brak logo

Colour Group s.r.o.

Chorzów

Opinie o Colour Group s.r.o.

TomasOszust 2015-12-06 16:16:30
Jak najdalej od tej firmy!!! Szef( czech) schizofremik i to jeszcze mało powiedziane. Najpierw czegoś wymaga, a wykonaniu jego polecenia, pyta po coś to robił i wyzywa od idiotów, krów, polskich kretynów do niczego się nie nadających. Praca trwa 24 h na dobę, telefony o 23- ej to norma. Jest jeszcze „pani dyrektor”, ukraińska prawa ręka szefa, posadkę oczywiście „wypracowała na kolanach”.
Firma oparta na oszustwie, krętactwie i nikt porządny długo miejsca w niej nie zagrzeje. Premie do wypłat to bajki, odwlekane z miesiąca na miesiąc. Sam fakt że w ostatnim roku zwolniło się w niej około 10 osób, powinien potwierdzać tą opinię.
gosc 2016-02-17 22:17:23
Hmm.... opinia kogoś na temat Colour Group jest dość odważna , ale jak widać tylko na tyle odważna, żeby anonimowo napisać:) Faktycznie trzeba mieć niezłe przysłowiowe jaja :) albo całkowity brak.
W sumie mamy wolność słowa, każdy może napisać co tylko chce, zwłaszcza anonimowo w internecie.
Pozdrawiam

2
tomek 2016-02-17 22:28:45
Samemu sprawdzić, a opinię zgłosić do firmy Colour Group, niech zgłosi tam gdzie trzeba .
ona 2016-02-17 22:40:29
Jest jeszcze „pani dyrektor”, ukraińska prawa ręka szefa, posadkę oczywiście „wypracowała na kolanach”.

:))
Pani dyrektor 2016-02-20 13:02:44
Czytam i podziwiam☺
polski kokot 2016-02-29 14:56:38
Firma Colour group być może ma jakieś aspiracje, by zatrudniać pracowników polskich i funkcjonować w Polsce, wątpliwe by im się udało.
Brak poszanowania dla pracowników (ze strony Prezesa p. T) (usunięte przez administratora). Kto z takim człowiekiem chce pracować. Bardzo oporny, by przy zatrudnianiu dawac umowy, podobno w polsce tak się zatrudnia...w oponi Pani koordynator, dyrektor, wiceprezes czy kim ona się tam mianowała.
polski kokt 2016-02-29 14:59:06
Panie Tomku, nie trzeba się ujawniać by merytorycznie pogadać... o pana kulturze, a raczej jej braku, sposobach współpracy z polakami.
straszne dno, że w taki sposób musi Pan traktować ludzi, aby się dowartościować i podnieść swoją samoocenę...
1
gosc 2016-02-29 16:40:42
Ciąg dalszy
gosc 2016-02-29 16:47:11
Pogadać można z żoną chyba że nie bardzo komunikacja panu wychodzi, swoją drogą nie znam pracownikow którzy przegrali i wypowiadają się o swoich byłych pracodawcach i wspolpracownikach pozytywnie.
ktos 2016-02-29 16:54:21
A Pan musi w ten sposób się dowartosciowywac? Metoda dość ciekawa☺
polski kokot 2016-02-29 17:00:59
prawde mowię. proszę zapytać tych którzy ciagle tam
pracują. jakieś dno!
ja 2016-02-29 17:06:35
a co w tym ciekawego? co panią tak bawi?
ktos 2016-02-29 17:28:27
@ja szkoda słów ☺
franky 2016-03-10 09:36:59
Może ktoś wie jakimi autami jeżdżą kierowcy w tej firmie, i jak wygląda umowa o pracę? Ile czasu spendza się w prace dziennie (od której do której)? Czy umowa jest zawierana z czeską firmą czy z oddziałem w polsce? jak ze składkami zus i td?
Roni 2016-08-17 18:59:46
a może ktoś wie jak się pracuje dla Przedstawiciela Handlowego w tej firmie, no i gdzie w Polsce ta firma ma jakieś oddziały, filie , jak się rozmawia z szefostwem , po czesku, polsku, czy angielsku,,,,,, byli i obecni pracownicy napiszcie coś bo ogłoszenie się pojawiło
salesman 2016-09-29 22:46:38
Ostrożnie, pierwsza umowa śmieciowa. Podobno jak sie sprawdzisz jest opcja umowy legalnej. Na okresie próbnym - najlepiej własny samochód.. Sporo niewiadomych, zatrudnienie w czeskiej firmie, nie mają w PL spółki.
ON 2016-10-20 18:01:51
Taak, premia jest.., albo będzie jak będą wyniki. Tutaj jest tzw. kopertówa, nie wiadomo kiedy, nie wiadomo ile, i nie wiadomo czy w ogóle. Poza tym jak cała reszta nieopodatkowana. Powodzenia.
Ciekawe czy już mają zatrudnionych handlowców, których rzekomo szukają od czerwca.., bo na ich stronie nic nie widać..
Zostaw swoją opinię o Colour Group s.r.o. - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colour Group s.r.o.