brak logo

HSM

Warszawa

Opinie o HSM

M. 2011-06-20 09:52:48
Omijaj tę firme z daleka.( usunięte przez administratora ) Większość kombinuje jak zmienić pracę więc niedługo pewnie będzie trochę etatów.
ja 2011-10-12 11:12:40
Witam,

ja również zostałam zaproszona na rozmowe do tej firmy i szczerze mowiac zastanawiam sie co teraz mam zrobic?
Naprawde jest tam taka rotacja pracownikow i prezes tak poniza ludzi? Potrzebuje zmienic prace na lepsza i spokojniejsza a nie miec problemy...
Prosze o jakiekolwiek opinnie...
1
karo 2012-01-17 19:22:26
Witam

mam jutro rozmowe w tej firmie na specjaliste ds obsługi klienta ?
Jakie są tam zarobki , bo juz wiem ze za nadgodziny nie placa
Jakie dają umowy

bardzo proszę o odp bo nie wiem co mam zrobic
d 2012-01-23 19:12:07
Witam,

ja również zostałem zaproszoy na rozmowe do tej firmy i również szczerze mowiac zastanawiam sie co teraz mam zrobic?
Naprawde jest tam taka rotacja pracownikow chodzi mi o serwis stanowisko o które się ubiegam to serwisant regionalny czy może ktoś wypowiedzieć się na ten temat??? bardzo mi na tym zalezy pozdrawiam...
1
Izzy 2012-03-09 12:46:18
karo - 2012-01-17 19:22:26

Witam



mam jutro rozmowe w tej firmie na specjaliste ds obsługi klienta ?

Jakie są tam zarobki , bo juz wiem ze za nadgodziny nie placa

Jakie dają umowy



bardzo proszę o odp bo nie wiem co mam zrobic
Napisz jak po rozmowie.Ciągle kogoś szukają i nie wiem czy warto tam iść. Z opinii wynika ,ze raczej nie .Na "mieście" opinia jest jednoznaczna ale jestem w dołku i nawet na okres próbny mnie interesuje ale też bez przesady.
hihi 2012-08-27 13:16:10
Widzę ze najbardziej rzetelne i prawdziwe opinie zostały usunięte, chyba jednak mają się czego wstydzić...Omijać z daleka.
realista 2013-01-08 18:20:10
witam, o firmie brak słow....... dosłownie........................ ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
free 2013-02-14 13:29:42
Ludzie szybko z HSM uciekają. Beznadziejna atmosfera. Odradzam.
stek 2013-03-27 19:49:29
wszystko to stek bzdur, praca fajna, super szef, ludzie na poziomie. Odeszłam bo wygrałam w totka.
jeleń 2014-03-02 00:31:03
@arek, w takim razie musisz chyba przeszukiwać internet w poszukiwaniu ofert pracy na jednym z portali
rak 2014-04-11 22:28:49
skoro HSM ma swoją stronę internetową to najprościej będzie złapać stamtąd mumer telefonu i zadzwonić do nich
kamil 2014-04-24 18:31:18
to jak już ktoś zdecyduje się coś napisać :) to czy właściwie pod względem finansowym współpraca z HSM jest opłacalna?
Richi 2014-11-05 06:24:14
Uwaga na tą firmę banda oszustów i krętaczy byłem ich klientem wywalili mnie na plecy.Mało tego przetwarzają dane osobowe bez zgody i podpisów dyrektor tej firmy
to kretyn wymawia słowa gdzie nawet nie ma pojęcia co one znaczą.Ludzie nie wchodźcie w układy z tą firmą pracownicy tam to jedno wielkie dno nie szanują klienta
2
anty Ryczy 2014-11-05 10:04:43
Panie Ryczy - klientów traktują z należnym szacunkiem a dłużników i krętaczy skutecznie i szybko rugują ze swoich szergów i to prawdopodobnie Pana spotkało stąd ten przyjazny wpis
1
Jarek 2014-12-21 15:28:40
Mam znajomego co pracuje jako handlowiec i jest bardzo zadowolony kasa OK, samochody OK, zaufanie do pracownika - brak GPS, Szef taki sobie ... ale idzie żyć.
1
Typ 2015-08-11 17:57:52
Tylko niestety w tej firmie awansuje sie nie poprzez rozwija tylko układy i wchodzeniu po palcu w tyłek .a jak ktoś nie pasuje to choćby był alfą i omegą to niestety ... Jeden wielki folwark jak u Owella
Gal anonim 2015-10-06 20:48:05
Pracuję w HSM już kilka wiosen. Stek bzdur jaki przeczytałem na tym forum sugeruje tylko to, iż osoby piszące opinię mają problem z postrzeganiem rzeczywistości lub są nie dojrzałe emocjonalnie.
Firma jak wiele , ma swoje plusy i minusy.
Zarobki i warunki socjalne na przyzwoitym poziomie, raczej nie mam powodu do wielkich narzekań. Płaca zawsze terminowo i zgodnie z umową.
Atmosfera no cóż jak w rozwijającym się koncernie, nie należy do przyjacielskich ale siekiery też nie latają.
Jak rzetelnie i uczciwie pracujesz to nie ma żadnych problemów.
Gal anonim 2015-10-07 20:25:55
9876 jest to forum na temat warunków pracy w danej firmie a nie kryptoreklama Great Products. Tak firma jest godna uwagi, posiada stabilność rynkową, i rozwija się cały czas ... choć nie zawsze w idealnym kierunku.
Gal anonim 2016-04-01 00:34:21
Konkretna umowa o pracę, bez ściemy, ale też i mocno rozbudowana jak na porządną firmę przystało. Od razu na wstępie wiesz co Cię czeka.
Zarobki jak pisałem na przyzwoitym poziomie, ale szukają zawsze serwisantów z prawdziwego zdarzenia robiących robotę od A do Z a nie kolesiów od złotej rączki.
Jeśli chcesz uczciwie zarobić na wypłatę ... pisz
PS to nie lokowanie oferty, tylko uczciwe podejście do tematu.
W tej firmie roboty nie przerobisz.
worod 2016-05-13 16:52:13
Nie widziałem takowego ogłoszonka @Andrzeju :D Aczkolwiek pojawiło się inne, na koordynatora - technika serwisu. Przy czym tutaj również potrzebne jest kilkuletnie doświadczenie, z drugiej jednak strony masz pakiet benefitów
Zostaw swoją opinię o HSM - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HSM