Asistnet Work Group

Adres: żmigrodzka 253, 51-129 Wrocław

NIP: 8952023981 KRS: 0000470981

Asistnet Work Group
3 76 167 5 1

Opinie o Asistnet Work Group

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracownik biurowy
 Opinia

Pracowałam w firmie AWG - atmosfera na plus, pieniądze zawsze na czas. Zarobki marne, premii się w firmie nie praktykuje.

Pomocna?
Tak5Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dariusz
 Opinia
@Pracownik biurowy 25.03.2019 19:23

Skoro nie ma premii, to czy pracodawca oferuje inne benefity takie jak pakiet socjalny lub szkolenia, które podnoszą wiedzę i kompetencje pracownika? Asistnet Work Group to agencja pracy tymczasowej. Czy ktoś z odwiedzających forum zdobył za pośrednictwem firmy zatrudnienie? Napiszcie o swoich doświadczeniach odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej i dalszych kroków dotyczących zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gabi
Nazwa działu: Rekrutacja
 Opinia

Ja natomiast słyszałam dużo dobrego o firmie i zamierzam złożyć aplikację z tym ze na Warszawę, koleżanka pracuje w oddziale we Wrocławiu i to co tutaj opisują kompletnie się nie pokrywa, z tym co mówiła kumpela. Jak mnie wezmą na rozmowę to się okaże

Pomocna?
Tak2Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madzia
Nazwa działu: Rekrutacja
 Opinia
@Gabi 15.03.2019 21:06

Ja tam uważam że powinnaś aplikować pracuje tam koleżanka mojego chłopaka i z tego co on opowiada to a to kosmetyczka w godzinach pracy a to jakieś zakupy. Prace też sobie ustawiasz bo jak się okazuje to ona pracuje po 5-6 godzin dziennie ,resztę niby zabiera do domu. Kurcze a i zarobki są fajne ona ciągle gdzieś podróżuje za granicę. Ja gdyby nie fakt że średnio ja lubię też bym tam aplikowała.

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Gabi 15.03.2019 21:06

Zazdrosna dziewczyna chce trochę namieszać? Wyczuła hejt i w ten sposób próbuje sobie ulżyć. Podajcie rzetelne informacje, a nie taką paplaninę, bo człowiek czasami chce się dowiedzieć czegoś konkretnego przed pójściem na rozmowe rekrutacyjną, a połowa tych opini brzmi jakby pisała je zezloszczona na świat 15-latka:)

Pomocna?
Tak2Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Amelka
Nazwa działu: Rekrutacja
 Opinia

A ja rekrutuje do Warszawy na stanowisko rekrutora. Mam koleżankę która obecnie przebywa na macierzyńskim i mówi że najlepsza praca pod słońcem. W czasie godzin pracy nikt cię nie rozlicza robisz sobie co chcesz.mozesz nawet w domu siedzieć abys telefon odbierała. Mam nadzieję że się dostanę .

Pomocna?
Tak7Nie4
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrianna
 Opinia
@Amelka 20.03.2019 09:31

Nikola, po pierwsze to, że się widziałyśmy kilka razy, nie oznacza, że jesteśmy koleżankami ;) nie wiem po co taki komentarz, ulżyło Ci, że Cię nie szło w pracy i sobie nie radziłaś na stanowisku ,,rekrutora"? Haha ???????????? boze. Myslalas, ze mi zrobisz na zlosc, chociaż nawet się nie znamy, a wyszłaś na jeszcze glupsza niż jesteś.

Pomocna?
Tak6Nie12

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Aga
 Opinia

Jerzy myślę, że masz rację. Jestem były pracownikiem AWG i nie wierzę w opinie poniżej. Atmosfera w pracy super. Zgrany zespół.

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jachu
 Opinia

Nie w złym świetle poprostu w (usunięte przez administratora) leci z wypłatami , robiłem na zleceniu 20-22 sierpnia przez tą agencje i pani mówiła , że Pieniążki będą 7-10 września a pieniądze widzę jak świnia niebo

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
T.
 Opinia
@Jachu 11.09.2018 12:48

ja pracuje na zleceniu w Poznaniu i wyplaty mam na 20-ego....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tadek.s1956
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Aga 11.09.2018 10:36

to dziwne Aga , że w tej firmie nie pracujesz ???......jak jest wiele rzeczy w porządku.....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NW
 Opinia

Pracowałam w oddziale jako rekruter, samą pracę bardzo lubiłam, ale zrezygnowałam. Tak jak wcześniej napisał/a @M atmosfera w pracy jest fatalna- brak komunikacji, brak wsparcia i szacunku ze strony koordynatorki. W ciągu miesiąca zwolniły się 2 osoby- to nie przypadek. Dopóki(usunięte przez administratora) będzie koordynatorem dobrze nie będzie. Robi swoje, ale do zarządzania ludźmi i budowania relacji zupełnie się nie nadaje.. A sama praca? Ciągle te same, małe projekty, dorzucanie NOWYM osobom- jak to określiła managerka "odpadków" czyli projektów, które miały być WOW, ale takie nie były. Doczekanie się umowy o pracę trochę trwa, stawka naprawdę niska :/ Premie? wielkie obietnice na rozmowie, ale agencja zarabia na pracownikach tymczasowych, więc szans na rekrutacje stałe i związane z tym premie prawie nie ma..). Ale za te warunki najlepiej być OD WSZYSTKIEGO :) Są lepsze miejsca pracy, nawet dla początkujących...

Pomocna?
Tak31Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NW
 Opinia
@NW 19.10.2018 11:46

Droga (usunięte przez administratora) zupełnie przez przypadek wystawiłaś nam laurkę - jest dokładnie tak jak mówisz! Dobrze "robimy swoje" i rekrutujemy z pasją, a asystenci ds. rekrutacji uczą się na małych projektach i zdecydowanie nie obciążamy ich na początku wielką odpowiedzialnością, a za to dajemy możliwość nauki "na żywym organizmie". 2 osoby się zwolniły, a zatrudniliśmy 4 z którymi współpraca układa się super - raz pod wozem, raz na wozie ;) Pozdrawiamy serdecznie i życzymy większej cierpliwości na nowej, świetlanej drodze rekrutacji naszych wschodnich braci :)

Pomocna?
Tak5Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NW
 Opinia
@NW 29.10.2018 15:36

Żadna (usunięte przez administratora) tego komentarza nie napisała. Widocznie było więcej osób, które mają takie doswiadczenia, a to mówi samo za siebie. Mimo wszystko szkoda, że to wszystko stek bzdur.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@NW 19.10.2018 11:46

Premie, jak sama piszesz, w większości są uznaniowe i zależą od wypracowanych wyników, więc nie zawsze są wypłacane. A inne benefity pozapłacowe takie, jak szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe i dające nowe uprawnienia? Czy pracodawca je oferuje? Napisz więcej o projektach, nad którymi pracowałaś. Na pewno zainteresuje to innych użytkowników forum.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Piotr 04.12.2018 16:55

A ja bardzo zgadzam się z @NW. Miałam również okazje pracować przez jakiś czas w tej firmie i była tragedia. Koordynatorka oddziału uważa się za Bóg wie kogo. Nie ma szacunku do współpracowników. Może widzi w nich konkurencje? Nie mam pojęcia. Do tego jest bardzo nieszczera i bardzo często mija się z prawda. Naprawdę, nie polecam pracy jako rekruter. Chyba, ze zmienia się zarządzający. Moja najlepsza decyzja było zakończenie współpracy z tymi ludźmi. Niestety tak to jest jak zbyt szybko niedojrzałe osoby starają się sprawować „władze”

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@M 12.01.2019 23:54

Czy w trakcie Twojej pracy w firmie Asistnet Work Group udało Ci się zdobyć wiedzę i umiejętności, które mogą być przydatne w Twojej dalszej karierze zawodowej? Przed rozpoczęciem pracy zostałeś odpowiednio przeszkolony z zakresu obowiązków, które miałeś wykonywać? Jeżeli tak to oceń, proszę poziom tego szkolenia i przygotowania Cię do pracy w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Piotr 22.01.2019 08:09

@Piotr zdecydowanie nie zostałam przeszkolona w odpowiedni sposób przez firmę :) same dokumenty pracownicze.. rozpoczynając moja aktualna prace dowiedziałam się, ze to co mówiły mi „wykwalifikowane” osoby w AWG to bardzo mijają się z prawda :) także pod każdym możliwym względem ta firmę oceniam bardzo zle!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@M 28.01.2019 13:00

Rozumiem, a czy doświadczone osoby pracujące w firmie Asistnet Work Group chętnie udzielały Ci wskazówek i odpowiadały na Twoje pytania, czy może miałaś wrażenie, że robiły to tylko i wyłącznie ze względu na to, iż pracodawca nałożył na nich taki obowiązek? Jak ocenisz atmosferę panującą w tym miejscu pracy? Będę wdzięczny za dalszą aktywność.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Piotr 29.01.2019 12:06

@Piotr koordynatorka z mojego biura tylko i wyłącznie kopała pode mną doły. W żaden sposób nie mogłam liczyć na jej pomoc. Przez ostatnie 2-3 tygodnie pracy zajmowałam 2 miejsca pracy. Zarówno pracowałam na recepcji i miałam obowiązki, które były w moim zakresie plus do tego miałam rekrutować i miałam swoje projekty. Wymagano ode mnie żebym wszystko robiła na 100% co było niestety nie możliwe. Nie otrzymałam żadnej pomocy. Koordynatorka z mojego biura potrafiła nawet podważyć moj autorytet przy osobie czekającej na rozmowę. Jedyna rzeczą jaka potrafiła to narzekać i skarżyć a wiedząc ile mam pracy przy swoich projektach to jeszcze tylko podsyłała swoją bazę osób do obdzwonienia. Także praca z Panią M była fatalna. Mogłabym wymienic jeszcze wiele sytuacji, które były tragiczne i gdzie Pani M nie wykazała się chociażby odrobina wiedzy jak współpracować z innymi. Także naprawdę wspominam bardzo zle prace w tej agencji. Brak doświadczenia osoby „zarządzającej” i myśle, ze w tym przypadku tez chodziło o dojrzałość bardzo zle wpływa na współpracę. Także najlepsza decyzja było pożegnanie się z ta firma.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia
@M 30.01.2019 10:19

Na początku chciałabym Ci przypomnieć, że na forum nie używamy żadnych danych personalnych. Twoje wpisy na pewno pomogły wielu osobom, które poszukują rzetelnych informacji o Asistnet Work Group. Dlatego też należy Ci bardzo serdecznie podziękować za Twój wkład w tę dyskusję. Szkoda jedynie, iż zostałaś tak potraktowana. Nie ulega wątpliwości fakt, iż nie masz dobrych wspomnień, związanych z tym pracodawcą. Jednakże na pewno sporo osób przygotowuje się do wyjazdu za ich pośrednictwem. W związku z tym chciałam dopytać, czy pracownik ma tam zapewniony dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
D
 Opinia
@Katarzyna 05.02.2019 14:13

Jakiego wyjazdu!!! Firma zatrudnia deleguje pracownikow w Polsce.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adamo
 Opinia
@NW 29.10.2018 15:36

hmm poczekaj jeszcze pol roku kiedy Niemcy otworza dla nich granice to dopiero bedzie szybki zachod wschodzacego slonca naszych wshodnich braci w Polsce :) hehe

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tadek.s1956
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Katarzyna 05.02.2019 14:13

Katarzyno jesli nie posiadasz statusu odpowiedniego do DEKRETACJI PISM LUB nie jesteś kadrowym kierownikiem , to moze warto się skupić na pracy w zespole,bo odpisywanie tutaj na prawde - nie da nic firmie-bo nie pomoze w zaden sposób,natomiast podważa autorytet twój.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zośka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Masakra najgorsza firma w jakiej mozna pracować,(usunięte przez administratora)Zero zainteresowania Twoją osobą.Dobrze,że udało mi się zajść w ciążę i mogłam od pierwszego miesiąca pójćś na l4, nie wróce już tam. Atmosfera masakra przełożona okropna o co nie poprosisz to problem zero pomocy.Odradzam

Pomocna?
Tak9Nie2
Ania
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zośka 09.03.2019 08:09

Kurcze złożyłam aplikacje na Warszawę ale chyba nie pójdę ,poczytałam opinnie a ja nie lubię się podlizywać a tu to tak wygląda. Czytałam że źle płacą nie w terminie więc sory ale skreślam Was z listy poszukujących.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Zośka 09.03.2019 08:09

Ale chyba mówisz o pracy w zakładzie, gdzie pracujesz za pośrednictwem AWG a nie w biurze AWG?!

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Iza 14.03.2019 09:35

Tak o biurze

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
123
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Brak komunikacji między pracownikami, przełożona faworyzuje swoich 'faworytów'. Pozostałych traktuje przedmiotowo. Można się dużo nauczyć - ale atmosfera w jakiej się pracuje jest tragiczna. Nie da się wytrzymać zbyt długo w takiej atmosferze gdzie jest się traktowanym przedniotowo i brak komunikacji w firmie.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@123 08.03.2019 16:43

Mówisz o pracy w biurze AWG?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oleole
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: jedna wielka MASAKRA.. ktoś, kto stawia pierwsze kroki w rekrutacji moze i się czegoś nauczy, ale jak wytrzyma w tej atmosferze to gratulacje... mozna przeczytac, ze firma sie rozwija, pakiet benefitow, bla bla... to ciekawe, ze nikt nie chce tam byc dluzej niz 2miesiace.. ale mozna sprawdzic na sobie, nie polecam. a juz z pewnością nie dla osób posiadających jakies doswiadczenie. zwyczajnie sie rozczaruja warunkami, atmosfera, brakiem organizacji i zrezygnuja jak ja..

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Odpalona
 Opinia

To jest pomyłka, taką powinna nosić nazwę ta firma, jeżeli zatrudnia osoby które nic nie robią, nie wyjaśniają, nie załatwiają pracownikom już zatrudnionym, chodzi mi o koordynatorów to jest kpina. Ładnie i pięknie jest przed przyjęciem do pracy na tzw rozmowie kwalifikacyjnej, a później? jak masz nerwy i zdrowie ze stali to ok. Więcej swojego czasu poświęcają pracownikom z Ukrainy niż nam Polakom, oni mają wszystko zapięte na ostatni guzik o nic sie nie martwią, a my jak psy z jezorem biegamy za koordynatorem. Tak trudno nas zrozumieć my chcemy .....tylko pracować uczciwie pracować w swoim kraju.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja to ja
 Opinia

Nie wiem jak jest wewnątrz firmy AWG ale jeśli chcesz podjąć pracę w innej firmie która z nimi współpracuje to zdecydowanie nie polecam, w rzeczywistości wygląda wszystko inaczej niż na umówie(godziny pracy, stawka miesięczna mniejsza niż na ogłoszeniu) a koordynatorka nigdy nic nie wie i trzeba wydzwaniac kilka razy żeby się czegoś dowiedzieć. Ogólnie nie polecam nikomu zatrudniać się poprzez podfirme lecz niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zorientowany
 Opinia

Chciałoby się napisać coś miłego, ale się zwyczajnie nie da. Wystarczy kilka dni żeby się zorientować, że jest jeden bałagan, brak wzajemnego szacunku i wsparcia od tych „wyzej” benefity? Ciekawe jakie.. naprawdę bez sensu firma tu zachwala.. wystarczy popracować kilka dni żeby zobaczyć jak jest... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nic..

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Jarek, aplikowałeś? Możesz podzielić się z nami jakie warunki zatrudnienia firma oferuje? Jak wygląda proces rekrutacji, na jakie pytania należy się przygotować? Opinie o Asistnet Work Group są raczej mieszane, zachęcam osoby, które są zatrudnione w tej firmie o opisanie aktualnej sytuacji panującej u tego pracodawcy? Jak przedstawia się kwestia umów, wynagrodzeń, premii? Jaka jest atmosfera i relacje z przełożonymi?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Paulina 02.10.2018 10:47

Pracuję w AWG już bardzo długo i cały czas jestem zadowolona. Umowa o pracę, benefity, spore premie. Atmosfera jest bardzo fajna, wszyscy są traktowani na równi, firma jest otwarta na pomysły i opinie pracowników. Do tej pory pracowałam w dużych korporacjach i podejście do pracownika jest w AWG bez porównania lepsze. Firma szybko się rozwija i pracy jest bardzo dużo, ale zdecydowanie jest to praca, która daje satysfakcję.

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rockwool Małkinia
 Opinia

>>>>

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Wie ktoś z jakim centrum logistycznym na Bielanach Wrocławskich współpracuje AWG ? Pisać jak ktoś wie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia

Zdecydowanie nie polecam pracy w AWG. Atmosfera pracy fatalna, podejście do wpółpracowników tragiczne! Brak komunikacji i wsparcia. Niestety ale zdecydowanie nie polecam współpracy z ta agencja

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
michal
 Opinia
@M 06.09.2018 20:37

ale w sensie mówisz o pracy w oddziale, czy byłes zatrudniony przez nich gdzieś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia

Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować. Jaką umowę dostaje się na początek? Jakieś dodatki do pensji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowany
 Opinia

Czy AWG płaci tygodniówki, jak inne agencje czy trzeba czekać długo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@zainteresowany 07.07.2018 10:55

Z tego co wiem, to raczej nie ma tygodniowek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zaintersowany1718
 Opinia

Jak z wyplatami? Do kiedy dochodza?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kreska
 Opinia
@zaintersowany1718 20.06.2018 17:19

Zwykle sa ok 18ego, czyli wczesniej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
paancia
 Opinia
@Kreska 04.07.2018 20:06

na umowę zlecenie do 21-go, na umowę o prace do 10-go

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanus
 Opinia

Staram się dowiedzieć czegoś o rekrutacjach organizowanych z Asistnetu. Ktoś wie może ile trwa takie ich postępowanie rekrutacyjne od czasu ukończenia ogłoszenia? Akurat nie chodzi o stanowiska operatów produkcji tylko o specjalistyczne, które umieszczają również. Czy potrafią zadzwonić tydzień po ogłoszeniu czy pół roku po? Dzwonię na numer z ogłoszenia, a nikt nie raczy odebrać od ponad dwóch tygodni... Z góry dziękuję za info!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimek
 Opinia
@Hanus 18.06.2018 18:20

A o której dzwonisz? Moze po prostu ktoś juz nie pracuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Czy ktoś z użytkowników może odpowiedzieć użytkownikowi @zaintersowany1718? @zaintersowany1718, a może znalazłeś już odpowiedź, której szukasz i możesz się nią z nami podzielić? @Hanus, czy udało Ci się skontaktować z potencjalnym pracodawcą? Jesteś już pracownikiem Asistnet Work Group?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@anonymous, czy aplikowałeś już do firmy Asistnet Work Group? A może jesteś już jej pracownikiem i podzielisz się z nami relacją z rozmowy kwalifikacyjnej? Jeśli nie, odwiedź fanpage strony na Facebooku. Jest tam oferta pracy w firmie i opis warunków finansowych. Koniecznie daj nam znać co postanowiłeś.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Paulina, ogłoszenie na olx. A gdzie można się zarejestrować? Na jakiejś stronoe internetowej? Z góry dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@anonymous a gdzie znalazłeś ogłoszenie, o którym piszesz? Może zdecydowałeś się już na udział w rekrutacji do Asistnet Work Group? Czasami to jedno z najlepszych rozwiązań, wtedy poznaje się wszelkie szczegóły zatrudnienia. Jest to też czas decyzji zarówno po stronie pracodawcy, jak i pracownika. .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Mam pytanie, znalazłam ogłoszenie pracy na magazynowego pakowacza, lokalizacja Psie pole, dojazd z Góry zapewniony. Czy może jeździ ktoś z okolic? Może ktoś napisać jak wyglądają warunki pracy, dojazd?

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jak wyglądają aktualności firmy Asistnet Work Group? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GOŚĆ
 Opinia

Najgorsza agencja pracy z bardzo niekompetentnym działem rekrutacji! Zatrudniają na umowy śmieciowe ! Odradzam !

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poznaniak
 Opinia
@GOŚĆ 21.02.2018 08:20

A w którym mieście taki niekompetentny dział rekrutacji? Forma zatrudnienia to nie wina agencji a firmy, do której zatrudniają ;) Poznań ma super dział rekrutacji, wszystko można szybko załatwić i Panie są bardzo miłe!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GOŚĆ
 Opinia
@Poznaniak 27.02.2018 14:50

WROCŁAW BYŁO NAPISANE !!! PRZECZYTAJ UWAŻNIE KOMENTARZ DOTYCZĄCY DZIAŁU REKRUTACJI CHYBA, ŻE NIE POTRAFISZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM ! SĄ I TACY !!!1

Pomocna?
Tak5Nie1
abc
 Opinia
@GOŚĆ 05.03.2018 08:38

GOŚĆ 21.02.2018 08:20 Najgorsza agencja pracy z bardzo niekompetentnym działem rekrutacji! Zatrudniają na umowy śmieciowe ! Odradzam ! W tej wypowiedzi nie jest napisane, że chodzi o Wrocław, a komentarze dotyczą tego wątku. Czy CAPS LOCK to forma wyrażenia emocji, bo chyba jesteś "GOŚĆ" w furii żeby tak do każdego skakać... Co takiego Ci zrobili, że nie możesz dać spokoju? Nie zatrudnili? No to się zdarza...

Pomocna?
Tak5Nie
GOŚĆ
 Opinia
@abc 06.03.2018 10:31

NIE JESTEM W FURII I MOGĘ PISAĆ Z DUŻYCH LITER A TOBIE NIC DO TEGO !

Pomocna?
Tak6Nie1
rjgdrt
 Opinia

ktos w ogole dostal od nich pit? mi powiedzieli ze wyslali pod koniec zeszlego tygodnia a nic nie dostalem...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ona
 Opinia
@rjgdrt 03.03.2017 18:09

Ja tez nie dostałam mam dość użerania się z niekompetentną pracownicą która nie potrafi zmienić adresu w systemie !!! z Białegostoku do Wrocławia mam jechać po Pit?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wroclawiak
 Opinia
@rjgdrt 03.03.2017 18:09

Ja pracowalem we Wroclawiu i dostałem PIT w zeszlym tygodniu, ale kumpel co ze mna pracowal nie dostal a zadzwonili z kadr do niego, ze dostali zwrot tego Pita, bo nie odebral awizo i jeszcze raz wyslali. To jak sie zmienia adres to chyba tez trzeba do kadr wczesniej zglosic a tak to bedzie dopiero jak zwrot przyjdzie/

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
naaaannaa
 Opinia
@ona 07.03.2018 18:53

bo tam przygłupy pracują i tyle

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GOŚĆ
 Opinia

Ta firma to jakaś kpina !!! Zapraszają na rozmowę na zwykłe stanowisko szeregowe, gdzie nie trzeba mieć żadnych umiejętności oprócz dokładności, spostrzegawczości i rozsądku a oni organizują jakieś dwuetapowe spotkania rekrutacyjne , nie licząc się z tym, że trzeba ponosić koszta za każdy przyjazd do nich a nie mieszkam przecież obok ich siedziby ! Jakby nie mogli od razu na pierwszym spotkaniu przeprowadzić rzekome testy o jakich nawet nie wspominają w zamieszczanych ogłoszeniach!!!! Dojazd do nich prawie godzinę a rozmowa trwała jakieś 3 minuty, mogliby mi oszczędzić czasu i przynajmniej pytania , które zadano mi na rozmowie - zadać przez telefon!!! NIE POLECAM !!!!

Pomocna?
Tak51Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kandydat
 Opinia
@GOŚĆ 08.01.2018 15:30

niestety nie każda osoba nadaje się na konkretne stanowisko ;) więc rozumiem te dwa etapy.. A co do kosztów ponoszonych za transport, to niestety nie ma nic za darmo. Nikt nie przyjdzie ci z praca do domu. Sam szukając pracy jeździłem i nikt mi nie oddawał za paliwo. ŻYCIE

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GOŚĆ
 Opinia
@kandydat 22.02.2018 15:25

OJEJ CZYŻBY SAM PAN PREZES ALBO JAKIŚ PRACOWNIK FIRMY SIĘ ODEZWAŁ ! RADZĘ WAŻYĆ SŁOWA, BO NIE ZNASZ MNIE GOŚCIU WIĘC NIE PISZ BZDUR! NA ZWYKŁE STANOWISKO SZEREGOWE TO KAŻDY MOŻE SIĘ NADAWAĆ, NIC TRUDNEGO W PRZERZUCANIU PAPIERKAMI CHYBA ,ŻE TY JESTEŚ TAK TĘPY I GŁUPI ,ŻE NAWET TEGO NIE POTRAFISZ ! ZA BILETY POWAŻNE FIRMY ZWRACAJĄ PIENIĄDZE WIĘC NIE PISZ KOLEJNYCH GŁUPOT !

Pomocna?
Tak3Nie1
GOŚĆ
 Opinia
@kandydat 22.02.2018 15:25

Ojej , naprawdę ?! Jeszcze się nie spotkałam ,by ktoś ci miał oddać za benzynę !!! BUhhaa, żałosny jesteś ! A i jeszcze jedno , nie jesteśmy na ty głąbie !!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
adr
 Opinia
@kandydat 22.02.2018 15:25

A czy było napisane, ze ktoś przyjdzie do domu z praca! !!! choć znam takie przypadki i co łyso ci ?!!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kandydat
 Opinia
@GOŚĆ 05.03.2018 08:37

a co to za firmy które zwracaja za bilet? chce isc pracowac do takiej firmy a co do dwoch etapów na stanowisko szeregowe to są i takie głąby, które nie potrafia prostej rzeczy zrobic i jak tu pracować z takimi ludzmi? dobrze ze nie biorą każdej pierwszej lepszej osoby z ulicy.. @adr nie było napisane ale jedno wynika z drugiego.. czytanie ze zrozumieniem ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia

Witam,dziś przyszedł mi pit-11 z Asistnet i chyba mają jakis bałagan bo przyszedł mi tylko z umowy o prace a gdzie z umowy zlecenia?Dzwonie i pytam a a pani mówi że telefony sie urywają w tej sprawie i wyjaśniają to. Podobno doślą.Czy są tu osoby które mają taką sytuacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Alex 05.03.2018 18:15

Czy na pewno chodzi o AWG Sp. zo.o. i czy o Asistnet? Są to dwie różne firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia
@Gość 06.03.2018 10:26

Asistnet

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia
@Gość 06.03.2018 10:26

AWG Wrocław rekrutuje ale pity i inne sprawy przychodzą z Asistnet Warszawa,ale te firmy są powiązane dlatego spytałem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Alex 06.03.2018 17:25

Jeśli jesteś zatrudniony w AWG Sp. z o.o. to kadry są we Wrocławiu i stamtąd są wysyłane PIT-y, jeśli coś Ci się nie zgadza to zadzwoń, jest numer na ich stronie podany :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Nie wiem skad te negatywne opinie. Korzystalam z pomocy Pan pracujacych w Warszawie. Kontakt super, przemile i usmiechniete. Widac, ze znaja sie na rzeczy i potrafia udzielic merytorycznej porady. Zawsze pomocne, potrafily odpowiedziec na kazde moje pytanie. Mlode i zgrane, widac, ze lubia swoja prace. Ciesze sie, ze moge z nimi wspolpracowac. A te negatywne opinie o firmie - rozumiem, ze latwiej jest hejtowac, niz pisac pozytywy, ale ludzie, to przede wszystkum od was zalezy jak bedzie sie wam pracowalo. Jestem bardzo na tak, jesli chodzi o warszawski oddzial, mam nadzieje, ze bedziecie tak dalej trzymac! Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Anna 25.02.2018 00:50

Mowa jest o Wrocławiu nie o Warszawie ! Czytać uważnie !!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Asistnet Work Group - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny