logo Polski HR - Temporary Work Sp. z o.o.

Polski HR - Temporary Work Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Polski HR - Temporary Work Sp. z o.o.

Lidia 2017-07-31 13:23
@byly prcownik powiedz dokładniej, czemu odradzasz? Informacje o pracodawcy będą przydatne dla osób, które chcą się zatrudnić.
Kajka 2017-09-06 15:09
Byłam dziś u nich na rozmowie, pani bardzo miła, ogólnie robią dobre wrażenie. Po przeczytaniu opinii w internecie zauważyłam, że jest zdecydowanie więcej tych pozytywnych dlatego liczę, że się to sprawdzi! :D
1
Wojownik 2017-09-06 15:12
Jestem zatrudniony przez Polski HR, jak na razie bez zarzutu. Kasa się zgadza, terminowe wypłaty, umowa przejrzysta. Nie wiem skąd się biorą negatywne opinie!
Katiulka 2017-09-06 15:19
Niby czemu? Ja jestem [rzez nich zatrudniona i jestem bardzo zadowolona. Oferty przychodzą szybko, kasa dobra, terminowa, nie ma problemów z kontaktem z nimi. Mam nadzieję, że jakoś mądrze uzasadnisz swoją opinię, bo serio to dzwineeee.
Karol 2017-09-07 13:30
Pracuję w tesco, jestem zatrudniony przez Polski Hr i jest super! Wypłaty na czas, hajs się zgadza, w razie pytań zawsze odpowiadają. Umowa łatwa do ogarnięcia, zdecydowanie polecam! :))))
Krystiano 2017-09-07 13:33
Pracuuję zatrudniony przez znich już długo i jest na prawdę ok w porównaniu do innych takich firm... Do tej pory nie mam na co narzekać
Anitex 2017-09-07 13:39
Polecam firmę, rzetelna, uczciwa, nic dodać, nic ująć. Jak czytam niektóre negatywne opinie to śmiać mi się chce... Zabierzcie się do roboty ludzie, a nie tylko narzekać potraficie...
sZARIK69 2017-09-07 13:50
Jakiś sfrustrowany pracownik? Zazwczyaj tak piszą ludzie, którzy są przerażeni, że w pracy trzeba PRACOWAĆ. Ja się u nich niedawno zatrudniłem i nie ma żadnych problemów... Wypłata na czas, wszystko się zgadza, praca spoko (''produkt zgodny z opisem").
PatrycjaP 2017-09-11 13:32
Jestem zatrudniona przez Polski HR i wszystko jest bardzo w porządku. Płacą w terminie, wszystko jest zgodnie z umową i tym co było na rozmowie. Co prawda pracuję w obecnym miejscu od niedawna, ale poznałam już kilka osób zatrudnionych przez Polski HR i wszyscy są zadowoleni.
1
Rado 2017-09-11 14:18
Świetna firma! Co chwila dostaję nowe oferty i dosyć często z nich korzystam. Wypłaty zawsze terminowo. Jak mam jakieś pytania łatwo się do nich dodzwonić, zawsze jakaś miła pani wszystko wytłumaczy. Bardzo polecam, pracowałem już zatrudniony przez agencje pracy, ale w każdej był straszny bałagan, a w tej mają super organizacjeę.
1
Alice 2017-09-12 08:36
Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej w Polskim HR i jestem mile zaskoczona. Rozmowa rzeczowa, bez zbędnych "pierdół". Ogólnie pani rekrutująca bardzo uprzejma, jestem pozytywnie nastawiona, a widząc opinie czekam tylko aż zaczną mi wysyłać oferty :)
E 2017-09-12 08:40
Pracowałam w Niemczech zatrudniona przez Polski hr i było super. Kasa bardzo fajna, terminowe wypłaty, wszystko świetnie zorganizowane i dopięte na ostatni guzik. POLECAM
mańka 2017-09-13 08:37
Zaczłam z nimi współpracę wczoraj. na razie wszystko na plus, rozmowa kwalifikacyjna przebiegla w mielej atmoferze, rekruterka rzeczowa. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona.
... 2017-09-15 09:33
jestem zatrudniony przez POLSKI HR na prudkicji, pracuje głownie na drugie zmiany, bo mam studia. Ogólnie jestem zadowolony, jestem tu traktowany dobrze, ludzie w pracy trafili mi sie bardzo w porzadku. Wszystko ok.
1
nick 2017-09-15 14:40
ja też na produkcji, chwale sobie tą parcę, dobrze płacą, terminowo, nie ma problemu z kontaktem z nimi, ogolnie jedna z niewielu firm, z ktorzych ejstem zadowolony
gepard 2017-09-18 13:30
Kasa się zgadza, na dodatek całkiem łatwa praca, wiec ogólnie moge polecic Polski Hr
OLO 2017-09-18 16:27
polecam pracę przez polski hr, bardzo dobrze jest wszystko zorganizowane i wyplaty w terminie, pozdrawiam
gepard 2017-09-19 15:26
To wszystko zależy od tego gdzie trafisz. Ja jestem pomocnikiem pomocniczym, wykładam i przyjmuje towar na magazynie w Koszalinie. Stawkę mam godzinową, bez premii, ale i tak całkiem dobrze na tym wychodzę. Pracuję w systemie dwuzmianowym 6:30-15 albo 15-23:30. Ale tot ak jak mówię, w każdej firmie jest inaczej...
nikoś 2017-09-20 15:55
praca przez polski hr bardzo spoko. Wszystko ładnie ogarnięte, kasa dobra leci, polecaaaam
Ignacy 2017-09-21 10:10
Ja za to jestem kasjerem w tesco i wszystko jest w porządku. Dostaję wypłaty, zgadzaja sie z tym co bylo na rozmowie. Trafilem na spoko sklep, bo akurat są fajni kierownicy bardzo. Na razie się stąd nie ruszam :)
,?! 2017-09-22 11:03
Pracuję w Niemczech dzięki firmie POLSKI HR. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, warunki mieszkaniowe dobre, kasa spływa bardzo fajna. Polecam
Gabi 2017-09-25 12:45
Polecam pracę za pośrednictwem polski hr. Ogólnie wszystko jest tak jak być powinno. Praca która mi się trafiła jest ok, atmosfere też mam fajną. Nananananana polecam polski hr
miłosz 2017-09-25 16:12
Praca przez POLSKI HR jest ok. Pracuje na kasie zatrudniony przez nich i nie narzekam. Wypłaty terminowe, wszystko w najlepszym porządku.
Tosia 2017-09-26 16:04
Ja byłam dopiero co na inwentaryzacji w rossmannie i było spoko. Kasa bardzo fajna. Ale ogólnie wszystko dobrze zorganizowane, umowa zrozumiała, bez żadnych haczyków. Byłam już raz związana z jdną agencją pośrednictwa i się mocno nacięłam... ;// Ale zaryzykowałam i z polskim hr-em jest wszystko w porządalu
badi 2017-09-27 12:51
Dla mnie praca załatwiona przez Polski HR jest git, godziny pracy bardzo mi odpowiadają. Mogę tą agencję polecić nawet swoim znajomym!
Wiciu 2017-09-27 15:53
Mi się trafiła super ekipa w tesco :))) Oczywko dzięki Polski Hr. Kasa wpływa na konto terminowo,. Pracę mam bliziutko. Po prostu bardzo dobrze trafiłem, ale jestem za to wdzięczny tej firmie :))
what 2017-09-27 22:30
Martwią mnie wysokie kary finansowe w umowie z Polskim HR, ktoś wie coś na ten temat? Dlaczego za różnego rodzaju niedociągnięcia chcą obciążyć kogoś kwotą 1000zł, gdzie zarobek przy inwentaryzacji jest rzedu kilkudziesięciu złotych?
Tosia 2017-09-28 13:24
Kary umowne są w wielu firmach. To normalne, oni za Ciebie odpowiadają przed ich klientem. Wyobraż sobie, że przykładowo właśnie w rossmannie brakuje jednej dziewczyny na inwentaryzację, polski hr ogarnia im jedną. Wszystko cacy, a potem ona nie przychodzi i nie można się do niej dodzwonić. Dla niej jest to niby strata tylko kilkudziesięciu złotych, ale dla dziewczyn pracujących rossmanie jest to duży problem. Inwentaryzacja się przedłuży albo nie zrobią wszystkiego co było w planie. Niektóre dziewczyny mają tam pełny etat więc nie mogą wyrobić więcej godzin niż jest przy pełnym etatcie. Robi się duży problem. Nie wiem czy przypadkiem w takim wypadku Polski hr też nie musi zapłacić kary rossmannowi, a nawet jeśli nie to jaką ma potem opinię?? Rossmann już sobie zaznaczy, że z Polskiego hr-u przysyłają osoby, które olewają...
1
Lidia 2017-09-28 14:24
@Tosia czy pracujesz poprzez Polski HR - Temporary Work Sp. z o.o.? Co powiesz o warunkach pracy? Widzę, że jest dużo pozytywnych opinii. Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą jako Kierowca kat. C to właśnie poszukują. W ofercie napisali, że oferują długoterminowe i stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na arenie międzynarodowej, pracę w pełnym wymiarze godzin 5 dni w tygodniu. Ktoś może składa cv?
Piotrek 2017-09-28 15:20
Ja złożyłem, bo mój znajomy pracuje zatrudniony przez nich. Jest bardzo zadowolony. Dlatego licze, że mnie przyjmą.
piterek 2017-10-02 14:28
mnie polski hr zatrudnił w duzej firmie na produkcji. Jestem zadowolony. Najwazniejsze - wyplatkiw terminie. Godziny pracy do dogadania. Praca jak praca, w miarę normalna mi się trafiła.
kruk89 2017-10-03 09:36
Wyjazdy za graniece przez polski hr są bardzo dobrze zorganizowane. Wszystko dopiete na ostatni guzik. oczywiscie za granica moza spoko zarobic wiec ja bylem zawsze zadowolony, bo pracy sie nie boje,. a tym baardziej jak jest dobra kasa.
Jon 2017-10-03 11:33
Moim zdaniem to spoko firma. Załatwiła mi już dwie prace. Obydwie mi się podobały, stawke miałem całkiem niezłą. Umowa przejrzysta, czytelna. Panie na rekrutacji bardzo miłe....
czarek 2017-10-04 09:32
Podobra mi sie ta firma. Rzetelna, solidna, załatwiła mi bardzo fajną pracę. Polecam.
Lidia 2017-10-04 11:17
@czarek czy powiesz dlaczego dokładnie jesteś zadowolony z pracy w Polski HR - Temporary Work Sp. z o.o.? Czym się zajmujesz konkretnie? @Piotrek czy zostałeś przyjęty do pracy? Jeśli tak to powiedz jak Ci się podoba w pracy.
Wojtek 2017-10-05 08:52
Pracowałem sortując przesyłki. Polski hr wszystko sprawnie mi załatwił. Ogólnie bylem raczej zadowolony z tej pracy, nie była jakaś wymagająca..
golum97 2017-10-09 13:02
dzieki temu posrednikowi dorabiam sobie na produkcji. Dla mnie jest spoko, bo jako student nie mam za wiele czasu. Polski hr sprawnie zalatwil mi ta prace i jestem zadowolony. Jak mi się znudzi czy coś to przejrze inne ich oferty, bo mają sporo.
Oli 2017-10-09 13:45
Nie mam podstaw żeby się do czegoś przyczepić. Lubię pracę którą mi załatwiła ta agencja. Chyba zostanę tu na dłużej….. Płacą dobrze, terminowo.
Kowal91 2017-10-10 11:07
W porownaniu do innych podobnych firm polski hr daje dobra stawke i przejrzystą umowę. Mi na tym zalezalo bardzo wiec polski hr spelnia wszystkie moje oczekiwania.
kijanka 2017-10-10 11:52
Dopiero co zaczęłam z nimi współpracę, zapowida sie w porządku :> Dostałam dobrą stawkę, fajne godziny pracy, mam spoko dojazd. Chyba będzie dobrze ;D
daniel 2017-10-11 10:55
Przez pośrednika Polski Hr pracowalem na produkcji-- dokładniej pakowalem cukierki. Stawke mi dali dobrą, nie narzekałem. Praca może nie była jakaś lekka i przyjemna ale wiedziałem na co się piszę. Wszystko było zgodne z umową. Wydaje mi sie że jeszcze nie raz bede z nimi wspulpracowal bo w miare dobrze mi sie pracowalo i ogolnie jestem zadowolony.
Michau 2017-10-11 13:07
Polski hr ma przede wszystkim swietnie zarządza ludźmi i tymi wszystkimi procesami, rekrutacją.... Na prawde za to szacun, jeszcze nie widzialem az tak dobrze zorganizowanej firmy. Polem pod tym względem.
Lech 2017-10-11 14:31
Prawda o tej agencji jest całkiem inna ! Pracuje u nich już jakiś czas i ciągle rozglądam się za czymś innym. Pensje nie są wypłacane na czas, ciągłe niedopowiedzenia i ostatecznie okazuje się że miało być inaczej a jest jak jest.
Przez cały czas mojej współpracy pensje, terminowo, wypłacili mi może dwa razy!!!!
1
Mindi 2017-10-13 12:04
Najgorsza firma do wypłacania pieniędzy cały czas siedzą kawkę piją pierdzą w stołek i na chorobowe chodzą a żeby pieniądze wysłać to 3 prawie 3 miesiące trzeba czekac. Jedna wielka porażka
wiktor 2017-10-13 13:36
W moim przypadku wypłata jest ZAWSZE na czas. Dlatego bardzo dobrze mi się pracuje z ta firmą, polecam bardzo,
Karol 2017-10-13 14:18
Mam dobry dojazd do pracy i to akurat dla mnie jest super ;D A oprócz tego to lubię bardzo kolegów z pracy, przełożeni też mogą być. Kaska spoczko, spływa co miesiąc jak powinna :DD Tak więc jestem zadowolony z tej agencji!
wafelek 2017-10-17 13:28
Praca jest fajna. Załatwilo mi ja Polski Hr. Jestem zadowlony. Zarabiasz, pieniadze moga byc, jest dobrze.
Kamillo 2017-10-17 13:40
długo nie mogłem znaleźć pracy, a polski hr bardzo mi pomogl. Teraz załapałem dzieki nim fajną fuszkę i mam dobrą kasę, niedaleko domu. Ogólnie jestem zadowolony i polecam tą agencjęę..
Agat 2017-10-18 10:24
Bardzo dobra agencja dbająca o swoich pracowników. Ja już pracowałam dzięki nim w trzech miejscach. Jako studentka szukająca pracy dorywczej albo okresowej jestem bardzo zadowolona. Kasę też mam z tego w porządku, zawsze przychodzi w terminie. Nie mam się do czego przyczepić, polecam.
oneone. 2017-10-18 11:50
Jako pośrednik polski hr wypada super. Załatwili mi spoko prace na magazynie. Całkiem nieźle płacą, nie spóźniają się z przelewami. Trafiłem na fajną firmę, w której jest super atmosfera, dlatego jestem zadowolony bardzo.
Zostaw swoją opinię o Polski HR - Temporary Work Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR - Temporary Work Sp. z o.o.