Asistnet Work Group

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 64 ocen.

Asistnet Work Group
4 64 6 1

Opinie o Asistnet Work Group

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Jerzy

Czyżby konkurencja chciała postawić agencję w złym świetle?

Aga
@Jerzy 07.09.2018 18:14

Jerzy myślę, że masz rację. Jestem były pracownikiem AWG i nie wierzę w opinie poniżej. Atmosfera w pracy super. Zgrany zespół.

Jachu
@Jerzy 07.09.2018 18:14

Nie w złym świetle poprostu w (usunięte przez administratora) leci z wypłatami , robiłem na zleceniu 20-22 sierpnia przez tą agencje i pani mówiła , że Pieniążki będą 7-10 września a pieniądze widzę jak świnia niebo

T.
@Jachu 11.09.2018 12:48

ja pracuje na zleceniu w Poznaniu i wyplaty mam na 20-ego....

Gość

Wie ktoś z jakim centrum logistycznym na Bielanach Wrocławskich współpracuje AWG ? Pisać jak ktoś wie

M

Zdecydowanie nie polecam pracy w AWG. Atmosfera pracy fatalna, podejście do wpółpracowników tragiczne! Brak komunikacji i wsparcia. Niestety ale zdecydowanie nie polecam współpracy z ta agencja

michal
@M 06.09.2018 20:37

ale w sensie mówisz o pracy w oddziale, czy byłes zatrudniony przez nich gdzieś?

Jarek

Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować. Jaką umowę dostaje się na początek? Jakieś dodatki do pensji?

zainteresowany

Czy AWG płaci tygodniówki, jak inne agencje czy trzeba czekać długo?

Gość
@zainteresowany 07.07.2018 10:55

Z tego co wiem, to raczej nie ma tygodniowek

zaintersowany1718

Jak z wyplatami? Do kiedy dochodza?

Kreska
@zaintersowany1718 20.06.2018 17:19

Zwykle sa ok 18ego, czyli wczesniej.

paancia
@Kreska 04.07.2018 20:06

na umowę zlecenie do 21-go, na umowę o prace do 10-go

Hanus

Staram się dowiedzieć czegoś o rekrutacjach organizowanych z Asistnetu. Ktoś wie może ile trwa takie ich postępowanie rekrutacyjne od czasu ukończenia ogłoszenia? Akurat nie chodzi o stanowiska operatów produkcji tylko o specjalistyczne, które umieszczają również. Czy potrafią zadzwonić tydzień po ogłoszeniu czy pół roku po? Dzwonię na numer z ogłoszenia, a nikt nie raczy odebrać od ponad dwóch tygodni... Z góry dziękuję za info!

Anonimek
@Hanus 18.06.2018 18:20

A o której dzwonisz? Moze po prostu ktoś juz nie pracuje

Paulina

Czy ktoś z użytkowników może odpowiedzieć użytkownikowi @zaintersowany1718? @zaintersowany1718, a może znalazłeś już odpowiedź, której szukasz i możesz się nią z nami podzielić? @Hanus, czy udało Ci się skontaktować z potencjalnym pracodawcą? Jesteś już pracownikiem Asistnet Work Group?

Paulina

@anonymous, czy aplikowałeś już do firmy Asistnet Work Group? A może jesteś już jej pracownikiem i podzielisz się z nami relacją z rozmowy kwalifikacyjnej? Jeśli nie, odwiedź fanpage strony na Facebooku. Jest tam oferta pracy w firmie i opis warunków finansowych. Koniecznie daj nam znać co postanowiłeś.

anonymous

Paulina, ogłoszenie na olx. A gdzie można się zarejestrować? Na jakiejś stronoe internetowej? Z góry dzięki

Paulina

@anonymous a gdzie znalazłeś ogłoszenie, o którym piszesz? Może zdecydowałeś się już na udział w rekrutacji do Asistnet Work Group? Czasami to jedno z najlepszych rozwiązań, wtedy poznaje się wszelkie szczegóły zatrudnienia. Jest to też czas decyzji zarówno po stronie pracodawcy, jak i pracownika. .

anonymous

Mam pytanie, znalazłam ogłoszenie pracy na magazynowego pakowacza, lokalizacja Psie pole, dojazd z Góry zapewniony. Czy może jeździ ktoś z okolic? Może ktoś napisać jak wyglądają warunki pracy, dojazd?

Administrator

Jak wyglądają aktualności firmy Asistnet Work Group? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.

GOŚĆ

Najgorsza agencja pracy z bardzo niekompetentnym działem rekrutacji! Zatrudniają na umowy śmieciowe ! Odradzam !

abc
@GOŚĆ 05.03.2018 08:38

GOŚĆ 21.02.2018 08:20 Najgorsza agencja pracy z bardzo niekompetentnym działem rekrutacji! Zatrudniają na umowy śmieciowe ! Odradzam ! W tej wypowiedzi nie jest napisane, że chodzi o Wrocław, a komentarze dotyczą tego wątku. Czy CAPS LOCK to forma wyrażenia emocji, bo chyba jesteś "GOŚĆ" w furii żeby tak do każdego skakać... Co takiego Ci zrobili, że nie możesz dać spokoju? Nie zatrudnili? No to się zdarza...

GOŚĆ
@abc 06.03.2018 10:31

NIE JESTEM W FURII I MOGĘ PISAĆ Z DUŻYCH LITER A TOBIE NIC DO TEGO !

rjgdrt

ktos w ogole dostal od nich pit? mi powiedzieli ze wyslali pod koniec zeszlego tygodnia a nic nie dostalem...

ona
@rjgdrt 03.03.2017 18:09

Ja tez nie dostałam mam dość użerania się z niekompetentną pracownicą która nie potrafi zmienić adresu w systemie !!! z Białegostoku do Wrocławia mam jechać po Pit?

wroclawiak
@rjgdrt 03.03.2017 18:09

Ja pracowalem we Wroclawiu i dostałem PIT w zeszlym tygodniu, ale kumpel co ze mna pracowal nie dostal a zadzwonili z kadr do niego, ze dostali zwrot tego Pita, bo nie odebral awizo i jeszcze raz wyslali. To jak sie zmienia adres to chyba tez trzeba do kadr wczesniej zglosic a tak to bedzie dopiero jak zwrot przyjdzie/

naaaannaa
@ona 07.03.2018 18:53

bo tam przygłupy pracują i tyle

GOŚĆ

Ta firma to jakaś kpina !!! Zapraszają na rozmowę na zwykłe stanowisko szeregowe, gdzie nie trzeba mieć żadnych umiejętności oprócz dokładności, spostrzegawczości i rozsądku a oni organizują jakieś dwuetapowe spotkania rekrutacyjne , nie licząc się z tym, że trzeba ponosić koszta za każdy przyjazd do nich a nie mieszkam przecież obok ich siedziby ! Jakby nie mogli od razu na pierwszym spotkaniu przeprowadzić rzekome testy o jakich nawet nie wspominają w zamieszczanych ogłoszeniach!!!! Dojazd do nich prawie godzinę a rozmowa trwała jakieś 3 minuty, mogliby mi oszczędzić czasu i przynajmniej pytania , które zadano mi na rozmowie - zadać przez telefon!!! NIE POLECAM !!!!

adr
@kandydat 22.02.2018 15:25

A czy było napisane, ze ktoś przyjdzie do domu z praca! !!! choć znam takie przypadki i co łyso ci ?!!!!

kandydat
@GOŚĆ 05.03.2018 08:37

a co to za firmy które zwracaja za bilet? chce isc pracowac do takiej firmy a co do dwoch etapów na stanowisko szeregowe to są i takie głąby, które nie potrafia prostej rzeczy zrobic i jak tu pracować z takimi ludzmi? dobrze ze nie biorą każdej pierwszej lepszej osoby z ulicy.. @adr nie było napisane ale jedno wynika z drugiego.. czytanie ze zrozumieniem ;)

Alex

Witam,dziś przyszedł mi pit-11 z Asistnet i chyba mają jakis bałagan bo przyszedł mi tylko z umowy o prace a gdzie z umowy zlecenia?Dzwonie i pytam a a pani mówi że telefony sie urywają w tej sprawie i wyjaśniają to. Podobno doślą.Czy są tu osoby które mają taką sytuacje?

Alex
@Gość 06.03.2018 10:26

AWG Wrocław rekrutuje ale pity i inne sprawy przychodzą z Asistnet Warszawa,ale te firmy są powiązane dlatego spytałem

Gość
@Alex 06.03.2018 17:25

Jeśli jesteś zatrudniony w AWG Sp. z o.o. to kadry są we Wrocławiu i stamtąd są wysyłane PIT-y, jeśli coś Ci się nie zgadza to zadzwoń, jest numer na ich stronie podany :)

Anna

Nie wiem skad te negatywne opinie. Korzystalam z pomocy Pan pracujacych w Warszawie. Kontakt super, przemile i usmiechniete. Widac, ze znaja sie na rzeczy i potrafia udzielic merytorycznej porady. Zawsze pomocne, potrafily odpowiedziec na kazde moje pytanie. Mlode i zgrane, widac, ze lubia swoja prace. Ciesze sie, ze moge z nimi wspolpracowac. A te negatywne opinie o firmie - rozumiem, ze latwiej jest hejtowac, niz pisac pozytywy, ale ludzie, to przede wszystkum od was zalezy jak bedzie sie wam pracowalo. Jestem bardzo na tak, jesli chodzi o warszawski oddzial, mam nadzieje, ze bedziecie tak dalej trzymac! Pozdrawiam

Gość
@Anna 25.02.2018 00:50

Mowa jest o Wrocławiu nie o Warszawie ! Czytać uważnie !!!

On_z_Warszawy

Będąc zatrudnionym przez tą agencję pracy nie otrzymałem wynagrodzenia, już 3 tygodnie minęło od terminu podanego na umowie a pieniędzy ani widu ani słychu. Jak próbowałem to wyjaśniać i dzwonić to wszystko na zasadzie spychologii, okazuje się że oni bezpośrednio nie wypłacają wynagrodzeń tylko mają jakiegoś pośrednika który się zajmuje wypłatami. Podobno zostało nadane przekazem pocztowym, niby jakieś zdjęcie niewyraźne potwierdzenia mi przesłano na maila ale co z tego jak nie dotarło. Na mojej poczcie czegoś takiego nie mieli w ogóle w bazie danych, z agencji zero zainteresowania. Ogólnie przestrzegam bo możecie zobaczyć kasę jak świnia niebo, jakieś większe lody tam chyba kręcą. Aha jak podacie nr konta dzień po podpisaniu umowy to już i tak po ptokach, za późno - nie da rady uzupełnić. Pani Wiesia wam wypłatę puści przekazem - nie na konto, a czy dojdzie to już wasz problem

On_z_Warszawy
@On_z_Warszawy 11.02.2018 16:36

Jednak zawiniła poczta, okazało się że firma wysłała pieniądze a na poczcie zaginęło. Czasem tak bywa więc nie jest to wina firmy, moja negatywna opinia była przedwczesna .Firma stara się pomóc wyjaśniać sprawę z pocztą i kontaktuje się na bieżąco.

Lary

CZY PO ZAKOŃCZENIU WSPÓŁPRACY Z ASISTNET,BYŁEM NA UMOWE O PRACE, JEST MOŻlIWOŚĆ ZŁOŻENIA WNIOSKU DO PIP O KONTROLE CZY PRAWIDŁOWO MIAŁEM CZAS PRACY,ODPOWIEDNIĄ PRZERWE MIĘDZY ZMIANAMI,PRAWIDŁOWO WYDANY URLOP?

dfs
@Lary 02.02.2018 16:21

możesz, ale kontrola bedzie przeprowadzona w firmie, w której pracowałes, a nie w agencji przez ktora byles zatrudniony

hahaha

Pamiętajcie , że te wszystkie pozytywne opinie pisze sam prezes i jego pracownicy !

B.W.

Sluchajcie, chciałem się dowiedzieć czy otrzymał ktoś już PIT za 2017 rok? Swoją drogą czytam opinie i muszę się podzielić swoją. Pracuję ponad pół roku zatrudniony przez AWG, jestem zadowolony i z pracy i kontaktu z firmą. Panie z wrocławskiego biura zawsze odpowiadają na pytania bez problemu, wypłata na czas, z zaświadczeniem o zarobkach też nie miałem kłopotu. Nie szukajcie problemu, tam gdzie go nie ma. Może niedługo mnie firma przejmie, trzeba robić swoje i tyle ;)

Alek
@B.W. 12.02.2018 21:26

Jeszcze Asistnet nie wysyłał za 2017 też czekam,mysle ze pod koniec lutego

Marek z Poznania
@Alek 16.02.2018 13:13

Ja dostałem PIT i taka informacje o składkach za cały rok, wiec pewnie dostaniecie na dniach.

Gość

Jestem na nie. Nie polecam!

Gość

NIE POLECAM! KPINA, KPINA I JESZCZE RAZ KPINA! Pani z działu HR we Wrocławiu jest niepoważna i taka osoba nie powinna pracować na tym stanowisku!

Prawda
@Gość 09.01.2018 08:26

Zgadzam się, cała załoga HR do wymiany. Panie pracują tam za karę

Kandydat

Czy jest jeszcze oddział w Warszawie?

Stryjeczny wuj szwagra
@Kandydat 10.08.2017 16:51

Niestety jest. I raczej nazwałbym to nie agencją, a agenturą i z czymkolwiek Wam się to kojarzy to macie rację. Nie wiem kto pisze pozytywne opinie. Chyba nieświadomy niczego plebs. Mają najgorsze oferty pracy w jakichś obozach za możliwie jak najmniejsze pieniądze, za rentę lub zasiłek jak kto woli. Notorycznie ściemianie między innymi okazało się że praca jest 6h a nie 8h. Albo przeciąganie rozpoczęcia pracy bo coś tam. Jak się pracuje w agencji pośrednictwa pracy to najpierw trzeba umieć kłamać. W rozmowie "ą ę oczywiście rozwój zawodowy" i inne tego typu pierdy. Nie czarujmy się ludzie. Na temat pitów już nie chce mi się pisać. Omijajcie ten kurw*dolek szerokim łukiem.

Paulina

@Kandydat tak oddział w Warszawie aktualnie działa. A nawet pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko Konsultant ds. Obsługi Klienta. Z ich oferty pracy wynika, że zapewniają Stabilne zatrudnienie, Atrakcyjne wynagrodzenie i system premiowy! Pakiet szkoleń oraz wsparcie trenerów w dalszym okresie zatrudnienia, Pracę w przyjaznej atmosferze w młodym zespole. Czy zastanawiasz się nad aplikacją?

szukający
@Paulina 31.08.2017 14:19

oooo wypowiedź godna byłego pracownika ;) Ej kierowniczka nie zwalniaj ludzi, bo jak tak dalej pójdzie to memów na fejsie się doczekasz :P A tak serio, jak tam u nich wewnętrznie, jest tu ktoś kto realnie może wypowiedzieć się na temat pracy w dziale sprzedaży? Dzięki!!!

szukający
@Paulina 31.08.2017 14:19

sorry to nie tu ;)

niedoszły klient

Widziałeś ofertę na rekrutera do odziału w Warszawie? Odstraszają na poziomie ogłoszeń: http://www.asistnet.pl/oferta/konsultant-ds-rekrutacji. Wątpię, że znaleźli kogoś kto dołączył do: "wyspecjalizowanych specjalistów". Dodali ogłoszenie w marcu. Wniosek jest taki, że nadal szukają, albo mają bajzel. Od marca nikt nie raczył poprawić ogłoszenia! Uważają się za ogólnopolską firmę. Otwierają odziały w całej Polsce, ale nie potrafią ich utrzymać, wyszkolić. Nawet nie wiadomo, które oddziały jeszcze funkcjonują. Kierowniczka jest od kierowania, ale samochodem;) Stado baranów zarządzane przez lwa jest groźniejsze niż stado wilków prowadzone przez barana! Firma nieprofesjonalna. Aktualne oferty pracy na stronie tel.: +48 71 74 94 890 e-mail: asistnet@asistnet.pl Zaloguj do systemu Login lub Adres Email * Hasło * Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło Zaloguj Oferty pracy w kraju i za granicą Aktualne oferty Pracy Praca Stała Praca tymczasowa Aby, aplikować na wybraną posadę musisz utworzyć konto REJESTRACJA lub zalogować się ZALOGUJ Konsultant ds. rekrutacji AWG Sp. z o.o. jest działającą na rynku polskim agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej nr 10052 Aktualnie dla naszego oddziału w Warszawie poszukujemy osoby na stanowisko: Konsultant ds. rekrutacji Zakres obowiązków: - Poszukujemy miłej i zdecydowanej osoby do pracy w dziale HR chcącej rozwijać się w miękkim jak i twardym HR - Przeprowadzanie procesów rekrutacyjnych na stanowiska niższego szczebla, - Aktywne pozyskiwanie i poszukiwanie kandydatów na rynku pracy, - Udział w procesie zatrudniania pracowników, - Udział w pracach grup roboczych opracowujących i tworzących nowe procesy biznesowe, - Opracowywanie dokumentacji ( procedur, instrukcji, raportów, etc). Oczekujemy: - Chęci do rozwoju w dziale HR, - Wykształcenie minimum średnie, - Samodzielności i odpowiedzialności za powierzone zadania, - Dobrej organizacji pracy, - Umiejętność obsługi komputera, - Prawo jazdy kat. B. - Umiejętność pracy w zespole, Oferujemy: - Pracę w ogólnopolskiej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, - Na początku współpracy wsparcie wyspecjalizowanych specjalistów - Atrakcyjne stałe wynagrodzenie + premia - System szkoleń wewnętrznych, - Możliwość rozwoju i awansu, Osoby zainteresowane prosimy przesyłać CV. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883). Wojewodztwo: mazowieckie Miasto: Warszawa

Paulina

Sprawdźcie aktualne oferty pracy do firmy! http://www.asistnet.pl/oferty-pracy Na które stanowisko aplikujecie?

Pełen nadziei

( usunięte przez administratora )na 102 czy jeśli mój jedyny pit będzie od nich (jako dotrze) , to w tym roku będzie też można u nich to rozliczyć? roku temu podobno pomagali ZA DARMO z wypełnieniem pitów do skarbówki. Czy to nadal aktualne? Proszę, niech mi ktoś odpowie

amdja
@Pełen nadziei 04.03.2017 13:27

Już nie ma tej Pani co pomagala z pitami. A czy obecne osoby pomagają to nie wiem. ale przecież PIT to banał więc nie wiem o co się rozchodzi.

Tomek Wawka

a co masz na mysli mówiąc oddział? te dwie panie? chłopie - to porazka. przyjezdżała tu czasem taka pani emilia z wrocka - to jest klasa i profesjonalizm. te laski z warszawy do niczego sie nie nadaja

Majkel
@Tomek Wawka 19.01.2017 13:58

Jeśli ktokolwiek tu siedzi to wystarczy by nazwać to oddziałem. Czy 1czy5nie ma znaczenia. Jakie są...?nie wiem ale skoro pracują jeszcze to chyba ograniaja. Ta z Wrocka to kierowniczka więc nic dziwnego że klasa. Zarabia ze 3razy tyle co rekruterki więc od razu dostrzegasz różnice. A wcześniej tu w oddziale była taka p. Beata i taka brunetka ale podobno przenieśli je na inny oddział. One były spoko. Ja wam pomogłem więc teraz wy powiedzcie mi czy ktoś już dostał od nich PIT? Zależy mi na szybkim rozliczeniu

zniesmaczona
@Majkel 19.01.2017 23:13

Właśnie nie dostałam PITU i nie mogę się skontaktować ..a przecież do dzisiaj mieli czas go wysłać...

plum
@zniesmaczona 28.02.2017 21:04

Ja również nie, a już 1 marca...

Zostaw opinię o Asistnet Work Group - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asistnet Work Group