brak logo

Agpress Drukarnia Adam Łukawski

Płock

Opinie o Agpress Drukarnia Adam Łukawski

zaint 2016-02-10 20:35
Czy ktos cos wie na temat pracy w te firmie? Pensje, atmosfera możliwość rozwoju?
6
xxx 2016-02-16 16:45
Dziękuję za opinię. Widać nie warto tam pracować a szukam czegoś na dłużej
2
zygmunt z pacanowa 2016-02-21 20:32
Czy jest sens pracować tam jako przedstawiciel? Bo mam doświadczenie w poligrafii a firma na miejscu. Może szukają ph?
franek 2016-03-31 13:10
eeee tam... a ja tam jestem zadowolony
ex 2016-04-07 15:34
co to za cenzura niepochlebnych opinii o firmie Agpress ?
mac 2016-04-22 10:28
A czemuż to usunęliście złe opinie ? Tym bardziej to potwierdza, że wszystko to była prawda
2
Are 2016-04-30 00:32
Jak nie macie nic lepszego to się zawieście i szukajcie dalej.szkoda czasu na pracę tam.
1
vendetta 2016-08-11 22:38
Firma Agpress poszukuję pracowników na wszystkie stanowiska w firmie. Powodem zwolnień lub ewentualnych zwolnień doświadczonych pracowników (krwiopijców, którzy chcą godniej żyć) są prośby o podniesienie pensji. Oferujemy 8 zł netto na godzinę i dobre warunki pracy ( nie pada na głowę). Mile widziana umiejętność przytakiwania i trzymania języka za zębami. Właściciel rości sobie prawo do ordynarnego i chamskiego zachowania.
13
adek 2016-12-20 14:11
zgadzam się. atmosfera cieniutka. oczekiwania państwa przewyższają ich możliwości.
ol 2017-01-10 11:03
jest coraz gorzej
3
kas 2017-01-11 10:41
wszedobylska inwigilacja
5
Roj 2017-03-19 22:41
Agpress pada....powoli tonie....uciekajmy
2
vendetta 2017-07-11 21:00
Drukarnia Agpress to dno systemu organizacji ,aż dziw , że firma istnieje od 25 lat. Odpowiedzialni za taki stan rzeczy są dyrektorzy działów a w nie mniejszym stopniu dyrekcja, która taki stan toleruję.
Przykładem jest dyrektor działu produkcji. To zwykła karierowiczka, która zaczynała jako szeregowy pracownik na introligatorni. Pewnie stąd zamiłowanie do zbierania haków i siania plotek na temat innych osób. Nie posiada zmysłu organizacji, brak jakichkolwiek przejawów kreatywności. Jej inicjatywa kończy się na wpisaniu zlecenia do systemu. Bierna, mierna, wierna samej sobie. W swoim mniemaniu nieomylna. Stosująca zasadę spychologii, przerzucania odpowiedzialności za swoje błędy na innych. Nie potrafiąca rozwiązywać konfliktów w zespole, co doprowadza do narastania jeszcze większych animozji w firmie. Brak komunikacji i przepływu informacji między pracownikami. Nie czuję się współodpowiedzialna za wykonywane zleceń. Błędy pracowników są dla niej paliwem do działania. Uwagi o ich pracy są niezwłocznie rozwlekane po firmie aż wreszcie trafiają do ucha prezesa. Uważa się za osobę bardzo inteligentną i przebiegłą, ale prawda jest taka, że wszyscy ją znają i nikt jej nie ufa. Dyrektor ,który odpowiada za jakość produktu jak i atmosferę w pracy powinien służyć swoim pracownikom pomocą, doświadczeniem i wiedzą. Tego wszystkiego brakuje. Za to jest ja nic nie wie, rozwiążcie to sami. Ta pani byłaby dobrym kapo ale nie dyrektorem. Każdy prezes chce wiedzieć o w firmie piszczy a chyba jeśli o to chodzi to nie ma bardziej kompetentnej osoby.
1
Ola z przedszkola 2017-07-19 23:31
Nigdy więcej do takiego kołchozu. Każdy na każdego nadaje. A prezes przysyła na to oko. A pan młody szef to nędzna imitacja szefa. To raczej szefek co się pruje w gaciach. Na autorytet trzeba zapracować pracą a nie debilizmem
Zostaw swoją opinię o Agpress Drukarnia Adam Łukawski - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agpress Drukarnia Adam Łukawski