Media Expert

3. Opinie o pracodawcach Będzin
  5. Opinie o Media Expert

Opinie o Media Expert Będzin

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o Media Expert!

Ciekawy

08.07.2026 15:49

Jest tu ktoś kto w ostatnim czasie dostał się na doradcę i może powiedzieć jak przebiega rekrutacja? Chcę wiedzieć czego spodziewać się na rozmowie

Anonimous

25.09.2026 16:48

Nic szczególnego... Jeśli potrafisz sprzedać do głównego produktu jakieś akcesoria i usługi, wpadniesz na rozmowę w ładnej koszulce to masz pracę, ale czytaj co podpisujesz.

Anonimous

25.09.2026 16:44

Praca spoko ale ... wymuszają ciebie wciskać klientom nie potrzebne kity jak oto ubezpieczenia na sprzęt który i tak ma gwarancję producenta, masę nie potrzebnych usług... A teraz hit! Po inwentaryzacji pracownicy pokrywają braki własnym kosztem 😊 można jednorazową wpłatą, można na raty 🫣 co w ogóle nie zgodne z prawem, jeśli zapłacić kilka tysięcy za te braki to może być nawet przedłużą ci umowę, a jak się nie zgodzisz na potrącenie - koniec współpracy 🖕
#DoradcaKlienta

10.04.2025 23:39

Wampiris

10.04.2025 23:48

Chciałam kupić słuchawki bezprzewodowe, podeszłam do obsługi starszego doradcy klienta Darek...starszy facet po 50 ^tce. Facet zasugerował żeby lepiej kupić za ponad 300 zł ,bo są lepsze a tańsze tą budżetówki i są (usunięte przez administratora) warte. Powiedział w taki sposób że inni klienci będąc w sklepie aż się odwrócili . Nie znam się na słuchawkach ale też nie chciałam wydać kupę kasy Podeszłam do niego aby mi doradził co myśli o tych słuchawkach... to powiedzial że nie ma bladego pojęcia jakie one są i dlatego lepiej kupić te za ponad 300 zl I to jest starszy doradca klienta który promuje sprzedaż drogich rzeczy. Wkurzyłam się i wyszłam z tego sklepu bez zakupu.

Kontakt - Media Expert

Będzin

MediaExpert
Beti Blue

20.05.2023 11:01

Kupowałam maszynkę do mięsa w sklepie . Przemiła obsługa. Pani Paulina z pełnym profesjonalizmem i z uśmiechem na buzi opowiedzuala mi wszystko o moim sprzęcie . Aż się chce kupować,w tak miłej atmosferze. Oby było więcej tak miłych sprzedawców. Daje najwyższa ilość gwiazdek. Pozdrawiam . Beata
Gizmo

13.01.2023 12:12

Dobry sklep
MartaW

21.02.2023 08:08

Z kierownikiem ds HR-u. Jestem po i czekam na info zwrotne. Trzymajcie kciuki!
Alka

03.01.2023 15:34

Za pośrednictwem GW dziękuję pani Oli i panu Krzysztofowi za fachową pomoc i cierpliwość co do moich wyborów. Zakupy u was to prawdziwa przyjemnosc. Alka
Były pracownik RTV

02.03.2015 15:18

Witam. Szukam na tym forum osób , które będą zatrudnione w Będzinie. Czy Wy też dostaliście nie do końca jasną propozycje płacy ( podstawa złożona z 3 czy 4 podpunktów ze śmieszna podstawą?) Pozdrawiam Robert

Zostaw merytoryczną opinię o Media Expert