3.1/5

Jasło - MediaExpert
Jastrzębie-Zdrój - MEDIA EXPERT

5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Warszawa

Nie przegap nowości o MediaExpert!

Nie do wiary

26.05.2019 23:32

Mam pytanie znajoma dostała się do pracy w salonie media. Wszystkim do okoła opowiada że będzie zarabiała 2700 zł netto tak netto na rękę do tego dochodzą premie sprzedażowe. Osoba która ją rekrotowala powiedziała jej ze zarobi do 5 tys zł netto. Aż mi się w to wierzyć nie chce ze zwykły sprzedawca na dzień dobry dostaje prawie 3 tys na rękę plus premie. Jeżeli to prawda to sama się tam zgłoszę do pracy. Proszę o szczerą odpowiedź na prawdę można tyle zarobić jako sprzedawca.
    niepolecam

16.01.2020 16:18

dziękujemy, jest nas w tych firmach coraz więcej z mexu :)

29.03.2020 01:12

no ... tak, ja nie pamiętam ile mam podstawy, wiem że jestem zdziwiony że mogę tyle wyciągnąć, jet jeden minus bo nie wiem ile w danym miesiącu zarobię ale wiem że tak czy siak sporo więcej od rówieśników. zafiksowałem się i kupiłem sobie teraz Dogge za 37k i zapierniczam nim do roboty ....hehehehe jak chcesz wiedzieć koniecznie w handlu ile masz podstawy to nie spodziewaj się natłoku ofert.
    Andrzej

29.01.2020 14:20

Byłem na rozmowie o pracę w Tarnowie, na lwowskiej 63. Tak wogóle to sklep tam jest dość mały w porównaniu do innych tego typu, i jest tam wizerunkowo tak jakoś biednie... Wizerunek osób tam pracujących nie najlpeszy delikatnie mowiąc, sprzedawcy tam mają dresy !!! ogólnie typy nie dbające o siebie, serio bylem w szoku jak to zobaczylem. Kierownik sklepu - czyli kobieta która przeprowadzała ze mną rozmowe, nie potrafiła powiedzieć ile proponują za pracę. Czyli taki potencjalny pracownik chyba ma sie dowiedzieć ile zarobi po miesiącu. Czytalem inny komentarz, że ktoś nie dostał odpowiedzi ile i przyjął prace, ludzie szanujcie się, pytanie jakie wynagrodzenia kto oferuje nie jest pytaniem z tych wstydlowych ani intymnych... A tak wogóle starałem się o pracę tam na doradcę klienta, w sumie wstydzilbym się tam pracować z tą załogą. Co to rozmowy trwała dość długo, ale widać było, że kobietka szuka ludzi sporo głupszych od siebie, żeby błyszczeć na tle całości - typowe polskie podejscie. Oczywiscie gadtka szmatka oddzwonimy do Ciebie, a ja powinienem powiedzieć, ze nie mam telefonu - jak w tym filmie.... Też tego nie rozumiem, że nie ma odpowiedzi od razu, jak i tak każdy wie co sie może spodziewać. Wracając do rozmowy o pracę, to kobietka zaprasza na rozmowe w asyście innych pracowników i tak samo przy wyjściu, chyba sie obawia reakcji potencjalnych pracowników... I po tygodniu dostalem odpowiedź, że nie przyjmią mnie... uff ulżyło mi, bo jakby mnie chcieli, to straciłbym dobre zdanie o sobie. Dobrze wiedzieć, że nie pasuje do tej załogi. Amen
    Marcel

11.02.2020 20:46

Ktoś tutaj wylał frustracje po tym jak nie otrzymał pracy . Jak można ocenić załogę nie znając ludzi to pokazuje poziom osoby która pisze te idiotyzmy Najwyraźniej ktoś nie przygotował się do rozmowy kwalifikacyjnej i problem do całego świata Myśle ze odrobina pokory się tutaj przyda

29.03.2020 00:39

sklep mały, pracownicy dresiarze, kierowniczka szuka głupków i tylko dlatego się nie dostałem. hhmmm jakby tak było to byś miał ta robotę :-). jak masz ok 20 lat to przepraszam że ci ryje beret bo musisz się bardziej wdrożyć, ale jak masz więcej ...kolego, w ramach pokuty musisz od początku podstawówkę przejść. zastanów się co piszesz. chcesz do pracy czekasz na info i jak info że nie to się cieszysz że fajnie - masz rentę ???
    Mandarynka

13.02.2020 23:13

Ogólnie nie polecam pracy w ME. Brak szkoleń sprzedażowych, przychodzisz 1 raz do pracy nigdy nie miałeś do czynienia z ratami, zwykły pracownik na szybko Ci wytłumaczy jak to robi się a na końcu powiedzą Ci no wiesz musisz sam kombinować... Żal. Pl... Kierownictwo przychodzi do pracy aby posiedzieć i jak najszybciej wyjść. Wynagrodzenie jest adekwatne od tego ile sprzętu wciśniesz klientowi. Niestety po pracy w ME będę unikała robienia tam zakupow.
    Media

14.02.2020 15:01

Chodzi mi bardziej o plany sprzedażowe. Powiedzmy, że dobrze sprzedaje produkt podstawowy, ale klienci nie chcą dodatków przedłużónych gwarancji, dodatkwoych akcesorii????????????????????

29.03.2020 00:25

powiedzmy że zatrudniłeś pracownika i ma kosić trawę i podlewać tulipany. nie umie podlewać tulipanów i są niepodlane. co robisz .....?
    D

24.02.2020 21:55

Jeden z gorszych procesów rekrutacji, na jakim byłam. Zero szacunku do Kandydata. Ostatni etap rekrutacji 100km od miejsca zamieszkania, oczywiście na własny koszt plus potrzeba wzięcia dnia wolnego w obecnej pracy. Rozmowa trwała 20 minut, nie wchodząc w szczegóły- była bardzo nieprofesjonalna, pomimo ze jednym z uczestników był HR Manager. Był jeszcze jeden Pan, którego mi nie przedstawiono. Informacja zwrotna oczywiście po czasie - w postaci automatycznego emaila, żadnego podziękowania za poświęcony DZIEŃ ani indywidualnego feedbacku. Potwierdziło to tyko moje wątpliwości dotyczące pracy w polskiej firmie. Jeśli standardy rekrutacyjne są na takim poziomie, nawet nie chce myśleć jak może wyglądać praca w tej firmie...
    ByłamNaRozmowie

25.02.2020 08:23

Nie mogę się zgodzić z tą opinią. Również uczestniczyłam na takiej rozmowie i była profesjonalna. Czułam się komfortowo na rozmowie. Uważam, że nad przebiegiem rekrutacji czuwa cały sztab ludzi. Mimo, że się nie dostałam to pod żadnym względem nie zniechęcili mnie do wzięcia udziału w przyszłych rekrutacjach. Każdy człowiek jest inny i inaczej znosi porażki. Każdy ma też prawo na swój własny sposób interpretować wydarzenia. Wychodzę z założenia, że to też są ludzie. Dzisiaj oni są po tej stronie, a jutro role mogą się odwrócić. Ponadto mam kilku znajomych, którzy pracują w sklepach i też zdania są podzielone. Tacy już jesteśmy moi drodzy- róźnorodni. Dzięki temu życie potrafi niejednokrotnie nas zaskoczyć i ludzie też.

29.03.2020 00:21

ja się dostałem, jak dla mnie, jakbym miał przejść rekrutację raz jeszcze to warunki nie graja roli .... lobię to co teraz robię.
    Sebol 12345

14.02.2020 17:52

Masakra. Moga cie zwolnic z dnia na dzien. Szkoda czasu i zdrownia dla tej firmy
    jaktotakto

10.03.2020 09:56

Dlaczego uważasz, że byłeś "niewygodnym" pracownikiem? Skoro robiłeś problemy i wiecznie ci się nic nie podobało no to co się dziwisz. Postaw się na miejscu pracodawcy. Chciałbyś płacić "niewygodnemu" pracownikowi? Niby mamy rynek pracownika, ale nie do końca tak jest. Złotym środkiem jest po prostu maksymalne zaangażowanie się w wykonywanie swoich zadań. Po co robić szum wokół siebie.

29.03.2020 00:14

daj znać gdzie masz takie umowy że nie mogą lecimy tam. zawsze odwracaj sytuacje. jesteś graczem, masz firmę, zatrudniłeś kogoś kto nie robi roboty, czy jesteś pewien że chcesz mu płacić, gość przynosi straty dla ciebie ... płacisz mu ?
    Tracy

14.03.2020 21:54

Witam, w jaki sposób rozwiazana jwst kwestia odpowiedzialności materialnej pracowników? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Lojalny

15.03.2020 17:34

Tak, jak w każdej szanującej się firmie;)

29.03.2020 00:08

nie do końca, cześć pokrywają z obrotu na sklepie, a jak mnie ma braku to jest kasa na imprezę.
    miramark

11.02.2020 15:55

Firma mocno się rozrasta, dużo inwestuje w rozwój. Rosną nowe sklepy, które reklamuje tv, internet czy bilbordy kosztujące MILIONY!!!!! (usunięte przez administratora) Firmę nawet stać na regionalnych kierowników, auta dla nich, komórki, laptopy, paliwo, diety i hotele (usunięte przez administratora)
    ok

21.03.2020 21:29

Jeśli na salonie są "kumaci"odpowiedzialni pracownicy to nie potrzebują kierownika,wszystko zależy od załogi.Owszem są takie gdzie bez kierownika ani rusz,ale są też takie gdzie obecność kierownika niczego nie zmienia.

28.03.2020 23:54

teraz zerknij pod swoje stopy ..... taka sytuacja.
    Narażacie pracownikow

14.03.2020 09:33

(usunięte przez administratora) Elektromarket nie jest sklepem pierwszej potrzeby...narażacie nie tylko zdrowie pracowników, ale również tych (usunięte przez administratora) ludkow, którzy nie potrafią powstrzymać się od zakupów!(usunięte przez administratora)
    Domino

27.03.2020 22:59

Rozumiem Cię j to kwestia wyboru każdego z nas ale to nie aids tylko pochodna grypy.Ja straciłem bliskich na raka i jest spore prawdopodobieństwo że też mogę go mieć ,co kilka miesięcy robię usg bo mam pewien problem zdrowotny ale nie myślę o tym.Żyje po to żeby żyć a nie zastanawiać się czy coś mnie zabije,oczywiście obecnie staram się pilnować i ograniczać wyjścia poza pracą i sklepem spożywczym ale nie dajmy się zwariować.

28.03.2020 23:49

hej .... czytam i tak, jedni narzekają że zostali zwolnieni a inni że muszą pracować - dogadajcie się i będzie każdemu pasowało. jest trudny czas, ale czy panie w biedrze czy aptece też mają nie pracować ??? gdzie kupisz piwko. a jak ci się pralka zepsuje a kurierzy tez nie chcą robić ..to co ??? a jak TV padnie a kwarantanne mamy to co ??? wirusów i chorób na tej planecie jest więcej jak myślisz, pewnie jeszcze połowy nie znamy. tak jest teraz trudniej i trochę strasznie ( głównie że straszą ) jak wolisz nie pracować z zerem w banku to jeden ruch po kartkę i pisz wypowiedzenie. dla mnie sprawa wygląda tak. idę mam rękawiczki, żel , teraz jeszcze przysłali na głowę takie śmieszne kaski ale fajnie że o nas dbają. ja chcę pracować, jestem ostrożny ale nie mam zamiaru siedzieć w domu i się bać. mój kolega mówi ( i ma kurczę rację ) że najczęściej boimy się sytuacji które w ogóle nie nadejdą. ja tam robię swoje i pracuję i chcę pracować. jak ktoś powie że ryzykuję a sam odbiera paczki od kuriera który dziś odwiedził 80 osób to niech się zastanowi nad bunkrem i spada. nie dajmy się !!!

28.03.2020 10:24

Tyy

28.03.2020 21:35

Spokojnie. Za chwilę na portalach pojawią się nowe ogłoszenia o pracy w MEx ;)
    Murzyn

27.03.2020 14:05

Jeśli jesteś ambitny, zależy Ci na pracy, starasz się, masz aspiracje to NIGDY W ŻYCIU NIE DECYDUJ SIĘ NA PRACĘ w Media Expert. Najpierw naobiecują Ci gruszek na wierzbie, a przy najbliższej możliwej okazji pozbędą się Ciebie(usunięte przez administratora)
    Daniela

15.03.2020 17:41

Wie ktoś może czy szukają do pracy pod Warszawą?

15.03.2020 17:46

Widziałam, że szukają w Pruszkowie i Otwocku
    Manuelson

15.03.2020 17:47

W samej Warszawie jest tyle sklepów, że coś znajdziesz :)
    Mirek

15.03.2020 17:40

Ja pracowałem w me do czasu zdania na prawko na tira. Zarabiam trochę więcej, ale za to częściej nie ma mnie w domu. Fakt pracowałem czasami po 12 H, ale równocześnie miałem więcej wolnych dni.
    Frans

15.03.2020 17:44

Też miałem takie plany, ale jednak nie zmieniłem pracy i póki co nie żałuję
    lolek

27.02.2020 21:29

pracowalem z ME w wakacje i jako wakacyjna praca bylo super :D
    Opalik

10.03.2020 10:09

Moja historia była podobna. Zaczęło się od pracy wakacyjnej, ale jak już wpadłem w ten wir to tak zostałem do dziś. Na maksa wkręciłem się w sprzedaż, to co mnie w tym kręciło to wszystkie nowinki techniczne. Zawsze jestem, że tak powiem "na topie" jak rozmawiamy ze znajomymi co nowego wymyślili. Mój dział to akurat Rtv-ka. Oprócz ścianki z akcesoriami do telefonów z cenówkami nie jest tak źle:D jest nawet, dobrze. Nie planuję zmiany pracy w najbliższym czasie. Nie wyobrażam sobie jeździć w trasy lub siedzieć 8 H przed kompem ;)
    Gość

16.02.2020 16:46

Witam. Czy są szkolenia dla nowozatrudnionych? Gdzie one się odbywają? Na macierzystym sklepie czy trz3ba jechać gdzieś w Polskę?
    PracownikME

03.03.2020 11:19

Szkolenia na sklepie tez się trafiają
    jaktotakto

10.03.2020 10:00

Możliwości są i to nie małe. Ale jak chcesz awansować to nie ma miejsca na błędy. Praca, praca i jeszcze raz podkreślę praca. Nie mówię, że trzeba harować, ale po prostu dawać z siebie dużo, więcej niż inni. Podstawą do awansu według mnie jest samozaparcie. Sam musisz wiedzieć czego chcesz. Czy bycie Doradcą Klienta Ci wystarczy czy też nie. Bądźmy szczerzy nie awansujesz jak nie wykażesz chęci.
    Blick

14.02.2020 20:51

Podzieli się ktoś informacją w temacie średnich zarobków kierownika sklepu ?
    Radek A.

02.03.2020 21:03

Ja bym chciał wiedzieć ale kieras się nie chwiali. Z tego co się mówi u nas na szkoleniu to około 4 netto (te sklepy co mają po 5 osób o ile to można nazwać sklepem bo to taki większy kiosk ;)) do 8 netto. Zależy jak duży sklep i jakie wyniki osiąga. Podobno mają dodatkowo jakieś premie kwartalne (my sprzedawcy nie mamy). Jak się dowiem dokładniej to dam znąc
    portman

03.03.2020 09:25

Nie chwali się bo nie może się chwalić. Skoro sprzedawcy dobrze zarabiają to kieras tym bardziej. Proste
    Mila

27.02.2020 21:10

Jedyne miejsce gdzie można wyrazic swoją opinię(usunięte przez administratora). Teraz pracuje wreszcie w miejscu gdzie jestem doceniany a nie cały czas czytam idiotyzmy o tym jak jest zle i mało mało mało .(usunięte przez administratora)
    Blick

14.02.2020 20:35

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć, ile średnio zarobić może kierownik marketu?
    jaron

17.02.2020 09:06

tyle, na ile zapracuje
    panda

21.02.2020 02:08

tyle co pan da!
    media

13.02.2020 23:51

Mam kilka pytań. Czy ciężko się jest utrzymać w ME na stanowisko doradcy tzn. czy są możłiwe zwolnienia jak ktoś będzie miał słabe ywnyniki sprzedazy? Czy koledzy z działów są pomocni?
    ciekawy

19.02.2020 17:01

To jak to w końcu jest z tymi przedłuzonymi gwarancjami??????????? Zwalnaija jak ktos to słabo sprzedaje?
    Eleonora

20.02.2020 09:30

Co to za pytanie... WHAT
    zeus

17.02.2020 14:42

pracowałem tam ponad rok i bardzo polecam! dobre zarobki i fajna atmosfera

18.01.2020 14:48

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w MediaExpert?
    Kevin 1984

11.02.2020 20:59

Kierownictwo nastawione na rozwój pracownika . Nikt nikogo nie wyrzuca z pracy za słabe wyniki bez świadomości ze Ci nie pomógł , ze nie przepracował z Tobą wielu tematów . Jest multum zadań które trzeba wykonać jedocześnie firma bardzo dobrze wynagradza . Przepracowałem w dwóch konkurencjach i nigdy nie narzekałem bo narzeka ten kto jest słaby . Liderzy nie maja z tym problemu . Każdy zarabia multum i nikt z czołowych handlowców nie odchodzi . Jest zasadnicza różnica między media expert a konkurencja . Pakiet szkoleń jest nie do porównania . Pracownicy ME maja ich multum . Pracownik jest przygotowywany do pracy od początku odbywając szereg szkoleń . Są konkursy kwartalne gdzie można podwoić swoją wypłatę . Ktoś kto pracuje sumienie zarabia bardzo dobrze . Również regionami bardzo dobrze przeszkoleni . Metodyka pracy pod względem psychologicznym , merytorycznym na najwyższym poziomie (Arkadiusz ) trafiając na takich ludzi możesz mieć stu procentowa pewność rozwoju . Tyle ile się nauczyłem przez dwa lata pracy z tym gościem nie nauczył mnie nikt przez ponad 10 lat na managerach stanowiskach . Podejście do handlowca jest na najwyższym poziomie . Pracując tu nie zostajecie sami macie pełne wsparcie i pomoc . Owszem to tez zależy od managerów ale firma mocno kładzie nacisk na warunki pracy i rozwoju Polecam
    Mitnick

13.02.2020 22:02

Założenia się zgadzają. Z wykonaniem bywa różnie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Aleje Jerozolimskie 162 02-342 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    Mati

11.02.2020 18:19

Witam , chciałbym pochwalić kierownika z Media Expert z galerii na Nowym Świecie w RZeszowie ponieważ zachował się w porządku bo wymienił mi kabel HDMI pomimo kilku niekorzystnych czynników o których nie będę pisał.. Dzięki mordo za wymianę kabla.sory ze dopiero teraz wystawiam tą opinię pozdrawiam
    Marlena

19.11.2019 08:27

Me była dla mnie deską ratunku w sytuacji, gdy musiałam znaleźć stabilną pracę z wypłata na czas. W zależności od zaangażowania i okresu zarabia się różnie. W okresie świątecznym najwięcej pracy, ale też najwyższe wypłaty. Coś za coś
    Lord K.

30.01.2020 14:26

W sumie to 2 razy więcej pracowników znajdziesz na działy IT/RTV niż na AGD. Mało kto chce sprzedawać AGD (nie zna się, nie chce).
    Hehe

09.02.2020 21:09

No przecież to napisałem że dwa razy więcej pracowników jest na RTV i IT na dużym AGD jest sporo więcej pracy a na małym AGD haha to dział dla masochistów,topek to tam nie zmieniają tylko na workach na śmieci w cholerę obowiązków byłem tam raz na zastępstwie jak były urlopy,oby nigdy więcej.Na naszym dziale jest też sporo pracy bo towary ciężkie lodówki,pralki itd...ale do przeżycia nie jest źle,luz natomiast jest na RTV i IT choćby dlatego że pracuje tam sporo ludzi a ze sprzętami latać nie muszą a jak już to robią to rzadko no i kasa fajna,choć ja na swoim dziale też nie narzekam,choć ze względu na inflacje w kraju mogło by być trochę lepiej.
    Aaa

03.02.2020 10:03

Ktoś może się wypowiedzieć jak wyglada praca na stanowisku kierowca magazynier ?
    fifi

03.02.2020 10:08

Kierowca- magazynier nie ma czasu tutaj opisywać swojej pracy.
    Marsjanin

29.01.2020 14:45

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej do jednego ze sklepów. O dziwo mimo, że mnie nie przyjęli dostałem zwrotkę. I to nie suchą inf. że się nie udało. Tylko konstruktywny komentarz i zachęcenie do zaaplikowania następnym razem. Jak najbardziej na plus
    W4

28.10.2019 17:16

Dzisiaj chciałbym się podzielić z Wami mojej cudownej pracy (usunięte przez administratora) Otóż poziom ww. osoby jest taki że nikt by się w nim nie utopił - jedynie kostki nóg by umoczył. (usunięte przez administratora) Maile o kultowym przywitaniu „Panie Panowie” dają do zrozumienia, że pracownika każdego szczebla niżej. Napewno Sprawa będzie kierowana do odpowiednich organów. Trochę dowodów się już na nią nazbierało.
    Nicolai

17.01.2020 10:43

U mnie na sklepie na dziale IT rotacja w ciągu roku to 6 osób (przy 2 osobowym zespole).
    domian

17.01.2020 10:58

A u mnie ekipa się nie zmienia. Chyba, że dziewczyny idą na macierzyński ;)
    Kolo

21.11.2019 20:36

Czy to prawda że jak w Hestii masz mniej niż 7% to jest powód do zwolnienia?nawet przy reszcie parametrach dobrych?
    praca

24.11.2019 04:13

a możesz wymienić resztę parametrów? Coś więcej na temat planów sprzedażowych... Dzięki
    Koala

01.12.2019 10:29

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem,tam masz odpowiedź na swoje pytanie.
    ddd

03.11.2019 11:04

Po rozmowie odpowiedź miała być w przeciągu tygodnia, niestety - mija 3 tydzień i zero informacji zwrotnej odnośnie rekrutacji. Osoby rekrutujące nie poważne,
    Czekoladowy

30.12.2019 16:15

U mnie to samo, mnie maglowali, niczego się nie dowiedziałem, ani przybliżonych widełek, niewiele o samej pracy...coś czuję że liczyli że facet z doświadczeniem w handlu będzie robił za 2000, bo chyba do tego się sprowadza, gdy o pieniądzach cisza i brak odpowiedzi i jakiejkolwiek informacji.
    Sceptycznie nastawiony

09.01.2020 11:31

przecież mówią że się kontaktują jak są zainteresowani

06.01.2020 16:24

Witam, Obecnie szukają ludzi do oddziału w Kłodzku,ktoś może się wypowiedzieć o tej placówce?
    Klientka

09.01.2020 11:27

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja mogę się wypowiedzieć tylko w sferze konsumenckiej. Obsługa zawsze profesjonalna
    Zadowolony klient

23.12.2019 08:44

Jak zakupy to tylko u nich. Fachowe doradztwo itp, tylko kolejki są długie, ale nie ma się co dziwić
    Jarek

19.12.2019 22:47

Media ekspert NIE POLECAM !!!!!!!!!!! jeśli bierzesz co kolejek na raty nie otrzymasz faktury parodia !!!!!!!!! w każdym inny sklepie „media markt” czy „euro AGD „ to są sklepy dla firm itp.. plus ze maja terminale płatnicze ;-) omijam go już na zawsze od dziś...

20.12.2019 08:05

Dzień dobry, uwagi prosimy kierować na adres e-mail: [email protected].

15.12.2019 00:07

Ciekawski

16.12.2019 08:43

są plusy i minusy
    Marosos

12.11.2019 08:36

Hej, pracuje tu już 3 lata zaczynałem od Doradcy, teraz mam już Specjalistę. Cenię ME za możliwość rozwoju. Tylko trzeba pamiętać, że awansuje się za dobre wyniki. Zachęcam osoby pracowite i ambitne.
    Luki

02.12.2019 18:42

Ja po 4 latach pracy dorobiłem się Starszego Doradcy (i problemów z plecami) a zaczynałem na 23% premii uznaniowej (!).(usunięte przez administratora)Z perspektywy czasu patrząc nie warto było.
    Ronaldo

03.12.2019 08:39

W innej pracy garb już wychodzi po roku ;DD
    Ygrh

02.12.2019 20:09

Ludzie! co z wami?! Tu powinny być opinie o Mediaexpert jako pracodawcy a nie wylewanie żali na źle działąjący sklep internetowy!, Załamka.
    iwona

03.12.2019 08:38

wlasnie
    Bartek

02.12.2019 20:11

Czy może ktoś coś opowiedzieć o pracy jako dostawca/kierowca? Ma/miał ktoś jakieś doświadczenia? Będę wdzięczny. Pozdrawiam
    kacper

03.12.2019 08:37

Lepiej niż w kurierce, to na pewno
    Zniesmaczona

23.10.2019 17:12

Wszędzie słyszę reklamy że wnoszą nowy sprzęt i wynoszą stary, montaż gratis więc udałam się zakupić pralkę do Media Expert (usunięte przez administratora)Pralka wybrana, opłacona i tu się zaczynają schody. Nie dość że musiałam zapłacić za wniesienie nowej, dodatkowo za wyniesienie starej to jeszcze nikt nowej pralki mi nie podłączył gdyż okazało się ze akurat ten sklep nie ma odpowiedniego fachowca w tym zakresie. dodatkowe 100 zł za podłączenie we własnym zakresie.. Jak później sprawdziłam tę samą pralkę mogłam zakupić u konkurencji o 150 zł taniej i zero kosztów za wniesienie.(usunięte przez administratora)bez komentarza..Ogólnie porażka i NIE POLECAM. Marta.

24.10.2019 11:16

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zapewniamy, że zależy nam na utrzymaniu najwyższej jakości naszych usług. Uwagi do realizacji zamówienia prosimy kierować na adres e-mail: [email protected]
    Ygrh

02.12.2019 20:06

Skoro w innym sklepie była tańsza to trzeba na przyszłość trochę lepiej sprawdzić rynek przed zakupem, bądź co bądź pralki, a nie długopisu ;) 100 pln za podłączenie pralki? serio? wpięcie rurki i wypoziomowanie? na youtubie to można znaleźć :)
    Bobmbolina

29.11.2019 07:42

Na black friday są promocje i to nie małe. W każdym sklepie jest podobnie. Ludzie trochę powariowali, bo spokojnie zakupów się nie zrobić, no ale...
    kamil

29.11.2019 07:47

Wczoraj już nie było jak przejść między regałami. Współczuję pracownikom, ale wiem, że chociaż wypłatę będą mieli pokaźną :D
    Prawdepisze

29.11.2019 13:30

Ktoś z firmy znów wybiela, w regionach, na 7 sklepów tylko z 2 duże mogą mieć średnią wypłatę, dla reszty jest to najgorszy miesiąc z całego roku. Nawet kierownicy są niezadowoleni z wyników swoich premi. Ale hej przecież jest konkurs 13 pensja firma teraz zabierze i odda co zabrała w formie dodatkowej premi i pracownicy wyjdą na zero brawo ME.
    Thean

28.11.2019 20:41

Płacą za opinie zarobki 2700 na reke 186 co do sklepu wieczne pretensje ludzi , w reklamach wieczne przeklamania na korzysc sklepu np promocja ps4 gdzie ani jednej sztuki nie bylo na stanie nigdzie mega super niska cena smiech na sali
    Króliczek

19.11.2019 08:30

Musze przyznać, że trzeba gonić króliczka z ogon, żeby zarobić.Czasami mam dosyć. Przychodzi klient, chce żeby mu doradzić, ale co powiesz to niezadowolony. Nie zniechęcasz się, prezentujesz dalej. W między czasie sto razy zapyta, czemu tak drogo. Po godzinie batalii nie masz już siły. Myślisz, odpuszczam. I nagle klient kupuje najdroższy sprzęt jaki polecałeś :DDD
    Dobre

19.11.2019 08:37

Często już na wejściu słychać: Ile kosztuje i dlaczego tak drogo???
    rafal

19.11.2019 08:43

typowe
    magda

19.11.2019 08:08

Hej, jaka jest średnia zarobków?

19.11.2019 08:23

W dużej mierze to kwestia indywidualna zależna od wypracowanych premii za sprzedaż. Średnio od 2,5 tys. do 5 tys. Wiele zależy od determinacji pracownika. Zawsze warto spróbować. Zachęcamy do składania aplikacji!
    Biały

19.11.2019 08:13

Jeszcze do niedawna pracowałem za najniższą krajową. Pomyślałem, że spróbuje swoich sił w me. Teraz nie żałuję, bo kasa się zgadza.

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert