
 Opinia

Witam, chciałem zapytać jak wygląda praca na magazynie firmy w Cholerzynie? Interesuje mnie realny zarobek, wysokość zniżek, jakieś dodatkowe benefity i przede wszystkim atmosfera.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aninim
 Opinia
@Piotr 21.11.2018 18:25

2 tys

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprzedawca_roku
 Opinia

Nie wiem skąd biorą się tak negatywne opinie czy tak dobrze trafiłem. Kierownicy są bardzo w prządku, nie maja wymagań które wychodziły by po za zakres moich obowiązków i potrzeb na sklepie. Opiekun stara się ułożyć grafik pod nasze prośby. Praca od 9 do 21 bardzo szybko mija zwłaszcza w tak przyjemnym zespole gdzie każdy stara się ze sobą dogadywać. Nawet studenci są w stanie sobie dorobić. Jeżeli brakuje nam jakiś informacji o produktach czy podejściu do klienta Opiekun sklepu jest wstanie nam poradzić w wielu sprawach jak i przygotować szkolenie czy to z butów narciarskich czy bielizny x-bionic/x-sock, z butów merrella. Płaca jest standardowa ale dochodzą do tego zniżki pracownicze, system premii od 6 do 1 oraz lider liderów, dodatkowo jeśli jesteś przeszkolonym pracownikiem serwisu rzeczywiście da się coś z tego wyciągnąć. W porównaniu do sieci sklepów z niebiesko-białym logiem, gdzie miałem przyjemność pracować, tutaj robi mi sie bardzo dobrze, nie czuję się wiecznie obgadywany przez współpracowników którzy traktują cie jak konkurencje czy zagrożenie. Kierownik nie wprowadza reżimu jeżeli zrobię coś co mu się nie spodoba, mówi w czym leży problem i rozmawia jak człowiek z człowiekiem. Nie uważam że wszystko jest idealne ale zależy od stosunku człowieka i inicjatywy z jaką wychodzimy w pracy. praca tutaj nauczyła mnie bardzo ważnej rzeczy: że produkty mogą być jakościowe. O wiele lepiej czuje się gdy sprzedaje coś warte swojej ceny a nie robię masówkę tylko po to aby liczby się zgadzały na planie realizacji.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
m
 Opinia
@Sprzedawca_roku 26.01.2019 21:40

Co to znaczy 6 do 1?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprzedawca
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@m 28.01.2019 19:19

Tu chodzi chyba o premię lidera czyli pierwsze 6 osób z miesiąca dostaje premię zależną od ilości sprzedaży

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KCM
 Opinia

Ja pracuje w Intersporcie w Poznaniu w King Crosie już dłuższy czas i wszystko zależy od salonu, tutaj nie ma żadnego mobbingu, kierownik wymaga ale wszystko w granicach normy, że wszystkim idzie się dogadać. Nie sprzedaje dużo sprzętu typu narty czy rowery a jakoś jestem wstanie wyrabiać premie więc da się! Atmosfera w pracy też jest wporzadku i nikt na nikogo źle nie patrzy. Może i nie zarabia się tutaj kokosow i zawsze mogłoby być lepiej ale mnie pracuje się tutaj dobrze

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GA
 Opinia

Witam w Interze nie jest tak zle. Jest przynajmniej jasna sciezka kariery i wyznaczone standardy, premi sa wyplacane. Jak ktos narzeka to niech sie w SkiTeamie zatrudni tam dostanie najwyżej opie.... na dzien dobry i kopa w d..e na dowidzenia.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Panasonic
 Opinia
@GA 13.05.2018 10:55

Tak jest jasna ścieżka kariery. Jasnoniebieska do okola sklepu..

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Złotousty
 Opinia
@GA 13.05.2018 10:55

Obrona prosto ze strony kadry kierowniczej.. oczywiscie płace i premie sa wypłacane na czas, tutaj nigdy nie slyszalem skarg od swoich współpracowników z pracy. Ścieżka kariery jest tylko jedna, biegaj wokół sklepu i rob wszystko zeby nie dostac ochrzanu. Dawaj z siebie wszystko, pracuj 10 lat a nie dostaniesz podwyżki, bądź najlepszym sprzedawcą w calej Polsce, nie dostań ani grosza podwyżki. Rób paragony na tysiące złotych, zapewniaj że klient wychodzi zadowolony, nic nie dostajesz.. Na tym polega praca w Intersporcie. Ktoś kto to napisał, niech spróbuje szczerze zawalczyć o swoich ludzi, bo wszyscy stąd odejdą

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Król Maciek
 Opinia

Praca w tej firmie to wyzysk pracowników, jesteśmy za dobrzy dla tej firmy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stif
 Opinia

Jesteśmy tylko pionkami. Pozwalają odchodzić dobrym pracownikom, a wystarczy podwyżka. Doświadczeni i wartościowi ludzie odchodza bo zarabiaja psie pieniądze. Ktos kto poświęca swoje nogi, plecy, ręce, nowa blizna kazdego dnia jest traktowany jak pies. Opiekuna naszego salonu można zobaczyc tylko jak biega po cos do żarcia, dba tylko o siebie... ta praca byłaby fajna gdyby nie te marne grosze wplywajace na konto i jesteśmy smieciamy dla prezesa. Moje sugestie dla Intersport Polska S.A.: Ceńcie naszą prace, pracownicy robia min 15km dziennie. Inni podaja majtki zarabiaja wiecej od nas, a my musimy znać sie na wszystkim Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wszystko

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pepe
 Opinia

Aktualnie pracuje w jednym z większych sklepów w Polsce ktory zarabia na całą inne sklepy. Praca tutaj to wyzysk, kierownicy zachowuja sie tu jak straznicy w obozie koncentracyjnym, choca i ocenia, zamiast pomagac i sprzedawac, kierwonicy. Pracownicy nie sa tu szanowani, bez podstaw opierdalani. Wymagania sa non stop podwyzszane, a nie placar Ci wiecej. Pracownicy chca z stad uciekac, odradzam totalnie

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eurycy
 Opinia
@Pepe 14.06.2018 23:09

Arkadia i pani kierownik Ewelina? :D

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pepe
 Opinia
@Eurycy 17.09.2018 22:46

Dokladnie, ona i jej partnerka. Ale opiekun bije je na głowę

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pepe
 Opinia

Bez zmian. Ogolnie najnizsza stawka, ludzie pracujacy na kasie w cerfurze zarabiaja wiecej od nas, za mycie podlogi w restauracji jest 14netto, tkmax 20brutto, my 11,7 netto,Żałosne. Ludzie znajacych sie na rzeczy sa nie szanowani i zarabiaja grosze... Dodatkwowo u nas dochodzi niewolnictwo, zero kontaktów miedzy pracownikami, trzeba sie ukrywac, zeby moc wymienic zdanie miedzy sobą, nawet jeśli to dotyczy pracy, gdzie w innych sklepach jak obserwuje jest to normalne, ochrzan na każdym kroku, mobing. Zero bezpieczeństwa, bhp tutaj w ogole nie istnieje, wystarczy jeden nie uważny ruch ręki, zeby cos spadlo Ci na glowe lub miec blizne do konca życia. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Odświeżyc kadre kierownicza

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona13
 Opinia

Pracowałam w Centrum Handlowym Arkadia. Atmosfera między pracownikami jest okej, natomiast są dwie kierowniczki, które wprowadzają mobbing, nawet na chwile nie można stanąć i zamienić słowa z innym pracownikiem. Kierowniczki są parą, więc w żaden sposób nie są obiektywne i nie da się im wytłumaczyć, ze druga kierowniczka nie ma racji, co na takich stanowiskach jest niedopuszczalne. Zdecydowanie w tym sklepie potrzebna jest kontrola i zmiana obecnego systemu, ponieważ pracownicy nie chcą pracować w tym miejscu. Odradzam i polecam unikać tego miejsca jeśli nie chcecie mieć codziennie awantury i słyszeć tekstów „weź się do pracy, bo zarząd kamery ogląda”.

Pomocna?
Tak24Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kira
 Opinia

Jeżeli chodzi o umowę to zależy jaką ktoś ma dyspozycyjność. Studenci dzienni raczej pełnego etatu nie są w stanie "wyrobić" dlatego wchodzi w grę umowa zlecenie (mają określone dni w które mogą chodzić do pracy). Jeżeli mowa o osobie na pełen etat to wtedy umowa o pracę . Dostępne są pakiety medyczne, karty multisport, ubezpieczenie grupowe, kursy językowe online.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia

Ktoś z Was może odpowiedzieć na pytania użytkownika @Robert? Takie kwestie są na pewno ważne także dla innych osób. @Mariusz, piszesz o przyznawaniu premii, czy w umowie są określone zasady jej otrzymania? Jeśli faktycznie sytuacja wygląda tak, jak piszesz, to czy pracownicy próbowali temu przeciwdziałać?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia

Opinia * Pepe i *dr jest jak najbardziej trafna i aktualna: - 2-3 sklepy są rentowne, które zarabiają na pozostałe inne sklepy - brakuje kasy na wszystko, -zarząd nie ma bladego pojęcia o zarządzaniu firmą i poprawieniu sytuacji spółki,co za tym idzie wegetują z miesiąca na miesiąc - pensje to najniższa krajowa (w tym samym czasie Biedronka czy Ikea płaci na "dzień dobry" 3000zł podstawy, - są premie dla najlepszych sprzedawców (czytaj: sprzedawców, którzy handlują najdroższymi rzeczami na sklepie - nie handlujesz nartami czy rowerami, a masz dział z ciuchami czy z butami to nie masz szans na jakąkolwiek premie, nawet jakbyś zasuwał jak robot - zasada przyznawania premii jest po prostu skrajnie stronniczy -zachowanie kierowników i opiekuna ociera się o mobbing , zachowują się tu jak strażnicy w obozie koncentracyjnym, -pracownicy są poniżani i lekceważeni - to się nadaję do Państwowej Inspekcji Pracy, co chwila pracownicy o każdą (usunięte przez administratora) na sali sprzedaży są opieprzani, -jest bardzo duże "ciśnienie "na wynik, a o jakiekolwiek podwyżce powyżej najniższej krajowej to zapomnij , - ta praca wypala zawodowo -nie można z nikim rozmawiać nawet jak nie ma ruchu bo od razu jest awantura, - jeżeli nie masz noża na gardle i możesz poszukać innej pracy to tak zrób, - zdecydowanie odradzam tam pracować,

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia

@Pepe, przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać i trzeba swoje opinie wyrażać w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Posty niezgodne z jego postanowieniami mogą zostać usunięte. Jeśli będziesz miał do dodania jakąś konstruktywną opinię na temat firmy, zrób to. Jeśli na forum są pracownicy tej firmy, proszę o dodanie swoich obiektywnych opinii na temat warunków pracy u tego pracodawcy i jakie kwalifikacje należy posiadać, żeby do niej aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
porada
 Opinia

Jeśli wszystko jest talk źle to zmieńcie prace i po problemie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś z Was dysponuje najnowszymi informacjami o INTERSPORT Polska S.A.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Siłka
 Opinia

Bez zmian jak kiedys. Cisnienie na sprzedaz a towar dramat. Do tego podejscie opiekunki M.G. to jest jakas kpina. Mobbing jest na porzadku dziennym. A wynagrodzenie minimalna krajowa.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy dysponujecie informacjami o tym, co aktualnie dzieje się w Intersport? Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami pracy w przedsiębiorstwie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dr
 Opinia

Jak wyżej, praca na kilka miesięcy, generalnie jak ktos pracuje dłuzej niz 6 miesięcy to sukces, codzienna odprawa to typowe korporacyjne demotywatory, zarząd nie ma bladego pojecia o zarzadzaniu i genialne pomysły jedynie gnębia pracowników zamiast poprawiać sytuację spółki na rynku, oprócz premii od lidera sa tez konkursy na sprzedaz danych produktów, i nagrody które wg opłacalności potrafia być zagarnięte przez opiekuna, a głupi pracownik tylko się nazap****(Arkadia), zachowanie niektórych kierowników i opiekuna ociera się o mobbing, więc jak coś to lepiej siedzieć cicho, bo zaraz bedziesz miał jednego z nich na dziale ładnie patrzącego się cały dzień na ciebie(bardzo miłe) lub wylecisz... Nie wolno gadac z kolegami z sąsiednich działów bo zachwile awantura, nawet jak to jest sprawa służbowa, najgorzej jest w największych salonach, tam najbardziej cisną i najgorsi opiekunowie sklepu, wykonywanie planów sprzedazowych, wygląda w praktyce tak, że latasz po całym sklepie i wyrywasz ludziom żeczy żeby postawić swój symbol sprzedawcy... Generalnie nie polecam na dłuzszą metę, ta praca wypala zawodowo, i niszczy fizycznie, nie masz czasu na nic, jestes sportowcem(a takich szukają) zapomnij o pasji nie bedziesz miał czasu na trening, bo zmiana 12h, czasami i po 4 dni z rzędu, najwięcej miałem 5 dni...

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marian
 Opinia
@dr 12.05.2014 22:12

eeee kolego 5 dni pod rzad to bardzo malo... swego czasu jak inter sport byl siecia maks sport z tymi samymi co teraz wlascicielami to w bytomiu swego czasu(ten sklep zostal niedawno zlikwidowany) mialem normalnie po 10,14 dni pod rzad po 12godzin. a zeby bylo smieszniej nadgodziny ktore wyrabialismy nie byly nam dodatkowo placone. pozniej jak przeszlismy do silesi katowice to bylo lepiej ale po 7,8 dni pod rzad po 12 godzin zdazalo sie. pamietam ze jak zrobilismy pewnego czasu najwiekszy obrot w historii firmy w ciagu jednego dnia (cos tam powyzej milona zlotych), to dostalismy dyplomy... mam go do dnia dzisiejszego... to byly czasy ehhh.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia

Czy ktoś z Was realizował swoją praktykę zawodową w Intersport? Na swojej stronie firma oferuje praktykę tygodniową, miesięczną i roczną. Jakie obowiązki należą do praktykantów? Czy zajęcia te są rozwijające i przydatne w późniejszej karierze zawodowej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kamil
 Opinia

zwłaszcza, że taki sklep też musi zarobić, więc narzuca sobie odpowiednią marżę. Jak komuś to nie odpowiada, to przecież ma do wyboru wiele sklepów konkurencyjnych :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dudek
 Opinia

Wypowiem się na temat tego sklepu w Gdyni jest to niby jeden z największych sklepów sportowych w Polsce. Co mają w sklepie porażka. Jest to ciucholand połączony z sklepem rowerowym. Jeśli ktoś chciałby kupić jakiś sprzęt do ćwiczeń siłowych to mają jedną ławkę chińszczyznę za 250zł więcej nic nie ma. Tragedia nie sklep.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
protacz
 Opinia

to fakt że za premią trzeba sie nalatać i kombinować. Obecnie sprzedawca na umowie nie ma siły żeby tej minimum stówy premii nie dostał, bo liczy sie suma sprzedaży, a sprzedawca własnie to ma robić. Inaczej jest jak jestes sprzedawcą na zleceniu i masz mniej godzin miesiecznie niż te 160 - to siłą rzeczy sprzedasz mniej bo rzadziej jestes w pracy, a liczy sie suma sprzedaży w miesiącu. Na premie praktycznie nie może liczyć kasjer. Najlepiej jest być serwisantem (dodatkowe premie)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kammy
 Opinia

Hej, możecie napisac ile w takim wypadku wychodzi całościowo pracując w intersporcie? Bo jak sobie licze, to 8,5 za godzinę przy 160 godzinach daje nam 1360 złotych, czyli trochę dla mnie mało. Pisaliście tez, ze na umowie ma sie do 500 złotych więcej oraz, że do tego sa premie, zapytam więc, czy 1800 na rękę jest tu możliwe?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dru
 Opinia
@kammy 18.01.2015 21:23

Jak nie jestes studentem, to dostajesz jeszcze mniej, 1800? to chyba tylko jako kierownik, o premiach zapomnij nie warto za nimi latać...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
protacz
 Opinia

jesli chcesz pracować w inter, to na początek zawsze umowa zlecenie, wykładasz towar, sprzedajesz.szkolisz sie w czasie pracy, ale nie ma na to za wiele czasu, wiec lepiej w domu jeśli ci zalezy. może i umowe dostaje sie na koniec miesiąca z datą wcześniejszą, ale jak wykonujesz obowiązki ok, to nie zwolnią cię w miesiącu następnym. Kasa z tego co wiem 8,5/h + premia lider sprzedaży (ale suma w zależnosci ile h w miesiącu pracujesz i od zrealizowanego planu narzuconego na sklep). Sprzedawca na umowie moze dodatkowo zarobić do 500zł.Żeby przejść ze zlecenia na umowę o prace, trzeba się wykazać zarówno w sprzedaży jak i zaangażowaniu w ogólny porządek, ale to trwa kilka miesiecy, rok - musi sie "zwolnić" miejsce. Co do kierownictwa- wszystko zależy od człowieka, ale muszą cisnąć pracowników, bo im też tak każą, tymbardziej jesli sklep nie wyrabia planów czy statystyk. Dziennie pracuje sie miedzy 8 a 12h. na zleceniu częsciej 8h, na umowie 12h - ma to swoje plusy i minusy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zorro
 Opinia

intersport Katowice Silesia tragedia wykorzystują ludzi na max np czas pracy na 3/4 etatu pracuje się tam od 8h do 11h na 6,z 7 dni w tygodniu, grafik to kpina kierownicy zmieniają to sobie kiedy im to na rękę nic tylko ich zgłosić do odpowiednich władz :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
D.
 Opinia

Sprzedawca zarabia ok. 8zł/h, a Kasjer 9zł/h. Zniżki 40% na obuwie oraz odzież i 20% na rower, rolki. Ma się limit, w zależności, czy jest to umowa o pracę czy zlecenie, stanowisko, długość stażu i wynosi 600-6000zł(kierownik). Dodatkowo sam musisz opłacić podatek od wzbogacenia się (19%), który potrącają Ci z wypłaty. Dostaje się 2-3 t-shirty, które trzeba nosić w trakcie pracy. Trzeba przyjść ok kwadrans przed pracą (odprawa) i często zostać drugie tyle po pracy - nikt Ci za to nie płaci. Zmiana trwa 12h, tylko czasami 8-10. W trakcie pracy masz dwie przerwy: 15 i 30-minutowe i jest to jedyny moment w ciągu całego dnia, kiedy możesz usiąść. Chyba, że jesteś kierownikiem wtedy cały dzień siedzisz, popijasz kawę, chodzisz po galerii i robisz zakupy, a kiedy w sklepie zjawi się opiekun salonu to z nim żartujesz i krytykujesz pracowników, jednocześnie udając, że ciężko pracujesz stojąc na sklepie. Wszystko jest nagrywane, sprawdzane, masz plan sprzedażowy dnia, zawsze jest coś za co Cię skrytykują. Premie kiedyś były, teraz prawie wcale. Jeżeli sklep wyrobi plan miesięczny to premię 100% dostaje tylko jeden najlepszy pracownik. Zdarza się, że "jest kryzys i premii jednak nie będzie". Dla studentów, którzy chcą dorobić w weekendy - polecam. Jednak na dłuższy niż kilka miesięcy okres czasu stanowczo odradzam.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bregi
 Opinia

nie, otrzymujesz koszulki raz na jakis czas :) jaki to nie wiem bo ja mam dopiero 2 komplet :) zawsze sie chodzi w firmowych koszulkach, spodnie juz mozna miec dowolne, napewno nie mozna chodzic w swojej odziezy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
5 lat lider
 Opinia

klient nasz pan. jak klient coś chce kupić to ma program lojalnościowy, ma przeceny i jeszcze pocałowanie w d. od sprzedawcy. a sprzedawca ma limit, 25% zniżki na rower, 40 % na ciuchy (oczywiście od ceny pierwszej czyli 150% wartości rynkowej) a jak pracownik kupi coś na przecenie i poda numer karty stałego klienta kogoś znajomego to wylatuje. proste.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kjm3
 Opinia

Witam w odpowiedzi powiem ..ciesz sie i nigdy nie kupuj w intersporcie ja kupilem a kiedy sie okazalo ze towar jest wadliwy potraktowano mnie jak dziada ( wydalem 5000zl na odzież narciarska ) nie polecam i ostrzegam nigdy INTERSPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rany rany
 Opinia

A ja tam idę za parę dni na rozmowę... i nie wiem co teraz o tym myśleć. Jeśli z tymi umowami to prawda to na serio, nie chcę pracować w takim miejscu. Nie nakręcam się jednak negatywnie, ale jak to się mówi, w każdej plotce jest odrobina prawdy. jestem przerażony, bo mój były pracodawca był mega uczciwym człowiekiem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Intersport Polska S.A. - Cholerzyn

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersport Polska S.A.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny