Rosa Europe Poland Sp.z o.o

Oława

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 108 ocen.

Rosa Europe Poland Sp.z o.o
2 108 6 1

Opinie o Rosa Europe Poland Sp.z o.o

Rafiko

Rosa Radomsko. Skandal omawianie osób ubiegających się o pracę zarobkami a w końcu to praca w weekendy również obowiązkowe 2. Jak może być praca obowiązkowa. Cwaniactwo kretactwo Pani I. W. Nie dotrzymywanie warunków . Brak umowy o pracę. Tak się pracuje w ROSIE. INSPEKCJA PRACY PITRZEBNA OD ZARAZ

Maja

@Franek, jesteś zainteresowany pracą w firmie? Jakie stanowisko Cię interesuje? Aktualnie firma szuka pracowników na stanowiska: magazynier operator wózka widłowego, mechanika maszyn, ślusarz, pracownik linii montażowej. Pracodawca gwarantuje zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, stabilność zatrudnienia, przyjazną atmosferę i organizację pracy, pakiet socjalny, ubezpieczenie grupowe. Lokalizacja to oddziały w Oławie i Radomsku. Jeśli zdecydujesz się aplikować napisz na forum, czy się dostałeś i jak Ci poszło?

Antek
@Maja 21.09.2018 16:26

Jestem zainteresowany pracą. Ile wynosi płacą pracownik linii montażowej. Ile brutto?

Franek

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

Ada

Panie Robercie zróbcie wreszcie zamianę liderów na montażu ,bo już pracować sie nie da.Może ukróci to nieróbstwo ich koleżaneczek którym wolno wszystko.

BEATA
@Ada 21.08.2018 16:24

O KTOŚ SIE NIE BAŁ I POWIEDZIAŁ ...

Maja

@BEATA Jeśli to co wymieniłaś nie dotyczy Rosa Europe Poland to może powiesz nam jak jest według Twojego doświadczenia?Jesteś aktualnym lub byłym pracownikiem firmy? Jak długo tam pracujesz/pracowałaś? Sprawdzone informacje będą cenne dla użytkowników forum przy podjęciu decyzji o ewentualnym zatrudnieniu.

Stach

Czy firma potrzebuje pracowników?

ala
@Stach 20.04.2018 16:19

przyjmują cały czas

BEATA
@Stach 20.04.2018 16:19

Stabilne warunki zatrudnienia, Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę bezpośrednio przez Klienta, Atrakcyjne wynagrodzenie, Jasny system premiowy, Dodatek za pracę w systemie zmianowym, Bogaty pakiet benefitów (Multisport, opieka medyczna, karnety na basen, wczasy pod gruszą, darmowe napoje z automatów), Dofinansowanie do dojazdów, Dofinansowanie do posiłków, Premie za rekomendowanie pracownika.ALE TO NIE W ROSIE :) SORKI

Stefan

Jak się wam pracuje? Czy coś z socjalnych dodatków macie?

pracownik X

OFERUJEMY Gwarantujemy Ci zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat z wynagrodzeniem miesięcznym w wysokości 3200 zł brutto. Jako nowy pracownik skorzystasz z kompleksowego szkolenia przygotowującego do pracy na danym stanowisku. Ponadto po okresie próbnym zostaniesz włączony do atrakcyjnego systemu premiowego. Oferujemy również bogaty pakiet świadczeń pozapłacowych, m.in. kartę Benefit MultiSport, darmową kawę z ekspresu, udział w spotkaniach firmowych, takich jak piknik letni czy bal karnawałowy, paczki świąteczne dla dzieci i bony podarunkowe. Jeżeli zainteresowała Cię nasza oferta pracy, to wyślij już dziś swoje CV! NIE W ROSIE :(

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Rosa Europe Poland Sp.z o.o? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam aplikować o pracę?

bulbulbul
@Administrator 16.03.2018 08:50

Tu się nigdy nie opłacało robić na umowę o pracę.

sokowirówka
@bulbulbul 21.03.2018 13:05

Nie wekendowy ma 16 netto pracuje od poniedziałku do piatku pociagnie sobote niedziele wylicz .

Zainteresowany

Czy dalej obowiązuje zakaz picia na nockach? Bo wiem, że został wprowadzony jak jeden koleś wjechał w płot jak jechał na drugą zmianę. Ciekawe tylko co ma wspólnego 2 zmiana z nocką?

Anomyous
@Zainteresowany 18.01.2018 14:31

No właśnie! Dlaczego nie zakazali na drugich zmianach tylko na nockach?

Ewelina

Jak ktoś zakłada pracę w firmie na miesiąc to nie ma z takiego pracownika dobrej wydajności. Nie dziwi więc , że nie zarabiają odpowiednio

dark

jesli ktos posiada troche rozumu to na pewno nie pójdzie tam do pracy ,bajzel jak nic stawki marne a pracy i obowiązków coraz wiecej było,powinni zmienic Liderów bo mają po kilka osób(przydupasów) którzy wiecznie są wolni,poza tym bądzcie pewni że na zime was zwolną ,bo tak robią .Rosa Europe?????

pracownik 1
@dark 25.05.2017 10:05

Liderzy powinni zamienic sie zmianami ---- za długo z tymi samymi ludzmi .

Zryty bert

OFERUJEMY stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę od poniedziałku do piątku w systemie dwuzmianowym wynagrodzenie miesięczne w wysokości 2560 zł brutto, premia roczna na koniec roku, a po okresie próbnym 150 zł premii i możliwa podwyżka możliwość wynajęcia pokoju w mieszkaniu służbowym możliwość wyboru zmiany profesjonalne szkolenie przygotowujące do pracy takie tam propozycje u innych pracodawców ..................

pullejaja

Sezon w naszej firmie trwa od wakacji do Bożego Narodzenia. Wtedy cały czas przyjmują ludzi. Z 10 osób które przyjdą w poniedziałek po tygodniu zostają 2-3. Stawka dla operatora jest 16zł za godzinę. To jest stawka na rękę i umowa zlecenie i taki nowy nie może mieć jej zmniejszonej. Po miesiącu dostaje umowę o pracę i stawka jest już inna 1700zł +300zł premii obecnościowej i około 350 jakościowej. Wychodzi 2350 brutto czyli mniej niż 10zł za godzinę. Do zabrania części premii zawsze jakiś powód się znajdzie. Czyli opłaca się przyjść na miesiąc a potem iść gdzieś indziej. Doświadczonych pracowników nikt tu nie docenia. Dla Włochów ważne jest żeby ilościowo im się ludzie zgadzali. Czy coś potrafią to już nie ważne. Te 1700 zł to już jest po wielkiej podwyżce z września. Jak na Oławę to są śmieszne pieniądze. Elektroluks daje 2500zł plus premie i pokrywa część dojazdów autobusem tanie obiady i konkretny socjal. nasz social to 100zł wczasów pod gruszą i na swięta po 300zł. Adres o nas i do nich ten sam

herbert

Oferujemy: Pracę od zaraz dla kobiet i mężczyzn Umowę o pracę na cały etat Atrakcyjne wynagrodzenie - stawka od 16,31/h oraz premie i dodatki Jasny i dostępny system premiowy Zniżki programu Adecco + Club Możliwość zdobycia cennego doświadczenia w międzynarodowej firmie Numer referencyjny: MH/2017/07/10WHR

Zrytyberet

Jak już dajecie oferty z innych firm to podawajcie ich adresu bo ktoś pomyśli że to w Rosie takie luksusy

pulej ....

OFERUJEMY: umowę o pracę na pełen etat bezpośrednio z pracodawcą; stawkę godzinową 19,50 złotych brutto, atrakcyjną premię miesięczną: możliwość uzyskania premii do 20%; premię frekwencyjną: do 500 złotych brutto kwartalnie; atrakcyjny dodatek za godziny nocne; dodatek za polecenie osoby do pracy nawet do 2000 złotych; pracę w klimatyzowanych warunkach, w czystych i komfortowych halach; darmową herbatę, kawę, czekoladę w stołówce możliwość zakupu smacznego obiadu w atrakcyjnej cenie darmowy sok i kanapkę dla osób przyjeżdżających rowerem możliwość udziału w firmowych akcjach integrujących pracowników możliwość rozwoju w ramach struktur firmy miłą atmosferę w pracy

Pullejaja

Jakby to kogoś interesowało to dzisiaj ze zmiany c 6 osob dało wypowiedzenia. Ciekawe co zrobią jaki się więcej osób zwolni. Może ta paniusia z Wrocławia stanie na maszyne.

magazynier

Operatorzy wózków widłowych - 3040 zł brutto/h + premie Miejsce pracy: Wrocław Zadania: obsługa wózków widłowych, obsługa skanera, prace magazynowe oraz produkcyjne. Wymagania: zaangażowanie w wykonywana pracę, motywacja do pracy, uprawnienia na wózki widłowe, gotowość do pracy w systemie czterobrygadowym. Oferujemy: zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, wynagrodzenie: 3000zł brutto, praca we Wrocławiu przy ul. Bora Komorowskiego, pełny etat, praca od zaraz, możliwość zdobycia cennego doświadczenia, kartę sportową, możliwość skorzystania z prywatnej opieki zdrowotnej. Spodobała Ci się oferta? Aplikuj i poleć nas swoim znajomym!

aaaaaaaaaaaaa bez bbbbbbbbbbbbbbbb

Oferujemy: pracę na pełny etat w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie godzinowe (od 18,15 zł brutto/h) + system premiowy, dofinansowanie posiłków, benefity na atrakcyjnych warunkach (multisport, grupowe ubezpieczenie PZU).

podwyżka normy

miały być podwyżki i co? cicho. odpowiedź miała być do końca miesiąca. nażelowany nawet nie przyjeżdża, a ciapaty prawie nie wychodzi ze swojej klimatyzowanej nory.

dodaj opinie

hmmm pracowałem tam 7 lat temu a zarobki takie same masakra , ile obecnie zarabia magazynier ?

połamana paleta

jeśli chodzi o płace to sie zgadzam są marne. podstawa dla kobiet 1500złbrutto +premia za obecność 300+388premia produkcyjna. opłaca sie przyjść w wekend, bo są setki i dodatek. tylko ze trzeba pracować wtedy 12 gdzin. z tym zwalnianiem na zime to nieprawda. zwalniają tylko wiecznych leserów co cały czas na chorobowym siedzą. aha jest fundusz socjalny, ale mały. wczasy pod gruszą 100 zł, na święta 200, 300zł

odpowiedz1
@połamana paleta 26.05.2017 14:55

Co możemy Ci zaoferować? • Umowę o pracę bezpośrednio z Autoliv • Motywacyjny system premiowy, atrakcyjne stawki godzinowe • Świadczenia wakacyjne i świąteczne • Grupowe ubezpieczenie na życie dla Ciebie i Twojej Rodziny • Darmowe gorące napoje • Darmowy basen raz w tygodniu wraz z osobą towarzyszącą ( Oława, Jelcz-Laskowice lub Brzeg) • Dostępne posiłki (śniadanie 2 zł obiad 5 zł) • Zniżki na bilety do teatru • Program rekomendacji pracowniczych – 500zł za każdą polecona osobę • Dofinansowanie do: • Karty Multisport • Karnetów do obiektów sportowo-rekreacyjnych oraz kin • Dojazdów do pracy========================================???????????????????????

Maja

@gustikapiszesz o zmianach w firmie i konkurencyjnym pakiecie socjalnym. Mogłabyś powiedzieć o tym coś więcej? Każda dodatkowa informacja będzie istotna dla osób szukających opinii na temat pracy w Rosa Europe Poland.

jacek

słuchajcie, co powiecie o tej firmie, chodzi mi o prace konkretnie.. dajcie znać jak wygląda praca na pełen etat, bo głównir to mnie interesuje. A wiele osób napisało, że ma tutaj dobre dośwadczenie, wiec tym się sugeruję.

miti miti

Jak wyglada praca weekendowa? ile godzin i jakie stawki?

gustika

Jak wiecie już zaczynają się ogłoszenia o prace z NOWA WYZSZA STAWKA . i socjal jest konkurencyjny ( swiateczne , wakacyjne itp, )

sommer

hej czy wiecie że w Rosie działają związki zawodowe?! Zostały utworzone 6 lutego 2015 roku w Siewierzu. skontaktujcie się z nimi bo też jesteście pracownikami Rosa i możecie wstąpić do związków. rosapeople@op.pl

aleksis

OGŁOSZENIE Od jutra biuro planisty i szefowych magazynu mieścić się będzie na palarni. Przeprowadzka jest spowodowana nowym zarządzeniem kierownika na temat tego, że nikt nie może opuszczać swojego stanowiska pracy.

tato lotek

To jest forum firmy Rosa Europe w Oławie, która zajmuje się produkcją komponentów TYLKO dla firmy Electrolux. Z tego powodu nigdy nie szukała i nie będzie szukała ŻADNYCH przedstawicieli handlowych. Dajcie więc spokój z wypisywaniem bzdur o tych przedstawicielach.

Zostaw opinię o Rosa Europe Poland Sp.z o.o - Oława

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rosa Europe Poland Sp.z o.o