Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 18 ocen.

Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.
3 18 6 1

Opinie o Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.

Piotr

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.
pracodawca
@Piotr 18.06.2018 19:09

Zatrudnimy i przeszkolimy zmotywowanych pracowników, którzy wraz z nami chcą świadczyć usługi najwyższej jakości. Zapraszamy do współpracy specjalistów oraz wszystkich tych, którzy chcą rozpocząć karierę w branży technicznej i podnieść swoje kwalifikacje. W zamian oferujemy pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, szkolenia certyfikujące oraz możliwość awansu. Zapraszamy również do współpracy absolwentów szkół i uczelni technicznych chcących podjąć pracę w niepełnym wymiarze godzin. Prosimy o kontakt pod adresem: rekrutacja@zstgroup.pl

Karlo7887

Pracuję w tej firmie sporo już czasu i mogę śmiało polecić ! Jeśli ktoś chce się rozwijać to może, ale najwięcej zależy to od niego samego :)

Oksik

Najgorsza firma w której pracowałem, wszystko jasne tam robione na tak zwanego partyzanta, nic rzetelnie. Ogólnie w firmie panuje balagan. A coś uzyskać w firmie jak na przykład informacje jakaś od kadr to już dobrze opisał mój poprzednik jak traktują pracownika w dziale kadr. Nie ma co zawracać sobie głowy ta firma, na rynku jest naprawdę dużo bardziej wartościowych firm. A i jeszcze jedno jak na swoje nie szczęście zaczniesz pracę w tej firmie to nigdy nie zgadzaj się na dwie umowy.

Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.
pracodawca
@Oksik 18.06.2018 13:27

Działamy na terenie całej Polski i zatrudniamy wielu pracowników. Prowadzimy wiele kontraktów dla dużych graczy. Każdy z nich wymaga indywidualnego podejścia. Faktycznie czasem może się zdarzyć jakieś nieporozumienie bądź działanie ad hoc. Nie jest to niczym nowym dla osób działających w branży FM. Taka jest specyfika branży. Ustawiczna zmiana. Napięte terminy i presja realizacji jest czymś normalnym. Rozumiemy, że zgłaszał Pan uwagi odnośnie sposobu funkcjonowania firmy na bieżąco podczas swojego zatrudnienia w ZST. Czy proponował Pan wprowadzenie jakiś ulepszeń po zauważeniu "bałaganu"? Doceniamy u pracowników proaktywną postawę, także na pewno nie przeszłoby to niezauważenie. Co do sposobu zatrudnienia, to istotnie niektóre stanowiska mają dzieloną umowę. Niemniej decyzja ta zapada podczas rozmowy kwalifikacyjnej i jest wspólnie podjęta przez potencjalnego pracownika i ZST.

Ryszard

Zawsze zmiany wprowadzają zamieszanie ale trzeba się do tego przyzwyczaić.

Edzior77

Pracowałem w firmie przez 14,5 roku. Do czasu zmiany właściciela wszystko było ok. Po zmianach wszystko poszło w złą stronę.

Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.
pracodawca
@Edzior77 28.05.2018 10:17

Dzień dobry. Będziemy wdzięczni za bardziej szczegółowe wyjaśnienie w czym tkwi problem. Jeśli problem leży po stronie ZST Sp. z o.o. to postaramy się go rozwiązać. Proszę pamiętać, że ostatnie dwie dekady to dynamiczny rozwój rynku nieruchomości oraz usług FM. Czynniki związane z tymi zmianami mają bezpośredni wpływ na funkcjonowanie całej branży FM.

Karolina

@Pracownik ZST Opowiesz więcej o pracy - co sprawiło, że zatrzymałeś się w tej firmie przez 3 lata? Może opowiesz o szczegółach tego jak wygląda praca, z pewnością takie informacje przydadzą się innym osobom zainteresowanym pracą w firmie ZINTEGROWANE SYSTEMY TECHNICZNE SP. Z O.O. @zadowolony po nicku, jak i treści komentarza, wnoszę że jesteś zadowolony z pracy w ZST. Czy mógłbyś opowiedzieć coś więcej - dlaczego warto aplikować?

**zainteresowany

Jak wygląda praca na stanowisku handlowca? Czy coś się zmieniło?

5

Firma niewarta uwagi, szkoda czasu zawodowego na prace w ZST.

Pracownik ZST
@5 12.12.2017 09:50

Nie zgadzam się. Pracuję w niej od 3 lat i jest ok. Na pewno są lepsze, ale zdecydowanie więcej jest gorszych.:)

Adam

Byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku Przedstawiciela Handlowego. Rozmowa była konkretna i warunki w miarę OK. Czy ktoś z Was ma doświadczenia w pracy na tym stanowisku? Jak oceniacie? Jak z wypłata prowizji, narzędziami do pracy (samochód służbowy, telefon itd.)? Duży nacisk na wyniki? Dzięki z góry za Wasze opinie.

zadowolony
@Adam 29.01.2018 16:20

Wypłata prowizji następuje po podpisaniu kontraktu i przekazania go do realizacji. Na samochód trzeba zapracować:) po podpisaniu trzech kontraktów i wykazaniu chęci pracy dostaje się auto. Telefon, laptop, kilometrówka, delegacje normalnie.

Karolina

@Tom każdy pracownik ZINTEGROWANE SYSTEMY TECHNICZNE SP. Z O.O. bez wyjątków są zatrudniani na podstawie dwóch różnych umów? Warunki zatrudnienia nie zmieniają się w zależności od stanowiska?

anonymous
@Karolina 25.07.2017 18:48

A Ty skąd wiesz? Ja mam jedną umowę. Nowi pracownicy owszem mają to proponowane ale nie każdy się na to godzi. Ja już pracuje 1.5 roku i z tego co koledzy mówią cześć ma 2 umowy a cześć wszystko na etacie

Paweł

Czy firma ma jakieś oferty pracy? Niestety nie mogę nic znaleźć.

er
@Paweł 07.12.2017 19:41

Poszukują techników w całej Polsce.

nick

W firmie panuje ogólny brak szacunku do pracownika, szczególnie "Dział do spraw wynagrodzeń" ZST to znaczy kobiety gdzie nic się nie dowiesz jak masz jakiś problem kadrowy, tylko Ci jeszcze naubliżają i na wydzierają się, bo na niczym się nie znają. Trzeba również bardzo się pilnować czy pensja jest dobrze naliczona, bo niestety podwójna umowa sprawia, że cały czas się mylą. Zgadzam się, że wypłata jest na czas ale dostajesz jej część a o resztę musisz się upomnieć u kłótliwych kobiet, które już są wściekłe, że ważyłeś się do nich zadzwonić, a jeszcze jak powiesz że popełniły błąd to .... Szkoda nerwów na pracę w tej firmie.

max

To co widzę to najsłabsze wydanie firmy w jakiejkolwiek przyszło mi pracować. W całej firmie jest wielki bałagan, dziwne że to się jeszcze kręci. Po za tym osoby zatrudnione szczególnie w biurze są niekompetentne, na niczym się nie znają.... Będę uciekał jak najszybciej.

Były

Firma nie oferuje socjalu. Faktycznie zarobki podzielone na dwie umowy. Totalny chaos w biurze i na budynkach. Zarzucanie pracowników zadaniami, co dzień inna koncepcja, nie wiadomo w co ręce włożyć. Wypłaty w terminie nie można narzekać, że zwlekają z płatnościami. Generalnie pewnie są lepsze firmy na rynku. Dobra firma dla początkujących w branży FM.

Alex

Firma gdzie duzo obiecuja a malo dotrzymoja co obiecane. .... Szkoda wysylac cv i szkoda czasu na rozmowe kwalifikacyjna ... Po za tym duzo osob sie z tej firmy zwalnia.

Karolina

Może teraz coś uległo zmianie, pytam jeszcze raz, ze względu na to, że z aktualnych ofert pracy wynika, że oferują umowę o pracę (przynajmniej tak jest napisane). Ktoś jeszcze wie coś na ten temat?

ufufet

Nie polecam nikomu pracy w ZST, zarobki słabe, brak mozliwości rozwoju, dwie umowy, jedna o prace z zst druga-zlecenie z Solidem(firmą ochroniarską) brak socjalu, bonów, czegokolwiek, nawet Ci życzeń szefostwo wyższe nie złoży na święta, mają ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />

Tom
@ufufet 12.01.2017 21:29

Druga umowa-zlecenie z Solidem = mniejsze składki na Zus, a większy zarobek dla firmy.

mami

jak top dwie umowy? proszę cię wyjaśnij temat dokładniej i merytorycznie jeśli możesz. zastanawiam się nad podjęciem i was zatrudnienia na terenie Warszawy i wolę wiedzieć takie rzeczy wcześniej lepiej

5544

Nie ma zadnych benefitow. Dwie umowy, zarobki srednie.

gonzo

tak sa benefity, pakiet zdrowotny jak sobie wykupisz, a pensja dzieli się na dwie umowy abyś dobrze zarabiał, normalna i zleceniówka :)

Technican

Jak wygląda socjal w ZST ? Benefit ? Pakiet medyczny - w jakim zakresie ? Jakieś premie ?

anonim

chciałbym tam pracować

admin

Wiesz coś na temat szefa firmy ZINTEGROWANE SYSTEMY TECHNICZNE SP. Z O.O. ? Wiesz czy jest bardzo wymagający, czy można się z nim dogadać? Czekamy na Twoją opinię!

Zostaw opinię o Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zintegrowane Systemy Techniczne Sp. z o.o.