VOSS

• Okole

3. Opinie o pracodawcach Rokocin
  5. Opinie o P.P.H.U. VOSS

Opinie o VOSS Rokocin

Nie przegap nowości o P.P.H.U. VOSS!

07.10.2024 10:43

Witajcie!
    Dziękujemy za Waszą obecność na naszym profilu w serwisie GoWork! Tutaj możecie dzielić się swoimi opiniami na temat naszej firmy. Każdy z Was ma możliwość dostosowania tego komunikatu do własnych potrzeb.
    Jako zespół pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
    Prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne. Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora. Zachęcamy do wypełniania tego wątku pozytywną energią i szacunkiem dla wszystkich użytkowników.
    Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.
    Pozdrawiamy serdecznie.
    SKOCZEK

25.03.2022 11:48

ciekawa robota, stawki jak na poczatek okej, zobaczymy jak bedzie pozniej, ludzie rozni jak wszedzie, ale ogolnie polecam robote
    Rafal

22.03.2024 10:38

Wracając do tematu stawek . W ogłoszeniu u pracę w zakładce dodatkowe atuty . Umiejętność posługiwania się elektronarzędziami . I czy mając doświadczenie z elektronarzędziami (świadoma obsługa ) mam szanse na lepszą stawkę ?

22.03.2024 10:45

Dzień dobry. Proszę się skontaktować telefonicznie, chętnie odpowiemy na pytania. Pozdrawiam
    bolo

10.08.2022 10:13

dobra firma! pracowałem kiedyś, poszedłem do innej, a i tak wróciłem tu... w porównaniu do innych firm naprawde nie jest źle. Tu za wszystko zwracają kase, normalnie płacą i nie ma z niczym problemu. Pozdro ekipa
    DARIUSZ

02.11.2022 11:04

POTWIERDZAM FIRMA NAPRAWDE SPOKO
    Mariusz

05.11.2022 19:06

Na zarobek nie narzekałem z początku było mniej niż 10tys ale potem już było znacznie więcej wszystko zależy od zaangażowania w pracy jeśli się chce pracować to pewnie że się zarobi a nie tylko pije czy co innego robi, a co Pani Barbara chce tam pracować

happy

10.06.2026 14:00

nie wypłacają, banda złodziei. (usunięte przez administratora) Ostrzegam, nie polecam
    #PracownikNaWysokosciach

01.07.2026 10:02

Dziękujemy za opinię. Rozumiemy, że opóźnienia w realizacji płatności mogą budzić niezadowolenie, jednak nie zgadzamy się z określeniem, że firma nie wypłaca należności. W branży budowlanej zdarzają się sytuacje związane z przepływami finansowymi i terminami rozliczeń z kontrahentami, które mogą wpływać na harmonogram wypłat. Każda sytuacja jest przez nas traktowana indywidualnie i dokładamy starań, aby zobowiązania były regulowane. W przypadku pytań lub niejasności zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu wyjaśnienia konkretnej sprawy.

Ffw

16.06.2026 10:00

Stanowczo nie polecamy tej firmy jako pracodawcy, ani rzetelnego kontrahenta w związku z poważnymi problemami płatniczymi. Firma notorycznie unika kontaktu, ignoruje połączenia, blokuje numery co uniemożliwia jakikolwiek dialog. Wiemy, że nie jesteśmy jedyną poszkodowaną firmą, jesteśmy w kontakcie z innymi kontrahentami. Na stronie f.cebook można odnaleźć posty opisujące ich problemy z płynnością finansową czy pozostałe negatywne opinie. Zachęcamy do ich lektury przed przystąpieniem do współpracy.

01.07.2026 09:46

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Niestety, na podstawie jej treści nie jesteśmy w stanie zweryfikować, jakiej współpracy dotyczy ani z jaką firmą mieliśmy rzekomo współpracować. Komentarz nie zawiera żadnych informacji pozwalających odnieść się do przedstawionych zarzutów. Jeżeli autor opinii rzeczywiście pozostaje z nami w sporze, prosimy o bezpośredni kontakt w celu wyjaśnienia sprawy. Jesteśmy otwarci na merytoryczną rozmowę i rozwiązanie wszelkich niejasności. Jednocześnie przypominamy, że publikowane opinie powinny opierać się na faktach i umożliwiać rzetelną ocenę sytuacji, a nie zawierać ogólnych, niezweryfikowanych zarzutów.

18.05.2026 19:06

#MonterKonstrukcjiStalowych
    Pseudonim01

18.05.2026 19:08

jeszcze nie dostaniecie umowy o pracę tylko umowę zlecenie a jak będziecie chcieli o pracę to was zwolnią

15.12.2025 09:26

🚀 Postępy na budowie w Belgii! 🇧🇪
    Z dum
    ą informujemy, że prace nad naszym projektem wysokich magazynów automatycznych typu High Bay idą pełną parą. 🔩🏗️
    High Bay to zaawansowany technologicznie obiekt magazynowy, w którym regały konstrukcyjne stanowią jednocześnie część nośną budynku. Dzięki temu cała infrastruktura może osiągać imponujące wysokości, zapewniając maksymalne wykorzystanie przestrzeni oraz pełną automatyzację procesów składowania i pobierania towarów. To rozwiązanie idealne dla firm o wysokim wolumenie operacji i potrzebie dużej efektywności logistycznej. 📦🤖
    Na placu budowy pracuje nasz specjalistyczny dźwig poruszający się po szynach, umożliwiający precyzyjny montaż elementów na dużych wysokościach. 💡🚧
    Projekt realizuje ju
    ż ponad 30-osobowy zespół, którego doświadczenie i zaangażowanie napędzają szybkie tempo prac.
    Konstrukcja rośnie z dnia na dzień, a każdy etap zbliża nas do stworzenia nowoczesnego obiektu wyznaczającego nowe standardy w automatyzacji magazynowania.
    Ogromne podziękowania dla całego zespołu realizacyjnego za profesjonalizm, determinację i energię. Przed nami kolejne wyzwania — i kolejne sukcesy! 💪

10.12.2025 10:20

🚧 Ruszyła kolejna budowa w Niemczech! 🇩🇪
    Rozpoczęliśmy prace nad nowoczesnym systemem regałów wysokiego składowania. Konstrukcja dopiero startuje, ale już teraz zapowiada się imponująco 🔩🏗️
    Będziemy na bieżąco dzielić się postępami z placu budowy — przed nami sporo pracy i jeszcze więcej satysfakcji! 💪

08.12.2025 11:43

🚀 Kolejny krok naprzód na budowie w New Jersey!
    Nasza inwestycja w USA rozwija się w imponującym tempie. Po zakończeniu montażu pierwszych sekcji systemu, możemy pochwalić się kolejnym ważnym etapem prac!
    🔩 Trwa instalacja kolejnych modułów mini-load, a konstrukcja całego systemu zaczyna nabierać finalnego kształtu.
    📊 Każdy element jest montowany z najwyższą starannością, aby spełnić rygorystyczne standardy naszego klienta – jednego z największych amerykańskich gigantów branży spożywczej.
    ⚙️ Równolegle trwają prace przygotowawcze pod integrację systemów automatyki, które wkrótce połączą wszystkie komponenty w jedno, sprawnie działające centrum logistyczne.
    Z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej momentu, w którym kompleks zacznie działać pełną parą!
    Dziękujemy, że śledzicie z nami ten wyjątkowy projekt.
    👉 Zostańcie w kontakcie – kolejne aktualizacje już wkrótce!
    Jimmi

10.10.2025 20:47

To opłaca się tam pracować czy nie,bo po opiniach widzę że dużo ludzi jest nie zadowolonych,a i stawki też łba nie urywają?
    ccc

10.04.2025 17:56

Pracuje ktoś w firmie P.P.H.U. VOSS z rybnika lub okolic , jakie są warunki pracy i zarobki skąd firma jest , jestem zainteresowany

15.04.2025 08:26

Dzień dobry. Chętnie odpowiemy na pytania, zapraszamy do kontaktu tel. 662 131 442. Pozdrawiam serdecznie.
    ccc

10.04.2025 17:54

mohikanin

10.03.2025 19:12

ogłoszenie jest na Polskę -Lubelskie o opinie widzę Kanada o co chodzi ,,u nas się nic nie dzieje? czekam na wyjaśnienie pozdrawiam.

27.02.2025 13:01

Witam ,tyle pozytywnnych komentarzy że zastanawiam się czy nie podjąć pracy w tej firmie,czy ktoś z Poznania pracuje w tej firmie?
    Mick

03.02.2025 08:04

Witam mam pytanie praca na stanowisku montera jest od kiedy? Na stronie firmy od kwietnia-maja a tutaj brakuje i formacji. Chce złożyć CV ale nie mogę sobie pozwolić na czekanie do maja
    Zainteresowany

26.02.2025 13:19

Pozwole sobie zadać pytanie;).Jaką stawkę firma proponuję początkowemu pracownikowi bez doświadczenia?.Dziękuję z góry za odpowiedź i Pozdrawiam.

27.02.2025 09:18

Dzień dobry. W celu uzyskania szczegółów oferty zapraszamy do kontaktu pod nr tel. 662 131 442. Pozdrawiam serdecznie
    Palacze na magazynie

24.01.2025 18:26

Ogólnie nie polecam, kierownictwo pali papierosy na magazynie,zatrudniają na jakieś stanowisko a oczekują że będziesz robić wszystko. Nie potrafią wdrożyć w pracę i przeszkolić z obowiązków. Beznadzieja i nie polecam.

28.01.2025 15:16

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy odnieść się do poruszonych kwestii. W naszej firmie nie ma zakazu palenia papierosów, co oznacza, że pracownicy mogą korzystać z wyznaczonych miejsc, także na magazynie. Jeśli chodzi o zarzut dotyczący zatrudniania na „jakieś stanowiska”, każda oferta pracy jest przygotowana w sposób profesjonalny, jasno określając, kogo poszukujemy i jakie są oczekiwania, dlatego taki zarzut wydaje się być bezzasadny. Odnośnie wdrożenia w pracę – w ofertach pracy precyzujemy, czy szukamy osób z doświadczeniem, czy też bez niego. Jeżeli jesteś osobą bez doświadczenia i masz poczucie, że wdrożenie było niewystarczające, zawsze warto zgłosić się do osoby wdrażającej lub do biura, aby wyjaśnić wątpliwości i wspólnie znaleźć rozwiązanie. Na koniec – rozumiemy, że możesz być niezadowolony/a, ale uważamy, że stwierdzenie „beznadzieja i nie polecam” jest nieco niesprawiedliwe. Jeżeli chcesz porozmawiać bardziej szczegółowo o swoich odczuciach, zapraszamy do biura – chętnie wysłuchamy Twoich sugestii

Oferty pracy - P.P.H.U. VOSS

Monter/ka Konstrukcji Stalowych

Międzyzdroje

Xxx

15.01.2025 17:08

(usunięte przez administratora) Nie wypłacają pieniędzy. Są winni mojemu chłopakowi ponad 10 k zł. (usunięte przez administratora) Dopóki nie wypłacą zaległych pieniędzy będę pisać takie komentarze ku przestrodze innych osób.

16.01.2025 11:43

Szanowny użytkowniku, Chcielibyśmy poinformować, że treści zawarte w Pani/a opinii dotyczą spraw prywatnych, które nie powinny być przedmiotem publicznej dyskusji. W związku z tym uprzejmie prosimy o zgłaszanie takich kwestii bezpośrednio do naszej firmy – osobiście, mailowo lub telefonicznie. Tylko w ten sposób będziemy w stanie zapoznać się z sytuacją i podjąć odpowiednie działania w trybie natychmiastowym. Pragniemy również zaznaczyć, że publiczne pomawianie i szkalowanie pracodawcy jest niedopuszczalne w opiniach i może naruszać regulamin portalu GoWork.pl oraz przepisy RODO. Takie wpisy będą weryfikowane, a w razie potrzeby zgłaszane do administracji serwisu w celu ich usunięcia. Prosimy o zapoznanie się z regulaminem portalu GoWork.pl. W związku z powyższym prosimy o zaprzestanie dodawania tego typu wpisów. Informujemy, że firma nie będzie uczestniczyła w dalszej wymianie zdań w tej sprawie, ponieważ swoje stanowisko określiliśmy już w powyższym komunikacie. Dziękujemy za zrozumienie.
    Zelik

06.11.2024 18:15

Czy potrzebujecie do pracy na teraz za granicą dla mężczyzny

08.11.2024 11:52

Dzień dobry. Proszę o wysłanie CV na adres e-mail [email protected]. Rozpatrzymy Pana CV, jeżeli będziemy zainteresowani podjęciem współpracy to się skontaktujemy. Pozdrawiam
    Hanys

24.09.2024 06:48

Widzę że potrzebujecie też tokarzy jak to wygląda

07.10.2024 10:48

04.09.2024 12:58

Firma P.P.H.U. VOSS szukała ostatnio kogoś na stanowisko Pracownik Fizyczny. Czy ktoś brał udział w rozmowie kwalifikacyjnej i powie, jakie zarobki proponowali?
    Anon

13.08.2024 23:28

Witam,przymierzam sie do pracy w tej firmie. Mam pytanie do pracujacych,czy firma dotrzymuje slowa z rosnacymi zarobkami? zostalem poinformowany,ze na poczatek dostane X euro,po 2 miesiacu 3 euro wiecej,a po 3 miesiacu 3 euro,w sumie 6 euro podwyzki w 2 miesiace.
    Bogdan

07.08.2024 13:54

Witam. Szukam pracy jako operator dźwigu. Posiadam uprawnienia na wszystkie dzwigi i sownice do 30t. Niemiecki znam biegle B2. Bogdan

07.08.2024 14:01

Dzień dobry Panie Bogdanie. Poszukujemy operatorów dźwigu. W celu uzyskania informacji zapraszamy do kontaktu pod nr tel. +48 662 131 442. Pozdrawiam serdecznie
    Szukająca pracy

08.07.2024 15:35

Ja mam pytanie czy potrzebujecie do pracy w biurze ? Jeśli tak to jakie są wymagania i kwalifikacje jakie trzeba mieć ?

09.07.2024 10:44

Dzień dobry. Na ten moment nie prowadzimy rekrutacji na stanowiska biurowe. Pozdrawiam serdecznie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VOSS?

Zaciekawiony oferta pracy !

27.06.2024 01:34

Mam pytanko. Około 2 miesiecy temu kontaktowałem się w celach inf odnośnie pracy i wynagrodzen i zaoferowano mi warunki w których po krótce licząc szacunkowo w ciągu 6 lat pracy wynagrodzenie wyniosło by ponad 1mln zł wliczając diety średnio pracując 220h w miesiącu. Wygląda na nierealne lecz nie koniecznie twierdzę że takie jest. Odniesiecie sie państwo do mojej wypowiedzi?? Dziękuję Pozdrawiam
    Łysy

29.06.2024 11:54

A nie dziwi Cie fakt że w ciągu dwóch ostatnich tygodni cała historia opinii została wyczyszczona do 2024 r??? :-)
    Mordziaty

17.06.2024 17:20

Generalnie to szkoda czasu nawet na rozmowę przez telefon, opublikowałem na stanowisko monter konstrukcji stalowych. W ogóle pierwsze pytanie jakie padło to od kiedy jestem gotów zacząć. I dopiero po tym jak zapytałem uzyskałem więcej informacji. Więc wygląda to tak; Rotacja 6-8 tygodni na 2 (2tyg w te czy we w te, co za różnica). Na pierwsze dwa miesiące umowa zlecenie, stawka 40 pln na godzinę, po dwóch miesiącach dieta 10 euro. Czyli wszystko wskazuje na to, że Ci mydlą oczy, że 6-8 tygodni, a doskonale wiedzą że 8. Po tym czasie z kierownikiem możesz sobie ustalać ewentualną podwyżkę. Pokoje podobno 2-3 osobowe, jest wi fi i aneks kuchenny - pewnie jeden na cały kwadrat. Wg mnie totalna porażka.

16.01.2024 12:42

Coś często szukają monterów konstrukcji stalowych. Chodzi o rozwój, czy coś jest nie halo z warunkami na stanowisku? Może mają jakieś szczególne wymagania co do pracownika, i ciężko spełnić oczekiwania firmy? Głośno myślę, gdyby ktoś mi dał znać jak to jest i czy warto się przyjąć do pracy jako monter byłoby ekstra. Faktycznie zarobki oscylują w kwocie 8 - 12 000 zł netto? Na początku jest umowa zlecenie, co mnie trochę martwi. Niby firma pisze, że po okresie próbnym jest normalnie uop. To prawda? Gdy ktoś się sprawdzi, nie robią problemów z przejściem na umowę o pracę?
    Spacerowicz

04.06.2024 11:34

Co do tel jest staroświecki i nie biorę go do pracy możesz powiedzieć po ile godzin się pracuje soboty również i jakie są warunki zakwaterowania? Chciałbym spróbować całe moje zawodowe życie jako ślusarz więc powinien dać radę..

17.06.2024 15:34

Dzień dobry! Zapraszamy do kontaktu pod nr 662 131 442. Chętnie odpowiemy na wszystkie Pana pytania! Pozdrawiam serdecznie
    Anonimowo

13.05.2024 12:04

Omijać z daleka tą firmę. Nieuczciwi. Na kazdum etapie zero organizacji i bałagan totalny. Nie płacą pieniędzy, pracowników mają za (usunięte przez administratora) kwatery na wyjazdach najgorsze z możliwych. Kierownicy to (usunięte przez administratora), zero kultury i słoma z butow. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) i za wszystko wymyślają kary. Macie jak w banku skargę do US i PIP oraz same negatywne opinie. Życzę, żeby karma wróciła.
    Karimo

11.04.2024 08:30

Witam praca rzeczywiste jest ale dla studentów oraz miłośników pracy tych umów zlecenia powyżej miesiąca. A stawki i dieta jest mało przekonujące - mało konkretów
    Lucypherus

11.04.2024 13:21

Co masz na myśli , mało konkretów ? Ogólnie podjąłeś pracę ?
    lucypherus3380

08.04.2024 09:52

Pytanie do byłych i obecnych oraz przyszłych pracowników , jak wygląda to faktycznie . Podpisuje się umowę i co dalej ? Jak się odbywają wyjazdy zbiórki itp , czy o terminie wyjazdu wiadomo od razu przy podpisaniu umowy ?

Kontakt - P.P.H.U. VOSS

Brzozowa 4 83-200 Rokocin

NIP:5552099163

Branża główna: Usługi budowlane

FacebookIconInstagramIcon

21.02.2024 19:28

Szczerze, to sądziłem, że koordynator projektu / pracownik działu operacyjnego jest osobą, która jedzie za granicę. Praca w biurowcu temu przeczy. Czyli to de facto ktoś kto ogarnia projekt na odległość, czy jednak delegacje się zdarzają?

22.02.2024 08:13

Dzień dobry. Osoba pracująca na stanowisku koordynator projektów/ pracownik działu operacyjnego pracuje stacjonarnie w naszym biurowcu w miejscowości Rokocin, tak jak jest to opisane w ogłoszeniu o pracę. Jeśli ma Pan/Pani jakieś pytania to zapraszam do kontaktu telefonicznego. Pozdrawiam

03.02.2024 19:25

Witam:) Ja mam trochę inne pytanie, a mianowicie czy ktoś z was pracuje w kadrach w firmie? Szukam pracy jako specjalista ds rekrutacji, doświadczenie mam :) Przeglądam oferty i naprawdę firma oferuje pracę w wielu lokalizacjach, nawet w Stanach Zjednoczonych. Jak na moje oko, dział musi mieć pełne ręce roboty, informacji o jakichkolwiek naborach do wewnętrznej struktury firmy niestety nie widzę. Jak dostaliście tu stanowisko? Mogę was prosić o przedstawienie mi w paru słowach warunków i podzielenie się widełkami? :)

20.02.2024 12:14

Dzień dobry. Aktualnie nie prowadzimy naboru do działu rekrutacji. Proponuję obserwować portal olx lub pracuj.pl , ponieważ wszystkie nasze ogłoszenia odnośnie wolnych stanowisk dodajemy na w.w. portalach oraz na naszej stronie na FB. Jeśli ma Pani jeszcze jakieś pytania pozostajemy do dyspozycji pod nr tel 662-131-442 od pon-pt w godzinach 8-16. Pozdrawiam serdecznie
    Mariusz

20.02.2024 11:18

Dzień dobry Jak wygląda zakwaterowanie Firma w pełni je opłaca? i jak wyglądają przykładowe mieszkania można prosić o zdjęcia i czy są one z internetem i gdzie odbywa się podpisanie umowy i skąd jest pierwszy wyjazd?

20.02.2024 11:38

Dzień dobry. Zakwaterowanie jest opłacone przez firmę. Staramy się, aby w mieszkaniach, które wynajmujemy był internet. Podpisanie umowy odbywa się w siedzibie firmy w miejscowości Rokocin (83-200). Jeśli chodzi o pierwszy wyjazd to różnie. Czasem jest z siedzimy firmy, a czasem z okolic miejsca zamieszkania pracownika. Zdarza się, że jest też z miejsca zbiórki w większym mieście. Jeśli będą jeszcze jakieś pytania to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam VOSS

20.02.2024 11:54

Pokoje są zazwyczaj dwuosobowe. Mąż może się z nami skontaktować telefonicznie pod numerem 662-131-442, odpowiemy na pytania. Pozdrawiam
    Piotr

25.01.2024 10:58

Na jaką stawkę można liczyć na starcie jako początkujący . Posiadam uprawnienia na wózki widłowe manitu suwnice . Posiadam również uprawnienia montera rusztowań . Prawo jazdy kategorii B .

26.01.2024 08:42

Dzień dobry. Stawki są ustalane indywidualnie. Najlepiej przesłać swoje CV bądź zadzwonić . Pozdrawiam
    KŁ

16.01.2024 12:19

09.11.2023 09:42

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w P.P.H.U. VOSS?

16.11.2023 15:46

Dzień dobry. Jeśli chodzi o stawkę to warto się zgłosić pod podany nr tel bądź email , ponieważ jest uzależniona od doświadczenia posiadanego przez kandydata.
    Kamil

08.10.2023 11:00

Napisze ktoś merytoryczną opinie dla swieżaka tak normalnie po ludzku podstawowe rzeczy jak to naprawdę wygląda?
    Sebastian

02.11.2023 22:16

Jako pracownik firmy Voss, mam obowiązek podzielić się moimi negatywnymi doświadczeniami związanymi z tą firmą. Moje doświadczenia były niestety bardzo rozczarowujące, a oto kilka kluczowych problemów, które uważam za istotne: Brak odpowiedniej komunikacji z biurem: Podczas wyjazdów służbowych, byłem często pozostawiony sam sobie z problemami i pytaniami, bez odpowiedniego wsparcia z biura. Brak skutecznej komunikacji z przełożonymi sprawił, że wydawałem się być pozostawiony na pastwę losu. Kierownictwo traktuje pracowników jak (usunięte przez administratora) W moim przypadku przełożeni w firmie Voss nadmiernie wykorzystywali swoją władzę i kontrolowali każdy aspekt naszej pracy. Brak swobody i nieludzki nadzór tworzył niezdrową atmosferę. Surowe kary za najmniejsze wykroczenia: Nawet drobne błędy były karane surowymi sankcjami finansowymi lub innymi karami dyscyplinarnymi. Ta nieelastyczność i surowość w traktowaniu pracowników przyczyniły się do ogromnego stresu

16.11.2023 15:11

Panie Sebastianie. Biuro jest czynne 8-16 od pon do pt i w tych godzinach jesteśmy zawsze pod telefonem. Na miejscu jest również kierownik budowy, do którego można się zgłaszać. W weekend jest numer dyżurny, na który można dzwonić. Niestety, ale projekty które wykonujemy muszą być wykonane zgodnie z projektami. Najmniejszy błąd może mieć duże konsekwencje. Nadzór jest niezbędny. TYM bardziej, że często dajemy szansę osobom bez doświadczenia. Surowe kary finansowe, to według Pana jakie? Za co otrzymał Pan owe kary? Mamy pracowników, którzy pracują u nas latami. Proponuję wyjaśnić kwestie, które Pan poruszył w biurze. Zwolnienia dyscyplinarne są u nas rzadkością. I z pewnością nie występują za " drobne błędy". Pozdrawiam serdecznie
    Krakow

24.02.2023 23:12

Witam czy pracują w firmie osoby które są z małopolski ? Jeśli tak czy jest możliwość organizacji wylotu z krakowa na kontrakt ? Jak wygląda sprawa z mieszkaniami i ubraniami

09.10.2023 08:09

Staramy się, aby był internet.

09.10.2023 08:10

Łazienka zazwyczaj jest dzielona z współlokatorami.
    Michał

26.07.2023 20:50

Witam wszystkich! Pytanko.. Chcę w przyszłym tygodniu podpisać umowę z firmą Voss. Z tego co widzę po opiniach.. to są one podzielone , jak zawsze zresztą. Nie byłem jeszcze na konkretnej rozmowie w firmie. Z tego co widziałem na zdjęciach i filmikach to widzę ze coś dla mnie… lubię prace tego typu i szybko się uczę. Wyjazdy po wielu krajach SUPER! Może mi ktoś coś doradzić,poradzic.. Chodzi mi o konkretne odpowiedzi osób pracujących i tez tych którzy już zakończyli przygodę. Ale również szefostwa i ludzi na wyższych stanowiskach. Z góry Dzięki POZDRAWIAM!

22.07.2023 01:47

Dzień dobry jestem zainteresowany ofertą pracy praca na wysokościach nie jest mi obca uprawnienia mam na wzwyszki wózki widłowe suwnice i manitu. Miałem już styczność z wasza firmą kilka lat temu na projekcie w Finlandii więc praca na regałach nie jest mi obca .pozdrawiam kamil kierepka.

24.07.2023 11:02

Dzień dobry. Proszę o e-mail na adres [email protected]. Pozdrawiam

05.07.2023 10:20

Jaki dress code obowiązuje w P.P.H.U. VOSS?
    K.K.

21.07.2023 10:51

Nie ma wymogu co do dress code. Ubranie ma być czyste i schludne. Raczej typowo biurowo.
    Onegog

23.11.2022 16:04

Czy firma szuka pracowników? Jak wygląda rekrutacja? I ile można zarobić??

08.12.2022 15:47

Witam Panie "Luki", to właśnie nastawienie i chęć nauki odgrywa znaczną rolę przy nawiązywaniu współpracy. Na budowie można się wszystkiego nauczyć, a VOSS na projektach zatrudnia wykwalifikowanych monterów, którzy Panu w tym pomogą. Zachęcam zatem do aplikowania CV na adres mailowy: [email protected]. Skontaktuję się z Panem i przedstawię ofertę, do usłyszenia.
    Luki

10.12.2022 16:30

Dziękuję za odpowiedź. Za moment wyślę swoje CV na podany adres email. Do usłyszenia. Łukasz.
    Mlody

09.11.2022 11:27

Dzień dobry , pracowałem u was kilka lat temu przez dłuższy okres czasu i planuje wrócić . Chciałbym się zorientować czy w tym roku planujecie jeszcze wyjazdy czy lepiej rekrutować się na nowo w firmie po okresie świątecznym ?

09.11.2022 12:50

Witam, jak najbardziej na przełomie listopada i grudnia planujemy wyjazdy, co wiąże się z rekrutacją nowych pracowników. O szczegółach współpracy i wyjazdu delegacyjnego opowiem telefonicznie. Proszę o kontakt pod numerem 662131442. Pozdrawiam i do usłyszenia.

08.12.2022 15:54

Witam Pani Julio, profil VOSSu na GoWorku jest dla pracowników, jak i dla "potencjalnych rekrutowanych". Odpowiadamy wszystkim, natomiast jeżeli chodzi o zatrudnienie rekruterki- na ten moment nie poszukujemy. Pozdrawiam :)
    Krzysztof

26.10.2022 14:00

Czy jest możliwość pójścia na urlop tacierzyński i jak to wygląda?

26.10.2022 14:03

Witamy, oczywiście, że jest taka możliwość, wystarczy złożyć stosowny wniosek i skontaktować się z działem kadr, gdzie udzielą Panu wszelkich informacji. Pozdrawiamy!

Zostaw merytoryczną opinię o P.P.H.U. VOSS