Adler Agencja Ochrony Ryszard Szarejko

Gorzów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 16 ocen.

Opinie o Adler Agencja Ochrony Ryszard Szarejko

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adler Agencja Ochrony Ryszard Szarejko

ANONIMUS

Tak sobie czytam te wszystkie opinie i sie zastanawiam co ludzie bierzecie ze piszecie tak ładnie na temat Ryszarda Ryszard byl dobry jak zaczynał biznes. Dzis jest wielkim KŁAMCA

Pracownik obecny

Atmosfera, pracownicy szefostwo tylko marzyć o takim miejscu pracy. Bardzo wyrozumiali i pomocni ludzie ze świecą szukać drugich takich pracodawców. Bardzo ładnie potraktowało szefostwo mojego kolegę z monitoringu.

Brawo

Brawo za odwagę dla ciebie wkońcu ktoś powiedział prawdę

xxx
@Pracownik obecny 11.10.2017 22:33

jesli szefostwo tak wspaniale traktuje ludzi to napisz ile i jak koledzy placili za dotykanie drukarki

Michał

Adler jest najgorszą firmą ochroniarską w Gorzowie Wlkp., w której pracowałem. Wykorzystują niepełnosprawnych. Nie dość, że długa ilość godzin pracy to żałosna stawka na godzinę. Sprzęt, na którym pracowałem jest gorszy niż u mojej babci. Odradzam.

Tymiankowy Joe
@Michał 26.08.2017 00:09

Ten sprzęt nie jest od babci, tylko z wystawek przy śmietnikach.

Dawid

Pracuje w Adlerze od dawna . Kasa na czas i tyle co się należy. Jak ktoś ma pretensje to po co pracuje.

Tymiankowy Joe
@Dawid 08.11.2017 09:07

Adler - Kasa na czas. O reszcie nie mówimy.

Jacek .W.

Witam Zaniepokojony jestem dziwnymi opiniami na temat zwtotu dojazdów . Informuję ze od 7 miesiecy otrzymuję refundacje do kosztów dojazdu do pracy tak wiec sam dojazd do pracy około 19 km mam gratis .Proszę o nie pisanie KŁAMSTW firma refunduje koszta dojazdu do pracy . Pozdrawiam Jacek .W.

Tymiankowy Joe
@Jacek .W. 26.11.2017 21:10

Mieć dojazd "gratis" a mieć zwrot za dojazdy 300 złotych miesięcznie dodatku do wypłaty, to dwie różne sprawy. Nie każdy jeździ gratis rowerem na dużych kołach i stawia przy budzie.

RAMZES

Pracuję w firmie ADLER i jestem zadowolony. Zdecydowanie polecam agencję ochrony. Najlepsza Agencja Ochrony w województwie Lubuskim i Gorzowie .

Omen
@Kamil 15.11.2017 13:28

Ja jakoś pracuję w tej firmie nie mam problemów z pieniędzmi są na czas wy piszecie że wam nie pasuje No to się (usunięte przez administratora) zwolnijcie nie pasuje wam administracja No to Zmieńcie firma (usunięte przez administratora) się w jakieś (usunięte przez administratora) przedszkole nie odpisujecie wszystkich dookoła za co grożą wam paragrafy bo opisujesz kogoś z imienia i nazwiska dorośli ludzie zachowujecie się jak debile najwidoczniej musisz pracować w tej firmie bo nie masz perspektyw innych na życie nie musisz opisywać co się dzieje w tej firmie nigdzie indziej ciebie nie chcą i się Dzwoniłeś do tej firmy bo nie Masz swojego prywatnego życia mini firma jak ci nie pasuje Nie zapomnij że to co tu napisałeś a teraz paragraf A jak to pisałeś z telefonu to i tak cię namierza jak to pisałeś z komputera to jesteś debilem Pozdrawiam

Tymiankowy Joe
@RAMZES 03.11.2017 15:33

Ramzes, a "Kasa na czas"?

BOBO

JA TAM POLECAM FIRMĘ .KASA NA CZAS , KIERAS JEST W PORZADKU , TROCHĘ WIECEJ ROBOTY W GRUDNIU ALE JEST OK , JAK TO W OCHRONIE .

Tymiankowy Joe
@BOBO 16.12.2017 20:00

Cieciom wystarczy "Kasa na czas" i już wszystko się podoba.

Kasa na czas

Najlepsza agencja ochrony "Kasa na czas" poszukuje ciągle pracowników na obiekty. Jak mało która w Gorzowie i województwie. Dlaczego? Bo tak cenią ich ludzie (czyt. uciekają).

Wiem jak jest

5zł na godzinę proponują kwalifikowanemu pracownikowi ochrony zal.Złodzieje

Omen
@Wiem jak jest 10.11.2014 10:08

5 zł na godzinę pracownikowi kwalifikowane No nie wierzę To czemu nie zarabiam 12 może nie to czytałaś Bo mi się wydaje że chyba masz kwalifikacje tylko na gaz

Tymiankowy Joe
@Wiem jak jest 10.11.2014 10:08

Na gaz i jazda samemu w Patrolu interwencyjnym nocą. Ale najważniejsze dla cieciów to - "Kasa na czas".

Rysiek

Pracuje w Adlerze już 1 , 5,roku . Wszystko na czas i tyle co się należy. Jak ktoś ma pretensje to po co pracuje , niech idzie do innej firmy typyu HE MEAN albo BATMAN .

Tymiankowy Joe
@Rysiek 16.12.2017 21:37

Batmany i Hemany jeżdżą w tej firmie Mercedesami.

anonim

(usunięte przez administratora)

bronek

"OSZUKANY" PRZESTAŃ KŁAMAĆ , BYŁEŚ PIJANY PRZED PODJĘCIEM PRACY TO CIĘ WYRZUCILI BO TAKICH JAK TY NIE MOZNA TOLEROWAĆ W CZASIE PRACY.

Tymiankowy Joe

Bo tam szkoli się na własny koszt. Czasem jest to 3 dni, a czasem 5. Ale slogan firmy brzmi: "Kasa na czas".

Renata - POF

Potwierdzam słowa poprzedników , firma ok , kasa na czas , można dogadać grafik .

Tymiankowy Joe
@Renata - POF 17.12.2017 20:23

Główny slogan firmy, głośny na cały kraj - "Kasa na czas". Z dopiskiem, malutką czcionką na dole: "Czasem w kopercie i poniżej stawki minimalnej". Z oświadczeniem pracownika, że poszło na konto.

P-O-S-T-A-L

W Adlerze pracuję juz jakiś czas i nigdy nie było żadnej obsuwy. Jak ktoś opluwa firmę dla której pracował i otrzymywał wypłatę to znaczy że cos przeskrobał i wyleciał z hukiem a teraz wielki kozak pisze głupoty bo NIGDZIE nie może znaleźć tak dobrej pracy jak miał w Adlerze .

Tymiankowy Joe
@P-O-S-T-A-L 22.11.2017 18:08

Podpisano - Prawdziwy cieć z 20-letnim doświadczeniem. Nic i nigdzie nie ma nic lepszego, niż praca za minimalną krajową w najlepszej i wyjątkowej firmie Adler Security Internacional.

pracownica z mężem

Jak bym wiedziała wcześniej że taka strona istnieje to bym wam wszystkim co sobie gębę wycierają tą firmą napisała . Złego słowa nie powiem na Adlera ale odwrotnie , dzięki temu że tu pracujemy z mężem parę lat mamy z czego żyć a i dzięki temu pozwolono nam adoptować dziecko . Jak remontowaliśmy mieszkanie to szef nam dużo pomógł również i finansowo. Ja nie wiem czemu ludzie są takie podłe jak piszą takie złe rzeczy.

Omen
@pracownica z mężem 08.07.2016 16:29

Oj wiola ..

Tomek

Wszystko w porządku. Zdecydowanie polecam firmę.

Robert 1970-07-11
@Daniel 11.10.2017 22:31

Pracuję i jestem zadowolony.Danielu przesadzasz. Zdecydowanie polecam agencję ochrony.

Omen
@Daniel 11.10.2017 22:31

Ty Daniel skoro to jest najgorsza firma to na (usunięte przez administratora) nie pracowałeś to idź do innej firmy i zobacz jakie masz inne perspektywy a (usunięte przez administratora) o swoich niespełnionych marzeniach jak doszliście (usunięte przez administratora) nie nazwałeś i boli cię to (usunięte przez administratora) niespełnione marzenia czy może za niską grupę inwalidzką masz umiarkowanym ich nie nadaje się do niczego co się najlepiej grupa zasłaniać

++++

A ja polecam, z przyjemnością chodzę do pracy.

Robson
@++++ 11.10.2017 22:07

JA TEŻ POLECAM

Omen
@Pracownik 27.10.2017 21:38

No to idź do innej fabryki czy będziesz (usunięte przez administratora) w sobotę i niedzielę od 5:00 rano do 14:00 za 1300 zł i będą mieli w (usunięte przez administratora) twoją grupę inwalidzką

Krzysztof

Firma dofinansowuje zwrot kosztów za dojazdy. Żadna firma ochrony tego nie robi tylko ADLER.Polecam firmę w 100%.????????????

To jakaś kpina
@Krzysztof 21.10.2017 20:31

Wytrzeźwiej człowieku albo przestań ćpać

Omen
@Pracownik 27.10.2017 21:28

Ty Andzrzej a skat Ty wiesz ??

anonim

(usunięte przez administratora)

Mecenas

Art. 212. Zniesławienie KK § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Pracownik

W ogłoszeniu (usunięte przez administratora) podaje, że są premie i zwrot kosztów za dojazdy. Kompletna bzdura.

Anty Roman
@Pracownik 21.10.2017 20:15

Co ty za głupoty piszesz ja pracuje w normalnej firmie i za dojazdy dają o wiele więcej niż w Adlerze, rozluźnij poślady bo firma w której robisz jest jedną z gorszych wazelino

Nie kłam
@Pracownik 21.10.2017 20:15

Ale czemu kłamiesz nawet nie wiesz jak jest w innych firmach więc nie pisz głupot

ochr.

Te głąby co im się nie podoba to niech pójdą do innych firm . W Adlerze wszystko na czas płacą i tyle co się należy . Nikt nie robi takich wałów jak w innych firmach. Ja nic złego nie powiem na firmę .

Wałek
@ochr. 06.12.2015 14:32

Masz rację nikt nie robi takich dużych wałów jak w Adlerze

Witek P.

Polecam firmę. Miła atmosfera ,grafik dostosowany do pracownika , kasa na czas .

Pracownik
@Witek P. 24.10.2017 23:27

Dostosowany pod ciebie, dlatego ci tak miło.

Komandos

Najlepszy pracodawca jeśli chodzi o branżę ochrony.

Pracownik
@Komandos 21.10.2017 20:34

Najlepsza z najlepszą rotacją ludzi. Ciągle nowi, tak się tam ludziom "podoba". Ogłoszenia z Adlera ciągle wiszą i to na każdy obiekt praktycznie.

Zbyszek

W ogłoszeniu o pracę nie piszą jaką to jest firma dlaczego? wstydzą się własnej firmy , po drugie za dobre wyniki wysokie premie, najpierw niech zapłacą to co się należy, a nie kroją ludzi na godzinach nocnych i na nadgodzinach .Premie zobaczycie jak świnka niebo , a poza tym każda szanująca się firma podaje swoją nazwę i wszystko w tym temacie.

Krystian

ja tam nie narzekam. Firma ok.

Tomek

Mam pierwszą grupę z PFRON, a potraktowano mnie przez kierowniczkę bez żadnego szacunku jak przedmiot, a nie jak człowieka nie polecam trzymać się z daleka, a zwłaszcza przed tą kobietą bo ludzi ma za nic.

Dawid

Jeżeli traficie do pani kierownik to już możecie zrezygnować bardzo źle traktuje ludzi, na początku wydaje się być miła ale to tylko pozory, zależy jej tylko na tym żeby przypodobać się szefowi zatrudniając osoby z grupą z PFRON ale później pokaże jaka jest ważna. Najpierw trzeba być człowiekiem, a później kierownikiem.

Marek

Pierwsza grupa z pfron i wchodzisz do gry jako gość honorowy :)

bolo

Jeśli chodzi o właściciela firmy to można się dogadać, a jeśli chodzi o kadrę tu sprawa wygląda bardzo źle ponieważ jeśli zadrzesz z pewnymi osobami z kierownictwa oraz niektórymi pracownikami to tak podpuszczą szefa że nawet jeśli nie mają racji to pozbędą się ciebie. To dzięki tym osobą firma ma złą opinię.Na dzień dzisiejszy przy tej kadrze zarządzającej z wyjątkiem kilku osób nie da się tam pracować.

to ja

to ty ?

+++++++

Witam. Tak się zastanawiam dlaczego się ludzie opluwacie i żądlicie nawzajem ja pracowałam w dwóch firmach z Gorzowa i dziękujcie Państwo ze w ogóle zatrudniają niepełnosprawnych nie narobimy się za przeproszeniem a kasa zawsze jest na czas czy Herkules czy Impuls , byłam osobiście w Adlerze bardzo miła obsługa wszystko do rzeczy . Zacznijmy szanować się na wzajem a dzień każdy będzie przyjemniejszy. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.

Daro
@+++++++ 11.10.2016 21:24

Dziękujcie za to że zatrudniają niepełnosprawnych przecież za to biorą pieniądze z Pfron i to nie małe to dzięki nim firmy się utrzymują bo gdyby nie osoby z grupami to firmy już dawno by nie było ,a dzięki temu wygrywają przetargi za rumuńskie stawki więc nie gadaj głupot bo nie każdy ma grupę na głowę i nie da sobie wcisnąć ciemnoty.

masterham

hee adler nie taki zły gorszy jest FORT tam to dopiero dymają na kasie niby 10 na godzinę a z wypłaty ci i tak upierdzielą połowa na lewo połowa na zleconym a jak chcesz odejść to gówno dostaniesz MARCIN hallo tez mam cie w dupie i zrobię ci reklamę gratis. jak nie-wiesz kto to pisał to się domyśl tez ci przekazuje niech ludzie czytają -firma zuli i plugastwa z ulicy ,to żeście trafili na pożądanego zapewnię wam cofkę koncesji. i ja nie zbiednieje a tobie się przyda na koszta sadowe.

naasa

co pilas kobieto? wspanialy? widocznie cie nigdy nie zjebal i nie wyzywal sie na tobie....

tp

Kasa 1 euro na godzine pracy u szarejki to faktycznie kasa jak nic

Krzysiek

Nie kłam! Nie dostaliście zgody na adopcję bo jesteście niepełnosprawni na śmieciowych umowach. Dochód za mały, zero stabilności, grupa P na głowę. Ot taki klakier napisze bzdury i tyle. A najgorsze to to że ludzie w Adlerze za kawałek 4-5 zł zrobią wszystko, będą kablować, szukać sensacji. Jakby mieli ze 20 zł... Was akurat znam i wiem co piszę. Małżeństwo czubów konfidentów...

mały

Wszystkie ciecie co narzekają won do innej firmy , tam zobaczycie jak jest naprawdę jak walą w rogi każdego. Pracuję w Adlerze parę lat i jeszcze nie słyszałem żeby ktoś zebrał za nic. Jak było trzeba to się szło i wszystko załatwiało , nawet kasę jak brakowało na wydatki.

marcine

normalnie wykorzysta. zaleje paliwko do swojego mesia. ludzie, dajcie sokoj, rysio musi miec kase zeby miec na paliwo, wiecie ile mesio pali? a co moze ma sie przesiasc na seicento? ja bym niechcial zeby moj szef jezdzil seicento. a to ze zwyzywa, krzyczy... to jak kazdy ojciec. ps. jak komus to nie pasuje to niech zlozy cv do banku, urzedu, normalnej firmy gdzie zarobi 15 zl netto za godzine z pelna umowa o prace. ale dlaczego taki narzekacz nie zlozy? bo co w tym cv bedzie? ano wyksztalcenie podstawowe, zadnego doswiadczenia w niczym, kilka firm w ochronie po kilka miesiecy, zainteresowania brak, jezyk to tylko polski i to srednio a w dodatkowych umiejetnosciach: umiem bardzo estetycznie prowadzic ksiazke sluzb. a tlustym i czerwonym drukiem zaznaczona grua inwalidzka (najlepiej znaczna to wtedy mozna popatrzec jak rysio sie slini na wiesc ze znowu pieniazki z pfronu wpadna) ot cala prawda... zliwkwidowac wszelkie umowy zlecenia, dziela, zlikwidowac pfron, zwiekszyc o co najmniej 500 % kontorle takich firm i za lewizny karac mandatami na maxa, zeby 90% firm oszlo z torbami! oddzielic ziarna od lew i tyle. i najwazniejsze: zakazac racy emerytom olicyjnym, wojskowym z emeryturami powyzej 1500zl!!!

firma krzak

Pracowałem całe 4 dni, prosiłem o wypowiedzenie za porozumieniem stron, ponieważ miałem inną pracę, a w tejże czułem się źle. Nie otrzymałem tego wypowiedzenia, więc powiedziałem, że może mi dyscyplinarkę wpisać, jutro nie przychodzę. Co usłyszałem w afekcie, to myślałem, że jestem w ukrytej kamerze. (ZADOWOLONY JESTEŚ Z SIEBIE? JA SIĘ DOWIEM GDZIE TY PRACUJESZ MAM NADZIEJE, ZE CIE SZYBKO WYP***DOLĄ. I MOŻE PIENIĄDZE JESZCZE CHCESZ, GÓ*NO POWINIENEŚ DOSTAĆ! ) Karygodne, nie polecam.

Al-ek

Ja pracuje w Adlerze od dawna . Kasa na czas i tyle co sie należy. Jak ktoś ma pretensje to po co pracuje.

pako

Mnie zwolniono- bo "za wolno chodzę po obiekcie!!!po nienagannym przepracowaniu kilku lat!!!

Andy

Firma nie dotrzymuje umowów finansowych. Zatrudnili mnie na czarno ze stawką 6,50. W pierwszym miesiącu nawet wypłacili wg. umowy ustnej, natomiast po przepracowaniu kolejnego miesiąca(bez uprzedzenia) dostałem w kopercie pieniądze ze stawką 5,00. Po wyjaśnieniach trwających 3 dni dowiedziałem się, że takie są realia i tak ma zostać. Ciekawe Jak Pan Rysio zagospodaruje ukradzione mi ponad 200 zł????

pikador

Odwołuję to. To fakt!!- nie przedłużają umowy gdy zachorujesz!!!

grazka

To ze sie nie chce komus pracowac przychodzic pijanym do pracy to nie znaczy ze firma jest zla ja pracuje piaty rok i bardzo dobrze dogaduje sie z szefowa robie co do mnie nalezy i nie bylo sytuacji ze firma wypiela sie na mnie a ze zarobki sa takie a nie inne to chyba w kazdej firmie ochroniarsko_sprzatajacej tak placa i nikt nikogo nie zmusza zeby pracowal tam gdzie sie nie podoba pozdrawiam

8 lat w firmie

To chyba ostatnia firma w której można pracować w ochronie ,osiem lat już mi tu przeleciało. A jak ktoś wylatuje to wie za co.

Iga

A ty masz odwagę. Też się nie podpisałeś

Ćieć

Rozwinąłeś się a pisać nie potrafisz poprawnie-Co za kierownik z Ciebie!!!!

luter

awansowałem na kierownika bardzo szybko moim zdaniem dobra firma daje się rozwinąć młodym ludzią ci co maja w dupie prace ochroniarza pisza bzdury ja przcuje 9 lat w tym zawodxie do tej pracy trzeba mieć powołanie

usa

pracując w Adlerze na niby "Umowę Zlecenie"- nie otrzymałam PIT-11.bo niby nie należy sie!!!- Pracowałam widocznie na czarno!!!

jeszcze pracuje w Adlerze ale juz niedlugo

akurat to ze 5 zl za h to prawda. chociaz na umowie napisane jest 4zl brutto. co do zwalniania za chorobe nie jest to prawda. sa tez osoby ktore zostaly zwolnione za pijanstwo ale tak jak napisala Basia zawsze jest za porozumieniem stron. co do samego szefa, prawda jest to iz jest furiatem i potrafi cie zwyzywac za pierdole czy tez za nic, ale jest to tez czlowiek z ktorym idzie sie szczerze porozmawiac i dogadac w niektorych sprawach. dziekuje za uwage. dobranoc

K2

W Adlerze pracuje od 1,5 roku i nigdy nie było żadnej obsuwy. Jak ktoś sie pluje na firmę to znaczy ze cos przeskrobał i wyleciał.

były

To jakieś bzdury co napisałeś ty - wiem jak jest , nawet nie masz odwagi się podpisać . Na 10% wyleciałeś z firmy za pijaństwo i się produkujesz.

Zostaw opinię o Adler Agencja Ochrony Ryszard Szarejko - Gorzów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adler Agencja Ochrony Ryszard Szarejko