McDonald's Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 43 ocen.

McDonald's Polska Sp. z o.o.
3 43 6 1

Opinie o McDonald's Polska Sp. z o.o.

Pracownik łopuszańska 2 mcdona

Witam, czy coś ktoś wie na temat mcdonalds na ul. Łopuszańska 2. Chce się tam zatrudnić bo ma blisko ale nie wiem czy jest sens. Po wiecie coś na temat tej restauracji.

ccc
@Pracownik łopuszańska 2 mcdona 08.10.2018 09:44

Wystarczy przeczytać opinie, a jak jest tam? idź i sprawdź

Pracownik łopuszańska 2 mcdona

Witam, czy coś ktoś wie na temat mcdonalds na ul. Łopuszańska 2. Chce się tam zatrudnić bo ma blisko ale nie wiem czy jest sens. Po wiecie coś na temat tej restauracji.

klient

Najgorsze są restauracje na wylotówkach z Warszawy. Roztopione lody, zimne kanapki, brudno na sali. Nawet frytki są przesolone, ale za to śmiech i głośne rozmowy pracowników słychać nawet na sali. Gdyby za to im płacili to byli by najlepszą restauracją, a tak niestety wylotówki są najgorsze, zwłaszcza te na Gdańsk

Ulka
@klient 09.09.2018 13:55

Uwierz mi ze te na Lodz sa jeszcze uzbrojone w mega ciekawe instalacje artystyczne w toaletach. Czegos takiego nawet w zachodniej Ukrainie nie widzialam. :)

anonymous

Dlaczego pracownicy nie dostaja dodatku w postaci 100% czy 50% do placy w niedziele i swieta?

Hektor
@anonymous 10.09.2018 01:43

Bo to Mc Donald.

Magda

O co chodzi z tym stypendium dla studentow pracujacych w maku? Jestem taka osoba i chcialabym sie dowiedziec. Wiem, ze informacje sa na strefie, ale nie mam do niej dostepu, bo kierowniczka powiedziala, ze nie ma czasu na przyjmowanie nas do strefy...

Re
@Magda 14.09.2018 14:44

Jesli nie miala dla ciebie czasu to masz odpowiedz! Pozatym jesli nie umiesz mowic po ukraiñsku lub indyjsku to zapomnij ze cie przyjma. Jak dogadasz sie z ludzmi co tam pracuja? Swoja droga nie zjem nic w tym czyms. Sciagaja na potege ludzi z konca swiata dla kasy.

Betth

Menager w szkoleniu Obiecuja zastepce kierownika restauracji zeby tylko kogos przyjac do pracy co mowi po Polsku. 1/2 roku masz sie szkolic w smazeniu frytek to Cie awansuja , zalezy od opinii kierownika restauracji. Ostrzegam was przed takim fałszywym ogłoszeniem! Szkoda czasu! Oddaja restauracje w franczyze wiec szkoda tam isc, firma chce zostawic tylko biuro. Nie ma co wierzyc w awans.

Damian

Ruscy i ukraińcy już nawet nie chcą tam pracować za najniższą krajową.Ostatnio w zamówionych frytkach znalazła się jedna sina a właściwie czarna i to już nie pierwszy raz. Strach tam jeść, najgorszy fest food o jakim się słyszy

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

rekrutują ciągle, bo ludzie odchodzą z tego (usunięte przez administratora)

Gość

Rekrutują ciągle, bo ludzie odchodzą z tego (usunięte przez administratora)

Maciek

przeczytaj opinie od pierwszej strony, to dowiesz się dlaczego ludzie odchodzą. Ja wytrzymałem tydzień, inni już drugiego dnia nie przychodzą do pracy.

Klient

Sorry bardzo ale w McDonald's w Piasecznie juz po raz kolejny gdy zamawiam na wynos nie dostaje kompletnego zamowienia. Biorąc na wynos trzeba ich po prostu sprawdzać!!! Nie polecam!!!

Wkurzona była klientka
@Klient 16.09.2018 17:04

Dziś zrobiłam zamówienie na wynos. W domu okazało się że brakuje całego zestawu wieśmac. CAŁEGO! Do tego od środy sprzedają sałatkę Premium w połowie swojej poprzedniej wielkości w cenie która nie ulegla zmianie. Więc za te same pieniądze mamy o połowę mniej jedzenia

klient

Zabierzcie te tłuste baby. Już na wejściu żywa antyreklama restauracji. Jedz w mc to będziesz tak wyglądać aż razi w oczy

fac you

Pracowałam jakiś czas temu w maku nikemeu tej pracy nie polcam wieczny mobing ze strony menagerów .

Klient

Jestem klientka ale jak slysze człowieka ktory uwaza ze kupując kanapke obsluga ma sie domyslec ze chce kawe z kanapka gratis to krew mnie zalewa. To nie obsluga jest ograniczona tylko klient. Sloma z butów. Ludzie z obslugi niejednokrotnie maja lepsze wykształcenie niz niektóre buraki klienci, wiec szanuj barmana człowieku z ulicy , bo tylko osoby poniżanie i niedowartosciowane pozizaja innych.

anonymous
@Klient 20.08.2018 02:39

to prawda

klient
@Klient 20.08.2018 02:39

Dokładnie tak jest, tylko osoby z niską samooceną poniżają innych żeby poczuć się chociaż przez chwilę lepiej, bo ciągle czują się gorsi. Nie szanują innych, bo nikt ich nie szanuje.

Tobiasz

Niestety z tymi awansami to prawda. Pracuje dopiero pol roku w maku, wiec sama nie oczekuje awansu, ale widzę, że awans dostaja osoby, które "przyjaznia" się z kierownikiem lub chcą odejść. Jest kilka osob spokojnych, sumiennych, posiadajacych wiedzę o tej pracy wieksza niz wiekszosc menagerow, a od kilku lat sa zwyklymi pracownikami. To przykre.

anonymous
@Tobiasz 27.08.2018 17:53

Niestety nie każdy dostaje awans jak chce odejść, jak kogoś nie chcą to awansu nie dają.

N
@anonymous 28.08.2018 18:08

U mnie chca wszystkich, bo nowi pracuja max. miesiac.

N
@N 03.09.2018 21:07

Dobrze że miesiąc wytrzymują, za najniższą krajową kierownicy powinni pracować. Już nawet ruscy i ukraińcy nie chcą za taką stawkę pracować

Zainteresowany

Podpowiedzcie na jaką umowę można liczyć na początek?Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

@pracownikMC
@Zainteresowany 04.07.2018 12:22

Dostajesz na początek umowę o prace i MC tylko taka oferuje

anonymous
@@pracownikMC 26.08.2018 00:12

Nie licz na nic poza umową, bo się przeliczysz

anonymous

Jadąc do pracy usłyszałem reklamę MC Donald w radiu o kawie i kanapce. Myślę sobie mam po drodze restaurację zajadę napiję się kawy a przy okazji zjem kanapkę. Mówię do pani że słyszałem właśnie o takiej promocji w radiu i chciałbym z niej skorzystać. Pani poinformowała mnie że do każdej kawy jest kanapka gratis, a po chwili zapytała się mnie co zamawiam. Poprosiłem o tą kanapkę z myślą że otrzymam również kawę, czekają prawie 5 min na kanapkę otrzymałem ją, gdy zapytałem się o kawę, otrzymałem odpowiedz że zamówiłem kanapkę. Szkoda było mi czasu na tłumaczenie, czy wyjaśnianie sprawy z jej przełożonym i na dalszy dialog z osobą która nie rozumie co się do miej mówi. Jeżeli nie zrozumiała mojego zamówienia powinna dopytać. Był to ostatni mój zakup w dobytku jakim jest MC Donald. Nie polecam. Dodam tylko że taki poziom obsługi gwarantowany jest w restauracji Gdańsk Przymorze koło uniwersytetu Gdańskiego.

Obserwatorka
@anonymous 15.05.2018 08:47

Sam piszesz ze prosiles o kanapke maso.a oferta dotyczyla kawy

P.

Nie ma sensownego miejsca na pisanie opinii w internecie więc z góry przepraszam za nadużycie miejsca strony. Nie mniej może pomóc w ocenie sytuacji zatrudnionych fimy McDonadls. Nr paragonu: 256047 Jestem BARDZO niezadowolony, zresztą kolejny raz! Po raz kolejny co innego się prosi, zamawia, a co innego dostaje. Tym razem zamówiłem (przy monitorze LCD) Lodowe marzenie z masłem orzechowym/ Kitkat + lody w wafelku. (proszę odsłuchać nagranie!) Zapłaciłem tyle co Pani poprosiła: 12,70zł, nie zwróciłem uwagi na maluśki paragon (wrzuciłem do schowka/ jako śmieć). Podjechałem pod okienko odbiór. Po chwili Pani wydaje mi co innego Flary (coś w tym rodzaju) i lód w połamanym wafelku. Ponieważ to już nie pierwszy raz stanowczo mówię, to nie to co zamawiałem! Miało być Lodowe marzenie z Kitkat! Pani zdziwiona podała mi po chwili MLodowe Marzenie./ Ponieważ zdarzało się że była w nim inna posypka, pytam. Na pewno z Kitkat? Pani: tak, na pewno Kitkat. Odjeżdżam od okienka, włączam się do ruchu na trasie Gdańskiej. Na wysokości za Łomiankami orientuje się że znowu dali coś innego (oszukali) bo z posypką Layon. Moja złość była tak wielka (wydałem pieniądze w błoto, do tego na trasie nie miałem czasu się wracać), że wywaliłem to w czorta do kosza na najbliższej stacji! (nie nawidzę posypki Layon!!!!) Tak byłem i jetem nadal wściekły na obecną obsługę McDonalda że trudno mi opisać w dyplomatycznych słowach. Najgorsze że to już nie pierwszy raz! Zdarza się to coraz częściej. A, jeszcze gorzej, że jak widzę w całej Polsce. (śmigam dużo autem w delegacje) Przestają mieć ochotę wstępować do McDnaldsów. Zaczyna mnie odrzucać, utrwalać się zły, negatywny wizerunek tego "baru". Zresztą nie jestem osamotniony. Koledzy i Koleżanka z Firmy ma dokładnie takie same doświadczenia. Coś u Państwa jest mocno nie tak! Wydałem pieniądze i nie dość że nie otrzymałem tego co zamawiałem to jeszcze mnie oszukali, byłem i jestem wściekły na McDonadls! Pozdrawiam P.S. To samo dotyczy McDonalda w Ostrołęce!!! *przy rondzie, stacji benzynowej Cirkle) Notoryczne oszukiwanie, wydawanie nie tego co trzeba, braki. Rak nawet nieświadomy nie dostałem głupiej szklanki do zestawu(przeżyłem bo nie o szklankę chodziło tylko o "żarcie") ale pokazuje poziom obsługi McDonalda, zdemoralizowania lub zbyt wielkiego oszczędzania Państwa Zarządu/ Ajentów. Gdzie leży przyczyna, nie wiem... Mogę się tylko domyślać, że może: - za mało płacicie ludziom, (bardzo możliwe) - za bardzo ich poganiacie/ wykorzystujecie i tracą rozeznanie - za słabe kadry przyjmujecie (poziom moralny pracowników). Nie wiem, jak na razie to jest coraz gorzej. Tragicznie!

Grażyna
@P. 23.05.2018 13:39

Człowieku. Idź sam sobie pracuj i usługuj takim burakom jak ty. Nie podoba Ci się jesteś nie zadowolony ? A kazał Ci ktoś tam jechać i kupować? Coś mi się nie wydaje.

Obserwatorka
@P. 23.05.2018 13:39

Zejdz na ziemie nobie do.y ci nie urwali so wazniejsze spr na swiecie ni placz doroslego o kanapke kulturkaaa? A bylam sie kiedys pytac o prace niecale 2 tysiaki za norme jak zyc?

niezadowolony

opinia na wielki minus. zawsze mi się śpieszy dlatego zalatuje do MC , i praktycznie zawsze jak robie większe zamówienie czegoś brakuję!!! dzisiaj po raz kolejny brak . stwierdzony po drodze jak już byłem z 20km od MC. ludzie tam nie potrafią liczyć ? to chyba praca i jakieś obowiązki są. rocznie chyba z 150 zł kosztowały mnie te wasze pomyłki.

Z obserwacji
@niezadowolony 03.07.2018 20:41

Twoja wina skoro nie sprawdzasz

Nick.

Czy w maku dostaje sie premie? Jesli tak to za co? Nie chodzi mi o dodatek za pranie czy za brak absencji.

ciułaczka
@Nick. 27.08.2018 18:00

za pranie to 0,50 x godziny pracy. za dyspozycyjność 1zł x każda godzina pracy,bez spóźnień,absencji

Zainteresowana

Hej, czy ktoś byłby w stanie napisać mi jak wygląda teraz praca w macu przy ul. Połczyńskiej w Warszawie?

@PracownikMC
@Zainteresowana 19.07.2018 13:36

Pracuje tam obecnie i jak się wchodzi tak to odrazu czuje się dobra atmosferę chociaż potrafią być Krzywe akcje ale na ogół świetna atmosfera nie raz jest bardzo duży ruch jeżeli chodzi o gości

Joanna

@Mcemployer widzę, że znasz firmę McDonald's Polska od wewnątrz, Twoja opinia jest raczej negatywna, ale może znalazłeś jakieś pozytywy tej pracy? Jednocześnie chciałabym zachęcić innych byłych lub obecnych pracowników, aby pisali na forum o swoich doświadczeniach z tej pracy. Każda taka szczera wypowiedź jest na wagę złota dla potencjalnych kandydatów do pracy w tej firmie.

nowe standardy

Jedna z Pań w niebieskiej koszulce wprowadziła nowe zmiany jak kierownik nie widzi albo nie ma go w pobliżu, mówi pracownikom żeby przebijali timery

Pracownik Mcdonalda
@nowe standardy 14.08.2018 17:41

Prawda

Feliks

Firma ma opinię dobrego pracodawcy chociaż nie jest to praca lekka!!

anonymous
@Feliks 15.08.2018 20:12

Skąd ta informacja, że ma dobrą opinie? Wystarczy poczytać opinie jakie ma lub trochę samemu popracować żeby wyrobić sobie własne zdanie o tym miejscu.

Mcemployer

Zgadzam sie z opiniami o tej pracy, wyzysk molestowanie, ponizanie wyzywanie i obgadywanie. Zazdrosc grubych bab, do tego opieprz za wszystko co zrobisz i tak zle albo za wolno. (usunięte przez administratora) to malo powiedziane do tego pieniadze lepsze placa w ogrodniku. Zglaszanie to wysmiewanie cie i robienie z kogos durnia. Mam wrazenie ze niebiekie koszulki zakladaja osoby usposledzone umyslowo!!

Joanna

@Luidzi widzę że znasz firmę od środka, mógłbyś napisać coś więcej? Grafiki ustalane są z góry czy można to dostosować pod swoje ewentualne zajęcia na uczelni? Jesteś zadowolony z pensji, relacji z innymi pracownikami? Wewnątrz zespołu panuje dobra atmosfera? Takie szczere opinie są bardzo cenne dla osób poszukujących pracy w tym miejscu, warto dzielić się swoimi odczuciami.

ciułaczka

zapytanie o finanse... premia I to za godzinny przepracowane w weekendy? ekwiwalent za pranie, skąd się bierze od czego zależy?

Luidzi

Każdy wie, że tu nie jest lekko ale jeśli mamy pracę taką jaką lubimy to zawsze będzie nam dobrze!!!

anonymous

Chcę podziękować wszystkim pracownikom Mc Donald w miejscowości Mop Chojny na trasie S-8,którzy pracowali w dniu 11 07 2018 a szczególnie osobie która znalazła saszetkę z dokumentami oraz pani która je wysłała za uczciwość i bezinteresowność . Po takim zdarzeniu chce się znowu wierzyć w ludzi.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. M . K

12345678910

Szczerze nie polecam! Stałam przy kasie bardzo długo a obsługa miała mnie totalnie gdzieś. Pracownicy byli bardzo nie mili. Na prawdę lubię przyjeżdżać do tej restauracji bo mają tam dobre jedzenie ale tym razem obsługa bardzo mnie zawiodła. W końcu wyszłam ze znajomymi wkurzona nic nie zamawiając. Mam nadzieje że to się więcej nie powtórzy bo inaczej będę zmuszona pójść do konkurencji.

Mc
@12345678910 08.07.2018 18:48

O nie! McDnalds już wysłał frytki na przeprosiny. Proszę tylko nie odchodzić do konkurencji!

dorota

Nie polecam pracy w maku w przejściu podziemnym na dw. centralnym. Kierownicy to porażka. Jedna kierowniczka ANIA złapała mnie za (usunięte przez administratora) bo nie wyrzucałam paragonów i nikt nie zareagował. Jak oburzyłam się i zgłosiłam to do osoby wyżej to mnie wyśmiali, a miałam wtedy 17 lat i była to moja pierwsza praca. Zraziłam się na całe życie do MAKA i więcej już się nie dokładam do tej firmy. To żart kogo oni tam zatrudniają... Druga kierowniczka na szkoleniu z kasy stała za moimi plecami i ciągle krzyczała mi do ucha paragon, chusteczka i tak przez bite kilka godzin też anka tylko z wadą wymowy. Jeżeli jesteś ładna to nie idź do tej pracy bo cię ZMOLESTUJĄ I SKRZYCZĄ za byle co, bo większość ludzi tam pracujących to zazdrosne k....

Jacek

Idealnych firm nie ma , jak ktoś wybrał taką pracę to jego decyzja!!

Zostaw opinię o McDonald's Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McDonald's Polska Sp. z o.o.